Mäklare Julia Berggren

Julia Berggren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagavägen 37, Haga, Sundsvalls kommun
  • Tor 1 aug kl 09:30
Hagavägen 37, Haga, Sundsvalls kommun, bild 2
Hagavägen 37, Haga, Sundsvalls kommun, bild 3

Hagavägen 37

Villa
Haga, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
6 750 000 kr
188 + 104 m²
9 rum
3 035 m² tomt

I attraktiva Haga finns nu möjlighet att förvärva denna stora sekelskiftesvilla med centralt läge. Här möts du av en bostad med rik historia och många fina originaldetaljer bevarade. Med en slående takhöjd, charmig kakelugn, vackra originalgolv och stora fönsterpartier har du en utmärkt grund för att skapa din alldeles egna drömbostad. På fastigheten finns även ett renoverat fristående hus på hela 120 kvm, perfekt för generationsboende eller för den som vill ha möjlighet att hyra ut och finansiera en del av sin egen boendekostnad. Fastigheten erbjuder en lummig och generös trädgårdstomt med uteplatser som följer solens alla timmar. En alldeles egen idyll. Under 2024 har källaren genomgått omfattande renoveringar med nytt kakel och klinker i WC-duschutrymmet och tvättstugan. Avloppssystemet har relinats och bergvärmepumpen har helrenoverats. Fastigheten har även ett fristående stort dubbelgarage med tillhörande förrådsdel som kan användas för eget behov eller ge möjlighet till företagsverksamhet. Därutöver finns ytterligare ett garage på källarplanet som kan nyttjas vid behov. Här finns något för alla. Välkommen att boka in dig för en visning av din nya bostad!

  • Premium
  • Energieffektiv
Norra Fagerviksvägen 3A, Sörberge, Timrå kommun
  • Tis 30 jul kl 12:00
Norra Fagerviksvägen 3A, Sörberge, Timrå kommun, bild 2
Norra Fagerviksvägen 3A, Sörberge, Timrå kommun, bild 3

Norra Fagerviksvägen 3A

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
1 800 000 kr
135 + 6 m²
4 rum
1 179 m² tomt

Välkommen till detta charmiga tvåfamiljshus, perfekt beläget på en lugn gata mitt emellan Sörberge och Fagervik. Detta är en unik möjlighet för dig som söker ett flexibelt boende med potential för både familjeliv och investering. Detta rymliga tvåfamiljshus erbjuder två separata bostäder, perfekt för den större familjen, generationsboendet eller för att hyra ut en del och få en extra inkomst. Båda bostäderna är välplanerade med varsitt kök som erbjuder gott om plats för matbord, stort vardagsrum, sovrum och renoverade badrum. Den generösa tomten erbjuder en underbar trädgård med plats för både lek och avkoppling. Här möts du av träd och buskar som ger en lummig och harmonisk atmosfär. På framsidan finns en stor altan, perfekt för sommarens grillkvällar. Här bor du på en fridfull gata med närhet till både Sörberge och Fagervik, vilket ger dig det bästa av två världar. I Sörberge finner du matbutiker, skolor och annan service medan Fagervik erbjuder vackra naturområden och rekreationsmöjligheter. Med goda kommunikationer är det enkelt att ta sig till både Sundsvall och Timrå. Varmt välkomna att anmäla ert intresse.

  • Premium
Ljuslinsvägen 6, Bydalen, Sundsvalls kommun
Ljuslinsvägen 6, Bydalen, Sundsvalls kommun, bild 2
Ljuslinsvägen 6, Bydalen, Sundsvalls kommun, bild 3

Ljuslinsvägen 6

Villa
Bydalen, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
3 295 000 kr
120 + 70 m²
6 rum
1 377 m² tomt

Välkommen till Bydalen och Ljuslinsvägen 6 Här har vi en välskött villa med stort fristående garage i tvåplan i ett lugnt och trevligt område. Invändigt rymmer bostaden stort kök med gott om plats för matbord vid fönster, vardagsrum med öppen spis, matrum, 2 st sovrum och badrum. Övervåningen rymmer allrum med öppen spis och kattvindar till förvaring, 2 st sovrum och toalett. Källarvåningen imponerar med gott om förvaringsmöjligheter, inklusive en praktisk matkällare och en tvättstuga för familjens behov. Det stora garaget i källaren erbjuder inte bara plats för bilen utan är också perfekt för alla tänkbara hobbyverksamheter. På fastigheten finns ytterligare ett fristående dubbelgarage där familjens bilar kan parkeras skyddade under kalla vinterdagar. Det fristående garage har en undervåning som erbjuder oanade möjligheter för förvaring eller ytterligare hobbyverksamhet. Alla garage är välisolerade och utrustade med uppvärmning, vatten och avlopp, vilket gör dem mycket funktionella och användbara året runt. Bydalen är ett idylliskt område där du och din familj får privilegiet att bo i en lugn och barnvänlig miljö. Naturen finns runt knuten med upplysta motionsspår och flera lekplatser för barnen att utforska. För de små erbjuds närhet till förskolor och Bosvedjansskolan för årskurs 1-6. Praktiska bekvämligheter som matbutiker och apotek finns också inom räckhåll Här finns massor av möjligheter och det är ett riktigt drömläge för barnfamiljen! Välkommen att göra Ljuslinsvägen 6 till ert nya hem!

  • Premium
Berglundavägen 32, Sörberge, Timrå kommun

Berglundavägen 32

Lägenhet
Sörberge, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
675 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 1
7 466 kr/mån
8 599 kr/m²

Har du hunnit fylla 55 år och söker ett praktiskt och tryggt boende? Då är du välkommen till Sörberge och Berglundavägen 32. Här har vi en 3:a på 78,5 kvm praktiskt belägen på entréplan. Lägenheten har en rymlig inglasad terassbalkong med härlig eftermiddags/ kvällssol. Lägenheten rymmer kök med öppet mot matrum, vardagsrum med utgång till balkong, 2 st sovrum, badrum samt hall med klädkammare. I samma trappuppgång som lägenheten ligger finns det ett förråd samt tvättstuga. Trevlig och uppvuxen innergård som erbjuder pergola, grillplats och boulebana. Här har vi ett praktiskt boende för dig som söker en enkel vardag. I föreningen så anordna man fritidsaktiviteter så som spelkvällar, körövning, gemensam träning och mycket mer. Här kan du välja att vara en dela av gemenskapen. Välkommen att boka in Er för visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Bågevägen 63A, Bosvedjan, Sundsvalls kommun
  • Mån 29 jul kl 14:30
Bågevägen 63A, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 2
Bågevägen 63A, Bosvedjan, Sundsvalls kommun, bild 3

Bågevägen 63A

Lägenhet
Bosvedjan, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
875 000 kr
83 m²
3.5 rum
vån 2/2
5 299 kr/mån
10 542 kr/m²

Välkommen till Bosvedjan och denna fina gavel 3,5 a med högt och fint läge! Lägenheten rymmer hall med garderob, helkaklat stambytt badrum, 2,5 sovrum, vardagsrum som är avgränsat med ett extra sovrum/kontor med eget fönster samt det populära L-köket med utgång till balkong i fint söderläge. Här i Bosvedjan bor man i lugnt och barnvänligt område med närhet till natur, fina promenadstråk och elljusspår. I området finns förskolor och skola upp till årskurs 6. I centrumhuset hittar du även blomsterbutik, Bowlinghall, frisör och pizzeria. Här finns även goda kommunikationsmöjligheter med buss till både Birsta och till centrala Sundsvall. Brf Bosvedjan är en välskött förening som kontinuerligt renoverar och underhåller fastigheterna. Föreningen har fina gemensamma lokaler så som gym, festlokal, övernattningslägenhet samt bastu/relax. I månadsavgiften ingår kabel-tv, fiber 250/100 Mbit/s och bostadsrättstillägg. Föreningen har även gemensamhetsel för att hålla elkostnaderna nere för medlemmarna. Här är ett tillfälle ni inte får missa. Varmt välkommen att anmäla er för visning.

  • Premium
  • Balkong
Färjvägen 49, Sörberge, Timrå kommun

Färjvägen 49

Villa
Sörberge, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
2 995 000 kr
134 + 7 m²
5 rum
581 m² tomt

Välkommen till Färjvägen 49! Här möts du av en ljus och trevlig villa med en charmig och genomtänkt planlösning. Belägen på en lugn och barnvänlig återvändsgata, erbjuder denna villa en fridfull tillflyktsort med närhet till allt du behöver. Trädgården är lättskött och plan, här har du också naturen alldeles inpå kunten vilket ger en känsla av lugn och ro. Här kan du njuta av naturen samtidigt som du har bekvämligheten av att ha mataffärer, ishall, gym och busshållplatser inom räckhåll. För familjen som uppskattar aktiviteter året runt är anknytningen till Indalsälven en verklig bonus. Under sommarmånaderna lockar flera bryggor längs älven för avkopplande stunder och vattenaktiviteter, medan vintern öppnar upp för spännande äventyr med längdskidor eller skoteråkning på den frusna älven. Denna villa är en perfekt plats för att låta vardagen flyta på smidigt och lättsamt samtidigt som du kan njuta av det bästa av både naturen och bekvämligheterna i området. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Åstön 1:18, Åstön, Timrå kommun

