Mäklare Jimmy Solkarin

Jimmy Solkarin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östersundsgatan 7 (Våning 9), Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
  • Sön 26 mar kl 12:00

Östersundsgatan 7 (Våning 9)

Lägenhet
Vällingby Parkstad / Råcksta, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

2 150 000 kr

54 m²

2 rum

3 141 kr/mån

39 815 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och nyproducerade 2:a om 54 kvm på våning 9 i populära Vällingby Parkstad med tunnelbanan och Hemköp runt hörnet. Ljus interiör, genomgående ekparkett och låg månadsavgift! Bostaden präglas av lättmöblerade ytor och en härlig atmosfär med underbart fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Lägenheten är försedd med stilrent kök med bra förvarings och arbetsytor, utrustat med maskinell utrustning. Sällskapsdelen, som har öppen planlösning mot köket, erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en rymlig matplats. Vidare finns ett väl tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng och arbetsplats, två stora klädkammare samt ett helkaklat och rogivande badrum med hög standard. Detta är ett perfekt boende för er som bara vill flytta in och trivas! BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Nordic Wellness och MyWay. På våning 16 finns en gemensam takterass för alla medlemmar, festlokal och bio. På våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning. Tvättstuga på varje våningsplan! Råcksta är ett trivsamt och attraktivt område med behagligt avstånd till Vällingby centrum med all tänkbar service bl.a. restauranger, biograf och tunnelbana. Kort gångavstånd till närmaste tunnelbanestation (Råcksta) och mataffär (Hemköp). För den aktive finns närhet till motionsslingor, utomhusbad samt ett utegym. Även Grimsta Naturreservat finns på gångavstånd, där det bl.a. erbjuds motionsspår och bad vid Mälaren. Ett hem att trivas och umgås i som bör upplevas direkt på plats. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Blomsterkungsvägen 116A, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun

Blomsterkungsvägen 116A

Lägenhet
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

1 195 000 kr

28,2 m²

1 rum

2 373 kr/mån

42 376 kr/m²

Nu saluförs denna nyproducerade och välplanerade ettan ca 28,2 kvm med i ett insynsskyddat läge. Här finns det ett toppfräscht badrum, allrum, kök med diskmaskin, ugn, spis ochkyl/frys . Parkeringsplatser finns att hyra via bostadsrättsföreningen. - Bergvärme - Låg avgift - Hiss i huset - Nyproducerad Här bor du i den bästa av två världar med närhet till både storstad (endast 15 km till City) och natur. I närområdet finns mycket goda kommunikationer. Närmsta busshållsplats ligger på Knäckepilsgränd, dit är det ca 30 meter. Med buss 541 eller 518 tar det ca 15 minuter till Barkarby station och fortsätter du färden med 518 tar du dig till Kista galleria på totalt ca 32 minuter. Från Barkarby station tar det ca 16 min till Stockholms central med pendeltåg. Med buss 541 och 518 i motsatt riktning tar du dig till Vällingby C på ca 16 min. Nattbuss som stannar vid Backlura, ca 5 min från bostaden. Tunnelbanans gröna linje tar sedan ca 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. För den motionsintresserade finns ett nybyggt utegym ca 200 m från bostaden, närhet till Viksjö Golfklubb och Hässelby Golf samt närhet till motionsspår i Lövsta och för den badsugne finns Lövsta badet bara ett stenkast bort.

  • Hiss
Blåklocksvägen 15, Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun

Blåklocksvägen 15

Tomt
Hässelby Södra Villastad, Stockholms kommun
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga

5 000 000 kr

776 m² tomt

Vi är glad att meddela att bygglov är beviljad. Vad får jag bygga nära Mälaren med en tomt på 776 kvm? Hässelby Södra Villastads sista tomt är till salu! Ett läge i absolut toppklass. Enligt bygglov: Villa om totalyta 237 kvm (175 BOA) (Bygglov finns) Enligt detaljplan tillhörande garage om 30 kvm (bygglov måste sökas). På tomten finns ett hus om ca 38 kvm som behöver rivas för att möjliggöra bygget (nuvarande säljare har en offert på rivning) Vatten/Avlopp betalt El-anslutningsavgift betalt El betalt (tillkommer kostnad för el-central ca 6000kr).

Visar alla 3