Kommande

Doktor Widerströms Gata 18

Fruängen, Stockholms kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
BRF Doktorn
Om föreningen
Avgift
3 638 kr/mån
Driftkostnad
4 000 kr/år
Pris/m²
40 982 kr/m²
Kommande

Nu ges möjligheten att förvärva denna härliga 2:a på den attraktiva adressen Doktor Widerströms Gata! Bostaden erbjuder 56 väl genomtänkta kvm som är fördelade på en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter. Fräscht och helkaklat badrum som även är stambytt, luftigt och fräscht kök med goda arbetsytor där du även får plats med ett köksbord för 4 personer. Lättmöblerat vardagsrum med generös takhöjd som tillsammans med de väl tilltagna fönsterpartierna tillåter ljuset flöda fritt in i bostaden. Från vardagsrummet har ni även direkt tillgång till den härliga balkongen med mängder av soltimmar som även erbjuder en grönskande utsikt över föreningens innegård.

På trivsamma Doktor Widerströms Gata bor ni lugnt och skönt, med Citypulsen på ett bekvämt avstånd. I närområdet återfinns bland annat lekpark, butiker, restauranger, caféer och livsmedelsbutiker. För dig som är fysiskt aktiv finns det många valmöjligheter: motionsspår, fotbollsplaner, utegym och diverse gymanläggningar. Inom promenadavstånd finns natursköna Långbro Park med mysiga promenadstråk samt populära Långbro Värdshus.

Mycket stabil Brf (skuldfri) med låga avgifter som även innehar mycket dolt kapital i form av hyresrätter, hela 10(!) stycken. Bra kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Älvsjö, Skärholmen, Aspudden och Liljeholmen eller varför inte ta tunnelbana som via röda linjen tar dig in till Stockholm City på drygt 15 min!

Extremt stabil förening som även är skuldfri!

Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Hägersten

Kontakta mäklaren

Yousif Gorges

HusmanHagberg Hägersten
Mäklare Yousif Gorges, HusmanHagberg Hägersten
073-266 66 33

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.