Mäklare Elin Riklander

Elin Riklander

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Russvägen 22C, Lillhällom, Sundsvalls kommun

Russvägen 22C

Radhus
Lillhällom, Sundsvalls kommun
BoKlok Housing AB
3 050 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/2
6 419 kr/mån
26 068 kr/m²

Gavelradhus med egen liten grästäppa och stor uteplats i söderläge! Bo bekymmersfritt i stilren nyproduktion nära till fina strövområden. Endast ca 15 minuters resa till både centrum och Birsta handelsområde. Sällskapsytor på bottenvåningen och sovrummen på övervåningen. Flexibelt tillträde!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
Russvägen 31, lgh 1103, Lillhällom, Sundsvalls kommun

Russvägen 31, lgh 1103

Lägenhet
Lillhällom, Sundsvalls kommun
BoKlok Housing AB
1 775 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 136 kr/mån
24 653 kr/m²

Ljus och rymlig trea med ljusinsläpp från två håll. Stor altan med eftermiddags- och kvällssol, disk- och tvättmaskin ingår och ett extra förråd ute på gården. Först till kvarn! Flexibelt tillträde.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
Russvägen 29, lgh 1101, Lillhällom, Sundsvalls kommun

Russvägen 29, lgh 1101

Lägenhet
Lillhällom, Sundsvalls kommun
BoKlok Housing AB
1 935 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
5 907 kr/mån
22 765 kr/m²

Ljus, rymlig och välplanerad fyra på våning 2 med eftermiddags- och kvällssol på den härliga balkongen. Vitt kök med rostfria vitvaror, härligt stor klädkammare samt ett ännu större badrum med tvättmaskin. Flexibelt tillträde. Kika in på projektets hemsida för att läsa mer, skicka in en intresseanmälan eller ta kontakt med Elin Riklander på Bjurfors. .

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
Russvägen 29D, Lillhällom, Sundsvalls kommun

Russvägen 29D

Lägenhet
Lillhällom, Sundsvalls kommun
BoKlok Housing AB
1 525 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/2
4 131 kr/mån
27 727 kr/m²

Ljus och rymlig tvåa med uteplats och egen grästäppa i eftermiddags- och kvällssol. Disk- & Tvättmaskin ingår och ett extra förråd ute på gården. Möjlighet till egen p-plats med motorvärmare strax utanför lägenheten. Flexibelt tillträde!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
Bergsgatan 32A, Centralt, Sundsvalls kommun
 • Tor 28 sep kl 16:30
Bergsgatan 32A, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 2
Bergsgatan 32A, Centralt, Sundsvalls kommun, bild 3

Bergsgatan 32A

Lägenhet
Centralt, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 795 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 3/3
2 818 kr/mån
26 204 kr/m²

Välkommen till Bergsgatan 32 A. I en av Sundsvalls mest välskötta föreningar finns nu en mycket fin och ljus 3a tillsalu. Avgiften ligger på endast 2818kr och är då inklusive kabel-tv och bredband!! Lägenheten ligger högst upp i huset på våning 3. Då det är öppen planlösning och stora fönster åt två väderstreck upplevs lägenheten som väldigt ljus och rymlig. Från vardagsrummet når man den mycket fina och inglasade balkongen som ligger i sydostläge. Från fönsterna i köket har man fin utsikt mot stenstan. Det finns 2 sovrum i bra storlekar och ett helkaklat badrum med dusch. Det här är en lägenhet att uppleva på plats. Välkommen att boka in er för visning!

 • Premium
Russvägen 21B, Lillhällom, Sundsvalls kommun

Russvägen 21B

Radhus
Lillhällom, Sundsvalls kommun
BoKlok Housing AB
2 895 000 kr
117 m²
5 rum
vån 1/2
6 419 kr/mån
24 744 kr/m²

Välplanerat radhus med stor altan. Två våningar med sällskapsytor på våning 1 och de privata rummen på våning 2. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare ingår. Eget förråd vid radhuset och egen parkeringsplats. Bo nära skog och friluftsliv i vackra Lillhällom. Försäljning pågår. Först till kvarn! Flexibelt tillträde!

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
Kallövägen 18, Njurunda, Sundsvalls kommun

Kallövägen 18

Villa
Njurunda, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
3 650 000 kr
129 m²
5 rum
986 m² tomt

Välkommen ut till Björkön och denna villa som har ett fantastiskt havsnära läge. Här bor man med åretruntstandard och njuter av vad årstiderna har att erbjuda såväl sommar som vintertid. Villan är på ca 130kvm och inrymmer möjlighet för upp till 4 sovrum och härliga sociala ytor. Köket är ombyggt och har idag social kontakt med vardagsrummet där matgrupp, soffa och kamin inrymmer. Fönsterna är medvetet sänkta så att man med lätthet kan se havet från alla håll. Utomhus finns både ett inglasat uterum samt ett stort trädäck som både är delvis takat, har spa-bad och en pergola. Utsikten är magnifik ner mot havet. Här finns också gott om förråd varav 1 är varmbonat. Det finns även en carport och parkeringsplats för flertalet bilar. Till denna fastighet hör även en båtplats i den stora bryggan (kostnad ca 1000kr/år) samt en båtuppställningsplats. Fastigheten har även en egen "stenpir" som man kan använda som brygga och vid denna finns även en grillplats uppförd. Kommunalt avlopp planeras i området 2024. Beräknad anslutningskostnad ligger kring 170 000kr. Idag har man kommunalt vatten och en tank som delas med närmsta granne. Välkommen

BoKlok Grimman, Lillhällom, Sundsvalls kommun
 • 5 lediga bostäder

BoKlok Grimman

Lägenhet
Lillhällom, Sundsvalls kommun
BoKlok Housing AB
fr. 1 525 000 kr
55-117 m²
2-5 rum
4 131 kr/mån

Mitt emellan Lillhällom och Österro står nu BoKloks nya bostadsområde inflyttningsklart. Totalt 34 lägenheter och 27 rad- och parhus. Här bor du i ett befintligt och trevligt villaområde nära till skogs- och friluftsområden. Ljusa och luftiga lägenheter med trivsamma innergårdar för gemenskap, väljer du ett rad- eller parhus får du endera en stor uteplats i bästa söderläge eller en rymlig altan och dessutom en grästäppa. Föreningen kommer även att ha ett eget ute gym. Flexibelt tillträde!

 • Nybyggnadsprojekt
Västra vägen 58A, Granlo, Sundsvalls kommun
 • Tis 26 sep kl 16:30
Västra vägen 58A, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 2
Västra vägen 58A, Granlo, Sundsvalls kommun, bild 3

Västra vägen 58A

Lägenhet
Granlo, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
1 350 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 3/3
6 121 kr/mån
13 990 kr/m²

Välkommen Västra vägen 58A. Här finns nu en ljus och trivsam lägenhet på våning 3 till salu. Lägenheten ligger i huset längst ut på gatan och har såldeses ingen insyn från varken fram eller baksida. Från balkongen har man uppsikt mot skolan. Här möts man av renoverade ytskikt och ett rymligt, ljust kök med gott om plats för hela familjen. Från matplatsen i köket når man även den inglasade balkongen som ligger i trevligt söderläge. Lägenheten har både helkaklat badrum och gästtoalett. Ljust och trevligt vardagsrum med stora fönsterpartier och helt utan insyn. 3 st sovrum i bra storlekar. Rymlig hall med god förvaring och klädkammare. I månadsavgiften ingår även kabel-tv och internet. I Granlo har du närhet till naturen, fina strövområden, matbutik, pizzeria, äventyrsgolf med café, vårdcentral och förskolor/skolor. Via den fina gång- & cykelvägen tar du dig med lätthet in till Sundsvalls centrum, förbi Mittuniversitetet. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Fredsgatan 33, Södermalm, Sundsvalls kommun

Fredsgatan 33

Lägenhet
Södermalm, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
495 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
3 035 kr/mån
13 378 kr/m²

