Björnsonsgatan 124

Bromma Blackeberg, Stockholms kommun Se på karta

2 390 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1952
Förening
BRF Norrmannen 2
Om föreningen
Avgift
3 288 kr/mån
Driftkostnad
4 680 kr/år
Pris/m²
40 508 kr/m²
Antal besök
982
Dagar på Hemnet
10

Välkomna till denna mysiga ombonade 2:a om 59 välplanerade kvadratmeter med balkong i sydost mot grönskande innergård! Lägenheten bjuder på ett stort, delvis renoverat, kök med matplats för 4-6 personer och ett ljust luftigt vardagsrum med ett stort härligt fönster med djup och bred fönsternisch samt två helglasade dörrar ut mot balkong. Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och exempelvis en garderobsvägg eller arbetsplats. Fräscht helkaklat duschrum med bl.a. duschkabin och tvättmaskin. Gott om förvaring i form av klädkammare och platsbyggd garderob. Från balkongen har ni trevlig utsikt över föreningens fina innergård med grill, grönska och sittplatser för trevligt häng!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet.

Klicka gärna på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.