Mäklare Nathan Efram

Nathan Efram

Om mig

Kundfokus och ett passionerat driv har sedan starten varit ledord, därför har Nathans mäklarkarriär redan från början endast visat toppresultat, med många återkommande kunder och många prisrekord. Nathan är en affärmässig och kompetent mäklare med hög arbetsmoral, stort engagemang och fingertoppskänsla utöver det vanliga. Egenskaper som är värda att nämnas är hans särskiljande arbetssätt och viljan att högprestera. En sann förhandlare. Mäklare sedan december 2012.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Adolf Fredriksvägen 6, Vättersnäs, Jönköpings kommun

Adolf Fredriksvägen 6

Lägenhet
Vättersnäs, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

2 150 000 kr

68 m²

3 rum

2 550 kr/mån

31 618 kr/m²

Nuvarande ägares idéer har förvaltats och lägenheten har bytt skepnad från ”gammal trött” till modern. Den är omgjord, renoverad och förändrad, allt med en hög finish. Bostaden är en del av en stabil förening med små lån i säcken. En liten och familjär gemenskap med välskött ekonomi där många av de stora renoveringarna redan är utförda. Fastigheten är ansluten till Tele2 mediautbud och som boende har man gott om förvaringsmöjligheter på såväl vind som i källaren. Till det kommer en balkong i utsökt västerläge, stor gräsmatta att ansluta till. Här på första våningen finns nämligen en extra intressant sak, det är så att föreningen gett ett godkännande att öppna upp balkongen så att man kan stega rakt ut på trädgården. Då snackar vi livskvalitet. kanske ett mindre trädäck eller helt enkelt en trapp ner så att man kan njuta till fullo. Drömmen om en liten gräsmatta utan att köpa hus kanske finns just här. Ett extra plus när man strosar runt i denna fina våning är att man har sjöutsikt från bland annat köket. Dessutom är sikten lång även åt andra håll. Precis som namnet antyder ligger Vättersnäs nära Vättern och på några minuters promenadavstånd från bostaden finns uppskattade sandstränder att besöka när vädret tillåter. I närområdet finns även flera lekplatser, motionsspår och till och med en hinderbana för de lite mer avancerade utövarna. Det finns matvarubutiker, bussförbindelser man tar sig snabbt och smidigt ut på E4.an för vidare färd åt antingen norr eller söder. Önskar du en privatvisning utöver de aviserade visningarna, kontakta mäklaren för att boka tid.

 • Balkong
 • Uteplats
Merkuriusvägen 39A, Gräshagen, Jönköpings kommun

Merkuriusvägen 39A

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

2 850 000 kr

101,6 m²

4 rum

3 263 kr/mån

28 051 kr/m²

Utanför fönsterna talar årstiden sitt färgglada språk med grönska som dominerar från både omgivningarna och gården som finns alldeles nedanför ytterentrén. Boendet är utformat för dig som ställer högsta krav på din bostad och inte nöjer dig med lagom, lägenheten andas kvalitet och komfort. Hela lägenheten är i ordning med snyggt kök, fräscha badrum och nya trägolv. Detta är platsen för dig som prioriterar bekvämlighet men också ser de ekonomiska fördelarna med att bo i en föreningen med låga avgifter och låg belåning. Och är du ute efter en bra fyrarummare på Gräshagen så får du leta länge om du ska hitta något jämförbart! Utanför fastighets entréer finns slingrande stigar, härlig natur och bosätter du dig här så räkna med fina förmåner och trivsam grannsamverkan. Läget på Gräshagen kryper sig bara närmare och närmare stan och ligger tillräckligt centralt för att man ska få kalla sig stadsbo men samtidigt så naturnära att skogspromenaden börjar strax utanför porten. Här finns förskolor och skolor på gångavstånd, stadsbussar med frekventa avgångar, butiker, bageri och pizzeria La Mia med omtalad kebabsås. Kortfattat en attraktiv fyra i toppskick med Gräshagens grönaste läge och förening!

 • Balkong
Östra Torpagatan 3, Munksjöstaden, Jönköpings kommun

Östra Torpagatan 3

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

2 750 000 kr

71 m²

2 rum

4 322 kr/mån

38 732 kr/m²

Kontakta mäklaren om en förhandsvisning önskas. I den här våningen på fjärde parkett kommer du med all säkerhet spendera tiden väl. En våning utöver det vanliga med fria vyer och ett söderljus som hittar långt in i lägenheten. Du tar enkelt hissen upp från garaget och plötsligt står du på tröskeln till ditt fina hem. Att bo så här högt upp har sina fördelar. Bostaden blir ljusare, tystare och friare. Såväl kök som badrum och ytskikt är i absolut nyskick, som det mesta i lägenheten. Det här är en totaloptimal tvårummare högt upp i huset, en bostad för dig som vill ägna tiden åt inredning istället för renovering. Exempel på vardagsval man står mellan är att dra på sig träningskläderna för sedan ta hissen ned till entréplan och vidare till gymmet, jogga rundan runt Munksjön eller promenera genom garaget bort till välsorterade Hemköp för att komplettera med ingredienser till kvällens middag. Att bo i Munksjöstaden innebär att du kan leva i en sluten värld fullt ut med alla bekvämligheter du behöver. Utbudet av promenadstråk, gym och affärer kan ibland göra det svårt att välja. Såväl finns både vårdcentral, apotek och postombud. Ett angenämt bekymmer du garanterat vänjer dig vid. Promenaden runt Munksjön kan snabbt bli till en vana och närheten till Stadsparken är också en given attraktion för stora och små med barnasinnet kvar.

 • Balkong
 • Hiss
Björngatan 6B, Torpa - Söder, Jönköpings kommun

Björngatan 6B

Lägenhet
Torpa - Söder, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

2 250 000 kr

67 m²

2 rum

4 466 kr/mån

33 582 kr/m²

I den här fina våningen förförs man av sagolikt ljus från våningens alla fönster vidare ut i varje vrå. Dess kök är renoverat till ett modernt matlagningsfenomen med bland annat en social köksö och intill köket finns badrummet som också fått sig ett toppmodernt uttryck. Det här är ingen liten tvårummare, 67 kvm och välplanerad som bara den. Den öppna planlösningen gör detta till ett utsökt hem att leva i, det blir socialt, kul och ännu trevligare att bjuda hem vänner och familj. Om man funderar på att slita sig från den här välskötta föreningen och i synnerhet lägenheten så kan det vara bra att veta att det inte är speciellt långt till något. Det är i stort sett promenadavstånd till det mesta som stan har att erbjuda och i kistan på kanten av Friaredalen finns mycket att upptäcka, som det rikliga utbudet av butiker, parker, naturenliga områden, restauranger, vårdcentral, apotek. Ja listan kan göras lång. Med egen puls och eget hjärta lever Torpa och Söders myllrande kvarter sitt eget liv, lite för sig själv. Här finns mysiga krogar, butiker, charkuteri och matbutiker. Stan är aldrig långt borta, faktiskt bara en kortare promenad om man vill ha ett ännu större utbud.

 • Balkong
Samset - friköpta hus, null, Jönköpings kommun
 • 17 lediga bostäder

Samset - friköpta hus

Villa
Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

fr. 4 210 000 kr

106-123 m²

4-5 rum

Friköpta och prisvärda hus med öppen planlösning med ett utsökt läge på Samset! Det här är en plats för dig som älskar att andas in lugnet och se solen strila genom träden, men som blir rastlös av att bo långt från stan. Klicka på nedan länk för att ta del av planlösningar, beskrivning av husen och vilka tillvalsmöjligheter som finns, prislistan och situationsplanen finns under "bilder" & samt som pdf under fliken "dokument". https://www.e-magin.se/paper/0ppgmjj9/paper/1 Vill du ha broschyren i pdf så går det att ladda ner den via länken ovan. Nyfiken på vilka inredningsval som finns för de olika husen, klicka på länken nedan; https://gotenehus.homerun.net/showrooms/show/246?link_id=XgD5la3mz8r0p I första vändan släpps 23 friköpta hus på den bästa tomten på Samset i tre olika storlekar. 106-123 kvm. Radhusen kommer att byggas i 3 olika etapper för att komma till byggstart så snart som möjligt. Etapp 1 & 2 hus 1-8, 9-14. Etapp 3 hus 15-23 Tillträde preliminärt från q4 2024. Gör en intresseanmälan på https://gotenehus.se/bostadsomraden/bostadsomrade/samset/ Finns den tomt du vill ha i tomtkön, gå då in på nedan länk och anmäl dig. https://www.jonkoping.se/byggabomiljo/hittabostadochtomt/ledigatomter.4.74fef9ab15548f0b800583.html I nedan länk finns köpprocessen i korthet. https://gotenehus.se/app/uploads/sites/7/2023/02/samset-vip-saljstart-230207.pdf?link_id=4gJtYBypHuX Finns det frågor så går det bra att ställa dem till ansvarig mäklare, det går bra att ringa, maila eller smsa. 0723-271100 [email protected] /Nathan https://www.bjurfors.se/sv/hitta-maklare/nathan-efram/

 • Nybyggnadsprojekt
Entréhuset Hus 8, Samset, Jönköpings kommun

Entréhuset Hus 8

Villa
Samset, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

4 695 000 kr

113 m²

4.5 rum

Klicka på nedan länk för att ta del av planlösningar, beskrivning av husen och vilka tillvalsmöjligheter som finns, prislistan och situationsplanen finns under "bilder" & samt som pdf under fliken "dokument". https://www.e-magin.se/paper/0ppgmjj9/paper/1 Vill du ha broschyren i pdf så går det att ladda ner den via länken ovan. Nyfiken på vilka inredningsval som finns för de olika husen, klicka på länken nedan; https://gotenehus.homerun.net/showrooms/show/246?link_id=XgD5la3mz8r0p I första vändan släpps 23 friköpta hus på den bästa tomten på Samset i tre olika storlekar. 106-123 kvm. Radhusen kommer att byggas i 3 olika etapper för att komma till byggstart så snart som möjligt. Etapp 1 hus 1-8 Etapp 2 hus 9-14 Etapp 3 hus 15-23 Tillträde preliminärt från q4 2024. Finns den tomt du vill ha i tomtkön, gå då in på nedan länk och anmäl dig. https://www.jonkoping.se/byggabomiljo/hittabostadochtomt/ledigatomter.4.74fef9ab15548f0b800583.html I nedan länk finns köpprocessen i korthet. https://gotenehus.se/app/uploads/sites/7/2023/02/samset-vip-saljstart-230207.pdf?link_id=4gJtYBypHuX Finns det frågor så går det bra att ställa dem till ansvarig mäklare, det går bra att ringa, maila eller smsa. 0723-271100 [email protected] /Nathan https://www.bjurfors.se/sv/hitta-maklare/nathan-efram/ Gör gärna en intresseanmälan på https://gotenehus.se/bostadsomraden/bostadsomrade/samset

 • Nyproduktion
Portikhuset Hus 1, Samset, Jönköpings kommun

Portikhuset Hus 1

Radhus
Samset, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

4 995 000 kr

123 m²

5 rum

Klicka på nedan länk för att ta del av planlösningar, beskrivning av husen och vilka tillvalsmöjligheter som finns, prislistan och situationsplanen finns under "bilder" & samt som pdf under fliken "dokument". https://www.e-magin.se/paper/0ppgmjj9/paper/1 Vill du ha broschyren i pdf så går det att ladda ner den via länken ovan. Nyfiken på vilka inredningsval som finns för de olika husen, klicka på länken nedan; https://gotenehus.homerun.net/showrooms/show/246?link_id=XgD5la3mz8r0p I första vändan släpps 23 friköpta hus på den bästa tomten på Samset i tre olika storlekar. 106-123 kvm. Radhusen kommer att byggas i 3 olika etapper för att komma till byggstart så snart som möjligt. Etapp 1 hus 1-8 Etapp 2 hus 9-14 Etapp 3 hus 15-23 Tillträde preliminärt från q4 2024. Gör en intresseanmälan på https://gotenehus.se/bostadsomraden/bostadsomrade/samset/ Finns den tomt du vill ha i tomtkön, gå då in på nedan länk och anmäl dig. https://www.jonkoping.se/byggabomiljo/hittabostadochtomt/ledigatomter.4.74fef9ab15548f0b800583.html I nedan länk finns köpprocessen i korthet. https://gotenehus.se/app/uploads/sites/7/2023/02/samset-vip-saljstart-230207.pdf?link_id=4gJtYBypHuX Finns det frågor så går det bra att ställa dem till ansvarig mäklare, det går bra att ringa, maila eller smsa. 0723-271100 [email protected] /Nathan https://www.bjurfors.se/sv/hitta-maklare/nathan-efram/

 • Nyproduktion
Vaggerydsgatan 18, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
 • Budgivning pågår

Vaggerydsgatan 18

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

2 095 000 kr

48 m²

2 rum

3 024 kr/mån

43 646 kr/m²

Det här är ingen vanlig lägenhet på Kvarter 10. Bland annat är det terrassen som löper utmed hela bostaden som sticker ut och tilltalar. Så strosa runt en stund i detta generösa och fräscha hem, brygg en kopp kaffe och bred ut dig på den stora terrassen, där solen redan värmt upp trädgårdsmöblerna och där värmen håller sig ända fram till kvällen. Placeringen på lägenheten är toppenfint med ett luftigt läge. Att bo i Munksjöstaden innebär att du kan leva i en sluten värld fullt ut med alla bekvämligheter du behöver. Utbudet av promenadstråk, gym och affärer kan ibland göra det svårt att välja. Såväl finns både vårdcentral, apotek och postombud. Ett angenämt bekymmer du garanterat vänjer dig vid. Såväl finns både vårdcentral, apotek och postombud. Och nu kan du handla nybakat bröd på bageriet precis nedanför och käka god vedugnspizza eller god sushi . Promenaden runt Munksjön kan snabbt bli till en vana och närheten till Stadsparken är också en given attraktion för stora och små med barnasinnet kvar. Kontakta mäklaren för mer info.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Lukas gata 8, Samset, Jönköpings kommun

Lukas gata 8

Radhus
Samset, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

2 895 000 kr

106 m²

5 rum

5 499 kr/mån

27 311 kr/m²

Nu med nya priser och halv månadsavgift i 12 månader! Scrolla ner och "Läs mer om projektet hos Bjurfors". Välkommen till Brf Idas sommaräng, här planerar vi att bygga 15 st prisvärda radhus i två plan med närhet till natur och skola. - Inflyttning i slutet på 2024. Fast pris, Ingen budgivning. - Priser från 2 895 000 kr- 3 495 000 kr. - Visningshus finns i Lidköping (tidsbokning för visning och genomgång). LÄNKAR Alla planskisser & situationsplan: https://irp.cdn-website.com/1a7784ce/files/uploaded/Brf%20Idas%20sommaräng-Säljhandlingar.pdf Projkthemsida: https://www.swebostad.se/idas-sommarang Visningshus i Lidköping: https://vimeo.com/user88635419/review/810935566/a7bdee4e1a Digital rundvandring: https://www.swebostad.se/varabostader#Rundvandringar-Bostad Inredningsval: https://cdnnyproduktion.bjurfors.se/CMNYPROD591RDRBHK10TFJ2E/2023/04/ef604a94-inredningsvalen-finns-att-se-har.pdf Digital broschyr: https://express-pdf.maklare.vitec.net/api/External/cmnyprod591rdrbhk10tfj2e/CMNYPROD591RDRBHK10TFJ2E-5D74MB3790U13UU6/Digital%20Säljbroschyr ENERGI OCH MILJÖ Radhusen i Brf Idas sommaräng är välbyggda, välisolerade med ett bra klimatskal. Detta ger dig en låg driftkostnad och en mindre påverkan på miljön. El, värme och vatten mäts separat vilket ger dig möjlighet att påverka din förbrukning. SMARTA HEM Dessa bostäder är smarta från början. Välplanerade hus med inbyggt smart hem (el)system för styrning av belysning, nyckelfria lås och laddning av elbil på den gemensamma parkeringen. Allt för att du som boende skall få en enklare vardag och en minskad miljöpåverkan. Läs mer om detta på hemsidan https://www.swebostad.se/smarta-hem Välkomna med er intresseanmälan till Swebostad, ett varumärke inom Götenehus-koncernen. Följ länken och vi ser till att någon hör av sig till er inom kort eller hör av er till mäklaren direkt. https://www.swebostad.se/idas-sommarang

 • Uteplats
Lukas gata 14, Samset, Jönköpings kommun

Lukas gata 14

Radhus
Samset, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

3 295 000 kr

106 m²

5 rum

5 499 kr/mån

31 085 kr/m²

Nu med nya priser och halv månadsavgift i 12 månader! Scrolla ner och "Läs mer om projektet hos Bjurfors". Välkommen till Brf Idas sommaräng, här planerar vi att bygga 15 st prisvärda radhus i två plan med närhet till natur och skola. - Inflyttning i slutet på 2024. Fast pris, Ingen budgivning. - Priser från 2 895 000 kr- 3 495 000 kr. - Visningshus finns i Lidköping (tidsbokning för visning och genomgång). LÄNKAR Alla planskisser & situationsplan: https://irp.cdn-website.com/1a7784ce/files/uploaded/Brf%20Idas%20sommaräng-Säljhandlingar.pdf Projkthemsida: https://www.swebostad.se/idas-sommarang Visningshus i Lidköping: https://vimeo.com/user88635419/review/810935566/a7bdee4e1a Digital rundvandring: https://www.swebostad.se/varabostader#Rundvandringar-Bostad Inredningsval: https://cdnnyproduktion.bjurfors.se/CMNYPROD591RDRBHK10TFJ2E/2023/04/ef604a94-inredningsvalen-finns-att-se-har.pdf Digital broschyr: https://express-pdf.maklare.vitec.net/api/External/cmnyprod591rdrbhk10tfj2e/CMNYPROD591RDRBHK10TFJ2E-5D74MB3790U13UU6/Digital%20Säljbroschyr ENERGI OCH MILJÖ Radhusen i Brf Idas sommaräng är välbyggda, välisolerade med ett bra klimatskal. Detta ger dig en låg driftkostnad och en mindre påverkan på miljön. El, värme och vatten mäts separat vilket ger dig möjlighet att påverka din förbrukning. SMARTA HEM Dessa bostäder är smarta från början. Välplanerade hus med inbyggt smart hem (el)system för styrning av belysning, nyckelfria lås och laddning av elbil på den gemensamma parkeringen. Allt för att du som boende skall få en enklare vardag och en minskad miljöpåverkan. Läs mer om detta på hemsidan https://www.swebostad.se/smarta-hem Välkomna med er intresseanmälan till Swebostad, ett varumärke inom Götenehus-koncernen. Följ länken och vi ser till att någon hör av sig till er inom kort eller hör av er till mäklaren direkt. https://www.swebostad.se/idas-sommarang

 • Nyproduktion
Katthultsgatan 98A, Samset, Jönköpings kommun

Katthultsgatan 98A

Radhus
Samset, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

3 195 000 kr

106 m²

5 rum

5 499 kr/mån

30 142 kr/m²

Nu med nya priser och halv månadsavgift i 12 månader! Scrolla ner och "Läs mer om projektet hos Bjurfors". Välkommen till Brf Idas sommaräng, här planerar vi att bygga 15 st prisvärda radhus i två plan med närhet till natur och skola. - Inflyttning i slutet på 2024. Fast pris, Ingen budgivning. - Priser från 2 895 000 kr- 3 495 000 kr. - Visningshus finns i Lidköping (tidsbokning för visning och genomgång). LÄNKAR Alla planskisser & situationsplan: https://irp.cdn-website.com/1a7784ce/files/uploaded/Brf%20Idas%20sommaräng-Säljhandlingar.pdf Projkthemsida: https://www.swebostad.se/idas-sommarang Visningshus i Lidköping: https://vimeo.com/user88635419/review/810935566/a7bdee4e1a Digital rundvandring: https://www.swebostad.se/varabostader#Rundvandringar-Bostad Inredningsval: https://cdnnyproduktion.bjurfors.se/CMNYPROD591RDRBHK10TFJ2E/2023/04/ef604a94-inredningsvalen-finns-att-se-har.pdf Digital broschyr: https://express-pdf.maklare.vitec.net/api/External/cmnyprod591rdrbhk10tfj2e/CMNYPROD591RDRBHK10TFJ2E-5D74MB3790U13UU6/Digital%20Säljbroschyr ENERGI OCH MILJÖ Radhusen i Brf Idas sommaräng är välbyggda, välisolerade med ett bra klimatskal. Detta ger dig en låg driftkostnad och en mindre påverkan på miljön. El, värme och vatten mäts separat vilket ger dig möjlighet att påverka din förbrukning. SMARTA HEM Dessa bostäder är smarta från början. Välplanerade hus med inbyggt smart hem (el)system för styrning av belysning, nyckelfria lås och laddning av elbil på den gemensamma parkeringen. Allt för att du som boende skall få en enklare vardag och en minskad miljöpåverkan. Läs mer om detta på hemsidan https://www.swebostad.se/smarta-hem Välkomna med er intresseanmälan till Swebostad, ett varumärke inom Götenehus-koncernen. Följ länken och vi ser till att någon hör av sig till er inom kort eller hör av er till mäklaren direkt. https://www.swebostad.se/idas-sommarang

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Katthultsgatan 94A, Samset, Jönköpings kommun

Katthultsgatan 94A

Radhus
Samset, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

3 470 000 kr

106 m²

5 rum

5 499 kr/mån

32 736 kr/m²

Här har vi tänkt på dig som är på jakt efter din allra första egna bostad men också på dig som har krattat färdigt i den stora trädgården. Alla ska kunna hitta sin plats här oavsett vilken fas i livet man befinner sig. Vi tror nämligen att det är så man skapar ett modernt och tryggt bostadsområde. Tvåplansradhuset om 106 kvm med 4-5 rum och kök, är välbyggda och välisolerade med ett bra klimatskal. Inflytt kvartal 1 2024. Klicka på länken för att få en översikt över projektet. https://nyproduktion.bjurfors.se/brf-idas-sommarang/ Priserna är från 3 190 000 kr- 3 850 000 kr. Fasta priser, ingen budgivning. Ungefär hälften av radhusen är reserverade! Välkomna med er intresseanmälan till Swebostad, ett varumärke inom Götenehus-koncernen. Följ länken. https://www.swebostad.se/idas-sommarang Smarta hem Dessa bostäder är smarta från början. Välplanerade hus med inbyggt smart hem (el)system för styrning av belysning, nyckelfria lås och laddning av elbil på den gemensamma parkeringen. Allt för att du som boende skall få en enklare vardag och en minskad miljöpåverkan. Läs mer om detta på; https://www.swebostad.se/smarta-hem Energi och miljö Radhusen i Brf Idas sommaräng är välbyggda, välisolerade med ett bra klimatskal. Detta ger dig en låg driftkostnad och en mindre påverkan på miljön. El, värme och vatten mäts separat vilket ger dig möjlighet att påverka din förbrukning. Kontakta mäklaren för mer info och bokning.

