Hägerneholmsvägen 6B

Hägerneholm, Täby kommun Se på karta

2 095 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
41 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Orion i Hägerneholm
Om föreningen
Avgift
3 594 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
51 098 kr/m²

***Nytt sänkt accepterat pris!***

+Balkong i söderläge
+Platsbyggd förvaring i hall
+Bra med förvaring
+Bo i nya Hägerneholm
+Takhöjd på 2,7 m
+Externt förråd vägg i vägg med lägenheten

Nu presenterar vi på MOHV en fin tvårumslägenhet om 41 kvm med underbar balkong i söderläge! Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp och öppen planlösning med en social del mellan kök och vardagsrum. Köket är stilrent och funktionellt och vardagsrummet är ljust och har en naturlig plats för matgrupp och soffdel. Intill vardagsrummet ligger sovrummet och i anslutning till köket nås det fräscha, rymliga badrummet med både tvätt och torktumlare. I sovrummet finns garderober som sväljer bra mycket med både skor, kläder och prylar. Har du behov av mer förvaring finns det ett externt förråd i bara vägg i vägg med lägenheten!
På taket finns en gemensam takterrass för de tillställningar när ni är ett större sällskap!
Så var ligger detta lilla guldkorn om inte i Täbys nya stadsdel Hägerneholm!
Här finns ett rikt friluftsliv med motionsspår, skogsområden och sjöar/hav. Som en egen liten stad finns både gator och parker såväl som lummiga innergårdar. Tänk att kunna gå utanför dörren och ta långa promenader och njuta av alla årets årstider. Skavlöten ligger ett stenkast bort! Gå längs Ullnasjön i vårsolen, njut av sommaren på sandstranden vid Rönningesjön, ströva i skogarna på hösten efter svamp och ta dig ut på Mälaren för en skridskotur på vintern.
I närheten ligger även Rönninge by, där man bl.a. kan klappa getterna och rida på hästarna. För den golfintresserade finns flertalet golfklubbar i området. Parallellt med detta bor du centralt med ypperliga kommunikationer samt ett brett utbud av allt som behövs till vardagen. Ny förskola/skola, idrottshall samt ett uppdaterat Arninge centrum med flertal stora och små butiker som gör att du knappt kommer behöva lämna området! Bara 3 minuter från bostaden ligger ett 24/7- gym och nere i centrum finns SATS, perfekt för dig som vill ha nära till gymmet! Hägerneholm växer för var dag som går så passa på att blir en del av novationen på störten!

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. [email protected]

Läs mer hos mäklaren
MOHV Täby AB

Kontakta mäklaren

Vera Safi

MOHV Täby AB
Mäklare Vera Safi, MOHV Täby AB