Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Högsrumsvägen 60, Borgholm, Borgholms kommun
 • Sön 11 jun kl 13:00

Högsrumsvägen 60

Villa
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

1 790 000 kr

35 m²

2 273 m² tomt

Här finner du en liten stuga i modernt utförande för ultimat avkoppling! Här är lättskött, du njuter såväl fågelsång som den läckra naturtomten med öländsk fauna och biologisk mångfald. Gästerna hyser du i trivsamt gästhus med kyl och kokplatta. Tillsammans med den öppna platsen och det öländska ljuset ger det dig en självklar plats att längta till för avkoppling och närhet till naturen! Här är nära till affär, bra bad och golf på Ekerum och småbåtshamnen i Stora Rör finns inom cykelavstånd.

 • Plus
Ormöga östra bygata 4, Köpingsvik, Borgholms kommun

Ormöga östra bygata 4

Gård/Skog
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

1 950 000 kr

100 m²

3 rum

2 ha tomt

På Ölands östra sida ligger denna avstyckade gård som nu letar nya ägare. En vacker gårdsmiljö med många ekonomibyggnader skvallrar om att detta har varit en aktiv gård, här har funnits kor, grisar, höns m.m. men nu står dessa utrymmen tomma! Bostadshuset på ca. 100 kvm är renoverat och tillbyggt ca. 1975, innehåller tre rum och kök samt utrymme för tvättstuga och förråd. Dessutom, hela övervåningen/vinden med stora utrymmen har en stor potential om Ni vill inreda den. En underbar fruktträdgård med plats för mycket odling om Ni vill ta tag i det. Här bor Ni i ett mycket lugnt läge utan genomfartsvägar som stör. Till havet har Ni ca. tre km och där Ni kan hitta bad och säkerligen även hitta plats till en liten båt om Ni vill lägga några nät -tänk Er några Ölandsflundror i stekpannan! Gården är under avstyckning. Ca. 2 ha mark följer med den del som nu säljes, se bild nr. 2 i flödet.

Södra Norrbyvägen 42, Köpingsvik / Palmelund, Borgholms kommun
Södra Norrbyvägen 42, Köpingsvik / Palmelund, Borgholms kommun, bild 2
Södra Norrbyvägen 42, Köpingsvik / Palmelund, Borgholms kommun, bild 3

Södra Norrbyvägen 42

Villa
Köpingsvik / Palmelund, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

1 675 000 kr

120 m²

4 rum

5 650 m² tomt

Här ges tillfälle att förvärva mindre gårds-ställe i klassisk öländsk bymiljö nära både Köpingsvik och den vackra naturen längs östra kusten! Bostaden är med äldre stil bevarad men funktionell så takten på upprustning och utveckling bestämmer du. Härlig gårdsmiljö med flygelbyggnader och stenlada, utedasset finns kvar och gårdsplanen ger en skön känsla tillsammans med trädgård på både fram- och baksidan av bostadshuset. Ett riktigt tillfälle!

