Dotorpsgatan 64 C

Fredriksberg, Falköpings kommun Se på karta

275 000 kr

325 000 kr -15 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56,5 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1952-1955
Förening
Riksbyggen BRF Falköpingshus nr 4
Om föreningen
Avgift
4 374 kr/mån
Driftkostnad
3 240 kr/år
Pris/m²
4 867 kr/m²

Med ett toppläge nära såväl resecentrum som centrum ligger denna mycket trivsamma och välplanerade tvåa belägen på andra våning på Dotorpsgatan 64C. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt och en ljus och luftig känsla. Köket har uppdaterats under senare år med nya luckor från Ballingslöv, stänkskydd i grått och nya vitvaror inkl. diskmaskin. I vardagsrummet ligger en vacker fiskbensparkett i original, härifrån nås även överbyggd balkong i soligt söderläge. Lägenheten inrymmer även hall med garderobsförvaring, sovrum med plats för dubbelsäng och toalett/dusch med kaklade väggar. Från hallen nås dessutom en rymlig klädkammare med hyllförvaring, detta utrymme kan även utgöra ett mindre hemmakontor för den som önskar. Till lägenhet hör rymligt vindsförråd samt källarförråd, i källaren finns också tillgång till gemensam tvättstuga.

Aktiv förening som under 2021 utfört ett omfattande ventilationsarbete vilket har genererat ett bättre inomhusklimat. I månadsavgiften ingår värme, vatten, bostadsrättstillägget, bredband (fiber) och tv via Telia. En promenad på 10 minuter tar dig till antingen Ranten-området med resecentrum, restauranger och mataffär alternativt centrums utbud av butiker och caféer.

Välkommen på visning av ditt nya hem, möjlighet finns att överta lägenheten så snart ett medlemskap i föreningen är godkänt.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Ronja Melker

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Ronja Melker, Mäklarhuset Falköping
0709721429
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas