Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mandelblomsgatan 10, Marieberg, Motala kommun

Mandelblomsgatan 10

Villa
Marieberg, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 895 000 kr
175 + 112 m²
6 rum
784 m² tomt

Välkommen till denna charmiga soutterängvilla i ett lugnt och fridfullt område. Närheten till populära badplatser som Varamobaden, Pariserviken och Råssnäs gör detta till ett attraktivt läge. På entréplanet hittar du en välkomnande hall, ett modernt kök med stor köksö med en öppen planlösning mot vardagsrummet med en mysig braskamin. Två sovrum varav ett med egen walk-in closet, helkaklat duschrum med golvvärme och en härlig gäst WC i originalutförande. I soutterängplanet finns ett stort vardagsrum med utgång till trädgården och en stenlagd uteplats, ytterligare två sovrum, ett rymligt träningsrum, ett helkaklat duschrum och en tvättstuga med bastu och dusch. Fastigheten är utrustad med solpaneler, batterisystem och en laddningsstation för bilen. Varmt välkommen att besöka detta trevliga hem på visning!

Sköldgatan 13, BRÅSTORP, Motala kommun

Sköldgatan 13

Villa
BRÅSTORP, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 595 000 kr
138 m²
5 rum
337 m² tomt

Välkommen till ett välplanerat och välskött kedjehus i två plan beläget i lugnt och barnvänligt område nära skog, förskolor och natur. Entréplan med hall, generöst nyrenoverat kök med bardel, stor matplats och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den inglasad altan i västerläge, helkaklat duschrum med klinkergolv, tvättstuga med våtrumsgolv. Övervåning med ett allrum/sovrum och tre sovrum varav två med egen balkong, badrum med våtrumsgolv och delvis kaklade väggar. Garage med elport och förråd. Tomten är lättskött med trall, spabad och gräsmatta på baksidan och på uppfarten till garaget har ni plats för en bil. Huset har ny solcellsanläggning med batteri (2023) vilket ger en låg driftkostnad. Kedjehuset är bra beläget med gångavstånd till Bråstorp köpcentrum och fina cykelvägar till Varamon och Centrum. Varmt välkomna på visning!

Skänningegatan 27A, 1 vån, Centralt, Vadstena kommun

Skänningegatan 27A, 1 vån

Lägenhet
Centralt, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
425 000 kr
37,5 m²
1 rum
vån 1/2
3 055 kr/mån
11 333 kr/m²

Välkommen till en fräscht renoverad centralt belägen etta - optimalt planerad med hall med förvaring, vardagsrum, mindre sovrum, beredningskök och WC/Duschrum. Från vardagsrummet når man balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Från balkongen finns möjlighet att göra en trappa ned och anlägga en egen uteplats. Gemensam tvättstuga finns bekvämt belägen i husets källare. Här bor man verkligen centralt i Vadstena med 5 minuters promenad till centrum och busshållplats precis utanför huset. Granne med föreningen ligger också ett vandrarhem där man kan inhysa sina gäster som är på besök. Till lägenheten följer även ett lägenhetsförråd och en matkällare. I månadsavgiften ingår värme, VA, renhållning, bredband via fiber 100/100 och ett grundutbud av TV-kanaler. I föreningen finns flera gemensamma uteplatser och en gemensamhetslokal. Separat kö till parkering. Laddstolpar för elbil finns. Vadstena - storhet i det lilla och ett enastående ställe att bo på. Med ett fantastiskt utbud av kultur, historia, fina restauranger och unika butiker. Ett rikt kulturliv, Vadstena Slott och Vadstena Klosterkyrka med all dess aktiviteter. Vätterns klara vatten med många möjligheter till bad finns inom cykelavstånd.

 • Balkong
 • Uteplats
Kung Valdemars väg 131, Kung Valdemar, Vadstena kommun

Kung Valdemars väg 131

Villa
Kung Valdemar, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 850 000 kr
120 + 94 m²
5 rum
1 335 m² tomt

Här har ägaren bott sedan huset var nytt 1976. Det om något är ett gott tecken på att man verkligen har trivts! Huset är rymligt och lugnt beläget på stor hörntomt angränsande mot naturtomt. Mycket i huset är i originalutförande - något för dig som antingen gillar 70-tal, alternativt söker ett boende som du önskar forma själv. Här finns många möjligheter! Idag har huset 5 rok varav 3 sovrum - detta skulle kunna göras om till hela 5 sovrum om behovet skulle finnas. Vidbyggd groventré med tvättstuga, WC, dusch och bastu. Här finns även garage med fjärrport och nytt tak -21. Rymligt förråd i anslutning till garaget. Trädgårdstomten är plan och stor och gräsklippningen tar robotgräsklipparen hand om. Här finns 2 äppelträd och ett päronträd och gott om plats om man skulle önska plantera eller odla ytterligare. Vadstena - storhet i det lilla och ett fantastiskt ställe att bo på oavsett man är barnfamilj eller pensionär. Med ett fantastiskt utbud av kultur, historia, fina restauranger och unika butiker. Ett rikt kulturliv, Vadstena Slott och Vadstena Klosterkyrka med all dess aktiviteter. Vätterns klara vatten med många möjligheter till bad finns inom cykelavstånd.

