Asira AB

Asira AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hannovägen 10, null, Överkalix kommun
  • Tor 1 aug kl 17:30

Hannovägen 10

Villa
Överkalix kommun
Asira AB
1 750 000 kr
205 m²
6 rum
4,3 ha tomt

Gård på mer än 4 hektar mark med stor familjevilla, maskinhall/garage, bastu, stallboxar, med mera... Ta tillfället i akt att förvärva denna fantastiska gård som erbjuder en perfekt kombination av naturskönhet och modern komfort. Belägen cirka 7 km från centrala Överkalix, har denna fastighet en fräsch och fin bostadsbyggnad på 205 kvm med sex rum och kök, och en fascinerande utsikt över ängar och berg. Bostadsbyggnaden är genomgående i fint skick och har genomgått ytskiktsrenoveringar under 2020-talet. Huset har ett FTX värmeåtervinnande ventilationssystem installerat 2021 och är utrustat med centraldammsugare samt fiberanslutning för snabb internetåtkomst. Entréplan erbjuder ett välutrustat och rymligt kök med matplats, nyare vitvaror och tillgång till en stor altan på husets södra sida. Här finner man även ett trevligt sovrum, ett stort vardagsrum, en tvättstuga, en bastu med dusch, samt en kaklad toalett. På övre plan finns en stor hall med en obesiktigad vedspis, ett badrum med toalett och badkar samt fyra sovrum med vackert trägolv och inbyggda garderober. På den mer än 4 hektar stora tomten finns flera byggnader och faciliteter: En 276 kvm stor och isolerad garage/maskinhall på betongplatta som är utrustad med 3-glas fönster samt toalett och dusch. En sprillans ny kombikåta med bastu och grill. En cirka 100 kvm lada med två stallboxar, vedförråd, hönsgård och ett stort oinrett loft med stora möjligheter. Ett enkelt kallförråd med carport. En välomhändertagen, gammal timrad bagarstuga med vedkamin. Denna fastighet erbjuder ett naturskönt och lantligt läge. Centrala Överkalix med skola, restauranger, butiker m.m. ligger inom ca 7 minuters bilfärd. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljs med ”dolda fel”-försäkring. Välkommen på visning!

  • Plus
Backvägen 7-21, null, Överkalix kommun

Backvägen 7-21

Övrigt
Överkalix kommun
Asira AB
2 750 000 kr
1 851 m² tomt

Två Hyresfastigheter med totalt 8 bostadslägenheter fördelade på två byggnader. Lägenheterna är i välunderhållet skick och diverse renoveringar genomfördes mellan 2021-2024. Hyresintäkter på ca 477 000 kr/år för perioden 2023-07-01 - 2024-06-30 , driftkostnader (el, uppvärmning, V/A, renhållning, försäkring, skatt) på ca 178 000 kr. Samtliga lägenheter är uthyrda. Hyresmarknaden och arbetsmarknaden i Överkalix är stabila. Besöksnäringen i området är under utveckling. Lägenhetslista: Backvägen 7 - tre rum och kök, 75 kvm Backvägen 9 - tre rum och kök, 75 kvm Backvägen 11 - två rum och kök, 64 kvm Backvägen 13 - två rum och kök, 64 kvm Backvägen 15 - tre rum och kök, 75 kvm Backvägen 17 - tre rum och kök, 75 kvm Backvägen 19 - två rum och kök, 64 kvm Backvägen 21 - två rum och kök, 64 kvm Ytterligare 8 hyreslägenheter på Tallviksvägen 7 - 19 är också till försäljning från samma ägare. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Tallviksvägen 5 - 19, null, Överkalix kommun

Tallviksvägen 5 - 19

Övrigt
Överkalix kommun
Asira AB
2 750 000 kr
2 200 m² tomt

Hyresfastighet med 8 bostadslägenheter fördelade på två byggnader. Lägenheterna är i välunderhållet skick och diverse renoveringar genomfördes mellan 2021-2024. Hyresintäkter på ca 465 000 kr/år för perioden 2023-07-01 - 2024-06-30, driftkostnader (el, uppvärmning, V/A, renhållning, försäkring, skatt) på ca 170 000 kr. Samtliga lägenheter är uthyrda. Hyresmarknaden och arbetsmarknaden i Överkalix är stabila. Besöksnäringen i området är under utveckling. Lägenhetslista: Tallviksvägen 5 - två rum och kök, 67 kvm Tallviksvägen 7 - två rum och kök, 74 kvm Tallviksvägen 9 - två rum och kök, 67 kvm Tallviksvägen 11 - två rum och kök, 74 kvm Tallviksvägen 13 - två rum och kök, 67 kvm Tallviksvägen 15 - två rum och kök, 74 kvm Tallviksvägen 17 - två rum och kök, 67 kvm Tallviksvägen 19 - två rum och kök, 74 kvm Ytterligare 8 hyreslägenheter på Backvägen 9 - 21 är också till försäljning från samma ägare. Kontakta mäklaren för mer information.

