Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
PO Amnérs väg 13, Borgholm, Borgholms kommun
PO Amnérs väg 13, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
PO Amnérs väg 13, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

PO Amnérs väg 13

Lägenhet
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
3 450 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 1/4
6 134 kr/mån
40 351 kr/m²

En ljus 3:a på första våningen i huset som erbjuder öppna sällskapsytor mellan kök och vardagsrum där det är lätt att umgås med familjen både i vardagen och vid fest. Från vardagsrummet når du den väl tilltagna uteplatsen och de väl tilltagna fönsterpartierna låter det naturliga ljuset flöda in i lägenheten. Det finns gott om förvaring i både hall och i de båda sovrummen. Dessutom är bostaden utrustad med ett förrådsutrymme som också kan användas som klädkammare. Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser. Observera att det för denna bostad finns gjorda tillval och att kostnaden för dessa tillval tillkommer utöver insatsen. För mer information om tillvalen och kostnaden se nedan under 'Beskrivning av bostaden' eller kontakta fastighetsmäklaren. Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp? Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Ramsättravägen 97, Köpingsvik, Borgholms kommun
  • Sön 27 okt kl 12:00
Ramsättravägen 97, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 2
Ramsättravägen 97, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 3

Ramsättravägen 97

Villa
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
3 350 000 kr
116 + 123 m²
5 rum
4 469 m² tomt

Letar ni det perfekta sommarstället för avkoppling där hästen kan följa med? Kika här! Öländskt hus från början av förra seklet där stor del av den tidens boende är väl bevarat och utvecklat med modernare tänk. Byggnaden som har renoverats med nytt plåttak, stort altandäck med nedsänkt pool har skapat en sommardröm för familj och vänner! Här finns även stall för hästar och mindre gräshagar i trädgårdens utkant, supermysigt! Läget är bra med 10-15 minuters cykelavstånd till Köpingsviks sköna badstränder, affär, bageri och restauranger. Ypperligt om såväl sommar som övriga delar av året!

  • Premium
Sandgatan 43, Borgholm, Borgholms kommun
  • Sön 27 okt kl 13:00
Sandgatan 43, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Sandgatan 43, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Sandgatan 43

Lägenhet
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 475 000 kr
86,8 m²
3 rum
vån 1/3
5 689 kr/mån
28 514 kr/m²

Stor och ljus trea med egen uteplats och liten gräsmatta där ni njuter skön skugga de varmaste dagarna! Bostaden ger en ljus och hemtrevlig miljö med bra ljusinsläpp, lugn och trivsam miljö. Här är en skön tilltalande öppen planlösning som ger sociala utrymmen för umgänge även för större sällskap. Har du funderingar kring elbil har föreningen anlagt 6 platser med laddning på parkeringen. Du har här ett lugnt och skönt läge med en sval fikaplats i inre trädgården även de varma dagarna och den gröna sköna miljön där ljuset flödar. Kort sagt en skön plats för eftermiddagskaffet såväl en varm som en regnig dag! Vinterträdgården i Brf Bovieran är ett eget kapitel och denna åtnjuts året om, väl tempererad och här finns även större gemensamhetslokal att boka samt likaså fräsch bastu och relaxdel. Trivsam "+55-förening" där det anordnas aktiviteter löpande för den som så önskar!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Skepparegatan 4, Borgholm, Borgholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Lör 2 nov kl 13:30
Skepparegatan 4, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Skepparegatan 4, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Skepparegatan 4

Villa
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 600 000 kr
85 + 82 m²
1 006 m² tomt

Välkommen till Skepparegatan 4 i hjärtat av Borgholm – en charmig och välplanerad villa som erbjuder både trivsel och praktiska lösningar för hela familjen. Detta är en ljus och modern enplansvilla med inredd källare, som har genomgått smakfulla renoveringar för att skapa ett hem där varje detalj har tänkts igenom. Här möts du av ett stilrent arbetskök som bjuder in till matlagning i en social atmosfär, samt ett trivsamt allrum med plats för både soffgrupp och matplats. Från allrummet öppnar sig en oas – en insynsskyddad trädgård i söderläge som omfamnas av grönska. Här kan du njuta av soliga dagar och ljumma kvällar med familj och vänner, perfekt för middagar, avkoppling eller lekfulla stunder för barnen. Huset erbjuder dessutom tre rofyllda sovrum och ett stilfullt badrum på entréplan. Källarplanet imponerar med ett stort allrum som kan användas för spel, filmkvällar eller extra utrymme för gäster. Här finns även en praktisk tvättstuga med dusch, ett gästrum, verkstad, förråd och en extra toalett – allt för att förenkla vardagen. Läget är oslagbart – du bor på en lugn och stillsam gata med både havet och skogen inom promenadavstånd. Här får du det bästa av Borgholm: närheten till mysiga restauranger, charmiga butiker och Borgholms omtyckta kallbadhus. Skepparegatan 4 är en bostad som erbjuder både ett fantastiskt läge och ett hem att trivas i under många år framöver. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Vässbylundsvägen 54, Vässby, Föra, Borgholms kommun

