Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Minervavägen 22, Häggvik, Sollentuna kommun
  • Sön 19 maj kl 11:30

Minervavägen 22

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
68 m²
2 rum
vån 3/3
4 710 kr/mån
41 103 kr/m²

Fantastisk gavellägenhet högst upp i huset i ljuvligt läge med närhet till allt som går att önska! Här erbjuds en social planlösning och en privat terrass om ca 20 kvm med sol hela dagen intill kvällen, en riktig oas. Vidare bjuder lägenheten på ett modernt och välutrustat kök från Vedum med öppen planlösning mot lägenhetens luftiga vardagsrum vilket bjuder in till många härliga stunder att umgås med familj och vänner. Under sommarhalvåret flyttas middagarna enkelt ut till terrassen som går att möblera med både loungemöblemang och matbord. Ett vältilltaget sovrum med fönster i två väderstreck och gott om förvaring i inbyggda garderober. Badrummet är helkaklat och här finns även tvättmaskin och torktumlare installerat. Här bor ni på en lugn gata med närhet till rogivande omgivningar med fina promenadstråk längst Norrviken eller Järvafältets naturresarvat. Det finns även badplatser och kanotuthyrning under sommartid samt en populär skridskobana på vintern. I området finns även golfbana, tennishall, idrottshall, simhall och ridklubb. Varmt välkomna att höra av er vid intresse! Fastighetsmäklare Irma Arvidsson 073-382 55 55

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Slottsvägen 7, Haga Norra, Solna kommun

Slottsvägen 7

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 750 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/2
3 395 kr/mån
50 926 kr/m²

Varmt välkommen till denna trivsamma och genomtänkta tvåa i ett mycket fint läge med balkong i härligt läge. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp som kombineras väl med den genomgående ljusa färgsättningen. Generöst vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsals- eller kontorsdel. Fint lättarbetat kök med matplats, generöst badrum, god förvaring i både klädkammare och med källarförråd. Här erbjuds också en mysig balkong i härligt solläge med många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Brahelund i Solna är en av Solnas bästa bostadsrättsföreningar med har 90 lägenheter där 85 upplåts med bostadsrätt och 5 med hyresrätt samt utöver det har även föreningen 19 hyresrättslokaler. Intäkter till föreningen från lokalerna hamnar på ungefär 378 000 kr / år. Föreningen har en väldigt låg belåning på 3 328 kr/kvm, se Årsredovisning 2022. Föreningen har en trevlig uteplats med grill- och sittmöjligheter, samt lekplats. Finns även tre gemensamma tvättstugor, två på Hagavägen 18 samt en på Carl Thunbergs väg 1. Dessa är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare, mangel samt stenmangel. Cykelrum och barnvagnsrum finns i källarplan. Övernattningslägenhet finns att hyra för 500 kr/natten. Föreningen anordnar gemensam höst- och vårstädning. Föreningen har 28 parkeringsplatser varav 12 platser med laddstolpe som kan hyras för en kostnad om 550 kr/månad, separat debitering av laddstolparna. Utanför huset väntar Råsundas underbara småstadscharm med ett brett utbud av restauranger, butiker och annan närservice med bland annat ett flertal livsmedelsbutiker. Från porten har ni alltid närhet till mysiga Råsta- och Lötsjön samt Nordens största shoppinggalleria Mall of Scandinavia & Friends Arena. Ert nya kvarter erbjuder suveräna kommunikationer med bl.a. bussar, pendeltåg och tvärbana några minuter från porten. I framtiden kommer ni även ha tillgång till nya tunnelbanespår på andra sidan skogsdungen på baksidan av huset (Gula Linjen med uppgång på Dalvägen). Den bilburne har snabb access till Stockholms vägnät och ofta inte mer en 10 minuters bilfärd till city!

  • Balkong
Jungfrudansen 38, Jungfrudansen, Solna kommun

Jungfrudansen 38

Lägenhet
Jungfrudansen, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
60 m²
2 rum
vån 4/6
3 110 kr/mån
49 917 kr/m²

