Mäklare Carl-Henrik Bergroth

Carl-Henrik Bergroth

Om mig

Att sälja sin bostad är ofta den största affären man gör i livet. Mitt mål som fastighetsmäklare är att denna process även skall vara den bästa affären man gör. Med ett stort engagemang, noggrannhet och målmedvetenhet gör jag mitt yttersta för att både köpare och säljare skall vara så nöjda att de rekommenderar mig till vänner och bekanta. Det som driver mig är att se möjligheterna i varje unik situation och att alltid ha som mål att överträffa mina kunders förväntningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Barks väg 10, Bergshamra, Solna kommun
 • Sön 10 dec kl 14:00
Barks väg 10, Bergshamra, Solna kommun, bild 2
Barks väg 10, Bergshamra, Solna kommun, bild 3

Barks väg 10

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
58 m²
2 rum
vån 1/8
3 272 kr/mån
60 259 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade bostad med stor balkong i härligt söderläge. Rymligt kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrum gör detta till en ljus och social lägenhet. Totalrenoverat badrum hösten 2023. Goda förvaringsmöjligheter i lägenheten samt tillhörande förråd på samma våningsplan. Ta chansen att bo i omtyckt förening som är både solid och välskött. Brf Bladet vann under 2019 Solnas Miljöpris. I föreningen finns två övernattningsrum samt samlingslokal. Tvättstuga, barnvagnsrum samt cykelrum finns i huset. Föreningen har fördelaktig parkering och även gemensam el och solceller, vilket gynnar föreningens medlemmar ekonomiskt. Här finns även en mysig gård med grillplats och möjlighet till odlingar och annan gemenskap. Lägenheten är belägen i södra delen av Bergshamra, en mysig oas strax utanför citys sprudlande puls. Närhet till badbrygga för härliga sommardagar samt Bergshamra IP där ni kan spela fotboll på sommaren och åka skridskor på vintern. All typ av service och restaurangutbud endast 10 minuter bort med tunnelbanan till city. Här får ni det bästa av två världar med närhet till både fina promenadstråk längs vattnet och lummiga grönområden. På torget finns bra närservice så som butiker, restauranger, Apotek samt vårdcentral. Flertalet förskolor och skolor finns också i närområdet. Tunnelbanan och bussar ett par minuter från lägenheten och det stora vägnätet inom några få minuter. Missa inte denna härliga bostad, varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information - Carl-Henrik Bergroth 073-061 3608. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Åbergssons Väg 11, Bergshamra, Solna kommun
Åbergssons Väg 11, Bergshamra, Solna kommun, bild 2
Åbergssons Väg 11, Bergshamra, Solna kommun, bild 3

Åbergssons Väg 11

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 2/7
3 028 kr/mån
55 476 kr/m²

Belägen med mysigt läge i huset och härlig balkong i västerläge! Stora fönsterpartier ger ett härligt ljusinsläpp. Praktiskt kök med gott om plats för arbetsytor och matplats. Mycket bra förvaringsmöjligheter i stor klädkammare som idag delvis används som extra-rum/ kontor. Tillhörande källarförråd. Mycket uppskattad förening med god ekonomi och en väldigt låg belåningsgrad om 707 kr/kvm enligt Årsredovisning 2022. I föreningen finns även tvättstuga, cykelförråd och barnvagnsrum. Lägenheten är belägen i södra delen av Bergshamra, en mysig oas strax utanför citys sprudlande puls. Närhet till badbrygga för härliga sommardagar samt Bergshamra IP där ni kan spela fotboll på sommaren och åka skridskor på vintern. Här får ni det bästa av två världar med närhet till både fina promenadstråk längs vattnet och lummiga grönområden. All typ av service och restaurangutbud endast 10 minuter bort med tunnelbanan till city. På torget finns bra närservice så som butiker, restauranger, Apotek samt vårdcentral. Flertalet förskolor och skolor finns också i närområdet. Tunnelbanan och bussar ett par minuter från lägenheten och det stora vägnätet inom några få minuter.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Mårdstigen 3, Bergshamra, Solna kommun
Mårdstigen 3, Bergshamra, Solna kommun, bild 2
Mårdstigen 3, Bergshamra, Solna kommun, bild 3

