Mäklare Charlotta Dufmats

Charlotta Dufmats

Om mig

Jag älskar mitt arbete och förmånen att få träffa så många trevliga människor. Jag jobbar målinriktat och försöker alltid att vara tillgänglig för mina kunder. Jag har varit verksam som Fastighetsmäklare sedan 2005 och började min karriär på Fastighetsbyrån i Mjölby och Boxholm, och bytte sedan till Motala och Vadstena 2008. Sedan 2020 arbetar jag på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Motala och Vadstena. Idag bor jag i Motala - Östergötlands Sjöstad - och innan dess 24 år i Vadstena ✨✨✨

Mäklarens försäljning på Hemnet
Johan III:s väg 1B, 3 vån, Centralt, Vadstena kommun

Johan III:s väg 1B, 3 vån

Lägenhet
Centralt, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 995 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
6 016 kr/mån
37 911 kr/m²

Nyproducerad bostadsrätt i HSB BRF Sjöängen med inflyttning i juni 2024. En mycket fin 3:a med smakfullt gjorda val i jordnära toner såsom ljust dimgrönt, skogsgrönt, duvblått, olivgrönt - genomgående i lägenheten ligger ett ljuslaserat mattlackat ekparkettgolv. Man kan redan känna hur man trivs! Inglasad balkong i västerläge med sjöutsikt och utgång till öppen balkongdel. Belägen på 3:e våningen med fönster i tre väderstreck vilket ger mycket ljusinsläpp tillsammans med takhöjden om 2,50 m. Interiört möts vi av hall vid entré med stor skjutdörrsgarderob från Elfa med gott om förvaring. Ljust dimgröna väggar möter oss redan i hallen och följer med in i vardagsrummet och köket som har en härligt öppen planlösning. Kvalitetskök från Vedum med skogsgröna luckor och smakfulla detaljer. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen med sjöutsikt som även har utgång mot en öppen del. Två sovrum varav det ena går i duvblått och det andra i grönt. WC/Dusch/Tvättavdelning med helkaklade väggar och klinkergolv, duschplats, egen tvättmaskin och torktumlare. Badrumsinredning från Svedbergs. Gäst-WC med inredning från Svedbergs. Till lägenheten följer även ett lägenhetsförråd om ca 4 m2. I föreningen finns tillgång till övernattningslägenhet och gemensam uteplats med fasta möbler. Parkering finns för en köpare. I området finns de vackra kolonilotterna som sköts exemplariskt av sina innehavare. Det finns även en fin nyligen anlagd uteplats nere vid vattnet, boulebanor m.m. Vadstena - storhet i det lilla med ett aldrig sinande kulturutbud och med så mycket historia, vackra byggnader och ett levande centrum med butiker som lockar kunder från när och fjärran! Visningar av området efter överenskommelse. Våningen är under byggnation och inflyttning planeras till 10 juni 2024. Vi kan dock ej visa den aktuella lägenheten då den är under byggnation. En köpare köper således lägenheten "på ritning" precis så som alla tidigare köpare har gjort i detta nyproduktionsprojekt och tar över nuvarande ägares redan gjorda val.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Johan III:s väg 28, Centralt, Vadstena kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Johan III:s väg 28

Villa
Centralt, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
5 495 000 kr
118 m²
3 rum
441 m² tomt

Ett fantastiskt fint ekologiskt hus byggt i massivträ beläget med sjöutsikt i Vadstena! Arkitektritat av Torsten Hild och specialanpassat så att det smälter in i omgivningen på den unika tomten. Här har man format ett boende som andas lugn och direkt när man stiger in i bostaden möts man av en värme och ett lugn och en känsla av att vara ett med naturen. I huset finns enbart väl utvalda naturmaterial och färgskalan är smakfullt harmoniserande jordnära och inger ett lugn. Man överraskas också av den rymd som finns i huset med takhöjd upp till nock. På trädgårdssidan finns en stor altan med känslan av en egen liten innergård med sjöutsikt och utgång till det fina orangeriet där det finns både vindruvor och aprikoser. Trädgården är omtalad - här blomstrar det från vår till sen höst och trädgården är omsorgsfullt planerad med en mängd perenna växter, buskar och träd. Uppvärmning via fjärrvärme med skön golvvärme i hela huset. Varmbonat förråd med utdraget vatten. Carport. Interiört möts vi av rymlig hall vid entré, vardagsrum, matrum och kök med öppen planlösning, murspis, och utgång till altanen och trädgården. Sovrum/Arbetsrum. Sovrum med egen WC/Dusch/Tvättavdelning och utgång till altanen. Klädkammare. WC/Duschrum. Ett stenkast från huset finns badplats och de vackra kolonilotterna som sköts exemplariskt av sina innehavare. Det finns även en fin nyligen anlagd uteplats nere vid vattnet, boulebanor m.m. Vadstena - storhet i det lilla med ett aldrig sinande kulturutbud och med så mycket historia, vackra byggnader och ett levande centrum med butiker som lockar kunder från när och fjärran! Välkommen till ett hem att uppleva och känna in!

 • Energieffektiv
Götgatan 23, Brinken, Motala kommun

Götgatan 23

Villa
Brinken, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 995 000 kr
89 + 67 m²
5 rum
1 010 m² tomt

Götgatan 23 - ett lite mindre hus till ytan men som rymmer många rum. Här finns hela 4 sovrum! På huset är mycket av de tunga bitarna utförda såsom byte av tak, fönster och dränering med platonmatta. Det finns två WC/Bad/Duschutrymmen renoverade av fackman i huset. Bra uppvärmningssystem i form av vattenburen värme med luft/vatten värmepump från NIBE -19. Här finns även en luft/luft värmepump -13 och då övervåningen är inredd 1985 kan man komplettera den med vattenburen värme - idag värms den upp med elradiatorer. Huset ligger bra beläget på hörntomt nära det fina friluftsområdet Fålehagen som har flera fina motionsslingor, elljusspår och MTB-banor. På tomten finns en redskapsbod, en lekställning och en lekstuga som ingår. Uppvuxen trädgårdstomt med frukt och bär. Interiört möts vi av hall vid entré, kök med matplats, vardagsrum med utgång till den inglasade altanen. Två sovrum. WC/Duschrum. Övervåning med två sovrum. Källare med tvättstuga, WC/Badrum, pannrum, förråd och garage. Fördelaktiga lån med låg ränta (1,64% bundet till 2026-09-30) finns att överta om man kan tänka sig Länsförsäkringar Bank! Välkommen!

Bondorlunda 204, Bondorlunda, Vadstena kommun

Bondorlunda 204

Villa
Bondorlunda, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 500 000 kr
124 + 45 m²
5 rum
2 923 m² tomt

Välkommen till ett mycket välskött hus beläget på den vackra Vadstenaslätten. Här bor man rymligt på en stor tomt om 2923 m2 med många möjligheter, fruktträd, bär och fina perenna växter. Vi möts av en rymlig ljus hall vid entré. Ett riktigt lantkök renoverat 2006 med gott om plats för det lite större matbordet! Utgång från kök till den stora altanen utmed hela husets långsida i söderläge med markis och vedeldad badtunna. Här kan man sitta och njuta - sommar som vinter - av stjärnklar himmel och vidunderlig utsikt! På entrévåningen finns det även tre rum som kan användas som sovrum/arbetsrum/matrum - behoven får styra. Från ett av rummen finns utgång till inglasat uterum i söderläge. WC/Duschrum. Tvättstuga med gott om förvaring. Övervåning med ljust rymligt allrum/vardagsrum med frontespis och även en braskamin för mysiga och värmande stunder. Sovrum med klädkammare. WC/Duschrum med bastu. Sidovindar och golvad vind ger gott om förvaringsutrymmen. Åter till entrévåningen där man från tvättstugan når den rymliga groventrén med vattenburen golvvärme - här finns gott om förvaring i garderober och förråd/klädkammare. Från groventrén når man altan och trädgård med den vedeldade badtunnan. Här finns även utgång mot pannrummet med pelletspannan som håller huset varmt. Solfångare om 8 m2 på taket hjälper till att värma upp tappvarmvattnet i egen ack.tank. Vidare utgång mot dubbelcarport. Garage. Friggebod/Gäststuga med el. Fiber finns indraget. Elbilsladdare finns monterad. Här bor man med endast 6 km till Vadstena, 10 km till Väderstad och 13 km till Skänninge.

Spolegatan 10B, 2 vån, Nedre Holm, Motala kommun

Spolegatan 10B, 2 vån

Lägenhet
Nedre Holm, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
495 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 837 kr/mån
12 532 kr/m²

Här bor man i en välplanerad rymlig 1:a, belägen på andra våningen med hiss i huset, riktigt kök med matplats och balkong! Ett perfekt första boende eller kanske för dig som önskar en övernattningslägenhet. Centralt några minuters promenad från centrum och centralstationen och med närhet till vackra Motala Ström och Hårstorpssjön. Hall vid entré med bra skoförvaring som ingår. Ljust kök med matplats. Rymligt vardagsrum med fint parkettgolv och plats både för vardagsrumsmöbeln och sängmöbeln. Nuvarande ägare har haft bäddsoffa och säng som enkelt går att montera ihop så det ser ut som ett skåp! Utgång till balkong med markis och eftermiddags- och kvällssol. Dörr från vardagsrum mot bra klädkammare med bra hyllförvaring. WC/Duschrum som är stamrenoverat av föreningen -92 med helkaklade väggar, förberett för egen tvättmaskin om man önskar det. Gemensam tvättstuga finns i husets källare. I föreningen finns även ett gästrum med totalt 6 bäddar. Till lägenheten följer ett vindsförråd och ett källarförråd. Parkeringsplats finns i dagsläget för en kommande köpare! Separat kö till kallgarage och varmgarage. TV och bredband levereras av Tele2. Välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Strandvägen 100B, 2 vån, Ekenäs, Motala kommun

Strandvägen 100B, 2 vån

Lägenhet
Ekenäs, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
995 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 2/2
4 547 kr/mån
12 675 kr/m²

Välkommen till en rymlig 3:a med lugnt läge nära natur och bad på Strandvägen! Bra planlösning med rymlig hall vid entré, totalrenoverat kök -19 med matplats, vardagsrum med gavelläge och fint ljusinsläpp då man har ett fönster även på gavelsidan. 2 sovrum varav det ena med utgång till balkong i söderläge med markis och utsikt mot föreningens fina innergård. WC/Duschrum stamrenoverat av föreningen -10/11 med helkaklade väggar och klinkergolv. Tvättmaskin -21 som ingår. Klädkammare och stort förråd som rymmer mycket förvaring. Gemensam tvättstuga i husets källare. Tele2 levererar TV och bredband och det ingår hastigheten 100/10 i månadsavgiften. Fri parkering finns i området i nära anslutning till lägenheten. Här bor man i ett lugnt område nära naturen med skogen inpå knuten. Man har även nära till det vackra friluftsområdet Sjöbo-Knäppaviken som ligger invid sjön Boren. Närmaste badplats ligger mitt över vägen med möjlighet till bad i Motala Ström. Här är även nära till Göta Kanal, Borenshult och de fina slussarna. Välkommen att höra av er för bokning av visningstid!

 • Balkong
Mårten Skinnares gata 18, Centralt, Vadstena kommun

Mårten Skinnares gata 18

Radhus
Centralt, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
4 695 000 kr
100 + 78 m²
3 rum
457 m² tomt

Med bästa läge ett stenkast från centrum finns här ett fantastiskt fint boende som det bara är att flytta in i. Med allt i ett plan och ett perfekt läge med hörntomt finns här ett radhus byggt 2019. Ett modernt smakfullt boende med allt i ett plan - genomtänkt planlösning och påkostade materialval. Belysning i huset kan styras via Plejd. Hörnläget ger en något större tomt och här finns både inglasat uterum och en stor altan i valbart söder/västerläge och även en grästäppa på gavelsidan. Interiört slås man av hur rymligt det är! Huset har 2,50 i takhöjd vilket gör skillnad med extra ljus och rymd. Välkomnande hall vid entré, påkostat Marbodalkök med köksö och öppen planlösning mot vardagsrum och matrum. Utgång både från vardagsrum och matrum till det inglasade uterummet, altanen och trädgården. 2 sovrum med möjlighet att göra ytterligare ett sovrum där matrummet finns idag. 2 rymliga påkostade WC/Dusch/Badutrymmen varav det ena även kombineras med tvättavdelning med gott om utrymme och förvaring. I huset finns även en separat klädkammare - perfekt för förvaring av kläder och skor. I klädkammaren finns även uppgång till vinden som är inredningsbar med ca 60 m2 boyta och takhöjden 2,40. Bland bilder och dokument finner ni tänkt utseende och planlösning. Tomten omgärdas av ett stilrent plank som gör att man både får vindskydd och insynsskydd. På entrésidan finns ett varmförråd och på trädgårdssidan finns ett rymligt kallförråd. Asfalterad bilplats på entrésidan med plats för två bilar. Fiber finns indraget i huset. Vadstena - storhet i det lilla med ett fantastiskt utbud av kultur, historia, fina restauranger och unika butiker. Ett rikt kulturliv, Vadstena Slott och Vadstena Klosterkyrka med all dess aktiviteter. Vätterns klara vatten finns för dig inom promenadavstånd. Från Mårten Skinnares Gata sneddar du mot Lastköpingsgatan och raka spåret ned till närmaste badplats vid Vadstena Folkhögskola. Välkommen!

