Birkagatan 32A

Gamla Vättersnäs, Jönköpings kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
71 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1961
Förening
BRF Vapensmeden nr 9
Om föreningen
Avgift
3 311 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år
Pris/m²
23 873 kr/m²

Välkommen till Birkagatan 32A och Brf Vapensmeden 9!

Ställer du höga krav på din kommande bostad så är detta verkligen något som håller måttet! Bostadsrätten är ombyggd till en öppen och mycket välplanerad tvåa som bjuder in till umgänget på ett optimalt sätt! Önskas det ett till sovrum så finns möjligheten. Här ligger bostaden bekvämt belägen en halvtrappa upp, helt utan insyn. På baksidan når ni enkelt föreningens gemensamma trädgård via en grind och trappa från balkongen - det bästa av två världar med radhuskänsla! Fin utsikt ner mot Vättern och härligt ljusinsläpp från dubbla fönster i norr! Vidare ser ni ett renoverat badrum i helkaklat utförande med tvättmöjlighet, ett snyggt kök i öppen planlösning, ett sovrum som vetter mot lugn innergård samt balkongen i söderläge med sol hela dagen!

Via föreningen får du bland annat möjlighet till tvättstuga, cykelrum, p-plats och garage. I den låga månadsavgiften om 3 311 kronor ingår värme, vatten, grundutbud av tv, el, trappstäd, gårdsskötsel, vindsförråd och källarförråd. Under 2018 gjorde föreningen en installation av solceller som möjliggjorde att elen kan inkluderas i avgiften!

Här bor du med närhet till busshållplats med täta avgångar, livsmedelsbutik, gym, postombud, pizzeria och. Det finns fina promenadstråk i grönskande omgivningar. En längre promenad eller en kortare cykeltur når du Huskvarna Centrum men också den fina stranden belägen vid Vättern. Här bor man lite utanför stadskärnan Jönköping men ändå tillräckligt nära för att snabbt och bekvämt ta sig in till stan när det behövs.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Robin Lindholm

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Robin Lindholm, SkandiaMäklarna Jönköping
0708204700

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.