Vässbylundsvägen 54

Villa
Vässby, Föra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 850 000 kr
142 m²
3 rum

Välkommen till Vässbylundsvägen 54, en plats där lugnet från Ölands vackra natur omfamnar ditt hem. Denna nybyggda villa ger dig inte bara ett hem utan en chans att skapa något alldeles eget. Med en färdigställd bottenvåning och en övervåning som du kan anpassa efter dina egna drömmar och behov. När du kliver in genom dörren möts du av en härligt inbjudande atmosfär. Det ljusa Vedum-köket med sina generösa arbetsytor blir omedelbart en central punkt, där morgonens första kaffe smakar extra gott och kvällens middagar tillagas med lätthet. Här har inget lämnats åt slumpen – kvalitativa vitvaror från Bosch gör köket både snyggt och funktionellt, och den öppna planlösningen skapar en social och varm miljö. Allrummet med det härliga ljusinsläppet, blir det verkliga hjärtat i hemmet. Det rymliga rummet bjuder in till samvaro och mysiga kvällar, med plats för både ett stort matbord för trevliga middagar med skratt och skoj och en avkopplande soffhörna för lugna kvällar i soffan med en bra bok i handen. Från allrummet nås husets baksida. Badrummet är helkaklat, stilrent och en fräsch plats med dusch, WC, handfat och handdukstork – perfekt för både morgonens snabba rutiner och kvällens avkoppling. I anslutning finns även en praktisk tvättstuga med egen ingång, välplanerad med förvaringsmöjligheter och moderna tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Villans sovrum är en lugn och skön plats med bra förvaring och gott om utrymme. Här kanske, efter en inredd övervåning kan bli ett kontor eller varför inte ett lekrum till barnen? Fastigheten ligger i ett fridfullt och familjevänligt område med närhet till både skog och hav. Promenader längs skogsstigar, utflykter till de närliggande badplatserna i Djupvik eller en lugn dag i trädgården – här är valen många, men alla bjuder på samma känsla av avkoppling och harmoni. Samtidigt som du har naturen alldeles inpå knuten, är det bara 20 minuter med bil till Borgholm, där ett utbud av butiker, restauranger, gym och service väntar när du vill ha en dos stadspuls. Vässbylundsvägen 54 är ett hem som kombinerar det bästa av två världar – naturens lugn och närheten till bekvämligheter. Här får du chansen att färdigställa din övervåning och verkligen forma ditt hem efter dina egna behov och önskemål. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Kattfotsvägen 12, Rälla, Borgholms kommun
Kattfotsvägen 12, Rälla, Borgholms kommun, bild 2
Kattfotsvägen 12, Rälla, Borgholms kommun, bild 3

Kattfotsvägen 12

Fritidshus
Rälla, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 495 000 kr
60 m²
3 rum
837 m² tomt

Välkommen till Kattfotsvägen 12 på vackra Öland! Här hittar du ett mysigt vinterbonat fritidshus i toppskick, perfekt för familjen som söker en plats att trivas på, eller varför inte som ett mindre permanentboende? Med en öppen planlösning mellan kök och allrum får du en ljus och luftig atmosfär som bjuder in till både avkoppling och umgänge. Njut av morgonsolen på den mysiga uteplatsen i österläge medans du blickar ut över trädgården som ger plats för bus och lek. Här finns även möjlighet för den trädgårdsintresserade att anlägga en härligt blomstrande trädgård eller uppföra ett mindre attefallshus. Bostaden är belägen i ett hemtrevligt villaområde i Rälla, med bekväm närhet till både livsmedelsbutik och skola. För den sportintresserade ligger Ekerum 3,5 km bort, känt för sina golfbanor och padelbanor. Vill du ha statspuls når du Borgholm, cirka 20 minuter med bil norr ut där du kan upptäcka sevärdheter som Borgholms slottsruin eller njuta av ett brett utbud av restauranger, shopping eller ett besök på Borgholms kallbadhus. Missa inte chansen att bli nästa ägare till detta lättskötta boende i toppskick - varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Januarivägen 7, Rälla, Borgholms kommun
Januarivägen 7, Rälla, Borgholms kommun, bild 2
Januarivägen 7, Rälla, Borgholms kommun, bild 3

Januarivägen 7

Fritidshus
Rälla, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 250 000 kr
1 060 m² tomt