Vinnerstadsvägen 18L, 2 vån, Dunteberget, Motala kommun

Vinnerstadsvägen 18L, 2 vån

Lägenhet
Dunteberget, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
625 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
3 281 kr/mån
11 161 kr/m²

Jättefin lägenhet med bra planlösning som genomgående är smakfullt renoverad -16! Totalrenoverat kök -16. Hall vid entré med snyggt laminatgolv som ligger genomgående i hall, vardagsrum och sovrum utan trösklar. I anslutning till hallen finns även klädkammare - perfekt för förvaring av kläder och saker. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Sovrum med gott om garderobsförvaring. WC/Dusch med ny badrumsinredning -23. Här är bara att flytta in! Föreningens goda ekonomi genererar låg månadsavgift och ett billigt boende. I månadsavgiften ingår värme, fast kostnad för el, TV och bredband. Till lägenheten följer två förråd, ett vindsförråd och ett matkällarförråd. Som boende i föreningen har man tillgång till gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och relaxavdelning med bastu. Varje hus har en gemensam tvättstuga i källaren. Cykelförråd och barnvagnsrum. Här bor man verkligen naturskönt och nära naturen med närhet till fina friluftsområden såsom Fålehagen och Staffanstorp. Föreningen ligger även granne med pizzerian Tre Lyktor - så det är nära till lunchen :-) Parkeringsplats finns att hyra och det finns även gott om gästparkeringar! Laddstolpar för elbil finns.

 • Balkong
Johan III:s väg 1B, 3 vån, Centralt, Vadstena kommun

Johan III:s väg 1B, 3 vån

Lägenhet
Centralt, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
6 016 kr/mån
37 911 kr/m²

Nyproducerad bostadsrätt i HSB BRF Sjöängen med inflyttning i juni 2024. En mycket fin 3:a med smakfullt gjorda val i jordnära toner såsom ljust dimgrönt, skogsgrönt, duvblått, olivgrönt - genomgående i lägenheten ligger ett ljuslaserat mattlackat ekparkettgolv. Man kan redan känna hur man trivs! Inglasad balkong i västerläge med sjöutsikt och utgång till öppen balkongdel. Belägen på 3:e våningen med fönster i tre väderstreck vilket ger mycket ljusinsläpp tillsammans med takhöjden om 2,50 m. Interiört möts vi av hall vid entré med stor skjutdörrsgarderob från Elfa med gott om förvaring. Ljust dimgröna väggar möter oss redan i hallen och följer med in i vardagsrummet och köket som har en härligt öppen planlösning. Kvalitetskök från Vedum med skogsgröna luckor och smakfulla detaljer. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen med sjöutsikt som även har utgång mot en öppen del. Två sovrum varav det ena går i duvblått och det andra i grönt. WC/Dusch/Tvättavdelning med helkaklade väggar och klinkergolv, duschplats, egen tvättmaskin och torktumlare. Badrumsinredning från Svedbergs. Gäst-WC med inredning från Svedbergs. Till lägenheten följer även ett lägenhetsförråd om ca 4 m2. I föreningen finns tillgång till övernattningslägenhet och gemensam uteplats med fasta möbler. Parkering finns för en köpare. I området finns de vackra kolonilotterna som sköts exemplariskt av sina innehavare. Det finns även en fin nyligen anlagd uteplats nere vid vattnet, boulebanor m.m. Vadstena - storhet i det lilla med ett aldrig sinande kulturutbud och med så mycket historia, vackra byggnader och ett levande centrum med butiker som lockar kunder från när och fjärran! Visningar av området efter överenskommelse. Våningen är under byggnation och inflyttning planeras till 10 juni 2024. Vi kan dock ej visa den aktuella lägenheten då den är under byggnation. En köpare köper således lägenheten "på ritning" precis så som alla tidigare köpare har gjort i detta nyproduktionsprojekt och tar över nuvarande ägares redan gjorda val.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Götgatan 23, Brinken, Motala kommun

Götgatan 23

Villa
Brinken, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 995 000 kr
89 + 67 m²
5 rum
1 010 m² tomt

Götgatan 23 - ett lite mindre hus till ytan men som rymmer många rum. Här finns hela 4 sovrum! På huset är mycket av de tunga bitarna utförda såsom byte av tak, fönster och dränering med platonmatta. Det finns två WC/Bad/Duschutrymmen renoverade av fackman i huset. Bra uppvärmningssystem i form av vattenburen värme med luft/vatten värmepump från NIBE -19. Här finns även en luft/luft värmepump -13 och då övervåningen är inredd 1985 kan man komplettera den med vattenburen värme - idag värms den upp med elradiatorer. Huset ligger bra beläget på hörntomt nära det fina friluftsområdet Fålehagen som har flera fina motionsslingor, elljusspår och MTB-banor. På tomten finns en redskapsbod, en lekställning och en lekstuga som ingår. Uppvuxen trädgårdstomt med frukt och bär. Interiört möts vi av hall vid entré, kök med matplats, vardagsrum med utgång till den inglasade altanen. Två sovrum. WC/Duschrum. Övervåning med två sovrum. Källare med tvättstuga, WC/Badrum, pannrum, förråd och garage. Fördelaktiga lån med låg ränta (1,64% bundet till 2026-09-30) finns att överta om man kan tänka sig Länsförsäkringar Bank! Välkommen!

Spolegatan 10B, 2 vån, Nedre Holm, Motala kommun

Spolegatan 10B, 2 vån

Lägenhet
Nedre Holm, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
495 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 837 kr/mån
12 532 kr/m²

Här bor man i en välplanerad rymlig 1:a, belägen på andra våningen med hiss i huset, riktigt kök med matplats och balkong! Ett perfekt första boende eller kanske för dig som önskar en övernattningslägenhet. Centralt några minuters promenad från centrum och centralstationen och med närhet till vackra Motala Ström och Hårstorpssjön. Hall vid entré med bra skoförvaring som ingår. Ljust kök med matplats. Rymligt vardagsrum med fint parkettgolv och plats både för vardagsrumsmöbeln och sängmöbeln. Nuvarande ägare har haft bäddsoffa och säng som enkelt går att montera ihop så det ser ut som ett skåp! Utgång till balkong med markis och eftermiddags- och kvällssol. Dörr från vardagsrum mot bra klädkammare med bra hyllförvaring. WC/Duschrum som är stamrenoverat av föreningen -92 med helkaklade väggar, förberett för egen tvättmaskin om man önskar det. Gemensam tvättstuga finns i husets källare. I föreningen finns även ett gästrum med totalt 6 bäddar. Till lägenheten följer ett vindsförråd och ett källarförråd. Parkeringsplats finns i dagsläget för en kommande köpare! Separat kö till kallgarage och varmgarage. TV och bredband levereras av Tele2. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Drottninggatan 22A, Centralt, Motala kommun
 • Tis 12 mar kl 17:00

Drottninggatan 22A

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
395 000 kr
39,5 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 666 kr/mån
10 000 kr/m²

Ljus lägenhet med smart planlösning endast 10 min promenad till resecentrum och Motala lasarett! Bostaden består av ett kök med underskåp i svart massiv ek och bänkskiva i granit. Överskåpen är vitmålade i original och matplatsen har praktisk förvaring under bänkskivan. Kök och vardagsrum har öppen planlösning och har samma klinkergolv som i hall. Det finns ett ljust sovrum med laminatgolv och trevlig utsikt mot centrum. Om man hellre vill ha det stora rummet som vardagsrum är valet är självklart fritt. Duschrummet är helkaklat och inrett med WC, tvättställ och dusch. Gemensam tvättstuga finns i huset och miljöhus finns på gården på baksidan av huset. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dit till visningen!

 • Plus
Nytorpsgatan 4, Duvedal, Motala kommun

Nytorpsgatan 4

Villa
Duvedal, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 995 000 kr
164 + 72 m²
6 rum
750 m² tomt

Välkommen till denna välbevarade funkisvilla som andas charm och karaktär. Med sina 164 kvadratmeter erbjuder denna friliggande villa gott om utrymme för den moderna familjen. Den ljusa och luftiga interiören ger en behaglig atmosfär genom hela bostaden. Här finner du en bastu och två eldstäder, perfekt för att koppla av och njuta av sköna stunder. Dubbelgarage är byggt 2017 och har dubbla el-portar vilket gör det bekvämt att parkera dina fordon. Den generösa tomtarean på 750 kvadratmeter ger möjlighet till trädgårdsaktiviteter och utomhuslek för hela familjen. Njut av soliga dagar och varma kvällar på den stora altanen som är ansluten till uterummet. Detta hem har genomgått renoveringar genom åren, vilket innebär att du kan flytta in med lugn och ro, utan behov av omedelbara uppdateringar eller renoveringar. Villan är belägen i Duvedal, Motala, har du närhet till både natur i Bondebacka och Götakanal samt skola, mataffär och centrum. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag och en harmonisk tillvaro. Välkommen till Nytorpsgatan - ett hem som erbjuder både stil och funktionalitet.

Storgatan 37C, Centralt, Motala kommun

Storgatan 37C

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
995 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/3
4 170 kr/mån
14 632 kr/m²

Här finner ni en fin och välplanerad trerumslägenhet på 68 kvadratmeter på andra våningen med stor inglasad balkong i söderläge. Välkomnande hall med parkettgolv. Välplanerat och ombyggt kök med ljust laminatgolv, gråa snickerier och ljus bänkskiva. Vardagsrum med parkettgolv och fönster i två väderstreck och utgång till den stora inglasade balkongen, sovrum med laminatgolv och garderober, kaklat duschrum med våtrumsmatta och vitt kakel. Till bostaden följer ett rymligt vindsförråd och källarförråd, det finns parkeringsplats och garage att hyra, grillplats, cykelförråd och tvättstuga i källaren med tre tvättmaskiner. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Stallsbergsvägen 14A, Grankulla, Motala kommun
 • Tis 12 mar kl 17:00
Stallsbergsvägen 14A, Grankulla, Motala kommun, bild 2
Stallsbergsvägen 14A, Grankulla, Motala kommun, bild 3

Stallsbergsvägen 14A

Radhus
Grankulla, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 975 000 kr
103 m²
4 rum
160 m² tomt

Välskött hörnradhus i mycket barnvänligt område med lekplats och med intilliggande grönområde med bl.a elljusspår samt promenadavstånd till fritidsområdet Staffanstorp. Boarean är fördelad på fint kök, nyrenoverad gästtoalett, vardagsrum med braskamin, helkaklat duschrum och tre sovrum varav ett med utgång till balkong. Från vardagsrummet är det utgång till altan under tak med eftermiddagssol. På entrésidan finns en uteplats med morgonsol och på baksidan har man förutom den takade altanen en vedbod och ett förråd. Indragen fiber. I gemensamhetslänga finns garage och i samfällighetens byggnad finns tvättstuga, bastu, pingisrum och samlingslokal.

 • Premium
Norra Herrgårdsgatan 86B, Mossen, Motala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Norra Herrgårdsgatan 86B

Lägenhet
Mossen, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
895 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
4 414 kr/mån
14 917 kr/m²

Bostadsrätt på våning tre om två rum och kök i gott skick. Bostaden består av en stor hall med parkettgolv, närmast ytterdörr är det klinkergolv och det finns gott om plats för ytterkläder. Det är ett välutrustat ljust kök med laminatgolv och ett stort vardagsrum med parkettgolv och utgång till balkong. Bostaden har ett sovrum med parkettgolv och garderober, duschrum har våtrumsmatta och våtrumstapet utrustat med WC, tvättställ och dusch och det finns en stor klädkammare med möjlighet till gott om förvaring på hyllor och stänger. Bostaden ligger i ett mycket uppskattat område nära Varamobaden, grundskola och matbutik.

 • Plus
 • Balkong
Fotogengatan 4, lgh 1603, Södra Stranden, Motala kommun
Fotogengatan 4, lgh 1603, Södra Stranden, Motala kommun, bild 2
Fotogengatan 4, lgh 1603, Södra Stranden, Motala kommun, bild 3

Fotogengatan 4, lgh 1603

Lägenhet
Södra Stranden, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 895 000 kr
71 m²
2 rum
vån 8/9
5 337 kr/mån
40 775 kr/m²

