SkandiaMäklarna Järfälla

SkandiaMäklarna Järfälla

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Veckovägen 45, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon
Veckovägen 45, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Veckovägen 45, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Veckovägen 45

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 695 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 307 kr/mån
31 101 kr/m²

Inglasad balkong - Gavellägenhet - Stambytt badrum - Första våningen - Ingen insyn i lägenheten - Topprenoverad - På attraktiv adress med närhet till Jakobsberg Centrum finner du en charmig tvåa på första våningen i ett fantastiskt läge. Bostaden har de senaste åren genomgått lyckade renoveringar där ägaren lyckats plocka fram det bästa av planlösningen. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall med väldigt goda förvaringsmöjligheter och genomgående planlösning. Det generösa vardagsrummet är lättmöblerat. Rymligt kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Källarförråd till lägenheten finns. Ett stort sovrum med plats för säng och annat möblemang. Badrummet är stambytt. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor ni i populära Brf Västerby med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Karlslundsvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 4 aug kl 13:45
Karlslundsvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 18

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 750 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/7
5 864 kr/mån
39 894 kr/m²

- Dubbla balkonger - Fönster åt tre väderstreck - Dubbla badrum - Välkommen till Karlslundsvägen 18 och denna ljusa fyra om 94 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen och dubbla balkongerna är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och stora fönster. Stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Fräscht och påkostat badrum med kommod, spegelskåp, dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. För gäster finns ett mindre badrum i anslutning till hallen. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns två underbara balkonger som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att ena balkongen är i österläge med morgonsol och andra balkongen är i västerläge med eftermiddagssol. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Med endast ett par minuter med buss tar du dig till Akalla som tar dig vidare med tunnelbanan till Solna och Stockholm city. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hammarvägen 50, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon
Hammarvägen 50, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Hammarvägen 50, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Hammarvägen 50

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 995 000 kr
62,1 m²
2 rum
vån 1/3
3 709 kr/mån
32 126 kr/m²

- Inglasad balkong - Stabil förening - Dubbla källarförråd - Totalrenoverad lägenhet - Välkommen till Hammarvägen 50 och denna ljusa tvåa om 62,1 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik och renoverad lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Lite längre in finner vi ett nyrenoverat och fräscht kök med integrerad diskmaskin och rostfria vitvaror. Smakfullt kök med påkostade materialval. Lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom har plats för dubbelsäng och annat möblemang. Genomgående enstavsparkett i hela bostaden. Ett nyrenoverat badrum med ett smakfullt kakel och klinkergolv. Här finns även ett vädringsfönster. Tillhörande dubbla förråd i källaren. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en underbar inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen är helt insynsskyddad och nås från vardagsrummet och erbjuder loungedel. Det trevliga och trendiga området i Jakobsberg är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Söker du efter ett boende med ett lugnt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Balkong
Fänriksvägen 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 11:45
Fänriksvägen 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Fänriksvägen 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Fänriksvägen 5

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 695 000 kr
82,8 m²
3 rum
vån 3/4
5 555 kr/mån
32 548 kr/m²

- Inglasad balkong - Välplanerad lägenhet - Omtyckt förening med närhet till natur - Välkommen till denna trea belägen i Barkarbystaden! Denna välplanerade och stilfulla lägenhet är en pärla med sina generösa fönsterpartier som släpper in en fantastisk mängd naturligt ljus och ger en luftig och öppen känsla. Det första som fångar ögat när du kliver in i lägenheten är de stora fönsterpartierna, vilket inte bara skapar en ljus och inbjudande atmosfär, utan också erbjuder en enastående utsikt över omgivningen. Den inglasade balkongen förlänger ditt boende utomhus och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt året om. Med två rymliga sovrum, ett välutrustat kök och en generös vardagsrumsmiljö är detta boende den perfekta kombinationen av funktionalitet och trivsel. De två sovrummen är utformade för att ge dig den avkoppling du behöver efter en lång dag. Köket är hjärtat av hemmet och är utrustat med moderna apparater och praktiska ytor för matlagning och social samvaro. Vardagsrummet är en inbjudande och luftig plats där du kan umgås, koppla av och skapa minnen. De stora fönstren släpper in naturligt ljus och ger rummet en öppen känsla. Oavsett om det är filmkväll med vänner eller en mysig stund med en kopp te, så är detta vardagsrum en plats där du kan trivas. Badrummet har helkaklade väggar och ger en känsla av lyx och hög kvalitet, medan den bekväma tvättmaskinen och torktumlaren gör vardagen smidig och enkel. I bostaden finns även en gäst-WC som ger extra praktiskt utrymme. Lägenheten har en utmärkt placering i Barkarbystaden, vilket innebär att du har nära till allt du behöver. Med närhet till kommunikationer, shopping, grönområden och andra bekvämligheter är detta verkligen ett perfekt läge för en bekväm och trivsam vardag. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en enastående kombination av ljus, komfort och modern elegans. Med de generösa fönsterpartierna, den inglasade balkongen och det lyxiga badrummet är detta hemmet där du kan njuta av livet till fullo i Barkarbystadens pulserande miljö. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva denna pärla själv!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Majorsvägen 9A, våning 3 av 3, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 13:20
Majorsvägen 9A, våning 3 av 3, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Majorsvägen 9A, våning 3 av 3, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Majorsvägen 9A, våning 3 av 3

