Nyproduktion

Brandholmsvägen 22 / lgh 1001

Brandholmen, Nyköping Se på karta

1 979 700 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Östersjösnäckan
Om föreningen
Avgift
3 708 kr/mån
Pris/m²
33 554 kr/m²
Nyproduktion

Strax öster om centrala Nyköping precis intill inloppet till Nyköpings hamn ligger det natursköna området Brandholmen. Här fortskrider Maison Forte med tredje och sista byggnaden av bostadsrätter med havsnära känsla.

De 12 st lägenheterna är utformade som 2-4 ROK i storlekarna 59-96kvm. Planlösning är flexibel och vi anpassar lägenheten efter era önskemål och behov. Samtliga lägenheter kommer att utrustas med stora uteplatser eller inglasade balkonger om 17kvm. Carport samt förråd finns även till samtliga lägenheter.

På Brandholmen finner man fina promenadstråk, småbåtshamn, skolor och restauranger. I området ligger även Rosvalla Arenor med idrottsanläggningar för ett flertal olika sporter och evenemang.

Inflyttning planeras till 1:a kvartalet 2022

Är du nyfiken på lägenheterna, har frågor om utformningen eller har andra funderingar, kontakta gärna Anna Henricson på Maison Forte, 070-669 92 68 eller [email protected] Du kan även besöka Maison Fortes projektsida på https://maisonforte.se/ostersjosnackan/?utm_source=hemnet&utm_medium=referral&utm_campaign=koggen%208 för att se tillgängligheten av lägenheter samt få ytterligare information om projektet.

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund