Mäklare Julia Berggren

Julia Berggren

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gäddviken 908, Skillinge - Söråker - Tynderö, Timrå kommun
  • Mån 29 apr kl 16:30

Gäddviken 908

Villa
Skillinge - Söråker - Tynderö, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
2 450 000 kr
120 + 42 m²
6 rum
1 884 m² tomt

Välkommen till denna underbara villa belägen i det populära och eftertraktade området Gäddviken! Denna charmiga bostad är perfekt placerad längst in på en återvändsgata, med lummigt och avskilt läge. Villan ligger omgiven av grönska och är fri från insyn. Här finns verkligen något för alla - en generös gräsmatta för lek och aktivitet, till ett inglasat uterum, trädäck med spabad samt vedeldad bastu. För den trädgårdsintresserade finns även ett växthus, frukträd och bärbuskar samt ett utekök för den som älskar att laga mat utomhus. Med fem rymliga sovrum, två badrum och ett kök med plats för matbord vid fönstret finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Det ljusa och öppna vardagsrummet med utgång till det inglasade uterummet skapar en härlig atmosfär. På den välskötta tomten finner du även ett praktiskt garage och flera förråd för förvaring av verktyg och trädgårdsutrustning. Detta idylliska läge erbjuder även närhet till småbåtshamnen, förskola och ett fantastiskt utbud av badstränder att utforska under sommarhalvåret. För naturälskare är närheten till Skeppshamn naturreservat en verklig bonus, med sina vackra promenad- och cykelvägar samt rika fågel- och växtliv. Miss inte chansen att bli ägare till denna pärla i Gäddviken - kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Ljuslinsvägen 6, Bydalen, Sundsvalls kommun
  • Tor 2 maj kl 17:00
Ljuslinsvägen 6, Bydalen, Sundsvalls kommun, bild 2
Ljuslinsvägen 6, Bydalen, Sundsvalls kommun, bild 3

Ljuslinsvägen 6

Villa
Bydalen, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
3 500 000 kr
120 + 70 m²
6 rum
1 377 m² tomt

Välkommen till Bydalen och Ljuslinsvägen 6 Här har vi en välskött villa med stort fristående garage i tvåplan i ett lugnt och trevligt område. Invändigt rymmer bostaden stort kök med gott om plats för matbord vid fönster, vardagsrum med öppen spis, matrum, 2 st sovrum och badrum. Övervåningen rymmer allrum med öppen spis och kattvindar till förvaring, 2 st sovrum och toalett. Källarvåningen imponerar med gott om förvaringsmöjligheter, inklusive en praktisk matkällare och en tvättstuga för familjens behov. Här finns även en toalett, ett pannrum och ett stort garage, perfekt för både bilen och diverse hobbyprojekt. Bydalen är ett idylliskt område där du och din familj får privilegiet att bo i en lugn och barnvänlig miljö. Naturen finns runt knuten med upplysta motionsspår och flera lekplatser för barnen att utforska. För de små erbjuds närhet till förskolor och Bosvedjansskolan för årskurs 1-6. Praktiska bekvämligheter som matbutiker och apotek finns också inom räckhåll Här finns massor av möjligheter och det är ett riktigt drömläge för barnfamiljen! Välkommen att göra Ljuslinsvägen 6 till ert nya hem!

  • Premium
Östrandsvägen 22, Centralt, Timrå kommun

Östrandsvägen 22

Villa
Centralt, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
1 650 000 kr
82 + 82 m²
3 rum
1 128 m² tomt

Välkommen till Östrandsvägen 22 - här finner du en renoverad villa med ett fint läge intill grönområde. Villan är omsorgsfullt underhållna och har genomgått betydande förbättringar under det senaste året, vilket gör den till ett önskat och inflyttningsklart hem. Med 3-glasfönster och nyare plåttak erbjuder villan en bra standard. Den moderna vattenburna uppvärmningen, komplett med en ny panna från 2023, ger en effektiv och bekväm atmosfär i hela bostaden. Invändigt har bostaden genomgått en helrenovering och du möts verkligen av ett härligt ljusinsläpp. Nytt kök med modern och öppen planlösning, helrenoverat badrum, nya ytskikt i hela entréplan och renoverade sovrum med nya garderobsstommar. Här är veklingen allt i fint skick och inflyttningsklart. I Timrå centrum bor du med närhet till allt, två mataffärer, systembolaget, vårdcentral och de restauranger som Timrå centrum har att erbjuda. Med en kort promenad kommer du till både busshållplatser och tågstation. Välkommen att boka in dig för visning av ditt nya hem!

  • Plus
Rasåsen 140, Töva, Sundsvalls kommun

Rasåsen 140

Villa
Töva, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 395 000 kr
115 + 115 m²
1 750 m² tomt

Välkommen till Rasåsen 140 och denna trevliga familjevilla. Här har vi en välskött villa med naturskönt och lantligt läge men ändå med närhet till stan. På fastigheten finns även dubbelgarage med gjuten platta och fjärrstyrd garageportar. Bostaden har ett rymligt kök med plats för hela familjen, vardagsrum med utgång till baksidan, 3 st sovrum samt rymligt badrum i entréplan. Källaren rymmer gillestuga, rum med platsbyggda garderober, dusch och bastu, matkällare, kontor, tvättstuga och toalett. Den välskötta trädgården är en fridfull oas omringad av buskar och lummig känsla. Här finns äppelträd, bärbuskar och odlingslådor. Det här är en riktig idyll för den som är trädgårds-odlingsintresserade. En trädgård som bjuder in till avkoppling i naturen. Denna tegelvilla är en äkta pärla som väntar på att bli ditt drömhem. Om du söker en fastighet med karaktär och utrymme, kontakta oss idag för att anmäla ditt intresse.

Fregattgatan 1, Centralt, Sundsvalls kommun

Fregattgatan 1

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 795 000 kr
50 m²
2 rum
vån 4
3 679 kr/mån
55 900 kr/m²

Välkommen att ta hissen upp till våning 4 på Fregattgatan 1 och till denna unika lägenhet med havet som närmsta granne. Lägenheten är nyproducerad, toppmodern, kvadratsmart och helt fri från insyn. En lägenhet med extra allt. Öppen och trevlig planlösning men samtidigt med praktiskt lösningar. Här möts du av ljust 1-stavsparkett, påkostat Marbordalkök samt helkaklat badrum med golvvärme. Från vardagsrummet kommer du ut till lägenhetens balkong med fantastisk utsikt och med sol hela dagen. I samma trappuppgång finns även en större takterrass med loungemöbler och grillar som nås via hiss och erbjuder magisk utsikt över hav och stad. Här på Norra kajen har en ny statsdel växt fram de senaste åren. Här har vi en vacker strandpromenad som leder in till centrum på cirka fem minuter. Cykel- och lägenhetsförråd finns i byggnaden intill. Parkering via garage finns att hyra i närliggande byggnad. Detta får ni inte missa. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Rigstavägen 50, Söråker, Timrå kommun

Rigstavägen 50

Villa
Söråker, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
2 575 000 kr
140 + 20 m²
5 rum
1 888 m² tomt

Välkommen till ditt framtida drömhem på Rigstavägen 50. Denna charmiga familjevilla erbjuder ett fantastiskt läge med en underbar utsikt över vackra Klingerfjärden. När du kliver in genom dörren möts du av en inbjudande hall som leder dig vidare till ett modernt kök med köksö, perfekt för både vardagsmatlagning och sociala sammankomster. Köket är rymligt vilket gör det enkelt att umgås samtidigt som du lagar mat. Från köket har du även tillgång till bostadens inglasade uterum och trädäck, där du kan njuta av solen under dagens alla soltimmar. Här finns också ett rymligt vardagsrum och matrum med en mysig kamin 3 st sovrum samt 2 kaklade badrum. Här finns gott om plats för hela familjen. Denna villa är välunderhållen och har genomgått betydande renoveringar genom åren, vilket inkluderar nya 2-isolerglasfönster, nybyggt trädäck och inglasat uterum, nyare plåttak och ommålad fasad. Här kan du känna dig trygg med ditt boende, med moderna bekvämligheter och energisnåla lösningar. Trädgården är lättskött och har gott om plats för aktiviteter och lek. Här hittar du även ett uthus för förvaring och en äldre gårdshus med potential att renovera och använda som en extra bostad eller uthyrningsobjekt. Söråker är fantastiskt och erbjuder närhet till förskola, skola, busshållplats, ICA, gym och vårdcentral. För naturälskaren erbjuder området vackra promenadstråk längs strandpromenaden och närhet till natursköna omgivningar. Det här är ett tillfälle du inte vill missa - ett inflyttningsklart boende som väntar på att bli ditt. Välkommen hem till Rigstavägen 50!

Tomt med lantligt läge i natursköna Märrgård! Märrgård 1:59, Söråker, Timrå kommun

Tomt med lantligt läge i natursköna Märrgård! Märrgård 1:59

Tomt
Söråker, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
250 000 kr
1 669 m² tomt

Tomt belägen i natursköna Märrgård en bit från Söråker. Se tomtkarta för mer information om vart de är belägna. Närmaste fysiskt adress idag är Märrgårdsudden 525. Här har ni möjlighet att bygga ert eget fritidshus med ett fint och lantligt läge med närhet till Söråker centrum. Enligt uppgift från säljare så ska det vara ok att koppla på sig på gemensamma dricksvattnet i mån av tillgång. Det ska också vara utrett och ok att borra för egen brunn samt förse fastigheten med 3-kammarbrunn, säljarna ska tidigare gjort en utredning på detta. För elanslutning får jag hänvisa till E.ON, information och kontakt se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Här har du närhet till Söråker där allt man kan önska inom serviceväg finns: matvaruaffär, vårdcentral, tandläkare, gym, cafe, restaurang, skola, förskolor, Söråkers folketshus, lekplatser samt fina promenadstråk och en härlig närhet till naturen. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Tomt med lantligt läge i natursköna Märrgård!, Söråker, Timrå kommun

Tomt med lantligt läge i natursköna Märrgård!

Tomt
Söråker, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
250 000 kr
1 537 m² tomt

Tomt belägen i natursköna Märrgård en bit från Söråker. Se tomtkarta för mer information om vart de är belägna. Närmaste fysiskt adress idag är Märrgårdsudden 525. Här har ni möjlighet att bygga ert eget fritidshus med ett fint och lantligt läge med närhet till Söråker centrum. Enligt uppgift från säljare så ska det vara ok att koppla på sig på gemensamma dricksvattnet i mån av tillgång. Det ska också vara utrett och ok att borra för egen brunn samt förse fastigheten med 3-kammarbrunn, säljarna ska tidigare gjort en utredning på detta. För elanslutning får jag hänvisa till E.ON, information och kontakt se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Här har du närhet till Söråker där allt man kan önska inom serviceväg finns: matvaruaffär, vårdcentral, tandläkare, gym, cafe, restaurang, skola, förskolor, Söråkers folketshus, lekplatser samt fina promenadstråk och en härlig närhet till naturen. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Fin villatomt i populära Rigsta nära Söråker centrum! Rigsta 4:112, Söråker, Timrå kommun

Fin villatomt i populära Rigsta nära Söråker centrum! Rigsta 4:112

Tomt
Söråker, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
550 000 kr
1 609 m² tomt

Villatomt belägen en liten bit utanför Söråker centrum i ett fint naturnära område. Tomten ligger på en avstickarväg från Rigstavägen närmare bestämt Rigstaborgsvägen. Se tomtkarta för mer information om vart de är belägna. Närmaste fysiskt adress idag är Rigstaborgsvägen 3. Förvärva denna fina villatomt och du har möjlighet att bygga dina drömmars hus med ett fint lantligt läge och ett rogivande lugn. Här ute i Rigsta får du det bästa av två världar, det naturnära läget och närheten till E4 som tar dig smidigt både till Sundsvall, Timrå, Birsta City samt Härnösand. Kommunalt V/A finns anslutet till tomten. För mer information om byggnadsrätt kontakta Timrå Kommun för rådgivning: https://www.timra.se/ För exakta anslutningskostnader gällande elnät så hänvisar vi direkt till E.ON, kostnaden för anslutning varierar utifrån anslutningspunktens avstånd till tomten. För mer information och kontakt med E.ON Elnät se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Här på i Rigsta har du närhet till allt man kan önska sig inom serviceväg: matvaruaffär, vårdcentral, tandläkare, gym, café, restaurang, skola, förskolor och Söråkers folketshus. I området finns fina lekplatser, promenadstråk och skoterleder här har du en härlig närhet till natur och strövområden. På kort avstånd når du E4an som tar dig smidigt till både Sundsvall, Timrå, Birsta City samt Härnösand. Det är skyltat från vägen till tomterna så åk gärna och kika på tomterna samt området.

