Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Labinot Aruqaj

Labinot Aruqaj

Om mig

Labinot Aruqaj har under flera år arbetat med framgång i fastighetsbranschen och har visat prov på en passion för sitt yrke, en skicklighet inom affärer samt en enastående förmåga att skapa gynnsamma förutsättningar för lyckade affärer både för säljare och köpare. Med ett väl utvecklat sinne för affärer och en konstnärlig förmåga att möta nya människor, kombinerar han omtanke och nytänkande i perfektion! Labinot A har en civilekonomexamen från handelshögskolan vid Karlstads Business School.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Monsungatan 55, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Ons 19 jun kl 16:15

Monsungatan 55

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg
2 975 000 kr
61 m²
2 rum
4 443 kr/mån
48 770 kr/m²

När du kliver in i huset från huvudentrén på Monsungatan 55, går du in på entréplan och tar sedan hissen upp till första våningen. Denna våning ligger i markplan och har en utsikt mot den vackra parken, vilket ger en känsla av både höjd och närhet till naturen och skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär, fylld med spännande detaljer som uppskattas av varje besökare. Denna 61 kvm stora pärla erbjuder en egen inramad uteplats där du kan njuta av långa, härliga sommarkvällar under stjärnorna. Här smälter generösa ytor samman med en öppen planlösning, där varje hörn viskar om bekvämlighet och stil. Det stilrena köket, likt ett alkemistens laboratorium, är utrustat med en kvalitativ maskinpark och står i direkt anslutning till vardagsrummet. Den välplanerade layouten gör allrummet till en naturlig samlingsplats, perfekt för festliga tillställningar och sagolika middagar. Varje del av bostaden har formats med omsorg och nytänkande, vilket märks så fort du öppnar entrédörren och möts av den fantastiska rymden och de vackra golven som knyter samman hela hemmet till en varm och välkomnande oas. Badrummet, en skinande pärla i hemmet, är helkaklat med ljusa stora plattor och har en egen tvättsektion med tvättmaskin, torktumlare och praktiska överskåp, vilket gör vardagen både bekväm och effektiv. Läget är fenomenalt, bara ett stenkast från stadens centrum där du enkelt kan navigera genom utmärkta kommunikationsmöjligheter. Precis intill breder stora naturområden ut sig, perfekta för strövtåg och löprundor i skog och mark, där du kan hitta lugnet mitt i stadens puls och njuta av det bästa som både natur och stadsliv har att erbjuda. I föreningen finns en rad bekvämligheter för medlemmarna, inklusive ett styrelserum, en gästlägenhet, cykelrum, barnvagnsrum, mopedförråd och ett miljörum. Dessutom finns en gemensam uteplats med möjlighet att grilla, vilket skapar en trevlig plats för sociala sammankomster och avkoppling. I närområdet bygger Göteborgs Stad, park- och naturförvaltningen, ut med Färjenäsparkens södra del ända ner till området längst vattnet. Den stora gräsmattan ska bli en plats för evenemang nära vattnet med en inbjudande strandpromenad med sittplatser längst vattnet bland annat. Besök gärna hemsida: https://eriksberggoteborg.se/nyfiken-pa-nasta-etapp-av-farjenasparken/ OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Ekebygatan 15, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Sön 16 jun kl 11:15

Ekebygatan 15

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 975 000 kr
74,3 m²
3 rum
vån 3/3
5 412 kr/mån
26 581 kr/m²

Ekebygatan 15 bjuder in till en charmfull trea på 74.3 kvm, belägen på våningsplan 3 av 3. Här finns både en inglasad balkong och en vacker blick ut över området. Med sin genomtänkta planlösning och generösa utrymmen välkomnar denna bostad er med öppna armar. Den är inte bara rymlig utan också i utmärkt skick, från golv till tak, noggrant renoverad med både omtanke och elegans. Här finns alla möjligheter att skapa oförglömliga minnen. När du stiger in genom entrédörren möts du omedelbart av bostadens fantastiska rymd. De vackra golven och den väldesignade planlösningen skapar en harmonisk känsla som genomsyrar hela hemmet. Köket är särskilt imponerande med sitt stilrena kakel i halvförband ovanför diskbänken, vilket ger en modern och elegant touch. Spotlights i vardagsrummet belyser de vackra detaljerna och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här finns inte bara en tidstypisk charm utan även ett läge som är svårt att överträffa, med stora naturområden alldeles intill. Tänk dig att kunna ta strövtåg eller löprundor i skog och mark, precis runt knuten. Föreningen som bostaden tillhör är mycket välskött och erbjuder en rad gemensamhetsutrymmen. Här finns en trevlig innergård, en fräsch tvättstuga, bastu, utegym, hobbyrum och till och med övernattningslägenheter för gäster. Allt detta bidrar till en bekväm och trivsam boendemiljö. Välkommen hem till Ekebygatan 15, en plats där du finner lugnet, bara en kvart från Göteborgs hjärta och med närhet till Selma Lagerlöfs torg. Här väntar ditt nya hem, redo att fyllas med glädje och goda stunder. OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Karlatornet LGH 6310, null, Göteborgs kommun

Karlatornet LGH 6310

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
9 335 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 53
5 287 kr/mån
114 540 kr/m²

Välkommen till ett boende i fantastiskt söderläge med tre rum och kök på 81,5 kvm. Lägenheten ligger på våning 53 och genom de stora glaspartierna har du en panoramavy över Göteborgs stadskärna. Här uppifrån ser Lisebergshjulet ut som ett hamsterhjul, och nere på älven liknar färjorna leksaksbåtar. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och här nås den stora balkongen. Master bedroom har en tillhörande walk-through closet och ensuite badrum med dusch samt badkar. INREDNING Köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellangrå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. Och när du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Lägenhetens badrum är väggar och golv klädda av ljus granitkeramik, stora speglar och detaljer i krom. I ensuite-badrummet tillhörandes master bedroom finns både dusch och badkar. Huvudbadrummet har en stor dusch samt tvättmaskin och torktumlare som är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varmgrå kulör. TILLTRÄDE Mars 2024. UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt. TWISTEN På våning 39–57 ligger lägenheterna som tillhör Twisten, Karlatornets midja där ingen lägenhet är den andra lik. Här finns bostäder med extra rymliga planlösningar, generösa fönsterpartier och vidsträckta utsikter. Lägenheterna i Twisten upplåts med bostadsrätt. FACILITETER I Karlatornet väntar ett boende utöver det vanliga där tillgång till utvalda faciliteter ingår i månadsavgiften. Dessutom finns möjligheten att ta del av den service som erbjuds av det intilliggande hotellet mot tillkommande kostnad, som exempelvis room service, tvätt och städning. - Gym på våning 2 i Karlatornet, drivs av Nordic Choice Hotels - Tillgång till hotellets spa med relax, pool och bastu (tillkommande kostnad) - Möjlighet att boka behandlingar i hotellets spa (tillkommande kostnad) - Lobby med bemannad reception - Takterrass på våning 15 med växter och ytor för umgänge och avkoppling - Gemensamt kök + matplats för större sällskap i anslutning till takterrassen (bokningsbart) - Bio-/aktivitetsrum - Lounge och bokningsbart konferensrum - Kylrum för leverans av matkassar - Skötselrum för hunden - Medlemskap i bilpool MÅNADSAVGIFT I månadsavgiften ingår värme, medlemskap i bilpool, utvändig fönstertvätt, tillgång till gemensamma faciliteter samt gym i hotellet. Tillgång till hotellservice och spa erbjuds mot tilläggskostnad. För mer information eller visning av lägenheter är du välkommen att kontakta våra mäklare.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Karlatornet LGH 6011, null, Göteborgs kommun

Karlatornet LGH 6011

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
11 635 000 kr
118 m²
4 rum
vån 50
6 983 kr/mån
98 602 kr/m²

Unik, rymlig hörnlägenhet i sydväst om fyra rum och kök med balkong och vacker vy mot staden, älven och hamninloppet. Lägenheten ligger i Twisten - Karlatornets karaktäristiska mittendel. Här bor du i en toppmodern lägenhet, omsorgsfullt designad av några av världens främsta arkitekter. Du har tillgång till ett unikt serviceutbud från hotellet - beställ room service direkt hem till lägenheten, nyttja gymmet eller boka städning. Utanför väntar butiker och restauranger i Karlastaden, Göteborgs nya stadsdel. Karlatornet blir med sina 245 meter Nordens högsta byggnad. Lägenheterna fördelas över 73 våningar och utgår från ett modernt helhetstänk där funktion, material och utsikt är självklara och viktiga delar. Materialen av hög klass, alla fönster sträcker sig från golv till tak och bostaden värms upp med genomgående golvvärme. I månadsavgiften ingår: - Värme - 2 boendekort som ger kostnadsfri tillgång till Karlatornets gym - Fritt nyttjande av lobby med bemannad reception och post/paketrum - Fritt nyttjande av takterrass med anslutande kök, film/TV-rum, spel/aktivitetsrum, kylrum samt skötselrum för hunden - Medlemskap i gemensam bilpool - Möjlighet att nyttja hotellets servicetjänster mot avgift - Tillgång till hotellets pool och spa mot avgift Parkeringsplats i garaget garanteras, avgiften för detta är ej fastställd.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Karlatornet LGH 6404, null, Göteborgs kommun

Karlatornet LGH 6404

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
7 685 000 kr
85 m²
3 rum
vån 54
5 454 kr/mån
90 412 kr/m²

Unik lägenhet om tre rum och kök med stor balkong i Twisten - Karlatornets karaktäristiska mittendel där ingen planlösning är den andra lik. Inredning Köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellangrå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. Och när du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Badrummen har väggar och golv av ljus granitkeramik, duschvägg i glas och detaljer i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varmgrå kulör. Faciliteter Men boendet handlar inte bara om de eleganta utrymmena. Karlatornet erbjuder ett brett utbud av faciliteter som tar din livsstil till nästa nivå. Njut av förmåner som ett hundspa, aktivitetsrum med pingisbord, ett biorum för underhållning, gemensamma kök och vardagsrum med panoramautsikt på våning 15, ett kylrum för matvaror, ett bibliotek, en loungeavdelning och mötesrum. Dessutom har du tillgång till en magnifik gemensam takterrass med oöverträffad utsikt över Göteborg. Alla dessa faciliteter ingår i månadsavgiften och gör ditt boende i Karlatornet än mer exklusivt. Månadsavgiften inkluderar även värme och medlemskap i bilpool. För de som önskar extra bekvämligheter finns tillgång till hotellservice och spa mot en tilläggskostnad

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Karlatornet LGH 6609, null, Göteborgs kommun

Karlatornet LGH 6609

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
6 965 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 56
3 857 kr/mån
137 921 kr/m²

Utsikt över staden | Stora fönsterpartier | Walk-in-closet Unik lägenhet i härligt söderläge om två rum och kök med walk-in closet. Bostaden är belägen på våning 56 i Twisten Här är varje ögonblick en del av en visuell fest. Du följer staden genom fönstren och ser den sakta glida förbi som ett konstant skiftande konstverk. Upplev bostaden som en kollektion av handformade diamanter. Varje våning är en unik ädelsten, skräddarsydd för att erbjuda komfort och elegans. Ingen våning är den andra lik – varje nivå bjuder in till en ny upptäckt av lyx och avkoppling. Månadsavgiften inkluderar: - Värme - 2 boendekort med kostnadsfri tillgång till gym - Användning av lobby med bemannad reception och post/paketrum - Fritt nyttjande av takterrass med kök, film/TV-rum, spel/aktivitetsrum, bibliotek/konferansrum, kylrum samt hundspa. - Medlemskap i gemensam bilpool - Möjlighet att utnyttja hotellets servicetjänster mot avgift - Tillgång till hotellets pool och spa mot avgift Karlatornet är en imponerande högsta byggnad med sina 246 meter och 74 våningar. Vilken ger dig den ikoniska Manhattan-känslan mitt i hjärtat av Göteborg. Området Lindholmen är en av Sveriges mest expansiva områden och erbjuder en älvnära livsstil. En perfekt balans mellan stadens pulserande energi. Med en harmonisk avkoppling och närhet till ett mångfacetterat utbud. Från Lindholmspiren kan du smidigt ta den kostnadsfria färjan till Stenpiren. Välkomna hem till Karlatornet och Karlastaden - där varje dag är ett mästerverk i ditt eget höga torn. Inredning köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellan grå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. När du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet. Eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Badrummen har väggar och golv av ljus granitkeramik, duschvägg i glas och detaljer i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varm grå kulör. Faciliteter Karlatornet tar din livsstil till nästa nivå. Med ett brett utbud av exklusiva faciliteter. Njut av ett hund spa, aktivitetsrum och ett bio rum för underhållning. Gemensamt kök och vardagsrum på våning 15 ger en panoramautsikt. En magnifik takterrass som bjuder på en oöverträffad vy över Göteborg. Här finns även praktiska bekvämligheter som ett kylrum för matvaror. Avslappning och inspiration väntar på biblioteket, i loungen och mötesrummen. Alla dessa förmåner ingår i månadsavgiften, vilket gör Karlatornet till en komplett och exklusiv boendemiljö.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Hiss
Karlatornet LGH 6601, null, Göteborgs kommun

Karlatornet LGH 6601

Lägenhet
Göteborgs kommun
Serneke Bostad
6 995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 56
3 645 kr/mån
152 065 kr/m²

