Bjurfors Sundsvall

Bjurfors Sundsvall

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Värnamovägen 3, Granloholm, Sundsvalls kommun
  • Fre 2 aug kl 11:30
Värnamovägen 3, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 2
Värnamovägen 3, Granloholm, Sundsvalls kommun, bild 3

Värnamovägen 3

Lägenhet
Granloholm, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
920 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 4
5 966 kr/mån
12 185 kr/m²

Välkommen till Värnamovägen och fina föreingen Skogsbacken. Här finns nu en tilltalande och rymlig gavellägenhet med fin planlösning till salu. I månadsavgiften ingår även kabel-tv och bredband. Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt. Trivsamt kök i direkt anslutning till vardagsrummet och den inglasade balkongen. Badrummet är rymligt med dusch, WC, tvättställ och tvättmaskin. Hallen är ljus och fin med stora garderober för förvaring. I det här trivsamma området finner du närhet till lekpark, busshållplats, matvaruaffär, sjukhus, och fin natur. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stödevägen 20, Stöde, Sundsvalls kommun
  • Fre 2 aug kl 14:00
Stödevägen 20, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 2
Stödevägen 20, Stöde, Sundsvalls kommun, bild 3

Stödevägen 20

Villa
Stöde, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
695 000 kr
60 + 44 m²
4 rum
947 m² tomt

Välkommen till Stödevägen 20 och denna trevliga 1 1/2-plansvilla. Huset har ett ljust kök med mycket förvaring. I huset finns totalt tre sovrum. På entréplan finns ett större sovrum med garderober. Här finns också ett stort badrum med duschkabin samt med möjlighet att sätta dit en tvättmaskin. Från vardagsrummet har man utgång till baksidan av gården som är förberett till att göra altan om så önskas. Ett staket med grind finns runt hela baksidan. Perfekt för barnfamiljen eller dig med hund. Ett mindre toalettrum finns på övre plan. Väl däruppe finnes även två sovrum med snedtak. Från ena rummet så finns utgång till balkong som är beläget med många soltimmar. Här bor man centralt i Stöde med kort promenad till matbutik, Stöde Ip, förskola, pizzeria mm. Fristående garage med ett inrett gästrum/kontor finns på tomten. Välkommen att anmäla Erat intresse!

  • Premium
Loböle 211, Stöde, Sundsvalls kommun

Loböle 211

Fritidshus
Stöde, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
600 000 kr
65 m²
2 rum
4 710 m² tomt

Välkommen till denna charmiga stuga i natursköna Loböle! Med en bostadsyta på 65 kvadratmeter erbjuds du en unik möjlighet att bo nära naturen. Fastigheten är belägen på en stor tomt vilket ger dig gott om utrymme att förverkliga dina drömmar om trädgård eller kanske till och med ett eget grönsaksland. På gården finnes redan äppelträd och hallonbuskar. Här bor du antingen året om eller under sommartid för att komma bort i lugnet och tystnaden. Stugan erbjuder alla bekvämligheter med kök, vardagsrum, sovrum och badrum. Från vardagsrummet finns utgång till altanen med möjlighet till matgrupp, altanen är belägen med insynsskydd och sträcker sig runt huset. Omgivningen är präglad av vacker natur och här kan du verkligen koppla av och njuta av lantlivets fördelar. Här finner du även skoterled och närhet till fiskevatten. Missa inte chansen att förvärva denna unika fastighet med stor potential! Välkommen till Loböle, där naturnära boende blir verklighet.

Metkroksvägen 1, Alnö, Sundsvalls kommun
Metkroksvägen 1, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 2
Metkroksvägen 1, Alnö, Sundsvalls kommun, bild 3

Metkroksvägen 1

Tomt
Alnö, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
325 000 kr
857 m² tomt

Drömmer du om att bygga ditt egna hus med havsnära läge? Nu kan drömmen slå in. Nu finns tillfälle att köpa denna tomt om 857 kvm på Norra Alnö. Tidigare har ett hus stått på tomten vilket innebär att man inte behöver ansöka om förhandsbesked först utan kan ansöka om bygglov direkt. Fastigheten ligger utanför detaljplanlaggt område. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgränsen. Med dagens taxa 2024 kostar anslutning till vatten, spillvatten och dagvatten med en tomtyta på 857 kvm och med ett hus anslutet 182 568 kr inkl moms. Fiber via Servanet finns i området. Fastigheten ligger inom område för strandskydd vilket innebär att man måste ansöka om strandskyddsdispens, en process nuvarande ägare har påbörjat. Det är fritt fram att åka och kolla på tomten på egen hand. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Tallvägen 3A, Bredsand, Sundsvalls kommun
Tallvägen 3A, Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 2
Tallvägen 3A, Bredsand, Sundsvalls kommun, bild 3

