Mäklare Jony Eliyo

Jony Eliyo

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Veckovägen 45, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon
Veckovägen 45, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Veckovägen 45, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Veckovägen 45

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 695 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/4
4 307 kr/mån
31 101 kr/m²

Inglasad balkong - Gavellägenhet - Stambytt badrum - Första våningen - Ingen insyn i lägenheten - Topprenoverad - På attraktiv adress med närhet till Jakobsberg Centrum finner du en charmig tvåa på första våningen i ett fantastiskt läge. Bostaden har de senaste åren genomgått lyckade renoveringar där ägaren lyckats plocka fram det bästa av planlösningen. Lägenheten i sig välkomnar med en rymlig hall med väldigt goda förvaringsmöjligheter och genomgående planlösning. Det generösa vardagsrummet är lättmöblerat. Rymligt kök med bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Källarförråd till lägenheten finns. Ett stort sovrum med plats för säng och annat möblemang. Badrummet är stambytt. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här bostaden finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor ni i populära Brf Västerby med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Karlslundsvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Sön 4 aug kl 13:45
Karlslundsvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Karlslundsvägen 18, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Karlslundsvägen 18

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 750 000 kr
94 m²
4 rum
vån 2/7
5 864 kr/mån
39 894 kr/m²

- Dubbla balkonger - Fönster åt tre väderstreck - Dubbla badrum - Välkommen till Karlslundsvägen 18 och denna ljusa fyra om 94 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen och dubbla balkongerna är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och stora fönster. Stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Fräscht och påkostat badrum med kommod, spegelskåp, dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. För gäster finns ett mindre badrum i anslutning till hallen. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns två underbara balkonger som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att ena balkongen är i österläge med morgonsol och andra balkongen är i västerläge med eftermiddagssol. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Med endast ett par minuter med buss tar du dig till Akalla som tar dig vidare med tunnelbanan till Solna och Stockholm city. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hammarvägen 50, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon
Hammarvägen 50, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Hammarvägen 50, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Hammarvägen 50

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 995 000 kr
62,1 m²
2 rum
vån 1/3
3 709 kr/mån
32 126 kr/m²

- Inglasad balkong - Stabil förening - Dubbla källarförråd - Totalrenoverad lägenhet - Välkommen till Hammarvägen 50 och denna ljusa tvåa om 62,1 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik och renoverad lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Väl inne i lägenheten möts vi först av en öppen och inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Lite längre in finner vi ett nyrenoverat och fräscht kök med integrerad diskmaskin och rostfria vitvaror. Smakfullt kök med påkostade materialval. Lättmöblerat och socialt vardagsrum med fint ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Master bedroom har plats för dubbelsäng och annat möblemang. Genomgående enstavsparkett i hela bostaden. Ett nyrenoverat badrum med ett smakfullt kakel och klinkergolv. Här finns även ett vädringsfönster. Tillhörande dubbla förråd i källaren. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här tvåan finns en underbar inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen är helt insynsskyddad och nås från vardagsrummet och erbjuder loungedel. Det trevliga och trendiga området i Jakobsberg är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Söker du efter ett boende med ett lugnt läge har du hamnat rätt!

  • Premium
  • Balkong
Majorsvägen 9A, våning 3 av 3, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 13:20
Majorsvägen 9A, våning 3 av 3, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Majorsvägen 9A, våning 3 av 3, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Majorsvägen 9A, våning 3 av 3

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 295 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 921 kr/mån
37 016 kr/m²

- Högst upp - Energiklass B som ger dig grönt bolån - Inglasad balkong - Parkering för endast 462 kr/mån - Separat kök och vardagsrum - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 62 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Med golvvärme i badrummet kommer du alltid att känna dig varm och bekväm när du kliver ut ur duschen. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och torktumlare på plats. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en inglasad balkong i söderläge som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Hjälmvägen 15, Skälby, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 11:00
Hjälmvägen 15, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Hjälmvägen 15, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Hjälmvägen 15

Villa
Skälby, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
7 795 000 kr
143 + 1 m²
5 rum
764 m² tomt

Äntligen får ni komma in i detta vackra och välplanerade enplanshus, där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa en harmonisk och trivsam boendemiljö. Med en generös boyta på 143 kvm erbjuder detta hem en perfekt balans mellan öppna sociala ytor och sovrummen, designade för att möta alla dina behov och önskemål. När du kommer in genom den inbjudande entrén möts du av ett luftigt och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med dagsljus. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord, vilket gör det till den idealiska platsen för både avkoppling och sociala tillställningar. Det moderna köket, utrustat med högkvalitativa vitvaror och eleganta arbetsytor i granit, är en dröm för matlagningsentusiasten. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig atmosfär där familj och vänner kan umgås obehindrat. Hemmet erbjuder fyra rymliga sovrum med vackra fönster som bjuder in naturen. Master bedroom har en lyxig känsla med en walk-in closet. Utanför huset väntar en vacker uteplats och en inbjudande pool. Trädgården är designad för avkoppling och rekreation, med vackra gröna ytor tack vare tuja som omringar huset och utrymmen för utomhusaktiviteter. Poolen är det perfekta stället att svalka sig på varma sommardagar och skapa minnesvärda stunder med familj och vänner. Hjälmvägen 15 är beläget i populära villaområdet Skälby i Järfälla. Detta hem erbjuder inte bara lyxigt boende utan också närhet till utmärkta skolor, grönområden och goda kommunikationer. Skälbys mångfald och gemenskap gör det till en plats där du inte bara bor, utan verkligen lever. Detta hus representerar en unik möjlighet att uppleva en sofistikerad livsstil i en vacker och välutrustad miljö. Välkommen hem!

  • Premium
  • Uteplats
Majorsvägen 9A, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 14:00
Majorsvägen 9A, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Majorsvägen 9A, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Majorsvägen 9A

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 295 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/3
6 360 kr/mån
39 699 kr/m²

- Inglasad balkong - Energiklass B som ger dig grönt bolån - Gavellägenhet - Välplanerad lägenhet - Parkering för endast 462 kr/mån - Omtyckt förening med närhet till Järvafältets naturreservat - Välkommen till denna trea belägen i Barkarbystaden! Denna välplanerade och stilfulla lägenhet är en pärla med sina generösa fönsterpartier som släpper in en fantastisk mängd naturligt ljus och ger en luftig och öppen känsla. Det första som fångar ögat när du kliver in i lägenheten är de stora fönsterpartierna, vilket inte bara skapar en ljus och inbjudande atmosfär, utan också erbjuder en enastående utsikt över omgivningen. Den inglasade balkongen förlänger ditt boende utomhus och ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker utsikt året om. Med två rymliga sovrum, ett välutrustat kök och en generös vardagsrumsmiljö är detta boende den perfekta kombinationen av funktionalitet och trivsel. De två sovrummen är utformade för att ge dig den avkoppling du behöver efter en lång dag. Köket är hjärtat av hemmet och är utrustat med moderna apparater och praktiska ytor för matlagning och social samvaro. Vardagsrummet är en inbjudande och luftig plats där du kan umgås, koppla av och skapa minnen. Oavsett om det är filmkväll med vänner eller en mysig stund med en kopp te, så är detta vardagsrum en plats där du kan trivas. Badrummet har helkaklade väggar och ger en känsla av lyx och hög kvalitet, medan den bekväma tvättmaskinen och torktumlaren gör vardagen smidig och enkel. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet en enastående kombination av ljus, komfort och modern elegans. Med de generösa fönsterpartierna, den inglasade balkongen och det lyxiga badrummet är detta hemmet där du kan njuta av livet till fullo i Barkarbystadens pulserande miljö. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva denna pärla själv!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Vattenkvarnsgatan 3, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 15:30
Vattenkvarnsgatan 3, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Vattenkvarnsgatan 3, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Vattenkvarnsgatan 3

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 575 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2/5
2 915 kr/mån
49 219 kr/m²

- Balkong mot innergård - Stabil förening - Byggår 2019 - Välkommen till populära Söderdalen och denna ljusa etta om 32 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med gott om förvaring. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor och skåpluckor i vit kulör. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Fräscht och påkostat badrum med kommod, spegelskåp, dusch, kombimaskin med badrumsskåp ovanför. Finns även ett tillhörande förråd. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Här bor ni i populära Brf Vattenkvarnen med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 8, våning 4 av 4, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 14:45
Parkvägen 8, våning 4 av 4, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Parkvägen 8, våning 4 av 4, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Parkvägen 8, våning 4 av 4

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 450 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/4
3 498 kr/mån
45 370 kr/m²

