Bångegatan 2 A

Gamlestaden - Bellevue, Göteborg Se på karta

2 050 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1946
Förening
BRF Göteborgshus nr 7
Om föreningen
Avgift
3 264 kr/mån
Driftkostnad
3 372 kr/år
Pris/m²
47 674 kr/m²
Antal besök
1 554
Dagar på Hemnet
24

Välkommen till det översta våningsplanet och denna ljusa tvårummare med genomgående planlösning. Kök med diskmaskin. Badrum med tvättmaskin. Ypperlig förvaring i både sovrum och hall. Förening med flertalet innergårdar och bl.a relaxavdelning med bastu, festlokal och övernattningsrum. Förråd i både källare och på vind.

Bostaden ligger endast ett stenkast från ypperlig kommunikation via spårvagn (linje 6, 7 och 11) och buss (519). På tio minuter nås antingen Redbergsplatsen eller Göteborgs Centralstation. På endast 2 kilometers avstånd nås även Alingsås - Älvängen pendeln, vid Torpavallen. Inom promenadavstånd nås Lidl, Coop i Gamlestaden och via bussen går det enkelt att ta sig till Ica i Utby.

Dessutom närhet till Kvibergs frilufts- och naturområde med Prioritet Serneke Arena (bl.a. Nordic Wellness och skidåkning), beachcenter (med volleybollplaner) och Kviberg arena. Löparslinga, utegym och hinderbana. I närområdet finns även Kristinedals träningscenter med gym och simbassäng samt Alelyckans sportcenter med möjlighet att spela tennis, squash och badminton. Klätterdomen finns placerad i närheten av idrottsmuseet.

Utanför porten nås café, minilivs och restaurang. Det går även att cykla hela vägen till Göteborgs city, till Delsjöterrängen eller till Allum i Partille.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.