Mäklare Patrick Haataja

Patrick Haataja

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Granitvägen 5C, Centrala Tyresö, Tyresö kommun

Granitvägen 5C

Lägenhet
Centrala Tyresö, Tyresö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
78 m²
3 rum
vån 1/3
5 507 kr/mån
28 141 kr/m²

Här erbjuds en riktigt trevlig trerummare med stor balkong i fint solläge och med fri utsikt över grönskande omgivningar. Denna bostad stoltserar med ett stilrent renoverat kök, lyxigt stort helkaklat badrum samt med en genomgående planlösning med stora fönsterpartier i två väderstreck för ett optimalt ljusinsläpp. Trevlig rumsindelning med generösa sällskapsytor, rymliga sovrum med plats för förvaring förgyller boendet såväl till vardag som fest. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Gustav III:s Boulevard 57, 4 tr, Frösunda, Solna kommun
 • Sön 2 jun kl 11:30
Gustav III:s Boulevard 57, 4 tr, Frösunda, Solna kommun, bild 2
Gustav III:s Boulevard 57, 4 tr, Frösunda, Solna kommun, bild 3

Gustav III:s Boulevard 57, 4 tr

Lägenhet
Frösunda, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
102 m²
4 rum
vån 4/6
5 332 kr/mån
58 333 kr/m²

Äntligen kan vi presentera denna drömfyra som badar i ljus tack vare sitt insynsfria gavelläge, högt upp i huset! Denna bostad erbjuder allt man kan önska sig och mer därtill eller vad sägs om dubbla inglasade balkonger med sol från morgon till kväll, fantastisk planlösning med stora sociala ytor, rymlig klädkammare samt stort badrum med tvättmöjligheter och separat gäst-WC. Tack vare läget högt upp i fastigheten upplevs bostaden alltid ljus och privat med vy över omgivande bostadskvarter och skogspartier. Missa inte denna pärla! Brf Viken 1 är en bostadsrättsförening med friköpt mark, stark ekonomi och trevlig grönskande gård i lugnt läge. Som medlemmar i föreningen får ni tillgång till bland annat eget parkeringshus intill fastigheten och tillgång till gästlägenhet samt två tvättstugor. Solceller installerade 2023. Utanför porten väntar ett riktigt toppläge i Frösunda - här hittar ni en rad restauranger, caféer och bland annat livsmedelsbutik runt hörnet! Läget mittemellan Brunnsviken och Mall of Scandinavia gör att ni alltid har nära till natur och rekreation såväl som shopping och upplevelser. Ett stenkast från bostaden hittar ni enormt bra kommunikationer med ett flertal busslinjer samt Solna Pendeltågsstation och tvärbanan alldeles intill Mall of Scandinavia och Friends Arena.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Majorsvägen 16, 2 tr, Barkarbystaden, Järfälla kommun
 • Imorgon kl 13:00
Majorsvägen 16, 2 tr, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Majorsvägen 16, 2 tr, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Majorsvägen 16, 2 tr

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
98 m²
5 rum
vån 2/6
6 790 kr/mån
37 245 kr/m²

Välkomna till en fantastiskt välplanerad femma med påkostade och stilrena tillval. Här erbjuds ett hem utöver det vanliga med exklusiva vitvaror samt vacker genomgående askparkett som skapar en ljus och hemtrevlig känsla i hela bostaden. Några andra höjdpunkter är de båda generöst tilltagna och inglasade balkongerna varav den ena utblickar föreningens fina innergård och den andra erbjuder sol under eftermiddag/kväll. Dubbla badrum gör vardagen lätt även för den större familjen kombinerat med en trevlig rumsdisponering, goda förvaringsutrymmen i bostaden samt ett rymligt källarförråd. Missa inte denna pärla! Brf Jaktfalken i Barkarby är en stabil och välskött bostadsrättförening med friköpt mark och moderna fastigheter av hög standard. Föreningen karaktäriseras av god ekonomi, löpande amorteringar samt en låg belåningsgrad motsvarande 9 253 kr (se årsredovisning 2023). Som medlemmar i föreningen får ni tillgång till en stor grönskande innergård med lekplats samt ett varmgarage, cykel-/barnvagnsförvaring och rymliga källarförråd. Läget på Majorsvägen 16 är magiskt, här bor ni i expansiva Barkarbystaden, med närhet natursköna omgivningar, förskolor, skolor och gångavstånd till ett stort serviceutbud med utmärkta kommunikationer! Inom något år planeras den blå linjen att förlängas med två stationer - Barkarbystaden och Barkarby station/Stockholm Väst. Varmt välkomna till Majorsvägen 16.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Brotorps Allé 3, Brotorp-Järvastaden, Sundbybergs kommun
Brotorps Allé 3, Brotorp-Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 2
Brotorps Allé 3, Brotorp-Järvastaden, Sundbybergs kommun, bild 3

Brotorps Allé 3

Lägenhet
Brotorp-Järvastaden, Sundbybergs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 250 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/4
5 061 kr/mån
52 469 kr/m²

Radhuskänsla - Stor uteplats i söderläge - lugnt läge mot gård - härliga sociala ytor - två stora sovrum Ljuvlig trea med solig uteplats i grönskande läge mot gård, här kombineras de bästa fördelarna mellan att bo i bostadsrätt med radhuskänsla! Optimalt planerad trea med öppen planlösning, stort kök med plats för stora middagar, två stora sovrum samt gott om förvaring i klädkammare. Genomgående stora härliga rum och öppna sociala ytor. Uteplatsen ligger i privat och mysigt läge mot föreningens fina innergård. Garage och förråd nås via hissen i samma port. Brf Silverlönnen är en välskött och trivsam bostadsrättsförening. Utöver fina lägenheter och rymliga källarförråd erbjuds medlemmarna en gemensam tvättstuga, varmgarage, cykel- och barnvagnförråd samt en stor och fin innergård med bland annat gräsmatta, träd, lekplats och utemöbler. Föreningens ekonomi karaktäriseras av stabilitet och låg belåningsgrad i kombination med friköpt mark! Varmt välkomna att trivas! Populära Järvastaden karaktäriseras av sin småstadscharm och sitt läge intill underbara Ulriksdals slottspark, nationalparken vid Brunnsviken och naturreservatet i Ursvik med härliga promenad- och motionsspår. I dessa bostadskvarter hittar ni allt från god närservice i form av livsmedelsbutiker, restauranger och gym samt ett flertal omtyckta skolor och förskolor. Mulle Meck-parken och skogslekparken bakom Jaktvillan blir snabbt småttingarnas favoriter, såväl som Överjärva Gård med sin gammeldagsa miljö och en variation av djur till barnens förtjusning. Från Brotorps Allé har ni promenadavstånd till Ulriksdals pendeltågsstation och bussförbindelserna i området är mycket goda och sammankopplade till såväl pendeltåg som tunnelbana. För shopping och upplevelser har ni ca 2-3 km till Mall of Scandinavia och Friends Arena. Du som är bilburen kommer upptäcka att läget knappast kunde bli bättre med ungefär en kvart in till city, snabb access till de stora vägnäten och goda parkeringsmöjligheter! Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Fridensborgsvägen 121, 2 tr, Järvastaden, Solna kommun
 • Budgivning pågår
Fridensborgsvägen 121, 2 tr, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Fridensborgsvägen 121, 2 tr, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Fridensborgsvägen 121, 2 tr