Bostadsrätt om två rum och kök på våning 8 med magisk utsikt över Motalaviken. Sommartid kan man njuta av det härliga båtlivet som utspelar sig i vattnet utanför fönstren. Även när mörkret sänker sig är det ett skådespel med alla ljus från stadens hus som speglar sig i vattnet. Bostaden har en välkomnande hall med garderober med skjutdörrar och sovrum med väggar i en behaglig lugn mörk färg. Duschrummet har förutom WC, tvättställ och dusch även tvättmaskin, torktumlare och infällda spotlights. Från hallen är det ingång till en rymlig klädkammare med både hyllor och stänger. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning där sjöutsikten är ständigt närvarande genom stora fönsterpartier, det finns även en stor inglasad altan. Lägenheten är utrustad med många tillval bl a har köket påkostade materialval med stenskiva, spotlights, påkostade luckor med vitrinskåp och integrerad diskmaskin. Lägenheten har genomgående vitlaserade parkettgolv (1-stavs parkett) och kakel och klinker i duschrummet. Bostadsrätten ligger på Södra Stranden i mittenhuset av de tre nybyggda husen och det finns möjlighet till bad och båtplats vid bryggorna. Huset stod inflyttningsklart 2022 och lägenheten har mycket av nybyggnadskänslan kvar. Från den eftertraktade adressen i kvarteret Stenavadet vid Södra Stranden bor ni inte långt från utbudet i centrum med affärer, restauranger och caféer. För att komma till centrum kan ni med fördel använda gång- och cykelbanan längs med vattnet för en fin tur in till Motala centrum. Även mataffär och Motala resecentrum når man enkelt med cykel på några minuter. Om man önskar är säljaren positiv till att sälja inredning. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Klarbärsvägen 5B, Brunnsvik, Motala kommun

Klarbärsvägen 5B

Tomt
Brunnsvik, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
4 700 000 kr
515 m² tomt

Välkommen till Klarbärsvägen i Motala! Här erbjuds en unik möjlighet att förverkliga dina drömmar på denna friköpta tomt. Med kommunalt vatten och avlopp redan draget till tomtgränsen slipper du krångel och kan fokusera på att skapa ditt drömhem. Här kan du njuta av naturens skönhet och samtidigt ha bekvämt avstånd till centrala Motala och köpcentrum Bråstorp. Den stora potentialen gör att du kan skapa din egen oas, anpassad efter dina behov och önskemål. Det barnvänliga läget gör tomten perfekt för familjer som söker en trygg och trivsam miljö. Här kan barnen springa fritt och leka i den vackra omgivningen. Missa inte chansen att bli ägare till denna tomt. Här finns alla förutsättningar för att skapa ditt drömboende. Nu tillfälle att uppföra en villa från LB hus. Allt är betalt gällande avgifter för V/A och el till tomtgräns. Fastigheten som byggs på Klarbärsvägen 5 A är såld. Är ett LBhus, LB optimal 151 Sadel 2-planshus 6 rum och kök. Boyta 151.8 kvm. Byggarea 88.5 kvm. Markägaren har ett avtal med LB hus om att uppföra ett liknade på tomten Klarbärsvägen 5 B som en ny ägare kan överta. Total kostnad ca 4.7 mkr. Kontakta oss idag för mer information För mer info se länken nedan: https://www.lbhus.se/vara-hus/lb-optimal-151-sadel/

Östermalmsgatan 9B, Centralt, Motala kommun

Östermalmsgatan 9B

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
750 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
5 306 kr/mån
13 636 kr/m²

Nära resecentrum finns en bostadsrätt om två rum och kök på andra våningen. Lägenheten är i gott skick och består av en hall med bra förvaring, modernt kök, stort vardagsrum, sovrum samt duschrum. Från sovrummet är det utgång till balkong med kvällssol och fin utsikt över gården samt Akasian. För den som inte önskar använda trapporna finns tillgång till hiss. Som boende på Östermalmsgatan 9 är det gångavstånd till resecentrum, mataffär och centrum. Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

 • Balkong
 • Hiss
Mårten Skinnares gata 18, Centralt, Vadstena kommun

Mårten Skinnares gata 18

Radhus
Centralt, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
4 695 000 kr
100 + 78 m²
3 rum
457 m² tomt

