Asira AB

Asira AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ängesån 111, null, Överkalix kommun

Ängesån 111

Fritidshus
Överkalix kommun
Asira AB
295 000 kr
65 m²
3 rum
1 265 m² tomt

Denna charmiga stuga, belägen i en lantlig och naturskön miljö, erbjuder året runt-standard och ligger bara fem minuters promenad från älvens strand. På entréplan finns ett mysigt sovrum, ett rymligt vardagsrum med direkt tillgång till ett inglasat uterum. Vidare finner du en praktisk sovalkov, ett ljust kök och ett matrum. I källaren finns en toalett, flera förrådsutrymmen, en matkällare, en verkstad och ett hobbyrum samt en vedeldad bastu med dusch. På tomten finns även en sovstuga med stor altan under tak, ett förråd, eldplats, vedbod och en carport. Området är känd för sin tystnad och lugn, där du kan njuta av oslagbara naturskönheter precis utanför din dörr. Älven, en kort promenad bort, erbjuder möjligheter till reflektion eller fiske. För mer information om fiske i området, besök Ängesåns fiskeområde: http://www.angesan.se/ Linafallet, Norrbottens högsta vattenfall, ligger endast 10 km bort och erbjuder en spektakulär vy och utmärkta vandringar. https://www.naturkartan.se/sv/norrbottens-lan/linafallet Kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Bruksgatan 15, null, Kalix kommun

Bruksgatan 15

Villa
Kalix kommun
Asira AB
250 000 kr
125 + 9 m²
4 rum
1 883 m² tomt

Parhus med stor potential, belägen i naturnära läge bredvid skogen. Bostaden karaktäriseras av stora, ljusa ytor och erbjuder flexibel planlösning med 1-2 sovrum. Huset innefattar två kök, två badrum och dubbla entréer, vilket möjliggör mångsidig användning. Noterbart är ett förhöjt fuktvärde i källaren som kräver åtgärder. Trots behovet av renovering, är bostaden i beboeligt skick och utmärker sig genom sitt ljusa inre och attraktiva läge. Ett idealiskt objekt för den som söker en fastighet med potential att anpassa och förbättra. Kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Norrtullsgatan 55, Vasastan, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 14:15
Norrtullsgatan 55, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Norrtullsgatan 55, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Norrtullsgatan 55

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Asira AB
9 995 000 kr
74 + 22 m²
2.5 rum
vån 6/6
3 649 kr/mån
135 068 kr/m²

Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning! Varmt välkomna till denna stilfulla vindsvåning om 74 + 22 kvadratmeter fördelat på 2,5 rum med stor terrass i bästa solläge. Bostaden är mycket genomtänkt och har renoverats för att genomgående leverera högklassig komfort och kvalitet i såväl planering och materialval för maximal funktionalitet. Fastigheten är i mycket gott skick med stora renoveringar bakom sig. Här bor ni i centralt attraktivt område med utmärkta kommunikationer i direkt närhet. Kan det vara din drömbostad? Varmt välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Roslagsgatan 29, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Roslagsgatan 29, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Roslagsgatan 29, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Roslagsgatan 29

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Asira AB
4 295 000 kr
38 m²
1.5 rum
vån 3/6
3 360 kr/mån
113 026 kr/m²

Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning! Varmt välkommen till denna 1,5 rummare om 38 kvadratmeter på attraktiv adress. Denna lägenhet finner ni i mysiga Vasastan och tack vare dess centrala läge har du närhet till all tänkbar service och kommunikation. Lägenheten är välplanerad och har gott ljusinsläpp. Den är lättmöblerad och du kommer få plats med vad du önskar. Balkongen är dessutom otroligt stor och ligger mot föreningens lugna innergård. Vad mer kan du önska dig? Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fredriksdalsgatan 1, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår
Fredriksdalsgatan 1, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 2
Fredriksdalsgatan 1, Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun, bild 3

Fredriksdalsgatan 1

Lägenhet
Hammarby Sjöstad, Stockholms kommun
Asira AB
4 295 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1
4 144 kr/mån
70 410 kr/m²

Kontakta mäklaren för exklusiv VIP-visning!  Vill du bo i Hammarby Sjöstads mysigaste lägenhet och dessutom endast ett stenkast från Södermalm har du kommit helt rätt. Denna magiska lägenhet finner du på en av Hammarby Sjöstads absolut bästa adresser och lägenheten i sig är väldigt ljus med hjälp av dess ljusa materialval samt stora fönster. Hammarby Sjöstad är ett område du aldrig behöver lämna. Här finner du all tänkbar service och kommunikation. Till lägenheten hör även en stor uteplats, samt ett förråd. Denna lägenheten byggdes 2016-2017 med moderna materialval och är därför i absoluta toppskick. Definitivt något för den kräsna! Här får du en känsla av rymd, tack var den öppna planlösningen som erbjuds mellan det sociala köket och vardagsrummet. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mittfältsgatan 11, 1 tr, Råsunda, Solna kommun

Mittfältsgatan 11, 1 tr

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Asira AB
4 195 000 kr
68 m²
3 rum
vån 1/8
5 204 kr/mån
61 691 kr/m²

RADHUSKÄNSLA - BALKONG & UTEPLATS - SOCIAL PLANLÖSNING ! Accepterat pris - 4 195 000kr Kontakta mäklaren för visning! Jan Ocean Hsia - 0763-447 448 Bäst av allt; stor balkong i fritt läge mot väst med inglasning och användning året om, samt en härlig uteplats mot lugn innergård. Här sitter man ostört på sommarmorgnar och njuter av frukosten och morgonkaffet! På balkongen åtnjuter du middag i kvällssolen eller en midnatts supé. Interiören blir tack vare sitt fina läge med stora fönster och vita väggar, väldigt ljus. Inte minst i kök/vardagsrum som samspelar i en trevlig öppen planlösning. Här finns stora ytor där soffa och matbord har sin naturliga plats. Vidare finns här massor av förvaring i både klädkammare och garderober. Rymligt stilsäkert badrum med helkaklade ytskikt, golvvärme samt tvättmaskin och torktumlare. Utmärkt sovrum med möjlighet för arbetsplats, samt utgång till den stora uteplatsen. Köket är utrustat med allt man kan önska i förvaringsväg och komplett maskinell utrustning. Den stora balkongen som nås från vardagsrummet blir som ett extra uterum och kan nyttjas åtet runt. Lägenheten har genomgående ekparkett, ljusa målade väggar och stora fönster. Här finns allt man kan önska sig i ett boende och lite till! Du som behöver ett sovrum till, kan tack vare fönstrens placering bygga ett rum där nuvarande ägare har matplats, se alternativ planlösning. Som boende i Brf Derbyt bor ni i en stabil förening som ligger i framkant. Bra ekonomi! Här har ni ett stort barnvagn- och cykelrum, samt återvinningsrum för sopsortering i fastigheten! Stort garage med snabb tillgång till parkering under husen! Stor gemensam innergård som förlänger uteplatsen med gräs och grillplatser som ligger en våning upp och bort från gatan. Här kan barnen springa runt och leka ostört från bilar och cyklar, samt man själv sitta och gotta sig i solen. Radhuskänsla och nyproduktion, samt att föreningen står för gemensamma underhållet! Kan det bli bättre? Området kryllar av populära restauranger och caféer samt ett stenkast från Solna C med alla dess butiker och kommunikation. Nära till fina promenadstråk vid Råstasjön och Lötsjön, fina utegym och parker, samt alla tänkbara butiker och service i Solna Centrum, samt Mall of Scandinavia. Råsunda erbjuder även bl.a. bra skolor, samt delikatess och matbutiker. Det perfekta boendet med bästa av alla världar! Får inte missas!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Vislakt 6, null, Överkalix kommun

Vislakt 6

Villa
Överkalix kommun
Asira AB
350 000 kr
97 + 8 m²
4 rum
2 103 m² tomt

Fastigheten har ett avskilt läge, nära både naturen och samhället. Den är belägen 2 km söder om centrala Överkalix och omges av en naturskön miljö. Huset har nyligen genomgått ytskiktsrenoveringar med målning, tapetsering och nya golv i de flesta rum. Fasaden behöver målas om. På entréplanet finns ett sovrum, vardagsrum, kök och badrum med dusch, toalett och tvättmaskin. På övre plan finns två sovrum med generösa förvaringsmöjligheter. Det finns även en mindre källare under hallen och badrummet. På framsidan av huset finns en rymlig altan under tak med söderläge. Uppvärmning sker genom ett vattenburet värmesystem med elpatron. På den cirka 2100 kvm stora tomten finns även ett förråd med kallgarage samt en lekstuga utanför tomtgränsen. Centrala Överkalix ligger endast cirka 2 km bort. I närområdet finns utmärkta bad- och fiskemöjligheter. Träsket med båtlänning vid stranden är lättåtkomligt med en kort (ca 50 m) promenad genom en stig i skogspartiet. Sanduddens fina badstrand är endast 1 km bort. Grelsbyberget erbjuder vandrings- och motionsleder, rastplatser och eldstäder för den som gillar utomhusaktiviteter. För mer information om rekreationsmöjligheter i området, besök följande länk: https://www.visitoverkalix.se/se-och-goera/besoeksmaal/ Möjlighet till snabbt tillträde finns. Välkommen på visning!