- Panoramautsikt - Balkong i västerläge - Barkarbystadens största bostadsrättsförening - Välkommen till nybyggda och snabbväxande Barkarbystaden! Denna ljusa tvåa på 54 kvadratmeter kombinerar modern design med en smart planlösning. Belägen högst upp på husets gavel med hörnläge och fönster i två väderstreck, erbjuder lägenheten en öppen atmosfär med naturligt ljusinsläpp samt en vidsträckt utsikt och solig balkong. Lägenheten är i nyskick med endast en tidigare ägare och har ett modernt kök, ett rymligt vardagsrum med öppen planlösning samt ett rofyllt sovrum. Ett toppfräscht badrum och praktisk hall med gott om förvaring kompletterar detta perfekta hem i Barkarbystaden. HALL När du kliver in möts du av en inbjudande hall med platsbyggda garderober samt plats för avhängning och skoställ. Här finns även ett separat förråd, alternativt walk-in-closet, om ca 3 kvm. KÖK Köket är i toppskick och fullt utrustat med vitvaror från Simens, inklusive integrerad diskmaskin, spishäll, ugn, inbyggd mikro samt kyl- och frysskåp. Vita skåpluckor och en snygg, grå laminatbänkskiva kompletterar det vitkaklade köket med generösa arbetsytor och gott om eluttag för alla dina köksredskap. VARDAGSRUM Det luftiga vardagsrummet med stora fönster skapar en ljus och inbjudande atmosfär, perfekt för både avkoppling och sociala tillställningar. I den öppna planlösningen med kök och matplats finns gott om utrymme för soffa, matgrupp och övrigt möblemang. Ekparkettgolv och ljusa väggar genomgår hela lägenheten och bidrar till en modern och harmonisk känsla. BALKONG Upplev solnedgången från din privata balkong högst upp på gaveln! Balkongen, som nås från kök/vardagsrum, är en idealisk plats för att njuta av eftermiddagssolen och kvällens lugn. SOVRUM I det rymliga sovrummet finns plats för stor dubbelsäng, garderob och övrig inredning. Du erbjuds ro och avskildhet tack vare det ostörda läget utan insyn. BADRUM Det helkaklade och praktiskt planerade badrummet är utrustat med allt du behöver för bekvämlighet och stil, inklusive tvättmaskin, torktumlare, vägghängt handfat med kommod och spegelskåp. LÄGET Bo centralt och attraktivt med närhet till matbutiker som ICA Maxi och Lidl, flertalet restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast bort. Dessutom når du Kista Galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb på tio minuter. För ytterligare shopping och nöjen är Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats bara en halvtimme bort. En idealisk plats för dig som vill bo centralt med allt inom räckhåll! Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Uranusvägen 27, Skälby, Järfälla kommun
  • Borttagen före visning
Uranusvägen 27, Skälby, Järfälla kommun, bild 2
Uranusvägen 27, Skälby, Järfälla kommun, bild 3

Uranusvägen 27

Radhus
Skälby, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
134 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Uteplats
Kopparvägen 33, Kallhäll, Järfälla kommun

Kopparvägen 33

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
995 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/8
1 604 kr/mån
39 020 kr/m²

- Låg avgift - Balkong - Låg belåningsgrad - I avgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-tv och internet - Välkommen till Kopparvägen 33 och denna ljusa etta om 25,5 perfekt planerade kvadratmeter. En härlig lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Inne i lägenheten möts du av en inbjudande hall med gott om förvaringsutrymmen bakom platsbyggda garderober med överskåp. I anslutning till hallen finns ett rymligt badrum med badkar och klinkergolv . Välplanerat vardagsrum med fina golv och vitmålade väggar. Här finns även plats för soffgrupp, soffbord, tv-möbel och säng. Fint kokvrå med fokus på förvaringsmöjligheter vilket man lyckats med väl. Köket är utrustat med ugn och kombinerad kyl/frys. Fönster finns i kök för behagligt ljusinsläpp och en möblerbar balkong med fantastisk utsikt. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här ettan finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder loungedel. Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt!

