Nyproduktion

Kärvevägen

Bredvik, Växjö Se på karta

1 625 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Avgift
3 489 kr/mån
Driftkostnad
11 256 kr/år
Pris/m²
29 018 kr/m²
Antal besök
383
Dagar på Hemnet
14
Nyproduktion

2 rok om 56,5 kvm – välplanerat och mysigt med alla bekvämligheter

Längtar du efter en ljus och härlig bostad med varje kvadratmeter på rätt ställe? Med egen ingång och egen uteplats? Då ska du titta lite extra på denna trevliga tvåa.

Välkommen!
Innan vi stiger på passar vi på att beundra din trevliga uteplats, den hittar du nämligen direkt utanför ytterdörren. Vi kliver in i en välkomnande entré och känner oss omedelbart som hemma. Här finns praktiska garderober och ingången till lägenhetens fräscha badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Men vi fortsätter raka spåret framåt för att utforska resten av härligheten.

Kök för vardagsmat och festmåltider
Här får du njuta av en härligt luftig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det trevliga köket är utrustat med allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar, med inredning från HTH och vitvaror från Siemens. Inklusive diskmaskin, som ju förenklar livet betydligt. Här finns också en trevlig matplats för fyra.

Utrymme för att umgås
Vardagsrumsdelen är både ljus och trevlig – och här skiljer sig hörnlägenheterna lite från sina kollegor. De har nämligen också en fin detalj i form av en snedvägg som ger rummet extra karaktär. Oavsett vilken lägenhet du väljer får du plats för soffmys utan problem.

Och för att koppla av
Lägenhetens lugna, sköna sovrum har sin ingång från vardagsrumsdelen. Här finns gott om garderober – och plats för både dubbelsäng och ljuva drömmar.

Plats för din personlighet
Materialvalen i lägenheten håller genomgående en god standard redan från början. Även inredningen är noga utvald för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt lämna plats för dig att sätta din egen, personliga prägel på ditt nya hem.

Gott om praktiska detaljer
Men ett nytt hem ska inte bara vara trivsamt, det ska vara praktiskt också. Varje lägenhet har ett praktiskt förråd som rymmer det mesta. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

Du har väl inte missat att du kan boka en enskild visning av en tvåa här?

Dessutom får de 6 första som tecknar avtal i Brf Ebbas Trädgårdar - en elcykel vid tillträdet. (En elcykel per skrivet avtal!)

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Irna Arvill

OBOS Sverige
Mäklare Irna Arvill, OBOS Sverige
+46704560096