Mäklare Nathan Efram

Nathan Efram

Om mig

Kundfokus och ett passionerat driv har sedan starten varit ledord, därför har Nathans mäklarkarriär redan från början endast visat toppresultat, med många återkommande kunder och många prisrekord. Nathan är en affärmässig och kompetent mäklare med hög arbetsmoral, stort engagemang och fingertoppskänsla utöver det vanliga. Egenskaper som är värda att nämnas är hans särskiljande arbetssätt och viljan att högprestera. En sann förhandlare. Mäklare sedan december 2012.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lukas gata 9, Samset, Jönköpings kommun
Lukas gata 9, Samset, Jönköpings kommun, bild 2
Lukas gata 9, Samset, Jönköpings kommun, bild 3

Lukas gata 9

Lägenhet
Samset, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
3 095 000 kr
106 m²
4.5 rum
vån 1/2
5 442 kr/mån
29 198 kr/m²

Besök projektsidan för övergripande information.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
Erik Dahlbergsgatan 22B, Huskvarna - City, Jönköpings kommun
Erik Dahlbergsgatan 22B, Huskvarna - City, Jönköpings kommun, bild 2
Erik Dahlbergsgatan 22B, Huskvarna - City, Jönköpings kommun, bild 3

Erik Dahlbergsgatan 22B

Lägenhet
Huskvarna - City, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 650 000 kr
58 m²
2 rum
vån 2/3
3 600 kr/mån
28 448 kr/m²

Det här är ett hem för dig som vill bo vackert och bekvämt i en stilfull och välplanerad lägenhet. Här samspelar 59 kvadrat fördelat på 2 rum och kök. Lägenheten kompromissar inte med något. Tre meter till tak, vackra golv och väggar, generösa fönsterpartier och höga fotlister. Dessutom är hela bostaden renoverad, så sent som 2017. Noggrannhet, finess och stil summerar hur renoveringen utförts, allt i en utsökt stil! Kvadratmeterna är utformade med högsta prioritet för att möjliggöra umgänge, middagsbjudningar och fester med lång gästlista såväl som för myskvällar i horisontalt läge. De svala tonerna som låtits färga interiören kombinerat med husets karaktär gör bostaden till en enkel plats att land på. Utanför ytterdörren finns närhet till kommunikation och matbutiker såväl som till natur och gångstråk. Utanför fönstren dominerar innergårdens grönska och Erik Dahlbergsgatans gästvänliga gångstråk. Att bosätta sig här inkluderar en lång lista av fördelar som förenklar livspusslet för dig och dina närmaste. Medan människor kommit och gått och livsöden rullat förbi har fastigheten stått stadigt, ända sen tidigt 1900-tal. Skönheten på Erik Dahlbergsgatan 22 tonar upp sig lite lagom stolt på utsidan och med gömda skatter såsom den vackra innergården och bostadens varma insida. Varmt välkommen till en fantastisk bostad med alla fördelar du kan önska tätt inpå.

 • Premium
Birkagatan 32A, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
 • Mån 15 jul kl 17:30
Birkagatan 32A, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 2
Birkagatan 32A, Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun, bild 3

Birkagatan 32A

Lägenhet
Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 695 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
4 379 kr/mån
23 873 kr/m²

Här finns allt det som man efterfrågar när man söker ett nytt boende. Tre rum och kök där även hushållselen ingår i avgiften, belägen en våning upp och en del av en solid gemenskap. Dessutom bjuds det på goa sjöglimtar. Fastigheten har ett fritt läge med mycket luft runtomkring och medlemmarna i föreningen förfogar över en stor & gemensam trädgård. En fullträff under sommarhalvåret då grillen mer än gärna åker fram när vädret tillåter. Här bor man lite utanför stadskärnan men ändå tillräckligt nära för att snabbt ock bekvämt ta sig in till stan när det behövs. Busshållplats, mataffär och annat finns bara ett stenkast bort från fastigheten. Huskänsla med anslutande trädgård fast i en praktisk bostadsrättsform.