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 295 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 921 kr/mån
37 016 kr/m²

- Högst upp - Energiklass B som ger dig grönt bolån - Inglasad balkong - Parkering för endast 462 kr/mån - Separat kök och vardagsrum - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 62 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Med golvvärme i badrummet kommer du alltid att känna dig varm och bekväm när du kliver ut ur duschen. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och torktumlare på plats. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en inglasad balkong i söderläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Mäldgränd 1, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 13:45
Mäldgränd 1, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Mäldgränd 1, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Mäldgränd 1

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 895 000 kr
47 m²
2 rum
vån 5/5
3 515 kr/mån
40 319 kr/m²

- Högst upp i huset - - Mycket bra planlösning - Förråd tillhörande bostaden - - Gångavstånd till pendeltågstation - Välplanerad 2:a högst upp i huset som är utformad för att ta tillvara på varje kvadratmeter med rymlig balkong . I populära brf Parklinden har du närhet till allt. Härifrån är det gångavstånd till både simhall, sporthall och idrottsanläggningar vilket ger dig möjlighet till en aktiv fritid. I närheten ligger Jakobsbergs centrum som erbjuder shopping, service och restauranger. Gångavstånd till Jakobsberg pendelstation som tar dig till T-centralen på 21 minuter. Barkarby handelsplats med bland annat Ikea ligger också på behagligt avstånd från Parklinden. Kvarteret ligger i lugnt sydvästligt läge med utsikt över en planerad grön park med gott om utrymme för lek och aktiviteter, umgänge med familj och vänner, eller att bara strosa runt i. Bostaden har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Hallen är rymligt med plats för avhängning av ytterkläder och förvaring i både garderob och städskåp. I anslutning till hallen finns rymligt badrum med klinkergolv och kakel på väggarna med smakfulla interiörer. Utrustat med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Kök är i öppen planlösning med vardagsrum med vackert ljusinsläpp från fönster och balkongdörr. Balkongen har gott om utrymme för utemöbler. Från vardagsrum når du sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter bakom skjutdörrar. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 13:00
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Mäldgatan 12, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Mäldgatan 12

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 895 000 kr
84 m²
3 rum
vån 6/6
5 295 kr/mån
34 464 kr/m²