Med bästa läge ett stenkast från centrum finns här ett fantastiskt fint boende som det bara är att flytta in i. Med allt i ett plan och ett perfekt läge med hörntomt finns här ett radhus byggt 2019. Ett modernt smakfullt boende med allt i ett plan - genomtänkt planlösning och påkostade materialval. Belysning i huset kan styras via Plejd. Hörnläget ger en något större tomt och här finns både inglasat uterum och en stor altan i valbart söder/västerläge och även en grästäppa på gavelsidan. Interiört slås man av hur rymligt det är! Huset har 2,50 i takhöjd vilket gör skillnad med extra ljus och rymd. Välkomnande hall vid entré, påkostat Marbodalkök med köksö och öppen planlösning mot vardagsrum och matrum. Utgång både från vardagsrum och matrum till det inglasade uterummet, altanen och trädgården. 2 sovrum med möjlighet att göra ytterligare ett sovrum där matrummet finns idag. 2 rymliga påkostade WC/Dusch/Badutrymmen varav det ena även kombineras med tvättavdelning med gott om utrymme och förvaring. I huset finns även en separat klädkammare - perfekt för förvaring av kläder och skor. I klädkammaren finns även uppgång till vinden som är inredningsbar med ca 60 m2 boyta och takhöjden 2,40. Bland bilder och dokument finner ni tänkt utseende och planlösning. Tomten omgärdas av ett stilrent plank som gör att man både får vindskydd och insynsskydd. På entrésidan finns ett varmförråd och på trädgårdssidan finns ett rymligt kallförråd. Asfalterad bilplats på entrésidan med plats för två bilar. Fiber finns indraget i huset. Vadstena - storhet i det lilla med ett fantastiskt utbud av kultur, historia, fina restauranger och unika butiker. Ett rikt kulturliv, Vadstena Slott och Vadstena Klosterkyrka med all dess aktiviteter. Vätterns klara vatten finns för dig inom promenadavstånd. Från Mårten Skinnares Gata sneddar du mot Lastköpingsgatan och raka spåret ned till närmaste badplats vid Vadstena Folkhögskola. Välkommen!

Östermalmsgatan 38, Centralt nära sporthallen, Motala kommun

Östermalmsgatan 38

Villa
Centralt nära sporthallen, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 795 000 kr
182 + 121 m²
6 rum
835 m² tomt

Rymlig och mycket välskött villa i 1,5 plan med källare belägen på stor uppvuxen trädgårdstomt nära stan, sporthallen, resecentrum och skolor. Boarean är fördelad på 6 rum, fint renoverat kök, stort helkaklat badrum, samt nybyggt wc-rum. Stor källare med två inredda rum, förråd, wc-rum och helkaklad tvättstuga. Nybyggt vinterbonat uterum samt altan i två etagé med utespa och dusch. I trädgården finns ytterligare uteplats med kvällssol samt en grillplats. Billig uppvärmning med luft-vattenvärmepump och braskamin. Nybyggt cykelförråd. Nytt staket runt hela trädgården. Stor stenlagd parkering med plats för flera bilar samt en grusad parkering för två bilar.

Drottning Gunillas gata 14, Drottningmarken, Vadstena kommun

Drottning Gunillas gata 14

Villa
Drottningmarken, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
5 495 000 kr
157,5 m²
5 rum
1 016 m² tomt

Välkommen till ett nybyggt påkostat enplanshus i vackra Vadstena! Huset är genomgående modernt inrett med väl utvalda materialval. Huset är 157,5 m2 fördelat på 5 rok varav 3 sovrum och 2 WC/Duschrum. Genomtänkt planlösning med generösa ytor för socialt umgänge. Hall vid entré med bra förvaring bakom skjutdörrar från Elfa. Specialritat kök från Ballingslöv med stor köksö, generösa arbetsytor och fantastisk vitrinförvaring. Här finns även ett separat skafferi med lägre rumstemperatur och bra inredning. Rymlig matplats med gott om plats för det lite större matbordet! Skjutdörr i glas från matplatsen ut mot den stora altanen som är byggd utmed husets hela vinkel så altanen har man både i söder- och västerläge. Öppen planlösning från kök mot vardagsrum. Master Bedroom med härlig utsikt mot Omberg och egen klädkammare samt dubbel altandörr ut mot takad del av altanen med infälld spotbelysning i det utvändiga taket. I anslutning till sovrummet finns WC/Duschrum. Allrum/TV-rum med dubbel altandörr ut mot altanen, ytterligare 2 sovrum och ytterligare en klädkammare. Groventré/Tvättstuga med gott om arbetsutrymmen. I alla fönstersmygar sitter infälld spotbelysning. Uppvärmning via frånluftsvärmepump. Carport och förråd om 20 m2 förberett för isolering. Fiber finns indraget i fastigheten. Vadstena - en fantastisk stad att bo i där man har närhet till allt. Här bor man endast några minuters promenad till närmaste Livsmedelsbutik där det även finns manuell chark. Ytterligare några minuter bort finns Vadstenas vackra centrum med alla unika butiker och fantastiska restauranger. Känner man sig badsugen så tar man på sig badrocken och tar en cykeltur på några minuter ned mot Hamnparken där man kan bada. Det finns badmöjligheter på flera ställen utmed strandpromenaden och vid pumphuset kan man hålla koll på badtemperaturen i princip året om. Här får man verkligen storhet i det lilla och för dig som har barn så är det ju ett extra plus att skolorna har väldigt gott renommé med landets högsta lärarbehörighet enligt en undersökning nyligen gjord.

 • Plus
Fotogengatan 6, 6 vån, Södra Stranden, Motala kommun

Fotogengatan 6, 6 vån

Lägenhet
Södra Stranden, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 295 000 kr
89 m²
3 rum
vån 6/8
6 275 kr/mån
37 022 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt fina påkostade bostadsrätt med sjöläge vid Vättern! inglasad balkong om 8 m2 med sjöutsikt. Interiört möts vi av hall vid entré med bra förvaring med skjutdörrar. Genomgående ligger mattlackat ekparkettgolv i alla rum. Hallen leder oss in i kök med köksö och öppen planlösning mot vardagsrum och utgång till den inglasade balkongen om 8 m2 med vacker sjöutsikt. Här kan man sitta och njuta stora delar av året tack vare inglasningen - som även går att öppna upp. 2 sovrum varav ett med egen klädkammare. WC/Dusch/Tvättavdelning och separat gäst-WC. Från hallen når man även ytterligare klädkammare. Parkering finns att hyra.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Storgatan 23, Centralt, Motala kommun

Storgatan 23

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
470 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 184 kr/mån
14 242 kr/m²

Mysig liten hörnlägenhet på andra våningen med helkaklat duschrum och kök. Boarean är fördelad på hall, ljust vardagsrum med fönster åt två håll, helkaklat duschrum med egen tvättmaskin, beredningskök med vita snickerier samt mindre sovrum med plats för säng och mindre byrå. Parkering finns att hyra. Fiber är inkopplat till fastigheterna och koppla in nytt nät till varje lägenhet. Telia Fiber 100/100 ingår i avgiften, samt även TV-paketet Lagom (ca 20st kanaler). Gemensam tvättstuga i grannhuset. På innergården bakom huset finns uteplats med grillmöjligheter. På Borgmästaretorget bor du med centralt läge med närhet till mataffär, pizzeria, och busshållplats som tar dig direkt till universitetet i Linköping. Här är det ca 5 min promenad in till centrum och 5 min med cykel till tågstationen. Cyklar man åt andra hållet kommer man på ca 5 minuter till Varamon - Norra Europas största insjöbad! Månadsavgift fn 3.184kr inkl. värme, vatten, renhållning samt kabel-tv.

Porfyrvägen 5B, BRÅSTORP, Motala kommun

Porfyrvägen 5B

Lägenhet
BRÅSTORP, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 150 000 kr
99 m²
4 rum
5 600 kr/mån
21 717 kr/m²

Fräscht bostadsrättshus i två plan med mycket av nybyggnadskänslan kvar! Bostaden har en mycket praktisk planlösning med hall, duschrum med tvättavdelning samt kök och vardagsrum med öppen planlösning på entréplan. Från vardagsrummet är det utgång till uteplats med trall samt stenläggning. Övre plan har badrum och tre sovrum varav ett har utgång till balkong med fin utsikt över grannskapet. Som boende i föreningen har man egen carport, förråd och tillgång parkeringar för gäster. Bostaden ligger i ett expansivt område med många nya bostäder, köpcentrum och fina cykelvägar till tex Varamobaden. Snabbt tillträde går att ordna om så önskas. Varmt välkommen att gå in på vår hemsida och anmäl dig till visningen!

 • Balkong
 • Uteplats
Dynudden 60, Dynudden, Motala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Dynudden 60

Villa
Dynudden, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
4 495 000 kr
120 m²
6 rum
1 175 m² tomt

Välkommen till ett jättefint enplanshus med sjöutsikt och några meter till bad i Vättern! Öppen planlösning, inglasat uterum och stor altan med eftermiddags- och kvällssol och vacker utsikt över Vättern. Vattenburen golvvärme i hela huset kompletteras av både en öppen spis med kassett strategiskt placerad i vardagsrummet, samt en luftvärmepump som kan hjälpa till med både värme och kyla. Huset är byggt 1998 och genomgående mycket påkostat med fina materialval. Interiört möts vi av hall vid entré med vackert golv med kolmårdsmarmor, smakfull platsbyggd hallförvaring med dekorativ belysning, vardagsrum med öppen planlösning mot matrum, stort kök med gott om förvaring och bra arbetsytor på de fina arbetsbänkarna av granit. Utgång från vardagsrummet mot det inglasade uterummet vidare ut mot den nya altanen. 4 sovrum, ett WC/Duschrum och ett WC/Badrum, tvättstuga och groventré. Uppvuxen trädgårdstomt som omges av en vacker mur av granit. Takfotsbelysning med skymningsrelä. Robotgräsklipparen hjälper till med gräsklippningen! Stor garageinfart med plats för flera bilar, garage med plats för en bil med fjärrstyrd port. Vidbyggt kallförråd som rymmer allt från cyklar till redskap och ved.