Mårdstigen 3

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 950 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
3 105 kr/mån
52 679 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning! Varmt välkomna till denna optimala tvåa i hjärtat av Bergshamra! Genomtänkt planlösning där ni kan flytta in och börja bo direkt. Här finner ni ett helkaklat badrum förberett för tvättmaskin, väldisponerade kvadratmeter och goda förvaringsmöjligheter. Fint ljusinsläpp flödar från stora fönsterpartier och många härliga dagar kan spenderas på den mysiga balkongen med lummig utsikt. Här bor ni i ett barnvänligt område med lekplats och gemensam grillplats på gården samt ett mycket trivsamt grannskap. Detta är en populär förening med både rymlig föreningslokal och hobbylokal. Fönster- och takrenovering är genomfört. HSB BRF Bergshamra i Solna är en av Bergshamras största bostadsrättsföreningar där många stora renoveringar redan är genomförda. Här bor ni i en omtyckt förening med erfaren och engagerad förvaltning i de populära stjärnhusen ritade av arkitekterna Sven Backström och Leif Reinius. Föreningen äger marken sedan 2013. Lägenheten är belägen i norra delen av omtyckta Bergshamra. Här får ni det bästa av två världar med närhet till både lummiga grönområden med fina promenadstråk längs vattnet och citys puls på behagliga 10 minuters avstånd med tunnelbana. Ett stenkast från lägenheten finns nämligen både tunnelbana, blåbärsris och badbrygga. Det lokala service- och restaurangutbudet på Bergshamra torg och i Mörby centrum kompletteras lätt med city och Mall of Scandinavia som båda ligger en kort kollektivtrafikresa bort. På promenadavstånd från bostaden ligger Ulriksdals slottspark, Hagaparken, Bergianska trädgården samt flera 4H-gårdar och handelsträdgårdar. Stockholms Universitet och KTH nås även de genom promenad, cykeltur, buss eller en kort tur med tunnelbanan.

 • Premium
 • Balkong
Mårdstigen 14, Bergshamra, Solna kommun

Mårdstigen 14

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 895 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3/3
2 558 kr/mån
64 333 kr/m²

Varmt välkomna till denna optimalt planerade tvåa högst upp i huset med solig terass! Bostaden präglas av renoverade ytskikt, fint kök med matplats och stambytt helkaklat badrum. Fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och takfönster. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare, garderober samt i två tillhörande källarförråd. Föreningen har en mysig och grönskande innergård med grillplats och flera lekplatser. Belägen i populära Bergshamra har ni nära till promenadstråk längs vattnet och härliga grönområden. På Bergshamra torg finns bra närservice så som butiker, restauranger, apotek och vårdcentral. Flertalet förskolor och skolor finns också i närområdet. Tunnelbana och bussar ligger endast ett par minuter från lägenheten, med ca tio minuter till T-centralen via röda linjen och det stora vägnätet når ni inom några få minuter. Hjärtligt välkomna på visning för att uppleva denna underbara bostad!

 • Balkong
Odlingsvägen 3, Bergshamra, Solna kommun

Odlingsvägen 3

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
63 m²
2.5 rum
vån 5/7
3 620 kr/mån
58 651 kr/m²

Varmt välkomna till denna välplanerade hörnlägenhet med helkaklat badrum och stor inglasad balkong i västerläge med fantastisk utsikt. Påkostat och rymligt kök samt stor klädkammare som även kan bli ett praktiskt arbetsrum eller sovrum. Mycket välskött och aktiv förening med låg skuldsättning om endast 1 871 kr/ kvm enligt Årsredovisning 2022. Föreningen har nyligen renoverat taken samt installerat solceller! De innehar även dolda tillgångar i kvarvarande hyresrätter. Lägenheten är belägen i södra delen av Bergshamra, en mysig oas strax utanför citys sprudlande puls. Närhet till badbrygga för härliga sommardagar samt Bergshamra IP där ni kan spela fotboll på sommaren och åka skridskor på vintern. Här får ni det bästa av två världar med närhet till både fina promenadstråk längs vattnet och lummiga grönområden. All typ av service och restaurangutbud endast 10 minuter bort med tunnelbanan till city. På torget finns bra närservice så som butiker, restauranger, Apotek samt vårdcentral. Flertalet förskolor och skolor finns också i närområdet.

 • Balkong
 • Hiss
Carl Malmstens Väg 8, Bergshamra, Solna kommun

Carl Malmstens Väg 8

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 950 000 kr
81,1 m²
3 rum
vån 2/6
4 133 kr/mån
61 036 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning av visning! Varmt välkomna till denna fantastiska bostad med ett fint lummigt läge och generös inglasad balkong! Ett stort kök som bjuder in till härliga middagar inrett med smakfulla färg- och materialval. Sovrummen är väl tilltagna med plats för dubbelsängar och mycket bra förvaring. Bostaden har ett fint helkaklat badrum. Mycket goda förvaringsmöjligheter samt tillhörande vindsförråd. Bostadens stora klädkammare används idag som extra sovrum! Omtyckt förening med stabil ekonomi och som innehar flertalet hyresrätter som dolda tillgångar. Tvättstuga i huset samt övernattningslägenhet en trappa ned. Här bor ni med närhet till rofylld natur, långa promenadstråk längs Brunnsviken och Hagaparken. Ta en fika på Kafé Sjöstugan. Lockar citys nöjesliv så är ni där snabbt både med bil, tunnelbana eller varför inte med cykel. Matbutik nås på några minuters promenad och här finns även tunnelbanan som tar er till T-centralen på 12 minuter. Service, butiker, förskolor, skolor och utmärkta kommunikationer finns även det i ert närområde. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Lostigen 8, Bergshamra, Solna kommun
Lostigen 8, Bergshamra, Solna kommun, bild 2
Lostigen 8, Bergshamra, Solna kommun, bild 3

