Dag Hammarskjölds Väg 279

Graneberg, Uppsala kommun Se på karta

2 175 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
63 m²
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1938
Förening
BRF Villa Ekoln
Om föreningen
Avgift
3 232 kr/mån
Driftkostnad
5 580 kr/år
Pris/m²
34 524 kr/m²

Sjöliv, skogsvandring, mountainbike, skidåkning och löpning. Det är några av alla aktiviteter som erbjuds på nära håll när man bor i Sunnersta. Dessutom är det cykelavstånd till city!

Här erbjuds nu en trevlig 2:a i ett vackert trähus med spröjsade fönster och en härlig balkong som vetter åt söder. Planlösningen fördelar sig på en ljus, möblerbar hall , ett ljust och välkomnande kök, och härifrån nås balkong och sovrum. Vardagsrummet är rymligt och lite personligt med sina vinklar och vrår. Stort duschrum och bra förvaringsmöjligheter i lägenheten. Med lite ansiktslyftning blir det en fantastisk bostad. Den är redan nu mycket trivsam och välfungerande.
Sjöglimt finns, inte bara som mäklaruttryck…

Det är ett boende med närhet till både Mälaren och Sunnerstaåsen med fantastiska miljöer och möjligheter att njuta friluftsliv. Det finns en mängd aktiviteter och föreningar att engagera sig, såsom segling, kanoting, vandring, slalom mm.
Centralt belägen, med kommunikationer nästan precis utanför dörren blir det bekvämt och enkelt att nå city om man inte tar bil. Det är annars cykelavstånd till Uppsala city. En matbutik finns i Sunnersta och närmaste stora shoppingcenter är Gottsunda, ett par km bort, som erbjuder mycket bra matbutiker, vårdcentral, systembolag, bibliotek, simhall mm.
Här erbjuds det bästa av två världar.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Elisabeth Osborne

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Elisabeth Osborne, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
0703522557