 • Premium
Gräshoppsvägen 1, Byxelkrok, Borgholms kommun

Gräshoppsvägen 1

Fritidshus
Byxelkrok, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

2 850 000 kr

70 m²

4 rum

1 727 m² tomt

Nu finns ett sällsynt bra tillfälle att såväl förvärva som att flytta in i en alldeles nyproducerat bostad till sommaren 2023 på Öland! Här står en bostad redo för sin första ägare, huset är smakfullt uppfört i ladhus-stil med stora fönsterpartier mot altan och trädgården. Med allting i ett & samma plan blir detta verkligen ett bekymmersfritt boende i många år framöver. Perfekt att njuta av Ölandstid! Genomgående bra standard med social och öppen planlösning. Ryggåstak i vardagsrum och kök med spontad norrlandsträ i taket. Helkaklat duschrum och totalt tre sovrum i bra storlek där ett utav dem har egen utgång till altandäcket som sträcker sig längs husets långsida. Lättskött tomt i dagsläget med flora & fauna som är typiskt för Öland och växer vilt. Men med lite extra arbete och gröna fingrar har denna trädgård möjlighet att bli en riktigt oas. Området i detta nyetablerade område av Byxelkrok andas nybyggaranda, samtliga tomter är sålda och med tiden kommer området att bli utvecklas till ett naturskönt område. Här har ni allt ni behöver på cykelavstånd, på mysiga slingrande småvägar tar du dig enkelt till hav & bad, centrala Byxelkrok med sitt ljuvliga sommarliv kring hamnen & stranden. Dessutom finns flera helt fantastiska badplatser inom bekvämt avstånd samt hela norra uddens utbud av aktiviteter och andlöst vacker natur. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Köpingevägen 25 - lgh 2, null, Borgholms kommun

Köpingevägen 25 - lgh 2

Fritidshus
Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

2 100 000 kr

39,4 m²

4 rum

3 431 kr/mån

Med egen studio och takterrass i eftertraktat västerläge. Ett stenkast från stranden finns nu möjlighet att på eftertraktat läge köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätterna som håller på att byggas om vid fd Borgen, en befintlig byggnad på omtyckta Brf Solhyddans område . Stort gemensamt soldäck med innergårdskänsla och där det finns gott om plats för umgänge. Här kan du slå dig ner i skyddat läge och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta av härligt umgänge med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter har nämligen en egen loftvåning (storlek angivet som biarea) där du får studio och en rymlig takterrass/balkong. Dessutom räknas boarean endast för våning 1, vilket alltså innebär att månadsavgiften blir lägre. I Borgen formas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för skönt sommarhäng och med gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i lägenheten för egen del kan du exempelvis välja att hyra ut med god förtjänst och därigenom delfinansiera din nya semesterbostad - en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär. Sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen. Missa inte ett unikt tillfälle att förärva ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Som nytt med stranden intill!, Köpingsvik, Borgholms kommun
 • 1 ledig bostad

Som nytt med stranden intill!

Fritidshus
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

fr. 2 100 000 kr

39,4 m²

4 rum

3 431 kr/mån

Nu ges tillfälle till ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden! Ett bra läge att köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätter som byggs om vid fd Borgen, befintlig byggnad på Brf Solhyddans område med några steg ner till stranden. Stort gemensamt soldäck med plats för umgänge i skyddat läge med innergårdskänsla, där du kan njuta av solnedgången och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter utvecklas med loftvåning (ca 15,5 kvm) där du har studio och rymlig takterrass/balkong (ca 16-20 kvm). Boarean avser endast våning 1, vilket också innebär att månadsavgiften blir lägre. Här skapas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för sköna sommarhäng samt gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i bostaden för egen del kan nyttjas att hyra ut med god förtjänst, en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär och sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen.

 • Nybyggnadsprojekt
Korpskogsgatan 30E, Källatorp, Borgholms kommun
Korpskogsgatan 30E, Källatorp, Borgholms kommun, bild 2
Korpskogsgatan 30E, Källatorp, Borgholms kommun, bild 3

Korpskogsgatan 30E

Lägenhet
Källatorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

2 650 000 kr

68 m²

3 rum

2 771 kr/mån

38 971 kr/m²

Nybyggt eget sommarnöje fullt möblerat i modern stil med gedigen åretruntstandard! Hög standard! Huset är väl anpassat för naturälskare och den som vill ha läget intill den populära och gemytliga golfanläggningen intill! Här finns möjlighet att ansluta sig till bra golfklubb med trivsel och gemenskap som värdegrund, härtill även ypperlig restaurang och bra golfutveckling för den som vill. Du har också bra cykelväg till Löttorp med bra restauranger och affärer, Alvedsjö bodar och dess vackra stenkust samt omtyckta Lammet & Grisen med mera. Föreningen medger även uthyrning för tider du själv inte nyttjar stugan, ett bra sätt att delfinansiera ditt boende här. Kontakta ansvarig mäklare för den nya tidens stuguthyrning, StayNordic! Dags för eget mysigt boende i lugn och rofylld miljö?