Åstön 1:18

Tomt
Åstön, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
295 000 kr
3 000 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att skapa ditt drömhem på den vackra ön Åstön. Belägen med endast en kort biltur till Söråkers centrum erbjuder denna tomt en idyllisk och lugn miljö! Det är 2 tomter bredvid varandra som är till salu, så möjligheten är att köpa båda. Åstön 1:17 och 1:18. Pris per tomt: 299 500 kr. Storlek: ca 3000 kvm. Läge: Lantligt och naturskönt Byggrätt: För information om vad du får bygga på fastigheten, vänligen se Timrå kommuns riktlinjer. Elanslutning: En ny anslutning från E.ON kan erhållas enligt dagens taxa. Kontakta E.ON för mer information. I Söråkers centrum finns allt du behöver ICA, vårdcentral, tandläkare, gym, apotek, populära folketshus och restauranger. Missa inte chansen att förvärva denna unika tomt och skapa ditt drömboende på Åstön.

Mällby 507, Skilsåker - Söråker - Tynderö, Timrå kommun

Mällby 507

Gård/Skog
Skilsåker - Söråker - Tynderö, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
2 550 000 kr
130 + 100 m²
4 rum
3 ha tomt

Välkommen till denna lantbruksdröm i Tynderö! Drömmer du om ett liv på landet? Denna charmiga lantbruksfastighet i Tynderö erbjuder allt du kan önska dig och lite till. Här möts du av en välskött gård med ett fint bostadshus med timmerstomme, garage, stall med boxar, loge för fest, bagarstuga, förrådsbyggnad/snickarbod och carport för traktor/ husvagn. Varje del av fastigheten är noggrant underhållen och redo att välkomna dig hem. Villan har en rymlig och inbjudande hall som leder vidare till ett nyrenoverat tidtypsiktkök med arbetsbänk och utsikt över gården, ett skafferi och en stor köksö. Här finns också ett matrum, vardagsrum och 2 sovrum, samt ett mindre badrum. För dig som önskar fler sovrum så är övervåningen oinredd med massor av yta att skapa fler rum. Här ute på Tynderö finns en populär förskola, självservicebutik samt sommarrestauranger. Med en kort bilresa tar ni er till Söråkers centrum där du hittar affär, restauranger, populära Folkets Hus och skola. Bussförbindelse finns. Välkommen på visning och upplev själv charmen och möjligheterna som väntar dig! Drömmen om ett liv på landet börjar här!

Rigstavägen, Söråker, Timrå kommun

Rigstavägen

Tomt
Söråker, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
2 500 000 kr
21,5 ha tomt

Välkommen till Söråker och Rigstavägen! Unik möjlighet att förvärva ca 20 hektar mark mitt i Söråker. Marken är högt belägen med utsikt över havet. Ett soligt, attraktivt läge i ett familjevänligt område. Vill du skapa ditt eget drömhem i en miljö som formas av dig själv, stycka av tomter för andra att njuta av eller utforska andra spännande möjligheter? Då är detta din chans att göra verklighet av dina visioner. Fastigheten har stark utvecklingspotential, med mindre än fem minuter till E4 och Torsboda Industrial Park. Sundsvall, Timrå och Härnösand ligger alla mindre än en halvtimme bort och till flygplatsen tar det endast tio minuter. Vill du vara med och forma framtiden i ett växande område så är detta den perfekta platsen för ditt drömprojekt. Varför Söråker? Söråker är mer än bara en plats - det är ett samhälle där bekvämlighet möter natur. Med närhet till förskola, skola och vårdcentral, är detta det perfekta stället för familjer att slå sig ner och växa. Du behöver inte offra bekvämlighet för skönheten i naturen - här hittar du allt du behöver inom räckhåll. Från din framtida tomt kan du enkelt promenera till den lokala ICA-butiken, njuta av grönskande promenadstråk och ta dig vart du vill med närheten till busshållplatsen. I Söråker finns även en båthamn och ett aktivt Folkets Hus. Missa inte denna enastående möjlighet att bli en del av Söråkers gemenskap och forma dess framtid. Välkommen att anmäla ditt intresse och upptäck den magi som väntar på dig!