  • Plus
Arnebacksvägen 14, null, Överkalix kommun
  • Budgivning pågår
  • Tor 1 aug kl 16:00

Arnebacksvägen 14

Villa
Överkalix kommun
Asira AB
750 000 kr
85 + 5 m²
3 rum
4 356 m² tomt

Välkommen till denna fina och trevliga gård belägen i ett lantligt läge med öppna vyer över ängar och ett högre läge i Svartbyn. Fastigheten Svartbyn 12:9 säljs tillsammans med grannfastigheten Svartbyn 12:27, vilket ger en total areal på 4356 kvm. På tomten finns följande byggnader: Bostadshus Huvudbyggnaden erbjuder ett rymligt entréplan med ett stort vardagsrum, ett praktiskt kök, samt ett generöst badrum utrustat med badkar, toalett, och tvättmaskin. På övre plan finns två sovrum med stora garderober, perfekta för förvaring. Fiber finns framdraget till husknuten och kan enkelt kopplas in vid behov. Huset värms upp med en NIBE jordvärmeanläggning installerad 2011, men det finns även en äldre vedpanna som är i fungerande skick. Bagarstugan Den tidigare affärsbyggnaden, ombyggd på 1960-talet, har tre rum och kök. Här finns ett stort allrum med öppen spis, ett mindre sovrum och ett kök med en stor fungerande vedugn. Bagarstugan har sommarvatten och värms upp med direkt elelement. Sommarstugan Stugan består av ett större allrum, ett stort kök med öppen spis och ett mindre sovrum. Den har ett fint trägolv och en trevlig atmosfär. Även denna byggnad har sommarvatten och värms upp med direkt elelement. Övriga Byggnader Gården inkluderar en stor ladugård med varmgarage på betongplatta, vedbod och förråd, samt en ca 70 kvm nyare del som ger plats för större maskiner, traktor eller husbil. På baksidan finns även ett vidbyggt båthus. För barnen finns en mysig lekstuga på tomten. Trädgården Den vackra trädgården är prydd med vinbärsbuskar och syrener, vilket ger en härlig känsla av en välskött och frodig miljö. Välkommen på visning!

  • Plus
Grelsbyvägen 17, null, Överkalix kommun
  • Ons 31 jul kl 16:00

Grelsbyvägen 17

Villa
Överkalix kommun
Asira AB
350 000 kr
156 + 95 m²
4 rum
1 966 m² tomt

Trevlig villa med centralt läge och naturskön omgivning Vid foten av Brännaberget, nära centrum och alldeles intill skogen, ligger denna charmiga villa med stor potential. På entréplan finner man ett stort kök från 2016 med matplats, ett vardagsrum, ett sovrum, ett rymligt badrum med bubbelbad och en toalett. På övervåningen finns ett stort och ljust allrum, ett sovrum med generösa garderober, en toalett och en stor takterrass med utsikt över trädgården och mot avan. I källaren finns en tvättstuga, bastu, dusch, gillestuga/hobbyrum, matkällare och en verkstad. Notera att förhöjd fuktighet kan observeras vid delar av källarväggarna, vilket indikerar behov av dränering. På den ca 2000 kvm stora tomten finns även två förråd. Snabbt tillträde är möjligt. Centrala Överkalix med skola, restauranger, butiker m.m. ligger inom gångavstånd. Brännaberget erbjuder vandrings- och motionsleder, rastplatser och eldstäder. Läs mer om rekreationsmöjligheter i området här: <a href="https://www.visitoverkalix.se/se-och-goera/besoeksmaal">https://www.visitoverkalix.se/se-och-goera/besoeksmaal</a> Välkommen på visning!

  • Plus
Siknäsvägen 211, null, Kalix kommun
  • Fre 2 aug kl 16:00

Siknäsvägen 211

Fritidshus
Kalix kommun
Asira AB
650 000 kr
20 m²
1 rum
1 899 m² tomt

Strandnära stuga med havsutsikt och välvårdad trädgård Ta tillfället i akt och förvärva denna charmiga stuga vid Bottenvikens nordligaste punkt. Stugan, som har en timrad konstruktion, är i fräscht och fint skick. Den är cirka 15-20 kvadratmeter stor och består av ett allrum med nytt golv och en öppen spis som skapar en mysig atmosfär. Ny eldragning installerades år 2015 för ökad komfort och säkerhet. Den var ursprungligen en slåtterstuga som troligen byggdes omkring sekelskiftet 1900. På den generösa tomten om cirka 2000 kvadratmeter finner du en härlig vedeldad bastu med relaxavdelning och en altan som vetter mot havet. Det finns ett skotergarage/förråd, cirka tre år gammalt, ett andra trädgårdsförråd, samt ett fräscht utedass med elektrisk MullToa. På tomten finns även en vedeldad varmvattenvärmare och en grillplats. Stugan säljs möblerad, vilket gör den redo att njutas av direkt utan att behöva tänka på inredning. Snabbt tillträde möjligt. Supermarket, restauranger, veterinär och bensinstation finns inom 5 minuters bilfärd i centrala Töre. Både Töre hamn och Siknäs småbåtshamn ligger inom 5-6 km. Närmaste flygplats ligger i Luleå, cirka 60 km, 45 minuters bilfärd bort. Välkommen på visning!