- Högst upp i huset - - Gavel läge - - Optimal planlösning - Förråd tillhörande bostaden - - Gångavstånd till pendeltågstation - Mycket trevlig lägenhet högst upp i huset utan insyn och med flexibel planlösning. Hall med plats för avhängning av ytterkläder och plats för förvaring bakom skjutdörrar. I anslutning till hallen finns badrum som är utrustat med både tvättmaskin torktumlare under arbetsbänk. Klinkergolv och kakel på väggarna med smakfulla interiörer. Från hallen nås bostadens samtliga rum. Redan vid entrén hittar vi Masterbedroom med ingång till rymlig walk in closet med fönster. Vardagsrummet är lättmöblerat och i öppen planlösning mot kök med fönster i två väderstreck som bjuder på fantastiskt ljusinsläpp. Köket är rymligt med bra förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor och här finns all maskinell utrustning som ni kan tänkas att behöva. Från vardagsrummet har man utgång till den trevliga balkongen i högt läge. Praktiskt arbetsrum/barnrum med fönster mot balkong i anslutning till det andra sovrummet. Genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Välkommen till Brf Parklinden i Järfälla och till den här trevliga bostaden i attraktivt område. Söderdalen är en helt ny stadsdel i Jakobsberg och kommer sammanlagt bestå av femton unika kvarter. Det centrala läget är oslagbart, då du bor med kort avstånd till centrum, pendeltåg, sporthall samt skolor och dagis. Bara en cykeltur bort finner ni naturreservat, badstrand, skidbacke och Mälaren. Längs järnvägen finns garageplatser. På den upphöjda gården mellan husen kommer det att planteras lökväxter, träd och buskar. Det kommer finnas såväl en lekplats för de minsta som bekväma sittplatser för de stora. Bostaden ligger i kvarteret Parklinden som är en del av Söderdalen, ett område som de kommande åren kommer att förvandlas till 15 mysiga bostadskvarter med sammanlagt cirka 1 250 nya bostäder. Närmiljön kommer att bestå av parkmiljö med grönområden och vattenspeglar, två förskolor, närservice, lokaler samt mötesplatser kommer också att finnas. Nära kommunikationer och endast 21 min till city.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hammarvägen 30, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 12:00
Hammarvägen 30, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Hammarvägen 30, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Hammarvägen 30

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 195 000 kr
78,2 m²
3 rum
vån 1/3
5 133 kr/mån
28 069 kr/m²

- Uthyrningsdel med två ingångar - Äntligen 3:a till salu med uthyrningsdel i populära Brf Järfällahusen! Välplanerad och rymlig lägenhet i omtyckt förening. Bostaden ligger centralt med kort promenadavstånd till Jakobsberg centrum och pendeltåg station. Intill fastigheten finns kvartersbutik, bageri, restaurang, mataffär och pizzeria. I närheten finns Barkarby handelsplats med många av de stora och välkända butikerna. Härifrån är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och Ängsjö för att nämna några. Lägenheten är optimalt planerad med med två ingångar. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. I anslutning till hallen finns badrum med tvättmaskin, våtrumsmatta och kakel på väggarna. Snyggt renoverat kök med plats för matbord. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys i fullhöjd, infälld spishäll, inbyggd ugn, spisfläkt, diskmaskin och inbyggd mikro. Här finns goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter bakom stilrena, vita skåpluckor. Vardagsrum är luftigt och lättmöblerat. Från vardagsrum har du utgång till balkong. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, garderober samt annan möblemang. Uthyrningsdelen finns stort sovrum och gäst-Wc. Källarförråd och matkällarförråd hör till bostaden. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
Hjälmvägen 15, Skälby, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 11:00
Hjälmvägen 15, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Hjälmvägen 15, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Hjälmvägen 15

Villa
Skälby, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
7 795 000 kr
143 + 1 m²
5 rum
764 m² tomt

Äntligen får ni komma in i detta vackra och välplanerade enplanshus, där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en harmonisk och trivsam boendemiljö. Med en generös boyta på 143 kvm erbjuder detta hem en perfekt balans mellan öppna sociala ytor och sovrummen, designade för att möta alla dina behov och önskemål. När du kommer in genom den inbjudande entrén möts du av ett luftigt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord, vilket gör det till den idealiska platsen för både avkoppling och sociala tillställningar. Det moderna köket, utrustat med högkvalitativa vitvaror och eleganta arbetsytor i granit, är en dröm för matlagningsentusiasten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig atmosfär där familj och vänner kan umgås obehindrat. Hemmet erbjuder fyra rymliga sovrum med vackra fönster som bjuder in naturen. Master bedroom har en lyxig känsla med en walk-in closet. Utanför huset väntar en vacker uteplats och en inbjudande pool. Trädgården är designad för avkoppling och rekreation, med vackra gröna ytor tack vare tuja som omringar huset och utrymmen för utomhusaktiviteter. Poolen är det perfekta stället att svalka sig på varma sommardagar och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Hjälmvägen 15 är beläget i populära villaområdet Skälby i Järfälla. Detta hem erbjuder inte bara lyxigt boende utan också närhet till utmärkta skolor, grönområden och goda kommunikationer. Skälbys mångfald och gemenskap gör det till en plats där du inte bara bor, utan verkligen lever. Detta hus representerar en unik möjlighet att uppleva en sofistikerad livsstil i en vacker och välutrustad miljö. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Majorsvägen 9A, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 14:00
Majorsvägen 9A, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Majorsvägen 9A, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Majorsvägen 9A