Tallvägen 3A

Lägenhet
Bredsand, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
625 000 kr
69,5 m²
2 rum
vån 5
4 795 kr/mån
8 993 kr/m²

Välkommen hem till Tallvägen 3A i populära Brf Strandparken. Nu erbjuds denna fantastiska chans till att skapa din drömtvåa. Bostaden är belägen på våning 5, och hit tar du dig bekvämt upp med hiss. Bostaden har en trivsam planlösning om ca 70 kvm och har ett fint ljusinsläpp. Vardagsrummet är rymligt och här ryms både soffmöbel och matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet når du den stora och inglasade balkongen med en fin havsutsikt. Köket är äldre men välhållet, här ryms ett matbord för ca 4 personer. Från köket når du bostadens andra balkong som också har havsutsikt. Sovrum med plats för dubbelsäng. Badrum med kaklade väggar och våtrumsmatta på väggar. Hall med goda förvaringsutrymmen. Här bor du i en stabil förening där många höjdpunkter som bidrar till bekväma boenden kan lyftas fram. På varje våningsplan finns en gemensam tvättstuga som delas mellan fyra hushåll samt rymliga lägenhetsförråd. På våningsplanet finns ett förråd. Föreningen har nyligen installerat nya hissar varav varje trapphus har två hissar. I föreningen finns gott om parkeringsplatser och lediga motorvärmarplatser finns omgående. I föreningen finns två övernattningslägenheter till gäster. Medlemmarna har också tillgång till bastu, gym, snickarbod, biljardbord, boulebanor och vävstuga. Som medlem i denna förening bor du mycket nära havet med fin sandstrand och härliga promenadstråk. I nedre Bredsand har du också nära till matvarubutik och pizzeria. Här finns god förbindelse med buss till centrala Sundsvall. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hagavägen 37, Haga, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 09:30
Hagavägen 37, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Hagavägen 37, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Hagavägen 37

Villa
Haga, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
6 750 000 kr
188 + 104 m²
9 rum
3 035 m² tomt

I attraktiva Haga finns nu möjlighet att förvärva denna stora sekelskiftesvilla med centralt läge. Här möts du av en bostad med rik historia och många fina originaldetaljer bevarade. Med en slående takhöjd, charmig kakelugn, vackra originalgolv och stora fönsterpartier har du en utmärkt grund för att skapa din alldeles egna drömbostad. På fastigheten finns även ett renoverat fristående hus på hela 120 kvm, perfekt för generationsboende eller för den som vill ha möjlighet att hyra ut och finansiera en del av sin egen boendekostnad. Fastigheten erbjuder en lummig och generös trädgårdstomt med uteplatser som följer solens alla timmar. En alldeles egen idyll. Under 2024 har källaren genomgått omfattande renoveringar med nytt kakel och klinker i WC-duschutrymmet och tvättstugan. Avloppssystemet har relinats och bergvärmepumpen har helrenoverats. Fastigheten har även ett fristående stort dubbelgarage med tillhörande förrådsdel som kan användas för eget behov eller ge möjlighet till företagsverksamhet. Därutöver finns ytterligare ett garage på källarplanet som kan nyttjas vid behov. Här finns något för alla. Välkommen att boka in dig för en visning av din nya bostad!

  • Premium
  • Energieffektiv
Norra Fagerviksvägen 3A, Sörberge, Timrå kommun
  • Tis 30 jul kl 12:00
Norra Fagerviksvägen 3A, Sörberge, Timrå kommun, bild 2
Norra Fagerviksvägen 3A, Sörberge, Timrå kommun, bild 3

Norra Fagerviksvägen 3A

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
1 800 000 kr
135 + 6 m²
4 rum
1 179 m² tomt

Välkommen till detta charmiga tvåfamiljshus, perfekt beläget på en lugn gata mitt emellan Sörberge och Fagervik. Detta är en unik möjlighet för dig som söker ett flexibelt boende med potential för både familjeliv och investering. Detta rymliga tvåfamiljshus erbjuder två separata bostäder, perfekt för den större familjen, generationsboendet eller för att hyra ut en del och få en extra inkomst. Båda bostäderna är välplanerade med varsitt kök som erbjuder gott om plats för matbord, stort vardagsrum, sovrum och renoverade badrum. Den generösa tomten erbjuder en underbar trädgård med plats för både lek och avkoppling. Här möts du av träd och buskar som ger en lummig och harmonisk atmosfär. På framsidan finns en stor altan, perfekt för sommarens grillkvällar. Här bor du på en fridfull gata med närhet till både Sörberge och Fagervik, vilket ger dig det bästa av två världar. I Sörberge finner du matbutiker, skolor och annan service medan Fagervik erbjuder vackra naturområden och rekreationsmöjligheter. Med goda kommunikationer är det enkelt att ta sig till både Sundsvall och Timrå. Varmt välkomna att anmäla ert intresse.

