Övralidsgatan 17

Hisings Backa, Göteborgs kommun Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
60 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 8, hiss finns
Byggår
1969-1971
Förening
Riksbyggen BRF Blå Staden
Om föreningen
Avgift
4 474 kr/mån
Driftkostnad
3 190 kr/år
Pris/m²
24 167 kr/m²

Välkomna till Övralidsgatan 17 och denna fina och trivsam 2:a om hela 60 kvm på en bekväm våningsplan 4 av 8 med trevlig utsikt. Interiören går helt i elegant stil där gränsen mellan då och nutid suddas ut, denna stora och härlig genomgångstvåa högt upp i huset, erbjuder skönt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna vilket ger en underbar luftig känsla och med balkong i attraktivt läge. Här kan du sitta och njuta av goda sommar tider eller bara vila ögonen med utsikt över grönskan.

Den delvis öppna planlösningen ger en optimal golvyta och skapar en mycket social och trivsam atmosfär, vilket du omedelbart upplever då du kliver innanför huvudentrédörren. Förutom att man skapat ett vackert hem, med magnifika sällskapsytor och otroligt mysig atmosfär så har man även lyckats få en funktionell, bekväm och avslappnande miljö.

Här bor du i ett lugnt, idylliskt och mycket trevlig område med närhet till både vacker natur, Selma Lagerlöfs torg och Göteborg stad. Föreningen är mycket välskött och ordningsam. Till föreningens gemensamhetsutrymmen hör förutom den trevliga innergården en fräsch tvättstuga, bastu, träningslokal, hobbyrum samt övernattningslägenheter med mycket mer.

OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg

Kontakta mäklaren

Labinot Aruqaj

Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
Mäklare Labinot Aruqaj, Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen/Eriksberg
073-702 28 11
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas