Mäklare Kjell Jakobsson

Kjell Jakobsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekstigen 25, Borgholm, Borgholms kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Ekstigen 25, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Ekstigen 25, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Ekstigen 25

Radhus
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 500 000 kr
112 m²
5 rum
254 m² tomt

Varmt välkommen till Ekstigen 25! Detta trevliga 1-plans hus erbjuder mycket av det du kan önska dig - bl.a. med en helt insynsskyddad atriumgård där du kan njuta av lugn och ro utan störande inslag. Huset har 4 rymliga sovrum, perfekt för den växande familjen eller för dig som vill ha gott om utrymme. Köket är praktiskt och välutrustat med gott om arbetsytor och plats för matbordet. I det stora allrummet finns gott om utrymme för både mysiga kvällar i soffan och trevliga middagar. Badrummet är fräscht och helkaklat, med WC, handfat, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Uteplatsen i öst ger möjlighet till härliga stunder, oavsett om du vill njuta av en kopp kaffe på morgonen eller en trevlig grillkväll med vänner. Här finns även ett trädäck med en pool av mindre modell att njuta av! Med det centrala läget har du gångavstånd till centrum med ett brett utbud av butiker, caféer, restauranger och, varför inte, ett dopp på Borgholms fina kallbadhus. Dessutom har du härliga promenadstråk i närområdet och sandstrand vid Sjöstugan några km bort. Missa inte chansen att skaffa dig ett bekvämt och trivsamt hem i centrala Borgholm. Kontakta oss redan idag för mer information!

  • Premium
Slottsgatan 9S, Borgholm, Borgholms kommun
  • Fre 10 maj kl 12:30
Slottsgatan 9S, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Slottsgatan 9S, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Slottsgatan 9S

Radhus
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 790 000 kr
227 m²
8 rum
170 m² tomt

I kvarteret Äran i Borgholm ges nu möjlighet att bli ägare till ett av områdets 21 trivsamma radhus och här dessutom med gavelläge. Lite olika storlekar på husen finns och detta är ett av de större - 81 kvm i bottenplan med 3 rum och kök och 146 kvm i de två övre planen med 5 rum och kök. Skicket på detta radhus är blandat men generellt ljust och trevligt bostadshus med öppna planlösningar. Lägenheten på nedervåningen har badrum, kök och där ytskikten är uppfräschade med målning samt nya golv. Den större lägenheten är till stor del i ursprungsskick. Den härliga innergården är en liten oas som kvarterets husägare sköter och disponerar, används som lekyta eller till trevliga grillkvällar. En parkeringsplats i den gemensamma carporten ingår. De flesta husägare i kvarteret bor själva i den större lägenheten och hyr ut den mindre med en hyresintäkt på ca. 70.000 kr/år (efter skatt!), då blir detta ett billigt boende! Här bor Ni i verkligen i hjärtat av Borgholm med ett av de bättre lägena mellan Torget och hamnen. Området präglas av vackra äldre bebyggelse från badortsepoken.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Landsborgsvägen 31, Borgholm, Borgholms kommun
  • Lör 4 maj kl 14:00
Landsborgsvägen 31, Borgholm, Borgholms kommun, bild 2
Landsborgsvägen 31, Borgholm, Borgholms kommun, bild 3

Landsborgsvägen 31

Villa
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
3 500 000 kr
104 + 36 m²
3 rum
995 m² tomt

Några km från Borgholms Torg ligger detta mycket trevliga boende i toppskick!. Här välkomnas ni av det luftiga allrummet med öppet upp till nock och en värmande braskamin. Den öppna planlösningen mot köket ger en härlig känsla av rymd! Två rejäla sovrum, gästtoalett, toa/duschrum samt tvättstuga av bästa sort. En härlig bonus är det vackra inglasade uterummet som kan nyttjas stora delar av året. Får ni många gäster som vill hälsa på, då finns ett stort gästutrymme med egen ingång samt ytterligare en fristående gäststuga. Stort garage finns med vindsutrymme för alla de där grejorna som ska förvaras någon stans! Flera uteplatser och en pedantiskt skött tomt ger verkligen en välkomnande känsla. Söker ni ett boende, året runt eller delårsboende i absolut bästa skick, då är detta någonting för er!

  • Premium
Lilla Palmelundsvägen 3, Köpingsvik, Borgholms kommun

Lilla Palmelundsvägen 3

Villa
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 400 000 kr
95 m²
5 rum
1 690 m² tomt

Detta är ett boende med anor från 1800-talet som inrymmer massor med charm. Här finns fullt av vackra detaljer som t.ex. de gamla trägolven, dörrar, låsdetaljer och mycket mer. Bostaden på 1½ plan innehåller på bottenplan två allrum, det ena med öppenspis, kök som totalrenoverades 2010, tvättstuga som byggdes till 2001 samt en toalett med badkar/dusch. Övre plan har två sovrum och ett allrum där emellan. Huset fungerar bra både som året runt eller delårsboende. På den lummiga och på sommaren nästan helt insynsskyddade tomten, finns även en mycket charmig gäststuga från 1700-talet som totalrenoverades 1990; innehåller ett allrum, trinettkök och toalett o dusch för gästerna. Detta mysiga ställe ligger mittemot Löts kyrka, således mitt i byn! Här har Ni således bara några meter till kyrkporten, cykelavstånd både till sandstrand i Valsnäs, ca. 3 km, och till restaurang och fiskaffär i Kårehamn, ca 5 km.

Enerumsvägen 259-263, Byxelkrok , Borgholms kommun
  • Ons 1 maj kl 12:30
Enerumsvägen 259-263, Byxelkrok , Borgholms kommun, bild 2
Enerumsvägen 259-263, Byxelkrok , Borgholms kommun, bild 3

Enerumsvägen 259-263

Villa
Byxelkrok , Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
10 000 000 kr
232 + 300 m²
8 rum
2 435 m² tomt

Nu har Ni möjlighet att förverkliga drömmen om havsnära boende utefter Enerumsvägen! Denna fantastiska fastighet erbjuder inte bara en oslagbar placering 50 meter från havet, utan även flera olika byggnader att välja mellan för ditt nya hem. Ni som var i Byxelkrok före 2008 kanske har tagit er en fika på "Elsas bageri", då känner till stället som nu är till salu! Huvudbyggnaden är uppdelad i tre olika lägenheter, där var och en har sin egen charm och unika egenskaper. Den första lägenheten, "Gul lgh" ( se planlösning), sträcker sig över 155 kvadratmeter fördelat på två plan. På bottenvåningen finner du ett stort och ljust kök med en underbar utsikt över havet, samt en mysig braskamin för att skapa en varm och välkomnande atmosfär. I anslutning till köket ligger det ljusa vardagsrummet, en plats att umgås med familj och vänner. Här finns även inte en, utan två altaner med en härlig havsutsikt och möjlighet att njuta av vackra solnedgångar. På övervåningen finns ett trevligt allrum, ett badrum utrustat med WC, handfat och dusch, samt tre sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Den andra lägenheten, "Grön lgh", är ca 42 kvadratmeter och inbjuder till harmoni och njutning. Här har du ett ljust och fräscht kök. Här finns även en stor altan. I denna lägenhet finns det två sovrum samt ett badrum utrustat med WC, handfat och dusch. Sist men inte minst har vi "Röd lgh". Denna trevliga lilla lägenhet erbjuder ca 35 kvadratmeter av mys och komfort. Utrustad med ett ljust kök och ett fräscht badrum, samt även här en altan med direkt havsutsikt. På fastigheten finns ytterligare två bostadshus, förråd, garage samt jordkällare, se planlösningar. Även ett växthus på ca 10 kvm för Er som tycker om att odla! Här har Ni ett bekvämt gångavstånd till affärer och sommarrestauranger i Byxelkrok, den mysiga hamnen med sin charm och här finns även en året runt öppen ICA-affär.

  • Premium
Vässbygatan 65, Vässby, Borgholms kommun

Vässbygatan 65

Villa
Vässby, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
2 200 000 kr
101 m²
4 rum
1 714 m² tomt

Välkommen till Vässbygatan 65, en charmig bostad med potential att bli ditt drömhem! Belägen i en lugn och trivsam miljö är detta hus perfekt för den som önskar rofylldhet och harmoni i vardagen. Bostaden bjuder på en trevlig atmosfär. Köket, med en mysig matplats blir hjärtat i hemmet där familjen kan samlas för trevliga middagar. I vardagsrummet lyser en värmande kakelugn upp och höjer mysfaktorn. I huset finns även ett kontor/gästrum, perfekt för den som behöver extra utrymme. På ovanvåningen väntar tre välplanerade sovrum. På tomten står en vacker kvarn med intakt kvarnverk, en unik detalj som ger karaktär åt egendomen. Här finns även ett gästhus med el, perfekt för övernattande gäster. Två praktiska förrådsutrymmen som ger gott om plats för förvaring av allt du behöver. Renoveringsbehov föreligger i grunden. Passa på att skapa din drömbostad i en idyllisk omgivning på Öland. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Storgatan 29B, Öland Mellersta, Borgholms kommun
  • Fre 10 maj kl 11:00
Storgatan 29B, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 2
Storgatan 29B, Öland Mellersta, Borgholms kommun, bild 3

Storgatan 29B

Villa
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
6 500 000 kr
400 + 120 m²
16 rum
932 m² tomt

Nu ges möjlighet att förvärva en av Borgholms äldsta fastigheter som är, och har varit, ett landmärke i staden sedan 1860-talet då byggnaden flyttades från Småland till sin nuvarande plats. Huvudbyggnaden har under åren renoverats med bibehållen charm. De gamla kakelugnarna, de välbevarade trägolven och den trevliga rumsindelningen skapar en härlig energi i huset. OBS! Se under "Renoveringar" allt som är gjort och vad som ska slutföras innan överlåtelsen. Här har vi 1). En pampig bostad med balkong på plan två 2). En trerumslägenhet med kombinerat kök och allrum på plan tre 3) En charmig trea på entréplan 4) Den gamla handelsboden med kontor och pentry, även den på entréplan. Innergården har en härlig inramning med det gamla vagnslidret och gårdshuset vilket ger en insynsskyddad och privat känsla trots att du befinner dig mitt i staden. Gårdshuset byggdes nytt 2012- 2013 och innehåller 5). En lägenhet i två plan med tre sovrum, kök, allrum. Ytterligare utrymmen som stort garage och förrådsutrymmen finns. Här finns många möjligheter. Förutom ett fantastiskt boende för Er själv så öppnas möjligheter för åretruntuthyrning och någon affärsverksamhet i den vackra gamla butikslokalen.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Pellhagsvägen 39, Laxeby, Köpingsvik, Borgholms kommun
  • Budgivning pågår

Pellhagsvägen 39, Laxeby

Fritidshus
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 395 000 kr
40 m²
3 rum
958 m² tomt

Med ca. 500 meter från hav och sandstrand ligger denna lilla stuga och väntar på ny ägare. El är indraget för några år sedan men i övrigt enkel standard med bl.a. torrtoa i separat byggnad. En grävd brunn är nyligen anlagd. På 40 kvm så innehåller stugan allrum med braskamin, två sovrum och ett litet enkelt arbetskök. MEN, här är det läget som är viktigt, med vackra strandängar med den unika floran och faunan som många åker hundra tals mil för att uppleva, här har Ni den runt knuten med bl.a. skärfläckor, brushanar, havsörn och massor av orkidéer! Och en fantastisk havsutsikt förstås där Ni vid rätt molnformation i mörker kan skönja skenet av Hoburgens fyr på södra Gotland. Vid stranden så har Ni möjlighet att lägga en mindre båt - kanske lägga ett nät eller bara ut och pröva lyckan med kastspöt? Ett underbart vackert läge!

Pellhagsvägen, Laxeby, Borgholm, Borgholms kommun

Pellhagsvägen, Laxeby

Tomt
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 000 000 kr
2 407 m² tomt

En vackert belägen tomt med utsikt över strandängar och hav och endast 500 meter till sandstranden, kanske dags att skapa Er ett sommarparadis på den stora tomten på hela 2.400 kvm. Det är troligtvis möjligt att stycka tomten i två delar (Obs! Är inte kontrollerats hos kommun eller lantmäteri). Här är det läget som gäller! Med vackra strandängar med den unika floran och faunan som många åker hundra tals mil för att uppleva, här har Ni den runt knuten med bl.a. skärfläckor, brushanar, havsörn och massor av orkidéer! Och en fantastisk havsutsikt förstås där Ni vid rätt molnformation i mörker t.o.m. kan skönja skenet av Hoburgens fyr på södra Gotland. Vid bryggan så har Ni möjlighet att lägga en mindre båt - kanske lägga ett nät eller bara ut och pröva lyckan med kastspöt? Ett underbart vackert läge!

Nedra Vannborga by 26, Köpingsvik, Borgholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 12 maj kl 11:00
Nedra Vannborga by 26, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 2
Nedra Vannborga by 26, Köpingsvik, Borgholms kommun, bild 3

Nedra Vannborga by 26

Villa
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
5 700 000 kr
179 m²
7 rum
1 289 m² tomt

I Nedra Vannborga några få km norr om Köpingsvik finner Ni detta mycket läckra och ljusa boende. Bostaden är för dig som vill ha hav och natur och arkitektonisk skönhet att njuta av året runt. Panoramautsikten över ett blått Kalmarsund där man ser Slottsruinens siluett på avstånd är magisk, från bl.a. glasbalkongen som är en av alla uteplatser mot havet. Det äldre huset har byggts till med 110 kvm för några år sedan och bildar nu ett mycket läckert och smakfullt boende med fönster som är hela 6,5 meter upp till taknock. Detta är också ett mycket praktiskt boende om Ni är många i familjen eller har många gäster, eftersom både den nya och den gamla delen har kök och badrum - två boenden som fungerar var för sig. Låga uppvärmningskostnader med bergvärme i nybygget. I den nya delen har bara de bästa materialen används i byggandet, här andas det harmoni från golv till tak. På nedre plan finns det luftiga och ljusa allrummet som även inrymmer kök och matplats med skjutbara fönster till uteplatsen mot havet. Den vackra övervåningen inrymmer två sovrum, toalett och en del med plats för den bästa fåtöljen där Ni kan slå Er ner och drömma Er bort och njuta av panoramautsikten över ett glittrande Kalmarsund. Från glasbalkongen kan man se solen gå ner och njuta, efter ett härligt kvälldopp. Den gamla delen innehåller kök och allrum i öppen planlösning, ett större och två mindre sovrum samt toa/dusch/tvätt rum. I den gamla delen av huset återstår lite invändigt arbete för att få den tipptopp! En byggnad till - Det gamla garaget på ca. 40 kvm är renoverat utvändigt med ny panel och nytt plåttak och helt nya fönster som också bjuder på utsikt över Kalmarsund. Invändigt är arbete påbörjat att bygga om till gästhus/ateljé/hobbyrum - välj själv! Tomten kan i dagsläget upplevas lite vildvuxen vilket beror på att säljaren inte haft möjlighet att hålla efter grönskan det senaste året. Omgivningen bjuder på bad vid en sandstrand bara 200 meter bort och underbara strövområden längs havet både åt norr och söder och givetvis härlig havsutsikt med underbara vyer året runt! I Nedra Vannborga finns en aktiv bysamfällighet som sköter om såväl boulebanan, sandstranden och naturen i den lilla byn. Välkommen till ett av Ölands gömda smultronställe där ett fantastiskt hus bjuder på havsutsikt och vilsam harmoni.

