Vikingavägen 32

Granlo, Sundsvall Se på karta

810 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1962
Förening
BRF Vikingen
Om föreningen
Avgift
2 940 kr/mån
Driftkostnad
2 928 kr/år
Pris/m²
13 729 kr/m²
Antal besök
2 400
Dagar på Hemnet
8

Välkommen till Vikingavägen 32, denna välplanerade, kvadratsmarta och mysiga vindslägenhet är belägen i populära Granlo.

Här bor man med närhet till naturen, fina strövområden, affär, minigolf, vårdcentral och förskolor/skolor. Via den fina gång & cykelvägen tar du dig med lätthet in till Mittuniversitetet, himlabadet samt Sundsvalls centrum.

Lägenheten är välplanerad och har genomgående fina ytskikt, gott om förvaring och en stor inglasad balkong i syd-öst läge. Lägenheten är kvadratsmart och har unika förvaringsmöjligheter i med sitt inbyggda skafferi samt ett litet förrådsutrymme i klädkammaren. Det snea taket i kombination med takfönstren är väldigt charmigt, det ger även ett fint ljusinsläpp. Lägenheten är belägen i ett barnvänligt område.

Lägenheten rymmer en stor välkomnande hall med fina detaljer, ett välplanerat kök med gott om arbetsyta, takfönster samt plats för matbord. Ett stort och rymligt sovrum, en klädkammare med ett extra litet förrådsutrymme, ett välplanerat badrum. Ett öppet och ljust vardagsrum med takfönster och utgång till en stor inglasad balkong med fri sikt i syd-öst läge.

Välkommen att anmäla dig/er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Sundsvall