  • Plus
Snälleröd 4764, Ljungbyhed, Klippans kommun

Snälleröd 4764

Villa
Ljungbyhed, Klippans kommun
Asira AB
650 000 kr
164 + 42 m²
6 rum
3 582 m² tomt

Charmigt renoveringsobjekt i naturnära läge – Perfekt för ditt drömboende! Välkommen till denna unika möjlighet att skapa ditt drömhem i ett naturnära och fridfullt område. Denna fastighet, belägen utanför detaljplanerat område, erbjuder en grönskande tomt som ger dig möjligheter att bygga och skapa efter dina egna visioner. Här finns potentialen att kombinera bostad och företag eller att helt enkelt njuta av ett lantligt liv med närhet till naturen. Fastigheten är ett renoveringsobjekt som väntar på att förvandlas till en modern och personlig bostad. Den grönskande tomten ger en rofylld och inspirerande miljö för utomhusaktiviteter och trädgårdsprojekt. Med strategiskt läge för pendlaren är det enkelt att ta sig till grannorterna, vilket gör detta till en perfekt plats för både arbete och fritid. Den stora tomten och de flexibla möjligheterna för användning ger dig chansen att tänka stort och förverkliga dina drömmar, oavsett om det innebär att bygga nytt, renovera befintligt eller starta ett företag hemifrån. Missa inte denna chans att förvärva en fastighet med enorm potential och ett läge som kombinerar det bästa av naturnära boende och bekvämlighet för pendling. Välkommen att utforska möjligheterna och skapa ditt eget paradis!

Djäkneängsvägen, Strängnäs - Härad, Strängnäs kommun
Djäkneängsvägen, Strängnäs - Härad, Strängnäs kommun, bild 2
Djäkneängsvägen, Strängnäs - Härad, Strängnäs kommun, bild 3

Djäkneängsvägen

Lägenhet
Strängnäs - Härad, Strängnäs kommun
Asira AB
2 750 000 kr
136 m²
5.5 rum
vån 1
5 485 kr/mån
20 221 kr/m²

Upptäck den perfekta kombinationen av modern design och naturskön miljö med våra 24 nyproducerade parhus i charmiga Härad, Strängnäs kommun. Här erbjuds ett unikt tillfälle att bosätta sig i ett av Sveriges mest idylliska landskap, där varje dag bjuder på lugn och ro, frisk luft och fantastiska naturupplevelser.

  • Premium
  • Nyproduktion
Brf Näsbyholm Park, null, Strängnäs kommun
  • 24 lediga bostäder

Brf Näsbyholm Park

Lägenhet
Strängnäs kommun
Asira AB
fr. 2 750 000 kr
136 m²
6 rum
5 485 kr/mån

Upptäck den perfekta kombinationen av modern design och naturskön miljö med våra 24 nyproducerade parhus i charmiga Härad, Strängnäs kommun. Här erbjuds ett unikt tillfälle att bosätta sig i ett av Sveriges mest idylliska landskap, där varje dag bjuder på lugn och ro, frisk luft och fantastiska naturupplevelser.

  • Nybyggnadsprojekt
Hantverksvägen 5, null, Kalix kommun

Hantverksvägen 5

Villa
Kalix kommun
Asira AB
590 000 kr
98 + 57 m²
5 rum
699 m² tomt

Villa med 5 rum och kök är beläget i centrala Töre med promenadavstånd till skola, supermarket, idrottsplan och busstation, vilket ger en bekväm vardag för hela familjen. Huset har genomgått renoveringar under senaste åren, inklusive nya 3-glas fönster på bottenvåningen (2023), nytt golv både på bottenvåningen och övervåningen (2023), ny altan (2023), ny entrédörr, samt andra ytskiktsrenoveringar såsom målning och tapetsering. Tidigare ägarna har renoverat köket 2012, WC och tvättställ 2016, installerat luftvärmepump 2011, målat fasaden 2006 och dränerat huset. På entréplan finns ett kök med nyare vitvaror (spis 2020, diskmaskin 2018, kyl/frys 2008/2009), ett vardagsrum med utgång till en solig altan, ett sovrum och en toalett. På övervåningen finns tre sovrum med garderober, varav ett har balkong, samt en toalett och ett extra utrymme för förvaring. I källaren finns en tvättstuga, dusch med bastu, hall/relaxavdelning, matkällare och pannrum/hobbyrum. På fastigheten finns även ett vidbyggt garage och ett stort förråd. Detta hus erbjuder funktionalitet och komfort och är ett utmärkt val för den som söker ett centralt beläget hem i Töre. I Töre finns skola, förskola, elljusspår, fotbollsplan, badplats, restauranger, veterinär, mataffär med ombud för Systembolaget, Spel, Post och Apotek. Bensinstation och laddstation finns på kort avstånd, samt bra kommunikationer mot Kalix, Luleå och Kiruna. Kontakta mäklaren för visning!

