Kaptensgatan 9B

Centralt, Söderhamns kommun Se på karta

695 000 kr

795 000 kr -13 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Antal rum
2 rum
Boarea
71 m²
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
1958
Energiklass
D
Avgift
4 605 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
9 789 kr/m²

Denna hemtrevliga lägenhet om två rum och kök är i behov av en enklare renovering. Trots det finns mycket att tycka om med denna lägenhet, bland annat att den har sociala ytor, vackert ljusinsläpp och bra förvaring. Här är de sociala ytorna många och trevliga - optimalt för den som sätter värde på ett rikt socialt liv.
Lägenheten var tidigare en 3:a så det går att återta ett sovrum till om man så önskar. här finns det många möjligheter för den som gillar att renovera.

Lägenheten består av en välplanerad och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och ett sovrum. I det härliga, lättmöblerade och sociala vardagsrummet finns fint ljusinsläpp och plats för soffa och matgrupp. Köket är funktionellt och lite äldre med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Badrummet är funktionellt och trevligt med toalett, duschvägg, handfat och badrumsskåp. Det stora och ljusa sovrummet har ljusa väggar och laminatgolv och erbjuder inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en inglasad och stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder sol hela morgonen och förmiddagen och plats för matbord och stolar.

Närhet till havet, naturen och Söderhamns centrum med både restauranger och butiker.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs

Kontakta mäklaren

Angelica Wallenborg

SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
Mäklare Angelica  Wallenborg, SkandiaMäklarna Söderhamn/Hudiksvall/Bollnäs
070-8137495

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.