Kommande

Inteckningsvägen 37

Hägerstensåsen, Stockholms kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1945
Förening
BRF Intecknaren
Om föreningen
Avgift
3 474 kr/mån
Pris/m²
48 922 kr/m²
Kommande

- Insynsskyddat högst upp i huset
- Rymligt sovrum med originalgarderober och plats för fler
- Helkaklat badrum med fönster och plats för förvaringsmöbel
- I hjärtat av Hägerstensåsen
- Endast 450 meter från Hägerstensåsens tunnelbana

Nu saluförs denna rymliga och optimala 2 rok i hjärtat av Hägerstensåsen. Högst upp i huset med milsvid utsikt hittar ni denna härliga 2 rok, perfekt för er som vill bo utan insyn, med en solig balkong och ha ett stenkast till kommunikationer. Det finns ett lugn här som inte hittas överallt och solen lyser in mellan trädens lummiga grenar.

Lägenheten är välplanerad och alla rum har tilldelats gott om kvadratmetrar, här bor ni inte trångt. Vardagsrummet är stort och erbjuder flera olika möbleringskombinationer tack vare att alla väggar är möblerbara. Här får både soffgruppen och tv-möbeln plats tillsammans med läshörna, skrivbord, matbord eller vad ni nu vill fylla rummet med. Endast fantasin sätter gränser! Tack vare öppningen upp i tak från hallen blir rummet ljust och luftigt.

Från vardagsrummet nås den fria balkongen som årets varma månader har sol hela dagen från morgon till kväll. Balkongen ligger fritt utan grannar nära inpå och det stora trädet bidrar till den lummiga känslan.

Vägg i vägg med vardagsrummet ligger det ljusa köket som har gott om både förvaring och arbetsyta tillsammans med en naturlig plats för ett större matbord. Tack vare det höga läget är utsikten fri och insynsskyddad.

Sovrummet är stort och rymmer en dubbelsäng för den som vill sträcka ut armar och ben den där första minuten på morgonen. Både hemmakontoret, spjälsängen eller ytterligare garderober får plats här - men den inbyggda garderoben sväljer allt och lite till. Har du tur hörs fåglarnas kvitter genom ett sommaröppet fönster och året om vajar trädkronan utanför i takt med vinden.

Hallen är rymlig och ger gott om utrymme för fler att klä på sig ytterkläder och skor samtidigt.

Badrummet är helkaklat och rymmer ytterligare förvaring för den som vill. Önskar du hellre ett badkar, finns det ett i källaren att ta upp.

Brf Intecknaren bildades 2012 och består av 20 lägenheter (1 hyresrätt kvar - dolt kapital!). Det är en stabil förening med god ekonomi och egna parkeringsplatser (f.n. kö). Men misströsta inte, det finns gott om parkering på närliggande gator och tecknar man abonnemang för boendeparkering kostar det endast 300 kr/mån.

Inteckningsvägen 37 har ett utmärkt läge på Hägerstensåsen och livet på Hägerstensåsen är enkelt och kommunikationerna är utmärkta. Inteckningsvägen 37 ligger endast 450 meter från tunnelbana Hägerstensåsen och med några steg ytterligare nås Ica Hägerstensåsen med omkringliggande "Åsens" torg. På "Åsens" torg hittas förutom ett Ica även blomsteraffär och ett flertalet restauranger för snabba och trevliga middagar dag som kväll.

Fortsätter du till fots bort nås Telefonplan, Midsommarkransen och Aspudden med sina grönområden och vattenlek i Vinterviken. Här finns också ett stort urval av fler restauranger för sensommarens alla kvällar och badbryggor för dopp både dag och kväll. En kort promenad bort nås Telefonplans -och Midsommarkransens utbud av restauranger och matbutiker. Vill du äta lunch eller middag hittas bland annat populära restaurangen Landet (populärt på kvällstid för områdets invånare), hamburgerrestaurangen KRUBB och restaurangerna-i-tre Svenska Sushiköket, Svenska Hamburgerköket och Svenska Pizzaköket. Kaffet take-away köper du på antingen på Bon

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Veronica Pettersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Veronica Pettersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0723-11 22 29

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.