Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Johan Svensson

Johan Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Brunnsviksallén 24, Brunnsvik, Motala kommun

Brunnsviksallén 24

Villa
Brunnsvik, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 995 000 kr
128 + 128 m²
5 rum
784 m² tomt

Välkommen till detta fint renoverade enplansvilla med källare belägen på välplanerad hörntomt. Här möts ni av en hall i industriell stil som tar er vidare till ett rymligt och välplanerat köket med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, i vardagsrummet finns en mysig braskamin och utgång till det stora vinterbonade uterummet med vidbyggt tralldäck i västerläge. Vidare finner ni fyra välplanerade sovrum, ett lyxigt helkaklat badrum med golvvärme och en gäst-WC. I källaren väntar en gillestuga i vinkel med braskassett, tvättstuga, duschrum, WC, stort inrett sovrum och ett stort förråd. I den välplanerade trädgården finns stenläggningar, buskar, gräsmatta och uteplats med utespa som bjuder in till avkoppling efter en lång dag. En perfekt fristad med närhet till centrum, Bråstorps köpcentrum och skolor. Varmt välkomna på visning!

Lasarettsgatan 29, Centralt, Motala kommun

Lasarettsgatan 29

Villa
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 850 000 kr
150 + 70 m²
6 rum
835 m² tomt

Rymlig och gedigen fasadtegelvilla i 2-plan med källare nära centrum, skolor, Bondebacka, vårdcentral, apotek, bageri, elljusspår och frisbeegolfbana. Det är endast några minuters bilväg till Bråstorps köpcentrum med stort utbud av butiker. Boarean är 150 kvm fördelad på 6 rum med kök på både entréplan och övre plan, vilket göra att detta hus kan passa för både en eller två familjer. Under de senaste 20 åren har fastigheten genomgått större renoveringar såsom nya 3-glas fönster, dränering, nytt duschrum i källaren och nytt tak. I trädgården finns gräsytor, stenlagda gångar och rabatter, uteplats under tak, fruktträd och ett vidbyggt garage. I området finns fina gång- och cykelvägar och vill man ta ett bad sätter man sig enklast på cykeln och är i Varamobaden - Norra Europas största insjöbad på några minuter! Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Östermalmsgatan 37C NB, Centralt, Motala kommun

Östermalmsgatan 37C NB

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 350 000 kr
74,5 m²
3.5 rum
vån 1/3
5 792 kr/mån
18 121 kr/m²

Välkommen till denna centrala bostadsrättslägenhet på nedre botten. Med sina 3,5 rum och kök, samt en avkopplande balkong, erbjuder den ett bekvämt boende. Lägenheten är genomgående renoverad och det fina IKEA-köket är både elegant och funktionellt, det helkaklade duschrummet skapar en fräsch och avslappnande känsla. Här finner du det bästa av både stil och komfort för ett trivsamt hem. I avgiften ingår TV och fast kostnad för el då föreningen har ett gemensamt abonnemang för alla med individuell mätning. Välmående förening med god ordning och fina gemensamma utrymmen. Gemensam tvättstuga i huset, i föreningen finns även en fin gemensamhetslokal med kök, dusch och bastu som även fungerar som övernattningsrum för gäster. Centralt läge med gångavstånd till både centrum, hamnen, sporthall och centralstationen.

  • Balkong
Prästgårdsvägen 13, Rogslösa, Vadstena kommun

Prästgårdsvägen 13

Lägenhet
Rogslösa, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
495 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/1
3 420 kr/mån
6 346 kr/m²

Välkommen till detta fridfulla läge på Östgötaslätten, här kan du skapa dig ett bekvämt och trevligt boende i detta bostadsrättsparhus som är uppfört i ett plan och består av 3 rum och kök. Planlösningen består av en rymlig hall, två sovrum och ett vardagsrum med den inglasade altanen i anslutning med utsikt över Östgötaslätten och Omberg, rymligt kök, badrum och tvättstuga. På tomten finns en carport med isolerad förrådsdel. Parhuset ligger längst ner på lugn en återvändsgata, granne med grönområde och förskola. Den uppväxta tomten består av gräsmatta, träd och buskar och härlig utsikt över Östgötaslätten och Omberg. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
Hårstorpsgatan 32B, Centralt nära sporthallen, Motala kommun
  • Budgivning pågår
  • Ons 1 maj kl 13:00

Hårstorpsgatan 32B

Villa
Centralt nära sporthallen, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 195 000 kr
208 + 104 m²
7 rum
1 580 m² tomt

Här hittar du en fastighet i stort renoveringsbehov belägen på en stor uppvuxen tomt om 1.580 kvm med närhet till skolor, sporthall, Motala centrum, Bondebacka och Centralstationen. Byggnaden är uppförd i två plan med källare och består idag av 3 st lägenheter, en stor paradvåning på entréplan om fyra rum och kök och på övre plan finns två lägenheter om två och ett rum och kök med dubbla WC i trapphuset. Huset har många möjligheter och det finns många härliga detaljer att bevara så som golv, skjutdörrar, öppenspis, vedspis och en härlig äldre trapp. Befintlig ägare har ett beviljat bygglov för plan- och fasadändring för att förädla de tre lägenheterna. Fastigheten är taxerad som 213 men är enligt bygg - och miljöenheten registrerad som flerbostadshus då det är dess senaste användning. Vill man ändra användandet till villa så gör man en anmälan till bygg - och miljöenheten om detta. Huset säljs med friskrivning gällande ev dolda fel. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Plus
Ängserydsgatan 15C, Mossen, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ängserydsgatan 15C

Lägenhet
Mossen, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 100 000 kr
110 m²
4 rum
vån 1/2
4 952 kr/mån
19 091 kr/m²

Varmt välkommen till denna härliga bostadsrätt i två plan i bra förening! Fin baksida med egen liten trädgårdstäppa med uterum och uteplats där det finns plats för grill och utemöbler. Bostaden är fördelad på två plan - entréplanet består av en hall och i anslutning finns här tvättstuga och ett helkaklat duschrum med golvvärme. Öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum med utgång till uteplats och uterum. Köket har gråmålade skåpluckor med vitvaror från 2018. På övre plan finns en hall som binder samman tre sovrum varav ett sovrum har utgång till balkong. Du finner även ett duschrum och en stor klädkammare. Vid entrén finns ett förråd som hör till bostaden med plats för exempelvis verktyg, kyl/frys etc. Garage ingår i månadsavgiften. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Unnarydsvägen 10, Godegård, Motala kommun

Unnarydsvägen 10

Villa
Godegård, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
685 000 kr
150 + 37 m²
6 rum
936 m² tomt

På Unnarydsvägen 10 finner du denna praktiska och välplanerade 1,5 plans villa från tidigt 80-tal, med rymlig och lättskött tomt och en delvis takad altan i västerläge. På entréplan möts du av en rymlig hall med två sovrum i anslutning. Ett stort och välplanerat kök som gränsar till både vardagsrum och den delvis takade altanen i västerläge. Badrum, tvättstuga, groventré och pannrum med intilliggande förråd och garage. På övre plan finns ett rymligt allrum, två sovrum med rymliga klädkammare och ett duschrum. Här bor ni på en lugn gata i ett trivsamt område. I Godegård finns ett rikt föreningsliv med skid- och cykelåkning samt många fina skogar för bärplockning och sjöar för fiske och bad. Här finns även förskola och skola upp till årskurs 6.

