Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Charlotta Dufmats

Charlotta Dufmats

Om mig

Jag älskar mitt arbete och förmånen att få träffa så många trevliga människor. Jag jobbar målinriktat och försöker alltid att vara tillgänglig för mina kunder. Jag har varit verksam som Fastighetsmäklare sedan 2005 och började min karriär på Fastighetsbyrån i Mjölby och Boxholm, och bytte sedan till Motala och Vadstena 2008. Sedan 2020 arbetar jag på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Motala och Vadstena. Idag bor jag i Motala - Östergötlands Sjöstad - och innan dess 24 år i Vadstena ✨✨✨

Mäklarens försäljning på Hemnet
Borgmästaregatan 37A, 1 vån, Centralt, Vadstena kommun
 • Kommande

Borgmästaregatan 37A, 1 vån

Lägenhet
Centralt, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 495 000 kr
83,5 m²
4 rum
vån 1/3
4 209 kr/mån
17 904 kr/m²

Ett tillfälle för dig som önskar en rymlig bostadsrätt på första våningen med egen uteplats! Här finns nu en gavel-4:a med låg månadsavgift, balkong i sydvästläge med trappa ned till stor uteplats byggd 2019. All el i lägenheten renoverad 2022 med ny elcentral och jordfelsbrytare. Här får man även två WC varav ett WC/Duschrum med egen tvättmaskin och en gäst-WC. Planlösningen är mycket bra i lägenheten med möblerbar hall vid entré, kök med matplats, vardagsrum med utgång till balkong och uteplats. Perfekt läge med eftermiddags- och kvällssol och med utsikt mot grönområde utan insyn. Tre sovrum varav två av dem med garderobsförvaring. WC/Duschrum stamrenoverat -98 av föreningen med fönster och egen tvättmaskin som ett extra plus. Gäst-WC. Praktisk klädkammare som rymmer både kläder och saker. Föreningen har en mycket god ekonomi vilket medför låga avgifter så här bor man verkligen billigt. Man har även en egen anställd fastighetsskötare som sköter om ägorna exemplariskt! I husets källare finns en av föreningens gemensamma tvättstugor. I föreningen finns även tillgång till en gästlägenhet samt en gemensamhetslokal där man kan samla släkt och vänner för födelsedagsfesten. Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd och en matkällare - båda belägna i husets källare. I månadsavgiften ingår bredband 500/50 mb och 18 TV-kanaler. Här bor man nära Vadstena Centrum och Vätterns strand - en promenad på ca 10 minuter tar dig ned till hamnparken och badmöjligheter utmed hela strandpromenaden. Närmaste livsmedelsbutik ligger endast ca 500 m bort. Busshållplats finns alldeles i närheten och parkering finns med separat kö.

 • Balkong
 • Uteplats
Gräsgatan 27, Centralt, Vadstena kommun
 • Kommande

Gräsgatan 27

Lägenhet
Centralt, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 895 000 kr
131 m²
4 rum
6 865 kr/mån
22 099 kr/m²

Välkommen till ett genomgående fräscht centralt boende i vackra Vadstena! Bostaden är en av de större i föreningen med sina 131 m2 fördelat på 4 rok, 2 WC/Dusch och tvättstuga. Interiört består bostadsrätten av rymlig hall vid entré, kök med matplats, rymligt vardagsrum, WC/Duschrum, tvättstuga. Övervåning med 3 rymliga sovrum, WC/Dusch och klädkammare. På entrésidan har man en egen uteplats där kvällssolen kommer fram - markis finns att montera sommartid som skyddande tak. BRF Biskopen 1 är en liten familjär förening bestående av 5 bostadsrätter som byggdes 1987 med en fantastiskt fin gemensam trädgård med gemensam uteplats, planteringar och fina plattsättningar. Till varje bostadsrätt följer ett garage, ett rymligt förråd och tillgång till ytterligare förvaring i ett gemensamt vindsutrymme på det stora gårdshuset. Här finns även en snickarbod och ett redskapsförråd. Fiber finns indraget i samtliga bostäder. Här bor man granne med Vadstenas affärsgata - och går man gatan ned kommer man till hamnparken, det fina slottet och badmöjligheter utmed hela strandpromenaden. Interiörbilder kommer efter den 6 maj! Välkommen!

 • Uteplats
Borgmästaregatan 37C, 1 vån, Centralt, Vadstena kommun
 • Kommande

Borgmästaregatan 37C, 1 vån

Lägenhet
Centralt, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 250 000 kr
83,5 m²
4 rum
vån 1/3
4 209 kr/mån
14 970 kr/m²

Ett tillfälle för dig som önskar en lite större bostadsrätt på första våningen med möjlighet till egen uteplats! Här finns nu en gavel-4:a med låg månadsavgift, inglasad balkong i sydvästläge med möjlighet till att göra en egen uteplats. Här får man både WC/Duschrum och en gäst-WC. Gemensam jättefin tvättstuga i huset. Möblerbar hall vid entré, kök med matplats, vardagsrum med utgång till inglasad balkong i sydvästläge. Här har man möjlighet att i samråd med föreningen bygga en egen uteplats och det är ett perfekt läge med eftermiddags- och kvällssol och med utsikt mot grönområde utan insyn. Tre sovrum varav två av dem med garderobsförvaring. WC/Duschrum stamrenoverat -98 av föreningen med fönster som ett extra plus. Gäst-WC. Praktisk klädkammare som rymmer både kläder och saker. Föreningen har en mycket god ekonomi vilket medför låga avgifter så här bor man verkligen billigt. Här finns även tillgång till en gästlägenhet samt en gemensamhetslokal i ett av grannhusen där man kan samla släkt och vänner för födelsedagsfesten. Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd och en matkällare - båda belägna i husets källare. I månadsavgiften ingår värme, VA, TV (18 kanaler) och bredband 500/50. Här bor man nära Vadstena Centrum och Vätterns strand - en promenad på ca 10 minuter tar dig ned till hamnparken och badmöjligheter utmed hela strandpromenaden. Närmaste livsmedelsbutik ligger endast ca 500 m bort. Busshållplats finns alldeles i närheten och parkering finns med separat kö.

 • Balkong
 • Uteplats
Orkangatan 12, Marieberg, Motala kommun
 • Kommande

Orkangatan 12

Radhus
Marieberg, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
Pris saknas
139 + 90 m²
6 rum
356 m² tomt

Vilken pärla! Här bakom husfasaden återfinns ett smakfullt hem där ägaren valt sina detaljer med omsorg och mycket god smak med fingertoppskänsla. Vad sägs om ett helt rum inrett som walk-in-closet? Det är något de flesta bara drömmer om. Ett rymligt hus i fina Marieberg om 6 rok varav 3 sovrum - med möjlighet till fler - med närhet till bad i Vättern och många olika badplatser - Varamon, Råssnäsbadet eller Pariserviken - bara att välja! Huset är påkostat med bl.a. renoverat kök, inglasat uterum -20, altan -20, nyanlagd trädgård -20, renoverat WC/Duschrum på entrévåningen -20, WC/Duschrum på ÖV -17/18, nyare tak, nya fönster, tilläggsisolerad fasad, 2 luftvärmepumpar varav den ena från 2021, braskamin. Här får man verkligen en låg driftskostnad för dig som boende. Fiber finns i gatan för anslutning. Vidbyggt renoverat garage med nytt tak -20. Interiört möts vi av en ljus hall vid entré, kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet. Utgång från köket not det inglasade uterummet om ca 30 m2 med öppning ut mot altan och trädgård. Sovrum, walk-in-closet, WC/Duschrum. Övervåning med hall/allrum, 2 sovrum, WC/Duschrum. Källare med jättestort rum i vinkel. Tvättstuga med utgång till garage. Möjlighet till ytterligare WC/Dusch, samt bastu. Vidbyggt garage och förråd. Välkommen på visning!

Stjärnorpsgatan 13, Holm, Motala kommun
 • Kommande

Stjärnorpsgatan 13

Villa
Holm, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 995 000 kr
144 + 138 m²
6 rum
879 m² tomt

Välkommen till ett hus med mycket potential! rymligt med många rum, högt till tak och fina trägolv. Vidbyggt dubbelgarage med nytt tak -23. Hall vid entré, inre möblerbar hall. Kök med matplats och utgång till takad altan och trädgården. Vardagsrum och matrum i fil med trägolv. WC/Duschrum renoverat -07. Övervåning med möblerbar hall, 3 sovrum och ett allrum/TV-rum. WC/Badrum renoverat -07. Källare med mycket utrymmen. Rymlig tvättstuga, förrådsutrymmen, pannrum och utgång till dubbelgarage. Vattenburen uppvärmning via 3-kombipanna som idag används med pelletsbrännare. Fiber finns indraget. Här bor man centralt med några minuters promenad till centrum och centralstationen. Några minuter bort åt andra hållet ligger Fålehagens fina naturområde, som idag är idag ett av Motalabornas populäraste rekreationsområden med elljusspår, terränglöpningsspår och terrängcykelspår.

Hertig Johans gata 59, Hertigen, Vadstena kommun
 • Kommande

Hertig Johans gata 59

Radhus
Hertigen, Vadstena kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 295 000 kr
165 m²
7 rum
418 m² tomt

Välkommen till ett rymligt familjehus i två plan med gavelläge på Hertig Johans Gata - granne med lekplats i vackra Vadstena. Ekonomisk uppvärmning via bergvärme med ny värmepump -23. Här bor man med närhet till både Katarinaskolan och Petrus Magni - Vadstenas mellanstadium och högstadium. Ett perfekt hus för den lite större familjen, med lagom stor lättskött trädgård med bl.a. trädgårdsdamm, utegrill och flera uteplatser samt flaggstång för firande av alla bemärkelsedagar! Garage med fjärrstyrd garageport och nytt tak -21. Rymligt förråd med bra förvaring. Redskapsförråd. Interiört möts vi av hall vid entré, kök med matplats renoverat -17, utgång till inglasat uterum och trädgården. Vardagsrum och två sovrum varav ett med utgång till det inglasade uterummet. WC/Duschrum samt groventré/tvättstuga. Övervåning med stort allrum och 3 sovrum. Rymligt WC/Bad/Duschrum renoverat -13. Klädkammare. Fiber finns indraget.

Akasialiden 20G, Centralt, Motala kommun
 • Kommande

Akasialiden 20G

Villa
Centralt, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
2 895 000 kr
133 + 35 m²
4 rum
205 m² tomt

Jättefint centralt beläget gavelradhus i 3 plan fördelat på 4 rok med 3 sovrum. Vardagsrum med braskamin, öppet upp i nock och öppen planlösning mot köket. Här har mycket renoverats de senaste åren - både invändigt och utvändigt. Uppvärmning via 2 luftvärmepumpar -23, braskamin från JÖTUL -15, nyare elradiatorer som stödvärme om man skulle önska. Flera uteplatser - balkong med morgon- och förmiddagssol och stor altan i souterrängplan med markis och pergola. Gavelgarage i länga med ny fjärrport. Interiört möts vi av hall vid entré, gäst-WC och klädkammare. Kök renoverat -08 med anslutande matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet med öppet upp i nock och den värmande braskaminen. Utgång från vardagsrummet till balkongen. ÖV med hall, 2 sovrum renoverade -19 och WC/Badrum. Sidovind/kallförråd som rymmer mycket förvaring. Souterrängvåning med hall/allrum, sovrum, walk-in-closet med perfekt inredning, tvättstuga renoverad -17, WC renoverad -17, dusch renoverad -17 och möjlighet till bastu där utrymmet idag används som extra förråd. Utgång från souterrängvåningen till stor altan/uteplats och närmaste vägen mot garagen. Här har man verkligen nära till allt - centrum, livsmedelsaffärer, resecentrum, sporthall, simhall och skolor. I närheten finns även det fina friluftsområdet Bondebacka där det finns elljusspår, utegym och även frisbeegolfbana. Motala - Östergötlands sjöstad - med närhet till vatten överallt - Göta Kanal, Motala Ström och Vättern med otaliga gång- och cykelvägar utmed vatten - det är bara att välja var man önskar gå eller cykla! Välkommen på visning!

Villa Hamra - Hamra Skola 1, Motala, Motala kommun
 • Kommande

Villa Hamra - Hamra Skola 1

Villa
Motala, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
Pris saknas
540 m²
14 rum
5 802 m² tomt

Här finns nu en unik möjlighet att förvärva Villa Hamra anno 1924 - en vacker skolbyggnad som renoverats varsamt till dagens moderna standard. Med en total boarea om 540 m2, 14 rum, möjlighet till drygt 20 sängplatser och en takhöjd om 3,50 i många av huvudbyggnadens utrymmen finns här möjlighet att förverkliga sina drömmar - oavsett det är ett boende för den stora familjen eller om man önskar driva det vidare som nuvarande ägare gör med ett B&B. Här har man haft åtskilliga gäster året om och med den perfekt vidbyggda flygeldelen kan man själv bo i huvudbyggnaden samtidigt som man hyr ut de andra delarna. Utöver flygeln finns här också det fristående Dalahuset med 7 bäddar, lusthus/paviljong, en grillkåta/lappkåta med äkta renfällar, vedeldad bastu för 6 personer, 2 jacuzzis under tak med olika massagefunktioner, vedeldad badtunna. Här finns även flera uteplatser - ett inglasat uterum om ca 25 m2 och plattsatta uteplatser. Fina förrådsutrymmen i ett plåtgarage om 18 m2, ett redskapsförråd om 18 m2 och en arbetsbod. Dubbelcarport och separat parkering för gästande bilar. Fastigheten är 5 802 m2 stor och här finns många möjligheter för alla typer av aktiviteter. Fastigheten har en historia som en av bygdens småskolor med verksamhet från byggtiden fram till 90-talet. Ägarna har förvaltat byggnaden på ett fantastiskt sätt genom att renovera varsamt och bibehålla känslan och interiören när man har moderniserat. Mycket av lösöret kan ev få övertagas av en kommande köpare. Villa Hamra ligger mycket bra till geografiskt med endast någon kilometer bilvägen till närmaste bad i Jerusalemsbadet, här finns även närheten till övriga Vättern och flera fantastiska bad med sandstränder bl.a. Varamon - Norra Europas största insjöbad med kilometerlång sandstrand. Baltzar von Platens livsverk Göta Kanal med dess slussar både i centrum, och i Borenshult. Verkstadsområdet med Lokverkstadens Eventarena dit många av Sveriges mest kända artister kommer och gör konserter, Motala Ström m många fler fantastiska sevärdheter. Ca 10 km söderut ligger Vadstena med all dess kultur och historia. Välkommen till ett ställe att uppleva!

Kvarngatan 11A, 2 vån, Verkstadstorget, Motala kommun
 • Kommande

Kvarngatan 11A, 2 vån

Lägenhet
Verkstadstorget, Motala kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Motala
1 695 000 kr
82 m²
3 rum
vån 2/2
3 467 kr/mån
20 671 kr/m²

Välkommen till en jättefin 3.a i genomgående mycket gott skick. Bra planlösning med hall vid entré med ny luftvärmepump -21 och bra förvaring. Nyrenoverat ljust kök med matplats -19, vardagsrum med utgång till stor balkong med morgon- och förmiddagssol och med möjlighet till inglasning. Två sovrum varav det ena har ingång till egen walk-in-closet. WC/Duschrum/Tvättavdelning med ny förvaring och ny tvättmaskin och torktumlare -21. HSB BRF Kvarnstenen är en välskött aktiv förening med ett lugnt och trevligt läge och en bra gemenskap bland de boende. Här finns många fina gemensamma utrymmen för de boende - Gemensam tvättstuga, gemensamhetslokal, bastu och relax. Trivsamt område där man bor granne med konditori och flera livsmedelsbutiker. Här har man även nära till Göta Kanal och Verkstadsområdet med alla fina byggnader och mysiga Mallboden med servering och underhållning. I Verkstadsområdet finns nu även gästhamn och det är ett sprudlande liv på sommaren i Lokverkstaden.

 • Balkong

Visar alla 9