 • Premium
 • Balkong
Wilhelm Thams väg 4, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Wilhelm Thams väg 4, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Wilhelm Thams väg 4, Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Wilhelm Thams väg 4

Lägenhet
Huskvarna - Söder, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
870 000 kr
31 m²
1 rum
vån 1/4
1 662 kr/mån
28 065 kr/m²

Bostaden är väl i ordning och letar du efter en bostad som är billig att bo i, ha nära till allt du behöver, då är detta ett utmärkt alternativ. Även för dig som pendlar eller vill testa vingarna är så kan det vara värt att ge Fastigheten har ett fritt läge med mycket luft runtomkring och medlemmarna i föreningen förfogar över en stor & gemensam trädgård. En fullträff under sommarhalvåret då grillen mer än gärna åker fram när vädret tillåter. Huskvarna city är inte långt bort och dessutom är kommunikationerna härifrån helt optimala. En bit upp i backen tar tåget dig åt två håll, in till stan eller till Nässjö och vill man ta bussen så är det lika nära. Nästan mitt i Huskvarna fast på höjden är luften bäst och vyerna längre, lugnt och skönt med naturen och Huskvarnas stadspark tätt inpå.

 • Premium
 • Balkong
Sjögårdsvägen 26, Huskvarna - Gisebo, Jönköpings kommun
Sjögårdsvägen 26, Huskvarna - Gisebo, Jönköpings kommun, bild 2
Sjögårdsvägen 26, Huskvarna - Gisebo, Jönköpings kommun, bild 3

Sjögårdsvägen 26

Villa
Huskvarna - Gisebo, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
3 295 000 kr
82 + 21 m²
3 rum
8 550 m² tomt

Vill du/ni boka en privatvisning? Kontakta fastighetsmäklaren. Välkommen till denna pärla på höjden i utkanten av Huskvarna – en plats där möjligheterna till avkoppling och äventyr är otaliga. Denna fastighet erbjuder en generös tomt på över 8500 kvadratmeter, ett välunderhållet bostadshus redo för omedelbar inflyttning, och ett rymligt trippelgarage på hela 80 kvadratmeter. Här, under den strålande västersolen, har du sol från morgon till kväll. Oavsett om du längtar efter mer utrymme eller om du har precis minskat ditt boende från något större, erbjuder detta hem den perfekta lösningen. För närvarande är det ägarens året-runt-bostad, men det är också en idealisk plats för sommarliv eller som en reträtt för de som söker en paus från vardagens stress och larm. Valet är ditt! Helt klart en chans som sällan dyker upp, och framförallt på ett unikt läge för den som värdesätter kvalitet i ens vardag. De fantastiska vyerna mot Vättern får du på köpet! Att bo här inkluderar en rad bekvämligheter. Gisebo har genom åren växt sig starkare och blivit en mer och mer populär plats att bosätta sig på. Med ett samhälle där hjulen alltid snurrar och med närhet till de mesta kan man förstå varför. E4:an blir den optimala snabbtransporten mot den riktning man vill färdas i. Med bil åker man in till centrala Jönköping på cirka en kvart. Välkommen att bekanta dig med Sjögårdsvägen 26, och allt de vackra runtomkring. Vill du/ni boka en privatvisning? Kontakta fastighetsmäklaren.

 • Premium
Rörbacken 2B, Hovslätt, Jönköpings kommun

Rörbacken 2B

Villa
Hovslätt, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
4 495 000 kr
185 + 24 m²
7 rum
1 532 m² tomt

Välkommen till Rörbacken 2B och Hovslätt. Vackert belägen på en höjd och förädlat genom åren. Huset ligger högt och omsluts av naturen, vilket ger en känsla av privat avskildhet och skydd från vägen nedanför. Utsikten över omgivningarna är en vacker bonus och du kommer att känna dig närmare naturen än någonsin på baksidan. Trots att huset ligger i en backe finns det platta gräsytor där barnen kan leka fritt och precis utanför tomtgränsen väntar en skog full av äventyr. Lägg till pool och dubbelgarage! Bor du här har du naturen runt knuten med vackra vandringsleder som tar dig upp till Åsasjön och Åsaby. Samtidigt är det nära till Hovslätt erbjuder såsom skola, förskolor, matbutiker och ett pulserande föreningsliv. Zoomar man ut litegrann så finns centrala Jönköping en kort bilfärd bort, utmärkta bussförbindelser och det går snabbt och smidigt att ta sig ut på omkringliggande motorvägar för vidare färd. Kontakta mäklaren om privatvisning önskas.

Torpagatan 8 A, Torpa - Söder, Jönköpings kommun
Torpagatan 8 A, Torpa - Söder, Jönköpings kommun, bild 2
Torpagatan 8 A, Torpa - Söder, Jönköpings kommun, bild 3

Torpagatan 8 A

Lägenhet
Torpa - Söder, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 950 000 kr
52,5 m²
1.5 rum
vån 3/3
4 147 kr/mån
37 143 kr/m²

Om läget får avgöra är det här ett riktigt bra första egna hem. Nära stan och ändå med grönska runt knuten. Från lägenheten till högskolan tar det högts fem-tio minuter. Lägenheten är placerad på tredje våningen och hela bostaden är väl underhållen och andas "nytt" och den trevliga känslan av ett äldre hus finns fint bevarad, till exempel i de vackra stenskivorna i djupa fönsternischer. Här bor du tryggt i en förening förvaltad av HSB, där bland annat innergården pryder med både gräs och en del hårda ytor. Här finns ett vackert lusthus, perfekt för avkopplande sommarpauser, samt en grill och sittgrupp. Läget är förstklassigt intill kvarterets huvudgata, Klostergatan, med "allt" utanför dörren. Området omkring Söder/Torpa behöver ingen närmre presentation, utan här finns goda möjligheter för den som tycker om att unna sig. Kvarteret erbjuder personliga butiker, restauranger, caféer och flera matbutiker runt hörnen. Även närhet till grönskande parkmiljö samt Jönköping citys utbud bara några kvarter bort. Att bo på söder är lite som att bo i "en stad i staden Med egen puls och eget hjärta lever Torpa och Söders myllrande kvarter sitt eget liv, lite för sig själv. Här finns mysiga krogar, butiker, charkuteri och matbutiker. Stan är aldrig långt borta, faktiskt bara en kortare promenad om man vill ha ett ännu större utbud.

 • Premium
 • Balkong
Vaggerydsgatan 25, Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Vaggerydsgatan 25, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 2
Vaggerydsgatan 25, Munksjöstaden, Jönköpings kommun, bild 3

Vaggerydsgatan 25

Lägenhet
Munksjöstaden, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
2 795 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
5 547 kr/mån
34 085 kr/m²

Den här lägenheten är anpassad för dig som vill ha maximal bekvämlighet. Invändigt är den här lägenheten en fröjd för ögat. Såväl kök som badrum och ytskikt är i absolut nyskick, som det mesta i lägenheten. Här finns bland annat en gästwc, badrum med ordentlig tvättsektion och flera rejäla rum. Ett extra stort plus är den stora västliga uteplatsen som pekar mot den stillsamma och inhägnade innergården, en dröm för den som lämnar huset och inte vill låsa in sig på en balkong, förmodligen den lugnaste uteplatsen i Munksjöstaden. På det strosar man invändigt runt på knappt nittio kvadratmeter, utmärkt i storlek, oavsett om man vill lämna sitt hus för ett enklare boende eller uppgradera storleken på sin lägenhet. Bostaden är praktiskt utformad för att flera ska kunna leva tillsammans men ändå få vara i fred när behovet finns. Att bo i Munksjöstaden innebär att du kan leva i en sluten värld fullt ut med alla bekvämligheter du behöver. Utbudet av promenadstråk, gym, vårdcentral, apotek och affärer kan ibland göra det svårt att välja. Såväl finns både vårdcentral, apotek och postombud. Och nu kan du handla nybakat bröd på bageriet precis nedanför och käka vedugnspizza runt hörnet.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Kapellgatan 27, Väster City, Jönköpings kommun
 • Ons 17 jul kl 11:00
Kapellgatan 27, Väster City, Jönköpings kommun, bild 2
Kapellgatan 27, Väster City, Jönköpings kommun, bild 3

Kapellgatan 27

Lägenhet
Väster City, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
2 950 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/5
5 733 kr/mån
33 908 kr/m²

Det här är en synnerlig påkostad trerummare med social och öppen planlösning dit det är enkelt att bjuda hem både släkt och vänner. Här finns två stora sovrum, ett nyare kök och lyxigt badrum med tvättmaskin och stora förvaringsmöjligheter. Det finns många fördelar med att bo här. Utsikt mot Torghandeln i norr, vyer mot stadsparken i väster och en stor inglasad balkong i söder. Dessutom mitt i city. Lägenheten ligger på tredje våningen, på gaveln och är försedd med stora fönster i tre väderstreck. Solen dansar in på förmiddagen och tackar för sig sent på kvällen. Planeringen av bostaden levererar vare sig det handlar om den lite mer privata sovrumsmiljön eller de stora sociala ytorna. En kort promenad är allt som krävs för att nå det mesta staden har att erbjuda och ett stenkast bort finns Västra torget dit man springer ner på lördagsmorgonen för nybakat bröd. Detta är den optimala platsen att leva på för någon med höga krav på sin boendesituation och omgivning. För motionären rekommenderas ett eller ett par varv runt Munksjön eller någon timmas valfri träning på något av de centrala gymmen som finns. Närliggande populära utflyktsmål är Stadsparken och Vattenledningsparken, båda på gångavstånd. Brf Jullen är namnet på föreningen som lägenheten tillhör. En oerhört populär förening med god ekonomi, garage under huset och hiss. Dessutom är många stora renoveringar på huset redan utförda. T.ex stambyte, fönster och lägenhetsdörrar.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Gläntan, null, Jönköpings kommun
 • 5 lediga bostäder

Gläntan

Villa
Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
fr. 4 320 000 kr
113-123 m²
5 rum
302 m² tomt

Välkommen till Gläntan! På kanske den bästa tomten på Samset, med avskilt och naturnära läge, presenterar vi projektet Gläntan. Här erbjuds helt nyproducerade hus till priset av vad ett begagnat hus på Samset kostar. Götenehus levererar hög standard, genomtänkt och modern planlösning samt möjligheten att göra många och fina tillval för att få just ditt hus som du vill ha det. Radhusen är tilltänkt att byggas i tre etapper för att komma till byggstart så snart som möjligt, och i första etappen släpps sex friköpta radhus (9-14) i två olika storlekar (113 kvm och 123 kvm boyta). Tillträde preliminärt Q2 2025. Eftersom man äger sitt hus behöver man inte beakta månadsavgifter eller föreningsekonomi. Man betalar helt enkelt bara för sin egen drift. Det finns en lång rad andra fördelar med att just köpa ett nyproducerat hus. Förutom att det blir underhållsfritt i många år framåt, och att det följer med byggarantier, så blir lagfartskostnaden lägre (beräknas på tomtpriset) och man slipper betala fastighetsskatt i hela 15 år. Relevanta länkar: - Digital broschyr med information, planlösningar, beskrivningar och tillvalsmöjligheter. www.e-magin.se/paper/nm6fmqt0/paper/1 - Inredningsval för de olika husen. https://gotenehus.homerun.net/showrooms/show/351?link_id=01833019-1be1-4ee4-800d-1c2363562176 - Nyfiken på hur det kan se ut i Entréhuset? Tryck på länken och gå en rundvandring i huset från ett liknande projekt. www.studiosuperb.net/unitsappv2/gs6sk0ma/tour/tour02?link_id=1a602986-6353-4619-911d-fd750562ced9 - Läs mer och gör en intresseanmälan hos Götenehus för ytterligare information. Se länk: https://gotenehusbostad.se/bostadsomrade/glantan/ - Överskådlig bostadsväljare och solstudie presenteras längre ner på hemsidan. Har du frågor eller är intresserad? Välkommen att kontakta oss på telefon, sms eller e-post. Nathan Efram Fastighetsmäklare 0723-27 11 00 [email protected] www.bjurfors.se/nathanefram Dennis Berg Fastighetsmäklare 0723-08 34 00 [email protected] www.bjurfors.se/dennisberg   Flyttar du från ägt boende? För dig som köper hus på Samset finns möjlighet att bli helkund och nyttja våra tjänster vad gäller din befintliga bostad. Att bli helkund hos Bjurfors innebär en rad fördelar. Kontakta Dennis eller Nathan för ytterligare information kring helkundserbjudandet.