Utsikt över hamninloppet | Stora fönsterpartier | Walk-in-closet Välkommen till en unik lägenhet i fantastisk vy utöver hamninloppet. Två rum och kök, balkong och walk-in-closet. Bostaden är belägen på våning 56 i Karlatornet. Här är varje ögonblick en del av en visuell fest. Du följer staden genom fönstren och ser den sakta glida förbi som ett konstant skiftande konstverk. Upplev bostaden som en kollektion av handformade diamanter. Varje våning är en unik ädelsten, skräddarsydd för att erbjuda komfort och elegans. Ingen våning är den andra lik – varje nivå bjuder in till en ny upptäckt av lyx och avkoppling. Månadsavgiften inkluderar: - Värme - 2 boendekort med kostnadsfri tillgång till gym - Användning av lobby med bemannad reception och post/paketrum - Fritt nyttjande av takterrass med kök, film/TV-rum, spel/aktivitetsrum, bibliotek/konferansrum, kylrum samt hundspa. - Medlemskap i gemensam bilpool - Möjlighet att utnyttja hotellets servicetjänster mot avgift - Tillgång till hotellets pool och spa mot avgift Karlatornet är en imponerande högsta byggnad med sina 246 meter och 74 våningar. Vilken ger dig den ikoniska Manhattan-känslan mitt i hjärtat av Göteborg. Området Lindholmen är en av Sveriges mest expansiva områden och erbjuder en älvnära livsstil. En perfekt balans mellan stadens pulserande energi. Med en harmonisk avkoppling och närhet till ett mångfacetterat utbud. Från Lindholmspiren kan du smidigt ta den kostnadsfria färjan till Stenpiren. Välkomna hem till Karlatornet och Karlastaden - där varje dag är ett mästerverk i ditt eget höga torn. Inredning köket från HTH är utrustat med integrerade maskiner och hållbara material. Luckorna är släta med grepplister och målade i en sober mellan grå kulör. Här är det lätt att hitta inspiration till goda middagar. När du inte vill laga maten själv beställer du upp room service från hotellet. Eller tar hissen ner och utforskar Karlastadens breda utbud. Badrummen har väggar och golv av ljus granitkeramik, duschvägg i glas och detaljer i krom. Tvättmaskinen och torktumlaren är placerade i en platsbyggd förvaringsmöbel i en varm grå kulör. Faciliteter Karlatornet tar din livsstil till nästa nivå. Med ett brett utbud av exklusiva faciliteter. Njut av ett hund spa, aktivitetsrum och ett bio rum för underhållning. Gemensamt kök och vardagsrum på våning 15 ger en panoramautsikt. En magnifik takterrass som bjuder på en oöverträffad vy över Göteborg. Här finns även praktiska bekvämligheter som ett kylrum för matvaror. Avslappning och inspiration väntar på biblioteket, i loungen och mötesrummen. Alla dessa förmåner ingår i månadsavgiften, vilket gör Karlatornet till en komplett och exklusiv boendemiljö.

 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Balkong
 • Hiss
Borstbindaregatan 3, Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Borstbindaregatan 3

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
3 725 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 3/7
5 386 kr/mån
50 680 kr/m²

I det magiska universumet av romanens värld hälsas du varmt välkommen hem till denna enastående bostad, en förtrollande trea som sträcker sig över hela 73,5 kvadratmeter. Allrummets charm omfamnar gäster i en atmosfär av värme och avslappning, där gott om utrymme för soffor och fåtöljer bjuder in till sällskap och middagar i romantiska skimmer. Planlösningen, som är som hämtad från sagornas värld, är både praktisk och förtrollande med sina genomtänkta färgval i vitt och ljus, skapade för att harmoniera med din egen personliga stil. I den välskötta föreningen, omgiven av charmiga kvarter, restauranger och doftande kaféer i Brämaregården, får du uppleva en sagolik tillvaro. Bara en kort promenad bort sträcker sig Backaplan ut med sitt omfattande utbud av shopping. Hjalmar Brantingsplatsen, kollektivtrafikens hjärta, knyter samman spårvagnar 5, 6, 10 och 13 samt flera busslinjer, och låter dig dansa mellan stjärnorna. Planlösningen öppnar sina sidor med genomtänkta öppna ytor i hall, vardagsrum och kök, skapandes ett ljusflöde och en känsla av oändlig rymd. Så snart du stiger in till vänster från entrén möts du av det rymliga badrummets förtrollande atmosfär. Matplatsen, en skådeplats för måltider med hjärtat, rymmer lätthet ett bord för fyra till sex personer. Det episka stjärnskottet i denna bostad är det ljusa och vidsträckta vardagsrummet, vars fönster längs gaveln förser rummet med ett förtrollande ljusflöde. Kökets elegans tar form med en generös bänkskiva och en komplett maskinell arsenal. Vardagsrummets sceneri öppnar sig mot köket och rymmer en förtrollande sittgrupp med plats för soffa, bord och stolar. Vid väggen intill soffan sträcker sig en generös plats för en majestätisk vägghängd TV. Från vardagsrummet är det som att trädgårdens port öppnas, och du stiger ut på den rymliga balkongen, där en förtrollande utsikt väntar på att bli delad med dig. I denna romanens värld är varje vy en egen berättelse, och du är huvudrollsinnehavaren. OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkomna!

 • Balkong
 • Hiss
Akkas gata 8, Hisings Backa, Göteborgs kommun
 • Tis 25 jun kl 17:15

Akkas gata 8

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 975 000 kr
77,7 m²
4 rum
vån 3/3
5 425 kr/mån
25 418 kr/m²

NYRENOVERAD - MAGISKT FINA DETALJER - BÄSTA LÄGE - VÅNINGSPLAN 3/3 - LJUSA UTSKICK - (P-PLATS INGÅR) - IMPONERANDE KÖK - HÄRLIGT SOLLÄGE - VÄLKOMNA HEM. Stig in genom dörren och låt dig omslutas av en atmosfär som liknar något taget ur en romantisk roman. Det är som att kliva in i en dröm där varje detalj är noggrant utvald för att skapa en känsla av elegans och harmoni. Du välkomnas av generösa ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som ger rummet en luftig och ljus känsla, perfekt för att njuta av sommarens solstrålar eller bara för att vila ögonen på den vackra utsikten över närområdet. I den delvis öppna planlösningen möts du av en social och inbjudande atmosfär så fort du kliver innanför dörren. Här finns gott om plats för gemensamma stunder och mysiga samtal, och varje rum bär på sin egen unika charm. Det är som om varje vrå berättar en historia och varje hörn är fyllt av möjligheter till nya äventyr. Och inte att förglömma – en P-plats ingår i avgiften, vilket gör vardagen lite enklare och bekvämare. Inuti bostaden möts du av en varm och avslappnad stämning där ljusa färger och praktiska planlösningar skapar en känsla av harmoni och välbehag. Med vita och ljusa toner på väggarna blir det lätt att välja de perfekta textilierna och möblerna för att skapa ditt alldeles egna paradis av lugn och lyx. Välkommen att utforska denna oas av stillsamhet och skönhet, där varje detalj är en del av en större berättelse om livets skönhet och enkelhet. OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
Götaverksgatan 20, vån 2 av 16, Lindholmen, Göteborgs kommun

Götaverksgatan 20, vån 2 av 16

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg
2 695 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/16
3 297 kr/mån
51 827 kr/m²

Stig in i denna öppna bok av romantik och välkomnas hem till ett boende utöver det vanliga. Här, på våningsplan 2 av 16, finner du en 55 kvadratmeter stor 2:a som bjuder in till en tillvaro av frid och komfort. Beläget i ett gavelläge, öppnar detta extraordinära hem sina dörrar till en vy utan insyn och full av frihet. Med en genomtänkt layout omfamnar bostaden dig med varje steg du tar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skänker känslan av rymd och gemenskap, där varje hörn är optimerat för social samvaro och avkoppling. Stilrena materialval och harmoniska färgscheman binder samman varje rum till en enhetlig och harmonisk helhet, där varje detalj talar sin egen historia. Det är som om bostaden lämnades över igår - varje yta är fylld av möjligheter och varje hörn andas en känsla av nyfunnen inspiration. Så låt dig förföras av denna magiska bostad och låt dess charm och fina skick omfamna dig. Välkommen att stiga in i denna generösa oas och låt dig svepas med av dess underbara atmosfär. Från Lindholmen har du utmärkta kommunikationer med både båt och buss. Gratisfärjan Älvsnabben tar dig till Stenpiren på endast cirka 6 minuter, perfekt för att ta med cykeln över älven. Eriksbergskajen lockar med vackra promenadstråk längs vattnet, restauranger, caféer och gym. Sannegårdshamnen med sitt café- och restaurangutbud nås på bara 2 minuters promenad. Upptäck Lindholmens charmiga kullerstensgator och dess rika historia i närheten. Detta är inte bara en bostad; det är en livsstil. Välkommen hem till ditt eget magiska höghus på högsta höjden! Observera att anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Monsungatan 61, Eriksberg, Göteborgs kommun
 • Sön 16 jun kl 14:15