 • Premium
Halltorpsgatan 10, Västra Sörby, Borgholms kommun
Halltorpsgatan 10, Västra Sörby, Borgholms kommun, bild 2
Halltorpsgatan 10, Västra Sörby, Borgholms kommun, bild 3

Halltorpsgatan 10

Villa
Västra Sörby, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

4 275 000 kr

130 m²

4 rum

1,1 ha tomt

Här ges nu en chans till ett eget öländskt smultronställe med många möjligheter! Är familjen stor, har ni stort umgänge eller letar ni rymlig fastighet med möjlighet att hyra ut sommarbostäder? Då ska ni absolut titta här och ge denna charmiga bostad en rejäl tanke, där en skön känsla ges redan vid entré in i huset med dess gedigna materialval och byggstil som för tankarna längre bak i tiden trots att vi vet att byggåret är från modernare era. Här ges gott om plats för större sällskap, både i salen och det rymliga köket med sin matplats med vedspis. Även ute är här gott om plats med 1 ha mark som omgärdar byggnaderna. Två gästhus finns att tillgå, byggda i en stil som liknar bostadshuset. Här är också nära till omtyckta Kackelstugan med restaurang, pub och musik av yppersta klass! Välkommen till denna soldränkta oas i prunkande grönska!

 • Premium
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun
 • Idag
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Pettersholm 6, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Pettersholm 6

Gård/Skog
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

14 500 000 kr

212 m²

4 rum

10 ha tomt

Unik fastighet på Öland med vackra vyer över Kalmarsund samt egen mark och strandlinje ner till Kalmarsund! Välkomna till Pettersholm - Här finns nu möjlighet att förvärva två fastigheter om totalt 10ha med såväl egen skog som betesmark. Fastigheterna sträcker sig hela vägen ifrån landborgskanten ner till Kalmarsund där en egen strandremsa väntar på en ny ägare! På fastigheterna finns flertalet byggnader för boende, uthyrning, verksamhet, förvaring och annat skoj! Bostadshuset är uppfört av Willa Nordic och är en bostad med synnerligen spännande arkitektur. Utöver det två fullt utrustade gästhus som kan nyttjas för antingen egen räkning eller kanske uthyrning? Vidare finns även en maskinhall, lada och ett 4-bilsgarage med bostad ovanför. Perfekt för den fordonstokige! Genom härliga miljöer och naturreservatet nedanför byggnaderna når man havet och strandremsan vid Kalmarsund. Fastigheterna ligger synnerligen strategisk mellan Ölandsbron och Borgholm. Vilket gör den tillgänglig både i vardagen och för många Ölands-besök. Precis runt knuten ligger Vida Konstmuseum, Halltorps Gästgiveri, Ekerum Resort och Kackelstugan i Västra Sörby. Varmt välkommen att uppleva denna Pettersholm på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Långlöts kyrkväg 57, Åstad, Borgholms kommun

Långlöts kyrkväg 57

Villa
Åstad, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

2 550 000 kr

190 m²

6 rum

3 338 m² tomt

Här ges möjligheten att förvärva två fastigheter med grönska och rymd i den sköna trädgården! Bostadshus från 30-talet med charm, pampigt boende med härliga umgängesdelar och bra övervåning med rymlighet. För gästerna finns ypperliga utrymmen i två gästhus, vidare ges utrymme för hemmasnickaren i verkstad och ett garage med fjärrstyrd port. Bekvämt och naturskönt läge mitt på ön i charmiga Åstad med närhet till östra sidan och Himmelsberga med historiska och unika miljö! Pendlingsavstånd till såväl Kalmar som Borgholm.

 • Plus
Sandhagsvägen 1, Öland Mellersta, Borgholms kommun
 • Imorgon kl 13:00
Sandhagsvägen 1, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 2
Sandhagsvägen 1, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 3

Sandhagsvägen 1

Villa
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

1 875 000 kr

143 m²

6 rum

2 275 m² tomt

Utgångspris 1.875.000 kr eller bud! I ett lugnt och lantligt läge på en stor och härlig tomt om 2 275 kvm ligger denna 1½-plans villa med källare. Här med natursköna och vackra omgivningar samt strövarområden utanför dörren. Med närhet till den pittoreska fiskebyn Kårehamn där det vidsträckta Alvaret möter Östersjön finner ni Kårehamns Fiskbutik och Fisk och Havskök som är en mycket populär och välbesökt fisk och skaldjursrestaurang. Ni har 9 km till Köpingsvik med förskola, skola, matbutik och bageri. Åker ni sedan några km till så kommer ni till Borgholm. Huset är trivsamt med sina generösa ytor och passar den stora familjen såväl som den lilla! Entréplan erbjuder 3 sovrum, ett stort vardagsrum med en värmande öppenspis med gjutjärnsinsats, en rymlig matsal som ligger i direkt anslutning till köket. Från matsalen har ni utgång till ett stort och härligt uterum mot väst. Övervåningen bjuder på ytterligare ett sovrum samt utrymme för fler rum och/eller förvaring om man skulle önska. I källaren finns tvättstuga, toalett, pannrum, vedbod samt garage. Trädgården är stor och väl uppväxt med äppelträd, körsbärsträd och syrenbuskar, här har ni gott om både gräsyta och möjlighet till att odla men framför allt gott om utrymme för hopp & lek och för att umgås med nära och kära.

 • Premium
Småskogsvägen 1K, Byxelkrok, Borgholms kommun
 • Borttagen före visning

Småskogsvägen 1K

Radhus
Byxelkrok, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

1 750 000 kr

65 m²

2 rum

298 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Brf Utsikten - lgh 1305, null, Borgholms kommun

Brf Utsikten - lgh 1305

Lägenhet
Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

5 595 000 kr

100,6 m²

4 rum

6 338 kr/mån

55 616 kr/m²

Balkong på 33 kvm och egen takterrass på 39 kvm! Vid ett attraktivt läge i centrala Borgholm, ett stenkast från sandstrand och badbrygga, planeras nu för 19 st smakfulla bostadsrätter. Brf Utsikten erbjuder välplanerade lägenheter i storlekar mellan 2-4 rok med moderna planlösningar och generösa balkonger eller terrasser. Öppet mellan kök och allrum ger fina sociala ytor, som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Uppskattar du härlig eftermiddagssol på din balkong, eller kanske magnifik utsikt mot havet? 4:orna längst upp i huset får utöver en stor balkong i två väderstreck, även en privat takterrass. Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser. Här skapas kvalitativa bostäder för dig som söker något alldeles extra, där smakfulla detaljer i hög standard gör bostäderna till något speciellt att längta hem till. Grundutförandet är sobert och stilrent med inredning som håller god kvalitet redan i standardutförandet. Samtidigt kommer det finnas möjlighet att sätta egen prägel genom vissa tillval i den nya bostaden. Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp? Läs mer om bostäderna och föreningen under Dokument nedan. Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Skogsgläntan 11A, Löttorp, Borgholms kommun

Skogsgläntan 11A

Tomt
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

925 000 kr

951 m² tomt

I härliga Böda med dess fantastiska stränder ligger denna tomt i ett bra läge med ca 800 meter till strandkanten. En av de sista tomterna i detta område. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp är betalda. Byggrätt max 100 kvm i ett plan enl. planbestämmelser daterade 1967 - OBS! Avsteg från detaljplanen avseende yta och byggnadshöjd har beviljats tidigare i området. Kontakta Borgholms Kommun för rätt information.

Landsvägen Norrböda 7, lgh 31, Öland Norra, Borgholms kommun

Landsvägen Norrböda 7, lgh 31

Lägenhet
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

650 000 kr

33,6 m²

2 rum

4 208 kr/mån

19 345 kr/m²

I bostadsrättföreningen BRF Bödabaden är nu denna helrenoverade lägenhet till salu - allt i nyskick. Väldisponerade 34 kvm som rymmer sovrum, badrum, kök/allrum, dessutom den nybyggda altanen på 22 kvm. Obs! I den låga månadsavgiften ingår el och vatten! Här bor ni med närhet till hav och natur, gångavstånd till Bödabukten som är en två mil lång fantastisk sandstrand. Ni har också promenadavstånd till mataffär, sommarrestaurang, café samt busshållplats där även "Silverlinjen" stannar, bussbolaget som kör mellan Öland och Stockholm. Som ägare av denna bostadsrättslägenhet har Ni möjlighet att hyra ut och få hyresintäkter - det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Böda!

Småskogsvägen 1L, Öland Norra, Borgholms kommun

Småskogsvägen 1L

Radhus
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

2 195 000 kr

78 m²

3 rum

427 m² tomt

Med några hundra meter från Ölands västra kust i Byxelkrok ligger detta parhus i ett plan. Innehåller allrum och kök, två sovrum samt toa/dusch. Från köket öppnar Ni altandörren och kommer då ut på den nybyggda härliga altanen i västerläge med havsutsikt och underbara solnedgångar - här är det många sådan på en av landets soligaste platser! På tomten finns ytterligare två byggnader: 1). Gästhus på ca. 15 kvm, ej va. 2). Gästhus på ca 10 kvm. Vinterbonat, ej va. En egen trädgård finns att påta i. Huset är väl underhållet, har riktiga parkettgolv, fräscht kök och badrum. Utvändig ommålning 2021. Altanen är byggd 2022. Egen parkeringsplats några meter från ytterdörren. Området som ligger några hundra meter från hamnen består av totalt 12 fastigheter som är byggda som 6 parhus. I hamnområdet finns sommaröppna restauranger, affärer och året runt öppen ICA-butik. OBS! Även grannhuset, Småskogsvägen 1 K som är hopbyggt med detta hus, är till salu. Det är något mindre, har ett sovrum och storlek 65 kvm. Kanske köpa båda och öppna upp till ett stort boende eller generationsboende?

 • Plus
 • Uteplats
Köpingevägen 25, Öland Mellersta, Borgholms kommun

Köpingevägen 25

Lägenhet
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

2 100 000 kr

38,7 m²

4 rum

3 370 kr/mån

54 264 kr/m²

Ett stenkast från stranden finns nu möjlighet att på eftertraktat läge köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätterna som håller på att byggas om vid fd Borgen, en befintlig byggnad på omtyckta Brf Solhyddans område . Stort gemensamt soldäck med innergårdskänsla och där det finns gott om plats för umgänge. Här kan du slå dig ner i skyddat läge och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta av härligt umgänge med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter har nämligen en egen loftvåning (storlek angivet som biarea) där du får studio och en rymlig takterrass/balkong. Dessutom räknas boarean endast för våning 1, vilket alltså innebär att månadsavgiften blir lägre. I Borgen formas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för skönt sommarhäng och med gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i lägenheten för egen del kan du exempelvis välja att hyra ut med god förtjänst och därigenom delfinansiera din nya semesterbostad - en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär. Sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen. Missa inte ett unikt tillfälle att förärva ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Brf Utsikten - lgh 1104, null, Borgholms kommun

