Mjölgatan 2

Jakobsberg, Järfälla kommun Se på karta

1 975 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Våning
1 av 4
Förening
BRF Mjölnaren i Söderdalen
Om föreningen
Avgift
3 177 kr/mån
Driftkostnad
4 920 kr/år
Pris/m²
40 306 kr/m²

Välkommen till Brf Mjölnaren och till den här trevliga bostaden i attraktivt område. Söderdalen är en helt ny stadsdel i Jakobsberg och kommer sammanlagt bestå av femton unika kvarter. Det centrala läget är oslagbart, då du bor med kort avstånd till centrum, pendeltåg, sporthall samt skolor och förskolor. Bara en cykeltur bort finner ni naturreservat, badstrand, skidbacke och Mälaren.

Mycket trevlig lägenhet med optimal planlösning. Hall med plats för avhängning av ytterkläder och skohylla. Här finns även garderober med goda förvaringsmöjligheter. I anslutning till hallen finns badrum som är utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens. Vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv. Köket är rymligt med plats för matbord. Öppen planlösning mot vardagsrum och behagligt ljusinsläpp via stort fönsterparti och balkongdörr. Från vardagsrum har du utgång till den rymliga balkong i ett soligt gårdsläge. Sovrummet är luftig med fönster mot balkong. Plats för stor säng och perfekt förvaring i skjutdörrsgarderob.

Till lägenhet hör ett förråd. De gemensamma utrymmen i föreningen kommer vara cykelrum, rullstol- och barnvagnsförråd. Miljörum för källsortering av olika fraktioner och utomhus finns djupbehållare för hushållssopor. Längs järnvägen finns garageplatser. Bostaden ligger i kvarteret Vattenkvarnen som är en del av Söderdalen, ett område som de kommande åren kommer att förvandlas till 15 mysiga bostadskvarter med sammanlagt cirka 1 250 nya bostäder. Närmiljön kommer att bestå av parkmiljö med grönområden och vattenspeglar, två förskolor, närservice, lokaler samt mötesplatser kommer också att finnas. Nära kommunikationer och endast 19 min till city.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Järfälla

Kontakta mäklaren

Elina Ottosson

SkandiaMäklarna Järfälla
Mäklare Elina Ottosson, SkandiaMäklarna Järfälla
072 962 36 02