  • Plus
Västra Sandviksgatan 21, Planteringen, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Västra Sandviksgatan 21

Tomt
Planteringen, Helsingborgs kommun
Asira AB
995 000 kr
272 m² tomt

Upptäck denna enastående chans att skapa ditt drömhem på en obebyggd tomt med perfekt läge. Belägen i ett lugnt och familjevänligt område, nära city och med utmärkta pendlingsmöjligheter, erbjuder denna tomt alla förutsättningar för ett bekvämt och trivsamt liv. Detaljplanen för området tillåter att tre femtedelar av tomten får bebyggas, vilket ger stora möjligheter för dig att utforma ditt hem precis som du vill ha det. Du kan välja att bygga rad- eller kedjehus, eller pröva att uppföra fristående byggnader eller två och två sammanbyggda i gemensam fastighetsgräns. Denna flexibilitet gör att du kan anpassa byggnaden efter dina specifika behov och önskemål. Tomten ligger i en vändzon, vilket betyder låg trafik och en lugn miljö – perfekt för barnfamiljer. Dessutom är närheten till stadens alla bekvämligheter och de goda kommunikationerna en stor fördel för dig som pendlar till arbete eller skola. Att bygga nytt innebär att du får ett modernt och energieffektivt boende som möter alla dagens krav på komfort och hållbarhet. Här har du möjligheten att skapa en bostad från grunden, med alla de detaljer och funktioner som just du drömmer om. Ta chansen att investera i framtiden och skapa ett hem som verkligen speglar din livsstil och dina behov. Välkommen att upptäcka möjligheterna på denna fantastiska tomt!

Kypasjärvi Alfrivägen 4, null, Överkalix kommun

Kypasjärvi Alfrivägen 4

Villa
Överkalix kommun
Asira AB
650 000 kr
117 + 73 m²
4 rum
1,8 ha tomt

Ett charmigt lantställe på ca 1,8 hektar mark, med en 361 kvm stor maskinhall, samt sågverk och hyvelhus. Fastigheten har varit obebodd de senaste åren, vilket innebär att VA är frånkopplat och att det vattenburna systemet är fyllt med glykol för att förebygga frostskador. Huset har permanentbostad standard och är i beboeligt skick, men behöver viss renovering. Huset är tilläggs isolerat och fått nya elledningar 1995. Samma år byggdes en bastu i källaren, en toalett installerades på övervåningen, och nya isolerfönster samt balkong- och entrédörr monterades. På bottenplan finns två rum med fina trägolv, ett ljust kök, hall och en toalett. På övre plan finns två trevliga sovrum samt ytterligare ett mindre utrymme som kan användas som garderob, mindre sovrum eller arbetsrum. Det finns också en nyare toalett. I källaren finns en bastu, tvättstuga och förvaringsutrymmen. Observera att förhöjd fuktighet kan förekomma och bör kontrolleras och eventuellt åtgärdas. På den 1,8 hektar stora tomten finns en stort garage/maskinhall, fördelat på ca 150 kvm varm-isolerat garage på betongplatta och 210 kvm kallutrymme. Varmdelen i garaget värms upp via kulvert från bostadshuset. Det finns på tomten även en äldre sågverks-byggnad med hyvelhus. I Hyvelhuset finns hyvelmaskin och klyvsåg. Det finns även en sommarstuga i dåligt skick som för närvarande används som förråd. Samtliga möbler och inventarier ingår i köpet. I maskinhallen, sågverks- och hyvelhus, ingår alla maskiner, utrustning och redskap. Fastigheten erbjuder mycket bra odlingsmark och ligger i en vacker lantlig miljö. Jakträtt är möjligt att ordna. Badplatsen ligger ca 1 km från huset. Det finns även möjlighet till båtplats. Kypasjärvi ligger nära både Kalix och Överkalix. Välkommen på visning!

  • Plus
Svartbyvägen 200, null, Överkalix kommun
  • Budgivning pågår

Svartbyvägen 200

Villa
Överkalix kommun
Asira AB
1 550 000 kr
137 + 77 m²
5 rum
1,4 ha tomt

Gård med enastående läge bredvid Kalixälven i Svartbyn. Välkommen till denna unika gård med storslagen utsikt över Kalixälven och öppna ängar, belägen i pittoreska Svartbyn. Med ett enastående läge vid älven och en tomt som sträcker sig ända ner till vattnet, erbjuder detta hem en fascinerande och öppen utsikt över det vackra landskapet. Huset har rymliga ytor och är perfekt för den som söker ett hem med både charm och funktionalitet. Entréplanet har en öppen planlösning med ett välutrustat kök och matplats, ett stort vardagsrum med en ny braskamin (installerad 2023), och ett fräscht badrum med dusch och toalett. En stor altan sträcker sig längs husets framsida och erbjuder en fantastisk vy över den välskötta trädgården och älven. På övre plan finns två stora sovrum, ett mindre sovrum, en toalett och en balkong som även den erbjuder en magnifik utsikt över Kalixälven. Källaren rymmer en bastu med dusch, toalett, matkällare, verkstad/hobbyrum och flera rum för förvaring eller hobbyverksamhet. Snabbt internet är säkrat med indraget fiber. Använd gärna vår interaktiva planritning och provmöblera huset: <a href="https://roomwise.se/app/664b2ae4e4584c791e5e878c">https://roomwise.se/app/664b2ae4e4584c791e5e878c</a> Den cirka 1,5 hektar stora tomten erbjuder mycket mer än bara bostadshuset. En stor ladugård på två plan, perfekt för att förvara bilar, husvagn, snöskoter och andra maskiner. Dessutom i nedre plan i ladugården finns ett isolerat garage med vedkamin och ett traktorgarage med plats för två traktorer. En charmig timrad stuga med isolering och 2-glasfönster, idealisk för gäster eller som sommarstuga. Samma byggnad har även ett traktorgarage. Bakom stugan, ligger även ett timrat härbre. På tomten står en av Svartbyns äldsta byggnader från 1600-talet, som en gång i tiden fungerat som skola. Idag fungerar den som förråd men erbjuder stora möjligheter. Denna gård erbjuder en perfekt kombination av avskildhet och närhet till bekvämligheter. Centrala Överkalix ligger cirka 7 minuters bilresa bort och närmaste flygplats i Luleå nås på cirka 70 minuter. Busshållplatsen ligger cirka 300 meter från huset, med bra bussförbindelser till Luleå eller Kiruna. Huset är förbesiktigat av Anticimex och säljs med en "Dolda fel-försäkring" för att säkerställa en trygg affär. Välkommen hem till en oas vid Kalixälven!

Furumostigen 15, null, Kalix kommun

Furumostigen 15

Villa
Kalix kommun
Asira AB
125 000 kr
115 + 70 m²
4 rum
843 m² tomt

Välkommen till detta hus med stor potential, beläget på en tyst gata i Morjärv. Här finns möjligheten att skapa ditt drömhem, även om huset har ett stort renoveringsbehov. Huset har varit bebott under de senaste åren, men det finns sättningar i grunden som bör åtgärdas. Trots detta är det ett hem med mycket potential för rätt köpare. Bottenplan erbjuder två rum och ett kök, samt en toalett. På det övre planet finns två sovrum och ett badrum utrustat med dusch och toalett, vilket gör detta hus idealiskt för en familj. I källaren finns en före detta garage, en äldre bastu, ett pannrum och gott om förvaringsutrymme. Observera att det finns betonggolv i källaren som är brutet, och förhöjd fuktighet kan observeras. Fastigheten ligger i ett naturnära och tyst område, och huset omges av en mysig trädgård med mycket träd. Omgiven av vacker natur och nära till vatten, erbjuder Morjärv en avkopplande och naturskön livsstil. I den lokala livsmedelsbutiken finns möjlighet att handla 24/7. Kalix kommun erbjuder gratis skolskjuts för skolbarn från Morjärv. Detta är en unik möjlighet för den som vill sätta sin egen prägel på sitt boende. Kontakta mäklaren för att boka en visning och se potentialen med egna ögon!

Sveavägen 134, 2tr, Vasastan, Stockholms kommun
Sveavägen 134, 2tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Sveavägen 134, 2tr, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Sveavägen 134, 2tr

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Asira AB
6 495 000 kr
59,1 m²
2 rum
vån 2
3 610 kr/mån
109 898 kr/m²

Visning efter tidsbokning! Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning! Underbar tvåa med balkong i sydvästläge. Solid Brf och väl omhändertagen fastighet på utmärkt läge med närhet och gångavstånd till allt. Hiss upp till våning 2 där vi möts av en ljus tvåa om 59,1 kvm. En bostad med ljuvlig atmosfär, välplanerade ytor med fina trägolv och vacker fiskbensparkett, generös takhöjd och väggar i ljusa nyanser tillsammans med ett topprenoverat fullutrustat kök. Optimal planlösning med rymliga rum, stora fönsterpartier i två väderstreck som ger ett strålande ljusflöde. Högt upp i huset med fantastisk utsikt mot vackra byggnader och som visar del av himmeln. Här trivs man bra i lugna kvarter, nära parker och alldeles intill stadens stora utbud av kultur, nöjen och shopping. Ett oslagbart läge i hjärtat av Stockholm.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fältstensvägen 36, Jordbro - Haninge, Haninge kommun

Fältstensvägen 36

Radhus
Jordbro - Haninge, Haninge kommun
Asira AB
2 995 000 kr
108 m²
4 rum
7 350 kr/mån
27 731 kr/m²