Välkommen till Januarivägen 7 i charmiga Rälla på Öland – en unik möjlighet att förvärva en fastighet med plats för hela familjen! Här erbjuds två rymliga boenden, båda utrustade med kök och badrum, vilket gör dem perfekta för både fritidshus och permanentboende. Husen binds samman av ett generöst tralldäck som inbjuder till avkopplande stunder utomhus. Föreställ dig långa, soliga dagar och ljumma kvällar med familj och vänner samlade på terrassen eller varför inte i det inglasade uterummet? – här ges plats för både trevliga grillkvällar och festliga tillfällen. Rälla är ett mysigt och barnvänligt område med närhet till skola och livsmedelsbutik, vilket ger dig det bästa av två världar: lugn och ro samt bekvämlighet i vardagen. För den aktive ligger Ekerum endast ca 3 km bort. Här finns fina golfbanor och moderna padelbanor. 15 minuter norr ut med bil hittar du Borgholm med ett brett utbud av restauranger, konditorier och butiker. Här kan du strosa längs gatorna, njuta av en god fika eller handla lokala delikatesser. För dig som vill utforska ännu mer, ligger Kalmar 30 minuter söderut. Här kan du besöka historiska sevärdheter som Kalmar slott. För den som vill bevara den luftiga känslan som denna fastighet erbjuder finns även grannfastigheten Rälla Tall 7:35 till salu. Fastigheterna säljs separat och är oberoende av varandra. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Premium
Köpingevägen 25 - lgh 3 i Borgen, Öland Mellersta, Borgholms kommun
Köpingevägen 25 - lgh 3 i Borgen, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 2
Köpingevägen 25 - lgh 3 i Borgen, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 3

Köpingevägen 25 - lgh 3 i Borgen

Lägenhet
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 100 000 kr
38,7 + 15,5 m²
3 rum
vån 1/1
3 370 kr/mån
54 264 kr/m²

Nu har inflyttning i de första fritidslägenheterna har nu skett - fler står snart klara! Ett stenkast från stranden finns nu möjlighet att på eftertraktat läge köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätterna som håller på att byggas om vid fd Borgen, en befintlig byggnad på omtyckta Brf Solhyddans område . Stort gemensamt soldäck med innergårdskänsla och där det finns gott om plats för umgänge. Här kan du slå dig ner i skyddat läge och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta av härligt umgänge med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter har nämligen en egen loftvåning (storlek angivet som biarea) där du får studio och en rymlig takterrass/balkong. Dessutom räknas boarean endast för våning 1, vilket alltså innebär att månadsavgiften blir lägre. I Borgen formas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för skönt sommarhäng och med gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i lägenheten för egen del kan du exempelvis välja att hyra ut med god förtjänst och därigenom delfinansiera din nya semesterbostad - en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär. Sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen. Missa inte ett unikt tillfälle att förärva ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden!

  • Premium
PO Amnérs väg 13, Borgholm, Borgholms kommun
PO Amnérs väg 13, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
PO Amnérs väg 13, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

PO Amnérs väg 13

Lägenhet
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 895 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/3
5 166 kr/mån
40 208 kr/m²

Välkommen till andra våningen och den här 3:an! Ledorden för denna bostad är fantastiska ljusinsläpp, gott om förvaring och kronan på verket är den väl tilltagna balkongen som sträcker sig runt hörnet på huset och fångar två väderstreck. Redan i hallen finns gott om förvaring i form av garderober samt ett förråd som lätt kan göras om till walk-in-closet. Båda sovrummen har även de fina förvaringsmöjligheter i form av tre garderober. Badrummet är rymligt och här finns tvättmaskin och torktumlare. Köket är byggt i vinkel och har en öppen planlösning till vardagsrummet vilket inbjuder till härligt umgänge både till vardags och fest. Härifrån finns utgång till den rejält tilltagna balkongen. Alla boende får dessutom nyttja den gemensamma takterrassen med milsvid utsikt över småstadsidyllen och havet. I föreningen finns även gästlägenhet och parkeringsplatser. Observera att det för denna bostad finns gjorda tillval och att kostnaden för dessa tillval tillkommer utöver insatsen. För mer information om tillvalen och kostnaden se nedan under 'Beskrivning av bostaden' eller kontakta fastighetsmäklaren. Här bor du med promenadavstånd till det mesta. Havet och naturen bidrar till ett varierat friluftsliv, träning och platser för rekreation. I stadskärnan finns ett rikt utbud av små lokala butiker, livsmedelsaffärer samt restauranger och caféer med trivsamma uteserveringar. Varför inte ta på dig badkläderna och promenera de 350 metrarna bort till Sjöstugan för ett svalkande dopp? Varmt välkommen till Brf Utsikten i Borgholm!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Röllikans väg mfl., Lökenäs, Mörbylånga kommun
Röllikans väg mfl., Lökenäs, Mörbylånga kommun, bild 2
Röllikans väg mfl., Lökenäs, Mörbylånga kommun, bild 3

Röllikans väg mfl.

