Östra Eriksbergsgatan 73

Eriksberg, Göteborgs kommun Se på karta

3 100 000 kr

3 395 000 kr -9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56,9 m²
Balkong
Ja
Våning
9 av 11, hiss finns
Byggår
2008
Förening
HSB BRF Masten i Göteborg
Om föreningen
Avgift
3 221 kr/mån
Driftkostnad
8 472 kr/år
Pris/m²
54 482 kr/m²

TILLFÄLLE till ett köp av en bostad med utsikt och tillgång till takterrass till ett bra pris i en förening med låga lån. Se mer nedan under fakta.

Bostaden har öppna sociala ytor och ligger i insynsskyddat läge. Extra hög takhöjd om ca 3 meter ger en känsla av extra rymd. Från vardagsrummet når du en härlig balkong för avkoppling. Balkongen ligger i högt ljust läge med vy över takåsarna och in mot city.

Fönstren i vardagsrum och sovrum är dubbla. Båda är öppningsbara likt en fransk balkong. Generöst modernt badrum med en stor belyst spegelvägg samt en tvättdel med tvättmaskin. Spotlight och värmeslingor i golvet skapar extra lyx åt badrummet. Förutom tvättmöjlighet i badrummet har föreningen en gemensam tvättstuga.

Längst upp i huset finns en gemensam takterrass med utsikt över älvsinloppet och in mot city. Här finns loungemöbler och grillplats. Perfekt som solterrass och att bjuda vännerna på barbeque en skön sommarkväll. Vintertid kan du häruppe koppla av i föreningens bastu. Får du gäster på besök, har föreningen även en gästlägenhet man kan hyra.

Ett harmoniskt boende alldeles vid Älvstrandens mysiga kajstråk. Njut av en fika på kajen eller bara slå dig ner på kajdäcken och njut av vattnet och se båtarna glida förbi. Här bor du i ett expansivt område med närhet till mataffärer, restauranger, lekplatser, träningsanläggningar. Älvstranden har blivit en oas för dig som vill ha ett skönt harmoniskt boende men ända nära in till city. Med buss tar du dig in till city på bara 15 min. Eller varför inte ta färjan som går från kajkanten och tar dig till city på 17 min.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Hisingen

Kontakta mäklaren

Fredrik Johansson

Bjurfors Hisingen
Mäklare Fredrik Johansson, Bjurfors Hisingen
031-761 79 65

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.