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
6 360 kr/mån
39 699 kr/m²

- Inglasad balkong - Energiklass B som ger dig grönt bolån - Gavellägenhet - Välplanerad lägenhet - Parkering för endast 462 kr/mån - Omtyckt förening med närhet till Järvafältets naturreservat - Välkommen till denna trea belägen i Barkarbystaden! Denna välplanerade och stilfulla lägenhet är en pärla med sina generösa fönsterpartier som släpper in en fantastisk mängd naturligt ljus och ger en luftig och öppen känsla. Det första som fångar ögat när du kliver in i lägenheten är de stora fönsterpartierna, vilket inte bara skapar en ljus och inbjudande atmosfär, utan också erbjuder en enastående utsikt över omgivningen. Den inglasade balkongen förlänger ditt boende utomhus och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt året om. Med två rymliga sovrum, ett välutrustat kök och en generös vardagsrumsmiljö är detta boende den perfekta kombinationen av funktionalitet och trivsel. De två sovrummen är utformade för att ge dig den avkoppling du behöver efter en lång dag. Köket är hjärtat av hemmet och är utrustat med moderna apparater och praktiska ytor för matlagning och social samvaro. Vardagsrummet är en inbjudande och luftig plats där du kan umgås, koppla av och skapa minnen. Oavsett om det är filmkväll med vänner eller en mysig stund med en kopp te, så är detta vardagsrum en plats där du kan trivas. Badrummet har helkaklade väggar och ger en känsla av lyx och hög kvalitet, medan den bekväma tvättmaskinen och torktumlaren gör vardagen smidig och enkel. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en enastående kombination av ljus, komfort och modern elegans. Med de generösa fönsterpartierna, den inglasade balkongen och det lyxiga badrummet är detta hemmet där du kan njuta av livet till fullo i Barkarbystadens pulserande miljö. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva denna pärla själv!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vattenkvarnsgatan 3, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 15:30
Vattenkvarnsgatan 3, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Vattenkvarnsgatan 3, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Vattenkvarnsgatan 3

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 575 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/5
2 915 kr/mån
49 219 kr/m²

- Balkong mot innergård - Stabil förening - Byggår 2019 - Välkommen till populära Söderdalen och denna ljusa etta om 32 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med gott om förvaring. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor och skåpluckor i vit kulör. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Fräscht och påkostat badrum med kommod, spegelskåp, dusch, kombimaskin med badrumsskåp ovanför. Finns även ett tillhörande förråd. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor ni i populära Brf Vattenkvarnen med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 8, våning 4 av 4, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 14:45
Parkvägen 8, våning 4 av 4, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Parkvägen 8, våning 4 av 4, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Parkvägen 8, våning 4 av 4

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 450 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/4
3 498 kr/mån
45 370 kr/m²

