Mäklare Yousif Gorges

Yousif Gorges

Om mig

Jag är både uppvuxen och boende i söderort, vilket ger mig en mycket god lokalkännedom och brett nätverk av kunder. Med flera års erfarenhet inom branschen i både upp/ned-gående marknad i kombination med min lokalkännedom och mitt breda kontaktnät strävar jag ständig efter att knyta samman rätt köpare med rätt säljare. Mitt arbetssätt kännetecknas bland annat av hög arbetsmoral, tillgänglighet, stark kompetens till att hantera förhandlingslägen och viljan att alltid överträffa dina förväntningar

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ålgrytebacken 13, Bredäng - Mälarhöjden, Stockholms kommun

Ålgrytebacken 13

Lägenhet
Bredäng - Mälarhöjden, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
3 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
3 981 kr/mån
40 962 kr/m²

Sällan till salu! Här finner ni en välplanerad lägenhet om tre rum och kök och har Ålgrytebackens bästa läge. Lägenheten har en fantastiskt utsikt från två håll, dels utsikt mot grönskande gård och Mälaren med vy över Stockholms innerstad. Här kommer ni njuta av en fantastisk solnedgång och sjöglimt mot Mälarens glittrande vatten. Lägenheten är belägen på en lugn återvändsgata på höjden. Perfekt för barnfamiljen med bekväm avstånd till både natur och Bredängs C breda serviceutbud. Välskött förening med ett par renoveringar bakom sig som bl. a. Stambyte, fönsterbyte, fasad och takbyte. Låg belåning/kvm. - Utsikt mot sjön Mälaren - Utsikt i två väderstreck - Stambytt badrum och gäst-wc - Nytt renoverat kök - Ogenerat läge - Tvättstuga - Goda parkeringsmöjligheter - Fin och välskött gemensam gård - Promenadavstånd till skolor och förskolor - Nära till buss och tunnelbana - Stor Brf med 120 lägenheter - Dold kapital i form utav 11 hyresrätter! (enligt ÅR 2022) - Brf äger marken Denna lägenhet är placerad intill Mälarhöjdens mysiga villakvarter. I närheten finner du det välkända Café Lyran samt det vackra naturområdet Sätras naturreservat, som lockar med trevliga promenadstråk och det populära Mälarhöjdsbadet för uppfriskande dopp under sommaren. Från Ålgrytebacken är det nästan lika enkelt att ta sig till både Bredäng Centrum och Mälarhöjden Centrum, där ett mångfald av butiker, restauranger och caféer väntar. Om du är redo för en lite längre promenad når du Skärholmen Centrum inom cirka 15 minuter – en omfattande shoppingdestination med över 200 butiker och ett brett serviceutbud. För nöje finns det välbekanta Heron City med biografer, caféer, arkadspel och bowling, samt den kända handelsplatsen Kungens Kurva med IKEA, City Gross, Jysk med mera, allt inom en drygt 5-minuters bilresa. Via tunnelbanans röda linje tar du dig smidigt in till Stockholm City på ungefär 20 min. Välkomna hem!

 • Plus
 • Balkong
Hanna Paulis gata 14, Fruängen, Stockholms kommun

Hanna Paulis gata 14

Lägenhet
Fruängen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
3 995 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/3
5 194 kr/mån
45 920 kr/m²

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en optimalt planerad gavel-4a om 87 kvm! Vad som gör denna bostad unik är dess läge, med fönster som vetter mot tre väderstreck och ger en naturlig ljusinflöde. Belägen högst upp i huset med begränsad insyn, erbjuder den också en vidsträckt utsikt över trädtopparna – en kombination som är svårslagen. Perfekt för den stora familjen som söker det bästa av både stadsliv och lugnare områden. Med bekvämt avstånd till motorvägen, kollektivtrafik, grönområden och livsmedelsbutiker finns allt du behöver inom räckhåll. Skolor och förskolor ligger också bara en kort promenad bort, vilket gör vardagen avsevärt lättare. Den inre atmosfären präglas av en stilren design och rymd tack vare gavelläget och våningsplanen. Med fönster mot tre väderstreck flödar ljuset fritt in i bostaden. Här finner du även tre generösa sovrum med gott om utrymme samt ett helkaklat badrum och praktiskt wc som kompletterar bostaden på ett smakfullt sätt. Välkomna hem!

