SkandiaMäklarna Järfälla

SkandiaMäklarna Järfälla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Kopparvägen 59, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00

Kopparvägen 59

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 950 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/8
5 232 kr/mån
25 325 kr/m²

- Stabil förening - Välkommen till Kopparvägen 59 och denna ljusa trea om 77 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En välplanerad lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett fräscht kök med goda förvaringsmöjligheter. Lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. I bostaden finns även en stor klädkammare som dessutom kan nyttjas som kontor. Stambytt badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Stort förråd som tillhör bostaden. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Veckovägen 4, Jakobsberg, Järfälla kommun

Veckovägen 4

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 695 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 4/4
4 949 kr/mån
28 017 kr/m²

Stilren tvåa i hjärtat av västerby. 2rok fördelat på 60 välplanerade kvadratmeter. Stambytt badrum och solid förening är två saker som utmärker denna bostad. Närhet till Coop strax utanför bostaden och knappt 10 min promenad till Jakobsbergs C. Från lägenheten är det endast ett stenkast till centrum och pendeltåg, men lägenheten ligger ändå i ett mycket lugnt och populärt område. Detta är helt enkelt en lägenhet som måste ses. Välkommen på visning! OMRÅDE: Runt hörnet finns pizzeria, affär, frisör mm. Från bostaden har du ca 50m promenad till busshållsplars och promenadavstånd till Jakobsberg centrum med pendeltågsstation och inomhusgalleria. Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns flera butiker. Här finns också flera restauranger, simhall, banker, bibliotek, sjukhus och postservice. Strax utanför centrala Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen och Stockholm Quality Outlet.

  • Balkong
Tegvägen 92, Viksjö, Järfälla kommun

Tegvägen 92

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 195 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3
5 400 kr/mån
28 882 kr/m²

*Wow - Känsla direkt när du kliver in! *Härlig balkong med fri utsikt mot grönska och lummighet utan insyn. Perfekt att dra fram elgrillen! *Lyxig renovering *Stilrent kök med alla rätt *Populär och solid förening! Välkomna till denna drömtrea! Mycket välplanerad och attraktiv familjelägenhet med exceptionellt god förvaring och stor uteplats i bästa solläge. Bostaden har de senaste åren genomgått en mycket lyckad helrenovering där ägarna lyckats plocka fram det bästa av husets planlösning och skapat en känsla av funktion och lyx. Denna bostad präglas av en enorm fingertoppskänsla var det gäller färgsättningar och materialval. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig och öppen hall med ingång till bostadens alla rum. Påkostat kök från Epoq med bänkskiva av laminat. Luftigt vardagsrum med direkt access till bostadens härliga balkong. Här finns gott om plats för att skapa olika möbel sektioner. Två generös sovrum och en klädkammare med inbyggd förvaring. Bostaden ligger på lugn gata med några minuters promenad till barnomsorg, skolor, kommunikationer, sportanläggningar och naturen. Helt enkelt ett perfekt boende för er som önskar något utöver det vanliga! Järfälla kommun har ett väl utbyggt cykelvägsnät och bra bussförbindelser som smidigt tar dig till Barkarby Handelsplats med allehanda handel, Caféer, restauranger och service. I Jakobsbergs Centrum finns galleria, matbutiker, banker, gym m.m och i Viksjö Centrum finns lovordad ICA-butik, småbutiker, konditori och busshållplats. Ett tillfälle!

  • Balkong
Källtorpsvägen 11, Kallhäll, Järfälla kommun

Källtorpsvägen 11

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 600 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/15
5 237 kr/mån
37 143 kr/m²

Här välkomnas du in i en nyligen nyproducerad trea på första våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor och ljus uteplats med plats för utemöbler. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt och fräscht kök med generösa arbetsytor, rostfria vitvaror och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten två sovrum och ett öppet, lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Det större sovrummet som nås via vardagsrummet är stort, mysigt och erbjuder fint ljusinsläpp. Här finns plats för dubbelsäng och rummet är utrustat med platsbyggd garderob. Utöver det finns ett till sovrum som plats för säng och annat möblemang. Helkaklat badrum som är utrustat med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp över. Genomgående ekparkett i hela lägenheten. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym inom 100 meters avstånd. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Kontakta mäklaren för mer information!

