Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Enevägen 17, Borgholm, Borgholms kommun
 • Ons 31 jul kl 11:00
Enevägen 17, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Enevägen 17, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Enevägen 17

Villa
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
3 975 000 kr
105 + 130 m²
10 rum
857 m² tomt

Välkommen till Enevägen 17 i omtyckta Borgholm och denna trivsam villa i tre plan som erbjuder generösa ytor och en separat lägenhet, perfekt för den stora familjen eller som en extra inkomstkälla. Villan stoltserar med ett trevligt, stort och ljust kök som välkomnar för trevliga middagar med nära och kära, flera sovrum, två badrum, en toalett samt trivsamma sällskapsytor och en härlig inglasad altan, en perfekt plats för att njuta av en kopp kaffe eller en bra bok oavsett väder. Den separata lägenheten, byggd 2023, har en egen ingång och erbjuder ett praktiskt kök, ett helkaklat badrum och ett sovrum - perfekt för övernattande gäster, tonåringen som vill ha egen yta, eller som en uthyrningsmöjlighet för en extra inkomst. Trädgården blomstrar med ljuvliga fruktträd och har en praktisk inglasad uteplats. Här finns förskola och skola på nära håll och med det centrala läget är det gångavstånd till centrum med ett brett utbud av butiker, caféer, restauranger och, varför inte, ett dopp på Borgholms fina kallbadhus. Dessutom har du härliga promenadstråk i närområdet och sandstrand vid Sjöstugan några km bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan – ditt drömhem väntar!

 • Premium
Gåtebo 47, Öland Mellersta, Borgholms kommun
 • Lör 10 aug kl 11:00
Gåtebo 47, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 2
Gåtebo 47, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 3

Gåtebo 47

Villa
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 695 000 kr
124 + 14 m²
5 rum
3 152 m² tomt

Välkommen till Gåtebo 47, en unik och charmig bostad med historiska anor. Detta gamla missionshus utstrålar en oemotståndlig karaktär med sina estetiska valvfönster och handmålade detaljer. Huset är ett rymligt 1,5-plans villa där modern komfort möter tidlös elegans. Köket är stilrent med en vacker gjutjärnsspis, en perfekt plats att samla familj och vänner till trevliga middagar. Från köket når ni ett trivsamt uterum med skjutpartier, en idealisk plats att njuta av morgonkaffet medan ni blickar ut över den lummiga trädgården. Allrummet imponerar med sin ljusa och luftiga känsla, komplett med en värmande eldstad som skapar en inbjudande atmosfär året runt. Huset erbjuder två rymliga sovrum, med möjlighet att anpassa utrymmen för att passa en större familj. Behöver ni mer plats än så? - Inga problem, här finns dessutom ett komplett gästhus med extra sängplatser och ett fullutrustat kök och badrum för besökande gäster eller varför inte som uthyrning? Inte nog med det här finns även ett rymligt dubbelgarage med vind som ger gott om förvaringsmöjligheter. Här erbjuds en imponerande stor tomt på hela 3152 kvadratmeter, perfekt för dig som drömmer om att skapa din egen oas. Plantera dina egna fruktträd och grönsaker, eller varför inte anlägga en blomstrande trädgård? Här ges plats för allt – avkoppling, lek, och mycket mer. Som en unik detalj får du även din alldeles egna kvarn på den insynsskyddade tomten. I närområdet hittar ni Ölands Karamellkokeri bara ett stenkast bort, där ni kan njuta av lokalt tillverkade sötsaker. Dessutom har ni närhet till Kapelludden, känt för sitt mycket rika fågelliv vid strandängarna – en perfekt utflykt för naturälskare. Med 15 minuters bilfärd når ni Borgholm med ett brett utbud av butiker, caféer, restauranger och, varför inte, ett dopp på Borgholms fina kallbadhus. Varmt välkommen med din intresseanmälan- ditt drömhus väntar!