Lindbomstjärn 419, Njurunda, Sundsvalls kommun

Lindbomstjärn 419

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
3 850 000 kr
145 m²
5 rum
2 300 m² tomt

Välkommen till Lindbomstjärn 419. Denna villa ger dig en sällsynt möjlighet att äga ett hem som kombinerar modern bekvämlighet med den lugnande närhet till naturen. Oavsett om du är en naturälskare eller letar efter en fristad att komma undan vardagens stress, kommer denna villa att överträffa dina förväntningar. Bostaden har stora fönster och öppna ytor som skapar en ljus och luftig atmosfär i hela huset. Ditt nya hem kommer att vara fyllt med naturligt ljus året runt. Fastigheten ligger på en plan och lättskött tomt med sjön och brygga alldeles nedanför. På tomten finns även stor carport och gäststuga med fint läge. Här bor du också med närheten till Havet, endast 1 km. Ta chansen att äga detta drömhem vid Lindbomstjärn - en plats där livskvalitet och charm går hand i hand. Välkommen att anmäla ditt intresse.

Gäddviken 908, Skillinge - Söråker - Tynderö, Timrå kommun

Gäddviken 908

Villa
Skillinge - Söråker - Tynderö, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
2 450 000 kr
120 + 42 m²
6 rum
1 884 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa belägen i det populära och eftertraktade området Gäddviken! Denna charmiga bostad är perfekt placerad längst in på en återvändsgata, med lummigt och avskilt läge. Villan ligger omgiven av grönska och är fri från insyn. Här finns verkligen något för alla - en generös gräsmatta för lek och aktivitet, till ett inglasat uterum, trädäck med spabad samt vedeldad bastu. För den trädgårdsintresserade finns även ett växthus, frukträd och bärbuskar samt ett utekök för den som älskar att laga mat utomhus. Med fem rymliga sovrum, två badrum och ett kök med plats för matbord vid fönstret finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Det ljusa och öppna vardagsrummet med utgång till det inglasade uterummet skapar en härlig atmosfär. På den välskötta tomten finner du även ett praktiskt garage och flera förråd för förvaring av verktyg och trädgårdsutrustning. Detta idylliska läge erbjuder även närhet till småbåtshamnen, förskola och ett fantastiskt utbud av badstränder att utforska under sommarhalvåret. För naturälskare är närheten till Skeppshamn naturreservat en verklig bonus, med sina vackra promenad- och cykelvägar samt rika fågel- och växtliv. Miss inte chansen att bli ägare till denna pärla i Gäddviken - kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Fregattgatan 1, Centralt, Sundsvalls kommun

Fregattgatan 1

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 795 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4
3 679 kr/mån
55 900 kr/m²

Välkommen att ta hissen upp till våning 4 på Fregattgatan 1 och till denna unika lägenhet med havet som närmsta granne. Lägenheten är nyproducerad, toppmodern, kvadratsmart och helt fri från insyn. En lägenhet med extra allt. Öppen och trevlig planlösning men samtidigt med praktiskt lösningar. Här möts du av ljust 1-stavsparkett, påkostat Marbordalkök samt helkaklat badrum med golvvärme. Från vardagsrummet kommer du ut till lägenhetens balkong med fantastisk utsikt och med sol hela dagen. I samma trappuppgång finns även en större takterrass med loungemöbler och grillar som nås via hiss och erbjuder magisk utsikt över hav och stad. Här på Norra kajen har en ny statsdel växt fram de senaste åren. Här har vi en vacker strandpromenad som leder in till centrum på cirka fem minuter. Cykel- och lägenhetsförråd finns i byggnaden intill. Parkering via garage finns att hyra i närliggande byggnad. Detta får ni inte missa. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Rigstavägen 50, Söråker, Timrå kommun

Rigstavägen 50

Villa
Söråker, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
2 575 000 kr
140 + 20 m²
5 rum
1 888 m² tomt

