Göteborgs Egnahems AB

Göteborgs Egnahems AB

Mäklare

Birgitta Lilliehööks Gata 8, Björlanda, Göteborgs kommun

Birgitta Lilliehööks Gata 8

Lägenhet
Björlanda, Göteborgs kommun
2 085 000 kr
35 m²
1 rum
2 533 kr/mån
59 571 kr/m²

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen. Välkommen med din intresseanmälan.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Björlanda Ängar, Björlanda, Göteborgs kommun
 • 79 lediga bostäder

Björlanda Ängar

Lägenhet
Björlanda, Göteborgs kommun
fr. 2 085 000 kr
35-102 m²
1-4 rum
2 533 kr/mån

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

 • Nybyggnadsprojekt
Kullen, Hammarkullen, Angered, Göteborgs kommun
 • 2 lediga bostäder

Kullen

Lägenhet
Hammarkullen, Angered, Göteborgs kommun
fr. 2 425 000 kr
101 m²
4 rum
9 245 kr/mån

Köp din bostad nu – bo avgiftsfritt i 2 år! Erbjudandet gäller dig som är ny kund och köper en bostad i Brf Kullen senast 15 september 2024.

 • Nybyggnadsprojekt
Birgitta Lilliehööks Gata 21, Björlanda, Göteborgs kommun

Birgitta Lilliehööks Gata 21

Lägenhet
Björlanda, Göteborgs kommun
4 085 000 kr
79 m²
3 rum
5 717 kr/mån
51 709 kr/m²

Välplanerad trea med två balkonger Denna ljusa trea har alla kvadratmeter på rätt ställen och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Fullt utrustad med allt du behöver, god standard och noggrant utvalda material. Dessutom njuter du av två balkonger i olika väderstreck. Ljust och luftigt När du kommer in i lägenheten möts du av en hall med avhängning i form av en kapphylla och förvaring i garderob. Direkt känner du av den öppna planlösningen, när hallen öppnar sig åt två håll och övergår i ett stort rum där kök och vardagsrum smälter samman. Matplatsen går enkelt att justera efter antalet gäster när du vill bjuda in till större middagar. Från matplatsen når du den första balkongen som har ett nordostligt läge. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och kyl och frys i fullhöjd. Allt i enhetligt vitt utförande! Genomtänkt planlösning Denna lägenhet är uppdelad i en social och en privat del. Längs en inre hall ligger lägenhetens rymliga badrum, som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför. I hallen finns även extra garderobsförvaring. Längst in lägenheten hittar du sovrummen som har ett avskilt läge i hemmet. Det stora har gott om plats för dubbelsängen och förvaring i två garderober och linneskåp. Härifrån når du också lägenhetens andra balkong, som ligger i sydvästläge. Det finns också ett mindre sovrum med garderob. Välkommen hem!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Birgitta Lilliehööks Gata 8, Björlanda, Göteborgs kommun

Birgitta Lilliehööks Gata 8

Lägenhet
Björlanda, Göteborgs kommun
4 720 000 kr
100 m²
4 rum
7 237 kr/mån
47 200 kr/m²

I Björlanda ängar bor du nära havet och naturen.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Birgitta Lilliehööks Gata 16, Björlanda, Göteborgs kommun

Birgitta Lilliehööks Gata 16

Lägenhet
Björlanda, Göteborgs kommun
2 735 000 kr
52 m²
2 rum
3 763 kr/mån
52 596 kr/m²