 • Premium
Östra Hjälmstadgatan 48, Öland Mellersta, Borgholms kommun
 • Tis 30 jul kl 16:00
Östra Hjälmstadgatan 48, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 2
Östra Hjälmstadgatan 48, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 3

Östra Hjälmstadgatan 48

Gård/Skog
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
3 695 000 kr
120 m²
5 rum
3,2 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska lilla gård med bland annat trivsamt boningshus, fullutrustat Atterfallshus, stall med 2 boxar, 2 uteboxar och belyst paddock. Till fastigheten hör ca 3 hektar betesmark som ligger i ett skifte runt huset. Här finns stallet precis utanför knuten och du har full uppsikt över både paddocken och betesmarken både från husets kök och stora altan. Husets yta uppgår till ca 120 kvm och ytan fördelas över nytt kök, 3 sovrum, kontor, två badrum och vardagsrum. 2019 installerades solpaneler som beräknas producera ca 8000 kWh per år. Från fastigheten har du cykelavstånd till det vackra badet i Djupvik och för dig som gillar båtliv finns en fin båthamn i Sandvik, endast 5 km bort. I Sandvik finnas också en nybyggd ICA affär. Sommartid finns flera restauranger i närområdet som bjuder på olika menyer. Bageriet i Södvik är öppet stora delar av året och där är nog höjdpunkten på året Ölands Skördefest. Stället är perfekt för dig som söker en liten hanterbar hästgård, antingen för permanent eller fritidsboende. Där finns intresse från grannar att köpa mark så vill du ha mindre mark är det en möjlighet till intäkt. Välkommen på visning!

 • Premium
Trädgårdsgatan 7, Borgholm, Borgholms kommun
 • Lör 27 jul kl 10:30
Trädgårdsgatan 7, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Trädgårdsgatan 7, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Trädgårdsgatan 7

Villa
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
6 500 000 kr
243 + 16 m²
7 rum
808 m² tomt

Mitt i stan ligger denna rymliga villa som dessutom i nuläget har två små uthyrnings lägenheter. Vill Ni inte behålla dessa, då går det bra att införliva en eller båda i boendet. Huset erbjuder härliga sociala ytor, bl.a med det stora allrummet på 60 kvm och öppet till nock och massor med fönster. Ett luftigt kök med rejäl plats för matlagning när hela släkten är samlad. Som huset är disponerat nu så finns 1-2 sovrum, men det kan bli ytterligare tre sovrum om ni tar tillvara de två uthyrningsdelarna i bottenplan och övre plan. Den vackra utemiljön är lätt att tycka om. Här finns plats för solstolar, grill och matbord i den delvis insynsskyddade trädgården. Ett inglasat uterum står till tjänst och väder och vind kräver det. Hyresintäkt för de två lägenheterna som hyrs ut, för närvarande ca. 160.000 kr/år. Obs! Fastigheten är taxerad som "Hyreshusenhet - taxeringskod 321". Detta med anledning av att det är mer än två kök i byggnaden. Kan givetvis ändras av en ny ägare.

 • Premium
 • Uteplats
Kvarngatan 25D, Öland Mellersta, Borgholms kommun

Kvarngatan 25D

Lägenhet
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
975 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 224 kr/mån
14 885 kr/m²

På Kvarngatan 25 D med ett läge mitt i Borgholm säljes nu denna lägenhet. Två rum o kök på bottenplan och med egen uteplats i söderläge. Visst kan Ni flytta in som den är, men kanske vill Ni fräscha upp lägenheten då inget är gjort på några år förutom badrummet som är renoverat. Ett stort plus med detta boende är att Ni får en egen liten täppa där Ni kan skapa er lilla trädgård. En mycket stabil förening med bra ekonomi. Obs! Inre reparationsfond finns på ca 10.600 kr som kan användas vid renovering. Här bor Ni med några minuters promenad till Borgholms Torg åt ena hållet och sandstranden vid Sjöstugan åt andra hållet. Inomhusbilder är på gång!

Storgatan 29B, Öland Mellersta, Borgholms kommun
 • Lör 17 aug kl 11:00
Storgatan 29B, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 2
Storgatan 29B, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 3

Storgatan 29B

Villa
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
6 700 000 kr
400 + 120 m²
16 rum
932 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en av Borgholms äldsta fastigheter som är, och har varit, ett landmärke i staden sedan 1860-talet då byggnaden flyttades från Småland till sin nuvarande plats. Huvudbyggnaden har under åren renoverats med bibehållen charm. De gamla kakelugnarna, de välbevarade trägolven och den trevliga rumsindelningen skapar en härlig energi i huset. OBS! Se under "Renoveringar" allt som är gjort och vad som ska slutföras innan överlåtelsen. Här har vi 1). En pampig bostad med balkong på plan två 2). En trerumslägenhet med kombinerat kök och allrum på plan tre 3) En charmig trea på entréplan 4) Den gamla handelsboden med kontor och pentry, även den på entréplan. Innergården har en härlig inramning med det gamla vagnslidret och gårdshuset vilket ger en insynsskyddad och privat känsla trots att du befinner dig mitt i staden. Gårdshuset byggdes nytt 2012- 2013 och innehåller 5). En lägenhet i två plan med tre sovrum, kök, allrum. Ytterligare utrymmen som stort garage och förrådsutrymmen finns. Här finns många möjligheter. Förutom ett fantastiskt boende för Er själv så öppnas möjligheter för åretruntuthyrning och någon affärsverksamhet i den vackra gamla butikslokalen.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Föra 17, Borgholm, Borgholms kommun
 • Lör 27 jul kl 13:00
Föra 17, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Föra 17, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Föra 17