Brf Utsikten - lgh 1104

Lägenhet
Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

2 895 000 kr

72 m²

3 rum

4 536 kr/mån

40 208 kr/m²

Fantastisk 3:a med stor hörnbalkong i eftertraktat syd/väst-läge! Vid ett attraktivt läge i centrala Borgholm, ett stenkast från sandstrand och badbrygga, planeras nu för 19 st smakfulla bostadsrätter. Brf Utsikten erbjuder välplanerade lägenheter i storlekar mellan 2-4 rok med moderna planlösningar och generösa balkonger eller terrasser. Öppet mellan kök och allrum ger fina sociala ytor, som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Uppskattar du härlig eftermiddagssol på din balkong, eller kanske magnifik utsikt mot havet? 4:orna längst upp i huset får utöver en stor balkong i två väderstreck, även en privat takterrass. Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser. Här skapas kvalitativa bostäder för dig som söker något alldeles extra, där smakfulla detaljer i hög standard gör bostäderna till något speciellt att längta hem till. Grundutförandet är sobert och stilrent med inredning som håller god kvalitet redan i standardutförandet. Samtidigt kommer det finnas möjlighet att sätta egen prägel genom vissa tillval i den nya bostaden. Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp? Läs mer om bostäderna och föreningen under Dokument nedan. Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Norrbödagatan 47, Öland Norra, Borgholms kommun

Norrbödagatan 47

Villa
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

5 450 000 kr

240 m²

7 rum

3 602 m² tomt

Härligt boende där man såväl sommar som resten av året bor i skön miljö i rymligt hus där alla får plats! Oavsett om du har stor familj, växande familj eller många vänner har du här huset som ger er en skön oas att längta hem till! Utemiljön är den extra kryddan i tillvaron här, den bjuder på många platser för det nybakade brödet men pooldelen drar nog till sig flertalet till slut. Här har nyligen satsats på ny poolduk och ytjordvärme ger kostnadseffektiv uppvärmning. Här finns även plats för hästar i de 3 boxarna i anslutning till garagebyggnaden. För ändamålet kan markbit disponeras.

 • Plus
Brf Utsikten - lgh 1001, null, Borgholms kommun

Brf Utsikten - lgh 1001

Lägenhet
Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

2 375 000 kr

72 m²

3 rum

4 536 kr/mån

32 986 kr/m²

Välplanerad 3:a i markplan med stor uteplats i sydöstligt läge! Vid ett attraktivt läge i centrala Borgholm, ett stenkast från sandstrand och badbrygga, planeras nu för 19 st smakfulla bostadsrätter. Brf Utsikten erbjuder välplanerade lägenheter i storlekar mellan 2-4 rok med moderna planlösningar och generösa balkonger eller terrasser. Öppet mellan kök och allrum ger fina sociala ytor, som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Uppskattar du härlig eftermiddagssol på din balkong, eller kanske magnifik utsikt mot havet? 4:orna längst upp i huset får utöver en stor balkong i två väderstreck, även en privat takterrass. Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser. Här skapas kvalitativa bostäder för dig som söker något alldeles extra, där smakfulla detaljer i hög standard gör bostäderna till något speciellt att längta hem till. Grundutförandet är sobert och stilrent med inredning som håller god kvalitet redan i standardutförandet. Samtidigt kommer det finnas möjlighet att sätta egen prägel genom vissa tillval i den nya bostaden. Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp? Läs mer om bostäderna och föreningen under Dokument nedan. Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Brännegatan 62, Öland Norra, Borgholms kommun

Brännegatan 62

Tomt
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

675 000 kr

1 532 m² tomt

Stor och härlig tomt om 1 532 m² i naturskönt och lugnt område i Böda! Många drömmer om att få bygga sitt eget, att få vara med och forma allt från start efter tycke och smak. Nu kan Ni med denna tomt förverkliga denna dröm, här erbjuds nämligen 1 532 kvm obebyggd fastighet för Er som har just de planerna! Böda är ett mycket attraktivt område och tomten ligger i ett rofyllt och naturnära område. Här har ni cykelavstånd till Bödabuktens milslånga sandstrand, mataffär som är åretruntöppen, busshållsplats, Kaffestugan som erbjuder bageri & konditori samt mycket mer. Från fastigheten har Ni ett bra utgångsläge till de utflyktsmål som Öland har att erbjuda, härlig natur med stora skogsområden, vackra promenadstråk och ett rikt naturliv. Anslutningsavgifter för el och V/A tillkommer. Kommunalt vatten och avlopp finns ute vid vägen.