Tvåa med balkong i sydvästläge Välkommen till denna trevliga tvåa med öppen planlösning där ljuset flödar in från stora fönster. Här njuter du av en härlig balkong i sydvästläge och något så praktiskt som ett förråd inne i lägenheten. Helkaklat badrum Du kliver in i en hall med avhängning i form av en kapphylla och förvaring i två garderober. Här ligger även lägenhetens rymliga badrum, som har vitt kakel på väggarna, grå klinker på golvet och dusch med väggar i klarglas. Här finns både tvättmaskin och torktumlare, med en praktisk bänkskiva och skåp ovanför. Fullt utrustat kök Hallen öppnar upp sig i ett luftigt rum där kök och vardagsrum smälter samman. Matplatsen går enkelt att justera efter antalet gäster och härifrån har du också utgång till lägenhetens rymliga balkong. Den ligger i sydvästläge och här finns plats för både kryddodling och sittmöbler. Köket har vita köksluckor, vitt kakel och grå bänkskiva i tålig laminat. Här finns allt ett kök behöver, med diskmaskin, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn och en kombinerad kyl och frys. Allt i enhetligt vitt utförande! Längst in i lägenheten ligger sovrummet, som bjuder på massor av förvaring i både förråd, garderob och linneskåp. Välkommen hem!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Hammarkullegatan 8, Hammarkullen, Angered, Göteborgs kommun

Hammarkullegatan 8

Lägenhet
Hammarkullen, Angered, Göteborgs kommun
2 495 000 kr
101 m²
4 rum
9 245 kr/mån
24 703 kr/m²

Stor vindsfyra med två balkonger i olika väderstreck. Söker du en fyrarumslägenhet utöver det vanliga? Då kan den här nyproducerade vindslägenheten på 101 kvadratmeter passa dig. Den ligger högst upp i huset med snedtak och takfönster, två rymliga badrum och bra förvaring. Lägenheten har två stora balkonger, en i söder och en i väster. Du tar hissen högst upp i huset och bakom dörren möts du först av en hall med gott om plats för avhängning, med både kapphylla och garderober. Dessutom finns ett extra förråd på cirka fyra kvadratmeter. Precis som i resten av lägenheten är hallens väggar vitmålade och på golvet ligger ekparkett. Rakt fram från hallen hittar du bostadens naturliga samlingsplats: det kombinerade vardagsrummet och köket. Under snedtaket intill köket finns plats för en stor matgrupp, och intill kan du placera såväl en soffgrupp som andra möbler. De ljusa färgerna och den öppna planlösningen gör det enkelt att möblera och inreda efter eget tycke och smak. Härifrån når du även lägenhetens ena balkong. Den ligger i väster, med utsikt mot både grönska och bostadsområdet. Balkongen är åtta kvadratmeter stor och har därmed plats för till exempel ett matbord eller en soffgrupp och växter. Genomgående god standard Köket kommer från HTH och har släta vita luckor med rostfria handtag som matchar vitvarorna i rostfritt. Ovanför den mörkgrå bänkskivan i laminat sitter vita kakelplattor. Köket är fullt utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn i väggskåp, kolfilterfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Här finns även dörren till en kattvind som ger extra förvaringsutrymme. Den goda standarden fortsätter i lägenhetens två badrum. De är fräscha och moderna med vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Båda badrummen är utrustade med wc, handfat, vit kommod, spegel och handdukstork. Det ena badrummet har även en duschhörna i klarglas. Det andra har en praktisk tvätthörna med väggskåp och arbetsbänk ovanför tvättmaskin och torktumlare, samt ett badrumsskåp och takfönster. Tre sovrum med bra förvaring Lägenheten ligger på husets gavel vilket gör att rummen har fönster i tre olika väderstreck. Från hallen når du det största sovrummet som har plats för såväl dubbelsäng som andra möbler. Längs rummets ena vägg finns tre garderober i vitt. Här finns också utgången till lägenhetens andra balkong, som är nio kvadratmeter stor och vetter mot grönskan och berget på husets baksida. Det andra sovrummet som nås från hallen har snedtak och takfönster, samt en vägg med garderob, linneskåp och städskåp. Här finns plats för en enkelsäng och andra möbler.Det tredje sovrummet har ingång från vardagsrummet. Det har snedtak och både takfönster och vanligt fönster. Här finns två garderober och plats för såväl en enkelsäng som andra möbler.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Fjällbo Ängsväg 7, Fjällbo Park, Utby, Göteborgs kommun