Monsungatan 61

Lägenhet
Eriksberg, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg
5 375 000 kr
79,6 m²
3 rum
vån 3/16
6 296 kr/mån
67 525 kr/m²

Välkommen till Monsungatan 61, där varje steg känns som en promenad genom ett kapitel av stadens historia. Det är här du möts av en magnifik 3:a, vars öppna planlösning smälter samman kökets och vardagsrummets världar i en harmonisk dans av modernitet och komfort. Mitt i rummet står en imponerande köksö, som inte bara är en praktisk arbetsyta utan även en samlingsplats för kulinariska äventyr och gemenskap. Parkettgolv sträcker sig genom rummen och förbinder dem med en känsla av enhet, medan det helkaklade badrummet stoltserar med sin egen tvättutrustning och en välkomnande gäst-wc. Stig in i det kvalitativa köket, komplett med alla maskiner du kan önska dig, och låt dig svepas med av ljuset som strömmar in genom generösa fönsterpartier. Här, på den inglasade balkongen, kan du låta blicken svepa över Göta Älv och Göteborgs skyline, medan du låter dig uppslukas av stadens pulserande energi. Och ännu mer lockande är området utanför din dörr, där den kilometerlånga kajen bjuder in till soliga promenader längs vattnet. Du kan utforska de många restaurangernas och caféernas lockande utbud, eller kanske ta en lugn stund i det gröna området kring Färjenäsparken. Transporten är enkelt löst med busshållplatsen endast 50 meter bort, där buss 16 tar dig in till centrala Göteborg på blott 20 minuter. För de som längtar efter havet ligger färjeläget vid Eriksbergstorget bara en kort promenad bort, där du kan hoppa på färjan till Stenpiren och Lilla Bommen. Välkommen till en levande berättelse där varje dag är en ny upptäckt och varje ögonblick är en del av en episk saga.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Smöjträvägen 23, Gerrebacka - Hisings Kärra, Göteborgs kommun

Smöjträvägen 23

Radhus
Gerrebacka - Hisings Kärra, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
5 775 000 kr
155 + 10 m²
6 rum
387,8 m² tomt

Välkommen till Smöjträvägen 23 i hjärtat av Hisings Kärra! Denna charmiga parhus, uppförd år 2002, erbjuder en trivsam boendemiljö på hela 155 kvm med ytterligare 10 kvm biarea över två våningar samt en extra inredd tredje våning som fungerar utmärkt som kontor och gästrum. Med ett förtrollande gavelläge och en tomt om 387,79 kvm ges här utrymme för både avkoppling och lek. Området präglas av en barnvänlig atmosfär med närhet till lekplatser och utmärkta skolor. Här får du både lugnet från en familjevänlig miljö och bekvämlighet av närliggande service. Detta välplanerade och attraktiva boende är i mycket fint skick och har en delvis öppen planlösning, vackert ljussläpp samt generös takhöjd som skapar en harmonisk atmosfär. Under sommarmånaderna kan du njuta av solens strålar på den generösa altanen och uteplatsen som omger nästan hela huset. Trädgården blir en grönskande oas för avkoppling och sociala sammanhang. Boendet är beläget barnvänligt med närhet till vackra promenadstråk, rofyllda grönområden och utmärkta kommunikationer i närområdet. Smöjträvägen 23 är inte bara en bostad, det är ett hem där varje detalj bidrar till en harmonisk livsstil. En plats där du kan skapa minnen och uppleva den äkta glädjen av att vara hemma. Kontakta oss för att boka en visning och uppleva själv fördelarna med att bo på Smöjträvägen 23. Vi ser fram emot att välkomna dig till denna underbara hem! OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen! (En bostad som måste upplevas på plats).

 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Karlatornet, Lindholmen, Göteborgs kommun
 • 105 lediga bostäder

Karlatornet

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Serneke Bostad
fr. 3 400 000 kr
24-370 m²
1-7 rum
0 kr/mån

Välkommen upp och låt dig hänföras. I Karlatornet finns 611 lägenheter med tillgång till hotellservice, gym, spa och noga utvalda faciliteter. Upplev livet på en ny nivå i Nordens högsta byggnad.

 • Nybyggnadsprojekt
Karlatornet, Lodjursstråket 1 vån 61 SKYLEVEL, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlatornet, Lodjursstråket 1 vån 61 SKYLEVEL

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg
5 775 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 61/73
4 487 kr/mån
114 356 kr/m²

Välkommen till - SKYLEVEL - vån 61 av 73 i det magnifika Karlatornet – Nordens högsta himmelsskrapa, där du kan äga din alldeles egna Manhattan-vibe. Denna generösa tvårummare på hela 50,5 kvadratmeter är en unik pärla med en hänförande utsikt som kommer att förtrolla dig under alla 365 dagar om året. Varje aspekt av denna bostad är omsorgsfullt planerad av några av världens främsta arkitekter och präglad av exklusiva detaljer som omfattar fönster från golv till tak, välgörande golvvärme, ett elegant kök från Binova med integrerade maskiner (Gaggenau) och hållbara material, ett master sovrum och toppmodern teknik som höjer din livskvalitet. Denna enastående bostad har en imponerande panoramavägg med fönster, sträckande sig från golv till tak och erbjuder en hisnande utsikt. Denna arkitektoniska detalj skapar inte bara en känsla av rymd och ljus i rummet utan ger också en ständig anslutning till det omgivande landskapet. Varje ögonblick här blir en del av en visuell fest, – en unik upplevelse som blir en integrerad del av ditt boende i SKYLEVEL, som en samling handformade diamanter, där varje våning är en unik ädelsten som glänser i stadens vy. Varje nivå på Skylevel erbjuder en unik skatt i form av en omsorgsfullt designad bostad. Här är varje vinkel en ny möjlighet att upptäcka storslagenhet och komfort som är helt enastående. OBS: Detta är en extraordinär bostad på våning 61 av 73 i Karlatornet med en oförglömlig utsikt. Om du är intresserad, anmäl ditt intresse, och vår kunniga fastighetsmäklare kommer att guida dig genom ditt nya bostadsköp. Se mer information i dokument och länkar angående material och inredning för våningsplan Skylevel våning 59-66. NOTE: Outstanding location, amazing view (see floor plan). Register your interest, and the real estate agent will contact you as reg to your new purchase. See tab documents and links: Materials and Interior for floor Skylevel floor 59-66. Din nya bostad ger dig privilegierad tillgång till en unik uppsättning tjänster som hotellet i samma byggnad erbjuder. Du kan njuta av bekvämligheten att beställa room service direkt till din dörr, boka professionell städning, eller ta hissen till hotellets gym, spa och restaurang. Två gymkort ingår i din nya bostad. Dessutom erbjuder vi medlemskap i en bilpool, kylrum på entréplan för smidig hemkörning av matvaror, bio- och aktivitetsrum samt en elegant lobby med professionell reception. Dessutom planeras en exklusiv skybar på våning 69, vilken kommer att vara tillgänglig för alla att besöka och njuta av. Din månadsavgift inkluderar kostnader för uppvärmning, medlemskap i bilpool, utvändig fönstertvätt, tillgång till gemensamma faciliteter samt gym och spa i hotellet. Tillgång till hotellservice erbjuds mot tilläggskostnad. Parkeringstillstånd för en bil i garage garanteras, uthyrning sker via parkeringsbolag mot tillkommande kostnad. Utöver angiven avgift tillkommer kostnad för bredband och telefoni samt vatten och hushållsel enligt individuellt uppmätt förbrukning. Karlatornet är en imponerande högsta byggnad med sina 245 meter och 73 våningar, som ger dig den ikoniska New York-känslan mitt i hjärtat av Göteborg. Området Lindholmen är en av Sveriges mest expansiva och erbjuder en älvnära livsstil med en perfekt balans mellan stadens pulserande energi och harmonisk avkoppling. Närheten till ett mångfacetterat utbud av restauranger, inklusive den populära Street Food-marknaden varje lördag, ger dig möjligheten att utforska kulinariska äventyr. Från Lindholmspiren kan du smidigt ta den kostnadsfria färjan till Stenpiren, och en buss till stadens centrum tar endast cirka 10 minuter. I de närliggande områden bygger Göteborgs Stad, park- och naturförvaltningen, ut Färjenäsparkens södra del ända ner till vattnet. Där väntar en stor gräsmatta som kommer att vara värd för en rad evenemang nära vattnet, inklusive en lockande strandpromenad med bekväma sittplatser ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