Landsvägen Norrböda 7 Lgh 5, Böda, Borgholms kommun

Landsvägen Norrböda 7 Lgh 5

Lägenhet
Böda, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

549 000 kr

40 m²

1 rum

3 019 kr/mån

13 725 kr/m²

Här kan ni leva det klassiska semesterlivet, ta den korta promenaden ner till havet för ett härligt svalkande dopp! Lägenheten har genomgående ljusa väggar, trälaminatgolv och inhyser ett rum i öppen planlösning. Här har ni en köksdel med pentry och matplats, en sällskapsdel med öppenspis (ej eldningsbar) och plats för fyra sovbäddar. Ljust duschrum med handfat, WC och dusch. Altanen ligger i söderläge, här kan ni njuta av solen hela dagen! Stugan är utrustad med det mesta man kan behöva, husgeråd, köksmöbler, micro, kaffebryggare, vattenkokare, TV, soffa, soffbord samt fyra styck 90 cm sängar. Möblerna ingår i köpet! Här bor ni med direkt närhet till hav och natur, gångavstånd till Bödabukten som är en två mil lång fantastisk sandstrand. Ni har också promenadavstånd till mataffär, sommarrestaurang, café samt busshållplats där även Silverlinjen stannar. Som ägare av denna bostadsrätt har du möjlighet att hyra ut och få hyresintäkter. Det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Böda!

 • Plus
Neptunivägen 5C Lgh 6, Öland Norra, Borgholms kommun

Neptunivägen 5C Lgh 6

Lägenhet
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

2 595 000 kr

58 m²

3 rum

2 563 kr/mån

44 741 kr/m²

Mitt i Byxelkroks vackra och havsnära miljö ligger denna mycket trevliga gaveltrea i två plan i husets bästa läge med magisk utsikt över Kalmarsund, Blå Jungfrun och en bedårande kvällssol in i vardagsrummet! Som ägare av denna bostadsrätt har ni möjlighet att hyra ut och få goda hyresintäkter. Det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Byxelkrok! Alla fönster vetter mot havet och balkongen har sol nästintill hela dagen och kvällen, svårslaget! Lägenheten är nyligen ytskiktsrenoverad och är en av de största i föreningen, nya fräscha möbler ingår i köpet. Detta i omtyckta Byxelkrok där den nybyggda gästhamnen breder ut sig precis nedanför din våning med ny badbrygga och utegym! Kvällslivet är även det något extra och sommarpulsen ger en känsla av medelhavsliv med den pittoreska småbåtshamnen, små trivsamma restauranger och en mängd små butiker i bodar kring hamnen. En idyll att få spendera sina sommardagar vid. Byxelkrok är onekligen ett sommarparadis men också en plats för njutning under alla våra årstider!

 • Plus
 • Balkong
Huldas gata 9, Köpingsvik, Borgholms kommun

Huldas gata 9

Tomt
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

1 350 000 kr

649 m² tomt

I Köpingsvik med ca 1 km från sandstrand, sommarrestauranger och affärer ligger denna tomt, en av 10 som nyligen styckats av. Vacker omgivning i öppet landskap. Tomtstorlek på 650-740 kvm/st med vatten och avlopp i tomtgräns, halva anslutningsavgiften är betalda, se info nedan. Pris 1.150.000 - 1.350.000 beroende på läge i området. Byggrätt ca. 160 kvm. Det är en förutsättning för detta tomtköp att köparen tecknar ett entreprenadavtal med valfritt hus från Götenehus, anpassat enligt detaljplanen. För mer information om tomterna samt aktuella hustyper hos Götenehus, klicka på länken "Projekt Solberga1195" i mäklarens beskrivning. OBS! Gällande tomten Huldas Gata 9 - denna tomt är planerad för hustyp "Stråken"!