Välkommen till Fredsgatan 33 Här finns nu en charmig och kvadratsmart etta till salu. En trevlig och välplanerad vindslägenhet i charmigt bostadsrättshus. Lägenheten har fin utsikt från köksfönstret över havet och Sundsvallsbron. Stort allrum som rymmer både soffa och säng. Öppen planlösning med helt nyrenoverat kök. Badrummet är rymligt och har egen tvättmaskin. En perfekt första lägenhet, eller för dig som söker en mindre lägenhet med centralt läge som på bara några minuter tar dig ned till Sundsvalls centrum som erbjuder både shopping, restaurangbesök och högskola/gymnasieskolor. Närhet till Södra berget, slalombacke, cykling och trevliga strövområden. Goda bussförbindelser till Sundsvalls centrum med busshållplats på nära avstånd. Välkommen att anmäla dig på visning.

 • Plus
Bjärme 209, Kovland - Bjärme, Sundsvalls kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bjärme 209

Gård/Skog
Kovland - Bjärme, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
2 500 000 kr
80 + 115 m²
6 rum
15 ha tomt

Välkommen till Bjärme 209 Här finns en gård med massor av potential och med ett fint och avskilt läge. Här bor du på höjden med en härlig vy och med lagom avstånd till grannar. Bostaden har på entréplanet ett delvis renoverat kök med äldre inslag. Ett stort vardagsrum som förlängs av en utbyggnad som passar fint för en matgrupp och härifrån når man även altanen. På entréplanet finns också ett badrum som renoverades 2019 och 2st sovrum i bra storlekar. På ovanvåningen finns 2 st sovrum och ett badrum som renoverades 2016. Huset inrymmer även en källarvåningen som har potential. Idag finns flertalet förrådsutrymmen, ett garage med nyare port samt en tvättstuga och pannrum. Nuvarande ägare har installerat bergvärme som även har kylaggregat, installerat ny ventilation med FTX system samt dragit om all el och installerat en ny el-central. Till fastigheten finns betesmark, åkermark, skogsskiften samt en möjlig, äldre stallbyggnad/loge. Till fastigheten följer jakträtt på både småvilt och högvilt. Skoterled i direktanslutning till fastigheten. Fiber finns indraget. Till Kovlands centrum tar du dig på ett par minuter med bil och där finns bl.a omtyckta förskolor, skola, affär, pizzeria och kiosk.

 • Plus
Sliparevägen 6B, Matfors, Sundsvalls kommun

Sliparevägen 6B

Lägenhet
Matfors, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
940 000 kr
67 m²
3 rum
vån 2
5 017 kr/mån
14 030 kr/m²

Välkommen till Sliparvägen 6B. Här finns nu en totalrenoverad och mycket charmig trea till salu. Lägenheten har dessutom bra läge i området. Denna bostad har helt nya ytskikt i alla rum. Totalrenoverat med vita skåpluckor. Köket ligger trevligt anslutet till vardagsrummet. Badrummet har våtrumsmatta på golvet och på väggarna sitter våtrumskivor och aukistikpanel. Mycket smakfullt renoverat! Två sovrum varav ett med flera garderober som ger goda förvaringsmöjligheter. Balkongen når man från hallen och ligger i sydostläge. Bostaden har charmiga detaljer som högre takhöjd och fina fönster med spröjs. Hela lägenheten har dessutom nydragen el och ny elcentral. Här bor man idylliskt med bullerbykänsla och med natursköna områden runt omkring och Ängomstjärn som erbjuder fint fiske. Ett stenkast bort från bostaden finns matvarubutik och Thulevallens fotbollsplaner. Gångavstånd till Matfors centrum som erbjuder större matvarubutik, café med inredningsbutik, vårdcentral, badhus, skola, förskola, gym, kiosk/pizzeria mm. Välkommen att anmäla Er till visning!

 • Balkong
 • Uteplats
Marnavägen 277, Bergafjärden, Sundsvalls kommun

Marnavägen 277

Fritidshus
Bergafjärden, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
3 800 000 kr
124 m²
4 rum

Välkommen till Marnavägen 277. Här finns nu ett unikt tillfälle att förvärva ett fritidshus med kanske kustens bästa läge? Vi befinner oss längst ut i Bergafjärden på Marnasidan. Kör dit vägen tar slut så finner du denna stuga med direkt strandläge. Området består av både permanent och fritidsboende och vägen plogas och gör det möjligt att njuta av läget året runt. Kanske snörar man även på sig långfärdsskridskorna på bryggan och tar en tur en vacker vinterdag. Stugan ligger exakt vid strandlinjen och här erbjuds allt man kan önska sig av sitt drömboende. Här finns insynsskyddade uteplatser, ett fd båtshus som idag används som uterum med helt nyrenoverad bastu och relaxdel. En brygga där man lägger till båten och här njuter man av sol hela dagen. Fastigheten invändigt är renoverad och här är det bara att flytta in. Under de senaste åren har man renoverat så gott som allt men i storstugan ligger det gotländska marmorgolvet kvar som förmodligen är från original och den före detta "nätboden" som stod först på fastigheten har byggts in och utgör idag en oerhört charmig detalj i stugan tillsammans med de synliga takbjälkarna i timmer. Idag ryms 2 sovrum, båda i bra storlekar. Ett kök med härliga detaljer som bla en murad och inbyggd kamin samt ett härligt stort skafferi och en utgång till en del av tomten där morgonsolen finns att avnjuta. Badrummet har klinkergolv och målad träpanel på väggarna. Idag används en separett i väntan på det kommunala VA som ska dras in. Stugan ligger på en arrendetomt. Markägare är Bergabönderna. Varmt välkommen på visning!

Marsliden 1:235, Marsliden- Vallen, Vilhelmina kommun

Marsliden 1:235

Tomt
Marsliden- Vallen, Vilhelmina kommun
Bjurfors Sundsvall
700 000 kr
1 604 m² tomt

Här är tillfället för dig som söker tomt med högt och naturskönt läge. Här finns närhet till Västra Marssjön som har fin sandstrand och erbjuder bra fiske. Fastigheten ingår i samfällighetsförening där vatten, vägarna i området och avgift till intresseföreningen ingår. Vatten finns i området men grävs fram av köparen själv. Avlopp ombesörjs och bekostas av respektive fastighet (enskilt avlopp). El finns i området och anslutningsavgift till Vattenfall betalas av köparen. Möjlighet finns att ansluta till fibernät, Inkopplingskostnad erläggs av köparen och beställning görs via Vilhelmina Net. Området erbjuder exklusivt fiske i vackra omgivningar, fina längdspår och skoterleder samt härliga rekreationsområden. Här är det även populärt att fjällvandra. En möjlighet att bygga ditt paradis! För mera info och bilder på området besök www.kanonskiosk.se samt www.marsliden.se Välkommen att kontakta mig för mer information!

Marsliden 1:234, Marsliden- Vallen, Vilhelmina kommun

Marsliden 1:234

Tomt
Marsliden- Vallen, Vilhelmina kommun
Bjurfors Sundsvall
700 000 kr
1 603 m² tomt

Här är tillfället för dig som söker tomt med högt och naturskönt läge. Här finns närhet till Västra Marssjön som har fin sandstrand och erbjuder bra fiske. Fastigheten ingår i samfällighetsförening där vatten, vägarna i området och avgift till intresseföreningen ingår. Vatten finns i området men grävs fram av köparen själv. Avlopp ombesörjs och bekostas av respektive fastighet (enskilt avlopp). El finns i området och anslutningsavgift till Vattenfall betalas av köparen. Möjlighet finns att ansluta till fibernät, Inkopplingskostnad erläggs av köparen och beställning görs via Vilhelmina Net. Området erbjuder exklusivt fiske i vackra omgivningar, fina längdspår och skoterleder samt härliga rekreationsområden. Här är det även populärt att fjällvandra. En möjlighet att bygga ditt paradis! För mera info och bilder på området besök www.kanonskiosk.se samt www.marsliden.se Välkommen att kontakta mig för mer information!