Lägergatan 7B, null, Kalix kommun

Lägergatan 7B

Lägenhet
Kalix kommun
Asira AB
95 000 kr
40 m²
1 rum
vån 1/4
3 035 kr/mån
2 375 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till denna charmiga etta som är belägen på nedersta våningen. Lägenheten har stora fönster i söderläge, vilket ger rikligt med naturligt ljus, och den har även en sovalkov längre in i rummet. Köket och badrummet är rymliga och i normalt skick, nytt golv i hallen och köket, ca 1,5 år gammal spis. Här har du möjlighet att anpassa ytskikten och färgerna på väggarna, och kanske till och med bygga ditt drömkök. Till lägenheten hör även ett förråd som är bekvämt beläget mittemot och lättillgängligt från bostaden. Tillträde till lägenheten kan ske snabbt. Riksbyggen-föreningen Kalixhus nr 3 är välskött med en engagerad styrelse och en långsiktig förvaltning. Föreningen har låg skuldsättning och erbjuder bekvämligheter som flera tvättstugor, bastu, relaxavdelning, gym och solarium. Läget är idealiskt med skolor, restauranger, mataffärer, gym, pool och andra bekvämligheter inom gångavstånd. Kontakta mäklaren för visning!

  • Hiss
Creutzgatan 13, Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun

Creutzgatan 13

Lägenhet
Kungsholmen - Thorildsplan, Stockholms kommun
Asira AB
5 995 000 kr
70 m²
2 rum
vån 2/3
3 777 kr/mån
85 643 kr/m²

Välkommen till en unik lägenhet i hjärtat av Thorildsplan! Denna tidsresa till 1920-talet bjuder på bevarade originaldetaljer, generös takhöjd och möjligheten att omvandla den till en rymlig 3-rumslägenhet. Missa inte denna sällsynta möjlighet att äga en bit av Stockholms historia! Kontakta oss idag för mer information och boka en visning.

Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun

Storgatan 82B

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Asira AB
1 250 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/19
2 633 kr/mån
40 323 kr/m²

Välkommen till denna elegant designade ettrumslägenhet om 31 kvm, perfekt belägen på tredje våningen! Lägenheten erbjuder generöst ljusflöde och en intelligent planlösning. Genomgående ljusa och smakfulla materialval skapar en fräsch och inbjudande atmosfär. Tvättstuga finns på samma våningsplan för extra bekvämlighet. Lägenheten kan hyras ut i andra hand enligt föreningens riktlinjer. Med närhet till både matbutiker och utmärkta transportmöjligheter ger detta hem en bekväm vardag. Här hittar du en bostad som förenar tidlös elegans med hög livskvalitet. Ser fram emot att välkomna dig på visning!

  • Hiss
Lönåsen 5, null, Växjö kommun
Lönåsen 5, null, Växjö kommun, bild 2
Lönåsen 5, null, Växjö kommun, bild 3

Lönåsen 5

Tomt
Växjö kommun
Asira AB
795 000 kr
905 m² tomt

Stadsnära tomt på landet cirka 6 km från Växjö centrum (öster om Växjö i Hollstorp/Billa). Godkänt bygglov framtaget för en 172,5 kvm stor 1-plansvilla med garage. Ta chansen att bygga ditt drömhem. Denna tomt är färdigt avstyckad och har ett beviljat bygglov. Se handlingar under fliken "dokument". Ett bekvämt och smidigt sätt för er som vill bygga nytt och slippa krångla med förhandsbesked, bygglov m.m. Här har allting förberetts och det är bara att trycka på startknappen. Enklare kan det inte bli! Tillåtet att besöka tomten på egen hand. Varmt välkommen att kontakta mig vid frågor eller funderingar!