Drottning Gunillas gata 14, Drottningmarken, Vadstena kommun

Drottning Gunillas gata 14

Villa
Drottningmarken, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
5 495 000 kr
157,5 m²
5 rum
1 016 m² tomt

Välkommen till ett nybyggt påkostat enplanshus i vackra Vadstena! Huset är genomgående modernt inrett med väl utvalda materialval. Huset är 157,5 m2 fördelat på 5 rok varav 3 sovrum och 2 WC/Duschrum. Genomtänkt planlösning med generösa ytor för socialt umgänge. Hall vid entré med bra förvaring bakom skjutdörrar från Elfa. Specialritat kök från Ballingslöv med stor köksö, generösa arbetsytor och fantastisk vitrinförvaring. Här finns även ett separat skafferi med lägre rumstemperatur och bra inredning. Rymlig matplats med gott om plats för det lite större matbordet! Skjutdörr i glas från matplatsen ut mot den stora altanen som är byggd utmed husets hela vinkel så altanen har man både i söder- och västerläge. Öppen planlösning från kök mot vardagsrum. Master Bedroom med härlig utsikt mot Omberg och egen klädkammare samt dubbel altandörr ut mot takad del av altanen med infälld spotbelysning i det utvändiga taket. I anslutning till sovrummet finns WC/Duschrum. Allrum/TV-rum med dubbel altandörr ut mot altanen, ytterligare 2 sovrum och ytterligare en klädkammare. Groventré/Tvättstuga med gott om arbetsutrymmen. I alla fönstersmygar sitter infälld spotbelysning. Uppvärmning via frånluftsvärmepump. Carport och förråd om 20 m2 förberett för isolering. Fiber finns indraget i fastigheten. Vadstena - en fantastisk stad att bo i där man har närhet till allt. Här bor man endast några minuters promenad till närmaste Livsmedelsbutik där det även finns manuell chark. Ytterligare några minuter bort finns Vadstenas vackra centrum med alla unika butiker och fantastiska restauranger. Känner man sig badsugen så tar man på sig badrocken och tar en cykeltur på några minuter ned mot Hamnparken där man kan bada. Det finns badmöjligheter på flera ställen utmed strandpromenaden och vid pumphuset kan man hålla koll på badtemperaturen i princip året om. Här får man verkligen storhet i det lilla och för dig som har barn så är det ju ett extra plus att skolorna har väldigt gott renommé med landets högsta lärarbehörighet enligt en undersökning nyligen gjord.

 • Plus
Fotogengatan 6, 6 vån, Södra Stranden, Motala kommun

Fotogengatan 6, 6 vån

Lägenhet
Södra Stranden, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
3 295 000 kr
89 m²
3 rum
vån 6/8
6 275 kr/mån
37 022 kr/m²

Välkommen till denna fantastiskt fina påkostade bostadsrätt med sjöläge vid Vättern! inglasad balkong om 8 m2 med sjöutsikt. Interiört möts vi av hall vid entré med bra förvaring med skjutdörrar. Genomgående ligger mattlackat ekparkettgolv i alla rum. Hallen leder oss in i kök med köksö och öppen planlösning mot vardagsrum och utgång till den inglasade balkongen om 8 m2 med vacker sjöutsikt. Här kan man sitta och njuta stora delar av året tack vare inglasningen - som även går att öppna upp. 2 sovrum varav ett med egen klädkammare. WC/Dusch/Tvättavdelning och separat gäst-WC. Från hallen når man även ytterligare klädkammare. Parkering finns att hyra.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Dynudden 60, Dynudden, Motala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Dynudden 60

Villa
Dynudden, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
4 495 000 kr
120 m²
6 rum
1 175 m² tomt

Välkommen till ett jättefint enplanshus med sjöutsikt och några meter till bad i Vättern! Öppen planlösning, inglasat uterum och stor altan med eftermiddags- och kvällssol och vacker utsikt över Vättern. Vattenburen golvvärme i hela huset kompletteras av både en öppen spis med kassett strategiskt placerad i vardagsrummet, samt en luftvärmepump som kan hjälpa till med både värme och kyla. Huset är byggt 1998 och genomgående mycket påkostat med fina materialval. Interiört möts vi av hall vid entré med vackert golv med kolmårdsmarmor, smakfull platsbyggd hallförvaring med dekorativ belysning, vardagsrum med öppen planlösning mot matrum, stort kök med gott om förvaring och bra arbetsytor på de fina arbetsbänkarna av granit. Utgång från vardagsrummet mot det inglasade uterummet vidare ut mot den nya altanen. 4 sovrum, ett WC/Duschrum och ett WC/Badrum, tvättstuga och groventré. Uppvuxen trädgårdstomt som omges av en vacker mur av granit. Takfotsbelysning med skymningsrelä. Robotgräsklipparen hjälper till med gräsklippningen! Stor garageinfart med plats för flera bilar, garage med plats för en bil med fjärrstyrd port. Vidbyggt kallförråd som rymmer allt från cyklar till redskap och ved.

Bäckebo 110, Vadstena, Vadstena kommun

Bäckebo 110

Villa
Vadstena, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
4 295 000 kr
110 + 5 m²
6 rum
7 318 m² tomt

Välkomna till idyllen på landet, en välordnad fastighet med många möjligheter! BONINGSHUSET Entréplan har ett trivsamt vardagsrum med kamin, stor välkomsthall samt kök och sovrum med inbyggd klädkammare. Köket byggdes om 2020 med en modern vedspis med glashäll samt med platta att laga mat på, riktigt läckert och det skapar en fin stämning och värme i köket. Vid ombyggnationen byttes samtliga stammar i köket. Matplats för 8 personer samt finns det en köksingång från trädgården med plats för ytterkläder. På entréplan finns även ett inrett sovrum med klädkammare. Pardörr ut till den inglasade altanen, plattsatt uteplats och poolområdet. Wc-rum finns intill den större hallen samt en sväng trappa upp till det övre boendeplanet. Detta är ett rymligt hus för familjen med tre sovrum och allrum med utgång till balkong och magiska solnedgångar på övre plan. På det övre planet finns även ett kombinerat duschrum med tvättavdelning. Ny el med dubbla elcentraler. Den enda delen som inte är bytt är en elkabel som går i krypgrunden. LADUGÅRD ca 300 kvm Nytt plåttak på hela byggnaden. Bra belysning finns installerad på byggnaden samt vid infarten. Dubbla vikportar, prido i svart och innanför finns en 18 cm tjock gjuten platta, förberedd för lyft. Stalldel med gjuten platta och inrett för djurstall. Hönshus. Loge över stalldel i övrigt öppet. Två förrådsrum. Husbilsgarage. Ladugården kommer att friskrivas vid försäljningen. Ladugårdsplanen är urgrävd och uppfylld med grus. BETE Önskar ni bete kan man arrendera av grannarna. Det finns då tillgång till 2 ha + 1 ha, dvs totalt 3 ha. TRÄDGÅRDSMILJÖ Pool om 4x8 meter med hörntrappa och belysning. Runtom poolen finns plattsättning och en trevlig avskärmad poolmiljö för att njuta av vattenspegeln och den magiska sommardagarna. Poolrummet finns ovan mark och är inbyggt. Den appstyrda luftvärmepumpen är väl tilltagen för att kunna värma 70 kubik vatten. (Poolen rymmer ca 48 kubik vatten). I trädgården finns flera fruktträd, växthus och utrymme till egen odling i trädgårdslandet. Det finns en damm för dräneringsvatten och för bevattning. Dräneringen är påkopplad på en pumpbrunn som leder ut vatten till dammen. Här finns stora grönytor på fastigheten om 7 318 kvm. SOLPANELER 2018 installerades ca 40 st solpaneler som är fördelat på hustakets södra tak samt stående på marken i trädgården. Panelerna producerar ca 12 000 kwh per år och förbrukning för huset ligger idag på 18 000 kwh för hela gården, poolen och hushållsel. Här bor ni på ett skyddat läge nära Vadstena med cykelavstånd in till staden. Gillar ni golf så finns golfklubben ett stenkast från bostaden. Det är en fin fastighet som har genomgått renoveringar under de senare åren. Här kan man bo bra på landet! Välkomna att boka in er på visningen!

Strandvägen 11, 2 vån, Strandvägen, Motala kommun

Strandvägen 11, 2 vån

Lägenhet
Strandvägen, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2/3
4 811 kr/mån
35 141 kr/m²

Välkommen till en smakfullt totalrenoverad 3:a med ett fantastiskt fint läge! Från bostadens kök, balkong och vardagsrum har man en härlig utsikt mot Motala Ström. Balkongen - som har eftermiddags- och kvällssol - kommer att bli både större (ca 7 m2) och inglasad. Arbetet påbörjas i föreningen i slutet av augusti och beräknas vara klart före jul. Till lägenheten följer även en brygga som i första hand lägenhetsinnehavaren får nyttja och således även ansvara för samt underhålla. (Se mer info under övrigt) Föreningen ser gärna att alla medlemmar ska kunna nyttja de bryggor som finns även om det självklart i första hand är lägenhetsinnehavaren för respektive brygga som har tillgång till dem. Föreningen har även en gemensam badstege ned i vattnet och på den gemensamma uteplatsen vid vattnet finns fina trädgårdsmöbler och gott om plats för trevliga tillställningar. Interiört är lägenheten totalrenoverad med smakfulla påkostade materialval - här får man takrosetter, listverk med stuckatur - det känns lite som att komma in i en hotellsvit! Bra planlösning med rymlig hall vid entré med platsbyggd förvaring, smakfullt renoverat kök med matplats och utgång till balkong, vardagsrum, två sovrum med gott om garderober, rymligt WC/Duschrum stamrenoverat -09/10 med egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare. I samband med stamrenoveringen renoverades även el i huset, man monterade nya isolerfönster och nya lägenhetsdörrar. I föreningen finns även tillgång till ett uthyrningsrum för gäster beläget i källaren på Strandvägen 11. Gemensam tvättstuga i källaren på Strandvägen 13 där det även finns en enklare samlingslokal. För en kommande köpare finns parkering att hyra och det finns även tillgång till gästparkeringar för dina besökare. I avgiften ingår värme, VA, TV, bredband och fast kostnad för el. Välkommen!

 • Balkong
 • Uteplats
Orlunda 2:3, Orlunda, Vadstena kommun

Orlunda 2:3

Tomt
Orlunda, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 295 000 kr
3 381 m² tomt

En fantastisk möjlighet för dig som söker en tomt att bygga nytt på lantligt beläget några kilometer från Vadstena. Här är trädgården, poolen och poolhuset redan klart! Orlunda 2:3 ligger vacker beläget i Orlunda kyrkby på den Östgötska slätten och trädgården är verkligen något utöver det vanliga. Fantastisk vacker med gångar, portaler och lusthus. Här har ägaren verkligen visat sitt stora intresse för trädgård i form av all fin växtlighet. Poolhuset och poolen är byggt 2010, pool om 5x10 meter med 1,50 m djup, och byggnaden består av två separata delar bestående av dusch, bastu, WC och förråd/pumphus som sammanbinds av det inglasade uterummet/relaxrummet med utsikt mot poolen. Då flera fastigheter har haft samma ägare tidigare har vissa anläggningar hittills nyttjats gemensamt. En kommande köpare får dock ta med i beräkningen att borra egen vattenkälla och anlägga eget avlopp. Allt finns fungerande idag men nyttjas tillsammans med andra fastigheter då de i dagsläget har samma ägare.

Storgatan 33B, 2 vån, Centralt, Motala kommun

Storgatan 33B, 2 vån

Lägenhet
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
795 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 475 kr/mån
15 143 kr/m²

Välkommen till en fin 2:a på andra våningen med 2,70 i takhöjd vilket ger härligt ljus och mycket rymd. Lägenheten är genomgående i gott skick med smakfulla färgval och enhetligt golv i hall, vardagsrum och sovrum. Stor inglasad balkong i sydvästläge som blir som ett extra litet rum under större delen av året. Lägenheten är optimalt planerad med hall vid entré med hatthylla och separat klädkammare. Kök med matplats, rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Rymligt sovrum med plats både för dubbelsängen och övrigt möblemang såsom en arbetshörna eller kanske ytterligare förvaring. Till lägenheten följer ett vindsförråd och ett källarförråd. I huset finns den gemensamma tvättstugan och i grannhuset finns bastu, gym och relax. Lummig innergård med uteplats och grillmöjligheter. Här bor man med närhet till matbutik, lekpark, och cykelbanan tar er både in till centrum och vackra Varamon - norra Europas största insjöbad med kilometerlång sandstrand - på några minuter. Busshållplats finns utanför huset!