Lostigen 8

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 700 000 kr
66 m²
3 rum
vån 1/4
3 414 kr/mån
56 061 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning! Nu erbjuds denna optimala hörntrea i hjärtat av Bergshamra med mysig balkong i härligt läge. Genomtänkt planlösning med stambytt helkaklat badrum. Vidare bjuder lägenheten på goda förvaringsmöjligheter samt vackert ljusinsläpp som flödar från stora fönsterpartier i tre väderstreck. Till lägenheten hör två förråd varav en matkällare. Här bor ni i ett barnvänligt område med lekplats och gemensam grillplats på gården samt ett mycket trivsamt grannskap. Detta är en populär förening med både rymlig föreningslokal och hobbylokal. Fönster- och takrenovering är genomfört. HSB BRF Bergshamra i Solna är en av Bergshamras största bostadsrättsföreningar där många stora renoveringar redan är genomförda. Här bor ni i en omtyckt förening med erfaren och engagerad förvaltning i de populära stjärnhusen ritade av arkitekterna Sven Backström och Leif Reinius. Föreningen äger marken sedan 2013. Lägenheten är belägen i norra delen av omtyckta Bergshamra. Här får ni det bästa av två världar med närhet till både fina promenadstråk längs vattnet, lummiga grönområden och citys puls. Njut av Edsviken, Värtan med Bockholmen samt Brunnsviken och Bergianska. All typ av service och restaurangutbud endast 10 minuter bort med tunnelbanan, Stockholms Universitet och KTH nås genom promenad, cykeltur, buss eller en kort tur med tunnelbanan. På mysiga Bergshamra torg finns bra närservice så som butiker, restauranger, apotek och vårdcentral. Flertalet förskolor och skolor finns också i närområdet. Tunnelbana och bussar ligger endast ett par minuter från lägenheten och det stora vägnätet når ni inom några få minuter. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Carl Malmstens Väg 6, Bergshamra, Solna kommun

Carl Malmstens Väg 6

Lägenhet
Bergshamra, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 895 000 kr
80,5 m²
3 rum
vån 7/7
4 103 kr/mån
60 807 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning av visning! Här öppnar ni dörren till en välplanerad bostad som passar både familjen och paret. Stor inglasad balkong med fantastisk utsikt högst upp i huset! Ett stort kök som bjuder in till härliga middagar. Generösa sovrum med plats för dubbelsängar och mycket bra förvaring. Bostaden har ett stort helkaklat badrum. Mycket goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt tillhörande vindsförråd. Omtyckt förening med stabil ekonomi och som innehar flertalet hyresrätter som dolda tillgångar. I föreningen finns även övernattningslägenhet och samlingslokal. Därutöver flertalet välfungerande tvättstugor. Här bor ni med närhet till rofylld natur, långa promenadstråk längs Brunnsviken, Bockholmen, Edsviken, Ulriksdal och Hagaparken. Ta en fika på Kafé Sjöstugan. Lockar citys nöjesliv så är ni där snabbt både med bil, tunnelbana eller varför inte med cykel. Matbutik nås på några minuters promenad och här finns även tunnelbanan som tar er till T-centralen på ca 12 minuter. Service, butiker, förskolor, skola och utmärkta kommunikationer finns även det i ert närområde. Varmt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Malungsvägen 269, Viby, Sollentuna kommun

Malungsvägen 269

Villa
Viby, Sollentuna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 995 000 kr
137 + 31 m²
6 rum
287 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning av visning! Varmt välkomna till Malungsvägen 269 och detta fina hus i populära och uppskattade Viby. Med lugnt och barnvänligt läge ligger det här härliga huset som andas massor av trivsel. Optimal planlösning med ett funktionellt lättarbetat kök med goda förvaringsmöjligheter. Möjlighet ges till totalt sex sovrum, om ett av rummen delas av. Allrum på nedre plan med utgång till bostadens trädäckade altan med en lummig uteplats och trädgård, här kan ni sitta och njuta sena kvällar. Det finns två badrum som underlättar morgonrusning innan arbete och skola. Bilen parkeras i det tillhörande garaget i länga, där det just nu pågår installation av laddstation för elbil. Lugnt barnvänligt bostadsområde med få vägar. Närhet till förskola en kort promenad ner i området samt skola i närområdet. Kommunikationerna är goda med både pendeltåg- och bussförbindelser. I Norrvikens centrum finns ICA Nära Norrviken där det mesta finns för dina dagliga inköp, här finns även vårdcentral, restauranger med mera. Idrottsanläggningen Norrvikens IP ligger inom bekvämt avstånd och sjön Norrviken är populär för både badande gäster om sommaren samt skridskoåkare om vintern. Hjärtligt välkomna!

 • Plus

Visar alla 9