 • Nybyggnadsprojekt
Strågatan 11, Gräshagen, Jönköpings kommun
Strågatan 11, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 2
Strågatan 11, Gräshagen, Jönköpings kommun, bild 3

Strågatan 11

Lägenhet
Gräshagen, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 995 000 kr
65 m²
3 rum
vån 6/9
3 862 kr/mån
30 692 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA IN EN PRIVATVISNING! Högt upp på sjätte våningen är upplevelsen lika enastående både dag och kväll. Den röda tråden genom hela bostaden är påtaglig. Det gamla är nytt, badrummet är bytt och köket är platsen där du och dina bekanta kan socialisera samtidigt som favoritmåltiden tillagas, med en utsikt som förblir evig. Här bor du fortfarande centralt men en bit ifrån stadspulsens stress. Den här trerummaren har ett exemplariskt läge men framförallt är det skicket som tilltalar. Tillsammans med föreningens ekonomiska status är detta en fullträff, vad sägs om en belåning på 166 kr per kvadratmeter. Läget på Gräshagen är tillräckligt centralt för att man ska få kalla sig stadsbo men samtidigt så naturnära att skogspromenaden börjar strax utanför porten. Här finns förskolor & skolor på gångavstånd, stadsbussar med frekventa avgångar och dessutom är det smidigt att ta sig med bil ut på de omkringliggande motorvägarna.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Östra Storgatan 124B, Liljeholmen, Jönköpings kommun
Östra Storgatan 124B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 2
Östra Storgatan 124B, Liljeholmen, Jönköpings kommun, bild 3

Östra Storgatan 124B

Lägenhet
Liljeholmen, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
1 650 000 kr
43 m²
1 rum
vån 1/3
2 758 kr/mån
38 372 kr/m²

Här pratar vi maximerad planlösning och naturligt ljusflöde i kubik. I föreningen är den här enrummarn av den större modellen, 43 kvm och är ytterst välplanerad samt den känns rymligare än sina nedskrivna kvadratmeter. Här får du nämligen ett stort fönsterparti extra i vardagsrummet. Mycket av den äldre charmen har bevarats men också kompletterats med nytt. Förutom lägenhetens utmärkta placering i huset, så kommer du även uppskatta de extra kvadratmetrarna i både kök och vardagsrum. Ska du studera eller för första gången testa vingarna på egen hand är det här en bostad att titta lite närmare på. Här behöver du bara packa upp och flytta in, allt som krävs. Liljeholmen är ett centralt bostadsområde varifrån man har promenad- och cykelavstånd till det mesta Jönköping har att erbjuda. En självklar pärla att göra spontanutflykter till är vätterstranden men även Liljeholmsparken är en trevlig plats att strosa runt i. Här på Liljeholmen finns det mesta för att livet ska vara enkelt. Matbutik, restauranger och bussförbindelser såväl till som från stan. För dig som är student kan det vara bra att veta att det tar mellan tio-femton minuter att cykla till högskolan. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Tellusgatan 30, Kungsängen, Jönköpings kommun

Tellusgatan 30

Lägenhet
Kungsängen, Jönköpings kommun
Bjurfors Jönköping
2 295 000 kr
84 m²
3 rum
vån 5/5
6 519 kr/mån
27 321 kr/m²

Här har man inte nallat på det ena för att lyfta det andra. På Tellusgatan och i den här ovanligt fina våningen lever man ett enkelt och bekvämt liv med tillgång till allt som krävs så som gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten sträcker sig en bra bit genom huskroppen med två sovrum, vardagsrum, kök och en stor balkong som förgyller tillvaron och siktar högt över huskropparna. Köket är stort och öppet mot både matplats och vardagsrum vilket ger rejäla sammanhängande sällskapsytor men om kocken vill arbeta ostört så kan hen det. Det finns såklart också utrymme och plats om man vill vara för sig själv en stund. Hissen går från garaget och ända upp till tröskeln till bostaden. Området Kungsängen har tidigare bara bestått av en skola och en massa orörd natur. Skolan har nu rivits och ersatts av ett helt nytt bostadsområde med olika typer av bebyggelse, service och trevliga allmänna ytor. Området ligger nästan mitt i mellan Huskvarna och Ekhagen och har gångavstånd till det mesta som hör vardagen till. Här finns redan nu goda förbindelser både in till Jönköping och Huskvarna, oavsett om du färdas med cykel, bil eller kanske promenerar. Runtomkring lockar den vackra naturen som till stora delar är ett naturreservat. Bara ett stenkast ifrån lägenheten finns bl.a. de senaste tillskotten i nya Kungsängen som vårdcentral, tandläkare, ett välkänt gym, frisörsalong, sushirestaurang och en ny förskola. .

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 13