 • Balkong
Lövdalsvägen 60, Segeltorp, Huddinge kommun
Lövdalsvägen 60, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 2
Lövdalsvägen 60, Segeltorp, Huddinge kommun, bild 3

Lövdalsvägen 60

Villa
Segeltorp, Huddinge kommun
HusmanHagberg Huddinge
9 995 000 kr
233 + 7 m²
8 rum
1 194 m² tomt

Välkomna till denna imponerande och nyrenoverade villan med en total yta om hela 240 kvadratmeter där hela bostaden är belägen ovan mark. Följande renoveringar har utförts under 2024: - Nytt tak - Dränering 4 sidor - Förstärkning av husets grund 4 sidor - Fasadrenovering, nedre plan puts och övre plan nya träpaneler - Installation av värmeisolering - Balkong - Nytt ventilationssystem. - Fönsterbyte, 3-glas - El, även förberedelse för attefallshus - VVS/VA, även förberedelse för attefallshus - Värmesystem, luft- och vattenvärmepump - 3 nya badrum - Tvättstuga - Nytt kök - Nya utskick, målade väggar, nytt golv, nytt innertak - Vatten och avloppsledningar fram till kommunala nätet är utbytta - Fiber indraget till huset Villan är idylliskt placerad i ett lugnt och barnvänligt område längs en återvändsgata, med en stor plan tomt som gränsar till Gömmaren naturreservat och det är svårt att hitta ett mer attraktivt läge i området! Med en insynsskyddad baksida som gränsar till Gömmarens naturreservat erbjuds en fridfull och ostörd atmosfär. Den stora och plana trädgården ger gott om utrymme för trädgårdsentusiaster att förverkliga sina visioner, kanske genom att anlägga ett eget trädgårdsland för ekologisk grönsaksodling. Här har ni även plats för upp till 6-8 bilar. Området är mycket naturskönt med närhet till skog och sjöar. Här bor ni granne med Gömmarens naturreservat! Aktiviteter finns för alla årstider. Området är fullt med leder och stigar som passar stavgång, skidåkning, löpning, ridning eller en helt vanlig promenad. I hjärtat av reservatet ligger sjön Gömmaren, en klarvattensjö omgärdad av klippor. Bada från klippor eller vid den mindre sandstranden. Passa på att ta första skridskoåket på Gömmaren, vintertid lägger sig isen tidigt. I området finner ni även Långsjön som bjuder på trevliga promenadstråk. Vid Långsjöbadet finns även bryggor, grillplats, lekplats och kiosk/servering. För den som vill ut och springa eller promenera är det 5,4 kilometer runt sjön på blandat underlag. El-ljusspår med flera slingor finns i närliggande Älvsjöskogen. Långsjön erbjuder bad på sommartid och skridskoåkning vintertid, när isen bär. Välkomna hem!

 • Premium
Kungssätravägen 48, Sätra - Skärholmen, Stockholms kommun

Kungssätravägen 48

Lägenhet
Sätra - Skärholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
2 195 000 kr
86 m²
3 rum
vån 3/3
6 804 kr/mån
25 523 kr/m²

Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna pärla till lägenhet belägen på den attraktiva adressen Kungssätravägen 48. Här bor ni högst upp, helt privat och fri från insyn från nyfikna grannar. Genomgående hög standard på ett utav Sätras mest populära adresser. Ett stenkast ifrån Sätra centrum finner ni denna välplanerade trerummare om hela 86 kvm som är fördelad på följande sätt: Välkomnade hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring via flertalet garderober. Vidare in i bostaden möts ni av ett nyrenoverat helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna samt två rymliga sovrum. Ett lättmoblerat vardagsrum med stort ljusinsläpp via de väl tilltagna fönstren i ett högt och fritt läge som tillåter ljuset flöde fritt in i bostaden. Från vardagsrummet har ni även direkt tillgång till den härliga balkongen med en milsvid utsikt över Sätra vattentorn, grönska och Sätra park. Från vardagsrummet tar ni er även in till det stora köket med goda arbetsytor. Från bostaden är det ett stenkast till Sätra Centrum med ett flertal skolor, förskolor, restauranger och caféer. Lite längre promenad så kommer ni fram till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker med all tänkbar service. Tvärs över motorvägen finner ni även det stora nöjescentret Heron City med biografer, caféer, arkadspel, Bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid Kungens Kurva där ni finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av tunnelbana som via röda linjen tar dig in till Stockholm City på drygt 20 min. Välkommen hem!

 • Balkong
Hanvedens allé 24, Tullinge Riksten Friluftsstad, Botkyrka kommun
Hanvedens allé 24, Tullinge Riksten Friluftsstad, Botkyrka kommun, bild 2
Hanvedens allé 24, Tullinge Riksten Friluftsstad, Botkyrka kommun, bild 3

Hanvedens allé 24

Radhus
Tullinge Riksten Friluftsstad, Botkyrka kommun
HusmanHagberg Hägersten
4 190 000 kr
115 m²
5 rum
5 615 kr/mån
36 435 kr/m²

Rikstens Friluftsstad i Tullinge är en plats som förenar det bästa av två världar – en fridfull familjeidyll med närheten till storstaden. Här, i denna underbara miljö, planerar Eksjöhus Bostad att uppföra 44 radhus och parhus som är skräddarsydda för din familj. - Energiklass B, vilket ger möjlighet för grönt bolån, dvs lägre ränta! - 175 kvm tomt. - P-plats ingår i avgiften. - Nyproduktion med hög standard. - Bli den första att flytta in! - Juridisk person kan accepteras som köpare! I denna natursköna omgivning kommer du att vakna upp till fågelkvitter och grönska. Lida Friluftsgård, med sina badmöjligheter, vandringsleder och motionsspår, är en ständig inbjudan till utomhusaktiviteter. För barnen finns flera förskolor och en skola som sträcker sig från förskoleklass till årskurs 9 inom gångavstånd, vilket ger en bekväm livsstil för barnfamiljen. För pendlingen till jobbet är Rikstens Friluftsstad idealiskt beläget med enkel tillgång till Stockholms innerstad. Cykelavståndet till Karolinska sjukhuset i Huddinge gör livspusslet ännu smidigare. Familjen kommer att älska den mångfald av fritidsaktiviteter som området erbjuder. Brantbrinks idrottsanläggningar, golfbanor och längd skidspår på vintern ger alla medlemmar i familjen möjlighet att följa sina passioner. Så om du drömmer om att skapa minnen med din familj, omgiven av naturen, och samtidigt ha alla stadens bekvämligheter inom räckhåll, är Hanvedens allé 24 det perfekta valet för dig. Kontakta mig idag och ta nästa steg mot ditt drömboende! Bli den första som flyttar in i denna fantastiska hem!

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Ekholmsvägen 305, Skärholmen, Stockholms kommun

Ekholmsvägen 305

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
2 050 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
3 726 kr/mån
39 423 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING! Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna pärla till lägenhet som är belägen på den attraktiva adressen Ekholmsvägen 305. Tack vare det centrala läget bostaden befinner sig på så har du nära till allt och mycket! Promenadavstånd till restauranger, caféer, shopping, nöje, kommunikationer, gym, motionsspår, naturreservat och till och med en sandstrand (Sätrabadet, Mälaren). Här bor ni i en förstklassig lägenhet högt upp i huset med en fri läge över grönskande utsikt. Dessa 2-rumslägenheter om 52 kvm utmärker sig genom en noggrant planerad layout med en kvadratiskt öppen planlösning. Här är köket placerad längs ena väggen, följt av en öppen yta som ger möjlighet till enkel och flexibel möblering. Detta skapar en harmonisk och välavvägd känsla i hemmet. Kort sagt, den bästa planlösning för dessa 2or i projektet! Bostaden erbjuder ett rymligt sovrum där du får plats med tre platsbyggda garderober, större säng och annat möblemang. Helkaklat badrum med alla tänkbara bekvämligheter såsom golvvärme och handdukstork. Stilrent kök med goda arbetsytor i en öppen planlösning gentemot den lättmöblerade vardagsrummet. Härligt med ljusinsläpp via de väl tilltagna fönsterpartierna i söderläge. Från vardagsrummet har du även direkt tillgång till den gigantiska balkongen om 14 kvm med sol från morgon till kväll! Här finns det gott om plats för utemöbler, solstolar och annan inredning som faller dig i smaken! Luta dig tillbaka och njut av den grönskande utsikten. - Optimalt planerad 2a i ett högt och fritt läge - Stor balkong om ca 14kvm! - Minimalt med insyn - Stenkast ifrån naturreservat samt Mälaren - Närhet till kommunikationer i form utav tunnelbana och bussar - Stabil brf som äger marken - Låg avgift där mycket ingår, bland annat bredband, värme, VA och kabel-TV Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmen Centrum med drygt 100 butiker, restauranger och caféer. Tvärs över motorvägen finner du även det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge och Älvsjö eller varför inte ta tunnelbanan som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter. Stabil förening med god ekonomi. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Ekholmsvägen 253, Skärholmen, Stockholms kommun

