Dalgatan 16C

Duvedal, Motala kommun Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
54 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1947
Förening
Riksbyggen BRF Duvedalshus
Om föreningen
Avgift
5 004 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
14 722 kr/m²

2016-2017 totalrenoverades hela lägenheten av hantverkare med ett nytt kök från Epoq i en olivgrå ton med både överskåp, utdragningsbara lådor och flera punkter för kontakter. I köket finns hel kyl och frys samt plats för matbord och utsikt över den grönskande innergården. Vardagsrummet är rymligt med plats för både matbord och en större soffa att slå sig ner i samt finns balkongen med utgång från vardagsrummet. Även sovrummet är stort och rymligt och har en hel garderobsvägg med förvaring för både linne och kläder. Badrummet har ett badkar idag med duschvägg och detta går att ändra till dusch med duschväggar.

Både parkering och garage finns att hyra i föreningen.
Föreningen har under senare år gjort stora renoveringar och det närmsta är nu fasader som är pågående och trots detta kan föreningen ha låga avgifter. Nya lås i alla dörrar och ytterdörrarna kommer att bytas ut inom några år och bekostas av föreningen. I källaren finns två bra förråd och man kan hyra extra i föreningen.
Tvättstugan ligger i källaren i detta hus.
Föreningen tillåter ej andrahandsuthyrning.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för visning!

All information inklusive prospekt finns digitalt på nätet, under fliken Dokument & Länkar och sedan in på Objektsbeskrivning. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas broschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Kontakta mäklaren

Louise Nyenger

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
Mäklare Louise Nyenger, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
0706-229500