  • Balkong
  • Hiss
Tegvägen 3, Viksjö, Järfälla kommun
  • Imorgon
Tegvägen 3, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Tegvägen 3, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Tegvägen 3

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 695 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/5
4 818 kr/mån
37 431 kr/m²

- Välplanerad lägenhet - Förråd som tillhör bostaden - Välkommen till nybyggda lägenhet på Tegvägen 3 och denna ljusa trea om 72 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Två stora sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med badrumsskåp ovanför. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från köket/vardagsrummet. Lägenheten ligger på en lugn återvändsgata med bra avlastningsmöjligheter och vändzon. Gångavstånd till Viksjö C med all tänkbar service som restauranger, mataffär, apotek, systembolag, vårdcentral med mera. I närheten finns härliga grönområden, friluftsområdet Görvälns naturreservat vid Mälarens vatten och i grodparken bredvid Axvägen ett utegym och parkområde. Söker du efter ett boende med ett trevligt område har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kalvshällavägen 26, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon
Kalvshällavägen 26, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Kalvshällavägen 26, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Kalvshällavägen 26

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 795 000 kr
67 m²
2 rum
vån 3/6
6 083 kr/mån
41 716 kr/m²

En av Barkarbystadens största balkonger - Utsikt mot Stora Torget - Privat innergård - Källarförråd som tillhör bostaden - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 67 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall. Det tidlösa, praktiska och moderna köket bjuder på påkostade materialval och detaljer, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Badrummet har allt du behöver! Med golvvärme kommer du alltid att känna dig varm och bekväm när du kliver ut ur duschen. En modern kommod ger dig gott om utrymme för alla dina badrumstillbehör, medan en rymlig duschhörna ger en uppfriskande duschupplevelse. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och torktumlare på plats. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen rymmer både matbord och solstolar utan problem. Det bästa av allt är att balkongen är halvinglasad. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Parkvägen 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon
Parkvägen 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Parkvägen 5, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Parkvägen 5

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 950 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/5
5 727 kr/mån
40 972 kr/m²

- Inglasad balkong - Tillhörande källarförråd - Klädkammare i bostaden - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa trea om 72 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en stor och inbjudande hall. Det moderna köket bjuder på påkostade materialval och detaljer såsom generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Lättmöblerat och stilrent vardagsrum med härliga umgängesytor och fint ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna. Genomgående parkettgolv i hela bostaden. Badrummet är nyrenoverat och har allt du behöver! Med golvvärme kommer du alltid att känna dig varm och bekväm när du kliver ut ur duschen. En modern kommod ger dig gott om utrymme för alla dina badrumstillbehör, medan en rymlig dusch ger en uppfriskande duschupplevelse. För totalbekvämlighet finns självklart även tvättmaskin och torktumlare på plats. Sovrummet är stort och har plats för dubbelsäng och annat möblemang. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar stor balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen är mot innergården och har gott om plats för utemöbler. Det bästa av allt är att balkongen är inglasad med generösa soltimmar. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutik, restauranger, tågstation, gym och butiker. IKEA, Stockholm Quality Outlet och ICA Maxi ligger ett stenkast från lägenheten, Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Arbetet med nya tunnelbanan beräknas vara klart 2026. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt. - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Aspnäsvägen 8, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Imorgon
Aspnäsvägen 8, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 2
Aspnäsvägen 8, Jakobsberg, Järfälla kommun, bild 3

Aspnäsvägen 8

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 350 000 kr
79 m²
3 rum
vån 5/11
5 173 kr/mån
29 747 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och rymliga trea på 79 kvm i den mest populära delen av Jakobsberg! Denna lägenhet kombinerar bekvämlighet, modernitet och en fantastisk gemenskap i en välskött förening. Lägenheten är optimalt planerad med gott om förvaringsmöjligheter. Vackert ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Vardagsrummet är luftigt och lättmöblerat med plats för mer än en soffgrupp. Utgång till bostadens inglasade balkong. Det rymliga köket lämnar plats för stort matbord vid fönster. Här finns goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. Helkaklat badrum försedd med tvättpelare i form av tvättmaskin och torktumlare. Rymliga sovrum med plats för säng samt annan önskvärd möblering. Ett stambyte i badrummet kommer att genomföras i början av september 2024. Med sin inglasade balkong som vetter mot den lugna innergården kan du njuta av en kopp kaffe. Balkongen är perfekt för avkoppling och ger ett extra rum att använda under alla årstider. I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-tv och internet, vilket ger dig en bekymmersfri vardag med allt inkluderat. Föreningen har en solid ekonomi och erbjuder många förmåner för sina medlemmar, inklusive bastu, föreningslokal, gym och en övernattningslägenhet för dina gäster. Här kommer du att känna dig som hemma i en gemenskap som verkligen bryr sig om sina medlemmar. Jakobsberg är ett attraktivt område som erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter och är känt för sin familjevänliga atmosfär. Närheten till parker, skolor, restauranger och utmärkta kommunikationer gör detta till ett idealiskt läge för både barnfamiljer och pendlande yrkesverksamma. Denna lägenhet är en perfekt kombination av komfort och bekvämlighet, belägen i ett område med mycket att erbjuda. Missa inte chansen att göra denna pärla till ditt nya hem. Kontakta oss för att boka en visning idag!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Blåklockevägen 5, våning 6 av 6, Tureberg, Sollentuna kommun

