Nyproduktion

Litteraturgatan 200

Hisings Backa, Göteborgs kommun Se på karta

2 387 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Förening
BRF Selma Gård
Om föreningen
Avgift
4 466 kr/mån
Pris/m²
39 783 kr/m²
Nyproduktion

Stor gaveltvåa om 60 kvm med egen uteplats i nordväst
mot gården.

Öppen planlösning
Du kliver in i hallen som har gott om plats för av hängning med både kapphylla och skjutdörrsgarderober. Troligen lägger du först märke till ljusinsläppet – lägenheten ligger på husets gavel vilket gör att den har fönster i två väderstreck.

Till höger om hallen hittar du bostadens naturliga samlingsplats: det kombinerade vardagsrummet och köket. Här ryms såväl en matgrupp som en mysig soffhörna och andra möbler. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och gråsvart bänkskiva. Det är fullt utrustat med bland annat diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn samt kombinerad kyl och frys.

Badrum med tvätt hörna

Rakt fram till vänster från hallen finns en inre hall med ännu mer förvaringsutrymme. Härifrån når du det stora sovrummet, som har ett lugnt och avskilt läge.

Intill finns badrummet som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och duschvägg i klarglas. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför.

Lägenhetens uteplats ligger i nordväst och är cirka nio kvadratmeter stor. Uteplatsen rymmer till exempel en mindre matgrupp eller en loungehörna och växter. Utsikten är över föreningens härliga gröna gård.
Planerad inflyttning juni 2023.

Välkommen hem!

Läs mer om bostaden
Göteborgs Egnahems AB

Kontakt

Amanda Samuelsson

Göteborgs Egnahems AB
Mäklare Amanda Samuelsson, Göteborgs Egnahems AB
031-707 70 25