Fotbollsvägen 22

Brandholmen, Nyköping Se på karta

1 448 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Brandholmen i Nyköping 3
Om föreningen
Avgift
3 027 kr/mån
Pris/m²
24 966 kr/m²

Välkommen till en fin tvåa i markplan på populära Brandholmen! Lägenheten har hög standard och påkostade materialval. Köket och snickerier är från Kungsäter kök och vitvarorna är från Bosch.
Stora fina fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Rymligt badrum med helkakalde väggar och klinker med golvvvärme. Här finns dusch med glasdörrar, wc, handfat med kommod samt tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhetsförråd finns i varje lägenhet samt ett externt gemensamt förrådsutrymme för barnvagnar eller dylikt på entréplan. Till denna bostadsrättsförening finns p-platser/carport med uttag för motorvärmare.

Möjlighet till snabb inflyttning!

Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings östra delar, ca 2,5 km från Nyköpings centrum och Stora Torget. Närhet till Stadsfjärden med möjlighet till båtplats i närområdet. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid såsom sommarcaféer, småbutiker, restauranger, glassbarer mm. I närområdet finns även skolor, förskola samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger, gym osv.(http://nykopingsarenor.se/vara-arenor/rosvalla/).

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nyköping/Oxelösund