Unnavägen 9, Godegård, Motala kommun

Unnavägen 9

Villa
Godegård, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
685 000 kr
131 + 76 m²
5 rum
1 746 m² tomt

Rymlig 1,5 plans villa med källare med charmigt gårdshus om två rum och kök med egen el och vattenmätare, perfekt för uthyrning eller att bruka för egen verksamhet. Huset består av kök, vardagsrum med braskamin, matsal och badrum på entréplan och övervåningen har allrum/sovrum, två sovrum samt en inredd kattvind som används som sovrum samt WC-rum. På tomten finns ett charmigt gårdshus med två rum varav ett med kakelugn, kök där man bevarat den gamla vedspisen och ett duschrum. Gårdshuset är perfekt för uthyrning eller att bruka för egen verksamhet då det finns egen el och vattenmätare till huset. I Godegård finns förskola och skola upp till årskurs 6.

Bäckebo 110, Vadstena, Vadstena kommun

Bäckebo 110

Villa
Vadstena, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
4 295 000 kr
110 + 5 m²
6 rum
7 318 m² tomt

Välkomna till idyllen på landet, en välordnad fastighet med många möjligheter! BONINGSHUSET Entréplan har ett trivsamt vardagsrum med kamin, stor välkomsthall samt kök och sovrum med inbyggd klädkammare. Köket byggdes om 2020 med en modern vedspis med glashäll samt med platta att laga mat på, riktigt läckert och det skapar en fin stämning och värme i köket. Vid ombyggnationen byttes samtliga stammar i köket. Matplats för 8 personer samt finns det en köksingång från trädgården med plats för ytterkläder. På entréplan finns även ett inrett sovrum med klädkammare. Pardörr ut till den inglasade altanen, plattsatt uteplats och poolområdet. Wc-rum finns intill den större hallen samt en sväng trappa upp till det övre boendeplanet. Detta är ett rymligt hus för familjen med tre sovrum och allrum med utgång till balkong och magiska solnedgångar på övre plan. På det övre planet finns även ett kombinerat duschrum med tvättavdelning. Ny el med dubbla elcentraler. Den enda delen som inte är bytt är en elkabel som går i krypgrunden. LADUGÅRD ca 300 kvm Nytt plåttak på hela byggnaden. Bra belysning finns installerad på byggnaden samt vid infarten. Dubbla vikportar, prido i svart och innanför finns en 18 cm tjock gjuten platta, förberedd för lyft. Stalldel med gjuten platta och inrett för djurstall. Hönshus. Loge över stalldel i övrigt öppet. Två förrådsrum. Husbilsgarage. Ladugården kommer att friskrivas vid försäljningen. Ladugårdsplanen är urgrävd och uppfylld med grus. BETE Önskar ni bete kan man arrendera av grannarna. Det finns då tillgång till 2 ha + 1 ha, dvs totalt 3 ha. TRÄDGÅRDSMILJÖ Pool om 4x8 meter med hörntrappa och belysning. Runtom poolen finns plattsättning och en trevlig avskärmad poolmiljö för att njuta av vattenspegeln och den magiska sommardagarna. Poolrummet finns ovan mark och är inbyggt. Den appstyrda luftvärmepumpen är väl tilltagen för att kunna värma 70 kubik vatten. (Poolen rymmer ca 48 kubik vatten). I trädgården finns flera fruktträd, växthus och utrymme till egen odling i trädgårdslandet. Det finns en damm för dräneringsvatten och för bevattning. Dräneringen är påkopplad på en pumpbrunn som leder ut vatten till dammen. Här finns stora grönytor på fastigheten om 7 318 kvm. SOLPANELER 2018 installerades ca 40 st solpaneler som är fördelat på hustakets södra tak samt stående på marken i trädgården. Panelerna producerar ca 12 000 kwh per år och förbrukning för huset ligger idag på 18 000 kwh för hela gården, poolen och hushållsel. Här bor ni på ett skyddat läge nära Vadstena med cykelavstånd in till staden. Gillar ni golf så finns golfklubben ett stenkast från bostaden. Det är en fin fastighet som har genomgått renoveringar under de senare åren. Här kan man bo bra på landet! Välkomna att boka in er på visningen!

Visar 1 - 25 av 42