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/5
2 374 kr/mån
62 714 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning av privat visning! Äntligen kan vi presentera en av de populära 35 kvadratarna i Brf Åkerbäret 1. Denna bostad andas fortfarande nyskick och planlösningen är så smart att den nästan skulle kunna förväxlas med en 2 rok. Under sommarhalvåret växer de tillgängliga ytorna ännu mer tack vare den enorma balkongen i bästa söderläge. För dig som önskar inglasat, är möjligheterna goda att installera det här. I detta nu håller Solna stad på att färdigställa en intilliggande park, så utsikten från balkongen kommer delvis vara över grönskande närmiljöer och alldeles nya fina grannkvarter. Brf Åkerbäret 1 är en stabil och välskött bostadsrättsförening med bra belåningsgrad och friköpt mark. Föreningens medlemmar disponerar över rymliga källarförråd, cykel- och barnvagnsrum samt ett stort varmgarage med lediga platser (2024-01-08). Som boende i föreningen har ni även tillgång till den omtyckta innergården med lekplats, grillplats med bänkar och ytterligare cykelförvaring. Underbara Järvastaden är en modern och attraktiv stadsdel med en härlig kombination av småstadskänsla i grönskande omgivningar, nära city! Från porten har ni alltid närhet till Ursviks motionsspår, Råsta- och Lötsjön, Ulriksdals slottspark samt Hagaparken. I era hemkvarter hittar ni ett brett utbud av ypperlig vardagsservice såsom välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger, caféer, gym, frisör samt inte minst; optimala kommunikationer. För er som är bilburna, finns tillgång till ett varmgarage direkt via hissen i trappuppgång! För dig som cyklar eller promenerar finns vägslingor till bland annat Mall of Scandinavia, Hagaparken och hela vägen in till city! Närhet till både pendeltåg, tunnelbana samt framför allt ett flertal busslinjer utanför porten länkade till såväl Ulriksdal som Hallonbergen och Centrala Sundbyberg. Välkomna till ett av Solnas mest trivsamma lägen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Järva skjutbaneväg 48, 2 tr, Järvastaden, Solna kommun
Järva skjutbaneväg 48, 2 tr, Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Järva skjutbaneväg 48, 2 tr, Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Järva skjutbaneväg 48, 2 tr

Lägenhet
Järvastaden, Solna kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 650 000 kr
45 m²
2 rum
vån 2/6
3 539 kr/mån
58 889 kr/m²

En virtuell visning av en exempelbostad hittar du via länken nedan; https://cdn.sightline.se/99b67e8588af1631/vv/360_31304/ Här erbjuds möjligheten till en fantastiskt optimalt planerad tvåa i Järvastadens nyaste bostadskvarter. Denna bostad präglas av hög standard, stilrena färgval och ett härligt ljusinsläpp genom de generösa fönsterpartierna. En annan höjdpunkt är den stora härliga balkongen som blir en riktig favoritplats under sommarhalvåret. Redan vid första steget in i hallen möts ni ett rikligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna. Vidare in i bostaden öppnar den luftiga planlösningen mellan kök och vardagsrum upp sig. Denna yta är som skapt för sociala tillställningar med plats för såväl matlagning och förvaring som umgänge vid matplatsen, vardagsrummet eller på den rymliga balkongen. Längst in till höger hittar ni det privat belägna sovrummet med bland annat garderobsvägg och utrymme för dubbelsäng. Helheten kompletteras av ett helkaklat och påkostat badrum med alla moderna bekvämligheter och kombimaskin (som både tvättar och torkar). Till bostaden hör även ett rymligt källarförråd om ca 2 kvm. I föreningen finns cykelrum i anslutning till trapphus 4 samt i källaren nära trapphus 2 och 4. Cykelparkering finns även på gården. Rullstols- och barnvagnsförråd finns i anslutning till trapphus 1-4. Garaget byggs om två plan under den gemensamma innergården. För Strandviolen finns det totalt 61 platser varav 18 är laddplatser för elbil samt 3 MC-platser. Brf Strandviolen växer fram i hjärtat av Järvastaden och kommer bli en naturlig mittpunkt i detta redan så omtyckta och populära bostadsområde med charmig småstadskaraktär. Från porten har ni alltid närhet till Ursviks motionsspår, Råsta- och Lötsjön, Ulriksdals slottspark samt Hagaparken. I era hemkvarter hittar ni ett brett utbud av ypperlig vardagsservice såsom välsorterade livsmedelsbutiker, restauranger, caféer, gym, frisör samt inte minst; optimala kommunikationer. För er som är bilburna, finns tillgång till ett varmgarage direkt via hissen i trappuppgång! För dig som cyklar eller promenerar finns vägslingor till bland annat Mall of Scandinavia, Hagaparken och hela vägen in till city! Närhet till både pendeltåg, tunnelbana samt framför allt ett flertal busslinjer utanför porten länkade till såväl Ulriksdal som Hallonbergen och Centrala Sundbyberg. Välkomna till ett av Solnas mest trivsamma lägen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6