Huldas gata 8, Öland Mellersta, Borgholms kommun

Huldas gata 8

Tomt
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

1 150 000 kr

713 m² tomt

I Köpingsvik med ca 1 km från sandstrand, sommarrestauranger och affärer ligger denna tomt, en av 10 som nyligen styckats av. Vacker omgivning i öppet landskap. Tomtstorlek på 650-740 kvm/st med vatten och avlopp i tomtgräns, halva anslutningsavgiften är betalda, se info nedan. Pris 1.150.000 - 1.350.000 beroende på läge i området. Byggrätt ca. 160 kvm. Det är en förutsättning för detta tomtköp att köparen tecknar ett entreprenadavtal med valfritt hus från Götenehus, anpassat enligt detaljplanen. För mer information om tomterna samt aktuella hustyper hos Götenehus, klicka på länken "Projekt Solberga1195" i mäklarens beskrivning. OBS! Gällande tomten Huldas Gata 9 - denna tomt är planerad för hustyp "Stråken"!

Huldas gata 6, Köpingsvik, Borgholms kommun

Huldas gata 6

Tomt
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

1 150 000 kr

713 m² tomt

I Köpingsvik med ca 1 km från sandstrand, sommarrestauranger och affärer ligger denna tomt, en av 10 som nyligen styckats av. Vacker omgivning i öppet landskap. Tomtstorlek på 650-740 kvm/st med vatten och avlopp i tomtgräns, halva anslutningsavgiften är betalda, se info nedan. Pris 1.150.000 - 1.350.000 beroende på läge i området. Byggrätt ca. 160 kvm. Det är en förutsättning för detta tomtköp att köparen tecknar ett entreprenadavtal med valfritt hus från Götenehus, anpassat enligt detaljplanen. För mer information om tomterna samt aktuella hustyper hos Götenehus, klicka på länken "Projekt Solberga1195" i mäklarens beskrivning. OBS! Gällande tomten Huldas Gata 9 - denna tomt är planerad för hustyp "Stråken"!

Huldas gata 7, Köpingsvik, Borgholms kommun

Huldas gata 7

Tomt
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

1 350 000 kr

682 m² tomt

I Köpingsvik med ca 1 km från sandstrand, sommarrestauranger och affärer ligger denna tomt, en av 10 som nyligen styckats av. Vacker omgivning i öppet landskap. Tomtstorlek på 650-740 kvm/st med vatten och avlopp i tomtgräns, halva anslutningsavgiften är betalda, se info nedan. Pris 1.150.000 - 1.350.000 beroende på läge i området. Byggrätt ca. 160 kvm. Det är en förutsättning för detta tomtköp att köparen tecknar ett entreprenadavtal med valfritt hus från Götenehus, anpassat enligt detaljplanen. För mer information om tomterna samt aktuella hustyper hos Götenehus, klicka på länken "Projekt Solberga1195" i mäklarens beskrivning. OBS! Gällande tomten Huldas Gata 9 - denna tomt är planerad för hustyp "Stråken"!

Huldas gata 5, Köpingsvik, Borgholms kommun

Huldas gata 5

Tomt
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

1 350 000 kr

740 m² tomt

Denna tomt är RESERVERAD för en spekulant. I Köpingsvik med ca 1 km från sandstrand, sommarrestauranger och affärer ligger denna tomt, en av 10 som nyligen styckats av. Vacker omgivning i öppet landskap. Tomtstorlek på 650-740 kvm/st med vatten och avlopp i tomtgräns, halva anslutningsavgiften är betalda, se info nedan. Pris 1.150.000 - 1.350.000 beroende på läge i området. Byggrätt ca. 160 kvm. Det är en förutsättning för detta tomtköp att köparen tecknar ett entreprenadavtal med valfritt hus från Götenehus, anpassat enligt detaljplanen. För mer information om tomterna samt aktuella hustyper hos Götenehus, klicka på länken "Projekt Solberga1195" i mäklarens beskrivning. OBS! Gällande tomten Huldas Gata 9 - denna tomt är planerad för hustyp "Stråken"!

Visar alla 28