Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Mäster Simons Väg 13A, Ritorp, Solna kommun

Mäster Simons Väg 13A

Lägenhet
Ritorp, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
37,6 m²
2 rum
vån 1/5
2 667 kr/mån
53 059 kr/m²

Varmt välkomna till detta hemtrevliga boende med en härlig grönskande uteplats! Välplanerad med sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här får man plats med vardagsrumsmöblering samt ett stort matbord för trevliga middagar. Rymligt badrum. Här bor ni med närhet till mycket goda kommunikationer, rekreation i Hagaparken eller Brunnsviken och bara en kort promenad bort erbjuds serviceutbud i Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia. Passar utmärkt för såväl singeln som för paret.

 • Uteplats
 • Hiss
Norra Stationsgatan 62A, 3 tr, Hagastaden, Stockholms kommun
 • Budgivning pågår
Norra Stationsgatan 62A, 3 tr, Hagastaden, Stockholms kommun, bild 2
Norra Stationsgatan 62A, 3 tr, Hagastaden, Stockholms kommun, bild 3

Norra Stationsgatan 62A, 3 tr

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 985 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 3/10
2 800 kr/mån
89 551 kr/m²

- Räntegaranti - Fem års entreprenadgaranti - Äger marken - Nyproduktion när det är som bäst med planerad inflyttning 12 december 2023 - Säljs på ritning - Fina materialval - Tvättmaskin och torktumlare - Garage & hiss i föreningen - Cykelförråd **Accepterat pris 3 985 000 kr** Kontakta mäklaren för att ta del av en digital visning av den aktuella bostaden. Varmt välkomna till denna stilrena och moderna lägenhet i fina Hagastaden. Bostaden har en planlösning som bjuder in till socialt umgänge och är optimalt planerad och med mycket ljus och rymd tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter samt källarförråd. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Haga Venue med hela 115 lägenheter och 3 lokaler med planerad caféverksamhet. Föreningen äger marken och medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam och grönskande gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum samt garage. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. BRF Haga Venue får fem års entreprenadgaranti från Nordr, räknat från godkänd slutbesiktning. Det är ett skydd som inte existerar på andrahandsmarknaden. Räntegaranti: Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Läs gärna mer i länken nedan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti Från bostaden har ni nära till allt. Just nu byggs tunnelbana som planeras stå klar 2028. Nedgången till tunnelbanan ligger med 2 minuters gångavstånd. Nu finns bra kommunikation med bussar vid Torsplan samt Odenplans tunnelbana, bussar och pendeltåg nås med ca 10 minuters promenad. I området finns allt ni kan önska i form av goda kommunikationer, närhet till Hagaparken och gångavstånd till Vasastans rika utbud av caféer och restauranger. Varmt välkommen till Norra Stationsgatan 62A!

 • Premium
 • Hiss
Mårdstigen 12, Bergshamra, Solna kommun
 • Sön 1 okt kl 13:30

Mårdstigen 12

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
3 988 kr/mån
48 667 kr/m²

Lugnt och fritt läge - Nära city och grönska - Rymligt och stambytt badrum Nu erbjuds denna ljusa och välplanerade trea med mysig balkong i lugnt läge. Stort badrum med två vädringsfönster samt tvättmaskin (stambytt 2016) samt trevligt och lättarbetat kök i fin standard. Vidare bjuder lägenheten på goda förvaringsmöjligheter samt vackert ljusinsläpp som flödar från stora fönsterpartier i tre väderstreck. I avgiften ingår vatten och digital-TV via Tele2, obligatoriskt tillägg för värme och bredband. Till lägenheten hör två förråd varav en matkällare. Här bor ni i ett barnvänligt område med lekplats och gemensam grillplats på gården samt ett mycket trivsamt grannskap. Detta är en populär förening med både rymlig föreningslokal och hobbylokal. Fönsterrenovering är genomförd och ny el drogs in i samband med stambytet 2018. Bostaden är belägen i populär förening som genomgått stambyte och fönsterrenovering. Pågående balkongrenovering i september/oktober 2024 vilket i denna lägenhet beräknas vara klart i januari-februari 2024. HSB BRF Bergshamra i Solna är en av Bergshamras största bostadsrättsföreningar där många stora renoveringar redan är genomförda, bland annat stambyte, indragning av 3-fasel, fönsterrenovering samt takrenovering. Här bor ni i en omtyckt förening med erfaren och engagerad förvaltning i de populära stjärnhusen ritade av arkitekterna Sven Backström och Leif Reinius. Föreningen äger marken sedan 2013 och har under förra året sålt ombildade/renoverade lägenheter på Lostigen. Lägenheten är belägen i norra delen av omtyckta Bergshamra. Här får ni det bästa av två världar med närhet till både fina promenadstråk längs vattnet, lummiga grönområden och citys puls. All typ av service och restaurangutbud endast 10 minuter bort med tunnelbanan, Stockholms Universitet och KTH nås genom promenad, cykeltur, buss eller en kort tur med tunnelbanan. På mysiga Bergshamra torg finns bra närservice så som butiker, restauranger, apotek och vårdcentral. Flertalet förskolor och skolor finns också i närområdet. Tunnelbana och bussar ligger endast ett par minuter från lägenheten och det stora vägnätet når ni inom några få minuter. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Julia Laitinen för mer info - telefon 073-330 6255.

