Mäklare Charlotta Dufmats

Charlotta Dufmats

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Verkstadsvägen 119C, 2 vån, Verkstadsön, Motala kommun

Verkstadsvägen 119C, 2 vån

Lägenhet
Verkstadsön, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

1 395 000 kr

70 m²

2 rum

2 922 kr/mån

19 929 kr/m²

Välkommen till en rymlig fint renoverad 2:a med vackert läge mitt emellan Göta Kanal och Motala Ström! Hall i entréplan med trappa upp till övervåningen med möblerbar hall med smart förvaring bakom en av bostadens tavlor. Golvad vind som man når från hallen ger ytterligare förvaringsmöjligheter! Kök och vardagsrum med öppen planlösning. Sovrum med separat klädkammare. Smakfullt nyrenoverat WC/Duschrum som även kombineras med tvättstugan. Till lägenheten följer carport och ett rymligt förråd på gården. Här bor man med närhet till naturen och bad både i kanalen och Motala Ström. Perfekt med gångavstånd till sommarens konserter i Lokverkstadens Eventarena, Borenshults slussar och naturreservatet Sjöbo-Knäppaviken. Tillträde omgående enligt ö.k.! Välkommen på visning! All information inklusive prospekt finns digitalt på nätet, under fliken Dokument & Länkar och sedan in på Objektsbeskrivning. Detta för att tänka på vår gemensamma miljö. Önskas broschyren i papperskopia, vänligen meddela mäklaren detta.

Unnavägen 14, Godegård, Motala kommun

Unnavägen 14

Villa
Godegård, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

595 000 kr

70 m²

3 rum

1 405 m² tomt

Charmig enplansvilla med källare. Bra planlösning där man på en liten yta nyttjar huset optimalt. Golvad vind med fönster åt fyra håll i vackra frontespisar ger huset ytterligare möjligheter. Interiört möts vi av hall vid entré, kök med matplats, allrum, vardagsrum och ett sovrum. WC/Duschrum med tvättmaskin på entrévåningen. I källaren återfinns garage, verkstad, pannrum, tvättstuga/förråd med vedspis (måste besiktas innan användning). Uppvärmning via jordvärme -99. Nyare isolerfönster. Uppvuxen trädgård med fruktträd och bärbuskar och en fin damm. Vidbyggt enklare uterum som både är takat och inglasat med en öppen spis. I Godegård finns förskola och skola i årskurser F-6. Godegård har ett aktivt bygderåd som arbetar med olika projekt som till exempel att förbättra torget, utveckla ett kulturcentrum och locka turister genom att skapa en vandringsled mellan Godegård och Tjällmo. Motala kommun sköter badplatsen Hökabadet i närheten av Godegård. Dubbelspåret är under byggnation och sträckan genom Godegård beräknas vara klar omkring 2024 då man även hoppas på ett tågstopp i Godegård. Välkomna på visning!

Lillvägen 2B, Gamla söder, Vadstena kommun

Lillvägen 2B

Villa
Gamla söder, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

5 295 000 kr

111 m²

4 rum

820 m² tomt

Här finns nu den unika möjligheten för dig som önskar bygga ett nytt hus i Vadstena men som kanske ännu inte har hittat den rätta tomten! Här finns nu en färdig redan uppvuxen villatomt på fina söder i Vadstena. Lillvägen - ett lugnt villaområde med en bra uppvuxen tomt. Bygglov finns på hus enligt beskrivning. Vill du hellre bygga något annat så finns alla möjligheter att stämma av med entreprenören vad som är möjligt. Tomten säljs tillsammans med entreprenadkontrakt. I huset som det redan finns bygglov på bor man bekvämt med allt i ett plan - veranda under tak mot entrén in i den rymliga hallen, vidare in mot det stora vardagsrummet som har öppen planlösning mot köket. Från köket finns altanutgång mot trädgårdens östra sida med morgon- och förmiddagssol. Kök och vardagsrum har ett härligt ryggåstak med drygt 4 m takhöjd. Från vardagsrummet når man via altanutgången trädgårdssidans sydvästra del med eftermiddags- och kvällssol. 3 sovrum varav ett större, WC/Duschrum, tvättstuga/groventré och separat klädkammare som även som tillval kan göras till en extra WC. Här har man även möjligheten att kunna påverka utformningen av huset då du får vara med under stora delar av planerings- och byggprocessen och på så vis kan påverka både planlösning och materialval. Huset byggs av en av Vadstenas kända byggfirmor - Edlunds Byggservice i Vadstena AB. Lagfart betalas endast på tomtpriset! Välkommen att kontakta mäklaren med din intresseanmälan! Vadstena - storhet i det lilla med ett fantastiskt utbud av kultur, historia, fina restauranger och butiker, och med Vätterns klara vatten för dig inom cykelavstånd - även utsedd - för andra året i rad - av Lärarförbundet till länets bästa och landets näst bästa skolkommun 2021 med en generell utveckling i positiv riktning. Välkommen till en stad att trivas i!

Fotogengatan 2, 5 vån, Södra Stranden, Motala kommun

Fotogengatan 2, 5 vån

Lägenhet
Södra Stranden, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala

2 750 000 kr

71 m²

2 rum

4 463 kr/mån

38 732 kr/m²

En fantastiskt fin lägenhet på 5:e våningen med en härlig utsikt från bostadens alla fönster ut över Motalas inlopp på Södra Stranden. Här är allt i nyskick då du som blivande köpare blir den första att flytta in här! Inglasad rymlig balkong med första parkett mot Vättern! Härligt öppen planlösning med stora fönster och lite extra takhöjd (2,60) ger lägenheten härlig ljus och rymd. Interiört möts vi av hall vid entré med bra förvaring. Inre del av hall mot vardagsrum och kök med öppen planlösning och en härlig utsikt mot Vättern. Rymligt kök med vita köksluckor och rostfria vitvaror. Utgång från köket mot den inglasade balkongen där man kan sitta och njuta av den fantastiska utsikten. Rymligt sovrum med ekparkettgolv och skjutgarderob. WC/Duschrum/Tvättavdelning med helkaklade väggar och klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare. Separat klädkammare som också är bostadens teknikrum. Välkommen till en lägenhet att uppleva! Parkering finns för en kommande köpare. Tillträde omgående enligt överenskommelse! Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4