Marsliden 1:233, Marsliden- Vallen, Vilhelmina kommun

Marsliden 1:233

Tomt
Marsliden- Vallen, Vilhelmina kommun
Bjurfors Sundsvall
700 000 kr
1 604 m² tomt

Här är tillfället för dig som söker tomt med högt och naturskönt läge. Här finns närhet till Västra Marssjön som har fin sandstrand och erbjuder bra fiske. Fastigheten ingår i samfällighetsförening där vatten, vägarna i området och avgift till intresseföreningen ingår. Vatten finns i området men grävs fram av köparen själv. Avlopp ombesörjs och bekostas av respektive fastighet (enskilt avlopp). El finns i området och anslutningsavgift till Vattenfall betalas av köparen. Möjlighet finns att ansluta till fibernät, Inkopplingskostnad erläggs av köparen och beställning görs via Vilhelmina Net. Området erbjuder exklusivt fiske i vackra omgivningar, fina längdspår och skoterleder samt härliga rekreationsområden. Här är det även populärt att fjällvandra. En möjlighet att bygga ditt paradis! För mera info och bilder på området besök www.kanonskiosk.se samt www.marsliden.se Välkommen att kontakta mig för mer information!

Marsliden 1:226, Marsliden- Vallen, Vilhelmina kommun

Marsliden 1:226

Tomt
Marsliden- Vallen, Vilhelmina kommun
Bjurfors Sundsvall
700 000 kr
2 020 m² tomt

Här är tillfället för dig som söker tomt med högt och naturskönt läge. Här finns närhet till Västra Marssjön som har fin sandstrand och erbjuder bra fiske. Fastigheten ingår i samfällighetsförening där vatten, vägarna i området och avgift till intresseföreningen ingår. Vatten finns i området men grävs fram av köparen själv. Avlopp ombesörjs och bekostas av respektive fastighet (enskilt avlopp). El finns i området och anslutningsavgift till Vattenfall betalas av köparen. Möjlighet finns att ansluta till fibernät, Inkopplingskostnad erläggs av köparen och beställning görs via Vilhelmina Net. Området erbjuder exklusivt fiske i vackra omgivningar, fina längdspår och skoterleder samt härliga rekreationsområden. Här är det även populärt att fjällvandra. En möjlighet att bygga ditt paradis! För mera info och bilder på området besök www.kanonkiosk.se samt www.marsliden.se Välkommen att kontakta mig för mer information!

Marsliden 1:225, Marsliden- Vallen, Vilhelmina kommun

Marsliden 1:225

Tomt
Marsliden- Vallen, Vilhelmina kommun
Bjurfors Sundsvall
500 000 kr
2 288 m² tomt

Här är tillfället för dig som söker tomt med högt och naturskönt läge. Här finns närhet till Västra Marssjön som har fin sandstrand och erbjuder bra fiske. Fastigheten ingår i samfällighetsförening där vatten, vägarna i området och avgift till intresseföreningen ingår. Vatten finns i området men grävs fram av köparen själv. Avlopp ombesörjs och bekostas av respektive fastighet (enskilt avlopp). El finns i området och anslutningsavgift till Vattenfall betalas av köparen. Möjlighet finns att ansluta till fibernät, Inkopplingskostnad erläggs av köparen och beställning görs via Vilhelmina Net. Området erbjuder exklusivt fiske i vackra omgivningar, fina längdspår och skoterleder samt härliga rekreationsområden. Här är det även populärt att fjällvandra. En möjlighet att bygga ditt paradis! För mera info och bilder på området besök www.kanonskiosk.se samt www.marsliden.se Välkommen att kontakta mig för mer information!

Bobacken 1, Skottsund - Kvissleby, Sundsvalls kommun

Bobacken 1

Villa
Skottsund - Kvissleby, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
5 995 000 kr
148 m²
6 rum
1 640 m² tomt

Välkommen till ett wow-hus med ett mycket fritt och rofyllt läge med närhet till Skottsunds golfbana. Här är det bara att på direkten flytta in. Huset är fyllt av moderniteter och uppfördes 2016-2017. Via de stora och väl tilltagna fönsterna och tretalet dubbeldörrar i glas har huset ett fantastiskt fint ljusinsläpp, något utöver det vanliga. Ryggåstaket i matrummet och vardagsrummet med infällda spotlights ger en härlig känsla av rymd. Här finns också en täljstenskamin. Huset har idag 4 sovrum, varav det ena, master bedroom har en egen klädkammare och eget badrum. Härifrån kan man också nå spabadet som finns precis utanför. Rymligt och påkostat Ballingslövkök med gott om förvaring och fina bänkytor. Matplatsen är fint placerat intill dubbeldörrarna av glas. På det väl tilltagna altandäcket på sidan av huset finns idag både spa-bad och en riktig pool (4*8 meter) med pooltak. Dvs det här är ett hem att trivas i som man inte gärna lämnar. Oavsett årstid. På tomten finns även ett isolerat dubbelgarage med 5 meters bred Crawfordport. Invändigt är det klinkergolv. En helt ny elbilsladdare sitter monterad på insidan. Här finns också ett fristående förråd som idag används som poolhus och till förvaring. Det finns även förberett på tomten för framtida ev bastuhus. Hösten 2022 installerades även solceller som bidrar till låg driftkostnad. Varmt välkommen på visning!

Söderåsen 164, Töva, Sundsvalls kommun

Söderåsen 164

Villa
Töva, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
4 495 000 kr
227 m²
10 rum
10 500 m² tomt

Välkommen till denna natursköna gård på Söderåsen 164! Två-plansvilla med fristående garage. Villan rymmer den stora familjen med sju sovrum och här finns gott om sociala umgängesytor. Ljust kök med äldre inredning och plats för större matbord. En övervåning som har byggts till år 2010-2011 med ryggåstak vilket ger en härlig rymd, här finns stort allrum, fyra sovrum och helkaklat badrum. Här bor man väldigt ekonomiskt med låga driftkostnader genom bergvärme, täljstensugn från Tulikivi och solceller. Villan har fått energiklass B vilket är väldigt sällsynt på äldre villor. Stallbyggnad med åtta boxar och egen ridplan som är 40x20 meter med belysning. Flera fina rid- och körvägar och närhet till Gusturleden. En perfekt gård för den hästintresserade eller annan djurhållning. Trevlig uteplats med sol hela dagen och en pool som är perfekt när man behöver svalka sig. Skolbussen går alldeles utanför villan. Det här är en by med god sammanhållning och med närhet till centrala Sundsvall. I grannbyn Töva finns Rasåsgården som erbjuder diverse aktiviteter, ungdomsverksamhet och festlokal för uthyrning. Här finns också en utomhushockeyrink och som under sommartid används som paddock. På kort avstånd når ni Sundsvalls ridklubb i Kungsnäs och Bergsåkers travbana. I Bergsåker finns flera förskolor, f-klas-åk 2 på Österro skola och åk 3-9 på Bergsåker skola, matbutik, pizzeria. frisör, blomsterträdgård mm. Välkommen att anmäla Er till visning!

Tegelvägen 8A, Nacksta, Sundsvalls kommun

Tegelvägen 8A

Övrigt
Nacksta, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
6 000 000 kr
253 m²
1 565 m² tomt

Modern hyresfastighet med lokaler, belägen i Nacksta industriområde som har god tillgänglighet till både E4 och E14. Fastigheten omfattar 1 565 m² markareal med både grusade kör-, parkeringsytor och har 10 motorvärmarplatser med motorvärmare. Fastigheten är bebyggd med en kontorsbyggnad från 2015 och är uppförd i 1 våning samt har en bakre del med garage/lager. Sammanlagd uthyrningsbar area uppgår till 253m². Lokalerna nyttjas idag i egen verksamhet. Marknadsmässiga intäkter bedöms uppgå till 365 Tkr/år. Hyran avser kallhyra inkl fastighetsskatt. Idag nyttjas kontorsyta om 159 m². Lager/verkstadslokal om ca 94m² Drift- och underhållskostnaderna uppskattas till ca 42 Tkr/år. I fastigheten finns finns 3st toalettrum. Kök i öppen planlösning med yta för större bord. 4 kontor á ca 10 m². Konferensrum Pannrum Omklädningsrum med dusch och tvättmöjligheter. Toalettrum som är RWC-anpassat. Ytterligare ett omklädningsrum Verkstadsdel som nås från kontorsdelen. Vidbyggd verkstadsdel/förråd/lager som har separat entré. 250 m² byggrätt på markyta finns, samt möjlighet att bygga på höjden. Hela fastigheten är i mycket gott skick. Betongplatta på mark. Fasad av träpanel. 3-glasfönster och plåttak med tegelprofil. Uppvärmning sker med Bergvärme, vattenburen i plattan. Ventilation med FTX system som är förberedd för kyla. Fiber finns indraget. Fastigheten säljs paketerad med ett färdigt bolag. Observera att fastigheten är taxerad med typkod 326, Hyreshusenhet, kontor inom industrimark.