 • Plus
 • Balkong
Björnstigen 117, Bergshamra, Solna kommun
 • Sön 1 okt kl 12:00

Björnstigen 117

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 1/4
2 544 kr/mån
51 022 kr/m²

Låg avgift och låg belåning - Underbar trea - Stor härlig inglasad balkong Välkomna till denna härliga bostad i hjärtat av Bergshamra. Kvadratsmart lägenhet med genomgående charm och stora, härliga fönsterpartier i två väderstreck för fint ljusinsläpp. Här är det lätt att känna sig som hemma då bostaden ligger belägen i ett av föreningens bästa lägen! Bostaden bjuder vidare på ett praktiskt och lättarbetat kök, lättmöblerade ytor och en stor inglasad balkong med utsikt mot grönska. Till lägenheten hör två källarförråd varav en matkällare. BRF Västan är en av Bergshamras mest omtyckta och välskötta föreningar. Här bor ni i en trygg förening med engagerad, erfaren och kompetent förvaltning där belåningen endast ligger på 429 kr/kvm, se Årsredovisning 2022. Fastigheternas el köps sedan 2022 genom andelar i HSB:s solcellspark för ett fast pris, vilket ger föreningens gemensamma utrymmen grön el för ett lågt pris. Ingen avgiftshöjning är planerad och det medför att föreningen ligger kvar på en av Bergshamras lägsta avgifter under kommande år (2023-2024). Bergshamra är beläget inom den Kungliga Nationalstadsparken. Med sin vackra natur och sjönära miljö är detta en underbar plats att bo på. En kort promenad bort ligger Tivoliudden med badbrygga, Svedenbadet och Bergshamra IP. Tunnelbana ligger cirka 150 meter från bostaden och det tar cirka 11 minuter in till T-centralen och det stora vägnätet når du inom några få minuter. Från bostaden når ni förskola och skola utan att passera bilväg och här finner ni även områdets största pulkabacke runt knuten. Stockholms Universitet och KTH nås genom en promenad, cykeltur, buss eller ett - två stopp med tunnelbanan. På torget finns bra närservice så som butiker, apotek och vårdcentral. Detta är den perfekta bostaden för dig som vill bo mitt emellan citys puls och naturens grönska. En bostad som bara måste upplevas! Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Julia Laitinen för mer info - 073-330 6255.

 • Plus
 • Balkong
Malungsvägen 269, Viby, Sollentuna kommun
 • Sön 1 okt kl 12:00

Malungsvägen 269

Villa
Viby, Sollentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 495 000 kr
137 + 31 m²
6 rum
287 m² tomt

Varmt välkomna till Malungsvägen 269 och detta fina hus i populära och uppskattade Viby. Med lugnt och barnvänligt läge ligger det här härliga huset som andas massor av trivsel. Optimal planlösning med ett funktionellt lättarbetat kök med goda förvaringsmöjligheter. Möjlighet ges till totalt sex sovrum, om ett av rummen delas av. Allrum på nedre plan med utgång till bostadens trädäckade altan med en lummig uteplats och trädgård, här kan ni sitta och njuta sena kvällar. Det finns två badrum som underlättar morgonrusning innan arbete och skola. Bilen parkeras i det tillhörande garaget i länga, där det just nu pågår installation av laddstation för elbil. Lugnt barnvänligt bostadsområde med få vägar. Närhet till förskola en kort promenad ner i området samt skola i närområdet. Kommunikationerna är goda med både pendeltåg- och bussförbindelser. I Norrvikens centrum finns ICA Nära Norrviken där det mesta finns för dina dagliga inköp, här finns även vårdcentral, restauranger med mera. Idrottsanläggningen Norrvikens IP ligger inom bekvämt avstånd och sjön Norrviken är populär för både badande gäster om sommaren samt skridskoåkare om vintern. Hjärtligt välkomna!

 • Plus
Solnavägen 13G, Karolinska, Solna kommun

Solnavägen 13G

Lägenhet
Karolinska, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
39 m²
2 rum
vån 2/7
2 593 kr/mån
87 051 kr/m²

- Räntegaranti från Nordr - Nyproduktion när det är som bäst med planerad inflyttning 13 november 2023 - Bostaden säljs på ritning Kontakta ansvarig mäklare för att se modell samt de olika inredningsvalen. *OBS: några bilder är illustrationsbilder* Låt mig presentera denna stilrena och moderna lägenhet i trevligt läge med rymlig balkong med sol från eftermiddag till kväll. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är mycket ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och rymlig balkong direkt från vardagsrummet. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Haga Palett Terra är en förening med 350 bostadsrättslägenheter där samtliga upplåtes med bostadsrätt. Föreningen äger marken och medlemmarna disponerar över bland annat en gemensamt cykelförråd, källsorteringsrum, barnvagnsrum och garage. Nya levande bostadskvarter ska binda samman innerstaden med Solna, hela vägen till Gamla Råsunda. Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Med det centrala läget blir både serviceutbudet och möjlighet till kommunala transportmedel stort med ett stenkast från Hagastaden. Tvärs över gatan blickar du ut över lummiga Solna Kyrkby och vidare mot Hagaparkens grönområden. Längst bort på gården i Haga Paletts sista etapp planeras det för en förskola med en stor och härlig egen gård. All tänkbar service finns i närheten liksom utmärkta kommunikationer. Varmt välkommen till Solnavägen 13G!