- Panoramautsikt - Balkong i västerläge - Barkarbystadens största bostadsrättsförening - Välkommen till nybyggda och snabbväxande Barkarbystaden! Denna ljusa tvåa på 54 kvadratmeter kombinerar modern design med en smart planlösning. Belägen högst upp på husets gavel med hörnläge och fönster i två väderstreck, erbjuder lägenheten en öppen atmosfär med naturligt ljusinsläpp samt en vidsträckt utsikt och solig balkong. Lägenheten är i nyskick med endast en tidigare ägare och har ett modernt kök, ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning samt ett rofyllt sovrum. Ett toppfräscht badrum och praktisk hall med gott om förvaring kompletterar detta perfekta hem i Barkarbystaden. HALL När du kliver in möts du av en inbjudande hall med platsbyggda garderober samt plats för avhängning och skoställ. Här finns även ett separat förråd, alternativt walk-in-closet, om ca 3 kvm. KÖK Köket är i toppskick och fullt utrustat med vitvaror från Simens, inklusive integrerad diskmaskin, spishäll, ugn, inbyggd mikro samt kyl- och frysskåp. Vita skåpluckor och en snygg, grå laminatbänkskiva kompletterar det vitkaklade köket med generösa arbetsytor och gott om eluttag för alla dina köksredskap. VARDAGSRUM Det luftiga vardagsrummet med stora fönster skapar en ljus och inbjudande atmosfär, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. I den öppna planlösningen med kök och matplats finns gott om utrymme för soffa, matgrupp och övrigt möblemang. Ekparkettgolv och ljusa väggar genomgår hela lägenheten och bidrar till en modern och harmonisk känsla. BALKONG Upplev solnedgången från din privata balkong högst upp på gaveln! Balkongen, som nås från kök/vardagsrum, är en idealisk plats för att njuta av eftermiddagssolen och kvällens lugn. SOVRUM I det rymliga sovrummet finns plats för stor dubbelsäng, garderob och övrig inredning. Du erbjuds ro och avskildhet tack vare det ostörda läget utan insyn. BADRUM Det helkaklade och praktiskt planerade badrummet är utrustat med allt du behöver för bekvämlighet och stil, inklusive tvättmaskin, torktumlare, vägghängt handfat med kommod och spegelskåp. LÄGET Bo centralt och attraktivt med närhet till matbutiker som ICA Maxi och Lidl, flertalet restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast bort. Dessutom når du Kista Galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb på tio minuter. För ytterligare shopping och nöjen är Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats bara en halvtimme bort. En idealisk plats för dig som vill bo centralt med allt inom räckhåll! Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Uranusvägen 27, Skälby, Järfälla kommun
  • Borttagen före visning
Uranusvägen 27, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Uranusvägen 27, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Uranusvägen 27

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
134 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Barkarbyvägen 66, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 12:30
Barkarbyvägen 66, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 66, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 66

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 195 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/6
3 789 kr/mån
44 796 kr/m²

- Balkong i söderläge - Bastu med SPA-avdelning som föreningen erbjuder kostnadsfritt. Bokas upp elektroniskt via interna bokningssystemet - GYM som föreningens medlemmar har tillgång till - Grovtvättstuga bokas upp via interna bokningssystemet - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 49 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med klinkergolv. Det moderna köket bjuder på generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Stort sovrum som har plats för säng och annat möblemang, Badrummet är fräscht och fint och utrustat med golvvärme, toalett, dusch och tvättmaskin. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong i söderläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tegvägen 28, null, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 13:30
Tegvägen 28, null, Järfälla kommun, bild 2
Tegvägen 28, null, Järfälla kommun, bild 3

Tegvägen 28

Lägenhet
Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 395 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/3
5 400 kr/mån
31 513 kr/m²

- Fint renoverad - Stor och välplanerad lägenhet - Stambytt badrum - Förråd som tillhör bostaden - Välkommen till denna lägenhet på Tegvägen 28 och denna ljusa trea om 76 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Två stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Badrummet är helkaklat och stambytt (2023). Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från vardagsrummet. Lägenheten ligger på en lugn återvändsgata med bra avlastningsmöjligheter och vändzon. Gångavstånd till Viksjö C med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. I närheten finns härliga grönområden, friluftsområdet Görvälns naturreservat vid Mälarens vatten, ett utegym och parkområde. Med bussen tar det cirka 5 minuter till Jakobsbergs station. Från pendeltåget i Jakobsbergs station tar det 18 minuter till Stockholm Odenplan. Söker du efter ett boende med ett trevligt område har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
Kopparvägen 33, Kallhäll, Järfälla kommun

Kopparvägen 33

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
995 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/8
1 604 kr/mån
39 020 kr/m²

- Låg avgift - Balkong - Låg belåningsgrad - I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-tv och internet - Välkommen till Kopparvägen 33 och denna ljusa etta om 25,5 perfekt planerade kvadratmeter. En härlig lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Inne i lägenheten möts du av en inbjudande hall med gott om förvaringsutrymmen bakom platsbyggda garderober med överskåp. I anslutning till hallen finns ett rymligt badrum med badkar och klinkergolv . Välplanerat vardagsrum med fina golv och vitmålade väggar. Här finns även plats för soffgrupp, soffbord, tv-möbel och säng. Fint kokvrå med fokus på förvaringsmöjligheter vilket man lyckats med väl. Köket är utrustat med ugn och kombinerad kyl/frys. Fönster finns i kök för behagligt ljusinsläpp och en möblerbar balkong med fantastisk utsikt. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder loungedel. Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Hiss
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 13

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 495 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/5
6 290 kr/mån
37 239 kr/m²

* En ovanligt heltäckande avgift som inkluderar uppvärmning, vatten, internet och externt förråd! * obehindrad utsikt med stora fönsterpartier * Stabil bostadsrättsförening Välkommen till ditt framtida hem i Barkarbystaden! Denna fantastiska 3:a bjuder in till ett harmoniskt boende med imponerande fönsterpartier som släpper in en ström av naturligt d-vitamin. Du får en ljus, öppen och luftig miljö att trivas i. Den sociala ytan är rymlig och välplanerad, där vardagsrum, matplats och kök smidigt samspelar för att skapa både dynamik och funktionalitet. Kökets mörka ton blir en attraktiv kontrast till den ljusa atmosfären och ger dig gott om förvaring och arbetsyta. Det blir en inspirerande plats att utforska dina kulinariska färdigheter på med all den moderna utrustning du kan vilja ha. Köket är separat samtidigt som det öppnar upp mot matplats och vardagsrum. Matbordet kan elegant placeras vid ett av de många fönstren, vilket ger utsikt mot allén och öppna ytor. Här finns utrymme för det större bordet - perfekt för den som uppskattar middagsbjudningar. Vardagsrummet ger möjlighet att ha en större soffa och tv:n perfekt placerad mittemot. Här kan du även med fördel ha en läshörna eller ytterligare möblemang som kan önskas. De två sovrummen imponerar med sina integrerade garderober och rymmer utan problem en större säng för maximal komfort. Balkongen är en oas i perfekt storlek, perfekt för att arrangera ett loungeset och njuta av trevliga stunder utomhus med utsikt över föreningens gård. Badrummet är generöst tilltaget med en separat tvättdel, komplett med en praktisk arbetsbänk, och en rymlig duschdel. Vita kaklade väggar och grått klinkergolv ger en stilfull och modern touch. Denna bostad erbjuder en generös livsstil med oerhörd kvadratsmart planering. Det känns betydligt större än sina 67 kvm och bör upplevas på plats för att ge en rättvis bild. Välkommen till ett hem där ljuset, funktionaliteten och stilen går hand i hand. Här finns alla förutsättningar för att trivas och skapa nya minnen. Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tegvägen 3, Viksjö, Järfälla kommun
  • Imorgon
Tegvägen 3, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Tegvägen 3, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Tegvägen 3

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/5
4 818 kr/mån
37 431 kr/m²

- Välplanerad lägenhet - Förråd som tillhör bostaden - Välkommen till nybyggda lägenhet på Tegvägen 3 och denna ljusa trea om 72 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp ovanför. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från köket/vardagsrummet. Lägenheten ligger på en lugn återvändsgata med bra avlastningsmöjligheter och vändzon. Gångavstånd till Viksjö C med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. I närheten finns härliga grönområden, friluftsområdet Görvälns naturreservat vid Mälarens vatten och i grodparken bredvid Axvägen ett utegym och parkområde. Söker du efter ett boende med ett trevligt område har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kalvshällavägen 26, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon
Kalvshällavägen 26, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Kalvshällavägen 26, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Kalvshällavägen 26

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 795 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/6
6 083 kr/mån
41 716 kr/m²

En av Barkarbystadens största balkonger - Utsikt mot Stora Torget - Privat innergård - Källarförråd som tillhör bostaden - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 67 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall. Det tidlösa, praktiska och moderna köket bjuder på påkostade materialval och detaljer, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Badrummet har allt du behöver! Med golvvärme kommer du alltid att känna dig varm och bekväm när du kliver ut ur duschen. En modern kommod ger dig gott om utrymme för alla dina badrumstillbehör, medan en rymlig duschhörna ger en uppfriskande duschupplevelse. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och torktumlare på plats. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen rymmer både matbord och solstolar utan problem. Det bästa av allt är att balkongen är halvinglasad. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon
Parkvägen 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Parkvägen 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Parkvägen 5