Belägen högt upp i huset, omfamnad av underbar natur och grönska ligger denna mycket smakfulla tvåa om 60 kvm med oslagbar utsikt över Ulvsundasjön. Ett perfekt läge för dig som söker efter lugna kvarter med promenadavstånd in till citypulsen. Bostaden präglas av sina genomtänkta och luftiga kvadratmeter, underbart ljusinflöde och sjöutsikt från samtliga rum. Från det trivsamma vardagsrummet öppnar du upp ut mot den trivsamma balkongen, belägen i ett underbart läge med utsikt över vatten och ljuvlig grönska, vilket blir en naturlig samlingspunkt under sommarhalvåret med sol från morgon till kväll. Bostaden har ett rymligt och väl tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter. Smakfullt och helkaklat badrum efter föreningens stambyte 2019. Till lägenheten hör ett källarförråd. En riktig pärla i Huvudstas omtyckta kvarter! Brf Moroten 1-3 är en ytterst välskött bostadsrättsförening. I denna förening är marken friköpt, stambytet avklarat och trots det ligger de långfristiga skulderna på 2.737 kr/kvm. Som medlem i föreningen har ni tillgång till såväl tvättstuga, gym samt cykel- och barnvagsrum. Jungfrudansen har ett högt och naturskönt läge och en promenad längs med gatan bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms omgivningar. Alldeles intill ligger också Huvudsta gård, Huvudstabadet, Augustendals 4H-gård och Huvudsta Ridskola. Längs med vattnet finner ni fina promeadstråk som tar er hela vägen in till stan via Pampas Marina och Karlberg. Här bor ni med närhet till allt som behövs för ett bekvämt vardagsliv. På bara några minuters promenad från lägenheten finner ni Huvudsta Centrum, en central plats som möter dina dagliga behov med en välsorterad livsmedelsbutik, gym, restauranger, apotek och tunnelbana. Solnas breda utbud på service och upplevelser finns alltid inom bekvämt avstånd, inte minst med Solna centrum, Mall of Scandinavia och Friends Arena.

  • Balkong
  • Hiss
Brotorps Allé 3, Brotorp-Järvastaden, Sundbybergs kommun
  • Sön 19 maj kl 11:45
Brotorps Allé 3, Brotorp-Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Brotorps Allé 3, Brotorp-Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Brotorps Allé 3

Lägenhet
Brotorp-Järvastaden, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 250 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/4
5 061 kr/mån
52 469 kr/m²

Radhuskänsla - Stor uteplats i söderläge - lugnt läge mot gård - härliga sociala ytor - två stora sovrum Ljuvlig trea med solig uteplats i grönskande läge mot gård, här kombineras de bästa fördelarna mellan att bo i bostadsrätt med radhuskänsla! Optimalt planerad trea med öppen planlösning, stort kök med plats för stora middagar, två stora sovrum samt gott om förvaring i klädkammare. Genomgående stora härliga rum och öppna sociala ytor. Uteplatsen ligger i privat och mysigt läge mot föreningens fina innergård. Garage och förråd nås via hissen i samma port. Brf Silverlönnen är en välskött och trivsam bostadsrättsförening. Utöver fina lägenheter och rymliga källarförråd erbjuds medlemmarna en gemensam tvättstuga, varmgarage, cykel- och barnvagnförråd samt en stor och fin innergård med bland annat gräsmatta, träd, lekplats och utemöbler. Föreningens ekonomi karaktäriseras av stabilitet och låg belåningsgrad i kombination med friköpt mark! Varmt välkomna att trivas! Populära Järvastaden karaktäriseras av sin småstadscharm och sitt läge intill underbara Ulriksdals slottspark, nationalparken vid Brunnsviken och naturreservatet i Ursvik med härliga promenad- och motionsspår. I dessa bostadskvarter hittar ni allt från god närservice i form av livsmedelsbutiker, restauranger och gym samt ett flertal omtyckta skolor och förskolor. Mulle Meck-parken och skogslekparken bakom Jaktvillan blir snabbt småttingarnas favoriter, såväl som Överjärva Gård med sin gammeldagsa miljö och en variation av djur till barnens förtjusning. Från Brotorps Allé har ni promenadavstånd till Ulriksdals pendeltågsstation och bussförbindelserna i området är mycket goda och sammankopplade till såväl pendeltåg som tunnelbana. För shopping och upplevelser har ni ca 2-3 km till Mall of Scandinavia och Friends Arena. Du som är bilburen kommer upptäcka att läget knappast kunde bli bättre med ungefär en kvart in till city, snabb access till de stora vägnäten och goda parkeringsmöjligheter! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Odlingsvägen 3, Bergshamra, Solna kommun
  • Imorgon kl 16:00
Odlingsvägen 3, Bergshamra, Solna kommun, bild 2
Odlingsvägen 3, Bergshamra, Solna kommun, bild 3

Odlingsvägen 3

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 595 000 kr
97 m²
4 rum
vån 3/7
5 166 kr/mån
57 680 kr/m²

BALKONG I SÖDER - TVÅ BADRUM - OMTYCKT FÖRENING Här öppnar ni dörren till en dröm för den stora familjen eller paret! Ni har egen ingång längst ut på loftgång. Bostaden har stora sociala ytor och bra disponering. Ett stort vardagsrum med utgång till bostadens generösa balkong i söderläge som bjuder in till härliga middagar årets varma månader. Ett härligt ljusflöde förgyller och två badrum som underlättar morgonrusning innan skola och arbete. Förvaringsmöjligheterna är goda i bostadens klädkammare samt tillhörande källarförråd. Mycket välskött och aktiv förening med låg skuldsättning och dolda tillgångar i hyresrätter. Lägenheten är belägen i södra delen av Bergshamra, en mysig oas strax utanför citys sprudlande puls. Närhet till badbrygga för härliga sommardagar samt Bergshamra IP där ni kan spela fotboll på sommaren och åka skridskor på vintern. Här får ni det bästa av två världar med närhet till både fina promenadstråk längs vattnet och lummiga grönområden. All typ av service och restaurangutbud endast 11 minuter bort med tunnelbanan till city. På torget finns bra närservice så som butiker, restauranger, Apotek samt vårdcentral. Flertalet förskolor och skolor finns också i närområdet. Tunnelbanan och bussar inom en minut från lägenheten och det stora vägnätet inom några få minuter. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mörbydalen 32, Mörbyskogen, Danderyds kommun

Mörbydalen 32

Lägenhet
Mörbyskogen, Danderyds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
62,3 m²
2 rum
vån 7/8
3 706 kr/mån
40 048 kr/m²

Belägen högt upp i huset, med hiss i fastigheten, finner ni denna tvåa med generös inglasad balkong! Kök med plats för matbord. Sovrum med mycket plats för förvaring i garderober. Fint stambytt kaklat badrum! Lite omsorg och ni får en magisk bostad! Garageplats ingår till lägenheten! Ta chansen att bo i populära Brf Mörbyskogen nr 3!

  • Balkong
  • Hiss
Södermannagatan 37, SoFo, Stockholms kommun
  • Imorgon kl 12:00
Södermannagatan 37, SoFo, Stockholms kommun, bild 2
Södermannagatan 37, SoFo, Stockholms kommun, bild 3

Södermannagatan 37

Lägenhet
SoFo, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 975 000 kr
39,7 m²
1.5 rum
vån 2/6
3 440 kr/mån
74 937 kr/m²

På trevliga Södermannagatan 37 med Nytorget runt hörnet hittar du denna trivsamma och genomtänkta etta om 40 kvm. Här möts du av ett ljust och smakfullt hem i modern stil med genomgående neutrala färger som i kombination med sina stora fönsterpartier skapar ett harmoniskt och välkomnande hem. Bostaden erbjuder öppna och väldisponerade kvadratmeter mellan kök och allrum. Köket är fullstort och stilrent renoverat med gott om plats för matplats. I anslutning till allrummet finns en väl tilltagen sovalkov med plats för en bredare säng. Helkaklat badrum med golvvärme efter genomfört stambyte 2023. Lägenheten går med fördel att göra om till 2 rum och kök om så önskas (se alternativ planritning). Till lägenheten här ett vindsförråd. Ett perfekt boende för såväl paret som den ensamstående. Brf Räfsan 13 är en välskött och populär förening som äger marken och som har alla stora renoveringar bakom sig. Som medlem i föreningen har ni tillgång till såväl, garage, bastu, tvättstuga, cykel- och barnvagnsförvaring. Välordnad och trevlig innergård med flera sittgrupper och grillmöjligheter. I föreningen finns även hiss som tar dig direkt ner till garaget. Föreningen har betydande intäkter från lokaler och garage som uppgår till ca 1.400.000kr/år Här bor ni i mitt i SoFos: puls med närhet till både butiker, livsmedelsbutiker, Sats och Nytorgets stora utbud av trevliga restauranger och caféer runt hörnet. Ett perfekt läge för dig som vill bo mitt i citypulsen med närhet till både grönskande grönområden och fina promenadstråk längst vattnet. Utmärkta kommunikationerna med bussar som stannar strax utanför porten och Skanstulls tunnelbanestation endast några minuter bort. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Hiss
Ripstigen 3, Bergshamra, Solna kommun
  • Imorgon kl 12:45
Ripstigen 3, Bergshamra, Solna kommun, bild 2
Ripstigen 3, Bergshamra, Solna kommun, bild 3

Ripstigen 3

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
74 m²
3 rum
vån 8/9
3 668 kr/mån
67 500 kr/m²

SJÖUTSIKT - LÅG AVGIFT - STOR INGLASAD BALKONG Varmt välkomna till denna trivsamma och insynsskyddade hörnlägenhet! Stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp och stor inglasad balkong med sjöutsikt och milsvid utsikt! Inflyttningsklart boende där det bara är att sätta nyckeln i dörren och flytta in! Två generösa sovrum och mycket bra förvaringsmöjligheter i klädkammare samt ytterligare två källarförråd. Bra arbetsytor i kök med plats för hela familjen vid matbordet. Fint helkaklat badrum i stambytt fastighet. Mycket stabil förening med låg avgift och många stora renoveringar genomförda de senaste åren. Här i Bergshamras gröna oas bor ni med en fot i myllan och den andra i stadslivet. Närhet till många fina naturområden och runt vackra Brunnsviken finns fina vandringsstråk. Även nära service, gym, butiker på Bergshamra torg och kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Carl Malmstens väg 2, Bergshamra, Solna kommun
  • Imorgon kl 14:00

Carl Malmstens väg 2

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
95,5 m²
4.5 rum
4 867 kr/mån
57 539 kr/m²