Ekholmsvägen 253

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
1 550 000 kr
36,5 m²
2 rum
vån 4
3 668 kr/mån
42 466 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna moderna 2:a mitt i hjärtat av Skärholmen. Bostaden är genomgående i nyskick med ett välplanerat kök med moderna färg- och materialtillval och goda arbetsytor samt förvaringsmöjligheter. Lättmöblerat vardagsrum med utgång till en härlig inglasad balkong i fritt och ostört läge med en harmonisk vy över grönska och Skärholmens Centrum. Fräscht badrum som är helkaklat samt ett rymligt sovrum där ni får plats med större säng och annat möblemang. Ett hem att längta hem till helt enkelt! Attraktiv adress med promenadavstånd till grönområden, naturreservat, Mälaren (Sätrabadet), skolor och förskolor. Från bostaden är det en kort promenad (ca 2-3 minuter) ner till Skärholmen centrum där det förutom tunnelbana och bussar som tar dig in till city på drygt 20 minuter, även finns ca 200 butiker för shopping, även livsmedelbutiker, restauranger och caféer. På andra sidan motorvägen finner du det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk, m.m. Stabil förening med god ekonomi. Välkommen hem

 • Balkong
 • Hiss
Ekholmsvägen 250C, Skärholmen, Stockholms kommun

Ekholmsvägen 250C

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
2 095 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 3/5
6 523 kr/mån
26 025 kr/m²

Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna fina bostaden högt upp i huset med begränsad insyn! Bostaden erbjuder 80.5 väl genomtänkta kvm som är fördelade på 2 sovrum, kök, hall, stort badrum samt ljus och luftigt vardagsrum med direkt anslutning till den soldränkta balkongen i högt och fritt läge med milsvid utsikt! Ett hem att trivas i helt enkelt. Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer. Tvärs över motorvägen finner du även det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge och Älvsjö eller varför inte ta tunnelbanan som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter. Kontakta ansvarig mäklare för visning! Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Tre källors väg 19, Norsborg, Botkyrka kommun

Tre källors väg 19

Lägenhet
Norsborg, Botkyrka kommun
HusmanHagberg Hägersten
1 599 000 kr
98 m²
4.5 rum
vån 3/4
8 405 kr/mån
16 316 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för visning! Letar du efter ditt drömhem med generösa ytor i ett barnvänligt område med natur som närmaste granne? Då har vi den perfekta bostaden för dig! Välkommen till Tre källors väg 19, 4 tr, där du hittar en öppen och rymlig lägenhet med allt du kan önska dig behöva för en bekväm vardag. Denna bostad erbjuder hela 98 kvadratmeter som är fördelat på fyra rymliga rum och ett stort kök med direkt anslutning till den inglasade balkongen. Här är det rikligt med ljusinsläpp via dem väl tilltagna fönsterpartierna mot två väderstreck som tillåter ljuset flöda fritt in i bostaden. Därtill har ni även ett komplett badrum samt ett WC för att underlätta vardagen för familjen. När du bor i Brf Tre källor har du tillgång till fantastiska faciliteter. Slappna av i poolanläggningen efter en lång arbetsdag eller njut av en uppfriskande bastu. Om träning är din grej, finns ett välutrustat gym för din bekvämlighet. Dessutom erbjuder föreningen en gästlägenhet, perfekt för dina vänner eller familjemedlemmar som kommer på besök. Denna chans vill ni inte missa, välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Äspholmsvägen 39, Skärholmen, Stockholms kommun

Äspholmsvägen 39

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
2 395 000 kr
81 m²
3 rum
vån 7/7
6 005 kr/mån
29 568 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Välkomna till Skärholmens kanske finaste 3:a belägen endast ett stenkast ifrån Skärholmen C, grönskande natur i Sätra naturreservat, Mälaren samt kommunikationer! Här bor ni i en förstklassig och modern bostad med moderna färg/material-tillval högst upp i huset med panoramavy över takåsar och grönskande natur. Ljus och luftig lägenhet tack vare de väl tilltagna fönsterpartierna i två väderstreck som tillsammans med genomgående planlösningen tillåter ljuset flöde fritt in i bostaden! Rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter via garderober och hatthylla. Modernt L-format kök med alla bekvämligheter man kan tänka sig ha som dessutom har stora fönsterpartier i ett högt och fritt läge. Vardagsrummet är ljus och luftig tack vare de tilltagna panoramafönstren i ett hög och fritt läge med magisk utsikt. Här bor ni helt privat, med begränsad insyn. Från vardagsrummet har ni även direkt tillgång till den magiska inglasade balkongen som även erbjuder en milsvid utsikt över takåsar och grönskande natur! Ett hem att trivas i helt enkelt! - Förstklassig bostad med moderna och påkostade färg/material-tillval! - Nyrenoverad! - Stenkast ifrån Skärholmen centrum, service, Sätra naturreservat, Mälaren och kommunikation. - Stabil förening med god ekonomi. - BRF äger marken. - Låg avgift! - Goda kommunikationer. - Promenadavstånd till diverse skolor & förskolor. - Behaglig promenad till Mälaren, Sätra badet för svalkande dopp under sommarhalvåret. Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer. Tvärs över motorvägen finner du även det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge och Älvsjö eller varför inte ta tunnelbanan som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter. Mycket stabil förening med god ekonomi. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Falkholmsgränd 19, Skärholmen, Stockholms kommun

Falkholmsgränd 19

Lägenhet
Skärholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
1 995 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 2/6
4 830 kr/mån
29 338 kr/m²

Accepterat pris, kontakta ansvarig mäklare för visning! Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna pärla till lägenhet belägen på den attraktiva adressen Falkholmsgränd 19. Här bor ni i en förstklassig lägenhet med en hög och modern standard med kvalitetsvitvaror. Fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck som tillsammans med den delvis öppna-planlösningen tillåter ljuset flöda fritt in i bostaden! Närhet till det mesta man kan tänka sig behöva och lite till, såsom: shopping, restauranger, caféer, apotek, Systembolaget, ICA, Lidl, förskolor, skolor, bad (Sätrabadet - Mälaren), naturreservat och kommunikationer i form utav bussar och tunnelbana som via röda linjen tar dig in till stan på ca 20 min. Lägenheten presenterar 68 väl genomtänkta kvm som är fördelade på 2 rymliga sovrum där ni får plats med större säng, skrivbord och annat möblemang. Ett helkaklat badrum som är stambytt där ni har all tänkbar bekvämlighet i form utav golvvärme, tvättmaskin, badkar mm. Vidare in i bostaden möts ni av lägenhetens hjärta, det fräscha och nyrenoverade köket i en delvis öppen planlösning gentemot vardagsrummet. Här finns det goda arbetsytor och plats för ett matbord för 6 personer. Lättmöblerat vardagsrum där du får plats med större soffgrupp, tv-bänk, bord och annat möblemang. Härligt med ljusinsläpp via de väl tilltagna fönsterpartierna i ett högt och fritt läge med grönskande samt milsvid utsikt. Från vardagsrummet har du även direkt tillgång till den inglasade balkongen i bra solläge. Ett hem att trivas i helt enkelt! Från bostaden är det en kort promenad till Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer. Tvärs över motorvägen finner du även det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling m.m och även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk m.m. Goda kommunikationer i form av bussar som tar dig vidare till bland annat Huddinge och Älvsjö eller varför inte ta tunnelbanan som via röda linjen tar dig in till Stockholm city på drygt 20 minuter. Välkommen hem!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Gränsholmsbacken 10, Vårberg/Skärholmen, Stockholms kommun

Gränsholmsbacken 10

Lägenhet
Vårberg/Skärholmen, Stockholms kommun
HusmanHagberg Hägersten
1 995 000 kr
71 m²
2.5 rum
vån 1/3
3 741 kr/mån
28 099 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Nu ges möjligheten att kunna förvärva denna fina och yteffektiv 2.5:a om 71kvm med en rymlig balkong och generösa sociala ytor på ett utav Vårbergs mest attraktiva adresser! Med en genomgående hög standard, är detta hemmet perfekt utformat för att erbjuda en modern och bekväm livsstil. Köket och badrummet har fått en fullständig uppgradering, med högkvalitativa material och utrustning. Genomgående nya golv och målade väggar - Här är det bara att flytta in! Rikligt med ljusinsläpp via fönster i två väderstreck som tillåter ljuset flöda fritt in i bostaden. Ett hem att längta hem till helt enkelt! Attraktiv adress med promenadavstånd till grönområden, Mälaren (Johannesdalsbadet), skolor och förskolor. Från bostaden är det en kort promenad till Vårbergs centrum där det förutom tunnelbana och bussar även finns matbutik och enklare shopping. För ytterligare shopping och nöje finner du Skärholmen Centrum med ca 200 butiker, restauranger och caféer, det stora nöjescentret Heron City med biograf, caféer, bowling mm även den välkända handelsplatsen vid kungens kurva där du finner exempelvis IKEA, City Gross, Jysk, m.m. Stabil förening med god ekonomi och låg belåningsgrad! Välkommen på visning!

 • Balkong

Visar alla 12