Vagnmansgatan 9

Eneborg, Helsingborg Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 4, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
HSB BRF Vinkeln i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
4 310 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
20 660 kr/m²
Antal besök
1 453
Dagar på Hemnet
29

På tredje våningen erbjuds nu en mycket trevlig 2:a med genomgående planlösning, balkong och helkaklat badrum. Nya ytskikt med moderna materialval gör lägenheten direkt inflyttningsbar och möjlighet till snabbt tillträde finns!

Genom hallen nås samtliga rum i bostaden. Här finns genomgående enstavsgolv i hela lägenheten och samtliga väggar är vitmålade. Köket bjuder på en modern touch med plats för matplats, badrummet är helkaklat i sobra toner och sovrummet vetter mot den lugna innergården. I vardagsrummet finns en trevlig alkov placerad vid balkong vilken inbjuder till trevlig planlösning med både matplats och soffgrupp. Stora fönsterpartier ger gott om ljus och slutligen finner vi utgången till balkongen som med soligt och skyddat västerläge får gott betyg i både placering och storlek.

Sammanfattningsvis är detta ett mycket trevligt boende som nyligen fräschats upp. Den genomgående planlösningen ger gott om ljus och rummen disponerar sig bra till ytan med praktisk förvaring i både hall och sovrum. Till lägenheten hör dessutom både källar- samt vindsförråd. Möjlighet till snabbt tillträde finns!

Skynda på visning!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.