Fjällbo Ängsväg 7

Lägenhet
Fjällbo Park, Utby, Göteborgs kommun
3 090 000 kr
64 m²
2 rum
5 624 kr/mån
48 281 kr/m²

Mysig tvåa med härlig rymd! Välkommen in till din smarta och hemtrevliga tvåa. Från hallen, som är försedd med garderob och hatthylla, skymtar du in i det rymliga köket. Här är det enkelt att fixa mat för både vardag och fest. Köket har vita, släta luckor med rostfria handtag. Det har kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn undertill och är även utrustat med diskmaskin och mikro. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum med en härlig rymd. Intill matplatsen finns utrymme för soffgrupp och en mysig tevehörna. Balkongen ligger i soligt läge och blir ett extra rum på sommarhalvåret. Här kan du blicka ut över den lugna omgivningen och njuta av fågelkvitter till morgonkaffet. Sovrummet har fint ljusinsläpp och gott om förvaringsmöjligheter. Golvet i lägenheten är i vacker ekparkett. Badrummet har grått klinkergolv och vita helkaklade väggar, samt duschdörrar i glas. Det är utrustat med tvättmaskin och torktumalre för att tvätta och torka kläder. Flytta in i en tvåa där du garanterat kommer känna dig som hemma!

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Fjällbo Ängsväg 5, Fjällbo Park, Utby, Göteborgs kommun

Fjällbo Ängsväg 5

Lägenhet
Fjällbo Park, Utby, Göteborgs kommun
3 140 000 kr
64 m²
2 rum
5 624 kr/mån
49 063 kr/m²

Välkommen in till din smarta och hemtrevliga tvåa! Från hallen, som är försedd med garderob och hatthylla, skymtar du in i det rymliga köket. Här är det enkelt att fixa mat för både vardag och fest. Köket har vita, släta luckor med rostfria handtag. Det har kyl och frys, induktionshäll med inbyggnadsugn undertill och är även utrustat med diskmaskin och mikro. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum med en härlig rymd. Intill matplatsen finns utrymme för soffgrupp och en mysig tevehörna. Balkongen ligger i soligt läge och blir ett extra rum på sommarhalvåret. Här kan du blicka ut över den lugna omgivningen och njuta av fågelkvitter till morgonkaffet. Sovrummet har fint ljusinsläpp och gott om förvaringsmöjligheter. Golvet i lägenheten är i vacker ekparkett. Badrummet har grått klinkergolv och vita helkaklade väggar, samt duschdörrar i glas. Det är utrustat med tvättmaskin och torktumlare för att tvätta och torka kläder. Flytta in i en tvåa där du garanterat kommer känna dig som hemma!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Hammarkullegatan 6, Hammarkullen, Angered, Göteborgs kommun

Hammarkullegatan 6

Lägenhet
Hammarkullen, Angered, Göteborgs kommun
2 425 000 kr
101 m²
4 rum
9 245 kr/mån
24 010 kr/m²

Stor vindsfyra med två balkonger i olika väderstreck. Söker du en fyrarumslägenhet utöver det vanliga? Då kan den här nyproducerade vindslägenheten på 101 kvadratmeter passa dig. Den ligger högst upp i huset med snedtak och takfönster, två rymliga badrum och bra förvaring. Lägenheten har två stora balkonger, en i söder och en i öster. Varmt välkommen på visning!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Fjällbo Park, Fjällbo Park, Utby, Göteborgs kommun

Fjällbo Park

Lägenhet
Fjällbo Park, Utby, Göteborgs kommun
fr. 3 090 000 kr
64 m²
2 rum
5 624 kr/mån

I Fjällbo Park bygger vi 90 bostadsrättslägenheter i storlekarna 1-4 rum och kök.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 11