  • Premium
Björkelundsvägen 2, null, Alvesta kommun
Björkelundsvägen 2, null, Alvesta kommun, bild 2
Björkelundsvägen 2, null, Alvesta kommun, bild 3

Björkelundsvägen 2

Villa
Alvesta kommun
Asira AB
3 450 000 kr
164 m²
5 rum
1 056 m² tomt

Det första ni möts av är husets hjärta – en smart och generös köksö från Ballingslöv. En perfekt plats för både snabbfrukostar, småkockar, mingel och läxläsning. På entrévåningen är planlösningen öppen, vilket ger en god överblick. Om barnen leker i trädgården hittar man dem snabbt från köket och vardagsrummet, där fönstren täcker husets alla sidor. Från köket finns även en utgång till trädgården. Vidare hittar vi ett stort badrum, tvättstuga och ett väl tilltaget sovrum på bottenvåningen. Övervåningen är oinredd. Här finns det utrymme för ytterligare ett till fem rum och ett badrum. Dessutom ger den höga takhöjden under ryggåsen möjlighet till ett sovloft eller en myshörna för barnen. Det bästa med detta huset är flexibiliteten och att huset kan förändras efter familjens olika behov. Välkommen på visning!

  • Premium
Östra Lomträsk 263, null, Överkalix kommun

Östra Lomträsk 263

Gård/Skog
Överkalix kommun
Asira AB
800 000 kr
140 m²
4 rum
18,6 ha tomt

1,5-plansvilla med 4 r o k, 18 ha skog, jakträtt på ca 7000 ha. Fastigheten ligger i Östra Lomträsk och består av 4 skiften, se kartan. Ca 18 ha stor mark består av 9 ha produktiv skogsmark och 9 ha skogsimpedimentmark. Virkesförrådet vid laserskanningstillfälle (2018-2024) på produktiv skogsmark respektive de 4 skogsskiften var ca 180, 60, 10 och 540 m3sk. Till fastigheten ingår både jakträtt på ca 7000 ha stor mark och även fiskerätt. Huset uppvärms med jordvärme och är i normalt, beboligt skick men visst renoverings/moderniseringsbehov finns. På entréplan finner man ett vardagsrum, ett mindre sovrum, kök och toalett, på övre plan ligger två sovrum med nyare tapeter och golv, samt badrum med dusch och toalett. I källaren finns ett gästrum med golvvärme, bastu, tvättstuga med ny tvättmaskin (2022), matkällare och pannrum. Fiber indragen. Centrala Överkalix ligger på ca 20 minuters bilavstånd och närmaste flygplats i Luleå nås på drygt 1,5 timme . Kontakta mäklaren för visning.

  • Plus
Fägrevägen 9, Furuby, Växjö kommun

Fägrevägen 9

Villa
Furuby, Växjö kommun
Asira AB
3 250 000 kr
164 m²
5 rum
876 m² tomt

Det första ni möts av är husets hjärta – en smart och generös köksö från Ballingslöv. En perfekt plats för både snabbfrukostar, småkockar, mingel och läxläsning. På entrévåningen är planlösningen öppen, vilket ger en god överblick. Om barnen leker i trädgården hittar man dem snabbt från köket och vardagsrummet, där fönstren täcker husets alla sidor. Från köket finns även en utgång till trädgården. Vidare hittar vi ett stort badrum, tvättstuga och ett väl tilltaget sovrum på bottenvåningen. Övervåningen är oinredd. Här finns det utrymme för ytterligare ett till fem rum och ett badrum. Dessutom ger den höga takhöjden under ryggåsen möjlighet till ett sovloft eller en myshörna för barnen. Det bästa med detta huset är flexibiliteten och att huset kan förändras efter familjens olika behov. Välkommen på visning!

Centralvägen 38, Åkersberga - Österåker, Österåkers kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Centralvägen 38

Tomt
Åkersberga - Österåker, Österåkers kommun
Asira AB
2 400 000 kr
801 m² tomt

Äntligen till salu! Tillfälle att bygga ditt drömhus i centrala Åkersberga! Kontakta mäklare för mera info. Jan Ocean Hsia - 0763447448 / [email protected] Byggbar tomt med utsikt över vattendrag och nära centrala Åkersberga! Tomten har ett fantastiskt solläge och sluttar lätt åt syd-/sydväst. Här finns möjlighet att bygga ditt egna drömhus på en fin och lätt bebyggd tomt om 801 kvm i ett attraktivt område. Största byggnadsarea 150 kvadratmeter som bottenplatta för huvudbyggnad (BYA). Maximalt två våningar med byggnadshöjden 7 m. Färdigt bygglov finns klart och ingår i överlåtelsen om så önskas. Bygglovet avser huvudbyggnad om ca 163 kvm (BOA), samt ca. 29 kvm garage (BIA). Offerter för markarbete och nyckelfärdigt hus finns på begäran! Fler förslag på hus finns i bilder, samt prisföslag finns på begäran! El & VA finns till tomtgräns. Det åligger köparen att ordna med vatten & avlopp samt el-anslutning. Möjlighet till fiberanslutning finns i direkt närområde. För mer information se dokument & länkar. - Kontakta ansvarig mäklare för mera information.