Högalidsgatan 16, Brinken, Motala kommun

Högalidsgatan 16

Villa
Brinken, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 295 000 kr
142 + 64 m²
5 rum
947 m² tomt

Välkommen till denna härliga enplansvilla där smakfull renovering och tillbyggnad gjorts. Här kan du njuta av solfyllda dagar på den inbjudande inglasade altanen och i det generösa poolområdet om 120kvm. Boarean är fördelad på hall, kök, vardagsrum och matrum i fil, tre sovrum, ett duschrum och en gäst WC. I källarplan finner du kontor och hobbyrum, duschrum, tvättstuga och pannrum/förråd. Upptäck det stilfulla Attefallshuset, en utmärkt fristad för besökare eller en extra inkomstkälla. Dessutom erbjuder hemmet moderna bekvämligheter med solpaneler, batterisystem och elbilsladdare, vilket passar perfekt för en hållbar livsstil. Upptäck balansen mellan stil och funktion, där varje detalj är noga vald för att skapa en inbjudande och behaglig atmosfär. I brinken har du närhet till förskolor, skolor, härliga motionsspår för löpning och cykling i Fålehagen. Varmt välkomna på visning!

Mandelblomsgatan 10, Marieberg, Motala kommun

Mandelblomsgatan 10

Villa
Marieberg, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 895 000 kr
175 + 112 m²
6 rum
784 m² tomt

Välkommen till denna charmiga soutterängvilla i ett lugnt och fridfullt område. Närheten till populära badplatser som Varamobaden, Pariserviken och Råssnäs gör detta till ett attraktivt läge. På entréplanet hittar du en välkomnande hall, ett modernt kök med stor köksö med en öppen planlösning mot vardagsrummet med en mysig braskamin. Två sovrum varav ett med egen walk-in closet, helkaklat duschrum med golvvärme och en härlig gäst WC i originalutförande. I soutterängplanet finns ett stort vardagsrum med utgång till trädgården och en uteplats, ytterligare två sovrum, ett rymligt träningsrum, ett helkaklat duschrum och en tvättstuga med bastu och dusch. Fastigheten är utrustad med solpaneler, batterisystem och en laddningsstation för bilen. Varmt välkommen att besöka detta trevliga hem på visning!

Sköldgatan 13, BRÅSTORP, Motala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sköldgatan 13

Villa
BRÅSTORP, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 400 000 kr
138 m²
5 rum
337 m² tomt

Välkommen till ett välplanerat och välskött kedjehus i två plan beläget i lugnt och barnvänligt område nära skog, förskolor och natur. Entréplan med hall, generöst nyrenoverat kök med bardel, stor matplats och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till den inglasad altan i västerläge, helkaklat duschrum med klinkergolv, tvättstuga med våtrumsgolv. Övervåning med ett allrum/sovrum och tre sovrum varav två med egen balkong, badrum med våtrumsgolv och delvis kaklade väggar. Garage med elport och förråd. Tomten är lättskött med trall, spabad och gräsmatta på baksidan och på uppfarten till garaget har ni plats för en bil. Huset har ny solcellsanläggning med batteri (2023) vilket ger en låg driftkostnad. Kedjehuset är bra beläget med gångavstånd till Bråstorp köpcentrum och fina cykelvägar till Varamon och Centrum. Varmt välkomna på visning!

Östermalmsgatan 38, Centralt nära sporthallen, Motala kommun

Östermalmsgatan 38

Villa
Centralt nära sporthallen, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 695 000 kr
182 + 121 m²
6 rum
835 m² tomt

Rymlig och mycket välskött villa i 1,5 plan med källare belägen på stor uppvuxen trädgårdstomt nära stan, sporthallen, resecentrum och skolor. Boarean är fördelad på 6 rum, fint renoverat kök, stort helkaklat badrum, samt nybyggt wc-rum. Stor källare med två inredda rum, förråd, wc-rum och helkaklad tvättstuga. Nybyggt vinterbonat uterum samt altan i två etagé med utespa och dusch. I trädgården finns ytterligare uteplats med kvällssol samt en grillplats. Billig uppvärmning med luft-vattenvärmepump och braskamin. Nybyggt cykelförråd. Nytt staket runt hela trädgården. Stor stenlagd parkering med plats för flera bilar samt en grusad parkering för två bilar.

  • Energieffektiv
Storgatan 23, Centralt, Motala kommun

Storgatan 23

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
470 000 kr
33 m²
1.5 rum
vån 2/3
3 184 kr/mån
14 242 kr/m²

Mysig liten hörnlägenhet på andra våningen med helkaklat duschrum och kök. Boarean är fördelad på hall, ljust vardagsrum med fönster åt två håll, helkaklat duschrum med egen tvättmaskin, beredningskök med vita snickerier samt mindre sovrum med plats för säng och mindre byrå. Parkering finns att hyra. Fiber är inkopplat till fastigheterna och koppla in nytt nät till varje lägenhet. Telia Fiber 100/100 ingår i avgiften, samt även TV-paketet Lagom (ca 20st kanaler). Gemensam tvättstuga i grannhuset. På innergården bakom huset finns uteplats med grillmöjligheter. På Borgmästaretorget bor du med centralt läge med närhet till mataffär, pizzeria, och busshållplats som tar dig direkt till universitetet i Linköping. Här är det ca 5 min promenad in till centrum och 5 min med cykel till tågstationen. Cyklar man åt andra hållet kommer man på ca 5 minuter till Varamon - Norra Europas största insjöbad! Månadsavgift fn 3.184kr inkl. värme, vatten, renhållning samt kabel-tv.

Stordalsvägen 431, Västanvik, Motala kommun
  • Ons 1 maj kl 14:30

Stordalsvägen 431

Fritidshus
Västanvik, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 095 000 kr
56 m²
4 rum
1 497 m² tomt

På Stordalsvägen 431 finner ni ett enplanshus om 56 kvm fördelat på 4 rok, ett välplanerat och lagom stort hus för både permanent och fritidsboende. Fastigheten ligger vackert placerad mot skogsdungen, blåbärsris och praktfulla träd. Välkomna till en fridfull plats för dig som söker lugn och ro på fritiden. Här finns ett stort rymligt vardagsrum med kamin som snabbt värmer upp stugan. Intill finns ett mindre kök och utgång till altanen i trivsamt söderläge. De tre sovrum ligger i fil varav det ena har ingång till ett tvättutrymme. Intill entré och hall finns en toalett med dusch. Alla fönster och dörrar är målade och kittade av en målarmästare. Lillstugan ligger intill huset och består av ett rum med trärena väggar och golv. Här finns även en grusad uppfart och garage med en förrådsdel/verkstad längst in. Trevlig trädgårdstomt med stora ytor som blandas av både gräsyta och ståtliga träd. Här bor ni nära Östgötaleden trevliga vandringsled och med tillgång till de vackra badplatserna i Västanvik. Intill fastigheten finns en av de många samlingsplatserna i Västanvik, här kan ni grilla och ha trevliga stunder. Byggrätt en är en femtedel av fastigheten, vilket innebär en byggrätt om 299 kvm. Idag är det ca 145 kvm bebyggt. Tillträde är möjligt omgående om man önskar. Hör av er till mäklaren för visning! [email protected]

  • Plus
Björkelundsvägen 9A, Björkelund, undefined

Björkelundsvägen 9A

Lägenhet
Björkelund
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
Pris saknas
63 m²
2 rum
vån 1/1