 • Hiss
Olshammarsgatan 4, vån 4 av 5, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Olshammarsgatan 4, vån 4 av 5

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 875 000 kr
80 m²
3 rum
vån 4/5
5 039 kr/mån
23 438 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** Naturligt ljus flödar in genom de stora fönsterpartierna och badar varje vrå av denna magnifika 3:a i ett mjukt sken. Det är som om varje ljusstråle berättar en historia om trivsel och hemtrevnad. Inne i lägenheten möts man av en atmosfär av lugn och harmoni, där varje detalj verkar ha sin plats i en välkomponerad symfoni av elegans och stil. Den delvis öppna planlösningen skapar en rymd där familj och vänner kan samlas för att dela glädje och gemenskap. Varje hörn av bostaden verkar ha genomgått en metamorfos från det vardagliga till det extraordinära, med ljusa väggar och parkettgolv som bjuder in till en känsla av välbehag och trygghet. Köket är hjärtat av hemmet, en plats där kulinariska äventyr tar form och där samtal flödar fritt över middagsbordet. Den imponerande rymden och den moderna designen skapar en känsla av exklusivitet och elegans. Maskinparken, alla från år 2020 och av svensk tillverkning, är en perfekt symbios av funktionalitet och stil. Omgiven av bekvämligheter och med enkel tillgång till kommunikationer och shopping, är detta inte bara en bostad utan en livsstil. Att bo här är att omfamna en känsla av lyx och komfort, samtidigt som man kan njuta av närheten till stadens puls och aktiviteter. Och visst, orden kan måla en bild, men sanningen är att denna bostad måste upplevas på plats för att verkligen förstå dess fulla potential och charm. Välkommen till denna unika pärla som bjuder in till ett liv fyllt av harmoni och glädje.

 • Balkong
 • Hiss
Körkarlens Gata 25, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Körkarlens Gata 25

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 775 000 kr
74,3 m²
3 rum
vån 2/3
5 561 kr/mån
23 890 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** På det högt belägna andra våningsplanet vilar en magnifik bostad, utstrålande en karaktär som få andra. Med en yta på hela 74,3 kvadratmeter erbjuder den en inbjudande atmosfär där vardagsrummet smälter samman med köket, skapande en harmonisk gemenskap där middagar tillreds medan samtal flödar fritt. Genom de stora fönsterpartierna strömmar ett generöst ljus in i vardagsrummet, vilket gör det möjligt att skapa en sällskapsdel av imponerande storlek och välkomna många gäster till middagar. En unik känsla av rymd omger bostaden, förstärkt av dess perfekta placering i huset och dess utsökta utsikt över omgivningarna. "Här känns inte låten med Grönwalls, här vill jag bo långt frånvarande". Det enastående renoverade köket sammanflätar ljusa skåpfronter med en elegant mörk arbetsyta och kakel i stora plattor som ger en lyxig känsla till utrymmet. Sovrummet, inrett med en bekväm dubbelsäng, erbjuder gott om plats för en garderobsvägg längs ena väggen, medan det andra sovrummet är både rymligt och praktiskt till sin natur. OBS: P-Plats ingår i månadsavgiften!. Föreningen är välskött och tillhandahåller ett brett utbud av tjänster, inklusive bredband, vilket ingår i månadsavgiften. Dess närhet till det nyrenoverade Selma Lagerlöfs torg och enkel åtkomst till centrala Göteborg med buss gör läget både bekvämt och attraktivt. OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen! (En bostad som måste upplevas på plats).

 • Balkong
Regnvädersgatan 12, Biskopsgården, Göteborgs kommun

Regnvädersgatan 12

Lägenhet
Biskopsgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 290 000 kr
52,5 m²
3 rum
vån 1/3
2 593 kr/mån
24 571 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** Öppna dörren till denna ljusa och harmoniska tvåa som genomgår en förtrollande förvandling till en trea, där varje hörn genomsyras av omsorgsfull design och välplanerade detaljer. Njut av morgonsolen på den ljuvliga balkongen, som omfamnar detta hem med sitt varma ljus och bjuder in till avkopplande stunder. Köket är en äkta pärla från Ikea, komplett med en välutrustad maskinpark som väcker dina kulinariska talanger till liv. Varje måltid blir en konstnärlig upplevelse i detta kreativa kök, där funktion möter stil på ett harmoniskt sätt. Denna bostad bär med sig en unik atmosfär och känsla, tack vare den omtanke som lagts ner i omvandlingen från tvåa till trea. Varje rum är utformat med precision och kärlek till detaljer, vilket skapar en trivsam och personlig atmosfär. Belägen i en välskött förening med stabil ekonomi ger detta hem en trygg och långsiktig grund för ditt boende. Här är närhet till service och kommunikationer en självklarhet, vilket ytterligare förhöjer livskvaliteten för dig som boende. Varmt välkommen att uppleva detta harmoniska hem under visningen. Låt dig förföras av dess unika charm och stilfulla atmosfär – ett boende där varje dag blir en njutbar upplevelse.