  • Uteplats
  • Hiss
Snapphanevägen 51, Jakobsberg, Järfälla kommun

Snapphanevägen 51

Radhus
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 795 000 kr
78 m²
4 rum
6 393 kr/mån
35 833 kr/m²

Välkommen till Jakobsberg och Snapphanevägen 51. Här har inget lämnats åt slumpen utan allt är byggt med noggrannhet och med exklusiva materialval. Bostaden har generösa sällskapsytor, tre sovrum och eleganta badrum. Med andra ord har denna bostad gott om plats för den stora familjen och välplanerat för såväl förvaring som utrymmen för lek och bus. Det första som möter dig i huset är en inbjudande och öppen hall. Längre in finns ett öppet och socialt vardagsrum med stora fönster och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av stilrent kök. Här har vi även det alla söker! Det är tre stora sovrum och en WC på övervåningen. Utvändigt så finner vi förråd och goda förvaringsmöjligheter. Dessutom så har bostaden uteplatsen i söderläge som gör grillfesterna till en fröjd. Här bor ni i populära Brf Folium med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Balkong
  • Uteplats
Svetsarvägen 17, Kallhäll, Järfälla kommun
Svetsarvägen 17, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Svetsarvägen 17, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Svetsarvägen 17

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4
5 656 kr/mån
21 685 kr/m²

*Perfekt planerad renoveringschans * Rymlig balkong med utsikt mot natur och Mälaren * Stabil förening med låg belåning och många faciliteter Välkommen till ditt framtida renoveringsprojekt med potential! På Svetsarvägen 17 i charmiga Kallhäll väntar denna spännande lägenhet som erbjuder sjöglimt mot Mälarens glittrande vatten och kvällssol på balkongen. Din alldeles egna tidskapsel där 60-talets charm och nostalgi möter dig och väntar på att få bli omvandlad till ditt nya drömhem! Med tre rymliga sovrum, en gäst-WC och ett badrum, erbjuder den gott om utrymme för familjen eller för den som önskar gäster. Den perfekta planeringen ger dig verkligen en chans att anpassa hemmet efter ditt behov. Lägenheten välkomnar ljuset från två olika väderstreck, vilket ger en härlig atmosfär året om. Här finns också generösa förvaringsmöjligheter för att organisera dina ägodelar på ett smidigt sätt. I vardagsrummet som är sådär löjligt generös i sin storlek kan du njuta av grönskan och Mälaren som din vackra vy. Det klassiska arbetarköket intill erbjuder gott om utrymme och förvaring för alla dina kulinariska äventyr. Och när det är dags att njuta av måltider finns en generös matplats med utsikt mot balkongen och naturen utanför. Balkongen själv är en oas med vidsträckt utsikt över skogarna och Mälaren, och ger dig möjlighet att koppla av med en generös dos av sjöglimt. Med lite kreativitet och arbete kan denna lägenhet bli ditt personliga paradis! Kom och låt din fantasi flöda och upptäck möjligheterna som väntar på Svetsarvägen 17. Denna fantastiska bostad vid sjösidan erbjuder en mängd olika faciliteter för dig att njuta av varje dag. Med badmintonplan, boulebana, lekplatser för barnen och grillplatser finns det alltid något att göra utomhus. Medlemmar kan också hyra fritidslokalen för evenemang och ta del av den fina gästlägenheten. Dessutom finns en praktisk gratisbod för att enkelt hantera mindre föremål som du vill göra dig av med. Här bor du i en levande gemenskap vid vattnet. Natur och bekvämlighet möts här! Klipphällar, badplatser och skogsdungar omger detta hem. Med en kort promenad till centrum har du tillgång till servicebutiker och utmärkta kommunikationer till Stockholm city på bara 20 minuter. Missa inte chansen att bo i denna perfekta kombination av natur, bekvämlighet och stabilitet. Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola för mer information

