Wergelandsgatan 26, ACCEPTPRIS!

Bromma - Blackeberg, Stockholms kommun Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1951
Förening
BRF Skärkarlen 9
Om föreningen
Avgift
3 197 kr/mån
Pris/m²
43 220 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR VISNING! Äntligen kan jag visa er en otroligt charmig och fint bevarad 50-talstvåa! Ljust rymligt och mycket vackert originalkök som dessutom är i perfekt skick. Dessutom har hela bostaden genomgående massor av fina originaldetaljer från byggnadsåret. Grym planlösning samt en västvänd balkong mot föreningens tysta och lummiga innergård. Vidare ett rymligt sovrum med fönster mot grönskan på baksidan av huset, stambytt badrum med tvättmaskin samt gott om inbyggd förvaring. Välskött och trevlig förening med god ekonomi och flertalet hyresrätter kvar som en framtida tillgång. Dessutom många parkeringsplatser och garage. Något som är guld värt i Blackeberg. Missa inte detta!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl goda kommunikationer (20 minuter till centrala Stockholm med tunnelbanan) och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat, glassbar, boulebanor samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett klassiskt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, bageri, butiker, apotek, bibliotek och biograf Kaskad med en underbar retrokänsla. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag flyttade själv till området redan 2010 och har sedan dess sålt 900 lägenheter här. Så ring mig om ni vill veta mer om den aktuella bostaden, föreningen eller om Blackeberg i stort. Jag kan allt om allt!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Nilsson

Notar
Mäklare Andreas Nilsson, Notar
0708-99 79 02
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021