Björn 175, Skatan - Björn, Sundsvalls kommun

Björn 175

Fritidshus
Skatan - Björn, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
9 500 000 kr
135 m²
5 rum
2 934 m² tomt

Välkommen till Skatan och denna fantastiska skärgårdsidyll med ett lugnt fint läge på Björnsidan. Här finns allt man kan önska sig på en stor, vacker, plan och lättskött tomt med totalrenoverat och utbyggt bostadshus, gäststuga, rejäl brygga och sjöbod inrymmandes sovloft. På tomten finns även ett separat trädäck med spabad och vedeldad bastu. Bostadshuset har totalrenoverats och byggt ut under de senaste åren och erbjuder generösa sällskapsutrymmen med mycket charm och karaktär. Härlig utsikt över tomt, vatten och omgivningarna från de fina glaspartierna som nästintill alla går att skjuta upp, från såväl vardagsrum, sovrum och det inglasade allrummet. Rymligt och modernt kök med separat matplats. I köket finns även en vacker kamin som bevarats sedan stugans byggår. Idag finns 3 sovrum i bostadshuset. Huset lämpar sig väl för för både fritids som åretruntboende. Här finns även förberett för fiber och det kommunala V/A är inkopplat och igång. När mörkret faller så visar sig även då fastigheten från sin bästa sida på nuvarande ägare satsat mycket på belysning. Utöver det fina bostadshuset finns det finns även en rymlig isolerad gäststuga med vidbyggt förråd. Det finns även en redskapsbod samt ett större fristående förråd. Nere vid strandkanten finns en gedigen sjöbod om dryga 60 kvadratmetrar med ett stort bryggdäck utanför. I sjöboden finns även en båtlyft som drivs på el och som klarar ca 1,5ton. Båthuset har plats för 2 båtar med mått omkring 6 m lång och 2,30 bred. Här finns även ett charmigt sovloft där man sover gott till vågornas brus. Underbart vackert läge i Skatansviken. Mitt emot denna fastighet, över vattnet ligger Skatans sjökrog. En fastighet och ett läge som måste upplevas på plats. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att boka din visning!

 • Plus
Novisvägen 10, Vattjom, Sundsvalls kommun

Novisvägen 10

Tomt
Vattjom, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
350 000 kr
1 200 m² tomt

Välkommen till Novisvägen 10. En byggklar tomt med kommunalt vatten och avlopp. Belägen i ett trivsamt, barnvänligt område i Matfors-Vattjom.

Plogvägen 4, Matfors, Sundsvalls kommun

Plogvägen 4

Tomt
Matfors, Sundsvalls kommun
Bjurfors Sundsvall
475 000 kr
1 425 m² tomt

Bygg din egen drömvilla med sjönära läge och bekvämt gångavstånd till Matfors centrum. Frihet att välja själv. Lösvirke eller valfri husleverantör. Byggklar tomt med kommunalt vatten och avlopp (betalt) vid tomtgräns. Fiber via Servanet finns också vid tomtgränsen. Naturskönt område nära Rännösjön och bekvämt gångavstånd till Matfors centrum med bl.a skola, dagis, bank, ica, vårdcentral, restauranger m. Elljusspår finns i närheten.

Visar alla 24