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Gripengatan 22, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Lör 27 apr
Gripengatan 22, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Gripengatan 22, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Gripengatan 22

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 600 000 kr
80 m²
4 rum
vån 3/5
6 604 kr/mån
45 000 kr/m²

Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa fyra om 80 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. På attraktiv adress i Barkarbystaden finner du en välplanerad fyra med stora ytor. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök med generösa arbetsytor och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten tre sovrum och ett öppet, lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Det större sovrummet som nås via hallen är stort, mysigt och erbjuder fint ljusinsläpp. Här finns plats för dubbelsäng och rummet är utrustat med garderob. Utöver det finns två sovrum med plats för säng och annat möblemang. Helkaklat badrum som är utrustat med badkar, tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp över. I bostaden finns även ett mindre badrum med dusch. Genomgående ekparkett i hela lägenheten. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong i söderläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlslundsvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Karlslundsvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 18

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 745 000 kr
94 m²
4 rum
vån 4/7
5 864 kr/mån
39 840 kr/m²

- 2 balkonger - 2 badrum - Gavelläge - Låg avgift - Fri utsikt - Välkommen till Karlslundsvägen 18 och denna ljusa fyra om 94 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen och dubbla balkongerna är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och stora fönster. Stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Fräscht och påkostat badrum med kommod, spegelskåp, badkar, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. För gäster finns ett mindre badrum i anslutning till hallen. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns två underbara balkonger som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att ena balkongen är i österläge med morgonsol och andra balkongen är i västerläge med eftermiddagssol. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kvarnvägen 14, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Lör 27 apr
Kvarnvägen 14, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Kvarnvägen 14, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Kvarnvägen 14

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 550 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/2
7 857 kr/mån
27 128 kr/m²

- ACCEPTERAT PRIS - Stor och välplanerad lägenhet - Stambytt badrum - Tillhörande förråd på samma våning - Välkommen till denna lägenhet på Kvarnvägen 14 och denna ljusa fyra om 94 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter tack vare skjutdörrsgarderoben från Elfa. Det stilrena och moderna köket bjuder på generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Tre stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Stambytt badrum från december 2023 som dessutom är utrustat med golvvärme. I bostaden finns även en gäst-WC. Enhetligt ekparkettgolv från 2022. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från vardagsrummet. Här bor ni i populära Brf Kvarnen med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
Harpungränd 26, Viksjö, Järfälla kommun
Harpungränd 26, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Harpungränd 26, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Harpungränd 26

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
5 395 000 kr
141 m²
5 rum
348 m² tomt

Välkommen till detta fantastiska gavelkedjehus i det eftertraktade området Viksjö! Med sina imponerande 141 kvadratmeter fördelat över 1,5 plan erbjuder detta hem en rymlig och välkomnande atmosfär för hela familjen. På första plan möts du av en genomtänkt planlösning där vardagsrummet sträcker sig elegant över hela längden och skapar en öppen och ljus yta. De stora fönstren ger generöst med naturligt ljus och erbjuder samtidigt en fantastisk utsikt över den vackra trädgården. Här finns gott om plats för såväl avkoppling som umgänge med vänner och familj. Köket är en pärla för den matlagningsentusiasten med moderna bekvämligheter, stilrena ytor bänkskiva från Dekton med modell Arga. Den öppna planlösningen skapar en perfekt atmosfär för samvaro och gör matlagningen till en social händelse. De högkvalitativa vitvarorna och det genomtänkta designvalet ger köket en exklusiv touch. Stort badrum som är utrustat med golvvärme och vädringsfönster. På övre plan finner du tre sovrum, var och ett utformat för att skapa en personlig och avkopplande plats. Här har du gott om utrymme för både arbete och vila. Badrummet på övreplan är i originalutförande. Denna pärla av ett hus är inte bara en fröjd för ögat utan har även genomgått en totalrenovering invändigt, vilket ger dig möjligheten att flytta in utan bekymmer och bara njuta av ditt nya boende. Huset står på en generös tomt om 348 kvadratmeter, perfekt för lek, trädgårdsarbete och sommarmiddagar utomhus. Beläget i det populära Viksjöområdet har du nära till både natur och stadsliv. Här finns grönområden och promenadstråk runt knuten samtidigt som du har bekvämt avstånd till service, skolor och kommunikationer. Det här är verkligen ett drömhem för den som söker det bästa av både inomhuskomfort och utomhusliv. Välkommen hem till detta underbara gavelkedjehus i Viksjö - där kvalitet och stil möter bekvämlighet och trivsel!

  • Premium
  • Uteplats
Vasavägen 89, Jakobsberg, Järfälla kommun

Vasavägen 89

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 495 000 kr
54,6 m²
2 rum
vån 1/3
3 533 kr/mån
27 381 kr/m²

Välplanerad och rymlig lägenhet i omtyckt kvarter. Solid förening med god ekonomi och mycket låg belåningsgrad. Föreningen bildades år 1958 . Husen är byggda 1959-60. Bostaden ligger centralt med kort promenadavstånd till Jakobsberg centrum och pendeltåg station. I närheten finns kvartersbutik, bageri, restaurang, mataffär och pizzeria. Gångavstånd till Barkarby handelsplats med många av de stora och välkända butikerna. Härifrån är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och Ängsjö för att nämna några. Lägenheten är optimalt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här finns gott om ljusinsläpp från stora fönsterpartier utan insyn. I anslutning till hallen som har plats för avhängning av ytterkläder finns ett renoverat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme. Stort kök med goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Här finns plats för större matbord vid fönster. Luftigt och socialt vardagsrum i öppen planlösning med kök. Gott om plats för soffgrupp, soffbord och Tv-möbel. Sovrummet är rymligt med stort fönsterparti och vackert ljusinsläpp. Här ryms dubbelsäng och plats för flertalet garderober för förvaring. Bostaden finns i markplan men tack vare att det är ett suterränghus och att alla fönster vetter mot baksidan så kommer man högt upp utan insyn. Välkommen på visning!

  • Plus
Fabelvägen 5, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår

Fabelvägen 5

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 795 000 kr
100,5 m²
4 rum
vån 4
8 054 kr/mån
17 861 kr/m²

+Stor balkong i S/V +Stambyte genomfört i badrum +Genomgående renoverat +Nytt kök med fina tillval +Akustik plattor på taket för extra bekvämlighet Välkommen till populära Fabelvägen! Här har ni en klassisk och välplanerad 4:a i mysiga Kallhäll med en solig balkong i sydvästläge med utsikt mot Mälaren. Bostaden ligger nära till buss, pendeltåg, Kallhäll centrum och natur. Med en tilltalande planlösning och stilrena detaljer utnyttjas samtliga 100,5 kvadratmeter optimalt. Här erbjuds många sociala ytor för familjen att umgås i. Bostaden är i genomgående väldigt gott skick och erbjuder gott om förvaring. Hela fastigheten har genomgått ett stambyte i kök/badrum. Välkommen att längta hem! OMRÅDE Det nya kvarteret växer upp intill Kallhälls centrum, som under de närmaste åren kommer att moderniseras och byggas ut. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan, samtidigt som du enkelt tar dig till centrala Stockholm på ca 19min. På gångavstånd finns mysiga promenadstråk längs med vattnet och populära Kallhällsbadet och Ångbåtsbryggan. Området är rena drömmen för den båtintresserade med både Piluddens Båtklubb och Kallhälls Båtklubb samt marinan bara en kort promenad från bostaden.

  • Balkong
  • Hiss
Maskinistvägen 5, Bolinder Strand, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 11:00

Maskinistvägen 5

Lägenhet
Bolinder Strand, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 795 000 kr
93 m²
3 rum
vån -1/7
5 224 kr/mån
40 806 kr/m²

+Rymlig terass om 57kvm med bästa solläge! +Unik planlösning med generös takhöjd +Fullt utrustat kök från Vedum med premium vitvaror +Gott om förvaring +Klädkammare på 7kvm Äntligen! Nu erbjud chans att förvärva en rymlig trea på Maskinistvägen ! Denna nyproducerade (2020) lägenhet på souterräng-plan är ett drömhem för den som älskar utomhuslivet, med en stor terrass som omsluter hela bostaden. Inne i lägenheten möts du av väldisponerade ytor som harmoniserar med modern funktionalitet på bästa sätt. Här finns utrymme för både vardagsliv och sociala tillställningar, med smarta lösningar som gör boendet både praktiskt och stilrent. Denna lägenhet erbjuder en utevistelse som många drömmer om. Den stora och privata terrassen höjer livskvaliteten för dig som boende, och bjuder in till härliga stunder med familj och vänner. Med generösa soltimmar och en trevlig utsikt blir varje kväll till en minnesvärd upplevelse. Från Stockholm C tar du dig hit på endast 19 minuter, vilket gör detta till ett mycket attraktivt område att bo i. Bolinder strand är känt för sin populära och rofyllda atmosfär, med något för alla åldrar. Här finns allt du behöver för en bekväm vardag - matbutiker, restauranger, caféer, pendeltågsstation och gym. Men också nära till det som sätter guldkant på tillvaron - Naturreservat, badplatser och båtklubbar! Missa inte chansen att bo i denna fantastiska lägenhet med en uteplats som slår det mesta - kontakta mäklare för mer information och visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Högbyvägen 35, Viksjö, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår

Högbyvägen 35

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
4 695 000 kr
127 m²
4 rum
399 m² tomt

Här har du chansen att förvärva en av områdets mest eftertraktade bostäder. Denna pärla erbjuder fantastiska sällskapsytor med generös takhöjd och potential för upp till fyra sovrum. Med ett helkaklat badrum och gott om förvaringsmöjligheter både inne i bostaden och utanför i förråd, möts alla dina behov av bekvämlighet och praktikalitet. Uteplatsen på både fram- och baksidan av bostaden bjuder in till härliga stunder utomhus från morgon till kväll. Det fräscha och rymliga köket samt det lyxiga helkaklade badrummet adderar en touch av elegans till ditt dagliga liv. Beläget på en lugn återvändsgata i det barnvänliga området Viksjö, får du en trygg och rofylld tillvaro. Du har även närhet till natursköna friluftsområden med badplatser vid Mälarens stränder samt förskolor, skolor och bra bussförbindelser mot Jakobsberg C och Barkarby. Med närhet till Viksjö C och Barkarby handelsplats har du ett rikt utbud av affärer och service nära till hands.

  • Uteplats
Askungevägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun
  • Lör 27 apr
Askungevägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Askungevägen 13, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Askungevägen 13

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 695 000 kr
56 m²
2 rum
vån 1/3
4 001 kr/mån
30 268 kr/m²

- Total renoverad lägenhet på Askungevägen 13 - Välkommen till Askungevägen 13 och denna ljusa tvåa om 56 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt och fräscht kök med integrerat kyl/frys och diskmaskin. Smakfullt kök med påkostade materialval såsom bänkskiva i sten. Lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom nås via hallen och har plats för dubbelsäng. Stort och fräscht badrum med mörk klinkergolv och vitt kakel. Stort förråd som tillhör bostaden. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet och erbjuder loungedel. Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Uteplats
Gripengatan 26, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Gripengatan 26

