Mäklare Paola Guerrero

Paola Guerrero

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Svetsarvägen 17, Kallhäll, Järfälla kommun
Svetsarvägen 17, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 2
Svetsarvägen 17, Kallhäll, Järfälla kommun, bild 3

Svetsarvägen 17

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 995 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4
5 656 kr/mån
21 685 kr/m²

*Perfekt planerad renoveringschans * Rymlig balkong med utsikt mot natur och Mälaren * Stabil förening med låg belåning och många faciliteter Välkommen till ditt framtida renoveringsprojekt med potential! På Svetsarvägen 17 i charmiga Kallhäll väntar denna spännande lägenhet som erbjuder sjöglimt mot Mälarens glittrande vatten och kvällssol på balkongen. Din alldeles egna tidskapsel där 60-talets charm och nostalgi möter dig och väntar på att få bli omvandlad till ditt nya drömhem! Med tre rymliga sovrum, en gäst-WC och ett badrum, erbjuder den gott om utrymme för familjen eller för den som önskar gäster. Den perfekta planeringen ger dig verkligen en chans att anpassa hemmet efter ditt behov. Lägenheten välkomnar ljuset från två olika väderstreck, vilket ger en härlig atmosfär året om. Här finns också generösa förvaringsmöjligheter för att organisera dina ägodelar på ett smidigt sätt. I vardagsrummet som är sådär löjligt generös i sin storlek kan du njuta av grönskan och Mälaren som din vackra vy. Det klassiska arbetarköket intill erbjuder gott om utrymme och förvaring för alla dina kulinariska äventyr. Och när det är dags att njuta av måltider finns en generös matplats med utsikt mot balkongen och naturen utanför. Balkongen själv är en oas med vidsträckt utsikt över skogarna och Mälaren, och ger dig möjlighet att koppla av med en generös dos av sjöglimt. Med lite kreativitet och arbete kan denna lägenhet bli ditt personliga paradis! Kom och låt din fantasi flöda och upptäck möjligheterna som väntar på Svetsarvägen 17. Denna fantastiska bostad vid sjösidan erbjuder en mängd olika faciliteter för dig att njuta av varje dag. Med badmintonplan, boulebana, lekplatser för barnen och grillplatser finns det alltid något att göra utomhus. Medlemmar kan också hyra fritidslokalen för evenemang och ta del av den fina gästlägenheten. Dessutom finns en praktisk gratisbod för att enkelt hantera mindre föremål som du vill göra dig av med. Här bor du i en levande gemenskap vid vattnet. Natur och bekvämlighet möts här! Klipphällar, badplatser och skogsdungar omger detta hem. Med en kort promenad till centrum har du tillgång till servicebutiker och utmärkta kommunikationer till Stockholm city på bara 20 minuter. Missa inte chansen att bo i denna perfekta kombination av natur, bekvämlighet och stabilitet. Nyfiken på att veta mer? Kontakta mäklare Paola för mer information

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 5 maj kl 14:00
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Flygfältsvägen 13, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Flygfältsvägen 13

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 495 000 kr
67 m²
3 rum
vån 3/5
6 290 kr/mån
37 239 kr/m²

* En ovanligt heltäckande avgift som inkluderar uppvärmning, vatten, internet och externt förråd! * obehindrad utsikt med stora fönsterpartier * Stabil bostadsrättsförening Välkommen till ditt framtida hem i Barkarbystaden! Denna fantastiska 3:a bjuder in till ett harmoniskt boende med imponerande fönsterpartier som släpper in en ström av naturligt d-vitamin. Du får en ljus, öppen och luftig miljö att trivas i. Den sociala ytan är rymlig och välplanerad, där vardagsrum, matplats och kök smidigt samspelar för att skapa både dynamik och funktionalitet. Kökets mörka ton blir en attraktiv kontrast till den ljusa atmosfären och ger dig gott om förvaring och arbetsyta. Det blir en inspirerande plats att utforska dina kulinariska färdigheter på med all den moderna utrustning du kan vilja ha. Köket är separat samtidigt som det öppnar upp mot matplats och vardagsrum. Matbordet kan elegant placeras vid ett av de många fönstren, vilket ger utsikt mot allén och öppna ytor. Här finns utrymme för det större bordet - perfekt för den som uppskattar middagsbjudningar. Vardagsrummet ger möjlighet att ha en större soffa och tv:n perfekt placerad mittemot. Här kan du även med fördel ha en läshörna eller ytterligare möblemang som kan önskas. De två sovrummen imponerar med sina integrerade garderober och rymmer utan problem en större säng för maximal komfort. Balkongen är en oas i perfekt storlek, perfekt för att arrangera ett loungeset och njuta av trevliga stunder utomhus med utsikt över föreningens gård. Badrummet är generöst tilltaget med en separat tvättdel, komplett med en praktisk arbetsbänk, och en rymlig duschdel. Vita kaklade väggar och grått klinkergolv ger en stilfull och modern touch. Denna bostad erbjuder en generös livsstil med oerhörd kvadratsmart planering. Det känns betydligt större än sina 67 kvm och bör upplevas på plats för att ge en rättvis bild. Välkommen till ett hem där ljuset, funktionaliteten och stilen går hand i hand. Här finns alla förutsättningar för att trivas och skapa nya minnen. Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Viggengatan 4, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Viggengatan 4

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 275 000 kr
43 m²
2 rum
vån 4/4
4 122 kr/mån
52 907 kr/m²

Välkommen till denna tvårummare belägen högst upp i huset och med en takhöjd på ca 3,5 meter! Bostadens takhöjd på ca 3,5 meter, våningsläge och stora fönsterpartier ger ett magnifikt ljus och en luftig känsla som gör att bostaden upplevs både lyxig och rymlig. Vardagsrummet är ljust med utgång till den stora balkongen med utsikt mot föreningens innergård. I övrigt bjuder bostaden på välplanerad öppen planlösning med gott om plats för tv-soffa samt matplats för 6 personer. Köket har all maskinell utrustning som du kan tänkas att behöva. Sovrum med sovloft med avtagbar stege. Under loftet finns plats för säng och annat möblemang om så önskas, goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Hallen är rymlig med plats för avhängning av ytterkläder och goda förvaringsmöjligheter i garderober. Barkarbystaden är ett område under utveckling och här satsar man på en pulserande och modern stadsmiljö alldeles intill naturen. Här har man tillgång till en varierad handelsplats, kommunikationer och naturreservat och alla dess möjligheter. Den planerade Barkarbystaden är ett av landets större byggprojekt. Idag finns ca 5000 nya bostäder, totalt ca 18 000 bostäder om 140 kvarter, 6000 arbetsplatser, skolor, högskola och pendeltågstation. Barkarby kommer att bli en levande stad och har omnämnts flera gånger som Stockholms framtida läge och även utsetts till bästa pendlar kommun av Dagens Nyheter. Inte minst med tunnelbanan och kommunikationsmöjligheterna som är planerade för området. Här finns även Sveriges första självgående buss. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3