Tomt
Lökenäs, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
950 000 kr
1 200 m² tomt

Sällsynt tillfälle! Missa inte denna fina möjlighet att bli nybyggare i ett av Ölands mest natur- och havsnära områden som har utvecklats på sistone. På promenadavstånd ifrån Prästvikens fantastiska badplats och cykelavstånd ifrån Saxnäs, Isgärde, Stora Rör och Glömminge finns det nu äntligen byggklara tomter till salu! Just nu finns det 9 av totalt 22 tomter kvar som är lediga i området, flera med fint läge! Alla fastigheter är avstyckade och klara samt förberedda med Kommunalt V/A, EL och fiber i tomtgräns. Detaljplanen i kvarteret reglerar vad ni får uppföra för typ av byggnad, men generellt medger den en maximal byggnadsarea om 20% samt att byggnaden är i 1-plan med eller utan inredd vind samt har ett traditionellt sadeltak. Valfriheten i kvarteret är mycket stor och ni bygger med precis den husleverantör ni tycker passar er. Det går även bra att göra det helt på egen hand. Vi kan tipsa och förmedla kontakt till de många skickliga hantverkare och leverantörer utav hus som är verksamma på Öland. På det sättet känner ni er trygga hela vägen vid ert nybygge! Förutom närheten till naturen och havet runt omkring ligger dessa tomter på behagligt avstånd ifrån Ölandsbron och Kalmar City (ca 15min) samt grundskola (F-6) i Glömminge och förskola för barnen både i Saxnäs samt i Glömminge. Några andra pärlor som är extra uppskattade häromkring är Saxnäs GK, Rällaskogen och Jordtorpsåsens Naturreservat. OBS - Detta är en samlingsannons för tomterna Mörbylånga Glömminge 1:83-1:104 Välkommen att kontakta oss för en tomtvisning på plats i kvarteret!

  • Premium
Hamnvägen 18, Öland Mellersta, Borgholms kommun
Hamnvägen 18, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 2
Hamnvägen 18, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 3

Hamnvägen 18

Lägenhet
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
6 900 000 kr
208 + 47 m²
4 rum
vån 3/3
4 830 kr/mån
33 173 kr/m²

Vid yttre hamnen i Borgholm ligger denna mycket unika lägenhet på översta plan! Den vackra byggnaden uppfördes 1915 som spannmålsmagasin, är tillbyggd 1930 med två silotorn och har varit ett landmärke för Borgholm sedan dessa. Här bor Ni med en bedövande utsikt över hamn, hav och Borgholms Slott! Lägenheten har en golvyta på 255 kvm och innehåller; det stora allrum med barkök på hela 150 kvm med en hel gavel i glas, här kan vi tala om havsutsikt - lika läckert i snöstorm som i sol! Vidare så finns 3 sovrum, toa/dusch/bastu samt separat klädvårdsrum. En balkong i sydväst och en balkong åt nordost. Alla utrymmen är i ett välvårdat och bra skick. Här finns hiss. Bostadsrättsföreningen/fastigheten innehåller totalt 8 lägenheter i varierande storlekar. En mycket stabil bostadsrättsförening, se senaste Årsredovisning! Kontakta fastighetsmäklaren för visning.

  • Premium
  • Hiss
Enevägen 17, Borgholm, Borgholms kommun
Enevägen 17, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Enevägen 17, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Enevägen 17

Villa
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
3 695 000 kr
105 + 130 m²
10 rum
857 m² tomt

Välkommen till Enevägen 17 i omtyckta Borgholm och denna trivsam villa i tre plan som erbjuder generösa ytor och en separat lägenhet, perfekt för den stora familjen eller som en extra inkomstkälla. Villan stoltserar med ett trevligt, stort och ljust kök som välkomnar för trevliga middagar med nära och kära, flera sovrum, två badrum, en toalett samt trivsamma sällskapsytor och en härlig inglasad altan, en perfekt plats för att njuta av en kopp kaffe eller en bra bok oavsett väder. Den separata lägenheten, byggd 2023, har en egen ingång och erbjuder ett praktiskt kök, ett helkaklat badrum och ett sovrum - perfekt för övernattande gäster, tonåringen som vill ha egen yta, eller som en uthyrningsmöjlighet för en extra inkomst. Trädgården blomstrar med ljuvliga fruktträd och har en praktisk inglasad uteplats. Här finns förskola och skola på nära håll och med det centrala läget är det gångavstånd till centrum med ett brett utbud av butiker, caféer, restauranger och, varför inte, ett dopp på Borgholms fina kallbadhus. Dessutom har du härliga promenadstråk i närområdet och sandstrand vid Sjöstugan några km bort. Varmt välkommen med din intresseanmälan – ditt drömhem väntar!

  • Premium
Som nytt med stranden intill!, Köpingsvik, Borgholms kommun
  • 7 lediga bostäder

Som nytt med stranden intill!

Fritidshus
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
fr. 2 050 000 kr
35-39 m²
3-4 rum
3 048 kr/mån

BYGGSTARTAT - FÖRSTA INFLYTTNINGEN MITTEN PÅ KVARTAL 2, 2024! Nu ges tillfälle till ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden! Ett bra läge att köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätter som byggs om vid fd Borgen, befintlig byggnad på Brf Solhyddans område med några steg ner till stranden. Stort gemensamt soldäck med plats för umgänge i skyddat läge med innergårdskänsla, där du kan njuta av solnedgången och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter utvecklas med loftvåning (ca 15-17 kvm) där du har studio och rymlig takterrass/balkong (ca 16-20 kvm). Boarean avser endast våning 1, vilket också innebär att månadsavgiften blir lägre. Här skapas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för sköna sommarhäng samt gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i bostaden för egen del kan nyttjas att hyra ut med god förtjänst, en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär och sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen.

