MOHV Täby

MOHV Täby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hagalundsvägen 1, Hagalund, Vallentuna kommun
Hagalundsvägen 1, Hagalund, Vallentuna kommun, bild 2
Hagalundsvägen 1, Hagalund, Vallentuna kommun, bild 3

Hagalundsvägen 1

Villa
Hagalund, Vallentuna kommun
MOHV Täby
7 495 000 kr
165 + 19 m²
5 rum
2,6 ha tomt

Kontakta mäklaren för en privat visning. + Utanför detaljplanelagt område + En fastighet uppdelad på tre områden. + Plan mark Välkommen till Hagalundsvägen 1, en unik fastighet som sträcker sig över dryga 25 000 kvadratmeter och väntar på att förverkliga dina bostads drömmar. Detta charmiga hus med en oemotståndlig gårdskänsla, byggt med kärlek och omsorg år 1914. Här möts historisk elegans och modern bekvämlighet på ett förtrollande sätt. Den strategiska placeringen nära Stockholm, flexibiliteten att anpassa marken och ytan efter dina behov gör denna fastighet unik. Drömmer du om ett generations boende? En hästgård? Eller bara en stor tomt? Då har du kommit rätt. Välkommen hem! Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jacob Gustafsson på 072 555 01 92 alt. [email protected] för mer information kring försäljningen.

 • Premium
Kadettens gata 1, Näsby Park, Täby kommun

Kadettens gata 1

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
10 750 000 kr
141 m²
5 rum
vån 2/4
8 660 kr/mån
76 241 kr/m²

+ Först att flytta in + Säljs på ritning Varmt välkommen till denna luftiga femrummare med gavelläge. Bostaden har fönster i tre väderstreck och balkong mot innergård. Här disponeras 141 kvm med bland annat fyra rymliga sovrum, två badrum & klädkammare. Vardagsrum i direktanslutning till kök med köksö och utgång till balkong. I Näsby Park närmast Näsbyviken uppför Wästbygg Slottshusen, Svanenmärkta småskaliga flerbostadshus med villakänsla. Inbäddade i parkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den anrika slottsmiljön. Historiens vingslag är högst påtagliga i omgivningarna. Riddare, guvernörer och magiska personligheter har under århundraden förgyllt platsen. Här bor du kungligt med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger. Slottshusen erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Balkong
 • Hiss
Häradsgränd 3, Täby Centrum, Täby kommun
Häradsgränd 3, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Häradsgränd 3, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Häradsgränd 3

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
MOHV Täby
4 395 000 kr
92 m²
3 rum
vån 4/6
4 495 kr/mån
47 772 kr/m²

+ Genomgående planlösning + Balkong mot innergård + Garage i huset + Centralt läge Varmt välkomna till denna underbara lägenhet i hjärtat av Täby. Nu saluförs en av de stora treorna i området. Bostaden disponerar en rymlig entré, spatiöst vardagsrum, två rymliga sovrum och balkong mot innergård. Ljusinsläpp med öppen planlösning med ett attraktivt kök och badrum. Samtliga medlemmar har möjlighet att utnyttja föreningens takterrass och bastu på taket. Tänk att du går till Täby Centrum på två minuter, avnjuter en fantastisk måltid och samtidigt kommer hem till lugnet och stillheten. Alternativt promenerar du ner till Roslagsbanan på en minut som även tar dig in till tekniska högskolan på 15 min. Här bor du i direkt närhet till Täby Centrum men samtidigt slipper trafiken, byggnaderna och stressen. Perfekt kombination för dig som vill komma närmre kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-5 55 10 71 alt. [email protected] för mer information

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kavallerivägen 8B, Västra Bällsta, Vallentuna kommun

Kavallerivägen 8B

Lägenhet
Västra Bällsta, Vallentuna kommun
MOHV Täby
4 995 000 kr
123 m²
5 rum
8 080 kr/mån
40 610 kr/m²

+ Sjönära + Upplåten mark + Exklusiva materialval Varmt välkommen till Kavallerivägen 8B. Nu presenteras detta trevliga bostadsrättsradhus, perfekt för barnfamiljen. Detta boende är för dig som söker det lilla extra. Insprängt i ett uppväxt villaområde hittar du detta stilsäkra radhus. Här har du parkering i direkt närhet och en trevlig uteplats i rakt söderläge. Huset disponerar tre sovrum, två allrum, två badrum, tvättstuga samt kök på två våningar. Här bor du i direkt närhet till badplats, busshållsplats samt Roslagsbanestationen Bällsta station. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information. Välkommen på visning.