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 095 000 kr
40 m²
1.5 rum
vån 4/5
3 302 kr/mån
52 375 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva och charmiga lägenhet i Barkarbystaden - en pärla bland bostäder! Denna bostad erbjuder en oslagbar atmosfär. Den ljusa och öppna planlösningen skapar en trivsam och inbjudande atmosfär, perfekt för både avkoppling och sociala sammankomster. Här finns gott om plats för såväl umgänge som avskildhet. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök med vita skåpluckor med generösa arbetsytor. Vidare har lägenheten en sovalkov och ett öppet, lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Sovalkoven som nås via vardagsrummet är stort, mysigt och erbjuder fint ljusinsläpp. Här finns plats för dubbelsäng. Badrummet som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Genomgående ekparkett i hela lägenheten. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Tumultgränd 168, Kälvesta, Stockholms kommun
  • Budgivning pågår

Tumultgränd 168

Radhus
Kälvesta, Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
4 095 000 kr
122 + 17 m²
6 rum
226 m² tomt

Visning 7/4 11.00 Boka hos mäklaren! 072 -962 36 01 +Besiktningsprotokoll samt energideklaration finns bifogat +Solig tomt! +Stilrent kök med köksö! +Nära till skolor och förskola +Snabba busskommunikationer till både t-bana och pendeltåg Varmt välkommen till detta radhus på Tumultgränd 168. Radhuset är placerat på en stor soldränkt tomt i bästa sydvästläge vilket gör att man kan njuta av solens värmande strålar under stora delar dagen. Huset har genomgått stora renoveringar och materialvalen är omsorgsfullt utvalda och den unika planeringen gör att huset används på bästa sätt. Kälvesta är barnfamiljernas favorit, här bor du alltid nära skolor och förskolor utan att passera trafikerade vägar, 2 mataffärer och snabba busskommunikationer till både pendeltåg och t-bana, alltså ett enkelt och bekymmerslöst boende i högsta klass.

  • Uteplats
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 13

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 495 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/5
6 290 kr/mån
37 239 kr/m²

* En ovanligt heltäckande avgift som inkluderar uppvärmning, vatten, internet och externt förråd! * obehindrad utsikt med stora fönsterpartier * Stabil bostadsrättsförening Välkommen till ditt framtida hem i Barkarbystaden! Denna fantastiska 3:a bjuder in till ett harmoniskt boende med imponerande fönsterpartier som släpper in en ström av naturligt d-vitamin. Du får en ljus, öppen och luftig miljö att trivas i. Den sociala ytan är rymlig och välplanerad, där vardagsrum, matplats och kök smidigt samspelar för att skapa både dynamik och funktionalitet. Kökets mörka ton blir en attraktiv kontrast till den ljusa atmosfären och ger dig gott om förvaring och arbetsyta. Det blir en inspirerande plats att utforska dina kulinariska färdigheter på med all den moderna utrustning du kan vilja ha. Köket är separat samtidigt som det öppnar upp mot matplats och vardagsrum. Matbordet kan elegant placeras vid ett av de många fönstren, vilket ger utsikt mot allén och öppna ytor. Här finns utrymme för det större bordet - perfekt för den som uppskattar middagsbjudningar. Vardagsrummet ger möjlighet att ha en större soffa och tv:n perfekt placerad mittemot. Här kan du även med fördel ha en läshörna eller ytterligare möblemang som kan önskas. De två sovrummen imponerar med sina integrerade garderober och rymmer utan problem en större säng för maximal komfort. Balkongen är en oas i perfekt storlek, perfekt för att arrangera ett loungeset och njuta av trevliga stunder utomhus med utsikt över föreningens gård. Badrummet är generöst tilltaget med en separat tvättdel, komplett med en praktisk arbetsbänk, och en rymlig duschdel. Vita kaklade väggar och grått klinkergolv ger en stilfull och modern touch. Denna bostad erbjuder en generös livsstil med oerhörd kvadratsmart planering. Det känns betydligt större än sina 67 kvm och bör upplevas på plats för att ge en rättvis bild. Välkommen till ett hem där ljuset, funktionaliteten och stilen går hand i hand. Här finns alla förutsättningar för att trivas och skapa nya minnen. Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlslundsvägen 24, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 13:15
Karlslundsvägen 24, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 24, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 24

