Norra Stationsgatan 62A, 3 tr

Hagastaden, Stockholms kommun Se på karta

3 985 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 10, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Haga Venue
Om föreningen
Avgift
2 800 kr/mån
Driftkostnad
9 530 kr/år
Pris/m²
89 551 kr/m²
Antal besök
1 860

- Räntegaranti
- Fem års entreprenadgaranti
- Äger marken
- Nyproduktion när det är som bäst med planerad inflyttning 12 december 2023
- Säljs på ritning
- Fina materialval
- Tvättmaskin och torktumlare
- Garage & hiss i föreningen
- Cykelförråd

**Accepterat pris 3 985 000 kr**

Kontakta mäklaren för att ta del av en digital visning av den aktuella bostaden.

Varmt välkomna till denna stilrena och moderna lägenhet i fina Hagastaden. Bostaden har en planlösning som bjuder in till socialt umgänge och är optimalt planerad och med mycket ljus och rymd tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter samt källarförråd. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj.

Brf Haga Venue med hela 115 lägenheter och 3 lokaler med planerad caféverksamhet. Föreningen äger marken och medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam och grönskande gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum samt garage. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter.

BRF Haga Venue får fem års entreprenadgaranti från Nordr, räknat från godkänd slutbesiktning. Det är ett skydd som inte existerar på andrahandsmarknaden.

Räntegaranti:
Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Läs gärna mer i länken nedan:
https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti

Från bostaden har ni nära till allt. Just nu byggs tunnelbana som planeras stå klar 2028. Nedgången till tunnelbanan ligger med 2 minuters gångavstånd. Nu finns bra kommunikation med bussar vid Torsplan samt Odenplans tunnelbana, bussar och pendeltåg nås med ca 10 minuters promenad. I området finns allt ni kan önska i form av goda kommunikationer, närhet till Hagaparken och gångavstånd till Vasastans rika utbud av caféer och restauranger. Varmt välkommen till Norra Stationsgatan 62A!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Elias Oujlouq

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Elias Oujlouq, Erik Olsson Fastighetsförmedling
072-398 10 95

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.