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 950 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/5
5 727 kr/mån
40 972 kr/m²

- Inglasad balkong - Tillhörande källarförråd - Klädkammare i bostaden - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa trea om 72 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval och detaljer såsom generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Badrummet är nyrenoverat och har allt du behöver! Med golvvärme kommer du alltid att känna dig varm och bekväm när du kliver ut ur duschen. En modern kommod ger dig gott om utrymme för alla dina badrumstillbehör, medan en rymlig dusch ger en uppfriskande duschupplevelse. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och torktumlare på plats. Sovrummet är stort och har plats för dubbelsäng och annat möblemang. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen är mot innergården och har gott om plats för utemöbler. Det bästa av allt är att balkongen är inglasad med generösa soltimmar. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Aspnäsvägen 8, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon
Aspnäsvägen 8, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Aspnäsvägen 8, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Aspnäsvägen 8

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 350 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/11
5 173 kr/mån
29 747 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga trea på 79 kvm i den mest populära delen av Jakobsberg! Denna lägenhet kombinerar bekvämlighet, modernitet och en fantastisk gemenskap i en välskött förening. Lägenheten är optimalt planerad med gott om förvaringsmöjligheter. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för mer än en soffgrupp. Utgång till bostadens inglasade balkong. Det rymliga köket lämnar plats för stort matbord vid fönster. Här finns goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. Helkaklat badrum försedd med tvättpelare i form av tvättmaskin och torktumlare. Rymliga sovrum med plats för säng samt annan önskvärd möblering. Ett stambyte i badrummet kommer att genomföras i början av september 2024. Med sin inglasade balkong som vetter mot den lugna innergården kan du njuta av en kopp kaffe. Balkongen är perfekt för avkoppling och ger ett extra rum att använda under alla årstider. I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-tv och internet, vilket ger dig en bekymmersfri vardag med allt inkluderat. Föreningen har en solid ekonomi och erbjuder många förmåner för sina medlemmar, inklusive bastu, föreningslokal, gym och en övernattningslägenhet för dina gäster. Här kommer du att känna dig som hemma i en gemenskap som verkligen bryr sig om sina medlemmar. Jakobsberg är ett attraktivt område som erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och är känt för sin familjevänliga atmosfär. Närheten till parker, skolor, restauranger och utmärkta kommunikationer gör detta till ett idealiskt läge för både barnfamiljer och pendlande yrkesverksamma. Denna lägenhet är en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet, belägen i ett område med mycket att erbjuda. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem. Kontakta oss för att boka en visning idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Blåklockevägen 5, våning 6 av 6, Tureberg, Sollentuna kommun

Blåklockevägen 5, våning 6 av 6

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 575 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/6
5 284 kr/mån
42 917 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvåa på 60 kvm, belägen högst upp i ett modernt hus byggt 2017, i det populära området Sollentuna. Denna lägenhet kombinerar stil, komfort och funktionalitet på bästa sätt och är perfekt för dig som söker ett hem med det lilla extra. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och luftig atmosfär, tack vare den öppna planlösningen och de charmiga snedtaken som ger bostaden en unik karaktär. Köket är modernt utrustat och inbjuder till både vardagsmatlagning och festliga middagar. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat. Här finner vi även utgång till balkongen. Badrummet är stilrent med hög standard, och även här återfinns de charmiga snedtaken. Sovrummet är stort och har platsbyggda garderober med gott om plats för kläder. Förvaring är inget problem i denna bostad, då det finns en rymlig klädkammare som enkelt rymmer dina kläder och andra tillhörigheter. Dessutom finns ett källarförråd som erbjuder ytterligare förvaringsutrymme. I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-TV, internet, IP-telefoni och bostadsrättstillägg Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att balkongen är högst upp mot innergården. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Byggnaden från 2017 erbjuder alla moderna bekvämligheter du kan önska dig, inklusive garage, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Läget i Sollentuna ger dig närhet till både natur och stadspuls. Området erbjuder utmärkta kommunikationer med kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att pendla till centrala Stockholm. Dessutom finns det gott om grönområden, affärer och skolor i närheten, vilket gör det till en idealisk plats att bo på. Denna lägenhet är en sällsynt pärla som måste upplevas på plats. Välkommen att boka en visning och upptäcka ditt nya drömhem!

