Nyproduktion

Nygatan 19

Haga, Karlstads kommun Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65,5 m²
Förening
BRF Hyttan 1
Om föreningen
Avgift
3 002 kr/mån
Driftkostnad
7 440 kr/år
Pris/m²
41 221 kr/m²
Nyproduktion

Här bor du i en av Karlstads mest exklusiva bostadsrättsföreningar med stora panoramafönster ut mot Klarälvens vatten och stenbron. Gemensamt i huset finns en samvarolokal med kök och möblemang, en gästlägenhet samt parkeringsmöjlighet till varje lägenhet. Huset omges av vackra och naturnära promenadstråk och Stora torget nås med endast med ett par minuters promenad. Lägenheterna håller en hög klass med påkostade materialval, där du som köpare kommer kunna välja mellan tre olika designlinjer utan extra kostnad. Bänkskivor i kompositsten, helkaklade badrum med vägghängd wc, vinkyl och spotlights kommer exempelvis som standard.

Denna lägenhet är placerad på markplan med fransk balkong ut mot vattnet. Kök i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet med bra förvaring i över- och underskåp, sovrum om 14 kvm med garderobsvägg bakom skjutdörrar samt ett helkaklad badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Huset kommer att stå klart för inflyttning under juni-september 2023 och du köper din lägenhet till ett fast pris. Kvarteret hyttan kommer att bebyggas med totalt 131 bostadsrätter i olika etapper. För mer information, besök gärna https://hyttankarlstad.se/

Välkommen hem!

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Karlstad

Kontakt

Richard Jensen

SkandiaMäklarna Karlstad
Mäklare Richard Jensen, SkandiaMäklarna Karlstad
070-274 10 33