Villa
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
4 800 000 kr
279 + 42 m²
6 rum
1 903 m² tomt

Denna pampiga lada blev 2008 ombyggd till en unik och påkostad bostad med otrolig charm och karaktär. Hela ladan är ombyggd från grunden där en del av huset består av nyproducerat skiftesverk och den andra delen av puts - allt mycket välbyggt och hela huset är nu i toppskick! Här har ni stora luftiga rum, öppna sociala ytor med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus och bjuder på en fantastisk utsikt. Här finns två badrum, varav det största har separata bastu (ej helt färdigställd). Hela huset andas atmosfär och trivsel. En plats man inte vill lämna, helt enkelt! Dessutom ett stort garage med plats för mycket mer än bara bilen. På fastigheten finns också en gäststuga om ca 50 kvm, totalrenoverad 2023/2024, redo att hyras ut och överlåtes inklusive alla möbler och bohag. Här finns alla bekvämligheter och fungerar som ett eget boende i två plan med fyra sovplatser. Trädgården runt gäststugan bjuder på allsköns blomster, som Gullvivor, Mandelblom, Vildtulpaner, Pärlhyacinter, inte minst ska nämnas Orkidéer, som t ex Krutbrännare, S:t Pers nycklar, Nattviol m fl. Till och med Toppmurklor dyker upp under försommaren! Här finns även köksträdgård, grönsaksbäddar och många alternativ för att placera uterum Närheten till naturen ger ett lugn. Här följer du fågelsträcken, med tranor, gäss och många fler som trivs i fågelskyddsområdet intill. Havsörnarna som har bo i dungen bortom fältet utanför tomten seglar ofta förbi. Under sommaren når du sköna bad i Äleklinta, Djupvik och Sandvik längs västra kusten, alternativt Kårehamn på den östra sidan. Alla inom 5-10 minuters körtid, eller varför inte ta cykeln? Ett par kilometer från huset ligger naturreservatet Södra Greda löväng – en av de finaste lövängarna på Öland, som inbjuder till sköna promenader. Här kan man verkligen känna lugnet med närheten till naturen!

 • Premium
Enerumsvägen 259-263, Byxelkrok , Borgholms kommun
Enerumsvägen 259-263, Byxelkrok , Borgholms kommun, bild 2
Enerumsvägen 259-263, Byxelkrok , Borgholms kommun, bild 3

Enerumsvägen 259-263

Villa
Byxelkrok , Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
10 000 000 kr
232 + 300 m²
8 rum
2 435 m² tomt

Nu har Ni möjlighet att förverkliga drömmen om havsnära boende utefter Enerumsvägen! Denna fantastiska fastighet erbjuder inte bara en oslagbar placering 50 meter från havet, utan även flera olika byggnader att välja mellan för ditt nya hem. Ni som var i Byxelkrok före 2008 kanske har tagit er en fika på "Elsas bageri", då känner till stället som nu är till salu! Huvudbyggnaden är uppdelad i tre olika lägenheter, där var och en har sin egen charm och unika egenskaper. Den första lägenheten, "Gul lgh" ( se planlösning), sträcker sig över 155 kvadratmeter fördelat på två plan. På bottenvåningen finner du ett stort och ljust kök med en underbar utsikt över havet, samt en mysig braskamin för att skapa en varm och välkomnande atmosfär. I anslutning till köket ligger det ljusa vardagsrummet, en plats att umgås med familj och vänner. Här finns även inte en, utan två altaner med en härlig havsutsikt och möjlighet att njuta av vackra solnedgångar. På övervåningen finns ett trevligt allrum, ett badrum utrustat med WC, handfat och dusch, samt tre sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Den andra lägenheten, "Grön lgh", är ca 42 kvadratmeter och inbjuder till harmoni och njutning. Här har du ett ljust och fräscht kök. Här finns även en stor altan. I denna lägenhet finns det två sovrum samt ett badrum utrustat med WC, handfat och dusch. Sist men inte minst har vi "Röd lgh". Denna trevliga lilla lägenhet erbjuder ca 35 kvadratmeter av mys och komfort. Utrustad med ett ljust kök och ett fräscht badrum, samt även här en altan med direkt havsutsikt. På fastigheten finns ytterligare två bostadshus, förråd, garage samt jordkällare, se planlösningar. Även ett växthus på ca 10 kvm för Er som tycker om att odla! Här har Ni ett bekvämt gångavstånd till affärer och sommarrestauranger i Byxelkrok, den mysiga hamnen med sin charm och här finns även en året runt öppen ICA-affär.

 • Premium
Horns kustväg 342, Löttorp, Borgholms kommun
Horns kustväg 342, Löttorp, Borgholms kommun, bild 2
Horns kustväg 342, Löttorp, Borgholms kommun, bild 3

Horns kustväg 342

Villa
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
10 000 000 kr
5 650 m² tomt

Välkommen till paradiset vid havet! Denna fantastiska fastighet erbjuder en oslagbar utsikt över havet mot Blå Jungrun. Med löpande renoveringar och exklusiva val har huset blivit en pärla som står ut från mängden. Här finns gott om plats för hela familjen att samlas och skapa minnen för livet. Med många sängplatser finns det gott om utrymme för både släkt och vänner att njuta av sommardagarna tillsammans. * Fem hus på fastigheten. * Tre boningshus, med möjlighet för uthyrning. * Stallet är anpassat för fyra hästar, finns tillstånd. Används idag som garage. * Läge med oslagbar utsikt. * Löpande renoveringar & exklusiva val. * Fantastisk trädgård. Läge, läge, läge - det är det som verkligen gör denna fastighet unik. Med en utsikt som man bara kan drömma om och närhet till havet är detta den perfekta platsen att njuta av lugnet och skönheten i naturen. Missa inte chansen att äga detta extraordinära hem! Kontakta ansvarig mäklare för mer information och boka en visning redan idag.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Persnäs bygata 32, Persnäs, Borgholms kommun
Persnäs bygata 32, Persnäs, Borgholms kommun, bild 2
Persnäs bygata 32, Persnäs, Borgholms kommun, bild 3

Persnäs bygata 32

Villa
Persnäs, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 750 000 kr
159 m²
1 930 m² tomt

Utefter bygatan i Persnäs ligger detta mycket charmiga hus. Säljarna har de senaste åren lagt ner massor med arbete och resultatet är ett hus närmast i nyskick, men fortfarande finns mycket av den gamla charmen kvar. Detta hus på totalt 159 kvm rymmer många personer - 5 sovrum och bra ytor för socialt umgänge både på över- och undervåningen. Toa/dusch på båda plan. Också förstås den stora terrassen i sydväst; kanske solstolar på sommardagarna och gott om utrymme när grillen ska tändas och det goda vinet ska korkas upp! Huset är givetvis vinterbonat och passar både som sommarhus eller åretrunthus. Övriga byggnader - på tomten finns en mindre lada i vinkel som används som förråd/garage. Ytterligare mark ingår i detta köp - förutom tomten på 1.930 kvm , även ett skifte på 2.890 kvm betesmark som ligger 50 meter från huset. Huset ligger i lugnaste läge på återvändsgränd ca. 500 meter efter Persnäs Kyrka. Till sandstrand och fina bad har ni gång- och cykelväg ca. 2 km bort och på vägen till badet har ni en fantastisk natur med både flora och fauna - och bli inte förvånad om ni ser en Havsörn svävande i det blå!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Röllikans väg mfl., Lökenäs, Mörbylånga kommun
Röllikans väg mfl., Lökenäs, Mörbylånga kommun, bild 2
Röllikans väg mfl., Lökenäs, Mörbylånga kommun, bild 3

Röllikans väg mfl.

Tomt
Lökenäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
950 000 kr
1 200 m² tomt

Sällsynt tillfälle! Missa inte denna fina möjlighet att bli nybyggare i ett av Ölands mest natur- och havsnära områden som har utvecklats på sistone. På promenadavstånd ifrån Prästvikens fantastiska badplats och cykelavstånd ifrån Saxnäs, Isgärde, Stora Rör och Glömminge finns det nu äntligen byggklara tomter till salu! Just nu finns det 10 av totalt 22 tomter kvar som är lediga i området, flera med fint läge! Alla fastigheter är avstyckade och klara samt förberedda med Kommunalt V/A, EL och fiber i tomtgräns. Detaljplanen i kvarteret reglerar vad ni får uppföra för typ av byggnad, men generellt medger den en maximal byggnadsarea om 20% samt att byggnaden är i 1-plan med eller utan inredd vind samt har ett traditionellt sadeltak. Valfriheten i kvarteret är mycket stor och ni bygger med precis den husleverantör ni tycker passar er. Det går även bra att göra det helt på egen hand. Vi kan tipsa och förmedla kontakt till de många skickliga hantverkare och leverantörer utav hus som är verksamma på Öland. På det sättet känner ni er trygga hela vägen vid ert nybygge! Förutom närheten till naturen och havet runt omkring ligger dessa tomter på behagligt avstånd ifrån Ölandsbron och Kalmar City (ca 15min) samt grundskola (F-6) i Glömminge och förskola för barnen både i Saxnäs samt i Glömminge. Några andra pärlor som är extra uppskattade häromkring är Saxnäs GK, Rällaskogen och Jordtorpsåsens Naturreservat. OBS - Detta är en samlingsannons för tomterna Mörbylånga Glömminge 1:83-1:104 Välkommen att kontakta oss för en tomtvisning på plats i kvarteret!

 • Premium
Köpingevägen 25 - lgh 3 i Borgen, Köpingsvik, Borgholms kommun
Köpingevägen 25 - lgh 3 i Borgen, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 2
Köpingevägen 25 - lgh 3 i Borgen, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 3

Köpingevägen 25 - lgh 3 i Borgen

Lägenhet
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 100 000 kr
38,7 + 15,5 m²
3 rum
vån 1/1
3 370 kr/mån
54 264 kr/m²

Nu har inflyttning i de första fritidslägenheterna har nu skett - fler står snart klara! Ett stenkast från stranden finns nu möjlighet att på eftertraktat läge köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätterna som håller på att byggas om vid fd Borgen, en befintlig byggnad på omtyckta Brf Solhyddans område . Stort gemensamt soldäck med innergårdskänsla och där det finns gott om plats för umgänge. Här kan du slå dig ner i skyddat läge och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta av härligt umgänge med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter har nämligen en egen loftvåning (storlek angivet som biarea) där du får studio och en rymlig takterrass/balkong. Dessutom räknas boarean endast för våning 1, vilket alltså innebär att månadsavgiften blir lägre. I Borgen formas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för skönt sommarhäng och med gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i lägenheten för egen del kan du exempelvis välja att hyra ut med god förtjänst och därigenom delfinansiera din nya semesterbostad - en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär. Sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen. Missa inte ett unikt tillfälle att förärva ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden!

 • Premium
 • Nyproduktion
PO Amnérs väg 13, Öland Mellersta, Borgholms kommun
PO Amnérs väg 13, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 2
PO Amnérs väg 13, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 3

PO Amnérs väg 13

Lägenhet
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
3 450 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/4
6 134 kr/mån
40 351 kr/m²

En ljus 3:a på första våningen i huset som erbjuder öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum där det är lätt att umgås med familjen både i vardagen och vid fest. Från vardagsrummet når du den väl tilltagna uteplatsen och de väl tilltagna fönsterpartierna låter det naturliga ljuset flöda in i lägenheten. Det finns gott om förvaring i både hall och i de båda sovrummen. Dessutom är bostaden utrustad med ett förrådsutrymme som också kan användas som klädkammare. Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser. Observera att det för denna bostad finns gjorda tillval och att kostnaden för dessa tillval tillkommer utöver insatsen. För mer information om tillvalen och kostnaden se nedan under 'Beskrivning av bostaden' eller kontakta fastighetsmäklaren. Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp? Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Ytterrörsvägen 2 A+B, Färjestaden, Mörbylånga kommun
Ytterrörsvägen 2 A+B, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 2
Ytterrörsvägen 2 A+B, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 3

Ytterrörsvägen 2 A+B

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 675 000 kr
81 m²
4 rum
760 m² tomt