 • Plus
 • Balkong
Borstbindaregatan 7, Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Borstbindaregatan 7

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 100 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 3/6
3 727 kr/mån
53 846 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** I hjärtat av Göteborg, endast 6 minuter från Brunnsparken, välkomnar vi dig till en välskött lägenhet på Borstbindaregatan 7 i Kvillebäcken. Denna omsorgsfullt planerade bostad på 39 kvadratmeter, belägen på våning 4, bjuder på generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier, vilket skapar en vacker belysning och luftig atmosfär i hemmet. Upptäck maximal komfort och hög standard i denna charmiga bostad. Allrummet är smart uppdelat, rymmer en bekväm soffgrupp och har även plats för en dubbelsäng i sovalkoven. Den stilfulla balkongen, med söderläge och utsikt över Kville Saluhall, kommer säkerligen att ge dig en extra guldkant i vardagen. Området är populärt och omges av flertalet buss- och spårvagnsförbindelser, vilka tar dig till centrala Göteborg på endast cirka 6 minuter. Kvillebäcken erbjuder ett brett utbud av närservice, inklusive sjukhus, sportanläggningar, affärer, apotek och bibliotek inom bekvämt avstånd. I närheten finner du även Backaplan, en av Sveriges största handelsplatser, och det charmiga Kvilletorget med sina många restauranger och småbutiker. Bostadens höjdpunkter inkluderar: - Ljust vardagsrum med stora fönsterpartier - Rymligt badrum med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och fönster - Fräscha ytskikt - Moderna och högkvalitativa materialval - Miljöcertifierad byggnad med låg energiförbrukning - Utmärkta kommunikationer till centrala Göteborg - Till lägenheten hör även ett rymligt förråd. För den som uppskattar friluftsliv finns Keillers park, med stadens bästa -utsikt från Ramberget, Flunsåsparken, Lindholmen och Eriksberg inom bekvämt räckhåll från Kvillebäcken. Utforska Kvilledalen och upplev mötet mellan gamla sten- och bronsåldersboplatser och moderna köpcentrum längs Kvillebäcken. OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Borstbindaregatan 7, Kvillebäcken, Göteborgs kommun

Borstbindaregatan 7

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
2 690 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/7
4 751 kr/mån
44 833 kr/m²

Välkommen hem till denna enastående gavellägenhet om hela 60 kvm, vilket gör den till en av de större 2:orna i området. Allrummet bjuder på generösa ytor perfekta för umgänge, med gott om plats för soffor och fåtöljer, inbjudande till tillställningar och middagar. Inomhus genomsyras atmosfären av värme och avslappning, och planlösningen är både praktisk och smakfull i sina färgval. Vita och ljusa toner dominerar väggar och tak, vilket skapar en perfekt grund för att välja färger och mönster på textil och möbler. Denna välunderhållna bostadsförening erbjuder närhet till Brämaregårdens charmiga kvarter med restauranger och caféer, och en kort promenad bort ligger Backaplan med sitt stora shoppingutbud. Kollektivtrafikknutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen ger enkel tillgång till spårvagnar och bussar. Planlösningen är omsorgsfullt genomtänkt, där de öppna ytorna i hall, vardagsrum och kök skapar ett härligt ljusflöde och en känsla av rymd. Vid entrén finner vi ett rymligt badrum. Matplatsen rymmer enkelt ett bord för upp till 4-6 personer. Huvudattraktionen i lägenheten är det unika vardagsrummet med generöst ljusinsläpp från gaveln. Köket är elegant och funktionellt med en imponerande bänkskiva och komplett maskinell utrustning. Vardagsrummet öppnar upp mot köket och har plats för en stor sittgrupp. En balkong med utsikt mot bland annat Saluhallen nås från vardagsrummet. Sovrummet är stort och rymligt, med en "walk-in closet". För mer information om köpprocessen, vänligen kontakta ansvarig mäklare. Välkommen att uppleva denna bostad som en plats där varje ögonblick blir en del av en fantastisk livsberättelse!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Karlatornet, Lodjursstråket 1, vån 40 av 73, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlatornet, Lodjursstråket 1, vån 40 av 73

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg
4 175 000 kr
50 m²
2 rum
vån 40/74
3 827 kr/mån
83 500 kr/m²

Välkommen till våningsplan 40 av 73 i det magnifika Karlatornet – Nordens högsta himmelsskrapa, där du kan äga din alldeles egna New York-vibe. Denna generösa tvårummare på hela 50 kvadratmeter är en unik pärla med en hänförande utsikt över den majestätiska bergstopparna som kommer att förtrolla dig under alla 365 dagar om året. Varje aspekt av denna bostad är omsorgsfullt planerad av några av världens främsta arkitekter och präglad av exklusiva detaljer som omfattar fönster från golv till tak, välgörande golvvärme, ett elegant kök från HTH med integrerade maskiner och hållbara material, ett master sovrum, eleganta badrum, allt skapad för att ge dig en harmonisk och avkopplande boendeupplevelse samt toppmodern teknik som höjer din livskvalitet, skapad för att ge dig en harmonisk och avkopplande boendmiljö. Denna enastående bostad har en imponerande vy, sträckande sig från golv till tak och erbjuder en hisnande utsikt mot vackra bergstoppar. Denna arkitektoniska detalj skapar inte bara en känsla av rymd och ljus i rummet utan ger också en ständig anslutning till det omgivande landskapet. Varje ögonblick här blir en del av en visuell fest, där du kan njuta av utsikten, som sakta glider förbi – en unik upplevelse som blir en integrerad del av ditt boende i Twisten, som en samling handformade diamanter, där varje våning är en unik ädelsten som glänser i stadens vy. Precis som ädelstenar är inget två våningar lika, och varje nivå erbjuder en unik skatt i form av en omsorgsfullt designad bostad. Här är varje vinkel en ny möjlighet att upptäcka storslagenhet och komfort som är helt enastående. OBS: Detta är en extraordinär bostad på våning 40 av 73 i Karlatornet med en oförglömlig utsikt över bergstoppar. Om du är intresserad, anmäl ditt intresse, och vår kunniga fastighetsmäklare kommer att guida dig genom ditt nya bostadsköp. Se mer information i dokument och länkar angående material och inredning för våningsplan Twisten våning 39-57. NOTE: Outstanding location, view towards the mountain peaks. Register your interest, and the real estate agent will contact you as reg to your new purchase. See tab documents and links: Materials and Interior for floor Twisten våning 39-57. Din nya bostad ger dig privilegierad tillgång till en unik uppsättning tjänster som hotellet i samma byggnad erbjuder. Du kan njuta av bekvämligheten att beställa room service direkt till din dörr, boka professionell städning, eller ta hissen till hotellets gym, spa och restaurang. En gymkort ingår i din nya bostad. Dessutom erbjuder vi medlemskap i en bilpool, kylrum på entréplan för smidig hemkörning av matvaror, bio- och aktivitetsrum samt en elegant lobby med professionell reception. Dessutom planeras en exklusiv skybar på våning 69, vilken kommer att vara tillgänglig för alla att besöka och njuta av. Din månadsavgift inkluderar kostnader för uppvärmning, medlemskap i bilpool, utvändig fönstertvätt samt tillgång till gemensamma faciliteter och hotellets gym. Om du önskar utnyttja hotellservice och spa finns detta tillgängligt mot en extra avgift. Karlatornet är en imponerande högsta byggnad med sina 245 meter och 73 våningar, som ger dig den ikoniska New York-känslan mitt i hjärtat av Göteborg. Området Lindholmen är en av Sveriges mest expansiva och erbjuder en älvnära livsstil med en perfekt balans mellan stadens pulserande energi och harmonisk avkoppling. Närheten till ett mångfacetterat utbud av restauranger, inklusive den populära Street Food-marknaden varje lördag, ger dig möjligheten att utforska kulinariska äventyr. Från Lindholmspiren kan du smidigt ta den kostnadsfria färjan till Stenpiren, och en buss till stadens centrum tar endast cirka 10 minuter. I de närliggande områden bygger Göteborgs Stad, park- och naturförvaltningen, ut Färjenäsparkens södra del ända ner till vattnet. Där väntar en stor gräsmatta som kommer att vara värd för en rad evenemang nära vattnet, ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

 • Hiss
Bäckebolsängen 19, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Bäckebolsängen 19

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
1 795 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 905 kr/mån
26 204 kr/m²

** KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING ** Bland mjuka skuggor av nyrenoverad elegans och ljusa färger, slår dörrarna upp till ett hemligt paradis på våningsplan 2 av 3. En gång en genomgångstvå omvandlad till en förtrollande 3:a, sveper 68,5 kvadratmeter in dig i ett bad av ljust och luftigt utrymme. Stora fönster, som vakar över varje vrå, målar upp en mångfald av ljusstrålar och ger en öppenhet som omfamnar hela rummet. Här, på den attraktiva balkongen, är det inte bara ett ställe att sitta och njuta av sommarens glädje utan också en plats att vila ögonen och låta tankarna vandra. Planlösningen smider samman en optimal golvyta och skapar en atmosfär av social gemenskap och trivsel. Det är inte bara ett vackert hem utan även en funktionell och bekväm miljö där varje vrå känns som en inbjudande omfamning. Mysigheten är inbyggd i varje detalj, och hemmet blir en plats där både barn och vuxna kan finna ro. Varm och avslappnad är stämningen inomhus, och planlösningen är både praktisk och välgenomtänkt. Och som en extra bonus, en inglasad balkong som gör varje ögonblick ute till en ren fröjd. Denna bostad omfamnar dig med närhet till grönskande områden, där löparspår och pittoreska promenadstråk väntar på att utforskas. Föreningens rika utbud inkluderar ett gym för träningspass, bastu för avkoppling, hobbyrum för kreativitet och två övernattningslägenheter för gäster. Inom bekvämt gångavstånd breder Selma Lagerlöfs torg ut sig, en plats med stora utvecklingsplaner och en mängd tjänster och affärer. Går du tio minuter når du Bäckebol Köpcentrum, där jättar som IKEA, Bauhaus och Plantagen erbjuder ett omfattande utbud av shoppingmöjligheter. Busskommunikationerna är utmärkta, och du har allt du behöver inom bekvämt avstånd. Viktigt att notera: Månadsavgiften inkluderar en parkeringsplats i garaget. OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen! (En bostad som måste upplevas på plats).

 • Balkong
Karlatornet, Lodjursstråket 1, vån 41 av 73, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlatornet, Lodjursstråket 1, vån 41 av 73

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg
8 775 000 kr
108 m²
3 rum
vån 41/73
6 521 kr/mån
81 250 kr/m²

Välkommen till våningsplan 41 av 73 i det magnifika Karlatornet – Nordens högsta himmelsskrapa, där du kan äga din alldeles egna Manhattan-vibe. Denna generösa trerummare på hela 108 kvadratmeter är en unik pärla med en hänförande utsikt över den majestätiska Göta älv som kommer att förtrolla dig under alla 365 dagar om året. Varje aspekt av denna bostad är omsorgsfullt planerad av några av världens främsta arkitekter och präglad av exklusiva detaljer som omfattar fönster från golv till tak, välgörande golvvärme, ett elegant kök från HTH med integrerade maskiner och hållbara material, rymliga walk-in closets, ett master sovrum som öppnar upp till balkongen, två eleganta badrum och en avkopplande bastu, skapade för att ge dig en harmonisk och avkopplande boendeupplevelse samt toppmodern teknik som höjer din livskvalitet. Denna enastående bostad har en imponerande panoramavägg med fönster, sträckande sig från golv till tak och erbjuder en hisnande utsikt mot det vackra älven och läppstiftet. Denna arkitektoniska detalj skapar inte bara en känsla av rymd och ljus i rummet utan ger också en ständig anslutning till det omgivande landskapet. Varje ögonblick här blir en del av en visuell fest, där du kan njuta av soluppgång, som sakta glider förbi, och älvens skiftande nyanser – en unik upplevelse som blir en integrerad del av ditt boende i Twisten, som en samling handformade diamanter, där varje våning är en unik ädelsten som glänser i stadens vy. Precis som ädelstenar är inget två våningar lika, och varje nivå erbjuder en unik skatt i form av en omsorgsfullt designad bostad. Här är varje vinkel en ny möjlighet att upptäcka storslagenhet och komfort som är helt enastående. OBS: Detta är en extraordinär bostad på våning 41 av 73 i Karlatornet med en oförglömlig utsikt över Göta älv. Om du är intresserad, anmäl ditt intresse, och vår kunniga fastighetsmäklare kommer att guida dig genom ditt nya bostadsköp. Se mer information i dokument och länkar angående material och inredning för våningsplan Twisten våning 39-57. NOTE: Outstanding location, view towards the Göta älv + Balcony (see floor plan). Register your interest, and the real estate agent will contact you as reg to your new purchase. See tab documents and links: Materials and Interior for floor Twisten våning 39-57. Din nya bostad ger dig privilegierad tillgång till en unik uppsättning tjänster som hotellet i samma byggnad erbjuder. Du kan njuta av bekvämligheten att beställa room service direkt till din dörr, boka professionell städning, eller ta hissen till hotellets gym, spa och restaurang. Två gymkort ingår i din nya bostad. Dessutom erbjuder vi medlemskap i en bilpool, kylrum på entréplan för smidig hemkörning av matvaror, bio- och aktivitetsrum samt en elegant lobby med professionell reception. Dessutom planeras en exklusiv skybar på våning 69, vilken kommer att vara tillgänglig för alla att besöka och njuta av. Din månadsavgift inkluderar kostnader för uppvärmning, medlemskap i bilpool, utvändig fönstertvätt samt tillgång till gemensamma faciliteter och hotellets gym. Om du önskar utnyttja hotellservice och spa finns detta tillgängligt mot en extra avgift. Karlatornet är en imponerande högsta byggnad med sina 245 meter och 73 våningar, som ger dig den ikoniska New York-känslan mitt i hjärtat av Göteborg. Området Lindholmen är en av Sveriges mest expansiva och erbjuder en älvnära livsstil med en perfekt balans mellan stadens pulserande energi och harmonisk avkoppling. Närheten till ett mångfacetterat utbud av restauranger, inklusive den populära Street Food-marknaden varje lördag, ger dig möjligheten att utforska kulinariska äventyr. Från Lindholmspiren kan du smidigt ta den kostnadsfria färjan till Stenpiren, och en buss till stadens centrum tar endast cirka 10 minuter. I de närliggande områden bygger Göteborgs Stad, park- och naturförvaltningen, ut Färjenäsparkens södra del ända ner ... klicka på "läs mer om bostaden hos mäklaren" för att läsa fortsättningen

 • Balkong
 • Hiss
Götaverksgatan 20 vån 16 av 16, Lindholmen, Göteborgs kommun

Götaverksgatan 20 vån 16 av 16

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg
2 595 000 kr
35 m²
1 rum
vån 16/16
2 041 kr/mån
74 143 kr/m²

Välkommen till en sagolik värld av compact living på våningsplan 16 av 16, där bostaden öppnar upp sig med majestätiska fönsterpartier och en förtrollande vy över Göteborg stad, Hisingebron och den gnistrande älven. Det är som om varje dag blir fångad i det optimala sol- och utsiktsläget som detta hem erbjuder. I detta välplanerade projekt har man skapat en bostad som utstrålar både trivsel och funktionalitet. Vita och ljusa färger domineras av väggar och tak, vilket ger dig en målarduk att leka med när det kommer till möbler och textilier. Köket är en oas av stilrenhet, och det väl tilltagna badrummet bjuder på spotlights och generöst med förvaringsutrymmen för att göra din vardag bekväm och elegant. Du välkomnas av en hall med generös avhängningsyta och smarta garderober för extra förvaring. Öppningen från hallen ger en fantastisk vy över den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet. Det Marbodal-kvalitetsköket är en fröjd att vistas i, utrustat med moderna bekvämligheter som kombinerad kyl/frys, häll, ugn, fläkt, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin. Det luftiga vardagsrummet leder dig ut till bostadens hjärta – balkongen med fri utsikt. Ett lättsamt allrum rymmer säng, soffgrupp och matplats. Badrummet är en harmonisk plats för både funktion och avkoppling, komplett med spegelskåp, tvättställ, dusch, wc och en kombinerad tvätt- och torktumlare. Observera den fördelaktigt låga avgiften som ytterligare förhöjer detta bostadsfynd. I närområdet blomstrar Färjenäsparkens södra del, en gräsmatta som blir en arena för evenemang nära vattnet och en inbjudande strandpromenad längs älven. Karlatornet, Nordens högsta byggnad, står som din granne och Lindholmen bjuder på ett livligt älvnära boende. Från Lindholmen har du utmärkta kommunikationer med både båt och buss. Gratisfärjan Älvsnabben tar dig till Stenpiren på endast cirka 6 minuter, perfekt för att ta med cykeln över älven. Eriksbergskajen lockar med vackra promenadstråk längs vattnet, restauranger, caféer och gym. Sannegårdshamnen med sitt café- och restaurangutbud nås på bara 2 minuters promenad. Upptäck Lindholmens charmiga kullerstensgator och dess rika historia i närheten. Detta är inte bara en bostad; det är en livsstil. Välkommen hem till ditt eget magiska höghus på högsta höjden! OBS! Anmälan till visningen behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen! (En bostad som måste upplevas på plats).

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Karlavagnsgatan 1, Atmosfär vån 13, Lindholmen, Göteborgs kommun

Karlavagnsgatan 1, Atmosfär vån 13

Lägenhet
Lindholmen, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Eriksberg
5 845 000 kr
73 m²
3 rum
vån 13/17
4 640 kr/mån
80 068 kr/m²

Magisk Göta Älv vy på v 13 av 17 våningar upp mot himlen, sträcker sig Atmosfär. Vilande på en trygg grund, krönt med utsikt över den nya stadsdelen. Högt men inte högst i Karlastaden, en lagspelare snarare än en solitär. Med fasad i glaserad grön keramik och detaljer i brons. Lågmält elegant i nutid och framtid. Bli bland dem första att flytta in i nyproducerade Brf Atmosfär med tillträde den 7:e November och en vy som fångar alla året dagar. Högt upp i huskroppen bjuds ni på en strålande fri utsikt över hamninloppet från de stora fönsterpartierna samt balkongen i perfekt syd-västerläge. OBS: Det finns endast 4 lägenheter med 73 meters boarea med balkong och utsikt mot vattnet Göta älv. De ligger på våningarna 11-14. Lägenheten om hela 73 kvm är ljus och luftig med en generös takhöjd om hela 2,70 samt öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Inredningen i bostaden är väl genomtänkt. Det stilrena köket kommer från Marbodal och har bland annat rostfria vitvaror, varmluftsugn och induktionshäll. I badrummet kommer badrumsmöblerna från INR och här finns spotlights i taket. Takhöjden i största delen av bostaden är ovanligt generös. Genomgående parkett förstärker den sköna känslan av nybyggt, här har man uppgraderad tillvalen från bas till premium (extra kostnad). Fastigheten kommer vara ansluten till fiber för TV och bredband. Klicka in på: www.tosito.se/atmosfar för mer info om projektet. Se under fliken Dokument: Bofaktablad, Situationsplan och Materialbeskrivning. Bo i Göteborgs nya stadsdel, Karlastaden/Karlatornet som blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad. Lindholmen som är ett av Sveriges mest expansiva områden erbjuder ett älvnära boende med lagom puls. Här hittar du stort utbud av restauranger och Street food market hittar du på lördagar. Från Lindholmspiren tar man gratisfärja över till Stenpiren och buss till city tar ca 10 min. I närområdet bygger Göteborgs Stad, park- och naturförvaltningen, ut med Färjenäsparkens södra del ända ner till området längst vattnet. Den stora gräsmattan ska bli en plats för evenemang nära vattnet med en inbjudande strandpromenad med sittplatser längst vattnet bland annat. Besök gärna hemsida: https://eriksberggoteborg.se/nyfiken-pa-nasta-etapp-av-farjenasparken/ OBS: Intresseanmälan behöver göras på Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Norra fjädermolnsgatan 27, Länsmansgården, Göteborgs kommun

Norra fjädermolnsgatan 27

Lägenhet
Länsmansgården, Göteborgs kommun
Fastighetsbyrån Göteborg - Hisingen
3 095 000 kr
89 m²
4 rum
vån 5/7
7 801 kr/mån
34 775 kr/m²

Högt upp i en ståndsmässig byggnad på Norra fjädermolnsgatan 27, där ljuset spelar i varje hörn, finner vi en bostad som andas elegans och harmoni. Den här fjärde våningen på det femte planet, med sina generösa 90 kvadratmeter, erbjuder en oas av lugn och stil mitt i stadens hjärta. När du stiger in genom dörren möts du av ett ljus som verkar dansa genom de stora fönstren. Det är som om solen själv har tagit plats i detta hem, och dess strålar flödar genom varje rum och skapar en varm och inbjudande atmosfär. Här samsas moderna detaljer med noggrant utvalda material och färger, och varje val har gjorts med omsorg och finess. Det stora vardagsrummet, med sina vidsträckta fönsterpartier, bjuder in till umgänge och avkoppling. Rummet är som gjort för långa samtal och glada skratt, med gott om plats för både familj och vänner. Köket, som öppnar upp mot vardagsrummet, är en dröm för den matlagningsintresserade. Här finns allt du kan önska dig – från moderna vitvaror till lyxiga ytor som gör varje måltid till en upplevelse. De tre sovrummen är en fristad för vila och återhämtning. Varje rum har sin egen karaktär, men gemensamt för dem alla är den rogivande känslan och den genomtänkta designen. Badrummen är som små spa-oaser med sina moderna faciliteter. Ett av badrummen är utrustat med både badkar och tvättmaskin, perfekt för avkopplande bad efter en lång dag. Men kanske är det den inglasade balkongen som är kronjuvelen i denna bostad. Här kan du njuta av utsikten året runt – en vy som sträcker sig så långt ögat kan nå och fångar varje säsongs skiftningar. Under varma sommarkvällar blir balkongen en förlängning av vardagsrummet, en plats för sena middagar och stjärnskådning. Och när höstkylan kryper på, kan du fortfarande sitta här och värmas av infravärmen och en kopp rykande te. Bostadens genomgående ljusa kulörer binder samman rummen på ett harmoniskt sätt och skapar en enhetlig och lugn miljö. De generösa förvaringsutrymmena, inklusive ett separat förråd, gör det enkelt att hålla ordning. Läget är också oslagbart, med stadens centrum bara ett stenkast bort och stora naturområden inom räckhåll för promenader och löpturer. Här på Norra fjädermolnsgatan 27 har design och nytänkande fått blomstra, och resultatet är en bostad där varje detalj är genomtänkt och varje val är gjort med kärlek. En plats som inte bara är ett hem, utan en livsstil. För att uppleva denna unika bostad, anmäl dig till visningen via Fastighetsbyråns hemsida. Hjärtligt välkommen in i ditt nya drömhem!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 25