Välkommen till ditt framtida drömhem på Rigstavägen 50. Denna charmiga familjevilla erbjuder ett fantastiskt läge med en underbar utsikt över vackra Klingerfjärden. När du kliver in genom dörren möts du av en inbjudande hall som leder dig vidare till ett modernt kök med köksö, perfekt för både vardagsmatlagning och sociala sammankomster. Köket är rymligt vilket gör det enkelt att umgås samtidigt som du lagar mat. Från köket har du även tillgång till bostadens inglasade uterum och trädäck, där du kan njuta av solen under dagens alla soltimmar. Här finns också ett rymligt vardagsrum och matrum med en mysig kamin 3 st sovrum samt 2 kaklade badrum. Här finns gott om plats för hela familjen. Denna villa är välunderhållen och har genomgått betydande renoveringar genom åren, vilket inkluderar nya 2-isolerglasfönster, nybyggt trädäck och inglasat uterum, nyare plåttak och ommålad fasad. Här kan du känna dig trygg med ditt boende, med moderna bekvämligheter och energisnåla lösningar. Trädgården är lättskött och har gott om plats för aktiviteter och lek. Här hittar du även ett uthus för förvaring och en äldre gårdshus med potential att renovera och använda som en extra bostad eller uthyrningsobjekt. Söråker är fantastiskt och erbjuder närhet till förskola, skola, busshållplats, ICA, gym och vårdcentral. För naturälskaren erbjuder området vackra promenadstråk längs strandpromenaden och närhet till natursköna omgivningar. Det här är ett tillfälle du inte vill missa - ett inflyttningsklart boende som väntar på att bli ditt. Välkommen hem till Rigstavägen 50!

Tomt med lantligt läge i natursköna Märrgård! Märrgård 1:59, Söråker, Timrå kommun

Tomt med lantligt läge i natursköna Märrgård! Märrgård 1:59

Tomt
Söråker, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
250 000 kr
1 669 m² tomt

Tomt belägen i natursköna Märrgård en bit från Söråker. Se tomtkarta för mer information om vart de är belägna. Närmaste fysiskt adress idag är Märrgårdsudden 525. Här har ni möjlighet att bygga ert eget fritidshus med ett fint och lantligt läge med närhet till Söråker centrum. Enligt uppgift från säljare så ska det vara ok att koppla på sig på gemensamma dricksvattnet i mån av tillgång. Det ska också vara utrett och ok att borra för egen brunn samt förse fastigheten med 3-kammarbrunn, säljarna ska tidigare gjort en utredning på detta. För elanslutning får jag hänvisa till E.ON, information och kontakt se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Här har du närhet till Söråker där allt man kan önska inom serviceväg finns: matvaruaffär, vårdcentral, tandläkare, gym, cafe, restaurang, skola, förskolor, Söråkers folketshus, lekplatser samt fina promenadstråk och en härlig närhet till naturen. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Tomt med lantligt läge i natursköna Märrgård!, Söråker, Timrå kommun

Tomt med lantligt läge i natursköna Märrgård!

Tomt
Söråker, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
250 000 kr
1 537 m² tomt

Tomt belägen i natursköna Märrgård en bit från Söråker. Se tomtkarta för mer information om vart de är belägna. Närmaste fysiskt adress idag är Märrgårdsudden 525. Här har ni möjlighet att bygga ert eget fritidshus med ett fint och lantligt läge med närhet till Söråker centrum. Enligt uppgift från säljare så ska det vara ok att koppla på sig på gemensamma dricksvattnet i mån av tillgång. Det ska också vara utrett och ok att borra för egen brunn samt förse fastigheten med 3-kammarbrunn, säljarna ska tidigare gjort en utredning på detta. För elanslutning får jag hänvisa till E.ON, information och kontakt se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Här har du närhet till Söråker där allt man kan önska inom serviceväg finns: matvaruaffär, vårdcentral, tandläkare, gym, cafe, restaurang, skola, förskolor, Söråkers folketshus, lekplatser samt fina promenadstråk och en härlig närhet till naturen. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Fin villatomt i populära Rigsta nära Söråker centrum! Rigsta 4:112, Söråker, Timrå kommun

Fin villatomt i populära Rigsta nära Söråker centrum! Rigsta 4:112

Tomt
Söråker, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
550 000 kr
1 609 m² tomt

Villatomt belägen en liten bit utanför Söråker centrum i ett fint naturnära område. Tomten ligger på en avstickarväg från Rigstavägen närmare bestämt Rigstaborgsvägen. Se tomtkarta för mer information om vart de är belägna. Närmaste fysiskt adress idag är Rigstaborgsvägen 3. Förvärva denna fina villatomt och du har möjlighet att bygga dina drömmars hus med ett fint lantligt läge och ett rogivande lugn. Här ute i Rigsta får du det bästa av två världar, det naturnära läget och närheten till E4 som tar dig smidigt både till Sundsvall, Timrå, Birsta City samt Härnösand. Kommunalt V/A finns anslutet till tomten. För mer information om byggnadsrätt kontakta Timrå Kommun för rådgivning: https://www.timra.se/ För exakta anslutningskostnader gällande elnät så hänvisar vi direkt till E.ON, kostnaden för anslutning varierar utifrån anslutningspunktens avstånd till tomten. För mer information och kontakt med E.ON Elnät se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Här på i Rigsta har du närhet till allt man kan önska sig inom serviceväg: matvaruaffär, vårdcentral, tandläkare, gym, café, restaurang, skola, förskolor och Söråkers folketshus. I området finns fina lekplatser, promenadstråk och skoterleder här har du en härlig närhet till natur och strövområden. På kort avstånd når du E4an som tar dig smidigt till både Sundsvall, Timrå, Birsta City samt Härnösand. Det är skyltat från vägen till tomterna så åk gärna och kika på tomterna samt området.

Fin villatomt i populära Rigsta nära Söråker centrum! Rigsta 4:110, Timrå, Timrå kommun

Fin villatomt i populära Rigsta nära Söråker centrum! Rigsta 4:110

Tomt
Timrå, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
650 000 kr
1 618 m² tomt

Villatomt belägen en liten bit utanför Söråker centrum i ett fint naturnära område. Tomten ligger på en avstickarväg från Rigstavägen närmare bestämt Rigstaborgsvägen. Se tomtkarta för mer information om vart de är belägna. Närmaste fysiskt adress idag är Rigstaborgsvägen 3. Förvärva denna fina villatomt och du har möjlighet att bygga dina drömmars hus med ett fint lantligt läge och ett rogivande lugn. Här ute i Rigsta får du det bästa av två världar, det naturnära läget och närheten till E4 som tar dig smidigt både till Sundsvall, Timrå, Birsta City samt Härnösand. Kommunalt V/A finns anslutet till tomten. För mer information om byggnadsrätt kontakta Timrå Kommun för rådgivning: https://www.timra.se/ För exakta anslutningskostnader gällande elnät så hänvisar vi direkt till E.ON, kostnaden för anslutning varierar utifrån anslutningspunktens avstånd till tomten. För mer information och kontakt med E.ON Elnät se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Här på i Rigsta har du närhet till allt man kan önska sig inom serviceväg: matvaruaffär, vårdcentral, tandläkare, gym, café, restaurang, skola, förskolor och Söråkers folketshus. I området finns fina lekplatser, promenadstråk och skoterleder här har du en härlig närhet till natur och strövområden. På kort avstånd når du E4an som tar dig smidigt till både Sundsvall, Timrå, Birsta City samt Härnösand. Det är skyltat från vägen till tomterna så åk gärna och kika på tomterna samt området.

Fin villatomt i populära Rigsta nära Söråker centrum! Rigsta 4:111, Söråker, Timrå kommun

Fin villatomt i populära Rigsta nära Söråker centrum! Rigsta 4:111

Tomt
Söråker, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
550 000 kr
1 611 m² tomt

Villatomt belägen en liten bit utanför Söråker centrum i ett fint naturnära område. Tomten ligger på en avstickarväg från Rigstavägen närmare bestämt Rigstaborgsvägen. Se tomtkarta för mer information om vart de är belägna. Närmaste fysiskt adress idag är Rigstaborgsvägen 3. Förvärva denna fina villatomt och du har möjlighet att bygga dina drömmars hus med ett fint lantligt läge och ett rogivande lugn. Här ute i Rigsta får du det bästa av två världar, det naturnära läget och närheten till E4 som tar dig smidigt både till Sundsvall, Timrå, Birsta City samt Härnösand. Kommunalt V/A finns anslutet till tomten. För mer information om byggnadsrätt kontakta Timrå Kommun för rådgivning: https://www.timra.se/ För exakta anslutningskostnader gällande elnät så hänvisar vi direkt till E.ON, kostnaden för anslutning varierar utifrån anslutningspunktens avstånd till tomten. För mer information och kontakt med E.ON Elnät se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Här på i Rigsta har du närhet till allt man kan önska sig inom serviceväg: matvaruaffär, vårdcentral, tandläkare, gym, café, restaurang, skola, förskolor och Söråkers folketshus. I området finns fina lekplatser, promenadstråk och skoterleder här har du en härlig närhet till natur och strövområden. På kort avstånd når du E4an som tar dig smidigt till både Sundsvall, Timrå, Birsta City samt Härnösand. Det är skyltat från vägen till tomterna så åk gärna och kika på tomterna samt området.

Visar alla 18