Skedagatan 8

Gottfridsberg, Linköpings kommun Se på karta

2 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Förening
Riksbyggen BRF Linköpingshus nr 9
Om föreningen
Avgift
2 230 kr/mån
Pris/m²
40 288 kr/m²

Välkommen till en ljus och charmig gaveltvåa med mycket låg månadsavgift samt med ett härligt balkongläge, sol från lunchtid till kvällen. Ligger i ett mycket attraktivt läge mellan Universitetet och centrum.

Denna tvåa om 52 kvm har en mycket bra planlösning, stambytt och kaklat badrum samt ett otroligt härligt vardagsrum med fönster åt två väderstreck.

Ekonomiskt välmående förening med låg belåning och god likviditet. Den stabila ekonomin återspeglas i de låga avgifterna. För den här bostaden ligger månadsavgiften på 2 230 kr vilket föranleder en låg boendekostnad. I övrigt har föreningen mycket välskötta fastigheter och goda faciliteter såsom exempelvis tvättstugor, gym, övernattningslägenhet och bastu. Till varje lägenhet hör ett stort vindsförråd och ett källarförråd.

Gottfridsberg är ett mycket omtyckt område som ligger strategiskt beläget med direkt närhet till både innerstaden och Linköpings universitet. Här erbjuds även goda förbindelser med såväl buss som cykel till övriga staden. I närområdet finns ett brett serviceutbud med matbutiker, restauranger och barnomsorg. För den som behöver rekreation är det inte långt till den närliggande Rydsskogen med dess härliga natur och motionsspår.

Tillträde kan ske till sommaren. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Linköping

Kontakta mäklaren

Peter Schöld

SkandiaMäklarna Linköping
Mäklare Peter Schöld, SkandiaMäklarna Linköping
0730303343

Visningstider

  • 2
    okt
    Sön 2 okt
    Bokad visning Boka in dig direkt via mäklarsidan eller kontakta ansvarig mäklare per sms/mail. Varmt välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.