  • Premium
Gamla vägen 32B, Löttorp, Borgholms kommun

Gamla vägen 32B

Övrigt
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
4 500 000 kr
2 961 m² tomt

Efter att ha drivit denna rörelse i mer än 20 år så har nuvarande ägare bestämt sig för att sälja. Som företaget drivs idag erbjuds ett brett sortiment enligt deras hemsida - "Bageri, konditori, cafe’, pizzeria, öl och vin, catering, trädgårdsservering, bröllopstårtor, kaffe och glass. Öppet ca. 9-10 månader/år med god lönsamhet - omsättning ca. 3 miljoner kr de senaste åren. Byggnaden innehåller på nedervåningen: Café och försäljningslokal, fullutrustat bageri, mindre restaurangkök med bl.a. pizzaugn, diskutrymme m.m. Samtliga inventarier överlåtes. Övervåningen innehåller en trevlig lägenhet i två plan på hela ca. 220 kvm med bl.a. 5 sovrum. Källare med lager, omklädningsrum, tvättstuga m.m. På den stora tomten, som under sommarmånaderna inrymmer den härliga trädgårdsserveringen, finns även en större förrådsbyggnad. Detta är verkligen ett tillfälle för Er som går och funderar på något nytt i livet - och Ni ska veta att Ni har bygdens stöd, ortsborna är mycket köptrogna! Den stora lägenheten på övervåningen står redo för att ta emot Er! Kontakta mäklaren för pris diskussion och visning m.m.

  • Plus
Kläppinge 3:21 , Borgholm, Borgholms kommun

Kläppinge 3:21

Tomt
Borgholm, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
550 000 kr
1 038 m² tomt

Här saluför vi en tomt i vacker omgivning på Ölands östra sida. Tomten är idag en liten del åkermark så den är rensad och klar att börja bygga på. Förhandsbesked om bygglov finns. Vid havet ca. 1,5 km från tomten ligger det vackra området vid Kapelluddens fyr med strandängar och långa sandstränder. Angående vatten och avlopp, se nedan.

Vedborms torpagata 101, Löttorp, Borgholms kommun
  • Lör 11 maj kl 13:15

Vedborms torpagata 101

Villa
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
3 375 000 kr
89 + 4 m²
4 rum

Söker Ni lugn och ro och nybyggt hus, då har Ni verkligen kommit rätt. Här hör Ni bara surrande humlor, inte något surrande från de trafikerade vägarna under turistsäsongen. I Vedborm på Norra Öland ligger denna nybyggda semesterdröm. Här har Ni bostadshus, gäststuga med egen toa och en stor härlig altan i söderläge som binder ihop boendet. De nybyggda husen håller mycket hög standard med bra material som bl.a. helkaklat badrum med golvvärme, parkettgolv i alla rum och underhållsfri utvändig träpanel. Huset har åretruntstandard, så midsommarfirande och julfirande fungerar lika bra. Eller Ni kanske kommer att bo här åretrunt? Dessutom en stor tomt på 2 500 kvm med plats för lek och spel. Till den vackra kustremsan med badstränder och raukar vid Byrum så tar Ni enklast cykeln 4 km. Letar Ni nybyggt så måste Ni titta på detta prisvärda hus!

  • Plus
Landsvägen Norrböda 7, lgh 2, Öland Norra, Borgholms kommun

Landsvägen Norrböda 7, lgh 2

Lägenhet
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
495 000 kr
26 m²
2 rum
vån 1
4 167 kr/mån
19 038 kr/m²

Här saluför vi en lägenhet på 26 kvm i Brf Bödabaden på Norra Öland. Bra skick på det mesta. Lägenheten består av ett sovrum samt ytterligare ett rum med mindre ett kök samt toa/dusch. Också en altan utanför dörren! Här bor ni med närhet till hav och natur, endast 300 meter till Bödabukten som är en två mil lång fantastisk sandstrand. Ni har också promenadavstånd eller ta cykeln till mataffär, sommarrestaurang, Böda Hamn, café samt busshållplats där även "Silverlinjen" stannar, bussbolaget som kör mellan Öland och Stockholm. I den låga månadsavgiften ingår el och vatten! Som ägare av denna bostadsrättslägenhet har Ni möjlighet att hyra ut och få hyresintäkter - det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Böda! Omgående tillträde eller framåt hösten, Ni avgör själv!

Landsvägen Norrböda 7, Öland Norra, Borgholms kommun
  • Lör 11 maj kl 12:15

Landsvägen Norrböda 7

Lägenhet
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
675 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1
3 761 kr/mån
30 682 kr/m²

I Brf Bödabaden säljes nu en av de fyra stugorna som finns i föreningen. Stugan på 22 kvm innehåller det Ni behöver för ett lite enklare boende; ett rum med trinettkök, matplats, sängplats och bäddsoffa. Dessutom toa/dusch-rum. En liten altan förgyller tillvaron lite extra. Här bor ni med närhet till hav och natur, endast 300 meter till Bödabukten som är en två mil lång fantastisk sandstrand. Ni har också promenadavstånd till mataffär, sommarrestaurang, café samt busshållplats där även "Silverlinjen" stannar, bussbolaget som kör mellan Öland och Stockholm. I den låga månadsavgiften ingår el och vatten! Obs! Tillträde tidigast ca. 2023-08-25. Som ägare av denna bostadsrättslägenhet har Ni möjlighet att hyra ut och få hyresintäkter - det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Böda!

  • Plus
Skogsgläntan 11A, Löttorp, Borgholms kommun

Skogsgläntan 11A

Tomt
Löttorp, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
925 000 kr
951 m² tomt

I härliga Böda med dess fantastiska stränder ligger denna tomt i ett bra läge med ca 800 meter till strandkanten. En av de sista tomterna i detta område. Anslutningsavgifter för vatten och avlopp är betalda. Byggrätt max 100 kvm i ett plan enl. planbestämmelser daterade 1967 - OBS! Avsteg från detaljplanen avseende yta och byggnadshöjd har beviljats tidigare i området. Kontakta Borgholms Kommun för rätt information.

Landsvägen Norrböda 7, lgh 31, Öland Norra, Borgholms kommun

Landsvägen Norrböda 7, lgh 31

Lägenhet
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
650 000 kr
33,6 m²
2 rum
vån 1
4 503 kr/mån
19 345 kr/m²

I bostadsrättföreningen BRF Bödabaden är nu denna helrenoverade lägenhet till salu - allt i nyskick. Väldisponerade 34 kvm som rymmer sovrum, badrum, kök/allrum, dessutom den nybyggda altanen på 22 kvm. Obs! I den låga månadsavgiften ingår el och vatten! Här bor ni med närhet till hav och natur, gångavstånd till Bödabukten som är en två mil lång fantastisk sandstrand. Ni har också promenadavstånd till mataffär, sommarrestaurang, café samt busshållplats där även "Silverlinjen" stannar, bussbolaget som kör mellan Öland och Stockholm. Som ägare av denna bostadsrättslägenhet har Ni möjlighet att hyra ut och få hyresintäkter - det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Böda!

Landsvägen Norrböda 7 Lgh 5, Öland Norra, Borgholms kommun

Landsvägen Norrböda 7 Lgh 5

Lägenhet
Öland Norra, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
549 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/1
4 052 kr/mån
13 725 kr/m²

Här kan ni leva det klassiska semesterlivet, ta den korta promenaden ner till havet för ett härligt svalkande dopp! Lägenheten har genomgående ljusa väggar, trälaminatgolv och inhyser ett rum i öppen planlösning. Här har ni en köksdel med pentry och matplats, en sällskapsdel med öppenspis (ej eldningsbar) och plats för fyra sovbäddar. Ljust duschrum med handfat, WC och dusch. Altanen ligger i söderläge, här kan ni njuta av solen hela dagen! Stugan är utrustad med det mesta man kan behöva, husgeråd, köksmöbler, micro, kaffebryggare, vattenkokare, TV, soffa, soffbord samt fyra styck 90 cm sängar. Möblerna ingår i köpet! Här bor ni med direkt närhet till hav och natur, gångavstånd till Bödabukten som är en två mil lång fantastisk sandstrand. Ni har också promenadavstånd till mataffär, sommarrestaurang, café samt busshållplats där även Silverlinjen stannar. Som ägare av denna bostadsrätt har du möjlighet att hyra ut och få hyresintäkter. Det finns alltid stor efterfrågan på semesterboende i Böda!

  • Plus
Huldas gata 9, Köpingsvik, Borgholms kommun

Huldas gata 9

Tomt
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 350 000 kr
649 m² tomt

I Köpingsvik med ca 1 km från sandstrand, sommarrestauranger och affärer ligger denna tomt, en av 10 som nyligen styckats av. Vacker omgivning i öppet landskap. Tomtstorlek på 650-740 kvm/st med vatten och avlopp i tomtgräns, halva anslutningsavgiften är betalda, se info nedan. Pris 1.150.000 - 1.350.000 beroende på läge i området. Byggrätt ca. 160 kvm. Det är en förutsättning för detta tomtköp att köparen tecknar ett entreprenadavtal med valfritt hus från Götenehus, anpassat enligt detaljplanen. För mer information om tomterna samt aktuella hustyper hos Götenehus, klicka på länken "Projekt Solberga1195" i mäklarens beskrivning. OBS! Gällande tomten Huldas Gata 9 - denna tomt är planerad för hustyp "Stråken"!

Huldas gata 8, Öland Mellersta, Borgholms kommun

Huldas gata 8

Tomt
Öland Mellersta, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 150 000 kr
713 m² tomt

I Köpingsvik med ca 1 km från sandstrand, sommarrestauranger och affärer ligger denna tomt, en av 10 som nyligen styckats av. Vacker omgivning i öppet landskap. Tomtstorlek på 650-740 kvm/st med vatten och avlopp i tomtgräns, halva anslutningsavgiften är betalda, se info nedan. Pris 1.150.000 - 1.350.000 beroende på läge i området. Byggrätt ca. 160 kvm. Det är en förutsättning för detta tomtköp att köparen tecknar ett entreprenadavtal med valfritt hus från Götenehus, anpassat enligt detaljplanen. För mer information om tomterna samt aktuella hustyper hos Götenehus, klicka på länken "Projekt Solberga1195" i mäklarens beskrivning. OBS! Gällande tomten Huldas Gata 9 - denna tomt är planerad för hustyp "Stråken"!

Huldas gata 6, Köpingsvik, Borgholms kommun

Huldas gata 6

Tomt
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 150 000 kr
713 m² tomt

I Köpingsvik med ca 1 km från sandstrand, sommarrestauranger och affärer ligger denna tomt, en av 10 som nyligen styckats av. Vacker omgivning i öppet landskap. Tomtstorlek på 650-740 kvm/st med vatten och avlopp i tomtgräns, halva anslutningsavgiften är betalda, se info nedan. Pris 1.150.000 - 1.350.000 beroende på läge i området. Byggrätt ca. 160 kvm. Det är en förutsättning för detta tomtköp att köparen tecknar ett entreprenadavtal med valfritt hus från Götenehus, anpassat enligt detaljplanen. För mer information om tomterna samt aktuella hustyper hos Götenehus, klicka på länken "Projekt Solberga1195" i mäklarens beskrivning. OBS! Gällande tomten Huldas Gata 9 - denna tomt är planerad för hustyp "Stråken"!

Huldas gata 7, Köpingsvik, Borgholms kommun

Huldas gata 7

Tomt
Köpingsvik, Borgholms kommun
Svensk Fastighetsförmedling Öland Borgholm
1 350 000 kr
682 m² tomt

I Köpingsvik med ca 1 km från sandstrand, sommarrestauranger och affärer ligger denna tomt, en av 10 som nyligen styckats av. Vacker omgivning i öppet landskap. Tomtstorlek på 650-740 kvm/st med vatten och avlopp i tomtgräns, halva anslutningsavgiften är betalda, se info nedan. Pris 1.150.000 - 1.350.000 beroende på läge i området. Byggrätt ca. 160 kvm. Det är en förutsättning för detta tomtköp att köparen tecknar ett entreprenadavtal med valfritt hus från Götenehus, anpassat enligt detaljplanen. För mer information om tomterna samt aktuella hustyper hos Götenehus, klicka på länken "Projekt Solberga1195" i mäklarens beskrivning. OBS! Gällande tomten Huldas Gata 9 - denna tomt är planerad för hustyp "Stråken"!

Visar alla 22