 • Balkong
 • Hiss
Johan Enbergs väg 38B, 4tr, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun
 • Sön 1 okt kl 12:00
Johan Enbergs väg 38B, 4tr, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Johan Enbergs väg 38B, 4tr, Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Johan Enbergs väg 38B, 4tr

Lägenhet
Västra skogen / Huvudsta, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 475 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 4
4 394 kr/mån
55 590 kr/m²

På attraktiva och omtyckta Johan Enbergs väg, omgärdad av vacker grönska och vatten, ligger denna smakfulla och trivsamma trea om 80,5 kvm med inglasad balkong i soligt läge. Ett underbart läge för er som söker efter lugna kvarter med närhet till citypuls. Bostaden erbjuder en genomgående planlösning med fint ljusinflöde, två sovrum i lugnt läge mot gård, två badrum, generöst med förvaring och öppna och sociala ytor. Från vardagsrummet öppnar du upp mot den väl tilltagna inglasade balkongen som blir er egna oas och som tack vare inglasningen med fördel nyttjas över en längre tid på året. Brf Marskalken 1 är en välskött och stabil bostadsrättförening med friköpt mark och ytterst låg belåning på 1 893 kr/kvm (se årsredovisning 2022). Föreningen innehar dessutom dolda tillgång i hela 4 st kvarvarande hyresrätter samt en stor hyreslokal på ca 240 kvm som bidrar med goda hyresintäkter. Som medlem i föreningen har ni bland annat tillgång till övernattningslägenhet, grönskande innergård med utemöbler samt ett flertal tvättstugor, cykelrum och barnvagnsrum. Föreningen tillhandahåller även riktigt generösa återvinnings- och miljörum samt möjlighet att kassera hushållssopor direkt genom tunnelsystem i trapphusen. Här bor ni i ett riktigt drömläge intill Ulvsundasjön med fantastiska omgivningar och närhet till fina strandbad, padelbanor och sjökrogar. Många av de boende här cyklar eller promenerar dagligen till Stockholm city och Hornsbergsstrand med sitt breda restaurang utbud ligger i princip inom synhåll. Andra fördelar är de fantastiska kommunikationerna med en minut till Västra Skogens tunnelbana, ett flertal busslinjer i kvarteret samt goda parkeringsmöjligheter i närbeläget garage! Solnas breda utbud på service och upplevelser finns alltid inom bekvämt avstånd, inte minst med Mall of Scandinavia och Friends Arena i samma kommun.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Armégatan 36F, Huvudsta, Solna kommun
 • Sön 1 okt kl 11:30

Armégatan 36F

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 495 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/9
4 904 kr/mån
55 494 kr/m²

Citynära gaveltrea med trivsam planlösning 2 min till t-banan. Stor härlig balkong och fönster i tre väderstreck utan insyn. Skogen får ni inpå knuten med rofylld utsikt från lägenhetens alla rum. Modern lägenhet med genomgående lugn atmosfär och optimalt ljusinsläpp. Ett bekvämt val för er som bara vill flytta in och börja bo. Brf Dragonen 1 är en mycket stabil förening som innehar 104 lägenheter, samtliga upplåts med bostadsrätt och en hyreslokal. Det finns även ett övernattningsrum som kan hyras av medlemmar till gäster. Det används också av styrelsen för möten. Det finns också cykel-, barnvagns- och cykelförråd. I föreningen finns det även 68 parkeringsplatser varav 54 finns i garage. Av garageplatserna är 12 laddplatser. Härliga promenadstråk vid vatten och lummig natur. Ät middag en ljum sommarkväll vid Pampas marina med Ulvsundasjön och Hornsbergs strand i blickfånget. För shopping och fler restauranger finns Kungsholmen och Solna centrum på gångavstånd. Och tar ni bilen är ni snabbt ute på E4:an. Möjlighet till garageplats, som nås smidigt direkt via hissen. Många förskolor/ skolor i närområdet. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Carl Malmstens väg 2, Bergshamra, Solna kommun
 • Sön 1 okt kl 14:00

Carl Malmstens väg 2

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 795 000 kr
95,5 m²
4.5 rum
4 867 kr/mån
60 681 kr/m²

Fyra med badrum och extra WC - Härlig uteplats i västerläge - Populär förening Varmt välkommen till denna rymliga fyra som bjuder på härlig atmosfär och väldisponerade ytor. Flytta in direkt och börja bo! Här finner ni en underbart härlig uteplats, tre rymliga sovrum, extra sovdel intill vardagsrummet, samt badrum och gäst-WC, disponeras idag som fem rum och kök! Bostaden bjuder vidare på goda förvaringsmöjligheter samt tillhörande förråd. Fint ljusinsläpp flödar från stora fönsterpartier! Ta chansen att bo i ett barnvänligt område med utmärkta kommunikationer runt hörnet. Stor hiss finns i huset! Omtyckt förening med stabil ekonomi och som innehar flertalet hyresrätter som dolda tillgångar. I föreningen finns även övernattningslägenhet och samlingslokal. Här bor ni med närhet till rofylld natur, långa promenadstråk längs Brunnsviken och Hagaparken. Ta en fika på Kafé Sjöstugan. Lockar citys nöjesliv så är ni där snabbt både med bil, tunnelbana eller varför inte med cykel. Matbutik nås på några minuters promenad och här finns även tunnelbanan som tar er till T-centralen på 12 minuter. Service, butiker, förskolor, skolor och utmärkta kommunikationer finns även det i ert närområde. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Södra Årvägen 18, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
Södra Årvägen 18, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun, bild 2
Södra Årvägen 18, Brunnby Park, Upplands Väsby kommun, bild 3