JÄTTEALTAN MED SOL! - GAVELLÄE - NYPRODUCERAT 2019 - ÖPPEN PLANLÖSNING - 3 STORA SOVRUM Kontakta mäklaren för mera information, och visning. Jan Ocean Hsia - 0763-447 448 [email protected] I detta nybyggda område har vi detta magiska radhus med allt som behövs för ett bekvämt boende för hela familjen! Huset är välplacerat med ett gavelläge och har sol hela dagen! Gavelläget medför en större tomt, oslagbart ljusinsläpp och är perfekt för lekande barn. Här har man en generös altan perfekt till att åtnjuta soltimmarna på och gott om plats för sköna grillkvällar med familjen. Radhuset är byggt med fokus på det familjära och integrerat med alla moderna bekvämligheter. Husets design är på toppnivå där dagens höga standard möter funktionalitet. Framsidan som ger en välkomnande känsla har plats för utemöbler och yta till att parkera bilen på. Från entrén stiger man in i husets sociala ytor. Här har man ett luftigt vardagsrum med direkt utgång till den trivsamma baksidan där du spendera tid tillsammans med nära och kära. Träaltanen som sträcker sig över hela gården har det generöst med soltimmar. På baksidan har man plats för skönt umgänge, fina utemöbler, studsmatta för barnen och mycket mer. Köket håller hög standard med kompletta vitvaror, plats för matplats om 4-6 personer, samt mycket arbets- och förvaringsutrymme. På entréplan finner man även badrum med tvättmöjligheter. Övre plan består av tre fina sovrum med plats för säng, enklare möblering och förvaring. Det större sovrummet har en generös klädkammare med fönster som även kan användas som arbetsrum. Samtliga sovrum har generösa ytor, samt är insynsfria. I anslutning finns även ett komplett badrum. Parkering på uppfarten med laddbox installerad för elbil, samt extra parkeringsplats på gatan i anslutning. Området kring Fältstensvägen är lugnt och familjevänligt, samt har många bra förskolor och grundskolor. På gatan bredvid finns buss och pendeltåget är bara en kort promenad bort i Jordbro centrum. Behöver du handla finns här både matbutik och pressbyrån, samt mycket service och restauranger. Korsar du Fältstensvägen kommer du rätt ut i skogen och dess naturområden. Gott om promenadstigar och motionsspår. Åt andra hållet har du Jordbro parklek i den nyligen renoverade Höglundaparken. Här finns konstgräsplan, utomhusbad och gröna området att ha picknick i. Jordbro som området är under stor utveckling och kommer under de närmsta åren se stor, ytterligare förbättring till ett redan fantastiskt bostadsområde. Välkommen hem!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Roslagsgatan 29, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Roslagsgatan 29, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 29, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 29

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Asira AB
4 300 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3/6
3 360 kr/mån
113 158 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning! Varmt välkommen till denna 1,5 rummare om 38 kvadratmeter på attraktiv adress. Denna lägenhet finner ni i mysiga Vasastan och tack vare dess centrala läge har du närhet till all tänkbar service och kommunikation. Lägenheten är välplanerad och har gott ljusinsläpp. Den är lättmöblerad och du kommer få plats med vad du önskar. Balkongen är dessutom otroligt stor och ligger mot föreningens lugna innergård. Vad mer kan du önska dig? Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bruksgatan 15, null, Kalix kommun

Bruksgatan 15

Villa
Kalix kommun
Asira AB
250 000 kr
125 + 9 m²
4 rum
1 883 m² tomt

Parhus med stor potential, belägen i naturnära läge bredvid skogen. Bostaden karaktäriseras av stora, ljusa ytor och erbjuder flexibel planlösning med 1-2 sovrum. Huset innefattar två kök, två badrum och dubbla entréer, vilket möjliggör mångsidig användning. Noterbart är ett förhöjt fuktvärde i källaren som kräver åtgärder. Trots behovet av renovering, är bostaden i beboeligt skick och utmärker sig genom sitt ljusa inre och attraktiva läge. Ett idealiskt objekt för den som söker en fastighet med potential att anpassa och förbättra. Kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Gustav Adolfs gata 27, null, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Gustav Adolfs gata 27

Lägenhet
Helsingborgs kommun
Asira AB
850 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/5
5 109 kr/mån
14 407 kr/m²

Letar du efter en stilren och bekväm lägenhet med närhet till allt du behöver? Då är denna tvåa med öppen planlösning och goda bekvämligheter precis rätt för dig! Perfekt belägen nära city och med utmärkta pendlingsmöjligheter, erbjuder denna bostad en fantastisk möjlighet för alla även förstagångsköpare och studenter. Lägenheten välkomnar dig med en ljus och rymlig atmosfär tack vare den öppna planlösningen som förenar kök och vardagsrum på ett harmoniskt sätt. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge. Sovrummet är väl tilltaget och badrummet är utrustat med badkar, vilket ger en extra touch av lyx i vardagen. Med snabb inflyttning har du chansen att komma på plats och börja njuta av ditt nya hem direkt. För dig som pendlar är läget oslagbart – nära knutpunkten och tågstationen samt med bra bussförbindelser, vilket gör det enkelt att ta sig runt. Föreningen är stabil och välskött med tillgång till både garage och parkering, även om dessa kräver separat kö. Här bor du tryggt och bekvämt med allt du behöver inom räckhåll. Missa inte denna unika möjlighet att förvärva en perfekt bostad – Välkommen hem!