  • Nybyggnadsprojekt
Östra Hjälmstadgatan 48, Hjälmstad - Djupvik, Borgholms kommun
Östra Hjälmstadgatan 48, Hjälmstad - Djupvik, Borgholms kommun, bild 2
Östra Hjälmstadgatan 48, Hjälmstad - Djupvik, Borgholms kommun, bild 3

Östra Hjälmstadgatan 48

Gård/Skog
Hjälmstad - Djupvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
3 695 000 kr
120 m²
5 rum
3,2 ha tomt

Nu finns möjligheten att förvärva denna fantastiska lilla gård med bland annat trivsamt boningshus, fullutrustat Atterfallshus, stall med 2 boxar, 2 uteboxar och belyst paddock. Till fastigheten hör ca 3 hektar betesmark som ligger i ett skifte runt huset. Här finns stallet precis utanför knuten och du har full uppsikt över både paddocken och betesmarken både från husets kök och stora altan. Husets yta uppgår till ca 120 kvm och ytan fördelas över nytt kök, 3 sovrum, kontor, två badrum och vardagsrum. 2019 installerades solpaneler som beräknas producera ca 8000 kWh per år. Från fastigheten har du cykelavstånd till det vackra badet i Djupvik och för dig som gillar båtliv finns en fin båthamn i Sandvik, endast 5 km bort. I Sandvik finnas också en nybyggd ICA affär. Sommartid finns flera restauranger i närområdet som bjuder på olika menyer. Bageriet i Södvik är öppet stora delar av året och där är nog höjdpunkten på året Ölands Skördefest. Stället är perfekt för dig som söker en liten hanterbar hästgård, antingen för permanent eller fritidsboende. Där finns intresse från grannar att köpa mark så vill du ha mindre mark är det en möjlighet till intäkt. Välkommen på visning!

  • Premium
Köpingevägen 25 - lgh 10 i Borgen, Köpingsvik, Borgholms kommun
Köpingevägen 25 - lgh 10 i Borgen, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 2
Köpingevägen 25 - lgh 10 i Borgen, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 3

Köpingevägen 25 - lgh 10 i Borgen

Lägenhet
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 050 000 kr
38,7 + 15,5 m²
3 rum
vån 1/1
3 370 kr/mån
52 972 kr/m²

Ett stenkast från stranden finns nu möjlighet att på eftertraktat läge köpa en av de totalt tolv nyproducerade bostadsrätterna (säljs i två etapper med 6 st i vardera) som håller på att byggas om vid fd Borgen, en befintlig byggnad på omtyckta Brf Solhyddans område . Stort gemensamt soldäck med innergårdskänsla och där det finns gott om plats för umgänge. Här kan du slå dig ner i skyddat läge och se solen försvinna bortom havet! Eller varför inte njuta av härligt umgänge med familj och vänner på den egna takterrassen!? Alla lägenheter har nämligen en egen loftvåning (storlek angivet som biarea) där du får studio och en rymlig takterrass/balkong. Dessutom räknas boarean endast för våning 1, vilket alltså innebär att månadsavgiften blir lägre. I Borgen formas ett bekvämt fritidsboende med bra standard för skönt sommarhäng och med gång- och cykelavstånd till mycket. Tiden du inte tillbringar i lägenheten för egen del kan du exempelvis välja att hyra ut med god förtjänst och därigenom delfinansiera din nya semesterbostad - en bra intäkt mot kostnaden! I Köpingsvik finns härliga gångstråk, inte minst på stranden, samt mataffär. Sommartid även restauranger, pub, konditori och flera affärer. Till sköna sommarstaden Borgholm tar du dig lätt på cykel längs fin cykelväg på några minuter, här finns gott utbud av restauranger, affärer, service och nöjen. Missa inte ett unikt tillfälle att förärva ett strandnära boende på en av Ölands omtalade och populära bad, Köpingsvikstranden!

  • Premium
Storgatan 29B, Borgholm, Borgholms kommun
  • Lör 2 nov kl 11:00
Storgatan 29B, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Storgatan 29B, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Storgatan 29B

Villa
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
6 700 000 kr
400 + 120 m²
16 rum
932 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en av Borgholms äldsta fastigheter som är, och har varit, ett landmärke i staden sedan 1860-talet då byggnaden flyttades från Småland till sin nuvarande plats. Huvudbyggnaden har under åren renoverats med bibehållen charm. De gamla kakelugnarna, de välbevarade trägolven och den trevliga rumsindelningen skapar en härlig energi i huset. OBS! Se under "Renoveringar" allt som är gjort och vad som ska slutföras innan överlåtelsen. Här har vi 1). En pampig bostad med balkong på plan två 2). En trerumslägenhet med kombinerat kök och allrum på plan tre 3) En charmig trea på entréplan 4) Den gamla handelsboden med kontor och pentry, även den på entréplan. Innergården har en härlig inramning med det gamla vagnslidret och gårdshuset vilket ger en insynsskyddad och privat känsla trots att du befinner dig mitt i staden. Gårdshuset byggdes nytt 2012- 2013 och innehåller 5). En lägenhet i två plan med tre sovrum, kök, allrum. Ytterligare utrymmen som stort garage och förrådsutrymmen finns. Här finns många möjligheter. Förutom ett fantastiskt boende för Er själv så öppnas möjligheter för åretruntuthyrning och någon affärsverksamhet i den vackra gamla butikslokalen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Enerumsvägen 259-263, Byxelkrok , Borgholms kommun
Enerumsvägen 259-263, Byxelkrok , Borgholms kommun, bild 2
Enerumsvägen 259-263, Byxelkrok , Borgholms kommun, bild 3

Enerumsvägen 259-263

Villa
Byxelkrok , Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
10 000 000 kr
232 + 300 m²
8 rum
2 435 m² tomt

Nu har Ni möjlighet att förverkliga drömmen om havsnära boende utefter Enerumsvägen! Denna fantastiska fastighet erbjuder inte bara en oslagbar placering 50 meter från havet, utan även flera olika byggnader att välja mellan för ditt nya hem. Ni som var i Byxelkrok före 2008 kanske har tagit er en fika på "Elsas bageri", då känner till stället som nu är till salu! Huvudbyggnaden är uppdelad i tre olika lägenheter, där var och en har sin egen charm och unika egenskaper. Den första lägenheten, "Gul lgh" ( se planlösning), sträcker sig över 155 kvadratmeter fördelat på två plan. På bottenvåningen finner du ett stort och ljust kök med en underbar utsikt över havet, samt en mysig braskamin för att skapa en varm och välkomnande atmosfär. I anslutning till köket ligger det ljusa vardagsrummet, en plats att umgås med familj och vänner. Här finns även inte en, utan två altaner med en härlig havsutsikt och möjlighet att njuta av vackra solnedgångar. På övervåningen finns ett trevligt allrum, ett badrum utrustat med WC, handfat och dusch, samt tre sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Den andra lägenheten, "Grön lgh", är ca 42 kvadratmeter och inbjuder till harmoni och njutning. Här har du ett ljust och fräscht kök. Här finns även en stor altan. I denna lägenhet finns det två sovrum samt ett badrum utrustat med WC, handfat och dusch. Sist men inte minst har vi "Röd lgh". Denna trevliga lilla lägenhet erbjuder ca 35 kvadratmeter av mys och komfort. Utrustad med ett ljust kök och ett fräscht badrum, samt även här en altan med direkt havsutsikt. På fastigheten finns ytterligare två bostadshus, förråd, garage samt jordkällare, se planlösningar. Även ett växthus på ca 10 kvm för Er som tycker om att odla! Här har Ni ett bekvämt gångavstånd till affärer och sommarrestauranger i Byxelkrok, den mysiga hamnen med sin charm och här finns även en året runt öppen ICA-affär.

  • Premium
Föra 17, Borgholm, Borgholms kommun
Föra 17, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Föra 17, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Föra 17

Villa
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
4 800 000 kr
279 + 42 m²
6 rum
1 903 m² tomt

Denna pampiga lada blev 2008 ombyggd till en unik och påkostad bostad med otrolig charm och karaktär. Hela ladan är ombyggd från grunden där en del av huset består av nyproducerat skiftesverk och den andra delen av puts - allt mycket välbyggt och hela huset är nu i toppskick! Här har ni stora luftiga rum, öppna sociala ytor med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljus och bjuder på en fantastisk utsikt. Här finns två badrum, varav det största har separata bastu (ej helt färdigställd). Hela huset andas atmosfär och trivsel. En plats man inte vill lämna, helt enkelt! Dessutom ett stort garage med plats för mycket mer än bara bilen. På fastigheten finns också en gäststuga om ca 50 kvm, totalrenoverad 2023/2024, redo att hyras ut och överlåtes inklusive alla möbler och bohag. Här finns alla bekvämligheter och fungerar som ett eget boende i två plan med fyra sovplatser. Trädgården runt gäststugan bjuder på allsköns blomster, som Gullvivor, Mandelblom, Vildtulpaner, Pärlhyacinter, inte minst ska nämnas Orkidéer, som t ex Krutbrännare, S:t Pers nycklar, Nattviol m fl. Till och med Toppmurklor dyker upp under försommaren! Här finns även köksträdgård, grönsaksbäddar och många alternativ för att placera uterum Närheten till naturen ger ett lugn. Här följer du fågelsträcken, med tranor, gäss och många fler som trivs i fågelskyddsområdet intill. Havsörnarna som har bo i dungen bortom fältet utanför tomten seglar ofta förbi. Under sommaren når du sköna bad i Äleklinta, Djupvik och Sandvik längs västra kusten, alternativt Kårehamn på den östra sidan. Alla inom 5-10 minuters körtid, eller varför inte ta cykeln? Ett par kilometer från huset ligger naturreservatet Södra Greda löväng – en av de finaste lövängarna på Öland, som inbjuder till sköna promenader. Här kan man verkligen känna lugnet med närheten till naturen!

  • Premium
Gårdsvägen 40, 1001, Ekerum , Borgholms kommun
  • Sön 3 nov kl 11:00
Gårdsvägen 40, 1001, Ekerum , Borgholms kommun, bild 2
Gårdsvägen 40, 1001, Ekerum , Borgholms kommun, bild 3

Gårdsvägen 40, 1001

Lägenhet
Ekerum , Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 995 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/3
62 344 kr/m²

Kvadratsmart och en mycket högklassig lägenhet i markplan i The Resort på Öland och Ekerum. Direkt vid inträdet i bostaden andas det kvalité på alla sätt, en bostad med hög standard i alla detaljer och med ett läge extra nära poolområdet i The Resort som kanske blir din nya favorit? Ett stenkast från bostad en otroligt populär golfbana och alla andra möjligheter som finns kring Ekerum med bad, mat, natur samt ett liv i rörelse. Här kommer man trivas året runt! Bostaden är fullt utrustad i såväl kök som duschrum och från vardagsrummet med alkoven når man enkelt den egna terrassen som ligger i direkt markplan. Förutom det tillhör det en parkeringsplats samt förråd till bostaden. Bostaden ingår i The Resort, ett ägarlägenhetsprojekt på Ekerum med möjlighet till omgående tillträde. Med ägarlägenhet har du låga driftskostnader och möjlighet till fri uthyrning. Här kan du bo själv hela tiden eller hyra ut när du vill. Denna lägenhet är det perfekta boendet för dig som söker ett exklusivt boende med låg månadsavgift och stor frihet att hyra ut till vem du vill i en unik miljö på Öland. En ägarlägenhet är som ett ”radhus på höjden” där du köper din fastighet och blir lagfaren ägare. Det innebär en upplåtelseform som ger dig stor personlig frihet och låga fasta kostnader. Du kan pantsätta, belåna och sälja din bostad precis som en villaägare kan göra och månadsavgiften blir betydligt lägre än i en bostadsrätt då du inte betalar för gemensamma lån till en bostadsrättsförening. Vid köp av en ägarlägenhet betalar man, precis som vid ett småhusköp, 100 procent av värdet på bostaden. Kostnad för lagfart samt för eventuella pantbrev tillkommer. Delar av huset, till exempel tak, fasader, trapphus och hissar ägs gemensamt av de boende. Dessa förvaltas av en samfällighetsförening till vilken en avgift betalas månadsvis. Avsättning för underhåll ingår i månadsavgiften utöver drift, skötsel och underhåll. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Äganderätt
Huldas gata 6, Köpingsvik, Borgholms kommun

Huldas gata 6

Tomt
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 150 000 kr
713 m² tomt

I Köpingsvik med ca 1 km från sandstrand, sommarrestauranger och affärer ligger denna tomt, en av 3 som finns kvar till försäljning. Vacker omgivning i öppet landskap. Tomtstorlek på 650-740 kvm/st med vatten och avlopp i tomtgräns, halva anslutningsavgiften är betalda, se info nedan. Pris 1.150.000 - 1.350.000 beroende på läge i området. Byggrätt ca. 160 kvm. Det är en förutsättning för detta tomtköp att köparen tecknar ett entreprenadavtal med valfritt hus från Götenehus, anpassat enligt detaljplanen. För mer information om tomterna samt aktuella hustyper hos Götenehus, klicka på länken "Projekt Solberga1195" i mäklarens beskrivning.

Småskogsvägen 1K, Byxelkrok, Borgholms kommun

Småskogsvägen 1K

Radhus
Byxelkrok, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 795 000 kr
65 m²
2 rum
298 m² tomt

Med några hundra meter från Ölands västra kust i Byxelkrok ligger detta parhus i ett plan. Innehåller allrum, kök, ett sovrum samt toa/dusch. Från allrummet öppnar Ni altandörren och kommer då ut på den nybyggda härliga altanen i västerläge med havsutsikt och underbara solnedgångar - här är det många sådan på en av landets soligaste platser! En egen trädgård finns att påta i. Huset är väl underhållet, har riktiga parkettgolv, fräscht kök och badrum. Utvändig ommålning 2021 då även en luft/luft värmepump installerades. Altanen är byggd 2022. En mysig friggebod/sovstuga byggdes på tomten 2023. Egen parkeringsplats några meter från ytterdörren. Området som ligger några hundra meter från hamnen består av totalt 12 fastigheter som är byggda som 6 parhus. I hamnområdet finns sommaröppna restauranger, affärer och året runt öppen ICA-butik.

Rosvägen 4, Löttorp, Borgholms kommun

Rosvägen 4

Villa
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 850 000 kr
128 + 32 m²
6 rum
1 475 m² tomt

Drömmer ni om en plats där familjen kan trivas och växa? En plats som kombinerar modern komfort med ett lugnt och centralt läge? Då har ni hittat rätt! Rosvägen 4 är en charmig enplansvilla med gaveltomt som erbjuder allt detta och mycket mer. Husets hjärta är det funktionella köket som renoverades 2017. Här finns gott om arbetsytor och all den utrustning ni kan tänkas behöva. Matsalen intill köket är rymlig och idealisk för familjemiddagar och festliga tillställningar. Det ljusa och härliga allrummet bjuder in till avkoppling och gemenskap, och härifrån har ni också utgång till en altan i söderläge – den idealiska platsen för morgonkaffet eller en lugn stund i solen. Med fyra sovrum finns här plats för både den stora och den växande familjen eller för dig som vill ha gott om plats. Ett av sovrummen har dessutom utgång till en uteplats. Två toaletter men golvvärme förenklar morgonrutinerna och gör vardagen mer bekväm för hela familjen. På den rymliga tomten finns gott om plats för lek, bus och avkoppling. Här finns möjlighet för den intresserade att anlägga en härlig blomstrande trädgård. Trots det lugna läget bor ni centralt i Löttorp, med närhet till både förskola, skola, livsmedelsbutik och restauranger. Här finns allt ni behöver inom bekvämt avstånd. Ni kan själva välja om ni vill ta ett dopp i Kalmarsund på västra sidan eller i Östersjön på östra sidan. Med närhet till både hav och natur erbjuds här fantastiska möjligheter för bad, fiske, och sköna promenader. Varmt välkommen med er intresseanmälan till ert nya drömhem i Löttorp!

Solvägen 4, Färjestaden, Mörbylånga kommun
Solvägen 4, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 2
Solvägen 4, Färjestaden, Mörbylånga kommun, bild 3

Solvägen 4

Villa
Färjestaden, Mörbylånga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 675 000 kr
152 + 45 m²
5 rum
786 m² tomt

Här ges nu ett ypperligt tillfälle att förvärva ett av de tidiga husen från villasamhället Färjestaden som växte fram runt hamnen och färjetrafiken! Byggnaden är gedigen och såväl interiört som exteriört finns många detaljer väl bevarade och väl värda att ta om hand! Bostaden har en skön känsla och originaldetaljerna i kök, allrum, lejdarna i trappan och glasdörrar som i högsta grad bidrar härtill! Samtidigt är kloka ändringar utförda i modern tid såsom dränering runt källaren, taket är bytt för cirka 20 år sedan. Läget har vi inte nämnt än, men det är förstås gott om du vill ha närhet till skola, bra bad, affärer, restauranger med bra mat, fik och strövområden. Sammantaget ett läge och hus som passar många att njuta av i ett lugnt område med bra grannskap och nära till mycket!

  • Premium
PO Amnérs väg 13, Borgholm, Borgholms kommun
PO Amnérs väg 13, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
PO Amnérs väg 13, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

PO Amnérs väg 13

Lägenhet
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 375 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/4
4 125 kr/mån
41 667 kr/m²

Nytt och fräscht boende högst upp! Här har du möjligheten att bli först in i denna ljusa och välplanerade 2:a med öppen planlösning, rymlig balkong och centralt läge! Närhet till sköna grönområden och bra bad med ny brygga, nära mataffärer och centrala Borgholm med shopping och välrenommerade restauranger! Bostaden är belägen i nybyggt hus med kvalitetsmaterial till alla delar, välbyggt! Här är öppet och socialt i ett lugnt och trevligt hus, högst upp finns även en unik tillgång i en gemensamma takterrassen med under bar utsikt åt alla väderstreck! Välkommen att kika in på visning, sällsynt bra läge!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Hagaby 17, Hagaby, Borgholms kommun
Hagaby 17, Hagaby, Borgholms kommun, bild 2
Hagaby 17, Hagaby, Borgholms kommun, bild 3

Hagaby 17

Övrigt
Hagaby, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
5 975 000 kr
1 170 m²
35 rum
2,7 ha tomt

Här försäljs en livsstil! Tillfälle att överta ett för många gäster "ett avkopplande rum" med inslag från förr och tankarna förs åt ett skönt sommarkollo med ledighetens upptåg som största fokus och de sommarminnen man där skapar! Försäljningen avser fler fastigheter med ett flertal byggnader i gott skick, vilka kan förvärvas var för sig men det är som helhet denna möjlighet gör sig som bäst. Totalt finns här idag 121 bäddar, fördelat på; Gula huset; 7 dubbelrum Röda långa längan; 10 4-bäddsrum Fem retrostugor med 4 bäddar vardera Två lägenheter (4 och 5 bäddar) med egen wc/dusch Två stora hus; röda villan med 9 bäddar och vita huset med 14 bäddar Läget är bra med kort cykelavstånd till Högby fyr och badet där, Löttorp med dess utbud av affärer och restauranger är några kilometer bort och de härliga cykelstråken finns i omedelbar närhet! För mer info om rörelsen som sådan, kika gärna in på STF och dess hemsida via länken nedan. https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-hagaby-lantgarden-vandrarhem/boende/

  • Premium

Visar 1 - 25 av 43