Södra Årvägen 18

Lägenhet
Brunnby Park, Upplands Väsby kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
75 m²
4 rum
vån 2/2
5 131 kr/mån
35 933 kr/m²

Sällan till salu! Ta chansen att bo i ett lugnt och barnvänligt område med naturen runt hörnet! Varmt välkomna till denna optimalt planerade fyra som bjuder på härlig atmosfär och väldisponerade ytor. Flytta in direkt och börja bo! Här finner ni en underbart härlig balkong, tre rymliga sovrum, fint kök med öppen social planlösning mot vardagsrummet, samt stort badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Bostaden bjuder vidare på goda förvaringsmöjligheter samt tillhörande förråd. Fint ljusinsläpp flödar från stora fönsterpartier! Omtyckt förening med stabil ekonomi. Parkeringsplats ingår i avgiften!

 • Premium
 • Balkong
Barks väg 10, Bergshamra, Solna kommun

Barks väg 10

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 795 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/8
4 609 kr/mån
55 756 kr/m²

Fantastiskt familjeboende på omtyckta Barks väg i Bergshamra. Här bor ni med stor inglasad balkong, generösa rum och en social planlösning mellan matplats och vardagsrum. Insynsskyddat lummigt gavelläge i huset! Förvaringsmöjligheterna är goda och utöver bostadens stora klädkammare så finns det även ett källarförråd. Klädkammaren disponeras idag som ett extra rum med säng. Stabil och populär förening med bekvämligheter så som två övernattningsrum, tvättstugor, samlingslokal samt cykel- och barnvagnsrum. Lägenheten är belägen i södra delen av Bergshamra, en mysig oas strax utanför citys sprudlande puls. Närhet till badbrygga för härliga sommardagar samt Bergshamra IP där ni kan spela fotboll på sommaren och åka skridskor på vintern. Här får ni det bästa av två världar med närhet till både fina promenadstråk längs vattnet och lummiga grönområden. All typ av service och restaurangutbud endast 10 minuter bort med tunnelbanan till city. På torget finns bra närservice så som butiker, restauranger, Apotek samt vårdcentral. Flertalet förskolor och skolor finns också i närområdet. Tunnelbanan och bussar ett par minuter från lägenheten och det stora vägnätet inom några få minuter. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Odlingsvägen 1, Bergshamra, Solna kommun

Odlingsvägen 1

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
95 m²
4 rum
vån 6/6
4 617 kr/mån
62 632 kr/m²

Sällan till salu! Högst upp i huset! Här öppnar ni dörren till en dröm för den stora familjen eller paret! Bostaden har stora sociala ytor och bra disponering. Ett stort vardagsrum med utgång till bostadens generösa balkong i sydväst-läge som bjuder in till härliga middagar årets varma månader. Ett härligt ljusflöde förgyller och två badrum som underlättar morgonrusning innan skola och arbete. Förvaringsmöjligheterna är goda i bostadens klädkammare samt tillhörande källarförråd. Mycket välskött och aktiv förening med låg skuldsättning om endast 1 871 kr/ kvm enligt Årsredovisning 2022. Föreningen har nyligen renoverat taken samt installerat solceller! De innehar även dolda tillgångar i kvarvarande hyresrätter. Ni bor i närheten av förskolor och skola samt flera lekplatser i närområdet. Natur- och sjönära läge som gjort för utflykter med picknickkorg. Strosa längs Brunnsvikens glitter. ICA-butik bakom huset liksom tunnelbana och bussar. Även promenadavstånd till Bergshamra torg som erbjuder god närservice, butiker, Apotek och vårdcentral. Det stora vägnätet nås på ett par minuter och city nås snabbt oavsett om ni väljer bil, allmänna kommunikationer eller tar cykeln. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Dammtorps allé 1, Järvastaden, Solna kommun
 • Sön 1 okt kl 13:45

Dammtorps allé 1

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
83 m²
3 rum
vån 4/5
3 782 kr/mån
50 542 kr/m²

Genomgående planlösning - Högt upp i huset - Låg avgift - Stora sovrum - Fritt läge Välkomna till denna utmärkta trea högt upp i huset med balkong i högt fritt läge. Genomgående fina materialval, stora sovrum och goda förvaringsmöjligheter. En mycket välplanerad trea med utspridda sovrum och halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stort härligt vardagsrum, stort kök och gott om plats för stor matplats intill fönster liknande burspråk. Ett riktigt drömboende och trivas i! Här bor man i ett lugnt med ändå centralt läge med all service precis runt knuten. Brf Solvändan Solna är en bostadsrättsförening i framkant med solpaneler på taket och laddplatser för elbilar i garaget. Föreningen karaktäriseras av stark ekonomi, friköpt mark och goda hyresintäkter med bland annat gym och café som hyresgäster i föreningens lokaler. Som medlem i föreningen får ni tillgång till en fin sluten innergård, cykel- och barnvagnsförvaring, rymliga källarförråd samt varmgarage (reservation för eventuell kötid). Populära Järvastaden karaktäriseras av sin småstadscharm och sitt läge intill underbara Ulriksdals slottspark, nationalparken vid Brunnsviken och naturreservatet i Ursvik med härliga promenad- och motionsspår. I dessa bostadskvarter hittar ni allt från god närservice i form av livsmedelsbutiker, restauranger och gym samt ett flertal omtyckta skolor och förskolor. Mulle Meck-parken och skogslekparken bakom Jaktvillan blir snabbt småttingarnas favoriter, såväl som Överjärva Gård med sin gammeldagsa miljö och en variation av djur till barnens förtjusning. Från Dammtorps Allé har ni endast några få minuters promenadavstånd till Ulriksdals pendeltågsstation och bussförbindelserna i området är mycket goda och sammankopplade till såväl pendeltåg som tunnelbana. För shopping och upplevelser har ni ca 2 km till Mall of Scandinavia och Friends Arena. Du som är bilburen kommer upptäcka att läget knappast kunde bli bättre med ungefär en kvart in till city, snabb access till de stora vägnäten och goda parkeringsmöjligheter i området och inom föreningen! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 13C, 5 tr, Karolinska, Solna kommun

