Albert Engströms väg 8

Bymarken, Jönköpings kommun Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
1838
Förening
BRF Eriksbergs Gård
Om föreningen
Avgift
1 695 kr/mån
Driftkostnad
4 320 kr/år
Pris/m²
42 738 kr/m²

Det är ingen slump att lägenheter som denna undantagsvis kommer ut till försäljning. Denna inflyttningsklara bostad tillhör de på listan som placeras långt över standardbostäderna, tack vare de slående charmfaktorer som förefinns. Här har kvadratmeterna i bostaden formats med högsta prioritet för att möjliggöra umgänge, middagsbjudningar och mindre fester såväl som för myskvällar i horisontalt läge.

De sköna tonerna som låtits färga interiören, ytskikten och kombinationen med husets tidstypiska karaktär görs bostaden till en enkel plats att göra sig hemmastadd på. Addera den låga månadsavgiften om 1695 kr/mån och du har en sund och hållbar boendesituation.
Under sommartid kan du njuta av uteplatsen intill bostaden på föreningens vackra tomt. Ett vackert läge, lant-känsla och privat men ändå med bara några minuters avstånd till Jönköpings centrum och hela dess utbud.

Den storslagna gården har spelat en viktig roll i Bymarkens utveckling från by till framstående bebyggelse. Från början en av två representanter för områdets tillväxt. Fastigheten är byggd i en spännande arkitektur med sitt ursprung från 1838 med förmån av dekorativt utformade detaljer. Allt i egendomen är storslaget, ståtligt och genomtänkt utformat. En fröjd för ögat.
Omgivningar med gångstråk, parker och närhet till transportkommunikationer och affärer. Här finns allt du kan tänkas behöva för ett behändigt liv som förstagångsköpare, som nybliven sambo, student, ensamstående eller om huset blivit för stort. Här bor du nära city men omgiven av det lugna.

Förtrollande vackert på Albert Engströms väg 8, Välkommen att uppleva detta på plats!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Andreas Efram

Bjurfors Jönköping
Mäklare Andreas Efram, Bjurfors Jönköping
0723-258800