Fyra med badrum och extra WC - Härlig uteplats i västerläge - Populär förening Varmt välkommen till denna rymliga fyra som bjuder på härlig atmosfär och väldisponerade ytor. Flytta in direkt och börja bo! Här finner ni en underbart härlig uteplats, tre rymliga sovrum, extra sovdel intill vardagsrummet, samt badrum och gäst-WC, disponeras idag som fem rum och kök! Bostaden bjuder vidare på goda förvaringsmöjligheter samt tillhörande förråd. Fint ljusinsläpp flödar från stora fönsterpartier! Ta chansen att bo i ett barnvänligt område med utmärkta kommunikationer runt hörnet. Stor hiss finns i huset! Omtyckt förening med stabil ekonomi och som innehar flertalet hyresrätter som dolda tillgångar. I föreningen finns även övernattningslägenhet och samlingslokal. Här bor ni med närhet till rofylld natur, långa promenadstråk längs Brunnsviken och Hagaparken. Ta en fika på Kafé Sjöstugan. Lockar citys nöjesliv så är ni där snabbt både med bil, tunnelbana eller varför inte med cykel. Matbutik nås på några minuters promenad och här finns även tunnelbanan som tar er till T-centralen på 12 minuter. Service, butiker, förskolor, skolor och utmärkta kommunikationer finns även det i ert närområde. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Stockbyvägen 3A, Stocksund, Danderyds kommun
  • Imorgon kl 11:30
Stockbyvägen 3A, Stocksund, Danderyds kommun, bild 2
Stockbyvägen 3A, Stocksund, Danderyds kommun, bild 3

Stockbyvägen 3A

Lägenhet
Stocksund, Danderyds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 495 000 kr
104,8 m²
4.5 rum
7 856 kr/mån
61 975 kr/m²

Härlig balkong och tillgång till fantastisk uteplats - Sjöutsikt! - 4,5:a med dubbla badrum - Populär förening - "Radhuskänsla" Varmt välkommen till denna rymliga bostad som bjuder på härlig atmosfär och väldisponerade ytor. Flytta in direkt och börja bo! Här finner ni en underbart härlig balkong och tillgång till stor härlig grönyta precis utanför! Sjöutsikt från bostaden. Tre rymliga sovrum, extra arbetsrum samt dubbla badrum. Bostaden bjuder vidare på goda förvaringsmöjligheter samt tillhörande förråd. Fint ljusinsläpp flödar från stora fönsterpartier! Garageplats ingår i avgiften! Ta chansen att bo i ett barnvänligt område med utmärkta kommunikationer runt hörnet. Bostaden är belägen i vackra Stocksund med endast ca 1 minuts promenad till badplatser. Här har du direkt närhet till lummiga grönområden, Stocksunds hamn, Cedergrenska Tornet samt utmärkta kommunikationer i form av tunnelbana och buss. All typ av service och restaurangutbud endast 10 minuter bort med tunnelbanan, vilken är belägen cirka 6 minuters promenad från bostaden. Stockholms Universitet och KTH nås genom promenad, cykeltur, buss eller en kort tur med tunnelbanan. Roslagsbanan nås på ett par minuter och Mörby Centrum på ca 10-15 min promenad. Detta är en bostad med charm och känsla mitt emellan naturens grönska och stadens puls - den perfekta kombinationen. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Boplatsvägen 3, Järvastaden, Sundbybergs kommun

Boplatsvägen 3

Lägenhet
Järvastaden, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
34 m²
1 rum
3 183 kr/mån
57 353 kr/m²

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Denna fantastiska etta passar perfekt för dig som söker ett modernt boende med alla bekvämligheter. Bostaden erbjuder högsta komfort i form av komibmaskin, diskmaskin och ett av husets bästa lägen med en stor uteplats som blir som ett extra rum på sommarhalvåret för att bara nämna några av bostadens fördelar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till många härliga stunder med familj och vänner! Varmt välkomna att höra av er vid intresse! Fastighetsmäklare Irma Arvidsson 073 - 382 55 55

  • Uteplats
  • Hiss
Carl Malmstens Väg 2, Bergshamra, Solna kommun
  • Sön 19 maj kl 15:00
Carl Malmstens Väg 2, Bergshamra, Solna kommun, bild 2
Carl Malmstens Väg 2, Bergshamra, Solna kommun, bild 3

Carl Malmstens Väg 2

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
70,9 m²
2 rum
vån 1/6
3 614 kr/mån
52 116 kr/m²

Här öppnar ni dörren till en välplanerad bostad som passar både familjen och paret. Ett stort kök som bjuder in till härliga middagar. Generöst sovrum med plats för dubbelsäng samt ytterligare ett rum som kan nyttjas som sovrum/ kontor. Sociala ytor och en stor inglasad balkong i västerläge. Bostaden har ett fint renoverat badrum. Mycket goda förvaringsmöjligheter, hel garderobsvägg i hallen samt tillhörande externt förråd. Omtyckt förening med stabil ekonomi och som innehar flertalet hyresrätter som dolda tillgångar. I föreningen finns även övernattningslägenhet och samlingslokal. Här bor ni med närhet till rofylld natur, långa promenadstråk längs Brunnsviken och Hagaparken. Ta en fika på Kafé Sjöstugan. Lockar citys nöjesliv så är ni där snabbt både med bil, tunnelbana eller varför inte med cykel. Matbutik nås på några minuters promenad och här finns även tunnelbanan som tar er till T-centralen på 12 minuter. Service, butiker, förskolor, skolor och utmärkta kommunikationer finns även det i ert närområde. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Johan Enbergs väg 15, 6 tr, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun
  • Budgivning pågår

Johan Enbergs väg 15, 6 tr

Lägenhet
Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 850 000 kr
67 m²
2 rum
vån 6/10
3 901 kr/mån
72 388 kr/m²

Stor inglasad balkong - Fri utsikt - Högt upp i huset - Stambytt badrum 2023 Med 1 min promenad från Västra Skogens tunnelbana med Ulvsundasjön precis nedanför, omfamnad av underbar natur och grönska ligger denna mycket smakfullt renoverade tvåa om 67 kvm. Ett perfekt läge för dig som söker efter lugna kvarter med promenadavstånd in till citypulsen. Den här lägenheten är utformad för att tillgodose alla dina behov. Genomtänkta kvadratmeter, stilren interiör samt sociala och öppna ytor. Kök och vardagsrum samt matplats ligger i en öppen och social planlösning. Från det trivsamma vardagsrummet öppnar du upp det helglasade fönsterpartiet ut mot den inglasade balkongen, belägen i lugnt läge med utsikt över vatten och ljuvlig grönska, vilket blir en naturlig samlingspunkt under sommarhalvåret. Här finns gott om plats för både loungemöbler och planteringar. Rymligt och rofyllt sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaring. Badrummet är påkostat och smakfullt renoverat efter föreningens stambyte 2023, utrustat med både golvvärme, spotlights och tvättmaskin. Lägenheten går med fördel att göra om till 3 rum och kök om så önskas (se alternativ planritning). Till lägenheten hör ett källarförråd. Brf Överstelöjtnanten 1 är en välskött bostadsrättförening som äger marken. Som medlem i föreningen har ni tillgång till såväl tvättstuga, cykelförråd, gästlägenhet och gemensam uteplats med grillmöjligheter. I föreningen finns även hiss. Här bor ni i ett riktigt drömläge intill Ulvsundasjön med fantastiska omgivningar och närhet till fina strandbad, padelbanor och sjökrogar. Många av de boende här cyklar eller promenerar dagligen till Stockholm city och Hornsbergsstrand som med sitt breda restaurangutbud ligger i princip inom synhåll. Andra fördelar är de fantastiska kommunikationerna med en minut till Västra Skogens tunnelbana, ett flertal busslinjer i kvarteret samt goda parkeringsmöjligheter i närbeläget garage! Solnas breda utbud på service och upplevelser finns alltid inom bekvämt avstånd, inte minst med Mall of Scandinavia och Friends Arena i samma kommun.

  • Balkong
  • Hiss
Brogatan 4, 2 tr, Järvastaden, Sundbybergs kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 19 maj kl 12:50
Brogatan 4, 2 tr, Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Brogatan 4, 2 tr, Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Brogatan 4, 2 tr

Lägenhet
Järvastaden, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 450 000 kr
89 m²
4 rum
vån 2/5
5 950 kr/mån
50 000 kr/m²

Här erbjuds möjligheten till en unik fyra rum och kök med genomgående planlösning på eget våningsplan – vilken lyx! Bostaden har en spännande planlösning med goda förvaringsmöjligheter, tre stora sovrum och dessutom två helkaklade badrum, båda med dusch. Dubbla balkonger varav den ena inglasad och den andra mot föreningens mysiga gård ger er möjlighet att följa solens gång från morgon till solnedgång. HSB:s Brf Dammtorp i Sundbyberg är en stabil och välskött bostadsrättförening med friköpt mark och en vacker innergård med bland annat lekplatser, gräsytor samt odlingslotter som kan hyras för 100 kr/år. Som medlem i föreningen har ni dessutom tillgång till grovtvättstuga i port nr 12, cykel- och barnvagnsrum, varmgarage, p-platser samt övernattningslägenhet. Föreningens ekonomi karaktäriseras av stabilitet med löpande årliga amorteringar, goda hyresintäkter och en belåningsgrad på ca 11 398 kr/kvm (se årsredovisning 2022). Brogatan 4 ligger mitt i populära Järvastaden och granne med underbara naturreservatet i Ursvik med härliga promenad- och motionsspår, utegym samt fotbollsplan - perfekt för en aktiv vardag och rekreation till helgen. I de närbelägna kvarteren hittar ni en välsorterad livsmedelsbutik, ett flertal restauranger, gym och annan god närservice. Ni har promenadavstånd till såväl Ulriksdals pendeltågsstation som Hallonbergens tunnelbana och på vägen dit passerar ni Stora Coop och Systembolaget i Sundby Park. Bussförbindelserna i området är mycket goda och sammankopplade med både tunnelbana och pendeltåg. För dig som är bilburen kunde läget knappast bli bättre med en dryg kvart in till city, snabb access till de stora vägnäten och goda parkeringsmöjligheter i området och inom föreningen! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fridensborgsvägen 121, 2 tr, Järvastaden, Solna kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 19 maj kl 13:50
Fridensborgsvägen 121, 2 tr, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Fridensborgsvägen 121, 2 tr, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Fridensborgsvägen 121, 2 tr