  • Balkong
  • Hiss
Källtorpsvägen 11, Kallhäll, Järfälla kommun
Källtorpsvägen 11, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Källtorpsvägen 11, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Källtorpsvägen 11

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 895 000 kr
51 m²
2 rum
vån 7/15
3 940 kr/mån
37 157 kr/m²

Välkommen till din drömbostad! Denna perfekt planerade tvåa är en oas högt upp, med ett helt insynsskyddat läge som erbjuder både lugn och avskildhet. När du kliver in möts du av en ljus och luftig atmosfär tack vare den öppna planlösningen som skapar en inbjudande och rymlig känsla. Vardagsrumsdelen är en perfekt plats för avkoppling och umgänge, med gott om utrymme för en större soffa där du kan koppla av efter en lång dag. Här finns även plats för ett rejält matbord, idealiskt för trevliga middagar och festliga sammankomster med vänner och familj. Det moderna köket, i tidlös ljus ton, är utrustat med alla tänkbara bekvämligheter och har gott om förvaring och bra arbetsyta. Sovrummet är rymligt och rogivande, med plats för en generös dubbelsäng. En imponerande inbyggd garderobsvägg erbjuder fantastiska förvaringsmöjligheter och gör att du kan hålla ordning och reda. Badrummet är stort och stilrent, med vackra vitkaklade väggar och klinkergolv. Här finns en praktisk duschdel och en välplanerad tvättdel med både tvättmaskin och torktumlare samt en arbetsbänk – allt för att göra vardagen så enkel och bekväm som möjligt. Hallen är smart utformad med både öppen och sluten förvaring, vilket ger dig gott om plats att organisera dina saker. Denna bostad ligger i ett fantastiskt läge nära alla nödvändiga kommunikationer. Med pendeltåget tar du dig smidigt till Stockholm City på bara 20 minuter, vilket gör pendlingen både snabb och bekväm. I direkt närhet hittar du mataffärer, caféer och gym, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Området är lugnt och fridfullt, men samtidigt nära allt du behöver. Till lägenheten hör även ett externt förråd som erbjuder extra förvaringsutrymme. Denna bostad kombinerar modern bekvämlighet med en genomtänkt planlösning, allt i ett insynsskyddat och trivsamt läge. Missa inte chansen att göra denna fantastiska lägenhet till ditt nya hem – välkommen på visning! Nyfiken att veta mer? Kontakta mäklare Paola

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 30, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 30

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 395 000 kr
84 m²
4 rum
vån 2/5
5 136 kr/mån
40 417 kr/m²

-Stor Uteplats- Barkarbystaden - Gångavstånd till kommunikationer- Stabil förening med god ekonomi. Här välkomnas du in i en fantastisk fyra på andra våningen där väldisponerade ytor samspelar med modern funktion på bästa sätt. Här kan du njuta av en stor och solig uteplats. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall. Lite längre in finner vi ett modernt, ljust och fräscht kök med vitvaror vit kulör från Electrolux och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har lägenheten tre sovrum och ett lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom nås via hallen och har plats för dubbelsäng. Utöver det finns två till sovrum med plats för säng och annat möblemang. I bostaden finns även en stor klädkammare med ett stort fönster. Badrummet är stort, fräscht och ljust samt utrustat med badkar samt både tvättmaskin och torktumlare. Sedan har bostaden även en gäst-WC. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor och underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt och det finns även självkörande bussar i området. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Barkarbyvägen 92, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 13:30
Barkarbyvägen 92, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 92, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 92

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 975 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/6
3 423 kr/mån
47 024 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Takhöjd om 3,4 meter - Extra stora fönsterpartier - Välkommen till Barkarbyvägen 92 och denna ljusa tvåa om 42 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör, vitvaror från Cylinda och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Master bedroom är stort och har plats för säng och annat möblemang. Stort badrum med både golvvärme och kombimaskin med badrumsskåp över. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att uteplatsen ligger är mot innergården. Här njuter man av sena sommarkvällar. Uteplatsen nås från vardagsrummet. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt och det finns även självkörande bussar i området. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 55