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 695 000 kr
63 m²
3 rum
vån 2/5
3 930 kr/mån
42 778 kr/m²

På Karlslundsvägen 24 hittar vi denna exklusiva trerumslägenhet om 63 kvadratmeter. En unik och öppen lägenhet med stora fönster, fräscha ytskikt och bra planlösning. Det första som möter en i denna bostad är en stor, inbjudande och praktisk hall med parkettgolv. Här finns gott om plats för jackor och skor. Tar man sedan klivet in i lägenheten finner man ett stort och praktiskt kök, två sovrum och ett öppet och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier, generösa sällskapsytor, fint ljusinsläpp och plats för soffa. Badrummet är stort, fräscht och fint och utrustat med toalett, kommod, dusch och tvättpelare. Två stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här trean finns en stor och underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att uteplatsen är i sydvästläge med sol hela dagarna. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från vardagsrummet. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke och Viksjö golfbana. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Knektvägen 25, Stäket, Järfälla kommun
Knektvägen 25, Stäket, Järfälla kommun, bild 2
Knektvägen 25, Stäket, Järfälla kommun, bild 3

Knektvägen 25

Radhus
Stäket, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 250 000 kr
114,5 m²
5 rum
7 000 kr/mån
28 384 kr/m²

- Parkeringsplats ingår - Låga driftkostnader - Välkommen till detta fantastiska bostadsrättsradhus i hjärtat av Stäkat! Med sina generösa 114,5 kvadratmeter och fördelade över två våningar erbjuder detta hem en unik möjlighet till bekväm och modern boendestil. På första våningen möts du av ett elegant och välplanerat vardagsrum som bjuder in till både avkoppling och umgänge. De öppna ytorna skapar en luftig känsla samtidigt som stora fönster släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en varm och inbjudande atmosfär. Köket är en sann dröm för den som älskar matlagning och sociala stunder. Här finns gott om arbetsyta och moderna apparater som gör matlagningen till en njutning. Helkaklade badrum med golvvärme som erbjuder en fräsch och modern miljö där du kan njuta av avkopplande stunder och daglig vardagslyx tack vare badkaret. Med tre rymliga sovrum på övre plan har man möjligheten att skapa sitt drömboende. Här finns utrymme för både familjen och gäster. Badrummet på övervåningen är helkaklat och utrustat med duschhörna. Ett av husets främsta fördelar är den soliga uteplasten i söderläge. Här kan du njuta av solens strålar från morgon till kväll och skapa minnesvärda stunder med grillkvällar, trädgårdsarbete eller bara avkoppling i friska luften. Läget i Stäket är oslagbart, med närhet till både natursköna områden och moderna bekvämligheter. Här får du det bästa av två världar - lugnet och grönskan samtidigt som du har enkel tillgång till shopping, restauranger och kommunikationer. Missa inte chansen att bli ägare till detta charmiga bostadsrättsradhus i Stäket . Ett hem som erbjuder enastående komfort, stil och livskvalitet för hela familjen. Kontakta oss för en visning och upplev detta drömboende själv!

  • Premium
  • Uteplats
Månadsvägen 26, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Lör 27 apr
Månadsvägen 26, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Månadsvägen 26, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Månadsvägen 26

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 075 000 kr
64 m²
3 rum
vån 1
4 688 kr/mån
32 422 kr/m²

- Uteplats - Renoverad lägenhet - På attraktiv adress med närhet till Jakobsberg Centrum finner du en charmig trea med en fantastisk uteplats. Bostaden har de senaste åren genomgått lyckade renoveringar där ägaren lyckats plocka fram det bästa av planlösningen. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall med väldigt goda förvaringsmöjligheter och genomgående planlösning. Det generösa vardagsrummet är lättmöblerat. Rymligt kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Källarförråd till lägenheten finns. Två stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Badrummet är stambytt och utrustat med dusch, vägghängd WC, tvättmaskin, torktumlare och spegelskåp. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor ni i populära Brf Västerby med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Viggengatan 2, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Viggengatan 2, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Viggengatan 2, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Viggengatan 2

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 975 000 kr
43 m²
2 rum
vån 3/4
4 089 kr/mån
45 930 kr/m²

Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 43 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Badrummet är fräscht och fint och utrustat med toalett, kommod, dusch och kombimaskin. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong mot innergården som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Drakengatan 3, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr
Drakengatan 3, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Drakengatan 3, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Drakengatan 3

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 5/5
3 903 kr/mån
48 056 kr/m²

- Högst upp - Söderläge på balkongen - Privat innergård - Källarförråd som tillhör bostaden - Lyxiga materialval - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 54 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval såsom bänkskiva i sten, underlimmad diskho, integrerad diskmaskin och kyl/frys. Köket har även generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp tack vare balkongdörrarna och de stora fönsterpartierna. Genomgående vitlaserat parkettgolv i hela bostaden. Med golvvärme i badrummet kommer du alltid att känna dig varm och bekväm när du kliver ut ur duschen. En modern kommod ger dig gott om utrymme för alla dina badrumstillbehör. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och torktumlare på plats. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong i direkt söderläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att du har flera utgångar till balkongen och dessutom sol hela dagen. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 30

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 450 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/5
5 136 kr/mån
41 071 kr/m²

-Stor Uteplats- Barkarbystaden - Gångavstånd till kommunikationer- Stabil förening med god ekonomi. Här välkomnas du in i en fantastisk fyra på andra våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor och solig uteplats. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök med vitvaror vit kulör från Electrolux och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten tre sovrum och ett lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom nås via hallen och har plats för dubbelsäng. Utöver det finns två till sovrum med plats för säng och annat möblemang. I bostaden finns även en stor klädkammare med ett stort fönster. Badrummet är stort, fräscht och ljust samt utrustat med badkar samt både tvättmaskin och torktumlare. Sedan har bostaden även en gäst-WC. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor och underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt och det finns även självkörande bussar i området. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Gripengatan 28, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Gripengatan 28, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Gripengatan 28, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Gripengatan 28

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 395 000 kr
34 m²
2 rum
vån 3/7
1 076 kr/mån
70 441 kr/m²

Välkommen till Gripengatan 28 och denna moderna ägarlägenhet som präglas av sin ljusa och fräscha atmosfär. Denna nyproducerade bostad erbjuder en öppen och fin planlösning, perfekt för den som värdesätter trivsamma ytor och stilren design. Lägenheten välkomnar dig med ett rymligt och ljust vardagsrum där stora fönster släpper in naturligt solljus och skapar en behaglig atmosfär. Det moderna köket är stilrent och utrustat med de senaste bekvämligheterna för matlagning och måltider. Badrummet är elegant och modernt inrett med stilrena detaljer och högkvalitativa materialval. Här finns bekvämligheter som gör varje dag lite extra lyxig. Till bostaden hör även ett separat förråd, vilket ger extra utrymme för förvaring av till exempel säsongens kläder eller andra tillhörigheter. En av fördelarna med att bo i denna ägarlägenhet är den låga månadskostnaden, vilket gör det både ekonomiskt och bekvämt för de boende. Dessutom finns möjligheten att hyra ut lägenheten, då det är en ägarlägenhet, vilket ger ägaren flexibilitet och ytterligare ekonomiska möjligheter. För de intresserade finns även möjligheten för juridiska personer att köpa denna lägenhet. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Äganderätt

Visar 1 - 25 av 48