Fin villatomt i populära Rigsta nära Söråker centrum! Rigsta 4:110, Timrå, Timrå kommun

Fin villatomt i populära Rigsta nära Söråker centrum! Rigsta 4:110

Tomt
Timrå, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
650 000 kr
1 618 m² tomt

Villatomt belägen en liten bit utanför Söråker centrum i ett fint naturnära område. Tomten ligger på en avstickarväg från Rigstavägen närmare bestämt Rigstaborgsvägen. Se tomtkarta för mer information om vart de är belägna. Närmaste fysiskt adress idag är Rigstaborgsvägen 3. Förvärva denna fina villatomt och du har möjlighet att bygga dina drömmars hus med ett fint lantligt läge och ett rogivande lugn. Här ute i Rigsta får du det bästa av två världar, det naturnära läget och närheten till E4 som tar dig smidigt både till Sundsvall, Timrå, Birsta City samt Härnösand. Kommunalt V/A finns anslutet till tomten. För mer information om byggnadsrätt kontakta Timrå Kommun för rådgivning: https://www.timra.se/ För exakta anslutningskostnader gällande elnät så hänvisar vi direkt till E.ON, kostnaden för anslutning varierar utifrån anslutningspunktens avstånd till tomten. För mer information och kontakt med E.ON Elnät se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Här på i Rigsta har du närhet till allt man kan önska sig inom serviceväg: matvaruaffär, vårdcentral, tandläkare, gym, café, restaurang, skola, förskolor och Söråkers folketshus. I området finns fina lekplatser, promenadstråk och skoterleder här har du en härlig närhet till natur och strövområden. På kort avstånd når du E4an som tar dig smidigt till både Sundsvall, Timrå, Birsta City samt Härnösand. Det är skyltat från vägen till tomterna så åk gärna och kika på tomterna samt området.

Fin villatomt i populära Rigsta nära Söråker centrum! Rigsta 4:111, Söråker, Timrå kommun

Fin villatomt i populära Rigsta nära Söråker centrum! Rigsta 4:111

Tomt
Söråker, Timrå kommun
Bjurfors Sundsvall
550 000 kr
1 611 m² tomt

Villatomt belägen en liten bit utanför Söråker centrum i ett fint naturnära område. Tomten ligger på en avstickarväg från Rigstavägen närmare bestämt Rigstaborgsvägen. Se tomtkarta för mer information om vart de är belägna. Närmaste fysiskt adress idag är Rigstaborgsvägen 3. Förvärva denna fina villatomt och du har möjlighet att bygga dina drömmars hus med ett fint lantligt läge och ett rogivande lugn. Här ute i Rigsta får du det bästa av två världar, det naturnära läget och närheten till E4 som tar dig smidigt både till Sundsvall, Timrå, Birsta City samt Härnösand. Kommunalt V/A finns anslutet till tomten. För mer information om byggnadsrätt kontakta Timrå Kommun för rådgivning: https://www.timra.se/ För exakta anslutningskostnader gällande elnät så hänvisar vi direkt till E.ON, kostnaden för anslutning varierar utifrån anslutningspunktens avstånd till tomten. För mer information och kontakt med E.ON Elnät se följande länk: https://www.eon.se/el/elnat/elanslutning-kostnad Här på i Rigsta har du närhet till allt man kan önska sig inom serviceväg: matvaruaffär, vårdcentral, tandläkare, gym, café, restaurang, skola, förskolor och Söråkers folketshus. I området finns fina lekplatser, promenadstråk och skoterleder här har du en härlig närhet till natur och strövområden. På kort avstånd når du E4an som tar dig smidigt till både Sundsvall, Timrå, Birsta City samt Härnösand. Det är skyltat från vägen till tomterna så åk gärna och kika på tomterna samt området.

Visar alla 11