Här planeras det att byggas 20 bostadsrätter i markplan, i radhusform och i flerfamiljshus att välja på. En variation mellan 2 till 3 rum, mellan 45 till 76 kvm. Lägenheterna - Ekparkett kommer att vara genomgående i alla lägenheter. - Kök i vitt från Ballingslöv som grundutförande - Helkaklade badrum med vitt kakel och antracit på klinker, duschhörna, handfat i kommod - Siemens vitvaror: ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, micro, tvättmaskin, torktumlare (kombinerad tvätt och tork i vissa lägenheter) - Svenska märken på blandare etc. - Golvvärme i alla rum. -Vitmålade väggar -Vita golvlister och dörrfoder - Släta vita dörrar Förvaltning - Ekonomisk förvaltning av SBC vilket innebär trygghet för föreningens ekonomiska förvaltning, minimalt styrelsearbete för er bostadsrättsinnehavare och ordning på föreningens ekonomi. Uppvärmning - Egen energisnål Nibe luftvärmepump i varje lägenhet för full kontroll på uppvärmningen av luft och varmvatten som gör att ni kan hålla nere el konsumtionen. - Egen elmätare som med IMD-mätning ger korrekta siffror till förvaltaren för avgiften och ger möjlighet att kontrollera er konsumtion och påverka era kostnader. - Egen vattenmätare som med IMD-mätning ger korrekta siffror till förvaltaren för avgiften och ger möjlighet att kontrollera er konsumtion och påverka era kostnader. Tillval Ändringar och tilläggsbeställningar i ert blivande hem kommer kunna göras när alla förhandsavtal skrivits.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Brf Skomakaren i Motala, null, Motala kommun

Brf Skomakaren i Motala

Lägenhet
Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
fr. 2 300 000 kr
63-76 m²
2-3 rum

Här kommer det att byggas 11 bostadsrätter i 2-plan i radhusform samt marklägenheter om 2 rok. En variation mellan 2 till 3 rum, mellan 63 till 76 kvm. Observera att ritningar och illustrationer kan komma att ändras fram till säljstart och avvika från den illustration som finns idag. Pris Insats ca 1,7 miljon till ca 2,3 miljoner och avgifter från ca 3200 kr/mån till ca 4 000 kr/mån exklusive el, vatten och fiber. Tillträde Våren 2023. Lägenheterna - Ekparkett kommer att vara genomgående i alla lägenheter. - Kök i vitt från Ballingslöv som grundutförande - Helkaklade badrum med vitt kakel och antracit på klinker, duschhörna, handfat i kommod - Siemens vitvaror: ugn, spishäll, fläkt, diskmaskin, micro, tvättmaskin, torktumlare (kombinerad tvätt och tork i vissa lägenheter) - Svenska märken på blandare etc. - Golvvärme i alla rum. -Vitmålade väggar -Vita golvlister och dörrfoder - Släta vita dörrar Förvaltning - Ekonomisk förvaltning av SBC vilket innebär trygghet för föreningens ekonomiska förvaltning, minimalt styrelsearbete för er bostadsrättsinnehavare och ordning på föreningens ekonomi. Uppvärmning - Egen energisnål Nibe luftvärmepump i varje lägenhet för full kontroll på uppvärmningen av luft och varmvatten som gör att ni kan hålla nere el konsumtionen. - Egen elmätare som med IMD-mätning ger korrekta siffror till förvaltaren för avgiften och ger möjlighet att kontrollera er konsumtion och påverka era kostnader. - Egen vattenmätare som med IMD-mätning ger korrekta siffror till förvaltaren för avgiften och ger möjlighet att kontrollera er konsumtion och påverka era kostnader. Tillval Ändringar och tilläggsbeställningar i ert blivande hem kommer kunna göras när alla förhandsavtal skrivits. Ekonomisk förvaltning av SBC vilket innebär trygghet för föreningens ekonomiska förvaltning, minimalt styrelsearbete för er bostadsrättsinnehavare och ordning på föreningens ekonomi. - Egen energisnål Nibe luftvärmepump i varje lägenhet för full kontroll på uppvärmningen av luft och varmvatten som gör att ni kan hålla nere elkonsumtionen. - Egen elmätare som med IMD-mätning ger korrekta siffror till förvaltaren för avgiften och ger möjlighet att kontrollera er konsumtion och påverka era kostnader. - Egen vattenmätare som med IMD-mätning ger korrekta siffror till förvaltaren för avgiften och ger möjlighet att kontrollera er konsumtion och påverka era kostnader.

  • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 15