 • Uteplats
Lukas gata 4, Samset, Jönköpings kommun

Lukas gata 4

Radhus
Samset, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

2 895 000 kr

106 m²

5 rum

5 499 kr/mån

27 311 kr/m²

Nu med nya priser och halv månadsavgift i 12 månader! Scrolla ner och "Läs mer om projektet hos Bjurfors". Välkommen till Brf Idas sommaräng, här planerar vi att bygga 15 st prisvärda radhus i två plan med närhet till natur och skola. - Inflyttning i slutet på 2024. Fast pris, Ingen budgivning. - Priser från 2 895 000 kr- 3 495 000 kr. - Visningshus finns i Lidköping (tidsbokning för visning och genomgång). LÄNKAR Alla planskisser & situationsplan: https://irp.cdn-website.com/1a7784ce/files/uploaded/Brf%20Idas%20sommaräng-Säljhandlingar.pdf Projkthemsida: https://www.swebostad.se/idas-sommarang Visningshus i Lidköping: https://vimeo.com/user88635419/review/810935566/a7bdee4e1a Digital rundvandring: https://www.swebostad.se/varabostader#Rundvandringar-Bostad Inredningsval: https://cdnnyproduktion.bjurfors.se/CMNYPROD591RDRBHK10TFJ2E/2023/04/ef604a94-inredningsvalen-finns-att-se-har.pdf Digital broschyr: https://express-pdf.maklare.vitec.net/api/External/cmnyprod591rdrbhk10tfj2e/CMNYPROD591RDRBHK10TFJ2E-5D74MB3790U13UU6/Digital%20Säljbroschyr ENERGI OCH MILJÖ Radhusen i Brf Idas sommaräng är välbyggda, välisolerade med ett bra klimatskal. Detta ger dig en låg driftkostnad och en mindre påverkan på miljön. El, värme och vatten mäts separat vilket ger dig möjlighet att påverka din förbrukning. SMARTA HEM Dessa bostäder är smarta från början. Välplanerade hus med inbyggt smart hem (el)system för styrning av belysning, nyckelfria lås och laddning av elbil på den gemensamma parkeringen. Allt för att du som boende skall få en enklare vardag och en minskad miljöpåverkan. Läs mer om detta på hemsidan https://www.swebostad.se/smarta-hem Välkomna med er intresseanmälan till Swebostad, ett varumärke inom Götenehus-koncernen. Följ länken och vi ser till att någon hör av sig till er inom kort eller hör av er till mäklaren direkt. https://www.swebostad.se/idas-sommarang

 • Balkong
 • Uteplats
Brf Talldungens radhus, null, Jönköpings kommun

Brf Talldungens radhus

Radhus
Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping

fr. 3 379 000 kr

140 m²

5 rum

7 235 kr/mån

Det här är en plats för dig som älskar att andas in lugnet och se solen strila genom träden, men som blir rastlös av att bo längre än ett par hundra meter från Bankeryd centrum. Man brukar säga att det är svårt att få ihop livspusslet, men här lämnas det tid åt annat än att pussla. Nytt, fullutrustat och med ett läge som gör att bilen gärna blir stående i carporten. 140 välplanerade kvadratmeter är fördelade på fem rum och kök och för den som önskar går det få till ett rum till. Ja, plats lär det finnas så det räcker och blir över. Bankeryd är ett omåttligt populärt område lite drygt 15 minuter norr om Jönköpings stadskärna. Men Bankerydsborna är rätt bortskämda och behöver inte allt för ofta åka särskilt långt. Allt man kan tänkas behöva för en behändig vardag finns inom räckhåll. Nu växer ett nytt kvarter fram med 20 rejäla radhus iklädda svart kostym och i bostadsrättsformat. Digitalt magasin: https://express-pdf.maklare.vitec.net/api/External/cmnyprod58ijpf0bp8rbhqq4/CMNYPROD58IJPF0BP8RBHQQ4-58JRN341TDBV79E7/Bjurfors%20Webmagasin Alla planlösningar: https://express-pdf.maklare.vitec.net/api/External/cmnyprod58ijpf0bp8rbhqq4/CMNYPROD58IJPF0BP8RBHQQ4-58ILNF9778S6L5T4/Alla%20planl%C3%B6sningar

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 14