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/5
2 374 kr/mån
62 714 kr/m²

Äntligen kan vi presentera en av de populära 35 kvadratarna i Brf Åkerbäret 1. Denna bostad andas fortfarande nyskick och planlösningen är så smart att den nästan skulle kunna förväxlas med en 2 rok. Under sommarhalvåret växer de tillgängliga ytorna ännu mer tack vare den enorma balkongen i bästa söderläge. För dig som önskar inglasat, är möjligheterna goda att installera det här. I detta nu håller Solna stad på att färdigställa en intilliggande park, så utsikten från balkongen kommer delvis vara över grönskande närmiljöer och alldeles nya fina grannkvarter. Brf Åkerbäret 1 är en stabil och välskött bostadsrättsförening med bra belåningsgrad och friköpt mark. Föreningens medlemmar disponerar över rymliga källarförråd, cykel- och barnvagnsrum samt ett stort varmgarage med lediga platser (2024-01-08). Som boende i föreningen har ni även tillgång till den omtyckta innergården med lekplats, grillplats med bänkar och ytterligare cykelförvaring. Underbara Järvastaden är en modern och attraktiv stadsdel med en härlig kombination av småstadskänsla i grönskande omgivningar, nära city! Från porten har ni alltid närhet till Ursviks motionsspår, Råsta- och Lötsjön, Ulriksdals slottspark samt Hagaparken. I era hemkvarter hittar ni ett brett utbud av ypperlig vardagsservice såsom välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger, caféer, gym, frisör samt inte minst; optimala kommunikationer. För er som är bilburna, finns tillgång till ett varmgarage direkt via hissen i trappuppgång! För dig som cyklar eller promenerar finns vägslingor till bland annat Mall of Scandinavia, Hagaparken och hela vägen in till city! Närhet till både pendeltåg, tunnelbana samt framför allt ett flertal busslinjer utanför porten länkade till såväl Ulriksdal som Hallonbergen och Centrala Sundbyberg. Välkomna till ett av Solnas mest trivsamma lägen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Finntorpsvägen 10, Finntorp, Nacka kommun
  • Imorgon kl 14:00
Finntorpsvägen 10, Finntorp, Nacka kommun, bild 2
Finntorpsvägen 10, Finntorp, Nacka kommun, bild 3

Finntorpsvägen 10

Lägenhet
Finntorp, Nacka kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
21,5 m²
1 rum
1 460 kr/mån
76 744 kr/m²

Trivsam uteplats - Yteffektiv - Låg avgift Välkomna till denna ljusa och yteffektiva bostad med kvadratmeterna på sina rätta ställen. I populära Finntorp hittar du denna etta med närhet till både citypuls och vackra promenadstråk längst vatten och grönskande natur. Bostaden präglas av sina trivsamma och väldisponerade kvadratmeter i social planlösning samt en väl tilltagen uteplats i söderläge. De stora fönsterpartierna i kombination med ett härligt ljusinflöde skapar ett harmoniskt och välkomnande hem. Det lättmöblerade allrummet ger plats för både säng, soffa och övrigt möblemang. Härifrån öppnar du upp dörren mot den härliga och mycket trivsamma uteplatsen som blir en förlängning av allrummet och naturlig samlingspunkt under sommarhalvåret. Här finns gott om plats för både loungemöbler, sittgrupp och växter. Till lägenheten hör två stycken källarförråd. Brf Berglandet i Nacka är en välmående förening som äger marken. Som medlem har du tillgång till flera gemensamma utrymmen såsom, bastu, cykel- och barnvagnsrum samt tvättstuga en trapp ner i samma hus. Här bor du mitt i en grönskande idyll med närhet till citypuls, Järlasjö och Kyrkviken som erbjuder både badbryggor och fina promenadstråk längst vacker natur och vatten. I närområdet finns matbutiker, caféer, restauranger och goda kommunikationer med bussar som tar dig in till city på endast 10 min. För den shoppingsugna ligger Sickla köpkvarter endast ett par minuter bort. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Järva skjutbaneväg 48, 2 tr, Järvastaden, Solna kommun
  • Ons 15 maj
Järva skjutbaneväg 48, 2 tr, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Järva skjutbaneväg 48, 2 tr, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Järva skjutbaneväg 48, 2 tr

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/6
3 989 kr/mån
58 889 kr/m²