 • Balkong
Fotogengatan 4, 5 vån, Södra Stranden, Motala kommun

Fotogengatan 4, 5 vån

Lägenhet
Södra Stranden, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 450 000 kr
72 m²
2 rum
vån 5/8
5 383 kr/mån
34 028 kr/m²

En mycket fin och påkostad bostad. Moderna färgsättningar och stort ljusinsläpp från 3 håll - norr, öst och söder! Öppen planlösning med stora fönsterpartier och utsikt mot Vättern från kök, vardagsrum och den inglasade balkongen! Påkostade materialval i kök med ett uppgraderat kök från HTH med Lucka Stockholm i snygg modern beige ton. Snygg sandstensfärgad laminatskiva med underlimmad ho och dimbara spotlights under köksskåpen. Det smakfulla köket har öppen planlösningen mot vardagsrummet och en oslagbara miljö utanför fönstren - en utsikt som det är svårt att slita sig ifrån. På balkongen kan ni njuta av morgonsol och se på båtarna när de passerar men även den otroligt vackra stadsbild som infinner sig på andra sidan viken. Sovrummet är rymligt och har en skjutdörrsgarderob med gott om plats för kläder. Duschrummet är kombinerat med tvättavdelning, är helkaklat och har en trevligt komfortvärme i klinkergolvet. I lägenheten finns gott om förvaring med skjutdörrsgarderob i hallen och en rymlig klädkammare. Utöver bostaden hör även ett förråd i källarplan. Som ny ägare till denna bostad är ni den första att bo i lägenheten. Parkeringsplats finns att hyra. I föreningen finns trevliga gemensamma grönytor och möjlighet till att sitta vid vattnet och lyssnat på ljudet från vågorna. Gemensamt för alla husen är att de är miljösmart byggda med tyst och energisnål inomhusmiljö, vilket ger låga energikostnader och en långsiktigt god ekonomi för huset, föreningen och för dig. Brf Södra Stranden 2 öppnar upp för det bästa av två världar: en helt ny lägenhet, i ett unikt strandnära läge med promenadavstånd in till stan. När hus tre är klart kommer det att bli en fin grusad promenadväg in till staden längsmed vattnet. Vill du ha en bra promenadslinga rekommenderas rundan över Motala bron, förbi hamnen och allt detta längs med vattnet. Tillträde är möjligt så snart föreningen har godkänt dig som ny medlem. Varmt välkommen med ditt intresse!

 • Balkong
 • Hiss
Fotogengatan 2, 5 vån, Södra Stranden, Motala kommun

Fotogengatan 2, 5 vån

Lägenhet
Södra Stranden, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 750 000 kr
71 m²
2 rum
vån 5/8
5 355 kr/mån
38 732 kr/m²

En fantastiskt fin lägenhet på 5:e våningen med en härlig utsikt från bostadens alla fönster ut över Motalas inlopp på Södra Stranden. Här är allt i nyskick då du som blivande köpare blir den första att flytta in här! Inglasad rymlig balkong med första parkett mot Vättern! Härligt öppen planlösning med stora fönster och lite extra takhöjd (2,60) ger lägenheten härlig ljus och rymd. Interiört möts vi av hall vid entré med bra förvaring. Inre del av hall mot vardagsrum och kök med öppen planlösning och en härlig utsikt mot Vättern. Rymligt kök med vita köksluckor och rostfria vitvaror. Utgång från köket mot den inglasade balkongen där man kan sitta och njuta av den fantastiska utsikten. Rymligt sovrum med ekparkettgolv och skjutgarderob. WC/Duschrum/Tvättavdelning med helkaklade väggar och klinkergolv, tvättmaskin och torktumlare. Separat klädkammare som också är bostadens teknikrum. Välkommen till en lägenhet att uppleva! Parkering finns för en kommande köpare. Tillträde omgående enligt överenskommelse! Välkommen att kontakta mäklaren för visning!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 16