  • Hiss
Ornakärrsvägen 28-30, Kullabygden, Höganäs kommun

Ornakärrsvägen 28-30

Villa
Kullabygden, Höganäs kommun
Asira AB
6 395 000 kr
123 + 123 m²
4 rum
2,3 ha tomt

Lantlig gård med etablerad hallonodling och många möjligheter! Välkommen till denna idylliska lantgård som erbjuder en unik kombination av modern bekvämlighet och lantlig charm. Belägen i ett idylliskt och naturskönt område, är denna gård perfekt för dig som drömmer om ett liv på landet med närhet till naturen och egen odling. Gården består av ett renoverat boningshus med ett modernt kök och ett vackert uterum som bjuder in till avkoppling året runt. Den lummiga trädgården skapar en harmonisk och fridfull miljö, perfekt för både vuxna och barn att njuta av. En av gårdens stora tillgångar är den etablerade hallonodlingen och bärodlingarna, vilket ger både glädje och möjlighet till egen skörd eller kommersiell verksamhet. Dessutom finns en obebyggd tomt på marken för den som vill expandera eller utveckla gården vidare. För den som är intresserad av uthyrning eller generationsboende, finns flera uthyrningsbostäder på gården. Detta skapar möjlighet till extra inkomst eller boende för storfamiljen. Växthuset är idealiskt för odlingsentusiaster, och verkstaden och garaget ger gott om utrymme för hobbyverksamhet och förvaring. Med en låg energiklass (B) är denna gård både miljövänlig och ekonomisk att bo i. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska gård som erbjuder en perfekt blandning av lantliv och modernitet.

  • Energieffektiv
Sjukhusvägen 41, Bjuv, Bjuvs kommun

Sjukhusvägen 41

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
Asira AB
3 295 000 kr
124 + 124 m²
4 rum
806 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga villa belägen i en trygg återvändsgata i det naturnära och barnvänliga området Bjuv. Här erbjuds en modern och välutrustad bostad med samtliga sovrum på samma våning, perfekt för familjen. Den stora och lummiga tomten ger gott om utrymme för lek och avkoppling, med en trevlig uteplats som bjuder på generösa soltimmar. Här kan du njuta av grönskande trädgården och den vackra naturen som omger dig. Förutom det inglasade uterummet finns även ett garage med gott om plats för både parkering och förvaring. I källaren finner du ytterligare utrymme, perfekt för att skapa ett extra socialt utrymme, kontor eller hobbyrum. Den öppna planlösningen ger en känsla av rymd och ljus i hela bostaden. Här finns även en fungerande eldstad som skapar en mysig atmosfär under vinterkvällarna. Det moderna köket är nyrenoverat och har alla bekvämligheter du kan önska, inklusive nya maskiner och stilfulla detaljer. I anslutning till det stora sovrummet finns en walk-in-closet där du kan förvara alla dina kläder och accessoarer på ett organiserat sätt. Med närhet till kommunikationer är det enkelt att ta sig till både stadens puls och den vackra omgivande naturen. Missa inte chansen att bli ägare till denna fam

Gruvgatan 1, Billesholm, Bjuvs kommun

Gruvgatan 1

Villa
Billesholm, Bjuvs kommun
Asira AB
2 500 000 kr
175 + 25 m²
8 rum
1 579 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1,5-plans villa om 175 kvm – Ett drömhem för familjen! Belägen på en hörntomt om hela 1597 kvm i en fridfull och familjevänlig by, erbjuder denna bostad en perfekt kombination av komfort och stil. Villan är utformad med en öppen planlösning som skapar ljusa och rymliga sociala ytor, idealiska för både vardagsliv och festligheter. När du kliver in möts du av ett rymligt och välkomnande hem med genomtänkta detaljer. Den stora, inglasade uterummet blir snabbt din favoritplats att koppla av på, oavsett årstid. Här kan du njuta av morgonkaffet med utsikt över den grönskande och lättskötta trädgården, som bjuder på generösa ytor för barnens lek och trädgårdsprojekt. Villan rymmer fyra rymliga sovrum med möjlighet att skapa fler, vilket gör den perfekt för den växande familjen eller för dig som behöver hemmakontor och gästrum. Badrummen är fräscha och rymliga, och de sociala ytorna inomhus smälter harmoniskt samman med uterummet och trädgården. Med en stor uppfart finns det gott om plats för flertal bilar, vilket är perfekt för familjens behov och besökande gäster. Byn erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter med både tåg och buss, vilket gör pendlingen enkel och smidig. Här finns också en grundskola, vilket gör området särskilt attraktivt för barnfamiljer. Detta är en bostad där varje detalj är noggrant planerad för att skapa ett hem att trivas i under många år framöver. Missa inte chansen att förverkliga din husdröm – Välkommen hem!