En virtuell visning av en exempelbostad hittar du via länken nedan; https://cdn.sightline.se/99b67e8588af1631/vv/360_31304/ Här erbjuds möjligheten till en fantastiskt optimalt planerad tvåa i Järvastadens nyaste bostadskvarter. Denna bostad präglas av hög standard, stilrena färgval och ett härligt ljusinsläpp genom de generösa fönsterpartierna. En annan höjdpunkt är den stora härliga balkongen som blir en riktig favoritplats under sommarhalvåret. Redan vid första steget in i hallen möts ni ett rikligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Vidare in i bostaden öppnar den luftiga planlösningen mellan kök och vardagsrum upp sig. Denna yta är som skapt för sociala tillställningar med plats för såväl matlagning och förvaring som umgänge vid matplatsen, vardagsrummet eller på den rymliga balkongen. Längst in till höger hittar ni det privat belägna sovrummet med bland annat garderobsvägg och utrymme för dubbelsäng. Helheten kompletteras av ett helkaklat och påkostat badrum med alla moderna bekvämligheter och kombimaskin (som både tvättar och torkar). Till bostaden hör även ett rymligt källarförråd om ca 2 kvm. I föreningen finns cykelrum i anslutning till trapphus 4 samt i källaren nära trapphus 2 och 4. Cykelparkering finns även på gården. Rullstols- och barnvagnsförråd finns i anslutning till trapphus 1-4. Garaget byggs om två plan under den gemensamma innergården. För Strandviolen finns det totalt 61 platser varav 18 är laddplatser för elbil samt 3 MC-platser. Brf Strandviolen växer fram i hjärtat av Järvastaden och kommer bli en naturlig mittpunkt i detta redan så omtyckta och populära bostadsområde med charmig småstadskaraktär. Från porten har ni alltid närhet till Ursviks motionsspår, Råsta- och Lötsjön, Ulriksdals slottspark samt Hagaparken. I era hemkvarter hittar ni ett brett utbud av ypperlig vardagsservice såsom välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger, caféer, gym, frisör samt inte minst; optimala kommunikationer. För er som är bilburna, finns tillgång till ett varmgarage direkt via hissen i trappuppgång! För dig som cyklar eller promenerar finns vägslingor till bland annat Mall of Scandinavia, Hagaparken och hela vägen in till city! Närhet till både pendeltåg, tunnelbana samt framför allt ett flertal busslinjer utanför porten länkade till såväl Ulriksdal som Hallonbergen och Centrala Sundbyberg. Välkomna till ett av Solnas mest trivsamma lägen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lostigen 28, Bergshamra, Solna kommun
  • Imorgon kl 15:00
Lostigen 28, Bergshamra, Solna kommun, bild 2
Lostigen 28, Bergshamra, Solna kommun, bild 3

Lostigen 28

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
4 629 kr/mån
49 098 kr/m²

Väldisponerad bostad med vindskaraktär. Högst upp i huset med mycket charm! Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och takfönster. Möjlighet finns att bygga om matplatsen till ett extra rum. Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Förvaringsmöjligheterna är goda med inbyggd garderob och därtill finns två källarförråd. Föreningen har en mysig och grönskande innergård med grillplats och flera lekplatser. Boende har även tillgång till ett hobbyrum och en hyreslokal som kan nyttjas om man så önskar. Belägen i populära Bergshamra har ni nära till promenadstråk längs vattnet och härliga grönområden. På Bergshamra torg finns bra närservice så som butiker, restauranger, apotek och vårdcentral. Flertalet förskolor och skolor finns också i närområdet. Tunnelbana och bussar ligger endast ett par minuter från lägenheten, med ca tio minuter till T-centralen via röda linjen och det stora vägnätet når ni inom några få minuter. Hjärtligt välkomna på visning för att uppleva denna underbara bostad!

  • Premium
Karlbergsvägen 87B, Vasastan, Stockholms kommun
  • Sön 19 maj
Karlbergsvägen 87B, Vasastan, Stockholms kommun, bild 2
Karlbergsvägen 87B, Vasastan, Stockholms kommun, bild 3

Karlbergsvägen 87B

Lägenhet
Vasastan, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
8 750 000 kr
78 m²
2.5 rum
4 945 kr/mån
112 179 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Varmt välkomna till ett hem utöver det vanliga! Här erbjuds ett exklusivt boende in i minsta detalj med genomtänkta och påkostande materialval. Redan vid första klivet in i bostaden möts ni av en enastående charm och en atmosfär som andas lyx från golv till tak. För att inte tala om bostadens vackra valvfönster så har valven fått en betydande roll i hela lägenheten. Köket talar för sig själv och här finns allt som kan önskas i form av all maskinell utrustning från SMEG, stora arbetsytor och gott om förvaring. För den som älskar sociala sammanhang så är vardagsrummet i anslutning till köket vilket bjuder in till många trevliga stunder att samlas. På sommarhalvåret flyttas middagarna eller de sociala sammanhangen enkelt ut till bostadens upphöjda och helt magnifika uteplats om hela 20 kvm omgiven av härlig grönska. Förutom allt detta så måste även badrummet nämnas då det är en fröjd för ögat att bara landa i och för att lyxa till det ännu mer så erbjuds både dubbla handfat och takduschar tillsammans med italienskt kakel samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare integrerat bakom skåp. Idag disponeras lägenheten som en 2,5:a utifrån ett rymligt master bedroom och ett barnrum som kan disponeras utifrån önskemål. Gott om förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober i samtliga rum. Ovanpå allt detta så är det även vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Det här kan vara just ert drömhem. Varmt välkomna att höra av er vid intresse! Fastighetsmäklare Irma Arvidsson 073-382 55 55