  • Premium
Ljuslinsvägen 6, Bydalen, Sundsvalls kommun
Ljuslinsvägen 6, Bydalen, Sundsvalls kommun, bild 2
Ljuslinsvägen 6, Bydalen, Sundsvalls kommun, bild 3

Ljuslinsvägen 6

Villa
Bydalen, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
3 295 000 kr
120 + 70 m²
6 rum
1 377 m² tomt

Välkommen till Bydalen och Ljuslinsvägen 6 Här har vi en välskött villa med stort fristående garage i tvåplan i ett lugnt och trevligt område. Invändigt rymmer bostaden stort kök med gott om plats för matbord vid fönster, vardagsrum med öppen spis, matrum, 2 st sovrum och badrum. Övervåningen rymmer allrum med öppen spis och kattvindar till förvaring, 2 st sovrum och toalett. Källarvåningen imponerar med gott om förvaringsmöjligheter, inklusive en praktisk matkällare och en tvättstuga för familjens behov. Det stora garaget i källaren erbjuder inte bara plats för bilen utan är också perfekt för alla tänkbara hobbyverksamheter. På fastigheten finns ytterligare ett fristående dubbelgarage där familjens bilar kan parkeras skyddade under kalla vinterdagar. Det fristående garage har en undervåning som erbjuder oanade möjligheter för förvaring eller ytterligare hobbyverksamhet. Alla garage är välisolerade och utrustade med uppvärmning, vatten och avlopp, vilket gör dem mycket funktionella och användbara året runt. Bydalen är ett idylliskt område där du och din familj får privilegiet att bo i en lugn och barnvänlig miljö. Naturen finns runt knuten med upplysta motionsspår och flera lekplatser för barnen att utforska. För de små erbjuds närhet till förskolor och Bosvedjansskolan för årskurs 1-6. Praktiska bekvämligheter som matbutiker och apotek finns också inom räckhåll Här finns massor av möjligheter och det är ett riktigt drömläge för barnfamiljen! Välkommen att göra Ljuslinsvägen 6 till ert nya hem!

  • Premium
Sodavägen 7, Timrå, Timrå kommun
  • Tis 30 jul kl 11:00
Sodavägen 7, Timrå, Timrå kommun, bild 2
Sodavägen 7, Timrå, Timrå kommun, bild 3

Sodavägen 7

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
1 200 000 kr
84,5 m²
5 rum
5 971 kr/mån
14 201 kr/m²

Välkommen till Sodavägen 7 Nu ges tillfälle att förvärva en bostad i populära brf Näsberget. Här finns ett radhus som idag är inrett i all plan. Entréplan, övreplan och källarvåning. Här finns idag på entréplanet ett helkaklat badrum med golvvärme (2020), ett sovrum, ett vardagsrum med utgång till uteplatsen samt ett kök. En trappa ner kommer man till källarvåningen som är ombyggt och idag har ett förråd, en tvättstuga med groventré samt ett helkaklat badrum som uppfördes 2015. Idag finns här också två stycken sovrum, båda i bra storlekar. Högst upp finns en liten hall där man idag har ett hemmakontor. Här finns ett förråd/klädkammare (rum utan fönster) men som idag har nytt golv och målade väggar. Perfekt om man vill ha ett mindre barn nära. Ett stort sovrum med 3 garderober. I huset finns alltså möjlighet idag för upp till 5 sovrum. Området är lugnt, barnfyllt och grönskande lummigt. Denna bostad ligger som sista länga närmast skogen. Varmt välkommen att kontakta mig för visning!

  • Premium
Västergatan 30A, Haga, Sundsvalls kommun

Västergatan 30A

Lägenhet
Haga, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 325 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/3
3 791 kr/mån
23 246 kr/m²

Välkommen till Västergatan 30A På våning 2/3 finns här en mycket trivsamt renoverad lägenhet med bevarade orginaldetaljer. Lägenheten är ljus och upplevs som varm och "hemtrevlig". Orginalparketten är bevarad i hall och vardagsrum och de inbyggda, mycket rymliga garderoberna har också bevarade beslag och nyckar. Kök och badrum har renoverats modernt under de senaste åren. Alla väggar är nymålade så detta är en lägenhet där man direkt bara kan ta sina saker och flytta in i. Västergatan är en trivsam och lugn gata på Haga. Bostaden är genomgående ljus och luftig mycket tack vare fönsterna i tre väderstreck. Runt knuten finns fin natur och fina motionsområden. Gångavstånd till såväl Norra Berget som till Sundsvalls centrum. Varmt välkommen på visning

  • Plus
  • Balkong
Bovägen 4, Timrå, Timrå kommun

Bovägen 4

Lägenhet
Timrå, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
780 000 kr
59 m²
2 rum
vån 1
3 409 kr/mån
13 220 kr/m²

Välkommen till Tallbacken och Bovägen 4 i centrala Timrå. Här erbjuds en mycket trivsam tvåa. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck och har genomgående fina materialval på golv och väggar och fina. Lägenheten har ett rymligt kök med gott om plats för matbord. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen. Bostaden har ett helkaklat badrum med golvvärme och förberett för att kunna sätta dit en tvättmaskin om så önskas. Vidare finns ett fint sovrum med större garderob för förvaring och plats för dubbelsäng. I hallen finns gott om förvaring i garderoberna. Brf Tallbacken är välskött förening med trevlig innergård som har stora gräsytor, lekplats samt gemensamma uteplatser med trädgårdsmöbler och grill. Tvättstuga finns i samma hus så att tillgå. I Timrå centrum bor du med närhet till allt, två mataffärer, systembolaget, vårdcentral och de restauranger som Timrå centrum har att erbjuda. Med en kort promenad kommer du till både busshållplatser och tågstation. Varmt välkommen till visning av Bovägen 4.

  • Balkong
Ava 645, Söråker -Tynderö - Stångrid, Timrå kommun

Ava 645

Gård/Skog
Söråker -Tynderö - Stångrid, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
8 500 000 kr
160 m²
5 rum
5 ha tomt

Välkommen till denna lantbruksdröm med stor inarbetad kundkrets inom B&B i Ava beläget i natursköna och kustnära Tynderö i Timrå kommun. Denna vackra lantbruksfastighet i Ava erbjuder allt du kan önska dig och lite till. Med tillhörande strandremsa badar och solar ni många härliga sommar timmar. En vacker sjöbod pryder början på en fin brygga, bastu och en ved eldad badtunna finns alltid att tillgå och tillhör fastigheten. Här saknas inget för varken privat boende eller den B&B som nu genomsyrar Ava 645 . Detta fantastiska boende är inte bara boende , den vackra naturen och närheten till stranden är fantastisk och inger harmoni och lugn. Bad, båt och fiske livar upp för den enskilde om så önskas. Huvudbyggnaden som byggdes 2015 har exklusiva och lyxiga materialval på interiören. Med dörrar på nedervåning med en höjd på 2,5 meter så upplever du både rymd och lyx i bostaden. När du kommer in i hallen så möts du utav en öppen planlösning av kök och vardagsrum med vackra ljusinsläpp och ljusa materialval. På nedervåningen finns ett vackert och unikt badrum med badkar och så även dusch, med stora glasfönster från golv till tak i badrummet så inger det ett fint ljusinsläpp. En trappa upp finner man en genomgående stor hall och ett badrum med dusch. Tre stora sovrum som kan användas både i privat bruk såväl för uthyrning. I denna del av fastigheten hyr verksamheten i nutid ut rum för tillresta gäster. Det finns både trappa ner inom byggnaden och yttligare trapp till utsidan av huset, där kan du enkelt erbjuda uthyrning utan att bli störd i ditt privata liv av gäster för boende på denna fina övervåning . I hus nummer två finner du ett stort dubbelgarage med indraget vatten, golvvärme, toalett och fönster. Om så önskas är det möjligt att göra om det till yttligare en lägenhet för antingen att bo där själv eller för uthyrning. Om intresse för båt finns så vinterförvaras båten med enkelhet i garaget då garaget har väl tilltagen takhöjd. I övriga delen av huset finns en mindre lägenhet med badrum och dubbla dörrar med glasparti. På övervåningen finns en större lägenhet med köksanex , allrum, sovalkover, badrum och balkong. Den havsnära och väl tilltagna strandremsan lockar verkligen till intresse. En vedeldad bastu med närhet till den fina badtunnan samt en varmbonad sjöbod pryder början på ett fantastiskt fint soldäck, möjligheter till grill kvällar erbjuds genom en fin grillplats. Därtill står ett strategiskt traditionellt utedass uppställt i anslutning till den vackra havsviken. För att denna fastighets fulla prakt skall infrias så behöver den upplevas på plats. Välkommen att kontakta mig för mer information och privat visning.

  • Energieffektiv
Strandvägen 6, Matfors, Sundsvalls kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Strandvägen 6, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 2
Strandvägen 6, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 3

Strandvägen 6

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 995 000 kr
128 + 128 m²
7 rum
1 147 m² tomt

Välkommen till Strandvägen 6 Nu är äntligen ett av de eftertraktade husen i strandlinjen mot Rännösjön till salu. Endast några meter från badstranden mitt i Matfors centrum så ligger detta rymliga hus. Här får även den stora familjen plats då det finns möjlighet för upp till 5-6 sovrum för den som har behov. Utvändigt så finns även ett stort garage och en vidbyggd carport. Tomten är lummig och mycket trivsam, ingen insyn. Uteplatser finns det gott om för att avnjuta solens alla timmar. Varmt välkommen att boka er för visning.

  • Premium
Berglundavägen 32, Sörberge, Timrå kommun

Berglundavägen 32

Lägenhet
Sörberge, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
675 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1
7 466 kr/mån
8 599 kr/m²

Har du hunnit fylla 55 år och söker ett praktiskt och tryggt boende? Då är du välkommen till Sörberge och Berglundavägen 32. Här har vi en 3:a på 78,5 kvm praktiskt belägen på entréplan. Lägenheten har en rymlig inglasad terassbalkong med härlig eftermiddags/ kvällssol. Lägenheten rymmer kök med öppet mot matrum, vardagsrum med utgång till balkong, 2 st sovrum, badrum samt hall med klädkammare. I samma trappuppgång som lägenheten ligger finns det ett förråd samt tvättstuga. Trevlig och uppvuxen innergård som erbjuder pergola, grillplats och boulebana. Här har vi ett praktiskt boende för dig som söker en enkel vardag. I föreningen så anordna man fritidsaktiviteter så som spelkvällar, körövning, gemensam träning och mycket mer. Här kan du välja att vara en dela av gemenskapen. Välkommen att boka in Er för visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Söråkersgatan 9, Söråker, Timrå kommun
Söråkersgatan 9, Söråker, Timrå kommun, bild 2
Söråkersgatan 9, Söråker, Timrå kommun, bild 3

Söråkersgatan 9

Villa
Söråker, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
1 600 000 kr
90 m²
4 rum
989 m² tomt

Välkommen till populära Söråker och denna renoverade enplansvilla i vinkel. Nu har du chansen att förvärva en fastighet med stora renoveringar utförda såsom nylagt plåttak, ny fasad, 3-glasfönster samt nyrenoverat kök. I bostaden möts du av en rymlig hall med utgång till altan, ett väl tilltaget kök med goda arbetsytor, tre stycken stora sovrum. Ett rymligt vardagsrum samt ett välplanerat badrum. På fastigheten finns en lummig trädgårdstomt som ger ett insynsskyddat läge och med härligt uterum/lusthus med fint solläge. På tomten finner man också ett kallförråd, jordkällare samt tre förråd med indragen el. I Söråker finns goda kommunikationsmöjligheter med närhet till busshållplats. Här finns även populära Folketshus med massa roliga aktiviteter för vuxna och barn, matvaruaffär, gym, apotek, café, restaurang, skola, förskolor, lekplatser mm. Välkommen att anmäla dig/er på visning!

  • Premium
Centralgatan 25, null, Ånge kommun
  • Tis 30 jul kl 16:30
Centralgatan 25, null, Ånge kommun, bild 2
Centralgatan 25, null, Ånge kommun, bild 3

Centralgatan 25

Villa
Ånge kommun
Bjurfors Sundsvall
875 000 kr
125 + 53 m²
5 rum
1 282 m² tomt

Välkommen till Centralgatan 25 och denna 1-plansvilla med souterräng. Detta hus rymmer den större familjen och har 5 rum varav 4 tilltalande sovrum. Arbetsvänlig kök med plats för matbord intill fönster. Helkaklat badrum med golvvärme. Vardagsrum med öppen spis och utgång till balkong med fin utsikt över Ånge. Inglasad altan samt takad altan. I soutterängplan finns också gott om förvaring, tvättstuga med dusch och toalettrum. Bostaden har två garage varav i det ena finns bergvärmepumpen samt att du tar dig till detta garage från souterrängplan. Här bor du med ett mycket bra läge i Ånge med närhet till bl.a. grundskola, gymnasium, vårdcentral, matvarubutik och centralstation.

  • Premium
  • Energieffektiv
Åkersviksgatan 7D, Centralt, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Åkersviksgatan 7D, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 2
Åkersviksgatan 7D, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 3

Åkersviksgatan 7D

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
950 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
3 618 kr/mån
18 269 kr/m²

Välkommen till Åkersviksgatan 7D. Nu kan denna trivsamma och fint renoverade tvåa på central och attraktiv adress bli din. Denna bostad har genomgående ljusa väggar och samma golv i alla rum. Bostaden erbjuder ett smakfullt renoverat kök med integrerade vitvaror, badrum med kakel och klinker, rymligt vardagsrum med plats för soffmöbel och matgrupp samt ett sovrum. I bostaden finns det goda förvaringar, varav två klädkammare samt ytterligare förvaring i källarförrådet. Bostaden ligger bekvämt en halv trapp upp i huset och i samma trappuppgång har du tillgång till gemensam tvättstuga. En välskött förening med med gruppanslutning för bredband och gemensam el. Föreningen har en mycket god ekonomi med 0 kr i nettoskuld. Bostaden är belägen mitt emellan de bästa av två världar med stenstan på ena sidan och grönskan västerut på andra. På bara några minuters gångavstånd tar du dig bl.a. till restauranger, shopping, gym, matbutik och Mittuniversitetet. Välkommen.

  • Premium
Trestenshällan 103, Alnö - Grönviken, Sundsvalls kommun
Trestenshällan 103, Alnö - Grönviken, Sundsvalls kommun, bild 2
Trestenshällan 103, Alnö - Grönviken, Sundsvalls kommun, bild 3

Trestenshällan 103

Fritidshus
Alnö - Grönviken, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 595 000 kr
51 m²
3 rum
1 461 m² tomt

Välkommen till denna drömmiga pärla på Alnö. Detta är det perfekta sommarboendet för dig som är en riktig livsnjutare och vill komma till lugnet och kunna ta ett dopp i havet när helst du önskar. Här omges du av en naturskön tomt med skogen bakom husknuten samt havets ständiga närvaro. Här öppnar du dörren till en sommarbostad där dess unika charm gör den till en bostad som man alltid längtar att komma hem till. Stugan har de senaste åren renoverats med varsam hand och karaktäriseras av en modern stil där man på ett smakfullt sätt kombinerat greige-skalan och skapat ett varmt och ombonat hem. Tillsammans med den ljusa färgskalan och ljusinsläppet som flödar genom stugan får man en otrolig känsla av ljus och rymd. I stugan möts du av en ljus och fin hall som är i anslutning till toalettrum. Vidare tar du dig till det moderna köket där du har mycket gott om förvaring i skafferilådorna samt goda arbetsytor. Till höger om köket har du två sovrum med utsikt över havet och till vänster om köket har du hemmets hjärta – vardagsrummet. I vardagsrummet finns plats för såväl samvaro som soffmöbel. Vardagsrummet präglas av charmiga fönsterpartier som ger rikligt med ljusinsläpp. Som pricken över i:et har du från vardagsrummet en magisk utsikt över havet. Från vardagsrummet tar du dig vidare till bostadens altan där du kan njuta av många soltimmar. På tomten finns också en sovstuga, uteförråd och utedusch samt att en bäck porlar genom fastigheten. I området finns det möjlighet att koppla in fiber vid Servanet. Ett stenkast bort finns en mysig strand. Denna sommardröm är perfekt för dig som vill komma bort från stan men samtidigt ha bekvämt pendlingsavstånd. Ta tillfället i akt att köpa detta smultronställe där du garanterat kommer att njuta av många härliga somrar och skapa fina minnen med dina nära och kära. Välkommen till Trestenshällan 103.

  • Premium
Hårdvallsgatan 24, Sallyhill, Sundsvalls kommun
  • Mån 5 aug kl 16:15
Hårdvallsgatan 24, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 2
Hårdvallsgatan 24, Sallyhill, Sundsvalls kommun, bild 3

Hårdvallsgatan 24

Lägenhet
Sallyhill, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
445 000 kr
27 m²
1 rum
vån 3
2 564 kr/mån
16 481 kr/m²

Välkommen till denna mysiga etta som renoverats med genomgående nya golv och nymålade väggar. Bostaden disponeras av 27 välplanerade kvadratmeter och rymmer ett allrum med intilliggande sovalkov samt med plats för både soffa och ett mindre matbord. I anslutning till allrummet finns en behändig kokvrå med en öppen yta mot allrummet. Vidare finns ett renoverat duschrum där man förberett för tvättmaskin. I hallen finns garderob för förvaring. Tillhörande bostaden finns ytterligare förvaringsmöjligheter i både vindsförråd och matkällare. Detta är den perfekta lägenheten för dig som ska studera på Mittuniversitetet, för dig som söker ditt första egna boende eller behöver en övernattningslägenhet. Bostaden har en låg månadsavgift där värme, vatten, tv, internet och renhållning ingår. Brf Bingen är en mycket omtyckt och välskött förening om kontinuerligt renoverar och underhåller fastigheterna. Föreningen har fina gemensamma utrymmen som övernattningslägenhet, föreningslokal, cykelförråd och grillplats. Tvättstugan ligger bekvämt i samma port i källaren. Här bor du med promenadavstånd till Mittuniversitetet och centrala Sundsvall. Området är lugnt och har närhet till elljusspår samt promenadavstånd till Sidsjöns friluftsområde. Både Ica Kvantum och Coop finns i närheten. Välkommen att anmäla ditt intresse.

  • Premium
Vikingavägen 43C, Granlo, Sundsvalls kommun

Vikingavägen 43C

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
750 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/3
2 252 kr/mån
17 857 kr/m²

Här finns en mycket fin och välplanerad etta om 42 kvm. Fräscht vitt kök, stor inglasad balkong, rymligt vardagsrum med stor sovalkov mm. Välkomna till en mycket fin etta som verkligen har allt. Lägenheten har vitt fräscht kök med utgång till stor inglasad balkong om hela 8 kvm. Vardagsrummet är ljust och har stora fönster. Rummet rymmer både soffgrupp och matmöbel. I sovalkoven ryms dubbelsäng 180 cm samt sängbord. Lägenheten har både klädkammare och garderober. Badrummet har plastmatta på golv och väggar. Tillträde kan ske omgående för den som önskar. Välkomna på visning!

  • Balkong
Kyrkbergsvägen 20D, Skönsmon, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00
Kyrkbergsvägen 20D, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 2
Kyrkbergsvägen 20D, Skönsmon, Sundsvalls kommun, bild 3

Kyrkbergsvägen 20D

Lägenhet
Skönsmon, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
750 000 kr
56,9 m²
2 rum
vån 3
3 595 kr/mån
13 181 kr/m²

Välkommen till denna fina tvåa på Kyrkbergsvägen 20D. Denna bostad har ett genomgående fint skick och är belägen på tredje våningen. Här är en trivsam planlösning, lättmöblerade ytor och goda förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna. Bostaden har ett fint renoverat kök från 2018, stort vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge, sovrum med plats för dubbelsäng samt ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin vilket gör boendet mycket praktiskt. Tillhörande lägenheten finns ett källarförråd och en matkällare. Här bor du i en välskött och populär förening med en grönskande innergård med gemensamma uteplatser med två grillplatser samt en lekplats. I föreningen finns dessutom tillgång till övernattningslägenhet, gym, solarium och barnvagnsförråd. I området finns flera bekvämligheter såsom ICA Kuben, gym, kvarterskrog, pizzeria, vårdcentral och Kubiken bad som erbjuder utebad sommartid samt närhet till Södrabergets friluftsområde för skidåkning vintertid. Goda busskommunikationer. Välkommen på visning.

  • Premium
  • Balkong
Häggvägen 3, Hemmanet, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 12:00
Häggvägen 3, Hemmanet, Sundsvalls kommun, bild 2
Häggvägen 3, Hemmanet, Sundsvalls kommun, bild 3

Häggvägen 3

Villa
Hemmanet, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 875 000 kr
80 + 62 m²
5 rum
1 017 m² tomt

Välkommen till trivsamma och omtyckta Hemmanet. Här erbjuds en villa om 5 rum och kök fördelat på två plan. Detta hem är perfekt för den mindre barnfamiljen med ett trivsamt läge på Hemmanet med närhet till förskola, skola och naturen. Bostaden är genomgående mycket ljus och har en bra planerad planlösning med goda förvaringsmöjligheter. På entréplan finns ett trivsamt vardagsrum med öppen spis och utgång till altan, ett arbetsvänligt kök med plats för matbord, 2 sovrum och ett helkaklat badrum. På källarplan finns allrum med öppen spis, hobbyrum, tvättstuga med dusch och bastu, toalettrum, matkällare och pannrum. På tomten finns gott om plats för lek och spring och för den trädgårdsintresserade finns en hel den goda bärbuskar och fruktträd som växer på somrarna, bl.a. finns jordgubbar, blåbär, plommonträd, äppelträd, körsbärsträd, krusbär, hallon och rabarber. Bostaden är ansluten till fiber via Servanet. Uppvärmning sker via bergvärme och här finns nya 3-glasfönster. För dig som har elbil så finns en internetuppkopplad laddbox installerad intill garaget. Välkommen på visning.

  • Premium
Bågevägen 63A, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 14:30
Bågevägen 63A, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 2
Bågevägen 63A, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 3

Bågevägen 63A

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
875 000 kr
83 m²
3.5 rum
vån 2/2
5 299 kr/mån
10 542 kr/m²

Välkommen till Bosvedjan och denna fina gavel 3,5 a med högt och fint läge! Lägenheten rymmer hall med garderob, helkaklat stambytt badrum, 2,5 sovrum, vardagsrum som är avgränsat med ett extra sovrum/kontor med eget fönster samt det populära L-köket med utgång till balkong i fint söderläge. Här i Bosvedjan bor man i lugnt och barnvänligt område med närhet till natur, fina promenadstråk och elljusspår. I området finns förskolor och skola upp till årskurs 6. I centrumhuset hittar du även blomsterbutik, Bowlinghall, frisör och pizzeria. Här finns även goda kommunikationsmöjligheter med buss till både Birsta och till centrala Sundsvall. Brf Bosvedjan är en välskött förening som kontinuerligt renoverar och underhåller fastigheterna. Föreningen har fina gemensamma lokaler så som gym, festlokal, övernattningslägenhet samt bastu/relax. I månadsavgiften ingår kabel-tv, fiber 250/100 Mbit/s och bostadsrättstillägg. Föreningen har även gemensamhetsel för att hålla elkostnaderna nere för medlemmarna. Här är ett tillfälle ni inte får missa. Varmt välkommen att anmäla er för visning.

  • Premium
  • Balkong
Ängomsvägen 14, Matfors, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 11:30
Ängomsvägen 14, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 2
Ängomsvägen 14, Matfors, Sundsvalls kommun, bild 3

Ängomsvägen 14

Villa
Matfors, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 295 000 kr
151 + 20 m²
6 rum
1 332 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva denna rymliga villa i Matfors med mycket fint och högt läge på hörntomt. Huset erbjuder entréplan med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Badrum, ett stort sovrum med walk in closet och stort allrum/vardagsrum med utgång till balkongen. I soutterängplanet finns 2-3 sovrum, mycket bra med förvaring, rymlig tvättstuga med ny varmvattenberedare, dusch och separat toalettrum. Från hallen på nedre plan når man uteplatsen som ligger på baksidan. Här finns också ett garage och en friggebod. I Matfors finns bra service i form av mataffärer, bank, caféer, trädgårdsbutik m m och i området är det mycket barnvänligt. Nära till Thulevallens fotbollsplaner, fiske i Ängomstjärn m m. Precis nedanför huset i backen, så finns även en golfbana. Varmt välkomna att kontakta mig för mer information.

  • Premium
Färjvägen 49, Sörberge, Timrå kommun

Färjvägen 49

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
2 995 000 kr
134 + 7 m²
5 rum
581 m² tomt

Välkommen till Färjvägen 49! Här möts du av en ljus och trevlig villa med en charmig och genomtänkt planlösning. Belägen på en lugn och barnvänlig återvändsgata, erbjuder denna villa en fridfull tillflyktsort med närhet till allt du behöver. Trädgården är lättskött och plan, här har du också naturen alldeles inpå kunten vilket ger en känsla av lugn och ro. Här kan du njuta av naturen samtidigt som du har bekvämligheten av att ha mataffärer, ishall, gym och busshållplatser inom räckhåll. För familjen som uppskattar aktiviteter året runt är anknytningen till Indalsälven en verklig bonus. Under sommarmånaderna lockar flera bryggor längs älven för avkopplande stunder och vattenaktiviteter, medan vintern öppnar upp för spännande äventyr med längdskidor eller skoteråkning på den frusna älven. Denna villa är en perfekt plats för att låta vardagen flyta på smidigt och lättsamt samtidigt som du kan njuta av det bästa av både naturen och bekvämligheterna i området. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Visar 1 - 25 av 65