Söderberga Allé 48

Bromma / Söderberga, Stockholm Se på karta

1 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
1995
Förening
BRF Soltunet
Om föreningen
Avgift
3 711 kr/mån
Pris/m²
34 397 kr/m²
Antal besök
2 528
Dagar på Hemnet
21

*Visas måndag 3/5 kl. 17.30-18.00*

Nu saluförs denna underbara 2:a belägen på Söderberga Allé 48! Genomgående ljus bostad med lättmöblerade ytor och stor balkong i rakt västläge. Bostaden renoverades genom nya vitlaserade golv, målade väggar och tak samt klinkers i hallen under år 2017.

Rymlig hall med flera garderober, trevligt badrum med kaklade väggar och tvättmaskin samt stort sovrum med direkttillgång till klädkammare. Trevligt kök med alla bekvämligheter som kan önskas och gott om plats för stort matbord. I köket når man även ett stort förråd som erbjuder gott om plats för förvaring. Ljust lättmöblerat vardagsrum med plats för soffgrupp, tv och mycket mer. Här når vi även den västvända balkongen som erbjuder gott om plats för bord och stolar.

Mycket stabil förening med låg avgift där det mesta ingår. I föreningen finns tvättstuga, gästrum, bastu, cykelrum samt barnvagnsrum. Till bostaden hör även ett förråd.

I Söderberga allé bor ni lugnt och trivsamt nära natur, promenadstråk, kommunikationer och köpcentrum. Området är barnvänligt med närhet till dagis och skolor. Bara ett stenkast från lägenheten ligger en ICA-butik och bussarna går från området till Vällingby och Råcksta. Ni kan även välja att promenera till Råcksta tunnelbanestation vilket tar ca 10 minuter alternativt gå ut till Spångavägen för att ta buss 117 till Brommaplan och tunnelbanan därifrån till Stockholms central.

På promenadavstånd har ni även Vällingby Centrum där ett rikt utbud av butiker, restauranger, biograf och mysiga caféer finns. Med bil tar det mindre än 10 minuter till Bromma Blocks, Brommas största shopping-galleria, som ligger granne med Bromma flygplats.

Inte långt härifrån finns det sommartid badmöjligheter vid både Ängbybadet, Kanaanbadet och Nälstabadet (ett bassängbad utomhus) samt trevliga promenadstråk i området och längs Mälaren. Ca 100 meter från lägenheten har ni Beckomberga Idrotts- och simhall. Även elljusspår finns i närheten för dig som gillar löpning.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Isak Oddsson

Notar
Mäklare Isak Oddsson, Notar
0708-22 70 98
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019