Mäklare Anton Sandberg

Anton Sandberg

Om mig

Med bakgrund som elitidrottare inom simning vet jag vikten i att framgång inte sker över en natt. Jag lärde mig disciplin och att hårt arbete lönar sig, Eftersom jag alltid strävat efter att nå de högsta resultaten i mitt idrottande. Denna inställning har jag nu tagit med mig till mitt yrke som fastighetsmäklare, där jag alltid sätter höga mål och strävar efter att överträffa förväntningarna hos mina kunder. Välkomna att kontakta mig om ni har höga ambitioner och vill göra er livs bästa affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Grindtorps skolgränd 24, null, Täby kommun
  • Sön 5 maj kl 14:30

Grindtorps skolgränd 24

Lägenhet
Täby kommun
MOHV Täby
2 995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 6/7
3 348 kr/mån
65 109 kr/m²

+ Granne med Täby centrum + Optimal planlösning för en eller två personer + Stor balkong med sol hela dagen + Nära kommunikationer och natur Kontakta ansvarig mäklare Anton Sandberg 073 555 03 73 alternativt [email protected] för mer information. Välkommen hem till denna fantastiska 2a invid ett av nordens största shoppingcentrum, Täby centrum. Här omfamnas du av den öppna planlösningen som gör dessa 46 kvm till drömmen för den sociala. Balkongen i söderläge förlänger lägenheten ut till ett extrarum! Här kan du njuta av solen hela dagen och att inte ha någon balkong över dig! Lägenheten disponerar även ett stort och rymligt sovrum med gott om förvaring. Smart planerat kök med bardel som ger en naturlig delning mellan köket och vardagsrummet utan att avgränsa de sociala möjligheterna. Brf Orion i Täby ligger intill Täby centrum, ett av Sveriges största köpcentrum med service, shopping och nöjen inom alla tänkbara områden. Om du vill bo i Täby så är det den här adressen som har bäst tillgänglighet för kommunikation åt alla håll, under alla tider på dygnet. Ostört område då det inte passerar någon trafik framför bostaden. Föreningen är utformad som en hästsko och denna bostad ligger i skyddad läge för både vind och insyn. Hissen är rymlig och tar dig direkt ner till garaget och källarförrådet. Utrymme för källsortering av sopor, cykelrum, övernattningsrum och styrelserum finns i entréplan. Föreningen består av totalt 123 bostäder som upprättades 2016 av företaget JM.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Grindtorps skolgränd 14, Täby Centrum, Täby kommun
  • Sön 5 maj kl 13:45

Grindtorps skolgränd 14

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
MOHV Täby
3 245 000 kr
63 m²
2 rum
4 144 kr/mån
51 508 kr/m²

+ Möjlig trerummare + Öppen planlösning + Inglasad balkong + Garage i huset Varmt välkommen till Grindtorps Skolgränd 14, ett boende utöver det vanliga. Modern och social planlösning på hela 63 kvm med generös balkong. Här finns alla bekvämligheter runt hörnet i ett av Täbys mest centrala lägen. Här bor du i en fastighet med byggår 2016 där allt känns som nytt. Här är livskvalité på högsta nivå och du tar hissen direkt ned till varmgaraget. Här erbjuds medlemmarna ett lägenhetsförråd. Tänk att du går till Täby Centrum på två minuter, avnjuta en fantastisk måltid och samtidigt komma hem till lugnet och stillheten. Alternativt promenerar du ner till Roslagsbanan på en minut som även tar dig in till Tekniska högskolan på 20 minuter. Här bor du i direkt närhet till Täby Centrum men samtidigt slipper du trafiken, byggnaderna och stressen. Perfekt kombination för dig som vill komma närmre kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger, systembolag. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Sandberg 073-5 55 03 73 alt. [email protected] för mer information

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kometvägen 5, Grindtorp, Täby kommun
  • Sön 5 maj kl 12:45

Kometvägen 5

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
MOHV Täby
4 250 000 kr
109 m²
4 rum
vån 1/11
6 269 kr/mån
38 991 kr/m²

+ Solid förening + Totalrenoverad + Extra inkomst via separat uthyrningsdel + Nära kommunikationer Denna fantastiska bostad på 109 kvadratmeter är belägen i det populära området Grindtorp och erbjuder en unik möjlighet för dig som söker både flexibilitet och komfort. Med en perfekt blandning av utrymme och funktionalitet är detta hemmet där du kan leva och växa. Stig in i den ljusa och välkomnande huvuddelen av bostaden, där varje hörn är genomtänkt för att skapa en harmonisk atmosfär. De fyra rymliga rummen erbjuder gott om plats för både avkoppling och underhållning, med generösa fönster som släpper in naturligt ljus och ger en luftig känsla. Köket är utformat med omsorg och är utrustat med moderna apparater och stilfulla ytor, perfekt för matlagning och socialt umgänge och öppnar upp sig mot det stora fina vardagsrummet! Härifrån kommer ni enkelt ut på den rymliga balkongen där ni kan njuta av lugnet och ta in den vackra omgivningen. Med gott om plats för utemöbler och gröna växter blir detta din egna oas där du kan koppla av och njuta av soliga dagar och milda kvällar. Uthyrningsdelen: Med en separat ingång finns en separat del av bostaden som kan användas som uthyrningsdel, perfekt för extra inkomst eller för gäster eller unga vuxna som vill ha sin egen privata sfär. Detta ger dig en flexibilitet som är svår att hitta i andra bostäder och öppnar upp för en mängd olika användningsmöjligheter. Detta är en unik möjlighet att förvärva en bostad som erbjuder både boende och investeringspotential. Kontakta ansvarig mäklare Anton Sandberg på 0735550373 alt [email protected]

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Stationsvägen 52, Roslags Näsby, Täby kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Stationsvägen 52

Lägenhet
Roslags Näsby, Täby kommun
MOHV Täby
2 825 000 kr
48 m²
2 rum
vån 3/7
4 497 kr/mån
58 854 kr/m²

+ Balkong i söderläge! + 12 minuter till stan + Dubbla linjer på Roslagsbanan + Genomgående planlösning + Exklusiva materialval + Garage och förråd i huset Varmt välkommen till Stationsvägen 52. Lägenhet med genomgående planlösning och balkong i direkt söderläge för sol hela dagen! Här får du den perfekta bostaden för er som söker det lilla extra och vill bo nytt, fräscht och nära kommunikationer. Du slipper alla åtaganden och här får du chansen att flytta in i en lägenhet där allt känns som nytt. Bostaden disponerar hall, kök, vardagsrum, badrum och sovrum med stor sällskapsyta mellan kök och vardagsrum, samt ett väldisponerat och privat sovrum. Här är ett hem att trivas i. Här bor du nära Täby Centrum men slipper samtidigt trafiken, byggnaderna och stressen. En perfekt kombination för dig som vill komma närmare kommunikationer, livsmedelsbutiker, restauranger och systembolag. Nära till förskolor och skolor, bland annat Internationella Engelska skolan, Näsbyskolan och Enebybergs skola. Från Roslags Näsby kan du med enkla medel ta dig till havet och Näsaäng. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Anton Sandberg på 073-5 55 03 73 eller via e-post: [email protected] för mer information.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Meteorvägen 6, Grindtorp, Täby kommun
  • Sön 5 maj kl 12:00

Meteorvägen 6

Lägenhet
Grindtorp, Täby kommun
MOHV Täby
3 195 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/3
5 200 kr/mån
39 444 kr/m²

+ Fantastisk planlösning som optimerar utrymmet + Fullständigt renoverat badrum med tvättmöjligheter + Modernt renoverat kök med plats för matlagning och måltider + Stor balkong för extra trivsel + Högst upp i huset Här är chansen att upptäcka denna underbara trea i Grindtorp, där både badrum och kök har genomgått en totalrenovering! Med smakfulla detaljer och en smart planlösning är detta hemmet där alla pusselbitar faller på plats. De två sovrummen vetter mot en lugn innergård, medan köket och vardagsrummet öppnar upp till den generösa balkongen. Balkongen blir din oas under sommarmånaderna och är perfekt för mysiga morgnar och avkopplande eftermiddagar. Det naturliga ljuset flödar genom lägenheten, vilket ger en behaglig atmosfär. Dessutom finns det gott om utrymme för din fyrbenta vän att utforska området, med Grindtorp som ett perfekt ställe för hundägare. Med närhet till vackra promenadstråk och Näsby park med dess strandpromenad blir varje promenad en njutning. Bostadsrättsföreningen Venus är välskött och innergårdarna är grönskande och inbjudande. Med gångavstånd till Täby Centrum och bekväm tillgång till kollektivtrafik är alla bekvämligheter nära till hands. För bilägare finns möjlighet att hyra parkeringsplatser av föreningen. Välkommen till ett hem där du kommer trivas! Vill du veta mer om bostaden, föreningen, området eller försäljningen kontakta ansvarig mäklare Anton Sandberg 073 555 03 73 alt. [email protected]. Eller Anton Zellman 072 555 02 26 alt [email protected] för att få mer information.

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 5