Östra Finnbodavägen 43

Finnboda, Nacka Se på karta

3 950 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2020
Förening
HSB BRF Finnboda Trädgårdar i Nacka
Om föreningen
Avgift
2 817 kr/mån
Driftkostnad
8 280 kr/år
Pris/m²
79 798 kr/m²

Finnboda Trädgårdar ligger beläget högt i trivsam miljö, här bor du så nära stan att du kan promenera eller ta cykeln in till Södermalm samtidigt som du får njuta av fantastisk utsikt och natur. Härlig strandpromenad tar dig från Finnboda ända in till Slussen.

-Bli först med att flytta in
-Tillgång till pool
-Tillgång till terrass och uteplatser
-Närhet till båt in mot stan
-Trevliga gemensamma utrymmen
-Goda kommunikationer

Här bor du i HSB:s nya och påkostade 55+ boende med snygga materialval, helkaklat badrum, stor balkong om 12 kvm med sjöglimt över inloppet. Denna 2:a är belägen på våning 3 med balkong i sydväst, från detta våningsplan kommer man så högt att man får fri utsikt och sol. I och med att det är ett av gavelhusen får man både en trevlig eftermiddagssol och sjöutsikt från balkongen. Trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med snygga materialval samt vacker utsikt över området. Sovrummet är rymligt med praktisk klädkammare intill. Badrummet är stort med både tvättmaskin och torktumlare, praktisk arbetsbänk och överskåp för bra förvaring. Lägenheten har en takhöjd om genomgående 2,5 meter och ett källarförråd.

Som föreningens namn avslöjar har man valt att fokusera på härlig omgivning och utemiljö. Därför kommer det att finnas gott om sittplatser och utsiktsplatser i olika lägen och nivåer med härliga vyer över vatten och stad. När det blir lite kallare eller när den första vårsolen tittar fram, kan du ta med dig fikat till skyddade växthuset. Flera terrasser och uteplatser får bänkar med bord att duka upp mat på, men också härliga schäslonger där du kan slappna av med en god bok i handen. Vackra gamla ekar bevaras och kompletteras med blommande buskar och smakfullt komponerade perenner.

Korshusen får gemensamma takterrasser med utekök som man som boende i smalhusen också får njuta av. I det befintliga klubbhuset finns pool och relaxavdelning och utomhus möts de boende på boulebanan för ett trevligt parti boule. Det blir gott om plats för bilen i garage och på markparkeringar och SL:s bussar planeras stanna intill fastigheten, vilket gör att du behändigt kan vänta inomhus i korshusen när du ska åka. Det finns även båtförbindelse till Nybrokajen och Lidingö.

Området har ett högt historiskt värde och här blandas moderna hus, strandpromenad längs kajen, service och närhet till skärgården med charmiga industribyggnader. Möjlighet till båtplats i närområdet finns genom Finnboda båtklubb, Svindersviks båtklubb och Segelsällskapet Gäddviken. I det angränsande området Saltsjöqvarn finns det tillgång till flera restauranger såsom populära Boule och Berså. Elite Hotell Marina Tower i närområdet har dessutom Sturebadet SPA-avdelning och gym.

Läs mer om projektet på https://www.hsb.se/stockholm/sok-boende/projekt/?projektlan=stockholm&projektkommun=nacka&projektnamn=finnboda-tradgardar---55--boende.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Nacka