 • Uteplats
Kadettens gata 3, Näsby Park, Täby kommun
Kadettens gata 3, Näsby Park, Täby kommun, bild 2
Kadettens gata 3, Näsby Park, Täby kommun, bild 3

Kadettens gata 3

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
5 795 000 kr
73 m²
3 rum
4 954 kr/mån
79 384 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa trerummare med gavelläge. Bostaden har fönster i tre väderstreck och uteplats på hela 23 kvm mot innergård. Här disponeras 73 kvm med bland annat sovrum, badrum och vardagsrum i direktanslutning till kök. Bostaden kommer tillträdas från och med 2023-12-13. I Näsby Park närmast Näsbyviken uppför Wästbygg Slottshusen, Svanenmärkta småskaliga flerbostadshus med villakänsla. Inbäddade i parkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den anrika slottsmiljön. Historiens vingslag är högst påtagliga i omgivningarna. Riddare, guvernörer och magiska personligheter har under århundraden förgyllt platsen. Här bor du kungligt med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger. Slottshusen erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Näsbylundsvägen 16, Roslags Näsby, Täby kommun
Näsbylundsvägen 16, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Näsbylundsvägen 16, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Näsbylundsvägen 16

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
MOHV Täby
2 195 000 kr
40,5 m²
1 rum
2 721 kr/mån
54 198 kr/m²

+ Stor insynsskyddad uteplats + Optimal planlösning + Närhet till roslagsbanan och bussar + Mataffärer och restauranger inom gångavstånd + Täby Centrum på gångavstånd + Skolor, samt sporthall, ishall och simhall inom räckhåll Varmt välkommen till en fantastisk lägenhet i ett av Täbys mest populära områden. Närheten till all närservice är optimal. Bussar mot stan går var 5:e minut från Roslags Näsby trafikplats. Fem minuters promenad från lägenheten går Roslagsbanan. Lägenheten består av en välkomnande hall i vinkel där plats för avhängning är mycket god. Direkt in till vänster ligger det stora badrummet med egen tvättmaskin, torktumlare, dusch och stor kommod. Hjärtat i denna bostad är ett öppet och ljust kök och vardagsrum i anslutning till uteplatsen, som bjuder på härlig eftermiddagssol, i ett insynskyddat läge. Fullt utrustat kök i öppen planlösning med vita skåpsluckor och en mörkare bänkskiva i smakfull kontrast. Vidare in i lägenheten ligger sovrummet, med plats för en stor säng, sängbord och gott om förvaring i en smart lösning med skjutdörrar. Möjlighet till parkering intill fastigheten finns. Välkommen! Brf Roslags Kulle är en bostadsrättsförening med rofyllt läge i Roslags Näsby, Täby. Föreningen består av 99 lägenheter i nya fina hus och en trevlig innergård med orörd natur samt en lekplats. Ekonomin i föreningen är god. Inflyttning skedde under 2014. Här finns bra kommunikationer med två linjer på Roslagsbanan samt bussar. Närhet till såväl Täby Centrum som till naturen.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Eskadervägen 40, Näsby Park, Täby kommun

Eskadervägen 40

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
1 895 000 kr
37 m²
1 rum
vån -1/8
2 326 kr/mån
51 216 kr/m²

+ Insynsskyddad + Balkong + Solid förening Varmt välkommen till Eskadervägen 40. Här kommer en bra planerad bostad med balkong mot innergård. Lägenheten är i bra skick och detta är en perfekt för dig som söker ditt första boende. Lägenheten tillhör populära Brf Torpedbåten 2 där medlemmarna erbjuds låga avgifter. Här bor du i direkt närhet till Roslagsbanan som går till Östra Station med anslutning till tunnelbanestation Tekniska Högskolan och Kungliga Tekniska Högskolan samt Sophiahemmet. Bussar i närheten går till Täby Centrum samt Danderyds sjukhus. I Näsby Parks centrum finner du bland annat matvaruaffär med postservice, apotek, klädaffärer, dataservice, hårsalonger, fastighetsmäklare, blomsterhandlare, bokhandel, sko- och nyckelservice, en bank och SATS. I centrum finns även husläkarmottagning, barnavårdscentral, tandläkare samt fysikaliska terapeuter. Kontakta mäklaren ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Täbyvägen 75, Skarpäng, Täby kommun

Täbyvägen 75

Lägenhet
Skarpäng, Täby kommun
MOHV Täby
1 550 000 kr
34,6 m²
1 rum
2 748 kr/mån
44 798 kr/m²

+ Låg avgift + Egen ingång + Fräscht boende Varmt välkommen till denna moderna lägenhet med låg avgift, egen ingång och uteplats. Fastigheten är belägen i ett uppväxt villaområde. Bostaden disponerar ett renoverat badrum, kök, sällskapsrum och sovrum. Skarpäng är en kommundel i sydvästra delen av Täby kommun. Området präglas utav blandad bebyggelse där majoriteten är friliggande villor. Här bor du i direkt närhet till grönska och underbara promenadstråk. Området gränsar till Rösjön och här kan du samla familj och vänner och gå ner till badplatsen under sommarhalvåret. Ett stenkast från huset ligger vackra Mörtsjön med ett elljusspår som löper runt sjön. Här blommar näckrosorna om våren och blåbär om sommaren. Varmt välkommen på visning!

 • Uteplats
Källtorpsvägen 9, Näsby Park, Täby kommun

Källtorpsvägen 9

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
3 895 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/5
4 997 kr/mån
49 304 kr/m²

Kontakta mäklare för visning + Högst upp i huset + Balkong mot innergård och grönområde + Insynsskyddat läge + Genomgående planlösning Varmt välkommen till Källtorpsvägen 9. För er som har letat efter en trea i detta område kommer här kanske den bästa chansen på länge. Optimalt boende med balkong mot innergård. Här bor du helt ostört med trevlig utsikt mot grönområde. Rymligt boende med fönster i två väderstreck och perfekt planlösning. Separat sovdel med två bra sovrum och samtidigt stor social del med fönsterpartier i två väderstreck. Vi i branschen pratar ofta om "läge läge läge". Lägenheten ligger belägen vid populära Centralparken. Precis utanför dörren finner du ett utomhusbad, utegym, tennisbana, motionsspår samt rejäla gräsytor för rekreation, träning och härliga grillkvällar. Goda kommunikationer till Stockholm via buss alternativt Roslagsbana. Gångavstånd till populära Täby Centrum och Näsby Parks Centrum. Kontakta mäklaren ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Blinkersgatan 21, Täby Park, Täby kommun
 • Budgivning pågår
Blinkersgatan 21, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Blinkersgatan 21, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Blinkersgatan 21

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
MOHV Täby
2 545 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/4
3 230 kr/mån
55 326 kr/m²

+ Först att flytta in + Balkong mot innergård + Exklusiva tillval kök och badrum + Öppen planlösning + Täby Park Varmt välkommen till Blinkersgatan 21. En perfekt disponerad tvårummare med öppen och social planlösning. Stora fönsterpartier och balkong mot innergård med förmiddagssol. Här har man inte snålat med tillvalen och nu har du som köpare möjlighet att flytta in i en helt nya tvårummare i Täbys mest expansiva område, Täby Park. Området Täby Park präglas utav moderna bostadshus, restauranger, simhall, parker med gångavstånd till Täby Centrum och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Esplanaden 22, Täby Centrum, Täby kommun
Esplanaden 22, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Esplanaden 22, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Esplanaden 22