Blåklockevägen 5, våning 6 av 6

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 575 000 kr
60 m²
2 rum
vån 6/6
5 284 kr/mån
42 917 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska tvåa på 60 kvm, belägen högst upp i ett modernt hus byggt 2017, i det populära området Sollentuna. Denna lägenhet kombinerar stil, komfort och funktionalitet på bästa sätt och är perfekt för dig som söker ett hem med det lilla extra. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och luftig atmosfär, tack vare den öppna planlösningen och de charmiga snedtaken som ger bostaden en unik karaktär. Köket är modernt utrustat och inbjuder till både vardagsmatlagning och festliga middagar. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat. Här finner vi även utgång till balkongen. Badrummet är stilrent med hög standard, och även här återfinns de charmiga snedtaken. Sovrummet är stort och har platsbyggda garderober med gott om plats för kläder. Förvaring är inget problem i denna bostad, då det finns en rymlig klädkammare som enkelt rymmer dina kläder och andra tillhörigheter. Dessutom finns ett källarförråd som erbjuder ytterligare förvaringsutrymme. I månadsavgiften ingår värme, kall- och varmvatten, kabel-TV, internet, IP-telefoni och bostadsrättstillägg Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att balkongen är högst upp mot innergården. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Byggnaden från 2017 erbjuder alla moderna bekvämligheter du kan önska dig, inklusive garage, vilket gör vardagen smidig och bekväm. Läget i Sollentuna ger dig närhet till både natur och stadspuls. Området erbjuder utmärkta kommunikationer med kollektivtrafik, vilket gör det enkelt att pendla till centrala Stockholm. Dessutom finns det gott om grönområden, affärer och skolor i närheten, vilket gör det till en idealisk plats att bo på. Denna lägenhet är en sällsynt pärla som måste upplevas på plats. Välkommen att boka en visning och upptäcka ditt nya drömhem!

  • Balkong
  • Hiss
Barkarbyvägen 92, Barkarbystaden, Järfälla kommun
  • Imorgon kl 13:30
Barkarbyvägen 92, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Barkarbyvägen 92, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Barkarbyvägen 92

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 975 000 kr
42 m²
2 rum
vån 1/6
3 423 kr/mån
47 024 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Takhöjd om 3,4 meter - Extra stora fönsterpartier - Välkommen till Barkarbyvägen 92 och denna ljusa tvåa om 42 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör, vitvaror från Cylinda och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Master bedroom är stort och har plats för säng och annat möblemang. Stort badrum med både golvvärme och kombimaskin med badrumsskåp över. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar uteplats som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att uteplatsen ligger är mot innergården. Här njuter man av sena sommarkvällar. Uteplatsen nås från vardagsrummet. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt och det finns även självkörande bussar i området. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Almbygatan 6, null, Stockholms kommun
  • Imorgon
Almbygatan 6, null, Stockholms kommun, bild 2
Almbygatan 6, null, Stockholms kommun, bild 3

Almbygatan 6

Lägenhet
Stockholms kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
1 425 000 kr
48 m²
2 rum
vån 4/5
4 224 kr/mån
29 688 kr/m²

Fantastiskt tillfälle att bo i en charmig lägenhet belägen på Almbygatan 6! Denna omsorgsfullt utformade bostad sträcker sig över 48 kvadratmeter och erbjuder en perfekt balans mellan komfort och modern livsstil. Steg in i detta hem och upplev dess välplanerade layout som maximerar utrymmet och skapar en inbjudande atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en känsla av rymlighet, perfekt för både vardagliga nöjen och sociala tillställningar. Det som verkligen sticker ut är den underbara balkongen där du kan njuta av lugnet och koppla av medan du avnjuter en kopp kaffe eller tar del av den friska luften. Lägenhetens strategiska läge på Almbygatan ger enkel tillgång till bekvämligheter såsom butiker, restauranger och grönområden. Med närhet till allt du behöver, blir vardagen bekväm och praktisk. Denna lägenhet är mer än bara ett hem - det är en möjlighet att omfamna en livsstil där bekvämlighet och trivsel går hand i hand. Välkommen till ditt nya drömboende på Almbygatan 6!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Birger Dahlerus väg 8A, Bolinder Strand, Järfälla kommun
  • Borttagen före visning
Birger Dahlerus väg 8A, Bolinder Strand, Järfälla kommun, bild 2
Birger Dahlerus väg 8A, Bolinder Strand, Järfälla kommun, bild 3

Birger Dahlerus väg 8A

Lägenhet
Bolinder Strand, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 695 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/10
5 382 kr/mån
39 058 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Folkungavägen 30, Jakobsberg, Järfälla kommun

Folkungavägen 30

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 295 000 kr
99,6 m²
4 rum
vån 3/3
5 506 kr/mån
23 042 kr/m²

- Stor och välplanerad lägenhet - Stambytt badrum - Välkommen till denna lägenhet på Folkungavägen 30 och denna ljusa fyra om 99,6 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Köket bjuder på generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Tre stora sovrum med plats för säng och annat möblemang. Stambytt badrum med dusch och handfat, även förberett för tvättmaskin. Gäst-WC med toalett och handfat. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Balkongen nås från köket. Här bor ni i populära Brf Engelbrekt med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. Välkomna på visning! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Balkong
Gränsvägen 20, Viksjö, Järfälla kommun

Gränsvägen 20

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
5 295 000 kr
125 m²
5 rum
604 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av Viksjö! Här erbjuds ett fantastiskt enplanshus på 125 kvm, med en tomt på generösa 604 kvm. Detta hem kombinerar modern komfort med välplanerade ytor för att skapa den perfekta platsen för ditt familjeliv. När du kliver in genom dörren möts du av stor hall. Ett luftigt och ljust vardagsrum, perfekt för avkoppling och samvaro med familj och vänner. Intill vardagsrummet hittar du det välutrustade köket med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen skapar en harmonisk atmosfär som gör det enkelt att umgås medan du lagar mat. Huset erbjuder hela fyra rymliga sovrum, varav tre av dem är idealiska för barnen eller gäster, medan det fjärde passar perfekt som ett master bedroom med gott om utrymme och förvaring. Med två helkaklade badrum behöver du aldrig oroa dig för trängsel på morgonen! Det fantastiska uterummet är utan tvekan en av hemmets absoluta höjdpunkter. Här kan du njuta av den friska luften och den vackra utsikten över trädgården, året runt. Denna plats är idealisk för att underhålla gäster, organisera grillkvällar eller bara njuta av en lugn kväll med en bok. Trädgården på 604 kvm är en grön oas med gott om plats för barnens lek, trädgårdsarbete eller avslappnande stunder. Här kan du skapa ditt eget paradis och njuta av naturens skönhet. Läget i Viksjö erbjuder närhet till allt du behöver - skolor, butiker, parker och kommunikationer - allt för att underlätta din vardag. Med enkel tillgång till centrala Stockholm blir detta hus ett perfekt val för den som söker en lugn och trygg bostad med stadens puls inom räckhåll. Missa inte chansen att förverkliga din bostadsdröm - detta enplanshus med stort uterum i Viksjö är verkligen en plats att kalla hem! Välkommen på visning!

  • Uteplats
Viggengatan 14, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Viggengatan 14

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 495 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/5
4 531 kr/mån
44 554 kr/m²

- Högt upp - Balkong mot innergård - Välkommen till nybyggda, snabbväxande och populära Barkarbystaden och denna ljusa tvåa om 56 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här lägenheten finns en underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att balkongen är högt upp. Balkongen nås från köket. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Kista galleria, Görvälnsbadet och Viksjö golfklubb tio minuter bort och Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats ligger en halvtimme från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Balkong
  • Hiss
Flygfältsvägen 19, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Flygfältsvägen 19

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 375 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 004 kr/mån
53 371 kr/m²

- Högst upp - Populärt och eftertraktat område - Balkong mot innergård - Optimal planlösning Välkommen till denna ljusa och moderna 2a om hela 44,5 kvm med hög standard, öppen och tilltagande planlösning och i bästa läge. Här erbjuds en modern och öppen planlösning som sträcker sig igenom större delen av lägenheten. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till alla butiker du kan tänka dig plus lite till. Ica Maxi som ligger tvärs över torget har öppet 06-23 året runt och några hundra meter bort ligger en stor nyöppnad Lidl-butik. Kommunikationerna är fantastiska med busstation vid torget, kort promenadavstånd till tågstation och snart (2026) även T-bana. Motorvägen ligger runt hörnet och tar dig till Mall of Scandinavia, Stockholm City och Arlanda flygplats på 20 minuter. Älskar man grönområde finns det ett vackert naturreservat inom promenadavstånd och inom några minuter med bil finns även Görvälnsslott, Görvälnsbadet, Brukets skidbacke och Viksjö golfbana. Välkomna att kontakta din lokala mäklare Jony Eliyo på 072-962 36 04 vid intresse och mer information!