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Brotorps Allé 5, Brotorp-Järvastaden, Sundbybergs kommun
Brotorps Allé 5, Brotorp-Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Brotorps Allé 5, Brotorp-Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Brotorps Allé 5

Lägenhet
Brotorp-Järvastaden, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 975 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1
4 000 kr/mån
54 587 kr/m²

Här erbjuds chansen till en av Järvastadens finaste uteplats-tvåor! Missa inte detta tillfälle till en undangömd pärla, högt över gatunivå men ändå med en stor privat uteplats i bästa söderläge invid grönskande innergård. Hsb Brf Brotorp i Sundbyberg är en välskött och trivsam bostadsrättsförening fördelad på tre huskroppar. Utöver fina lägenheter och rymliga källarförråd erbjuds medlemmarna en gemensam föreningslokal som går att hyra, tvättstuga, varmgarage, cykel- och barnvagnsförråd samt en stor och fin innergård med bland annat gräsmatta, planteringar, lekplats och utemöbler. Föreningens ekonomi karaktäriseras av stabilitet i kombination med friköpt mark. Brotorps Allé ligger granne med underbara naturreservatet i Ursvik med härlig skogsatmosfär- perfekt för en aktiv vardag med utegym, stigar för mountainbike, löpning eller bara gå ut och känna lugnet i naturen. I de närbelägna kvarteren hittar ni en välsorterad livsmedelsbutik, ett flertal restauranger, gym och annan bra närservice. Ni har promenadavstånd till både tunnelbana och pendeltåg såväl som Sundby park och Mall of Scandinavia med ett brett vardags- och shoppingutbud. Goda bussförbindelser precis utanför porten sammankopplar ovan destinationer på ett smidigt sätt. Många cykelpendlar till Stockholms innerstad. Med bil har ni snabb access till både city och de stora vägnäten samt goda parkeringsmöjligheter i området! Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Infanterigatan 11, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun

Infanterigatan 11

Lägenhet
Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
29,5 m²
1 rum
vån 0,5/10
2 028 kr/mån
67 627 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga och genomtänkta etta med fint insynsskyddat läge i huset som erbjuder ett fint renoverat med kök, vardagsrum och hall. Bostaden har ett härligt ljusinsläpp som kombineras väl med den genomgående ljusa färgsättningen och stilrena materialvalen. Generöst allrum med plats för både soffgrupp, matplats och säng. Fint lättarbetat kök, stambytt badrum, god förvaring i både klädkammare och två externa förråd. BRF Pampas är en av Solnas största bostadsrättsföreningar med stabil ekonomi och välskötta fastigheter. Här bor ni i en trygg förening med engagerad, erfaren och kompetent förvaltning! Föreningen har en väldigt låg belåning på 4 482 kr/kvm, se Årsredovisning 2022. Föreningens byggnader planeras i framtiden att få ett helt nytt och stilrent utseende, för visionsbilder se bifogat dokument på mäklarens hemsida. Från bostaden har ni ofta inte mer än 10 minuters färd till city, inklusive promenad till Västra Skogens tunnelbana. Västra Skogens t-bana är även delningspunkt för tunnelbanan med dubbla linjer. Det finns även fler busslinjer precis utanför huset samt promenadavstånd till Solna Centrum med shopping, service, tunnelbana och tvärbana. Det finns även mycket god närservice i kvarteren, i form av bland annat flera livsmedelsbutiker, konditori och gym. På några minuters avstånd hittar ni även restaurang Asplund som ligger mitt i grönskan och erbjuder en välsmakande och omtyckt meny. Du som är bilburen når E4:an på ett par minuter och det finns goda parkeringsmöjligheter inom föreningen samt i området. Med många cykelbanor i närheten når ni Kungsholmen på några minuter. För dig som gillar att promenera i grönskan finns fina slingor som sträcker sig flera kilometer längs vattnet intill Ulvsundasjön med Pampas Marina, Hornsbergsstrand och Karlbergs Slott i omgivningarna. I närheten finns även Huvudstabadet med bassäng samt sandstrandsbadet med badbrygga. Vill man ha liv och rörelse finner ni Arenastaden i samma kommun, med Mall of Scandinavia samt Friends Arena. Välkommen hem till Infanterigatan 11, granne med Kungsholmen och belägen i en kommun med ett av Sveriges mest förmånliga skattelägen.

  • Hiss

Visar alla 21