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
MOHV Täby
3 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/5
3 504 kr/mån
56 371 kr/m²

+ Optimal planlösning + Garage i huset + Moderna materialval Varmt välkommen till Esplanaden 22. En perfekt disponerad och modern lägenhet som erbjuder allt du kan önska dig. Optimalt planerade kvadratmeter med separat sovrum och socialt utrymme. Påkostat och rymligt badrum. Stilrent kök med allt du kan önska dig. Gott om plats för soffgrupp och matsalsmöbel. Här har du förråd och garage i huset. Här bor man med ett utmärkt läge ett stenkast ifrån Täby Centrum med allt man önskar i form av butiker, service och restauranger samtidigt som man har goda kommunikationer med Roslagsbanan in mot Stockholm (KTH eller Universitetet för den som studerar) samt flertal olika busslinjer. Man har även nära till grönskande natur, och för dig som gillar att röra på dig finns både löpspår samt idrottshallar på nära avstånd. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-555 10 71 alt. [email protected] för mer information. Välkommen på visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kaveldunsvägen 2U, Löttingelund, Täby kommun

Kaveldunsvägen 2U

Radhus
Löttingelund, Täby kommun
MOHV Täby
4 995 000 kr
114 m²
5 rum
6 028 kr/mån
43 816 kr/m²

+ Gavelläge + Optimalt solläge + Generös uteplats + Pool i föreningen + Parkering Varmt välkommen till Kaveldunsvägen 2U. Välplanerat hem på totalt 114 kvadratmeter i ett plan. Öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp. Bostadens sociala zoner slutar inte här utan det erbjuds också en stor uteplats i rakt söderläge. Bostaden erbjuder hela 4 sovrum, potentiellt 2 badrum och bra förvaringsutrymmen. På bostadsrättsförenings innergård finns en uppvärmd pool som kan nyttjas av föreningens medlemmar. Detta är en naturlig härlig samlingsplats att enkelt träffas på. Rönningesjön finns precis runt hörnet. Detta är en barnvänlig sjö med flertalet badplatser (både klippa, brygga och strand) som också erbjuder aktiviteter året runt. Under sommaren finns det goda möjligheter för fiske och på vintern plogas skridsko- och skidspår ut. Du kan cykla alt. promenera runt den cirka 7 km långa sjön och under din färd passerar du Skavlötens badplats (med bastu, café, elljusspår), Rönninge by som är en trivsam 4H gård samt även Roslagsbanans station Hägernäs. Runt hela sjön och i Löttingelund är det exceptionell grönska omgivet av skog och grönområden. Bostadsrättsföreningen är medlem i Löttingelunds föreningarna som är en sammanslutning av alla samfälligheter i området. Det innebär att du kan hyra den röda "ladan" nere vid Vassvägen/bryggan och där finns även utrustning att hyra/låna från föreningarna i form av kajaker, släpkärra, byggställning, partytält, stolar, bord, värmare och industridammsugare. Utanför dörren finns parkeringsplatser med eller utan laddstolpar. Det stannar tre busslinjer utanför föreningens område; Linje 615 (mot Arninge C och Täby C), Linje 612 (mot Arninge Station där Roslagsbanan och flertalet stora busslinjer ansluter in till Stockholm, Vaxholm, Åkersberga, Norrtälje) samt 612 (mot Kista). Nattbus 695 och buss 524 tar dig till Arninge och Vallentuna. Du kan också cykla smidigt till stationerna Hägernäs, Viggbyholm samt Visinge där Roslagsbanan finns. På gångavstånd finns Ica i Gribbylund samt Arninge centrum med fullt serviceutbud av shopping, träning, lek och restauranger. På cirka 10 minuter med bil når du Täby centrum, en galleria så storskalig att du slipper ta dig in till stan för att stilla shoppingbegäret och två stora golfbanor ligger bara en liten bit bort. För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård på 072 555 10 71 alt. [email protected]

 • Uteplats
Breda vägen 38, Enebyberg, Danderyds kommun

Breda vägen 38

Radhus
Enebyberg, Danderyds kommun
MOHV Täby
7 995 000 kr
125 + 21 m²
5 rum
297 m² tomt

Ring mäklare för visning + Helrenoverat 2021 + Syllbyte 2021 + Låga driftskostnader + Fiber indraget + Elbilsladdare Varmt välkommen till Breda vägen 38. Här har du nu möjlighet att förvärva ett av områdets mest påkostade boende. Detta är för dig som söker det lilla extra. Entréplanet består av en stor öppen yta med magiskt kök och stort sällskapsrum för familj och vänner. Nedre plan består av tre sovrum, tvättstuga, badrum och bastu. Breda vägen är en undangömd väg som endast trafikeras av boende. Bostadsläget är mycket bra med barnvänliga omgivningar och naturnära läge med promenadavstånd till både Rinkebyskogens stora naturområden och Rösjöns fina badplatser. I närområdet finns en stor allmänning med lekpark och stora plana ytor för spring, lek, spel och bus. Närhet till populära förskolor, skolor och Enebybergs IP. Nära till kommunikationer vid Enebytorg och till Roslagsbanan som tar dig in till Östra station på cirka 15 minuter. Affärer och serviceutbud finns på Eneby Torg och Enebyängens handelsplats eller med buss/bil några minuter bort till antingen Täby centrum eller Mörby centrum. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information

Stationsvägen 52, Roslags Näsby, Täby kommun

Stationsvägen 52

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
MOHV Täby
3 495 000 kr
74 m²
3 rum
vån 4/7
6 933 kr/mån
47 230 kr/m²

Kontakta mäklare för privatvisning + 15 minuter till stan + Magisk balkong + Exklusiva tillval + Garage och förråd i huset + Täbys mest expansiva område Varmt välkommen till Stationsvägen 52. Ett attraktivt hem med en fantastisk balkong. Eventuellt står ni inför en husförsäljning och har svårt att ta beslut och tvekar på övergången från hus till lägenhet. Här får du den perfekta bostaden för er som söker det lilla extra. Bostaden disponerar 2 sovrum, två badrum och stora sociala ytor. Här är livskvalité på högsta nivå. Här bor du i närhet till Täby Centrum men samtidigt slipper trafiken, byggnaderna och stressen. Perfekt kombination för dig som vill komma närmre kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Närhet till förskolor och skolor bland annat Internationella Engelska skolan, Näsbyskolan och Enebybergs skola. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 072-5 55 10 71 alt. [email protected] för mer information

 • Balkong
 • Hiss
Näsbylundsvägen 22, 6/6 tr, Roslags Näsby, Täby kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Näsbylundsvägen 22, 6/6 tr, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 2
Näsbylundsvägen 22, 6/6 tr, Roslags Näsby, Täby kommun, bild 3

Näsbylundsvägen 22, 6/6 tr

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
MOHV Täby
3 295 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 6/6
3 661 kr/mån
60 459 kr/m²

+ Nya golv och nytt kök + P-plats är garanterad + Högst upp i huset + Gångavstånd till Täby C + Hela bostaden vetter mot den lugna och gröna innergården + Flertalet trevliga grönskande motionsvägar runt om i Roslags Näsby som leder till Lahäll/Näsby Park eller förslagsvis Enebyberg + Flexibelt tillträde Varmt välkommen till Näsbylundsvägen 22! Omtyckt bostad och en populär förening på ett perfekt centralt läge för dig som alltid är i farten. Denna lägenhet ger en trevlig utsikt men samtidigt kontakt med grönskan precis utanför. På balkongen som är belägen i ett soligt läge kan du njuta av sommaren på alla sätt och vis tillsammans med familj eller vänner. Här kan du smidigt ta Norrorts alla busslinjer in till Tekniska Högskolan vilket är perfekt för dig som jobbar i city. Du kan också ta bussar till Danderyd, Sollentuna, Kista, Åkersberga, Vallentuna och Norrtälje. Du kan också gå till Roslagsbanan med två tåglinjer (Kårsta och Österskär) vilket innebär att du aldrig behöver vänta på kommunikationerna när du ska ta dig hem. Oavsett vilket färdmedel eller tid på dygnet går det smidigt. För mer information om försäljningen vänligen kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Reduttvägen 140, Gribbylund, Täby kommun
 • Budgivning pågår

Reduttvägen 140

Radhus
Gribbylund, Täby kommun
MOHV Täby
8 495 000 kr
134 m²
5 rum
367 m² tomt

+ Områdets bästa läge + Insynsskyddat + Gavelläge + Uterum Varmt välkommen till Reduttvägen 140. På en lugn återvändsgata hittar du detta härliga kedjehus med området bästa läge. Huset är beläget i en väldigt eftertraktad del av Gribbylund. Familjevänligt boende där barnen kan leka fritt i området. Optimal planlösning med sociala ytor på entréplan och sovdel på övre plan. Insynsskyddad och mysig tomt med stor fin terrass i bästa solläge, perfekt för sköna utekvällar. Populärt och barnvänligt område med närhet till naturen. Området präglas utav villor, radhus och en mindre del bostadsrätter. Direkt närhet till Rönningesjön med två attraktiva badplatser, Ängholmsbadet och Skavlöten. Här finns gott om förskolor och skolor för barnfamiljerna. Vänligen kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725551071 alt. [email protected] för mer information.

Blinkersgatan 17, Täby Park, Täby kommun
 • Budgivning pågår
Blinkersgatan 17, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Blinkersgatan 17, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Blinkersgatan 17

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
MOHV Täby
4 195 000 kr
101 m²
3 rum
5 579 kr/mån
41 535 kr/m²

Kontakta mäklare för visning + 3,9 meter i tak + Egen ingång + Fönster i två väderstreck + Först att flytta in + Möjlig 4 Rok Varmt välkommen till Blinkersgatan 17. Ståtlig trea på hela 101 kvm med genomgående planlösning. Här har du stora fönsterpartier samt terrass. Social planlösning med stora, öppnat ytor samt en tydlig, separat sovdel. Lägenheten passar perfekt för barnfamiljen alternativt er som söker något unikt. Dubbla wc där ena inkluderar även tvättdel. Området Täby Park präglas utav moderna bostadshus, restauranger, simhall, parker med gångavstånd till Täby Centrum och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Boulevarden 51, Täby Park, Täby kommun

Boulevarden 51

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
MOHV Täby
3 395 000 kr
68,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 651 kr/mån
49 562 kr/m²

Ring för privatvisning. + Stora sociala ytor + Genomgående planlösning + Balkong mot innergård + Närhet till kommunikationer + Sparsamt bebodd sedan produktion + Kök/allrum med utsikt mot parkområde + Boende i färdigbyggd del av Täby Park Varmt välkommen till Boulevarden 51. En attraktiv, rymligt tvåa i populära Täby park. Här får ni en optimal tvåa, med stora sällskapsytor och en trevligt balkong mot innergård. Området Täby Park präglas utav moderna bostadshus, restauranger, simhall, parker med gångavstånd till Täby Centrum och kommunikationer. Här får du chansen som köpare att flytta in i en bostad i nyskick i ett av Täby Parks bästa lägen. Medlemmarna erbjuds förråd och garage i huset. Trevlig föreningsgård där medlemmarna kan samlas. Området Täby Park präglas utav moderna bostadshus, restauranger, simhall, parker med gångavstånd till Täby Centrum och kommunikationer. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Eskadervägen 10, Näsby Park, Täby kommun

Eskadervägen 10

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
1 950 000 kr
32 m²
1 rum
vån 1/9
1 621 kr/mån
60 938 kr/m²

+ Nyproducerad 2022 + Låg avgift + Bredband i avgift + Solid förening + Nära kommunikationer Varmt välkommen till Eskadervägen 10. Nu presenteras denna optimala bostad för dig som söker ditt första boende eller en övernattningslägenhet. Nu har du möjlighet att förvärva detta boende och vara första ägare. Här får du den bästa kombinationen. Helt nyproducerat hem i en solid förening. Bostaden säljs av föreningen och tillträde sker enligt överenskommelse. Här bor du i en populär bostadsrättsförening med direkt närhet till tåg och buss. Apotek, livsmedelsbutik, caféer och restauranger finns runt hörnet med direkt tillgång till hiss utan trappsteg. Föreningen erbjuder medlemmar möjlighet att nyttja övernattningslägenhet, festlokal samt Skyroom med privat takterrass. Kontakta ansvarig mäklare Oscar Hallbygård 0725-55 10 71 alt. [email protected] för mer information.

 • Hiss
Solsta 21A, Solsta, Vallentuna kommun

Solsta 21A

Villa
Solsta, Vallentuna kommun
MOHV Täby
6 295 000 kr
197 m²
6 rum
2 875 m² tomt

+ Pris inkl. inredd övervåning 6.895.000 kr + Var första ägaren att kliva in i detta sprillans nya hem! + Högt, majestätiskt läge! + Huset klarar alla gränser för grönt bolån + Energiförbrukning på under 10.000 kWh/år + Fiber är förberett och dras in av er nya ägaren + Egen brunn eget avlopp + Offert finns för att inreda övervåning enligt ritning + Kök från Vedum + Utanför detaljplanerat område Nu står huset redo och är inflyttningsklart! I lugna och natursköna Frösunda finns nu möjlighet för dig och din familj att förvärva detta fantastiska hus från Smålandsvillan, modell Huskvarna. Tomten är på c:a 2875 kvm och har stor potential för både garage och attefallshus. I närområdet finns cirka 20-30 hus och bildar som ett eget litet samhälle. Härlig naturtomt mot skogsområde, delvis berg i dagen. Det är drygt 3 kilometer till Frösunda station och därifrån går Roslagsbanan som tar dig till centrala Stockholm. Med bil tar det c:a 40 minuter in till centrala Stockholm. Från ytterdörr till Vallentuna Centrum tar det 16 minuter med bil men närmsta matbutik är ICA Nära Lindholmen och dit är det bara 5 minuters bilfärd! Här bor du i den perfekta kombinationen av landet och närhet till bekvämligheter. Varmt välkomna hem! Vill du veta mer om bostaden, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi 072 555 06 72 alt. [email protected] för att få mer information.

Morkullestråket 23B, Margretelund, Österåkers kommun

Morkullestråket 23B

Radhus
Margretelund, Österåkers kommun
MOHV Täby
3 395 000 kr
105 m²
5 rum
7 200 kr/mån
32 333 kr/m²

Tre kilometer öster om centrala Åkersberga, i inbäddat mellan härliga naturområden med skog, sjöar och närhet till havet, finner ni det nya kvarteret Valsjöskogen! Här ligger 12 parhus och skapar en egen liten by. På kortsidan finner ni hus 123 med carport i direkt anslutning till huset och en stor tomt i bästa, soliga, sydvästläge. Två plan om 105 kvadratmeter fördelade på två allrum, kök, två badrum samt 3 sovrum. Boende med känslan av sitt egna hus men med tryggheten av en bostadsrättsförening har du nu möjlighet att bli de första som flyttar in. En välkomnande hall som fortsätter till ett välplanerat kök från HTH, helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Det stora vardagsrummet på cirka 20 kvadratmeter har stora fönster och här kommer man direkt ut till uteplatsen och trädgården! Trappen tar en upp till övre plan där planlösningen är flexibel! I dagsläget finns tre sovrum, ett allrum och ett badrum. Önskas endast 2 sovrum kan du skapa ett lyxigt "master bedroom" som täcker halva ytan på övre plan och blir hela 18 kvadratmeter! Är du istället behov av fyra sovrum och känner att allrummet på entréplan räcker? Inga problem! På övre planets badrum finns badkar för sköna, avkopplande stunder. Takhöjden på 2,50 meter i husets rum gör att de känns extra luftiga och rymliga. Tack vare fönstersättningen, gör att dagsljuset kan flöda fritt genom bostaden och bidrar också till ljus och rymd. Bostaden är belägen med bekvämt avstånd till både Margretelunds centrum med service som apotek och livsmedelsbutik samt till Åkersberga centrum med ett större och mer omfattande serviceutbud. Närhet till skola, förskola och gymnasium och fantastisk natur och promenadstråk! Med Roslagsbanan från Åkersberga station är du aldrig långt bort från storstadslivet. Här når du Stockholm på bara 30 minuter. Det går även direktbussar till centrala Stockholm från Åkersberga. Drömmer ni om att vara den första att sätta foten i en nyproduktion? Tänk känslan av att färgen knappt hunnit torka och allt luktar nytt.. Välkomna hem! För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare Vera Safi på 072 555 06 72 alt. [email protected]

 • Uteplats
Näsbyviksgränd 10, Näsby Park, Täby kommun

Näsbyviksgränd 10

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
MOHV Täby
9 095 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
4 947 kr/mån
99 945 kr/m²

Läs mer om projektet på: www.slottshusen.se Varmt välkommen till denna ljusa fyrarummare med gavelläge. Bostaden har fönster i tre väderstreck och terrass på 8 kvm mot innergård. Här disponeras 91 kvm med bland annat tre sovrum, två badrum, klädkammare och vardagsrum i direktanslutning till kök. I Näsby Park närmast Näsbyviken uppför Wästbygg Slottsängen, Svanenmärkta småskaliga flerbostadshus med villakänsla. Inbäddade i parkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den anrika slottsmiljön. Historiens vingslag är högst påtagliga i omgivningarna. Riddare, guvernörer och magiska personligheter har under århundraden förgyllt platsen. Här bor du kungligt med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger. Slottsängen erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Slottsängen, null, Täby kommun

Slottsängen

Lägenhet
Täby kommun
MOHV Täby
fr. 9 095 000 kr
91 m²
4 rum
4 947 kr/mån

I Näsby Park närmast Näsbyviken uppför Wästbygg den sista etappen, Slottsängen. Svanenmärkta småskaliga flerbostadshus med villakänsla. Inbäddade i parkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den anrika slottsmiljön. Historiens vingslag är högst påtagliga i omgivningarna. Riddare, guvernörer och magiska personligheter har under århundraden förgyllt platsen. Här bor du kungligt med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger. Slottsängen erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Nybyggnadsprojekt
Slottshusen, null, Täby kommun

Slottshusen

Lägenhet
Täby kommun
MOHV Täby
fr. 6 100 000 kr
73 m²
2 rum
4 688 kr/mån

Läs mer om projektet på: www.slottshusen.se I Näsby Park närmast Näsbyviken uppför Wästbygg Slottshusen, Svanenmärkta småskaliga flerbostadshus med villakänsla. Inbäddade i parkens prunkande grönska är bostadsrätterna placerade med omsorg och hänsyn till den anrika slottsmiljön. Historiens vingslag är högst påtagliga i omgivningarna. Riddare, guvernörer och magiska personligheter har under århundraden förgyllt platsen. Här bor du kungligt med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, padelbanor, friluftsliv, service och restauranger. Slottshusen erbjuder inte bara ett hem utan en hel livsstil utformad efter nutidens behov och villkor. Hemmens fokus är ett hållbart, tidlöst och modernt boende för hela livet. Oslagbara planlösningar med magnifika rum i fil, hela våningsplan, bibliotek och stora social ytor för vänner och familj att umgås på. Här är ett tidlöst, exklusivt och noga genomtänkt inredningskoncept framtaget som återspeglar den magiska omgivningen, bara för dig att flytta in och sätta den personliga prägeln. Ett boende för dig som vill njuta varje dag, för dig som inte vill kompromissa mellan morgonens löpning i vattenbrynet, golfrundan med kollegorna, charkbrickan med vänner i slottsparken och den absoluta närheten till Stockholm city. För dig som vill bo, leva och njuta i anrik slottsmiljö varje dag och ha mer tid över för livets goda!

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 24