Fyrspannsgatan 183 (Våning 1)

Hässelby Strand, Stockholm Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Stationen 1 i Hässelby Strand
Om föreningen
Avgift
4 150 kr/mån
Driftkostnad
5 768 kr/år
Pris/m²
35 000 kr/m²
Antal besök
923
Dagar på Hemnet
9

Det bästa av två världar!

Söker du efter ett inflyttningsklart boende med fokus på bra materialval och på de sociala ytorna? På trevlig gata i centrala Hässelby Strand C finner vi denna mysiga 2:a. Här välkomnas du till en optimalt planerad tvårummare om 57 kvm som har allt man kan önska sig och lite till. Bostaden präglas av ljus interiör och härlig atmosfär med strålande ljusinsläpp från stora fönsterpartier och som pricken över i:et har vi den inglasade balkongen. Detta är ett perfekt hem för singeln eller paret med högt ställda krav. Här möts moderna materialval med funktionella lösningar. Smidigt läge med närhet till kommunikationer, service och grönområde. Välkommen att stiga på!

Brf Stationen 1 är en stabil och solid förening. Föreningen förfogar över 36 parkeringsplatser i angränsande parkeringshus. Uteplatserna kostar 600 kr/mån och platserna under tak 950 kr/månad. Separat kö tillämpas. Tunnelbanans gröna linje vid Hässelby strand ligger bara ett stenkast bort. Med tunnelbanan tar det sedan några minuter till Vällingby centrum och drygt en halvtimme in till Stockholms central. Hässelby Strand har ett eget centrum vid Tunnelbanan, där det för närvarande sker en utbyggnad med tillskott av butiker. Här bor man med närhet till både natur och stadsliv. Till Mälaren som erbjuder allt i form av bad, båtliv, fiske och promenadstråk är det ungefär 350 meter. Mellan Maltesholmsbadet och Kaananbadet sträcker sig även en fin strandpromenad. Grimstaskogen ligger runt hörnet med fina motionsspår och möjligheter till jogging, promenader m.m.
Garageplatser och p-platser finns att hyra via föreningen, som i övrigt har god ekonomi, och gratis parkering på gatorna i kvarteren omkring.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.