Här ges möjlighet att förvärva 2 små mysiga stugor med många alternativ! Bo billigt i ett och hyr ut det andra eller eget hus för tonåringen. Äldre malmstugor från slutet av 1800-talet, där den röda stugan är välrenoverad med mycket bytt. Utvecklad till mysig och pittoresk bostad med modern standard där gammal stil är väl bevarad. Här finns även en lada/uthus intill röda stugan med stora möjligheter för den kreativa, t.ex ateljé, affärsverksamhet, gäststuga eller garage med verkstad. Uthuset är i väl iordning och för närvarande en beprövad loppis-/säljlokal med öppning ut mot ankommande ölandsgäster. Ja, stugorna ligger invid vägen men med skyddande plank. Mysig prunkande trädgård med gamla fruktträd och uppvuxna väldoftande och insynsskyddande syrénbuskar. Här cyklar du lätt ner till omtyckta badplatsen i Lökenäs! Bra kommunikationer till Kalmar och Borgholm!

 • Premium
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun
 • Lör 17 aug
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Pettersholm 6

Villa
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
13 400 000 kr
212 m²
4 rum
10 ha tomt

Unik fastighet på Öland med vackra vyer över Kalmarsund samt egen mark och strandlinje ner till Kalmarsund! Totalt ca 405kvm bostadsyta och ytterligare 163kvm garage fördelat över flera byggnader. Välkomna till Pettersholm - Här finns nu möjlighet att förvärva två fastigheter om totalt 10ha med såväl egen skog som betesmark. Fastigheterna sträcker sig hela vägen ifrån landborgskanten ner till Kalmarsund där en egen strandremsa väntar på en ny ägare! På fastigheterna finns flertalet byggnader för boende, uthyrning, verksamhet, förvaring och annat skoj! Bostadshuset är uppfört av Willa Nordic och är en bostad med synnerligen spännande arkitektur. Utöver det två fullt utrustade gästhus som kan nyttjas för antingen egen räkning eller kanske uthyrning? Vidare finns även en maskinhall, lada och ett 4-bilsgarage med bostad ovanför. Perfekt för den fordonstokige! Genom härliga miljöer och naturreservatet nedanför byggnaderna når man havet och strandremsan vid Kalmarsund. Fastigheterna ligger synnerligen strategisk mellan Ölandsbron och Borgholm. Vilket gör den tillgänglig både i vardagen och för många Ölands-besök. Precis runt knuten ligger Vida Konstmuseum, Halltorps Gästgiveri, Ekerum Resort och Kackelstugan i Västra Sörby. Fastigheten visas fortlöpande för intressenter. Varmt välkommen att uppleva Pettersholm på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Janmarkagatan 19, Klinta, Borgholms kommun
Janmarkagatan 19, Klinta, Borgholms kommun, bild 2
Janmarkagatan 19, Klinta, Borgholms kommun, bild 3

Janmarkagatan 19

Villa
Klinta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
8 490 000 kr
144 m²
7 rum
1 304 m² tomt

I Klinta mellan Köpingsvik & Lundegård på Janmarkagatan 19 ligger detta pampiga suterränghus i 3 plan på en lugn återvändsgata, med endast 330 m ner till havet. Nuvarande ägare nyttjar villan som fritidshus men passar perfekt även som åretruntbostad. Här finns det plats för både en stor familj och gäster. Bostaden har en öppen planlösning med generösa sällskapsytor, öppen spis, stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp samt en fantastisk vy ut över Kalmarsund. När ni får gäster finns det både gäststuga och en stor altan att umgås på med pool, jacuzzi och bastu. En stor härlig trädgård på 1 304 kvm. Bostaden har genomgått en totalomvandling det senaste året och renoverats i en tidlös och mycket smakfull stil. Här utlovas magiska kvällar med drömlika solnedgångar!

 • Premium
Köpingevägen 27B, Köpingsvik, Borgholms kommun
 • Lör 27 jul kl 10:30

Köpingevägen 27B

Lägenhet
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 890 000 kr
43 + 10 m²
2 rum
vån 3/3
1 583 kr/mån
43 953 kr/m²

Välkommen till ett sommarparadis i fräsch 2:a med två uteplatser! Balkongen bjuder på skönt soffhäng i solskenet där du också njuter utsikten över Kalmarsund och den kritvita stranden i Köpingsvik! Här bor du lugnt med närheten till strand, pool och samtidigt nära sommarpulsen i både Köpingsvik och Borgholm! Bostaden är mysig och interiören är modern och tilltalande, allt i gott skick. Sovrummet är rymligt och ger möjlighet till flera sovplatser, allrum och kök är i en öppen planlösning och badrummet är både praktiskt i sin storlek och snyggt utfört. Din tur att njuta här?