Östra Lomträsk 263, null, Överkalix kommun

Östra Lomträsk 263

Gård/Skog
Överkalix kommun
Asira AB
800 000 kr
140 m²
4 rum
18,6 ha tomt

1,5-plansvilla med 4 r o k, 18 ha skog, jakträtt på ca 7000 ha. Fastigheten ligger i Östra Lomträsk och består av 4 skiften, se kartan. Ca 18 ha stor mark består av 9 ha produktiv skogsmark och 9 ha skogsimpedimentmark. Virkesförrådet vid laserskanningstillfälle (2018-2024) på produktiv skogsmark respektive de 4 skogsskiften var ca 180, 60, 10 och 540 m3sk. Till fastigheten ingår både jakträtt på ca 7000 ha stor mark och även fiskerätt. Huset uppvärms med jordvärme och är i normalt, beboligt skick men visst renoverings/moderniseringsbehov finns. På entréplan finner man ett vardagsrum, ett mindre sovrum, kök och toalett, på övre plan ligger två sovrum med nyare tapeter och golv, samt badrum med dusch och toalett. I källaren finns ett gästrum med golvvärme, bastu, tvättstuga med ny tvättmaskin (2022), matkällare och pannrum. Fiber indragen. Centrala Överkalix ligger på ca 20 minuters bilavstånd och närmaste flygplats i Luleå nås på drygt 1,5 timme . Kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Murargränden 3, Landskrona, Landskrona kommun

Murargränden 3

Villa
Landskrona, Landskrona kommun
Asira AB
4 000 000 kr
170 + 99 m²
12 rum
276 m² tomt

Unik Investeringsmöjlighet i Landskrona – Fastighet med tre uthyrningsbara Lägenheter! Välkommen till denna exceptionella fastighet i ett strategiskt läge i Landskrona. Perfekt för dig som söker en trygg investering med stabila intäkter eller ett flexibelt boendealternativ. Fastigheten erbjuder tre uthyrningsbara lägenheter med en total intäkt på cirka 26.000 kr per månad, vilket gör detta till en ekonomiskt fördelaktig affär. Fastigheten har en inhägnad trädgård med dubbla uteplatser, vilket ger både avskildhet och gott om utrymme för utomhusaktiviteter. Två uppsättningar tvättmaskiner och förråd på tomtens baksida ger extra bekvämlighet för både boende och hyresgäster. Denna fastighet kan köpas med befintliga hyresgäster kvar, vilket ger omedelbara intäkter, eller utan hyresgäster för den som vill bo själv eller anpassa bostäderna efter egna behov. Här finns möjligheten till generationsboende eller att hyra ut en eller flera lägenheter för att täcka boendekostnader. Läget är optimalt med närhet till centrum och alla bekvämligheter Landskrona har att erbjuda. Fastigheten har underhållits löpande och taket har nyligen bytts, vilket säkerställer ett tryggt och bekvämt boende för många år framöver. Miss denna unika chans att investera i en fastighet med många möjligheter och ett strategiskt läge. Välkommen att upptäcka potentialen!

Rönnebergsgatan 55, null, Landskrona kommun

Rönnebergsgatan 55

Radhus
Landskrona kommun
Asira AB
2 795 000 kr
113 + 64 m²
4 rum
350 m² tomt

Välkommen till ett charmigt parhus i Landskrona med privat uteplats, pool och terrass! Drömmer du om ett hem som kombinerar komfort och lyx i en idyllisk miljö? Då är detta parhus i Landskrona perfekt för dig. Med en privat uteplats som inkluderar en pool, terrass med markis, soldäck och ett charmigt lusthus, erbjuder detta hem en oas av avkoppling och stil. Detta 1,5-plans hus med delvis inredd källare har allt du behöver för ett bekvämt och familjärt boende. Med tre rymliga sovrum och dubbla badrum, varav ett med badkar och ett med dusch, är detta hem idealiskt för familjeliv. Den mysiga braskaminen i vardagsrummet skapar en varm och inbjudande atmosfär under kalla vinterkvällar. Utomhus finns en stor stenlagd uppfart som ger gott om parkeringsutrymme samt dubbla förråd, varav det ena är inrett med klinker och målat, vilket ger extra utrymme för förvaring eller hobbyverksamhet. Läget är oslagbart med närhet till tåg- och busstation, mataffärer, skolor och förskolor, samt gång- och cykelavstånd till centrum. Här bor du bekvämt med allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du kan njuta av en privat och lugn bostadsmiljö. Missa inte chansen att förvärva detta charmiga parhus – Välkommen hem!

Visar 1 - 25 av 31