Solnavägen 13C, 5 tr

Lägenhet
Karolinska, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
6 200 000 kr
89 m²
4 rum
vån 5/8
5 135 kr/mån
69 663 kr/m²

- Accepterat pris 6 200 000 kr - Räntegaranti - Nyproduktion när det är som bäst med planerad inflyttning 5 december 2023 - Bostaden säljs på ritning Kontakta ansvarig mäklare för att se modell samt de olika inredningsvalen. *OBS: några bilder är illustrationsbilder* Varmt välkomna till denna stilrena och moderna lägenhet i högt läge med rymlig balkong om 7,5 kvm med sol från eftermiddag till kväll. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är mycket ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och rymlig balkong direkt från sovrummet. Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum, två fräscha badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Haga Palett Terra är en förening med 350 bostadsrättslägenheter där samtliga upplåtes med bostadsrätt. Föreningen äger marken och medlemmarna disponerar över bland annat en gemensamt cykelförråd, källsorteringsrum, barnvagnsrum och garage. Nya levande bostadskvarter ska binda samman innerstaden med Solna, hela vägen till Gamla Råsunda. Med det centrala läget blir både serviceutbudet och möjlighet till kommunala transportmedel stort med ett stenkast från Hagastaden. Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter och syftar till att öka tydlighet och trygghet för de som köper en nyproducerad bostad. Tvärs över gatan blickar du ut över lummiga Solna Kyrkby och vidare mot Hagaparkens grönområden. På andra sidan huset skapar vi en upphöjd, tyst och lummig innergård. Här får några av lägenheterna privata uteplatser och här kan alla boende njuta av grönska, grillkvällar och lek. Längst bort på gården i Haga Paletts sista etapp planeras det för en förskola med en stor och härlig egen gård. Varmt välkommen till Solnavägen 13C!

 • Balkong
 • Hiss
Solnavägen 23B, 7tr, Solna Centrum, Solna kommun

Solnavägen 23B, 7tr

Lägenhet
Solna Centrum, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
36 m²
1 rum
vån 7/9
2 874 kr/mån
79 167 kr/m²

- Fina materialval - Kombimaskin - Garage & hiss i föreningen - Förråd utanför lägenheten - Cykelförråd **Accepterat pris 2 850 000 kr** Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Välkommen till denna fantastiska nyproducerade bostad i ett enastående område belägen vid Solna centrum. Denna bostad är perfekt för den som söker bekvämt boende i kombination med närheten till stadens puls och naturupplevelser. Med en yta som sträcker sig över ett rum och en underbar balkong, finns det gott om utrymme att trivas på. När du kliver in i lägenheten möts du av en välplanerad och modern design. Det ljusa och öppna utrymmet skapar en avslappnad atmosfär och ger gott om möjligheter till personlig inredning. Det stora fönstret släpper in generöst med naturligt ljus, vilket ger en känsla av rymd och öppenhet. Från vardagsrummet leder en elegant glasdörr ut till den underbara balkongen som sträcker sig över en generös yta, är den perfekta platsen att njuta av frisk luft och vacker utsikt över området. Här kan du skapa en mysig utomhusoas där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av på kvällarna medan du beundrar solnedgången. Den stilrena designen kombinerar funktionalitet med en modern touch och gör matlagningen till en njutbar upplevelse. Här finns också en plats för matbordet, där du kan bjuda in vänner och familj för trevliga middagar. Det rymliga badrummet är elegant utformat med kombimaskin, stilrena detaljer och moderna bekvämligheter. BRF Solna Estrad med hela 62 lägenheter där föreningen äger marken och medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam och grönskande gård, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum samt garage. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. Solna centrum är känt för sina många attraktioner och faciliteter, inklusive shoppingcenter, restauranger, kaféer och underhållningsmöjligheter. Här finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Varmt välkommen till Solnavägen 23B!

 • Balkong
 • Hiss
Veddestastråket 13, Barkarby, Järfälla kommun

Veddestastråket 13

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
77,5 m²
3 rum
5 298 kr/mån
42 516 kr/m²

- Räntegaranti - Nyproduktion med planerad inflyttning 8 januari 2024 - Säljs på ritning - Gemensam takterass i föreningen - Fina materialval - Tvättmaskin och torktumlare - Utegym - Garage & hiss i föreningen - Cykelförråd Varmt välkomna till denna stilrena och moderna lägenhet i Veddestaden med både uteplats och terass. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är mycket ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och rymlig terassen direkt från vardagsrummet. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Pionjären i Veddestaden har hela 167 lägenheter där föreningen äger marken. Medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam terass, utegym, garage med både vanlig & elplats, grönskande gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. Räntegaranti: Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Läs gärna mer i länken nedan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti I direkt anslutning till de 1200 bostäder som uppförs i Veddestaden kommer det bland annat finnas förskola och ett större parkstråk. Runtomkring kommer en helt ny stadsdel att växa fram där du kommer kunna strosa runt bland butiker, äta gott, vara med ungarna på lekplatser, ta skogspromenader och åka skidor i en inomhus hall. Pendeltåg och tunnelbana kommer ligga runt hörnet. Varmt välkomna till Veddestastråket!

 • Balkong
 • Hiss
Lostigen 8, Bergshamra, Solna kommun
 • Sön 1 okt kl 15:30
Lostigen 8, Bergshamra, Solna kommun, bild 2
Lostigen 8, Bergshamra, Solna kommun, bild 3

Lostigen 8

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/4
3 414 kr/mån
52 955 kr/m²

Nu erbjuds denna optimala hörntrea i hjärtat av Bergshamra med mysig balkong i härligt läge. Genomtänkt planlösning med stambytt helkaklat badrum. Vidare bjuder lägenheten på goda förvaringsmöjligheter samt vackert ljusinsläpp som flödar från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Till lägenheten hör två förråd varav en matkällare. Här bor ni i ett barnvänligt område med lekplats och gemensam grillplats på gården samt ett mycket trivsamt grannskap. Detta är en populär förening med både rymlig föreningslokal och hobbylokal. Fönster- och takrenovering är genomfört. HSB BRF Bergshamra i Solna är en av Bergshamras största bostadsrättsföreningar där många stora renoveringar redan är genomförda. Här bor ni i en omtyckt förening med erfaren och engagerad förvaltning i de populära stjärnhusen ritade av arkitekterna Sven Backström och Leif Reinius. Föreningen äger marken sedan 2013. Lägenheten är belägen i norra delen av omtyckta Bergshamra. Här får ni det bästa av två världar med närhet till både fina promenadstråk längs vattnet, lummiga grönområden och citys puls. Njut av Edsviken, Värtan med Bockholmen samt Brunnsviken och Bergianska. All typ av service och restaurangutbud endast 10 minuter bort med tunnelbanan, Stockholms Universitet och KTH nås genom promenad, cykeltur, buss eller en kort tur med tunnelbanan. På mysiga Bergshamra torg finns bra närservice så som butiker, restauranger, apotek och vårdcentral. Flertalet förskolor och skolor finns också i närområdet. Tunnelbana och bussar ligger endast ett par minuter från lägenheten och det stora vägnätet når ni inom några få minuter. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Kolonnvägen 2

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 950 000 kr
71 m²
3 rum
vån 9/10
5 727 kr/mån
69 718 kr/m²

Varmt välkomna till ett sällsynt boende långt utöver det vanliga! Redan vid första klivet in i bostaden möts ni av en enastående utsikt och en upplevelse som följer er genom hela hemmet. Alla fönstren ramar in vyn och bidrar till ett magiskt ljusinsläpp, helt utan insyn. Lägenheten bjuder på sol från tidig morgon fram till solnedgång – där solnedgången avslutas på balkongen, perfekt för middagsbjudningar eller rekreation efter en lång dag. Detta boende bjuder på optimalt disponerade ytor både socialt samtidigt som rummen avskiljer på ett väldigt trivsamt sätt. Andra höjdpunkter är de exklusiva materialvalen och genomgående hög standard som förgylls av mjuka naturliga färgtoner helt i klass med övrig inredning. Den exceptionella känsla som detta boende förmedlar är nästintill obeskrivlig, så vi rekommenderar er varmt att komma och uppleva den på plats! Ett kvalitativt och stilrent kök från Puustelli och ett lyxigt helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Goda förvaringsmöjligheter i flera garderober samt förråd i lägenheten. Som om inte allt detta vore nog så är huset byggt för ett aktivt liv hemma med flera fantastiska tillgångar. En gemensam takterrass med smidig access på samma våningsplan i direkt anslutning till lägenheten. Stor grön innergård med sittgrupper och sandlåda. Gym, relaxavdelning med bastu, CO-working space samt ett hobbyrum. Huset är certifierat med kvalitetsstämpeln Green Building och solceller på taket producerar el till fastigheten. Med certifieringen erbjuds ränterabatt hos flertalet banker. Juridisk person kan prövas! Här bor ni med närhet till utmärkta kommunikationer, flera grönområden, badplatser, stort serviceutbud i både Solna centrum och Skandinaviens största shoppingcenter Mall of Scandinavia. Ett hem att längta efter! Varmt välkomna att höra av er vid intresse! Fastighetsmäklare Irma Arvidsson 073-382 55 55

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Stationsmästargatan 2, 2tr, Barkarby, Järfälla kommun

Stationsmästargatan 2, 2tr

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2/5
3 778 kr/mån
53 238 kr/m²