 • Plus
Som nytt med stranden intill!, Köpingsvik, Borgholms kommun
 • 7 lediga bostäder

Som nytt med stranden intill!

Fritidshus
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
fr. 2 050 000 kr
35-39 m²
3-4 rum
3 048 kr/mån

BYGGSTARTAT - FÖRSTA INFLYTTNINGEN MITTEN PÅ KVARTAL 2, 2024! Nu ges tillfälle till ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden! Ett bra läge att köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätter som byggs om vid fd Borgen, befintlig byggnad på Brf Solhyddans område med några steg ner till stranden. Stort gemensamt soldäck med plats för umgänge i skyddat läge med innergårdskänsla, där du kan njuta av solnedgången och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter utvecklas med loftvåning (ca 15-17 kvm) där du har studio och rymlig takterrass/balkong (ca 16-20 kvm). Boarean avser endast våning 1, vilket också innebär att månadsavgiften blir lägre. Här skapas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för sköna sommarhäng samt gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i bostaden för egen del kan nyttjas att hyra ut med god förtjänst, en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär och sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen.

 • Nybyggnadsprojekt
Pellhagsvägen 39, Laxeby, Köpingsvik, Borgholms kommun
 • Budgivning pågår

Pellhagsvägen 39, Laxeby

Fritidshus
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 395 000 kr
40 m²
3 rum
958 m² tomt

Med ca. 500 meter från hav och sandstrand ligger denna lilla stuga och väntar på ny ägare. El är indraget för några år sedan men i övrigt enkel standard med bl.a. torrtoa i separat byggnad. En grävd brunn är nyligen anlagd. På 40 kvm så innehåller stugan allrum med braskamin, två sovrum och ett litet enkelt arbetskök. MEN, här är det läget som är viktigt, med vackra strandängar med den unika floran och faunan som många åker hundra tals mil för att uppleva, här har Ni den runt knuten med bl.a. skärfläckor, brushanar, havsörn och massor av orkidéer! Och en fantastisk havsutsikt förstås där Ni vid rätt molnformation i mörker kan skönja skenet av Hoburgens fyr på södra Gotland. Vid stranden så har Ni möjlighet att lägga en mindre båt - kanske lägga ett nät eller bara ut och pröva lyckan med kastspöt? Ett underbart vackert läge!

Sjöstugevägen 1, Borgholm, Borgholms kommun

Sjöstugevägen 1

Övrigt
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 750 000 kr
101 m²
4 rum
508 m² tomt

Tillfälle för sommarrörelse på ett bra läge! Här intill badet och Borgholms nya brygga öppnar sig nu en möjlighet att förvärva egen fastighet med välbyggt hus för glasskiosk, restaurang eller liknande. Har du idéerna och suget att utveckla en bra rörelse så kontakta ansvarig mäklare för mer info och vidare diskussion!

 • Uteplats
Landsvägen Norrböda 109, Löttorp, Borgholms kommun
Landsvägen Norrböda 109, Löttorp, Borgholms kommun, bild 2
Landsvägen Norrböda 109, Löttorp, Borgholms kommun, bild 3

Landsvägen Norrböda 109

Övrigt
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
8 900 000 kr
3,4 ha tomt

I Norra delen av Böda ligger den f.d. sågindustrin som under de senaste 20 åren har förvandlats till ett större försäljningsställe - Allhandel är rätt uttryck! Här finns många försäljningslokaler på totalt ca. 1.000 kvm butiksyta, lager, större garage som på vinterhalvåret är husvagnsförvaring och ibland på sommaren blir festlokal. Här finns även bostadshus på 90 kvm som nuvarande ägare nyttjar under sommarhalvåret. Alla affärslokaler och bostadshus är i ett mycket gott skick. Fastigheten har en yta på ca. 34.000 kvm så här finns stora möjligheter att utveckla denna anläggning, kanske ett 60-tal ställplatser för husbilar, kanske bygga uthyrningsstugor, kanske stycka av tomter?? Med ca. 1,5 km till den 2 mil långa sandstranden vid Bödabukten så är detta området mycket attraktivt under sommarhalvåret. Mer information hittar Ni på https://www.facebook.com/bodasagen samt https://bodasagen.se/. Kontakta mäklarkontoret för visning och övriga upplysningar.