Johannesrovägen 2, null, Kalix kommun

Johannesrovägen 2

Villa
Kalix kommun
Asira AB
500 000 kr
110 m²
4 rum
1,2 ha tomt

NYTT PRIS! 1,5-plansvilla med naturskönt läge och stora möjligheter. Fastigheten ligger i utkanten av Töre och har en stor, avskild gård omgiven av skog. Huset har renoveringsbehov som avser bl. a. fönster, fasad och värmesystem. Entréplanet har en öppen planlösning med 2 rum och kök. På övervåningen finns två sovrum, balkong, badrum med toalett och dusch. På den ca 1,2 ha stora tomten finns även carport och förråd. I Töre finns skola, förskola, elljusspår, fotbollsplan, badplats, två restauranger, veterinär, mataffär med ombud för Systembolaget, Spel, Post och Apotek. Bensinstation och laddstation på kort avstånd. Bra kommunikationer mot Kalix, Luleå och Kiruna. Kontakta mäklaren för visning!

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr05, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr05

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
1 000 000 kr
1 500 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

  • Plus
Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr07, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr07

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
1 200 000 kr
1 400 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

  • Plus
Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr12, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr12

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
800 000 kr
1 400 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt  nr03, null, Kalix kommun

Lappbäcken - Städjeviksberget, tomt nr03

Tomt
Kalix kommun
Asira AB
1 500 000 kr
1 700 m² tomt

Exklusiva tomter i Lappbäcken med enastående havsutsikt. VA, el och fiber finns framdragna till tomtgräns. Städjeviksberget är naturskönt beläget och erbjuder med sitt fina höjdläge en fascinerande utsikt över Bottenvikens skärgård. Tomterna är minst 1400 kvm stora. Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean. Marknivåerna varierar från noll, vid stranden till 24 m.ö.h som högst uppe på berget. På tomterna står en hel del träd kvar som ytterligare kan fällas efter önskemål. Markarbete och vägdragning till alla tomter sker våren/sommaren 2022. Vatten och avlopp, el och fiber finns framdraget till tomtgräns. Inom området finns en sandstrand och en småbåtshamn med pir och bryggor vilket ger möjlighet till egen båtplats nära huset. Ta tillfälle i akt att bygga nytt precis som ni vill ha det! Anmäl ditt intresse och få en kostnadsfri konsultation och offert från vår samarbetspartner Strömbäcks bygg & anläggning. Genom ett samarbete med Vittjärvshus kan du få offert även för ett nyckelfärdigt hus. https://www.vittjarvshus.se/ Obs! Avstyckningsprocessen är påbörjad och fastighetsbildning kommer att ske i närtid. Tomternas exakta areal kommer att fastställas under Lantmäteriets förrättning. Området: Städjeviksberget ligger på ca 15 minuters bilavstånd till centrala Kalix. Kring Städjeviksberget finns flera naturstigar. Utsiktstorn med eldplats på promenadavstånd. Närmaste ort, Sangis, ligger cirka 6 kilometer från området, där finns livsmedelsaffär, restauranger, förskola, och F-6 skola. Frevisören Camp and Resort ligger ca 8 km bort och erbjuder olika friluftsaktiviteter tex norrskenssafari, draghundsturer, kanotuthyrning, m.m. Läs mer: https://www.nordiclapland.com/ Detaljplanbestämmelser: Största tillåtna byggnadsarea (BYA) är 15 % av fastighetsarean, men får som mest uppgå till 400 kvm. Tex. En fastighet på 1400 kvm ger en största byggnadsarea (BYA) på 210 kvm. Utöver tillåten BYA finns möjlighet att uppföra icke bygglovspliktiga byggnader/utbyggnad om 30kvm+15kvm +15kvm. Högsta nockhöjd får vara 7,6 meter och takvinkeln får vara mellan 20 och 45 grader. Bebyggelsen ska utformas med träfasad som får målas i dämpad kulör, svart, brunt, grått eller rött. Detaljplanen reglerar också att där den naturliga marklutningen överstiger 10% ska byggnader uppföras med suterrängvåning alternativt förhöjd sockel om inte suterrängvåning är möjlig. Inom bostadsfastigheterna ska slänter med en lutning på mer än 20% (1:5) vara beväxta med växter som är naturliga för området.

Visar alla 20