- Räntegaranti från Nordr - Nyproduktion med planerad inflyttning 10 oktober 2023 - Säljs på ritning - Gemensam takterass i föreningen - Fina materialval - Tvättmaskin och torktumlare - Utegym - Garage & hiss i föreningen - Cykelförråd Varmt välkomna till denna stilrena och moderna lägenhet i Veddestaden med allra bästa söderläge med dess generösa verandor mot den blivande parken med fri utsikt mot villaområdet i söder. Bostaden erbjuder en planlösning som bjuder in till socialt umgänge. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är mycket ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och rymlig balkong direkt från vardagsrummet. Lägenheten erbjuder ett rymligt sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Pionjären i Veddestaden har hela 167 lägenheter där föreningen äger marken. Medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam terass, utegym, garage med både vanlig & elplats, grönskande gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. Räntegaranti: Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Läs gärna mer i länken nedan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti I direkt anslutning till de 1200 bostäder som uppförs i Veddestaden kommer det bland annat finnas förskola och ett större parkstråk. Runtomkring kommer en helt ny stadsdel att växa fram där du kommer kunna strosa runt bland butiker, äta gott, vara med ungarna på lekplatser, ta skogspromenader och åka skidor i en inomhus hall. Pendeltåg och tunnelbana kommer ligga runt hörnet. Varmt välkomna till Stationsmästargatan 2!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Veddestastråket 13, Barkarby, Järfälla kommun

Veddestastråket 13

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/5
3 576 kr/mån
52 959 kr/m²

- Gemensam takterass i föreningen - Nyproduktion med planerad inflyttning 8 januari 2024 - Säljs på ritning - Räntegaranti - Fina materialval - Tvättmaskin och torktumlare - Utegym - Garage & hiss i föreningen - Cykelförråd Varmt välkommen till denna nyproducerade bostad i ett mysigt område belägen vid populära Veddestaden. Här möts du av en välplanerad och modern design. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och rymlig balkong direkt från vardagsrummet. Lägenheten erbjuder ett rymliga sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Den stilrena designen kombinerar funktionalitet med en modern touch och gör matlagningen till en njutbar upplevelse. Från vardagsrummet leds man till den underbara balkongen som sträcker sig över en generös yta som är den perfekta platsen att njuta av frisk luft och vacker utsikt över området. Här kan du skapa en mysig utomhusoas där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av på kvällarna medan du beundrar solnedgången. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Pionjären i Veddestaden har hela 167 lägenheter där föreningen äger marken. Medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam terass, utegym, garage med både vanlig & elplats, grönskande gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. Räntegaranti: Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Läs gärna mer i länken nedan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti I direkt anslutning till de 1200 bostäder som uppförs i Veddestaden kommer det bland annat finnas förskola och ett större parkstråk. Runtomkring kommer en helt ny stadsdel att växa fram där du kommer kunna strosa runt bland butiker, äta gott, vara med ungarna på lekplatser, ta skogspromenader och åka skidor i en inomhus hall. Pendeltåg och tunnelbana kommer ligga runt hörnet. Varmt välkomna till Veddestastråket 13!

 • Balkong
 • Hiss
Docentbacken 1b, Ekhagen, Stockholms kommun

Docentbacken 1b

Lägenhet
Ekhagen, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
70 m²
2 rum
vån 4
4 035 kr/mån
57 071 kr/m²

En underbar bostad med ett högt och fritt läge utan insyn! Här öppnar ni dörrarna till en bostad där man med varsam hand förenat vackra originaldetaljer med sobra och moderna val, elen är omdragen 2019. Ljusinsläpp från två väderstreck samt stora fönster gör detta till ett ljust och trivsamt hem. Vidare bjuder denna mysiga lägenhet på ett fantastiskt renoverat kök i lugna färger med mycket god förvaring och en härlig balkong med lummig utsikt över trädtopparna och Naturhistoriska Riksmuseet. En otroligt härlig bostad som bara måste upplevas på plats! Ekhagen är ett bostadsområde tillhörande Norra Djurgården invid Stockholms Universitet och Naturhistoriska riksmuseet. Här är ni fullkomligt omringade av grönska och vatten runt Stockholms finaste platser - Stora Skuggan, Brunnsviken, Bergianska trädgården, Hagaparken, Söderbrunns koloniområde m.fl. På kort promenadavstånd finner ni även Ekhagens strandbad (Lappis Beach). För båtdyrkarna ligger Ekhagens egna småbåtshamn ett stenkast bort som tar er ut i skärgården. På Lappkärrsberget finnes en lokal ICA-butik. Mycket goda kommunikationer där närmsta tunnelbanestation är Universitetet (röda linjen), Roslagsbanan (Universitet) samt flera busslinjer på nära avstånd. Sedan mitten av 1990-talet är Ekhagen klassificerat som “kulturhistoriskt värdefullt“ och byggnaderna har “stort kulturhistoriskt värde“, arkitekt Björn Hedvall gjorde stadsplaneringen.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Stationsmästargatan 6, Barkarby, Järfälla kommun

Stationsmästargatan 6

Lägenhet
Barkarby, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1
4 727 kr/mån
43 406 kr/m²

- Gemensam takterass i föreningen - Nyproduktion när det är som bäst med planerad inflyttning 6 november 2023 - Säljs på ritning - Räntegaranti från Nordr - Fina materialval - Tvättmaskin och torktumlare - Utegym - Garage & hiss i föreningen - Cykelförråd **Accepterat pris 2 995 000 kr** Välkommen till denna fantastiska nyproducerade bostad i ett enastående område belägen vid Veddestaden. När du kliver in i lägenheten möts du av en välplanerad och modern design. Lägenheten är optimalt planerad och bostaden är mycket ljus tack vare större vackra fönsterpartier samt genomgående ljust parkettgolv och rymlig balkong direkt från vardagsrummet. Lägenheten erbjuder två rymliga sovrum, ett fräscht badrum samt goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet. Den stilrena designen kombinerar funktionalitet med en modern touch och gör matlagningen till en njutbar upplevelse. Från vardagsrummet leds man till den underbara balkongen som sträcker sig över en generös yta som är den perfekta platsen att njuta av frisk luft och vacker utsikt över området. Här kan du skapa en mysig utomhusoas där du kan njuta av morgonkaffet eller koppla av på kvällarna medan du beundrar solnedgången. Här utlovas många trevliga middagar med vänner och familj. Brf Pionjären i Veddestaden har hela 167 lägenheter där föreningen äger marken. Medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam terass, utegym, garage med både vanlig & elplats, grönskande gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. Räntegaranti: Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Läs gärna mer i länken nedan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti I direkt anslutning till de 1200 bostäder som uppförs i Veddestaden kommer det bland annat finnas förskola och ett större parkstråk. Runtomkring kommer en helt ny stadsdel att växa fram där du kommer kunna strosa runt bland butiker, äta gott, vara med ungarna på lekplatser, ta skogspromenader och åka skidor i en inomhus hall. Pendeltåg och tunnelbana kommer ligga runt hörnet. Varmt välkommen till Stationsmästargatan 6!

 • Balkong
 • Hiss
Boplatsvägen 3, Järvastaden, Sundbybergs kommun

Boplatsvägen 3

Lägenhet
Järvastaden, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
34 m²
1 rum
2 792 kr/mån
57 353 kr/m²

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för privatvisning! Denna fantastiska etta passar perfekt för dig som söker ett modernt boende med alla bekvämligheter. Bostaden erbjuder högsta komfort i form av komibmaskin, diskmaskin och ett av husets bästa lägen med en stor uteplats som blir som ett extra rum på sommarhalvåret för att bara nämna några av bostadens fördelar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till många härliga stunder med familj och vänner! Varmt välkomna att höra av er vid intresse! Fastighetsmäklare Irma Arvidsson 073 - 382 55 55

 • Uteplats
 • Hiss
Uppfartsvägen 5, Råsunda, Solna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Uppfartsvägen 5

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
30 m²
1 rum
2 214 kr/mån
79 833 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Mysig etta som idag disponeras som en 1,5:a belägen i ett av Råsundas bästa lägen. En välkomnande hall med utmärkta förvaringsmöjligheter leder vidare in till lägenhetens sociala och luftiga planlösning med stora härliga fönster för maximalt ljusinsläpp. Vidare bjuder lägenheten på ett stilsäkert kök samt ett helkaklat fräscht badrum. Annars en generös sovdel med plats för arbetshörna. Här samsas original karaktär med moderna val i en väl fungerande mix. Perfekt läge med närhet till ypperliga kommunikationer, grönområden, Lötsjön och Råstasjön, flera mysiga restauranger och caféer, matbutiker och rikligt serviceutbud i Mall of scandinavia. Mycket välskött och populär förening med källarförråd, tvättstuga och tillgång till gemensam bastu. Passar perfekt för både singeln som för paret. Hjärtligt välkomna att höra av er vid intresse! Fastighetsmäklare Irma Arvidsson 073-382 55 55

 • Plus
 • Hiss
Norra Stationsgatan 62A, 4tr, Hagastaden, Stockholms kommun

Norra Stationsgatan 62A, 4tr

Lägenhet
Hagastaden, Stockholms kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 295 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 4/10
2 800 kr/mån
96 517 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet med hög standard i fina och pulserande Hagastaden. Bostaden säljs på ritning med inflytt 12 december 2023 och erbjuder en planlösning som bjuder in till socialt umgänge tack vare ljus och rymd med större vackra fönsterpartier samt genomgående ljusa parkettgolv. Lägenheten har ett rymligt sovrum, ett fräscht och praktiskt badrum samt goda förvaringsmöjligheter med källarförråd. Det stilrena och fullutrustade köket ligger i en öppen planlösning mot det trevliga vardagsrummet där det finns plats till 6-8 platser för trevliga middagar. Brf Haga Venue med hela 115 lägenheter och 3 lokaler med planerad caféverksamhet. Föreningen äger marken och medlemmarna disponerar över bland annat gemensam trivsam och grönskande gård med flera zoner samt ett inbjudande orangeri med plats för mindre sällskap, cykelförråd, rullstols- och barnvagnsrum samt garage. I föreningen finns också källsorteringsmöjligheter. Räntegaranti: Nordr har beslutat att förstärka sitt trygghetspaket med en räntegaranti under tre år från tillträde. Garantin skyddar köpare från att kommande räntehöjningar under perioden slår igenom i höjda månadsavgifter. I praktiken garanterar Nordr att föreningens ränta inte överstiger 3,25 procent i tre år från tillträde. Om den aktuella räntan är 4 procent betyder det att Nordr kompenserar föreningen för skillnaden från 3,25 procent, alltså 0,75 procent. Läs gärna mer i länken nedan: https://www.nordr.com/se/bostadsportal/hitta-din-bostad/oceanbryggan/nyheter/nordr-forstarker-sitt-trygghetspaket-med-rantegaranti Från bostaden har ni nära till allt. Just nu byggs tunnelbana som planeras stå klar 2028. Nedgången till tunnelbanan ligger med 2 minuters gångavstånd. Nu finns bra kommunikation med bussar vid Torsplan samt Odenplans tunnelbana, bussar och pendeltåg nås med ca 10 minuters promenad. I området finns allt ni kan önska i form av goda kommunikationer, närhet till Hagaparken och gångavstånd till Vasastans rika utbud av caféer och restauranger. Varmt välkommen till Norra Stationsgatan 62A!

 • Hiss

Visar 1 - 25 av 27