 • Premium
Gamla vägen 32B, Löttorp, Borgholms kommun

Gamla vägen 32B

Övrigt
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
4 500 000 kr
2 961 m² tomt

Efter att ha drivit denna rörelse i mer än 20 år så har nuvarande ägare bestämt sig för att sälja. Som företaget drivs idag erbjuds ett brett sortiment enligt deras hemsida - "Bageri, konditori, cafe’, pizzeria, öl och vin, catering, trädgårdsservering, bröllopstårtor, kaffe och glass. Öppet ca. 9-10 månader/år med god lönsamhet - omsättning ca. 3 miljoner kr de senaste åren. Byggnaden innehåller på nedervåningen: Café och försäljningslokal, fullutrustat bageri, mindre restaurangkök med bl.a. pizzaugn, diskutrymme m.m. Samtliga inventarier överlåtes. Övervåningen innehåller en trevlig lägenhet i två plan på hela ca. 220 kvm med bl.a. 5 sovrum. Källare med lager, omklädningsrum, tvättstuga m.m. På den stora tomten, som under sommarmånaderna inrymmer den härliga trädgårdsserveringen, finns även en större förrådsbyggnad. Detta är verkligen ett tillfälle för Er som går och funderar på något nytt i livet - och Ni ska veta att Ni har bygdens stöd, ortsborna är mycket köptrogna! Den stora lägenheten på övervåningen står redo för att ta emot Er! Kontakta mäklaren för pris diskussion och visning m.m.

 • Plus
Kläppinge 3:21 , Borgholm, Borgholms kommun

Kläppinge 3:21

Tomt
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
550 000 kr
1 038 m² tomt

Här saluför vi en tomt i vacker omgivning på Ölands östra sida. Tomten är idag en liten del åkermark så den är rensad och klar att börja bygga på. Förhandsbesked om bygglov finns. Vid havet ca. 1,5 km från tomten ligger det vackra området vid Kapelluddens fyr med strandängar och långa sandstränder. Angående vatten och avlopp, se nedan.

Vedborms torpagata 101, Löttorp, Borgholms kommun

Vedborms torpagata 101

Villa
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
3 375 000 kr
89 + 4 m²
4 rum

Söker Ni lugn och ro och nybyggt hus, då har Ni verkligen kommit rätt. Här hör Ni bara surrande humlor, inte något surrande från de trafikerade vägarna under turistsäsongen. I Vedborm på Norra Öland ligger denna nybyggda semesterdröm. Här har Ni bostadshus, gäststuga med egen toa och en stor härlig altan i söderläge som binder ihop boendet. De nybyggda husen håller mycket hög standard med bra material som bl.a. helkaklat badrum med golvvärme, parkettgolv i alla rum och underhållsfri utvändig träpanel. Huset har åretruntstandard, så midsommarfirande och julfirande fungerar lika bra. Eller Ni kanske kommer att bo här åretrunt? Dessutom en stor tomt på 2 500 kvm med plats för lek och spel. Till den vackra kustremsan med badstränder och raukar vid Byrum så tar Ni enklast cykeln 4 km. Letar Ni nybyggt så måste Ni titta på detta prisvärda hus!

 • Plus
Landsvägen Norrböda 7, lgh 2, Öland Norra, Borgholms kommun

Landsvägen Norrböda 7, lgh 2

Lägenhet
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
495 000 kr
26 m²
2 rum
vån 1
4 167 kr/mån
19 038 kr/m²

Här saluför vi en lägenhet på 26 kvm i Brf Bödabaden på Norra Öland. Bra skick på det mesta. Lägenheten består av ett sovrum samt ytterligare ett rum med mindre ett kök samt toa/dusch. Också en altan utanför dörren! Här bor ni med närhet till hav och natur, endast 300 meter till Bödabukten som är en två mil lång fantastisk sandstrand. Ni har också promenadavstånd eller ta cykeln till mataffär, sommarrestaurang, Böda Hamn, café samt busshållplats där även "Silverlinjen" stannar, bussbolaget som kör mellan Öland och Stockholm. I den låga månadsavgiften ingår el och vatten! Som ägare av denna bostadsrättslägenhet har Ni möjlighet att hyra ut och få hyresintäkter - det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Böda! Omgående tillträde eller framåt hösten, Ni avgör själv!

Visar 1 - 25 av 35