  • Balkong
  • Hiss
Aron Lindgrens väg 2, Bolinder Strand, Järfälla kommun

Aron Lindgrens väg 2

Lägenhet
Bolinder Strand, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
4 795 000 kr
100 m²
4 rum
vån 1/5
6 062 kr/mån
47 950 kr/m²

- Bolinder Strand - Inglasad balkong - Sjöutsikt - Välkommen till Aron Lindgrens väg 2 och denna ljusa fyra om 100 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med gott om förvaring. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Öppet och stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Fräscht påkostat badrum med golvvärme, handfat, spegelskåp, badkar, handdukstork, tvättmaskin med badrumsskåp ovanför. Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om. I den här fyran finns en stor och underbar balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Det bästa av allt är att balkongen är inglasad och har sol hela eftermiddagen och kvällen. Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder loungedel. En fantastisk utsikt över Mälaren. Det trevliga och trendiga området i Kallhäll är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, fint och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver - matbutik, restauranger, caféer, tågstation och gym. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! - Kontakta mäklaren för mer information!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Barkarbyvägen 63, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Barkarbyvägen 63

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 150 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/5
3 538 kr/mån
41 346 kr/m²

Välkommen till populära Barkarbyvägen 63 och denna ljusa tvåa om 52 perfekt planerade kvadratmeter. Den stilrena designen är något som verkligen utmärker den här lägenheten. En unik lägenhet med fräscha ytskikt, stora fönster och vackert ljusinsläpp. Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter. Det stilrena och moderna köket bjuder på påkostade material, generösa arbetsytor, skåpluckor i vit kulör och plats för matbord och stolar. Stilrent vardagsrum med fint ljusinsläpp, stora fönster och härliga umgängesytor. Stort badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. I hjärtat av Barkarbystaden bor du centralt och attraktivt med närhet till bland annat matbutiker som ICA Maxi och Lidl, ett flertal restauranger, pendeltågstation, gym (Nordic Wellness och Fitness24Seven) och butiker. IKEA och Stockholm Quality Outlet ligger ett stenkast från lägenheten. Redan idag kan du enkelt resa till och från Barkarbystaden. Bussarna går tätt och det finns även självkörande bussar i området. Du har gångavstånd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Odenplan på 15 minuter eller till City på 18 minuter. Väljer du bilen tar du dig smidigt ut på E18. Kommunikationerna från Barkarbystaden blir oslagbara. I Barkarby pågår nämligen stora satsningar på infrastrukturen: nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny station för fjärr- och regionaltåg. - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Hiss
Snapphanevägen 51, Jakobsberg, Järfälla kommun
  • Budgivning pågår

Snapphanevägen 51

Radhus
Jakobsberg, Järfälla kommun
SkandiaMäklarna Järfälla
2 795 000 kr
78 m²
4 rum
6 393 kr/mån
35 833 kr/m²

Välkommen till Jakobsberg och Snapphanevägen 51. Här har inget lämnats åt slumpen utan allt är byggt med noggrannhet och med exklusiva materialval. Bostaden har generösa sällskapsytor, tre sovrum och eleganta badrum. Med andra ord har denna bostad gott om plats för den stora familjen och välplanerat för såväl förvaring som utrymmen för lek och bus. Det första som möter dig i huset är en inbjudande och öppen hall. Längre in finns ett öppet och socialt vardagsrum med stora fönster och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av stilrent kök. Här har vi även det alla söker! Det är tre stora sovrum och en WC på övervåningen. Utvändigt så finner vi förråd och goda förvaringsmöjligheter. Dessutom så har bostaden uteplatsen i söderläge som gör grillfesterna till en fröjd. Här bor ni i populära Brf Folium med ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor. - Kontakta mäklaren för mer information och förhandsvisning!

  • Balkong
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 28